Επιλογές σχεδίασης για τοίχους από λευκά τούβλα

 Επιλογές σχεδίασης για τοίχους από λευκά τούβλα

Οι τοίχοι με λευκά τούβλα φαίνονται αρμονικοί σε πολλές στιλιστικές κατευθύνσεις. Τέτοια συστατικά όχι μόνο ανανεώνουν την κατάσταση, αλλά και καθιστούν πιο πρωτότυπο. Αυτό το ενδιαφέρον σχέδιο μπορεί να γίνει χρησιμοποιώντας φυσικά και τεχνητά υλικά. Σήμερα θα εξετάσουμε προσεχώς αυτή τη λύση σχεδιασμού και θα αναλύσουμε πώς φαίνεται σε διαφορετικές εγκαταστάσεις.

Πραγματικό τούβλο

Λευκοί τοίχοι από τούβλα είναι η τάση των τελευταίων ετών. Τέτοιες συνιστώσες συχνά φαίνονται στα πιο απροσδόκητα στυλίστικα σύνολα.Ταιριάζουν τέλεια σε πολλά περιβάλλοντα, καθιστώντας τα πιο ενδιαφέροντα, ενώ τονίζουν την ατομικότητα του σπιτιού στο σύνολό του.

Οι λευκοί τοίχοι από φυσικά τούβλα φαίνονται ιδιαίτερα μοντέρνοι και ελκυστικοί. Τέτοιες επιλογές μπορούν να αποδίδονται με ασφάλεια στα κλασικά του είδους. Πολλοί χρήστες είναι ευκολότεροι στη χρήση - χρησιμοποιήστε τον υπάρχοντα τοίχο από τούβλα στο δωμάτιο και μην ολοκληρώσετε τη διακόσμηση του με διακοσμητικά διακοσμητικά στοιχεία. Προκειμένου να χρησιμοποιήσετε μια τέτοια λεπτομέρεια ως διακοσμητικό σημείωμα του εσωτερικού, θα αρκεί απλώς να το καλύψετε με ένα αστάρι και μια διαφανή ακρυλική σύνθεση.

Φυσικά, αν δεν σας αρέσει ένα απλό λευκό χρώμα, μπορείτε να επανασχεδιάσετε απλά έναν τέτοιο τοίχο σε οποιαδήποτε άλλη σκιά που ταιριάζει στο περιβάλλον.

Συχνά, τα λευκά τοιχοποιία είναι τραχιά και τραχιά, ειδικά αν είναι παλιά. Μη φοβάστε τέτοια στοιχεία - θα φαίνονται καταπληκτικά σε πολλά στυλ. Για παράδειγμα, αυτό μπορεί να είναι η σημερινή απίστευτα δημοφιλής σοφίτα, στην οποία απλά δεν μπορείτε να κάνετε χωρίς τοίχους από τούβλα.

Επίσης, τέτοια διακοσμητικά στοιχεία μπορούν να κατασκευαστούν από προσόψεις ή διακοσμητικά τούβλα. Τέτοιες κατασκευές μπορούν να ταξινομηθούν ως απλοποιημένες.Το κύριο πλεονέκτημα αυτών των επιλογών είναι ότι είναι λεπτότερες και ελαφρύτερες από την κατασκευή ενός πλήρους φυσικού τούβλου λευκού χρώματος. Επιπλέον, τα διακοσμητικά τούβλα καταλαμβάνουν πολύ λιγότερο χώρο, κάτι που είναι ιδιαίτερα χρήσιμο όταν πρόκειται για τη διευθέτηση ενός μικρού δωματίου, όπου μετράει κάθε εκατοστό. Κατά κανόνα, αυτό το είδος τοιχοποιίας έχει οριστεί χρησιμοποιώντας αξιόπιστη κόλλα πλακιδίων.

Επιπρόσθετα, εφαρμόζεται μια ειδική κόλλα, με την οποία οι υπόλοιπες ραφές τρίβονται.

Στις περισσότερες περιπτώσεις αντιμετωπίζεται η εγκατάσταση διακοσμητικών πλινθοδομών, εξοπλίζοντας τα δωμάτια ως ένα υπνοδωμάτιο ή σαλόνι. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η εγκατάσταση αυτών των εξαρτημάτων είναι λιγότερο χρονοβόρα και απαιτεί πολύ λίγο ελεύθερο χρόνο. Το κυριότερο είναι να ενεργήσετε όσο το δυνατόν προσεκτικά και να μην βιαστείτε.

