Τύποι και μέθοδοι χρήσης διακοσμητικών τούβλων για εσωτερική διακόσμηση

 Τύποι και μέθοδοι χρήσης διακοσμητικών τούβλων για εσωτερική διακόσμηση

Ο σύγχρονος σχεδιασμός κατοικιών αντιπροσωπεύεται από το φινίρισμα διαφόρων υλικών, μεταξύ των οποίων το διακοσμητικό τούβλο είναι πολύ δημοφιλές. Ο όμορφα κατασκευασμένος τοίχος μετατρέπει αρχικά το εσωτερικό κάθε δωματίου. Για να δημιουργήσετε την ατμόσφαιρα ενός σπιτιού χωριού ή ενός πριγκιπάτου κάστρου, αρκεί να επιλέξετε το σωστό χρώμα και υφή των τούβλων.

Τι είναι αυτό;

Ο προσόψεων (διακοσμητικός) τούβλο είναι ένα μοναδικό δομικό υλικό που εμφανίστηκε πρόσφατα στην αγορά,αλλά έχει ήδη αποκτήσει ευρεία χρήση. Επιλέγεται για εσωτερική διακόσμηση διαμερισμάτων και εξοχικών κατοικιών. Η εργασία με ένα τέτοιο τούβλο είναι εύκολη, επομένως συχνά εκτελείται ανεξάρτητα, χωρίς να καταφεύγει στη βοήθεια ειδικών. Λόγω του γεγονότος ότι αυτό το προϊόν επένδυσης έχει υψηλή αντοχή, ανθεκτικότητα και φιλικότητα προς το περιβάλλον, συνιστάται να το χρησιμοποιείτε όταν διακοσμείτε όλες τις εγκαταστάσεις, συμπεριλαμβανομένων των παιδικών δωματίων. Διακοσμητικά πάνελ είναι διαθέσιμα σε μια ποικιλία από παλέτες χρωμάτων, που κυμαίνονται από λεπτό λευκό έως έντονο κίτρινο και καφέ.

Όσον αφορά την υφή, το υλικό ρεαλιστικά μιμείται τοιχοποιία. Ως εκ τούτου, ονομάζεται καθολική και είναι εύκολο να επιλεγεί για κάθε κομψό σχεδιασμό των δωματίων. Η διακοσμητική φινίρισμα μπορεί να γίνει σε επιφάνειες τσιμέντου, τούβλων, γυψοσανίδων και αφρού. Παρά το γεγονός ότι η επένδυση αυτού του υλικού φαίνεται δυσάρεστη, επειδή δημιουργεί την αίσθηση ότι δεν είναι εσωτερικά, αλλά στο δρόμο, πολλοί ιδιοκτήτες σπιτιού το επιλέγουν αντί να διακοσμούν τοίχους με ξύλο, γύψο και ταπετσαρία. Αυτό προκύπτει από το γεγονός ότι το τούβλο επιτρέπει να δημιουργηθεί μια μετάβαση από την αντίθεση μεταξύ επιφανειών, τεμαχίων επίπλων και υφασμάτων που είναι πολύ μοντέρνα στο μοντέρνο σχεδιασμό.

Στη δομή του, διακοσμητικά τούβλα μοιάζει με ένα ορισμένο συνδυασμό κεραμιδιών με τεχνητή πέτρα. Σήμερα, οι κατασκευαστές παράγουν αυτό το υλικό, χρησιμοποιώντας το πηλό, τσιμέντο και γύψο ως κύριο συστατικό. Σε αντίθεση με μια τεχνητή πέτρα, ένα τούβλο που αντιμετωπίζει χαρακτηρίζεται από μια επιφάνεια ανακούφισης. Έχει ορθογώνιο σχήμα, υπάρχουν και μοντέλα με ελαφρώς στρογγυλεμένες γωνίες.

