Ο σχεδιασμός του σπιτιού που αντιμετωπίζει τούβλο

 Ο σχεδιασμός του σπιτιού που αντιμετωπίζει τούβλο

Μια πολύ δημοφιλής και άξια λύση που ευχαριστεί τους ανθρώπους για μεγάλο χρονικό διάστημα είναι η τελική επεξεργασία της πρόσοψης ενός κτιρίου με τούβλα. Αυτή η επιλογή είναι ιδιαίτερα επιτυχημένη για ιδιωτικές κατοικίες. Υπάρχει ένας μεγάλος αριθμός διαφορετικών χρωμάτων και μοντέλων τούβλων που έχουν καλές αισθητικές ιδιότητες και μπορούν να ανταγωνιστούν με άλλα υλικά επένδυσης, αφού μια τέτοια μέθοδος τελικής επεξεργασίας είναι πολύ ευκολότερη και πιο βολική.

Ειδικά χαρακτηριστικά

Τα τούβλα είναι κατασκευασμένα από υλικά υψηλής ποιότητας που επιτρέπουν στους ιδιοκτήτες κτιρίων να είναι σίγουροι για την αξιοπιστία και την ασφάλεια τέτοιων επενδύσεων. Επίσης, χρησιμοποιούνται διάφορες τεχνολογίες για την κατασκευή: το τούβλο εκτοξεύεται, εξωθείται και υποβάλλεται σε υπερπίεση.Αυτό βελτιώνει σημαντικά την ποιότητά του καθώς και τις αισθητικές του ιδιότητες.

  Αυτό το εμπρόσθιο υλικό έχει πολλά πλεονεκτήματα.

  Το τούβλο είναι ένα πορώδες υλικό, επομένως επιτρέπει στον αέρα να εισέλθει στο σπίτι χωρίς προβλήματα. Λόγω αυτής της υγρασίας δεν στάζει στο δωμάτιο.

  • Στην κατασκευή των κατασκευαστών υλικών χρησιμοποιούν βαφές ανθεκτικές, έτσι ώστε το τούβλο έχει υψηλή αντοχή στις υπεριώδεις ακτίνες.
  • Η πρόσοψη θα φαίνεται ελκυστική και αισθητικά ευχάριστη για μεγάλο χρονικό διάστημα, δεν θα επηρεαστεί με κανέναν τρόπο από την επιθετική επιρροή του περιβάλλοντος.
  • Το υλικό δεν φοβάται τις διακυμάνσεις της θερμοκρασίας εκτός ή εντός των κτιρίων.
  • Εάν η τοιχοποιία έγινε ποιοτικά, μια τέτοια πρόσοψη θα εξυπηρετήσει τον ιδιοκτήτη μέχρι εκατόν πενήντα χρόνια.
  • Δεν απαιτεί ιδιαίτερη φροντίδα, όταν μολύνεται εύκολα πλένονται με νερό με έναν εύκαμπτο σωλήνα.
  • Είναι φιλικό προς το περιβάλλον, δεν εκπέμπει βλαβερές ουσίες στον αέρα, είναι απολύτως ασφαλές.
  • Μπορείτε να επιλέξετε την τέλεια επιλογή για οποιοδήποτε σχέδιο, να σχεδιάσετε οποιοδήποτε αρχιτεκτονικό στοιχείο, να δημιουργήσετε μια οξεία γωνία ή καμπυλόγραμμη μορφή. Μπορείτε να κάνετε ένα ενδιαφέρον σχέδιο.
  • Εάν είναι απαραίτητο, αυτές οι προσόψεις αποκαθίστανται εύκολα και γρήγορα, διότι εάν ένα ή περισσότερα τούβλα είναι κατεστραμμένα, αντικαθίστανται εύκολα. Είναι απαραίτητο μόνο να επιλέξετε το υλικό του ίδιου χρώματος.

  Είναι σημαντικό να θυμάστε ότι πριν χρησιμοποιήσετε ένα τούβλο είναι απαραίτητο να ενισχύσετε το θεμέλιο. Αυτό το υλικό που αντιμετωπίζει έχει υψηλό κόστος, δεδομένου ότι είναι πραγματικά αξιόπιστο και έχει μια ελκυστική, αισθητική εμφάνιση.

  Τύποι τούβλων

  Υπάρχουν διάφοροι τύποι τούβλων, οπότε ο καθένας μπορεί να επιλέξει για τον εαυτό του τι ακριβώς είναι κατάλληλο για οποιοδήποτε συγκεκριμένο σχέδιο και κτίριο. Φυσικό τούβλο είναι ο πιο δημοφιλής και αξιόπιστος τρόπος για την επένδυση της πρόσοψης ενός κτιρίου, αλλά Αξίζει να εξεταστούν άλλοι τύποι τούβλων, έχοντας μάθει για τα χαρακτηριστικά και τα χαρακτηριστικά τους.