Απομιμήσεις

Πολλοί ιδιοκτήτες σήμερα αρνούνται να εγκαταστήσουν φυσικά ή διακοσμητικά τούβλα στους τοίχους στα σπίτια τους. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι σήμερα υπάρχει ένας μεγάλος αριθμός εναλλακτικών λύσεων που όχι μόνο έχουν προσιτή τιμή αλλά είναι επίσης πιο απλές από την άποψη της εγκατάστασης.Ας τα γνωρίσουμε καλύτερα.

Πλακάκια κλίνκερ

Όμορφα κεραμίδια κλίνκερ που γίνονται κάτω από το χρώμα ή το χιόνι λευκό τούβλο είναι πολύ δημοφιλή με τους σύγχρονους καταναλωτές. Το κύριο πλεονέκτημα αυτής της λύσης σχεδιασμού είναι ότι κατέχει ελάχιστο ελεύθερο χώρο στο δωμάτιο και αυτό είναι πολύ σημαντικό εάν το σπίτι σας δεν έχει μεγάλη έκταση.

Σήμερα, σε εξειδικευμένα καταστήματα μπορείτε να συναντήσετε έναν τεράστιο αριθμό διαφορετικών πλακιδίων κλίνκερ με διαφορετικά σχήματα, μεγέθη και χρώματα. Η βάση σε αυτή την περίπτωση έχει τελειώσει σύμφωνα με την αρχή του πρότυπου υλικού πλακιδίων με την τήρηση των καθαρών ραφών. Αυτές οι επιλογές είναι ιδανικές για την κουζίνα, επειδή δεν φοβούνται οποιαδήποτε υγρασία ή υψηλές θερμοκρασίες.

Ταπετσαρία υφής

Ελκυστικές ταπετσαρίες υφής που μοιάζουν με χιόνι-λευκό τούβλο είναι σε μεγάλη ζήτηση. Αυτά τα προϊόντα είναι τόσο πιστευτά που δεν μιμούνται αμέσως και πολλοί άνθρωποι τους μπερδεύουν με πραγματικά λευκά τούβλα. Η διαφορά μπορεί να παρατηρηθεί μόνο με την πλησιέστερη δυνατή εκτίμηση.

Υφή φόντου κάτω από το τούβλο είναι η ιδανική λύση αν εξοπλίζετε μια κατοικία μικρού μεγέθους, όπου απλά δεν υπάρχει χώρος για φυσικά ή διακοσμητικά τούβλα. Στα ευρύχωρα δωμάτια, αυτά τα καμβά φαίνονται επίσης βιολογικά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτές οι ποικιλίες ταπετσαρίας έχουν συνήθως υψηλή τάση αντοχής στη φθορά και ανυψώνουν απρόσκοπτα τον κανονικό υγρό καθαρισμό.

Υφασμάτινη στόκος

Δεν είναι λιγότερο δημοφιλής η απομίμηση ενός τοίχου από τούβλα, που δημιουργήθηκε χάρη σε ένα μείγμα υφασμάτων με υφή. Για να οργανώσετε μια τέτοια θεαματική διακόσμηση, θα πρέπει να αποθηκεύσετε υψηλής ποιότητας αρχικό στόκο, καθώς και κατάλληλη κόλλα πλακιδίων. Τα συστατικά αυτά αναμιγνύονται σε αναλογία 50:50.

Σε διαφορετικά δωμάτια

Ένας κομψός λευκός τοίχος από τούβλα είναι μια θαυμάσια διακόσμηση που φαίνεται καλό σε μια ποικιλία από δωμάτια. Μπορεί να είναι όχι μόνο σαλόνι ή υπνοδωμάτιο, αλλά και κουζίνα ή ακόμα και μπάνιο. Ας δούμε πώς φαίνεται αυτή η λεπτομέρεια σε διαφορετικά περιβάλλοντα.