Τα κύρια πλεονεκτήματα του προϊόντος περιλαμβάνουν:

 • εύκολη εγκατάσταση?
 • ανθεκτικότητα και αξιοπιστία κατά τη λειτουργία ·
 • υψηλή αντοχή στη φθορά.
 • απουσία στοιχείων επιβλαβών για την ανθρώπινη υγεία ·
 • εξαιρετική μόνωση θορύβου.
 • αντοχή στη φωτιά.
 • ευρύ φάσμα μοντέλων.

Όσον αφορά τις ελλείψεις, δεν είναι, εκτός από το υψηλό κόστος. Αλλά οι κατασκευαστές έχουν αρχίσει πρόσφατα να παράγουν επιλογές υλικού προϋπολογισμού που δεν είναι κατώτερης ποιότητας και είναι διαθέσιμες για αγορά σε οικογένειες με μέσο εισόδημα. Επιπλέον, μια τεράστια επιλογή μορφής υλικού σας επιτρέπει να αποθηκεύσετε την τελική εργασία. Παραδοσιακά, το προϊόν έχει τις διαστάσεις ενός συνηθισμένου τούβλου, αλλά το ύψος του μπορεί να είναι από 6 έως 15 cm και το μήκος είναι 16-24 cm, το πάχος των πλακιδίων παραμένει αμετάβλητο και είναι ίσο με 2,5 cm.

Μια ποικιλία μεγεθών διευκολύνει τη διαδικασία εγκατάστασης και η επένδυση είναι πολύ γρήγορη. Εάν το σχέδιο των τοίχων σχεδιάζεται να είναι ένα τούβλο που μιμείται πέτρωμα, τότε είναι απαραίτητο να ληφθεί υπόψη ότι οι διαστάσεις των πλακών σε αυτή την περίπτωση είναι άλλες - 210 × 102 × 48 mm. Το ύψος τους είναι μικρότερο και το πάχος είναι μεγαλύτερο. Για την τοποθέτηση τέτοιου υλικού απαιτείται όχι μόνο μια ορισμένη εμπειρία, αλλά και το κόστος του χρόνου.

Είδη

Η κατασκευαστική αγορά αντιπροσωπεύεται από ένα ευρύ φάσμα τούβλων, κάθε μοντέλο των οποίων διαφέρει όχι μόνο από την τιμή, τον εξωτερικό σχεδιασμό, αλλά και από το υλικό κατασκευής. Λαμβάνοντας υπόψη τον τελευταίο δείκτη, τα πιο κάτω είδη προϊόντων είναι τα πιο κοινά προς πώληση.

Γύψος (τσιμέντο)

Παράγεται με χύτευση, στην οποία το μίγμα σοβά ή τσιμέντου χύνεται σε ειδικές μορφές. Στη συνέχεια, πραγματοποιείται η βαφή (εάν το χρώμα δεν έχει προηγουμένως τεθεί σε λύση) και η επεξεργασία. Αυτή η τεχνολογία απελευθέρωσης είναι σε μεγάλο βαθμό παρόμοια με την παραγωγή διακοσμητικών λίθων, διαφέρει μόνο στο ανάγλυφο σχήμα των πιάτων. Ταυτοχρόνως, το υλικό που λαμβάνεται από τσιμέντο χαρακτηρίζεται από μεγαλύτερη αντοχή και αντοχή στην υγρασία από εκείνη που γίνεται με βάση γύψο. Τέτοιο τούβλο μπορεί να τελειώσει τα δωμάτια με υψηλή υγρασία.

Τα κύρια πλεονεκτήματα αυτών των πλακών περιλαμβάνουν επίσης οικονομικό κόστος και περιβαλλοντική ασφάλεια. Το μειονέκτημα του προϊόντος είναι ότι η τοποθέτησή του απαιτεί τη χρήση ειδικής κόλλας και κονιάματος. Επιπλέον, για τοίχους επένδυσης σε χώρους όπου υπάρχει σταθερή διαφορά θερμοκρασίας και συμπύκνωση, πρέπει να χρησιμοποιείτε πλάκες ανθεκτικές στην υγρασία. Για να το κάνετε αυτό, διαβάστε προσεκτικά την επισήμανση του προϊόντος.