  • Πυρίτιο πυριτίου - Μια δημοφιλής επιλογή, η οποία χρησιμοποιείται συχνά από ιδιοκτήτες ιδιωτικών κατοικιών. Έχει την κατάλληλη αξία και μια κλασική, αισθητική εμφάνιση. Το κύριο χαρακτηριστικό αυτής της λύσης είναι ότι το πυριτικό άλας έχει καλή θερμομόνωση, επομένως είναι σε θέση να προστατεύσει αξιόπιστα το σπίτι από τις διάφορες ιδιαιτερότητες της φύσης: καταιγίδες, σταγόνες θερμοκρασίας, ισχυρές ριπές ανέμου και βροχής.

  Είναι εύκολο να εγκατασταθεί πυριτικό υλικό, συνήθως χρησιμοποιείται όταν η περιοχή εξευγενιστεί ανεξάρτητα.

  • Υψηλής πίεσης τούβλο - οι ακριβότεροι, θρυμματισμένοι ασβεστόλιθοι και ο βράχος χρησιμοποιούνται ως υλικά για την κατασκευή του. Αυτή η επιλογή επιτρέπει στον ιδιοκτήτη να μην ανησυχεί για τους σοβαρούς παγετούς το χειμώνα, καθώς αυτό το υλικό κατασκευής έχει υψηλή αντοχή στον παγετό. Ταιριάζει καλά με ένα μεταβαλλόμενο κλίμα, είναι πολύ ανθεκτικό, εξυπηρετεί για πολύ καιρό και είναι σε θέση να διατηρήσει την αρχική, όμορφη εμφάνισή του για πολλά χρόνια. Ένα άλλο πλεονέκτημα στον κουμπαρά της θετικής ιδιότητας του υλικού είναι η ποικιλία των μορφών της απόδοσης τούβλων. Υπάρχουν πολλά διαφορετικά μεγέθη και χρώματα, ώστε ο καθένας να μπορεί να επιλέξει για τον εαυτό του κάτι αντάξιο και κατάλληλο.
  • Η πιο περιζήτητη θέα - κεραμικό τούβλο, το οποίο χρησιμοποιείται συχνά για να δημιουργήσει μια δημιουργική και ασυνήθιστη διακόσμηση κτιρίων. Έχει λαμπρές αισθητικές ιδιότητες. Βοηθάει στη δημιουργία απίστευτα όμορφων σπιτιών, προσελκύοντας τις απόψεις των άλλων. Τα κύρια πλεονεκτήματα της τοιχοποιίας, που γίνεται με τη βοήθεια κεραμικών τούβλων, είναι αξιοπρεπείς πρακτικές ιδιότητες, ενδιαφέρουσα εμφάνιση και ποικιλία επιφανειών.

  Τύποι τοιχοποιίας

  Για να κάνετε έναν καλό και αξιόπιστο τοίχο από τον εαυτό σας, πρέπει να ξέρετε για την ποικιλία τρόπων. Υπάρχουν πολλές ενδιαφέρουσες επιλογές.

  • Κουτάλι: Τα στοιχεία στοιβάζονται με ένα τμήμα κουταλιού. Είναι απαραίτητο η άνω σειρά της επένδυσης να μετατοπίζεται σε οποιαδήποτε συγκεκριμένη απόσταση σε σχέση με την κατώτατη γραμμή.
  • Tychkovaya - δημοφιλής τοιχοποιία, στην οποία τα τούβλα πρέπει να τοποθετούνται με τα άκρα να αντισταθμίζονται από το ήμισυ του στοιχείου.
  • Υπάρχουν δύο τύποι διασταύρωσης. Με αυτή την επιλογή, είναι απαραίτητο να εναλλάσσεστε μεταξύ του κουταλιού και της συγκολλημένης τοποθέτησης. Ο πρώτος τύπος τοιχοποιίας περιλαμβάνει την τοποθέτηση των τμημάτων που ευρίσκονται στα άκρα με τέτοιο τρόπο ώστε η εσωτερική τους πλευρά να είναι δίπλα στο μέσον του στοιχείου γραμμής κουταλιού, ενώ το εξωτερικό είναι στη διασταύρωση. Στη δεύτερη υλοποίηση, τα στοιχεία της σειράς tychkovogo πρέπει να τοποθετηθούν έτσι ώστε από τρία διαδοχικά θραύσματα τα δύο ακραία αυτά να βρίσκονται στην ίδια απόσταση μεταξύ των αρθρώσεων γειτονικών γραμμών.
  • Με συμπλέκτη αλυσίδας οι συνδυασμένες και κουταλιωμένες μέθοδοι θα πρέπει να συνδυάζονται στην ίδια σειρά. Δύο στοιχεία πρέπει να τοποθετηθούν σε μήκος, με ένα άκρο. Είναι απαραίτητο να τοποθετήσετε τα θραύσματα με τέτοιο τρόπο ώστε η ακραία όψη να βρίσκεται ανάμεσα στη διασταύρωση των στοιχείων κουταλιού.
  • Ο ευκολότερος τρόπος είναι η χαοτική τοποθέτηση. Πρέπει να τοποθετήσετε τα θραύσματα χωρίς ακριβή ακολουθία. Ιδανικό για όσους δεν έχουν εμπειρία (για αυτοεπιπεδούμενη πρόσοψη).