Στο σαλόνι

Η αίθουσα είναι ιδανική για τοποθέτηση ενός λευκού τοίχου από τούβλα. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για δωμάτια με μη τυποποιημένη διάταξη.Σε τέτοιες περιπτώσεις, οι σχεδιαστές προτείνουν την τοποθέτηση ενός φινιρίσματος τούβλου σε έναν από τους τοίχους του δωματίου, καθιστώντας τον τονισμένο. Επιπλέον, αυτή η βάση μπορεί να μην έχει μια τελείως επίπεδη επιφάνεια. Μπορούν να υπάρχουν ράφια, κόγχες ή εσοχές. Σε αυτή την περίπτωση, οι τοίχοι θα τονίσουν την ατομικότητα του εσωτερικού, καθώς και τη μη τετριμμένη γεύση των ιδιοκτητών της κατοικίας.

Αν μιλάμε για ένα κανονικό ορθογώνιο σαλόνι, τότε συνιστάται να εξοπλιστεί ο τοίχος από τούβλα πίσω από το κύριο διακοσμητικό στοιχείο στο εσωτερικό. Με αυτόν τον τρόπο, θα διακοσμήσετε τη διακόσμηση και θα την ολοκληρώσετε.

Κατά μήκος του τείχους, διακοσμημένο με λευκό τούβλο, μπορείτε να οργανώσετε με ασφάλεια έναν χώρο αναψυχής. Εάν υπάρχει τόσο καλή λεπτομέρεια στην αίθουσα ως τζάκι, τότε μπορεί να τοποθετηθεί με ασφάλεια δίπλα στον τοίχο από τούβλα - σε ένα ενιαίο συνδυασμό αυτά τα στοιχεία φαίνονται ακαταμάχητα και πολύ πλούσια.

Στο υπνοδωμάτιο

Παραμυθένιος λευκός τοίχος από τούβλα θα κοιτάξει στο υπνοδωμάτιο. Μια τέτοια λεπτομέρεια, παρά την ελαφρώς χοντρή εικόνα, θα κάνει ένα τέτοιο δωμάτιο θερμότερο, πιο άνετο και φιλόξενο για τους ιδιοκτήτες. Το κύριο πράγμα είναι να χτυπήσει το λευκό τούβλο με τα κατάλληλα κλωστοϋφαντουργικά εξαρτήματα - μαξιλάρια, κουβέρτα, κουβέρτα. Στο χιονισμένο φόντο θα δούμε βιολογικά και άλλες διακοσμητικές προσθήκες, για παράδειγμα, μια ποικιλία από τοιχογραφίες, καθρέφτες ή φωτισμό τοίχου.

Πολλοί άνθρωποι που έχουν κουραστεί από τις παραδοσιακές λύσεις σχεδιασμού στρέφονται σήμερα σε αυτό το είδος διακόσμησης κρεβατοκάμαρων.

Στην κουζίνα

Πολλοί ιδιοκτήτες αναρωτιούνται εάν οι λευκοί τοίχοι από τούβλα είναι κατάλληλοι για την κουζίνα. Η απάντηση είναι απλή - βέβαια, ναι. Σε αυτή τη ρύθμιση, αυτό το σημείωμα σχεδιασμού εφαρμόζεται με τους ακόλουθους στόχους.

  • Εγκατάσταση της ποδιάς. Δεν είναι μυστικό για κανέναν ότι η ποδιά κουζίνας είναι συνεχώς εκτεθειμένη σε αρνητικές εξωτερικές επιρροές. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο για την προετοιμασία του είναι απαραίτητο να επιλέξετε τέτοια υλικά που δεν φοβούνται ούτε θερμότητα ούτε υγρασία. Αυτές οι απαιτήσεις ικανοποιούνται από ένα καθαρό κεραμίδι, από το οποίο προκύπτουν θεαματικές απομιμήσεις λευκού τούβλου.
  • Ζώνη χώρου. Σε πολλές περιπτώσεις, η κουζίνα απαιτεί κατάλληλη χωροθέτηση. Για να οριοθετήσετε την τραπεζαρία, μπορείτε να γυρίσετε στον τοίχο από λευκό τούβλο, υπογραμμίζοντας με τη βοήθεια του τον φωτεινό σχεδιασμό των μεμονωμένων διακοσμήσεων στο εσωτερικό.
  • Εγκατάσταση νησιού ή μπαρ. Φυσικά, στην περίπτωση αυτή εννοείται μια κουζίνα επαρκούς μεγέθους.