Κλίνκερ

Αυτός είναι ο πιο ακριβός τύπος τούβλου, ο οποίος έχει βελτιωμένες φυσικές ιδιότητες. Απελευθερώστε το υλικό επένδυσης από πηλό χρησιμοποιώντας μια ειδική τεχνολογία, με έκθεση σε υψηλή θερμοκρασία. Επομένως, το προϊόν είναι ανθεκτικό και ανθεκτικό στις εξωτερικές επιρροές. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο για εσωτερικούς όσο και για εξωτερικούς χώρους. Λόγω της σταθερής δομής και της ποικιλίας των χρωμάτων της πλάκας ιδανικά για το σχεδιασμό των τζακιών, των κουζινών και των διαδρόμων. Το πλάτος αυτών των πλακών κυμαίνεται από 160 έως 190 mm, ύψος 60 mm και πάχος 20 mm.

Το τούβλο Clinker έχει μεγάλη ζήτηση λόγω του χαμηλού συντελεστή απορρόφησης της υγρασίας, της αντοχής στις αλλαγές της θερμοκρασίας και της ανθεκτικότητας.Επίσης, το προϊόν είναι αδρανές σε σχέση με τις χημικές ουσίες που καθιστά εύκολο τον καθαρισμό και την πλύση. Η ποικιλία χρωμάτων, σχημάτων και μεγεθών ανοίγει τεράστιες ευκαιρίες για την υλοποίηση ιδεών σχεδιασμού. Οι τοίχοι είναι επενδεδυμένοι με τζάμια, ματ ή ανάγλυφα κεραμίδια. Το μόνο πράγμα που ένα τέτοιο ποιοτικό και όμορφο προϊόν είναι ακριβό.

Ακρυλικό (πολυουρεθάνη)

Αυτός ο τύπος προϊόντος έχει καλές ιδιότητες απόδοσης, καθώς οι πλάκες είναι ανθεκτικές και πολύ ελαφρές. Τελειώνοντας τούβλο είναι διαθέσιμο σε πλούσιο χρώμα σχεδιασμό από πολυουρεθάνη και ακρυλικά συστατικά. Για να διακοσμήσετε αρχικά το εσωτερικό με τέτοιες πλάκες, δεν χρειάζεται πολύ χρόνο και χρήμα. Επιπλέον, πρόσφατα στην πώληση μπορείτε να βρείτε προϊόντα που μιμούνται τον τερματισμό του εφέ 3D. Οι πλάκες πολυουρεθάνης είναι ιδανικές για να αντιμετωπίζουν επιφάνειες στο μπάνιο, στην κουζίνα, στο μπαλκόνι και στη βεράντα, καθώς χαρακτηρίζονται από υψηλό θόρυβο και θερμομόνωση και δεν φοβούνται την υγρασία.

Κεραμικό

Αυτό το διακοσμητικό τούβλο θεωρείται κλασικό, καθώς έχει χρησιμοποιηθεί στην εσωτερική διακόσμηση για περισσότερο από δώδεκα χρόνια.Στους φυσικούς και χημικούς δείκτες του, είναι σε μεγάλο βαθμό παρόμοιο με τα κεραμικά πλακίδια. Τις περισσότερες φορές είναι εγκατεστημένο στα μπάνια και στις κουζίνες. Κάνουν ένα προϊόν με επικάλυψη από χαμηλής τήξης ποιότητες αργίλου, με την προσθήκη χρωμάτων, ανθρακικών αλάτων και χαλαζιακής άμμου. Λόγω αυτής της σύνθεσης, το υλικό είναι ανθεκτικό και μπορεί να αποκτήσει διαφορετικές αποχρώσεις, που κυμαίνονται από το χιόνι-άσπρο έως το μαύρο.