  Αλλά πρέπει να βεβαιωθείτε ότι οι παρακείμενες σειρές δεν ταιριάζουν με τις αρθρώσεις των στοιχείων.

  Και επίσης υπάρχει μια τοιχοποιία με σχέδια, στην οποία οι σχεδιαστές μπορούν να πάρουν το αρχικό, προσχεδιασμένο σχέδιο στον τοίχο. Μια ενδιαφέρουσα ιδέα που μπορεί να διακοσμήσει το κτίριο.

  Συμβουλές και κόλπα

  Εάν το φινίρισμα της πρόσοψης με το υλικό αυτό πραγματοποιείται ανεξάρτητα, είναι απαραίτητο να ληφθούν υπόψη ορισμένες συστάσεις ώστε η διακόσμηση να διαρκέσει για πολλά χρόνια και να διατηρήσει τα θετικά χαρακτηριστικά της. Η στοίβαξη πρέπει να γίνεται μόνο εάν η θερμοκρασία είναι πάνω από το μηδέν και δεν υπάρχει υψηλή υγρασία. Υπάρχουν μερικοί ακόμη κανόνες στυλ, που είναι χρήσιμο να γνωρίζετε.

  • Δεν πρέπει να εκτελέσετε τον υπολογισμό περισσότερων από έξι σειρών, καθώς θα πρέπει να περιμένετε κάποιο χρόνο για να αρπάξει η σύνθεση. Αυτό είναι απαραίτητο για την αποφυγή παραμορφώσεων.
  • Εάν είναι απαραίτητο να επιλέξετε ανοίγματα παραθύρων, μπορείτε να τα τακτοποιήσετε με θραύσματα διαφορετικής απόχρωσης.Σε τέτοια σημεία, οι δεσμεύσεις πρέπει να γίνονται κατά μήκος ολόκληρης της περιμέτρου.
  • Τα στοιχεία πρέπει να υγραίνονται έτσι ώστε να απορροφούν αργά νερό από το διάλυμα.

   Ενδιαφέρουσες επιλογές

   Οι κατασκευαστές προσπαθούν να διαφοροποιήσουν το υλικό προσκόλλησης και να δημιουργήσουν ειδικά τούβλα διαφόρων χρωμάτων και αποχρώσεων, ώστε οι σχεδιαστές να δημιουργήσουν απίστευτα όμορφα και εντυπωσιακά σχέδια κτιρίων.

   Οι καλύτερες επιλογές σχεδίασης και ενδιαφέρουσες ιδέες:

   • Η οπτική αντίληψη του σπιτιού αλλάζει εύκολα χρησιμοποιώντας το ένα ή το άλλο χρώμα. Προκειμένου ένα "βαρύ" κτίριο να φαίνεται ευάερο και ανοιχτό, είναι απαραίτητο να το τοποθετήσετε με ελαφρύ τούβλο άμμου.
   • Εάν η οροφή, τα παράθυρα και οι πόρτες μιας μονοκατοικίας είναι καφέ, πρέπει να τα συνδυάσετε με ένα κίτρινο τούβλο.
   • Η μαύρη ή σκούρα γκρι οροφή συνδυάζεται επαρκώς με ένα λευκό τούβλο. Το κτίριο φαίνεται εξαιρετικά μοντέρνο. Κατάλληλο για στυλ μινιμαλισμού.
   • Εάν ο ιδιοκτήτης του κτιρίου θέλει να κάνει το σχέδιο της πρόσοψης παραδοσιακό, θα πρέπει να δώσετε προσοχή στο κόκκινο και καφέ υλικό. Ένα τέτοιο φινίρισμα θα δώσει στον ιδιοκτήτη μια αίσθηση άνεσης και ηρεμίας.
   • Στυλ "Melange" - η αρχική έκδοση, η οποία χρησιμοποιεί τόσο σκοτεινά όσο και ελαφρά υλικά.

   Το κτίριο φαίνεται ασυνήθιστο και δημιουργικό, αλλά ταυτόχρονα αισθητικό.

   • Σε σπίτια από τούβλα μπορείτε να δείτε ένα συνδυασμό υλικών διαφόρων χρωμάτων. Για παράδειγμα, οι τοίχοι γίνονται ελαφρύτεροι και οι γωνίες και τα πλαίσια των θυρών και των παραθύρων είναι κατασκευασμένα με σκοτεινό υλικό.
   • Πολύ ενδιαφέρουσα ιδέα - να χρησιμοποιήσετε υφή τούβλο.

   Απομένει μόνο να επιλέξετε την καλύτερη επιλογή για εσάς από τα παραπάνω και να αρχίσετε να σχεδιάζετε την κατασκευή.

   Όμορφες ιδέες για την αντιμετώπιση ενός σπιτιού τούβλου στο παρακάτω βίντεο.

   Σχόλια
    Συντάκτης
   Πληροφορίες που παρέχονται για σκοπούς αναφοράς. Για κατασκευαστικά θέματα, συμβουλευτείτε πάντοτε έναν ειδικό.

   Αίθουσα εισόδου

   Σαλόνι

   Υπνοδωμάτιο