Στο διάδρομο

Μια αίθουσα εισόδου είναι η κάρτα τηλεφωνικής επικοινωνίας οποιουδήποτε σπιτιού, αφού είναι το πρώτο δωμάτιο που φιλοξενούν οι φιλοξενούμενοι και οι φιλοξενούμενοί τους όταν εισέρχονται σε ένα σπίτι ή ένα διαμέρισμα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο χώρος είναι τόσο σημαντικός για να κανονιστεί σωστά. Εάν τελειώσει μια αίθουσα με ένα λευκό τούβλο, τότε θα φανεί πολύ ευρύτερο και πιο ευρύχωρο. Στο φόντο μιας τέτοιας διακόσμησης, διάφοροι λαμπτήρες τοίχων θα φαίνονται αρμονικά, "καρυκευμένοι" με ζωντανά πράσινα φυτά σε μικρές γλάστρες.

Σε διάφορα στυλ εσωτερικού χώρου

Όπως αναφέρθηκε νωρίτερα, οι τοίχοι λευκών τούβλων φαίνονται αρμονικοί σε πολλά στυλ. Εξετάστε τις πιο επιτυχημένες περιοχές στις οποίες τα στοιχεία αυτά ταιριάζουν ιδιαίτερα βιολογικά.

Σοφίτα

Η σοφίτα σοφίτας είναι απίστευτα δημοφιλής σήμερα και βρίσκεται σε πολλά σπίτια. Φαίνεται αρμονικό τόσο στους μικρούς όσο και στους ευρύχωρους χώρους διαβίωσης. Αυτά τα εσωτερικά σύνολα χαρακτηρίζονται από χονδροειδή απόδοση και ανάμειξη διαφόρων στιλιστικών σημειώσεων. Το εσωτερικό του στυλ σοφίτας μπορεί να συμπληρωθεί από ξύλινες οροφές, κολώνες και φυσικά τοίχους από τούβλα.

Πλινθοδομή σε παρόμοια ρύθμιση μπορεί να είναι είτε λευκό είτε γκρι, καφέ ή κόκκινο - υπάρχουν πολλές επιλογές. Σε ένα παρόμοιο φινίρισμα (συχνά χρησιμοποιούνται φυσικές πέτρες), συχνά τοποθετούνται έπιπλα κατασκευασμένα σε κλασικό ή και ρετρό στυλ.

Τα υπόλοιπα στοιχεία μπορούν να σχεδιαστούν με διάφορους τρόπους, μέχρι και τους λαμπτήρες steampunk.

Χώρα μουσικής

Αρμονικά λευκά τοιχοποιία έχουν ρουστίκ στυλ. Σε τέτοιες περιπτώσεις, συνιστάται να έχετε φινίρισμα από φυσικές πρώτες ύλες. Πολλοί ιδιοκτήτες κάνουν με αυτό τον τρόπο εξοχικές κατοικίες και εξοχικές κατοικίες.

Οι εσωτερικοί χώροι σε εξοχικό στιλ είναι ζεστοί και φιλόξενοι, αν έχουν μια μοντέρνα προσθήκη με τη μορφή ελαφρών τούβλων. Ιδιαίτερα αποτελεσματικό, αυτό το φινίρισμα φαίνεται σε συνδυασμό με ξύλινα στοιχεία, χωρίς τα οποία είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς ένα αγροτικό σύνολο.

Μινιμαλισμός

Σήμερα στην τάση ένα τέτοιο συγκρατημένο, αλλά μοντέρνο στυλ, ως μινιμαλισμό. Σε τέτοιες ρυθμίσεις, κυριαρχούν συνήθως κλασικά και μέτρια χρώματα, αραιωμένα με διάφορους φωτεινούς τόνους. Σε πολλές περιπτώσεις, οι μινιμαλιστικοί εσωτερικοί χώροι είναι διακοσμημένοι με τούβλα (μπορεί να είναι τόσο φυσικό,και μιμούνται). Κατά την επιλογή των κατάλληλων πάνελ τοίχου για τούβλα ή πραγματικές πέτρες, είναι πολύ σημαντικό να έχετε κατά νου ότι θα πρέπει να αντηχούν τους υπόλοιπους τόνους στο απλό εσωτερικό.

Grange

Η κατεύθυνση του grunge είναι ένας συνδυασμός διαφόρων στυλ. Λόγω του στιλιστικού συνδυασμού σε τέτοιες ρυθμίσεις, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε με ασφάλεια μια ποικιλία από (και ακόμη και πρωτοποριακές) λεπτομέρειες. Στο στυλ grunge, λευκοί τοίχοι από τούβλα με σκοτεινούς αρμούς και ραφές φαίνονται εντυπωσιακοί.