Λόγω της πλούσιας παλέτας χρωμάτων, οι σχεδιαστές από κεραμικά τούβλα συστήνουν την αγορά για δωμάτια διακόσμησης με το στιλ παλιών κλασικών και πατάρι. Επειδή στη διαδικασία παραγωγής του υλικού είναι εξοπλισμένο με διακοσμητικά τσιπ, χαρακτηρίζεται από ασυνήθιστο αποτέλεσμα, και το φινίρισμα φαίνεται "γηρασμένο". Τα πλεονεκτήματα αυτού του προϊόντος είναι η αδράνεια στον ήλιο και η υγρασία, η υψηλή αντοχή στις μηχανικές βλάβες, η ανθεκτικότητα, η αισθητική και η φιλικότητα προς το περιβάλλον. Δεν υπάρχουν σχεδόν καθόλου ελαττώματα στο προϊόν.

Κεραμίδια από πορσελάνη

Σε αντίθεση με τους παραπάνω τύπους, αυτό το τούβλο έχει την υψηλότερη αντοχή. Αυτό οφείλεται στις ειδικές τεχνολογίες παραγωγής του, στις οποίες το υλικό δεν παράγεται από μια πήλινη παρτίδα, αλλά παρασκευάζεται μια ειδική λύση, η οποία αποτελείται από ένα ψίχουλο φυσικής πέτρας.Επιπλέον, οι πλάκες υφίστανται διπλή θερμική επεξεργασία, πράγμα που αυξάνει την αντοχή τους. Το μειονέκτημα του κεραμικού τούβλου γρανίτη είναι η υψηλή τιμή του.

Πρόσφατα, πολλοί κατασκευαστές, προκειμένου να ικανοποιήσουν τις ανάγκες των καταναλωτών με χαμηλό εισόδημα, έχουν επίσης αρχίσει να κατασκευάζουν διακοσμητικά τούβλα από αφρώδες πλαστικό και αφρό πολυστερίνης. Φυσικά, αυτός ο τύπος προϊόντων είναι κατώτερος στην ποιότητα, αλλά σας επιτρέπει να εκτελέσετε γρήγορα και οικονομικά το φινίρισμα των χώρων. Τέτοιες πλάκες δεν πρέπει να εγκαθίστανται σε χώρους με μεγάλες υγρασίες και θερμοκρασιακές μεταβολές. Συνδέονται με την επιφάνεια των τοίχων με υγρά καρφιά και στη συνέχεια βαμμένα σε οποιοδήποτε επιλεγμένο χρώμα.

Μέθοδοι διαμόρφωσης

Πρόσφατα, οι περισσότεροι ιδιοκτήτες σπιτιού προτιμούν να τοποθετούν διακοσμητικά τούβλα μέσα στις εγκαταστάσεις με τα δικά τους χέρια, καθώς η ροή εργασίας είναι απλή και δεν απαιτεί ειδικές δεξιότητες. Σε αυτή την περίπτωση, τέτοιες μέθοδοι τοποθέτησης όπως τα κουτάλια (οι πλάκες τοποθετούνται με μακρύ άκρο), το άκρο ή το τσουγκράνα (όταν το υλικό τοποθετείται με μια μικρή άκρη) χρησιμοποιούνται συχνότερα για φινίρισμα επιφανειών. Εκτός από τις κλασικές μεθόδους τοποθέτησης, εφαρμόστε και τα παρακάτω.