Επιπλέον, το φινίρισμα μπορεί να γίνει με απομίμηση της γήρανσης - η τοποθέτηση μπορεί να φθαρεί ή και να καταστραφεί σε ορισμένα σημεία.

Υψηλή τεχνολογία

Η υψηλή τεχνολογία είναι ένα μοντέρνο στυλ με την κυριαρχία των περιορισμένων χρωμάτων, καθώς και υλικά όπως το πλαστικό, το μέταλλο και το γυαλί. Σε τέτοιους εσωτερικούς χώρους, οι τοίχοι από τούβλα φαίνονται λευκοί.

Τα έπιπλα υψηλής τεχνολογίας δεν συμπληρώνονται συχνά με φυσικό τούβλο. Αντ 'αυτού, πιο συχνά επιλέξτε το κεραμίδι, μιμώντας μια πραγματική λευκή πέτρα. Σε αυτό το πλαίσιο, αντικείμενα με αντίθεση σε γκρι ή μαύρο, αραιωμένα με στοιχεία από γυαλί ή χρώμιο, φαίνονται εξαιρετικά.

Το αποτέλεσμα είναι ένα υψηλής τεχνολογίας και προοδευτικά σύνολα, μακριά από την κλασική ή ρουστίκ χώρα.

Κλασικό

Παραδόξως, το τούβλο με λευκό χρώμα μπορεί να υπάρχει και σε ένα κλασικό εσωτερικό. Χάρη σε μια τέτοια διακόσμηση, θα είναι δυνατό να φέρουμε στην ατμόσφαιρα τις σημειώσεις της αριστοκρατίας που χαρακτηρίζουν τα κάστρα από τον μακρινό Μεσαίωνα.

Ενδιαφέρουσες ιδέες σχεδίασης

Οι τοίχοι από λευκό τούβλο φαίνονται κομψό, φρέσκο ​​και ελκυστικό. Συχνά βάσεις με τέτοιο φινίρισμα γίνονται έμφαση και προσελκύουν την περισσότερη προσοχή.

Για παράδειγμα, μπορεί να είναι ένα φωτεινό καθιστικό με λευκούς τοίχους και μια οροφή. Σε ένα τέτοιο περιβάλλον, ένας τοίχος μπορεί να τελειώσει με απομίμηση πλινθοδομή ή φυσική λευκή πέτρα. Πρέπει να κρεμάει ρολόγια και μικρά έργα ζωγραφικής, κινούμενα σχέδια με μαύρες γραμμές. Αντίθετα, μπορείτε να βάλετε έναν μαλακό καφέ γωνιακό καναπέ, ο οποίος θα φανεί καταπληκτικός σε συνδυασμό με ένα παρκέ με καφέ και κίτρινο χρώμα.

Το τούβλο μπορεί να τελειώσει τον τοίχο με ένα παράθυρο στο δωμάτιο. Εάν οι υπόλοιποι τοίχοι καλύπτονται με ταπετσαρία, τότε η πέτρα θα πρέπει να συνδυαστεί μαζί τους. Για παράδειγμα, μπορεί να είναι αφηρημένες ζωγραφιές με λωρίδες διαφορετικών αποχρώσεων μοβ.Σε αυτή τη ρύθμιση, υπάρχει ένας χώρος με ελαφριά έπιπλα, ελαφρύ δάπεδο, ζωντανά φυτά και πίνακες χρωμίου.

Το κόκκινο τούβλο φαίνεται υπέροχο σε συνδυασμό με το κόκκινο. Για παράδειγμα, σε έναν τέτοιο τοίχο μπορείτε να κρεμάσετε ένα διακοσμητικό κόκκινο / μπορντό καμβά και να τοποθετήσετε μπροστά από έναν γκρι καναπέ με διακοσμητικές αποχρώσεις κοραλλιών / πορτοκαλιών. Αποκτήστε ένα φωτεινό και μοντέρνο σύνολο.

Πώς να κάνετε ένα τούβλο γυψοσανίδας, δείτε παρακάτω.

Σχόλια
 Συντάκτης
Πληροφορίες που παρέχονται για σκοπούς αναφοράς. Για κατασκευαστικά θέματα, συμβουλευτείτε πάντοτε έναν ειδικό.

Αίθουσα εισόδου

Σαλόνι

Υπνοδωμάτιο