 • Γοτθικό. Η ιδιαιτερότητα της διακοσμητικής επένδυσης είναι ότι οι πλάκες σε κάθε σειρά εναλλάσσονται, οι βραχείες πλευρές αντικαθίστανται από μακριές ή αντίστροφα. Ταυτόχρονα, μεταξύ των σειρών είναι απαραίτητο να κάνετε μια μικρή αντιστάθμιση.
 • Σιλεσίας. Η τοποθέτηση των στοιχείων σε αυτή την περίπτωση μοιάζει με ένα γοτθικό μοτίβο, όπου μια σειρά σχηματίζεται σε 1 πούρο και 2 κουτάλια, αλλά οι ραφές κατά μήκος της κάθετης διαμέσου κάθε σειράς θα πρέπει ιδανικά να συμπίπτουν.
 • Σταυρός Πρόκειται για ένα περίπλοκο τύπο επένδυσης, στην οποία είναι απαραίτητο πρώτα απ 'όλα να τεθεί μια tychkovy, και στη συνέχεια μια σειρά κουταλιών.
 • Το κομμάτι. Το φινίρισμα είναι απαραίτητο για την εκτέλεση της μακράς πλευράς του τούβλου, μετατοπίζοντας κάθε σειρά κατά το 1/2 ή το 1/4 του μπλοκ.
 • Ολλανδικά Μια παρόμοια παραλλαγή του προσώπου είναι μεγάλη ζήτηση στις Κάτω Χώρες. Η πρώτη σειρά σχηματίζεται από εναλλασσόμενα κουτάλια και μπουκάλια, και στο δεύτερο χρησιμοποιούν μόνο ένα βούρτσισμα.
 • Βρανδεμβούργο. Οι τοίχοι επικαλύπτουν, εναλλάσσονται δύο μακριές και μία κοντή πλευρά της πλάκας. Σε κάθε επόμενη σειρά, πρέπει να αλλάξουν στη θέση τους.
 • Βαυαρίας. Μια ενδιαφέρουσα σχεδιαστική επιλογή της επιφάνειας, όπου οι μακριές και κοντές πλευρές του τούβλου τοποθετούνται άνισα. Το τελικό αποτέλεσμα είναι ένα πρωτότυπο ντεκόρ και ένα ασυνήθιστο σχέδιο χρώματος.

Επιπλέον, το διακοσμητικό τούβλο μπορεί να τοποθετηθεί σε ράμματα ή χωρίς ραφή.Για να αντιμετωπίσουν όμορφα κοίταξε στο εσωτερικό του δωματίου, οι σχεδιαστές συνιστούν προσεκτικά επιλέγοντας μία ή άλλη μέθοδο τοποθέτησης πιάτων. Εξαρτάται από το μέγεθος του δωματίου και το στυλ του. Μετά την ολοκλήρωση του τελικού έργου, η διακόσμηση πρέπει να έχει μια τελική εμφάνιση χρησιμοποιώντας λεπτομέρειες γωνίας. Είναι δυνατή η ελκυστική και αρμονική τοποθέτηση με την εφαρμογή του υλικού διαφορετικής συσκευασίας. Είναι ενδιαφέρον να δούμε το εσωτερικό της εναλλαγής των τούβλων, διαφορετική υφή, το μέγεθος, τις αποχρώσεις και το πάχος.

Πώς να επιλέξετε;

Πριν ξεκινήσετε τη διακόσμηση των τοίχων με τούβλο, θα πρέπει να εξετάσετε προσεκτικά τη συνολική σχεδίαση του δωματίου και στη συνέχεια να παραλάβετε το υλικό. Το κύριο κριτήριο για την επιλογή ενός προϊόντος δεν είναι μόνο η εμφάνισή του αλλά και τα ποιοτικά του χαρακτηριστικά. Το δωμάτιο θα πρέπει να είναι όμορφο, κομψό και γεμάτο με άνεση στο σπίτι. Το σκοτεινό τούβλο δεν συνιστάται για μπαλκόνια και τοίχους σε μικρά δωμάτια, καθώς τα καθιστά σκοτεινά. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για τους στενούς χώρους, στους οποίους είναι απαραίτητο να εναλλάσσονται η τοιχοποιία με ταπετσαρία ή γύψο.

  Λευκό ή γκρι τούβλο, αντίθετα, θα δώσει στο δωμάτιο ένα ενδιαφέρον σχέδιο και φρεσκάδα.Όμορφα διακοσμημένο "αντίκες" ή σε στυλ σοφίτας. Αν ο οικογενειακός προϋπολογισμός είναι περιορισμένος, μπορείτε να αγοράσετε ένα τούβλο αφρού για ζωγραφική και είναι εύκολο να επιλέξετε μια σκιά για φινίρισμα. Για την αντιμετώπιση της κουζίνας και του μπάνιου, είναι προτιμότερο να επιλέξετε πάνελ με βάση το τσιμέντο, έχουν διαφορετικό μέγεθος, έχουν μικρό βάρος και έρχονται σε μια ενδιαφέρουσα υφή. Στα σαλόνια και τα υπνοδωμάτια, το φινίρισμα μπορεί να γίνει με τούβλα, τα οποία φαίνονται εκφραστικά και κομψά, αλλά φοβούνται την υγρασία.

   Όσον αφορά τους δείκτες απόδοσης, κατά την αγορά, πρέπει να προτιμάτε τα προϊόντα με τέτοια χαρακτηριστικά.

   • Ανθεκτικότητα και ανθεκτικότητα. Ένα ποιοτικό προϊόν μπορεί αξιόπιστα να διαρκέσει περισσότερο από μια δεκαετία. Το ισχυρότερο τούβλο θεωρείται το ισχυρότερο και τα πιο ευαίσθητα σε μηχανικά φορτία είναι ο γύψος.
   • Περιβαλλοντική φιλικότητα. Παρά το γεγονός ότι στις περισσότερες περιπτώσεις χρησιμοποιούνται μόνο φυσικά εξαρτήματα για την κατασκευή διακοσμητικών τούβλων, υπάρχουν μοντέλα που προσθέτουν επιβλαβείς ακαθαρσίες.
   • Χαρακτηριστικά του στυλ. Για πλάκες με σημαντικό βάρος, απαιτείται καλή προετοιμασία επιφάνειας και κόλλα με ενισχυμένη σύνθεση.Τα ελαφριά τούβλα είναι εύκολο να εγκατασταθούν, επειδή είναι εύκολα κολλημένα στους τοίχους και έχουν μεγάλη πρόσφυση.
   • Τιμή. Η κατασκευαστική αγορά αντιπροσωπεύεται από διακοσμητικά τούβλα διαφόρων δαπανών. Στην περίπτωση αυτή, η επιλογή του προϋπολογισμού είναι γύψος και το πιο ακριβό κλίνκερ.

   Ένας τεράστιος ρόλος στην επιλογή του υλικού που αντιμετωπίζει παίζει την υφή του. Για παράδειγμα, τα πάνελ με μίμηση βραχώδους βουνού, βουτά και βότσαλα είναι κατάλληλα για τη διακόσμηση τοίχων κοντά σε ένα τζάκι και σε μια περιοχή αναψυχής, όπου μπορούν να συνδυαστούν με ταπετσαρία και γύψο. Για τη διακόσμηση της ποδιάς κουζίνας, είναι καλύτερο να επιλέξετε ένα τούβλο με λεία υφή, είναι εύκολο να το τοποθετήσετε με απρόσκοπτο τρόπο, και η πρόσθετη βερνικωμένη επιφάνεια είναι εύκολο να καθαριστεί. Τα γυαλισμένα και γυαλισμένα πάνελ είναι ιδανικά για διακοσμήσεις τοίχων κοντά σε σκάλες και συχνά χρησιμοποιούνται για πόρτες επένδυσης και ανοίγματα παραθύρων, κολώνες και τόξα.

   Όμορφα παραδείγματα στο εσωτερικό

   Η εσωτερική διακόσμηση σε εσωτερικούς χώρους χρησιμοποιώντας διακοσμητικά τούβλα έχει γίνει δημοφιλής τα τελευταία χρόνια. Αυτό οφείλεται στο πλούσιο χρωματισμό του υλικού, στην όμορφη εμφάνιση και στην ευκολία εγκατάστασης.Επιπλέον, οι πλάκες που είναι προσανατολισμένες προς το πρόσωπο μπορούν να διακοσμήσουν όχι μόνο τις λεπτές επιφάνειες, αλλά και τα μη τυποποιημένα αρχιτεκτονικά στοιχεία, επισημαίνοντας το σχήμα των ανοιγμάτων παραθύρων και των τόξων στο σχέδιο. Για τη διακόσμηση των τοίχων σε κατοικημένες περιοχές συνιστάται η χρήση τούβλου φυσικών και διακριτικών χρωμάτων. Φαίνεται καλό τούβλο σε κρέμα, λευκό, γκρι, μαύρο και μπεζ. Επιπλέον, για κάθε δωμάτιο, μπορείτε να επιλέξετε ένα ειδικό σχέδιο.

   • Σαλόνι. Οι τοίχοι, με επένδυση από τούβλο, σε αυτή την περίπτωση θα είναι μια πρωτότυπη προσθήκη στο εσωτερικό και θα είναι το τέλειο σκηνικό για την τοποθέτηση της τηλεόρασης. Επιπροσθέτως, τα πάνελ μπορούν να παρουσιάζουν τις μεμονωμένες συνθέσεις με τη μορφή πάνελ. Μια παρόμοια διακόσμηση είναι συνήθως επιλέγεται για σαλόνια διακοσμημένα με το στυλ του grunge, μοντέρνα και σοφίτα. Ανάλογα με τα χρώματα που επικρατούν στο δωμάτιο, μπορείτε να φτιάξετε μια ενδιαφέρουσα απεικόνιση των τοίχων ως ένα χιόνι-λευκό και σκούρο καφέ τούβλο. Το κύριο πράγμα είναι ότι το καπλαμά είναι σε αρμονία με τα κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα, το δάπεδο και τα έπιπλα.
   • Κουζίνα ή τραπεζαρία. Σε αυτό το δωμάτιο, η διακόσμηση πρέπει να εκτελεί όχι μόνο αισθητική, αλλά και πρακτική λειτουργία. Τοιχοποιία, μπορείτε να οργανώσετε μια ποδιά κουζίνας ή να διακοσμήσετε έναν από τους τοίχους.Μια εξαιρετική επιλογή είναι τούβλο για κουζίνες σε κλασικό και μοντέρνο στιλ. Το λευκό καπλαμά θα είναι σε αρμονία με τη γυαλιστερή επιφάνεια του ακουστικού και της τεχνολογίας. Είναι επίσης ενδιαφέρον να δούμε στην κουζίνα και φως καφέ ή μπεζ φινίρισμα, σε αυτή την περίπτωση, μπορείτε να δώσετε έμφαση στην ομορφιά της υφής με φως κουρτίνες και διακοσμητικά στοιχεία από ξύλο.
   • Το υπνοδωμάτιο. Για να σχεδιάσετε αυτό το δωμάτιο, το οποίο θα δημιουργήσει μια ατμόσφαιρα ρομαντισμού και ιδιωτικότητας, θα πρέπει να επιλέξετε τα ανοιχτά χρώματα των τούβλων. Σε αυτή την περίπτωση, το δωμάτιο θα πρέπει να τοποθετήσει επιπρόσθετα γυάλινα και ξύλινα αντικείμενα. Γκρι laminate θα είναι κατάλληλο για το δάπεδο, για την οροφή - αναστολή δομή των παστέλ αποχρώσεις, και είναι σκόπιμο να αγοράσετε έπιπλα από μια φυσική σειρά. Μια μεγάλη προσθήκη στο εσωτερικό θα είναι ένα μεγάλο κρεβάτι με πολυάριθμα μενταγιόν από κρύσταλλο ή θόλο. Επιπλέον, το υπνοδωμάτιο πρέπει να παρέχει καλό φωτισμό, χάρη στον φωτεινό οπίσθιο φωτισμό, θα είναι ωφέλιμο να τονιστούν τα σχέδια και τα χρώματα του τοιχοποιίας.

   Θα μάθετε για τους τύπους διακόσμησης τοίχου από τούβλα στο παρακάτω βίντεο.

   Σχόλια
    Συντάκτης
   Πληροφορίες που παρέχονται για σκοπούς αναφοράς. Για κατασκευαστικά θέματα, συμβουλευτείτε πάντοτε έναν ειδικό.

   Αίθουσα εισόδου

   Σαλόνι

   Υπνοδωμάτιο