Πυρήνας από τούβλο με τα χέρια του

 Πυρήνας από τούβλο με τα χέρια του

Βραζιέρα από τούβλο - ένα ειδικό μπρεζέ για μαγείρεμα κεμπάπ, χτισμένο από τούβλο. Στερεά μπάρμπεκιου τούβλο είναι συχνά πιο λειτουργική και χρησιμοποιείται ως μια σχάρα και μπάρμπεκιου, συχνά σε αυτό και μαγειρεύουμε άλλα πιάτα, έστω και μόνο για να ζεσταθεί φαγητό. Είναι επίσης ένα ενδιαφέρον αντικείμενο τέχνης σε μια τοποθεσία της χώρας. Γύρω από μια τέτοια εγκατάσταση είναι ωραίο να συγκεντρωθεί μια μεγάλη εταιρεία.

Πώς να επιλέξετε ένα μέρος;

 • Μην ξεχνάτε ότι αυτή η δομή είναι αντικείμενο αυξημένου κινδύνου πυρκαγιάς. Δεν πρέπει να βρίσκεται κοντά στο σπίτι, ξύλινα και άλλα εύφλεκτα κτίρια.
 • Το κτίριο δεν πρέπει να απέχει πολύ από τον τόπο ανάπαυσης.Ιδανικό - κοντά στο κιόσκι ή κοντά στην καλοκαιρινή κουζίνα. Μπορείτε να βάλετε ένα ευρύ κουβούκλιο, το οποίο όχι μόνο προστατεύει το μπαστούνι από τα τούβλα από τις βροχοπτώσεις, αλλά καλύπτει και μερικούς πάγκους και ένα τραπέζι.
 • Φροντίστε να οργανώσετε την τοποθεσία. Δεν θα πρέπει να υπάρχουν παρτέρια ή κρεβάτια γύρω από το ξενοδοχείο, καθώς το γρασίδι απλώς μαραίνεται από τη φωτιά. Θα πρέπει να εξετάσει μια βολική προσέγγιση, αλλά μάλλον λίγα. Σε κοντινή απόσταση δεν πρέπει να τοποθετούνται τα τουαλέτα και τα δοχεία απορριμμάτων.
 • Εάν ο άνεμος φυσά συνεχώς προς μία κατεύθυνση, βεβαιωθείτε ότι ο καπνός δεν πέφτει στα παράθυρα των κτιρίων κατοικιών.
 Βραζιέρα από τούβλο

Τι χρειάζεται για την κατασκευή;

Το καλύτερο υλικό για την κατασκευή - τούβλο τούβλο (σόμπα). Αντέχει μεγάλες σταγόνες θερμοκρασίας και δεν καταρρέει. Ως λύση για την τοιχοποιία χρησιμοποιεί πηλό με άμμο. Αλλά απαιτεί προ-μούσκεμα.

Για ένα υπαίθριο μπρούτζινο τούβλο, χρειάζεστε ένα καλό υπόβαθρο, που σημαίνει ότι χρειάζεστε οικοδομικό υλικό για το ίδρυμα (τσιμέντο, άμμο, λιθοτρίμματα, κόντρα πλακέ ή σανίδες για ξυλότυπους, οπλισμό, πέτρες και χαλίκια).

Θα χρειαστείτε επίσης μεταλλικές γωνίες, γρίλιες, μάνδαλα, σιδερένια φύλλα. Εάν σχεδιάζετε να δημιουργήσετε μια θέση και χώρο εργασίας, τότε χρειάζεστε ένα πέτρινο πάγκο εργασίας,Οι πόρτες μπορούν να κατασκευαστούν από ξύλο ή μέταλλο.

Από τα απαραίτητα εργαλεία:

 • φτυάρι?
 • μυστρί?
 • επίπεδο ·
 • κουβάδες για λύσεις.
 • μπετονιέρα ή σκυρόδεμα.
 • κυκλικό πριόνι.

Βεβαιωθείτε ότι έχετε αναπτύξει ένα έργο ή ότι είστε έτοιμοι. Σύμφωνα με αυτό, δεν είναι μόνο βολικό να εκτελέσει εργασία, αλλά και να υπολογίσει το απαραίτητο ποσό των υλικών. Ένα μικρό απόθεμα ποτέ δεν πονάει, αλλά τα μεγάλα πλεονάσματα δεν έρχονται σε τίποτα.

 Η εμφάνιση του μπάρμπεκιου

Χύτευση του ιδρύματος

Μια στάσιμη σχάρα από τούβλα απαιτεί ένα θεμέλιο:

 • Είναι απαραίτητο να σκάβουμε μια τρύπα σύμφωνα με το μέγεθος του έργου.
 • Βάλτε το κάτω μέρος της λίθινης λίθινης μούχλας με τα ερείπια, ρυθμίζεται ο ξυλότυπος (είναι καλύτερο να το υγραίνετε).
 • Στη συνέχεια, ο λάκκος γεμίζει με μίγμα τσιμέντου και άμμου σκυροδέματος σε αναλογία 1: 3, αλλά σε στρώσεις και επίστρωση οπλισμού. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει το οπλισμό να βρίσκεται στον πυθμένα του λάκκου. Εάν ο λάκκος είναι μικρός και οι τοίχοι είναι ομαλοί, τότε δεν χρειάζεται ο ξυλότυπος.
 • Από πάνω, το θεμέλιο καλύπτεται με χαρτί στέγης ή συμβατικό φιλμ.
 • Όταν ο καιρός είναι ζεστός, για να στεγνώσει ομοιόμορφα η βάση, συνιστάται να το ψεκάσετε με νερό μερικές φορές. Χρειάζονται 1-2 εβδομάδες για το σκυρόδεμα να αρπάξει και να στεγνώσει. Η τοποθέτηση τούβλων πραγματοποιείται μόνο μετά την πλήρη στερεοποίηση της θεμελίωσης.
 • Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, μπορείτε να προετοιμάσετε μια λύση από πηλό. Στο μπανιέρα, είναι απαραίτητο να απολαύσετε τον πηλό για μια εβδομάδα, ανακατεύοντας περιστασιακά και προσθέτοντας νερό εάν είναι απαραίτητο. Στη συνέχεια, προσθέστε άμμο. Μια καλή λύση της συνέπειας μοιάζει με παχιά ξινή κρέμα, θα πρέπει να ληφθεί εύκολα με το χέρι και να μην εξαπλωθεί.
 • Ελέγξτε εύκολα την ποιότητα της λύσης. Για να γίνει αυτό, αναμίξτε μια μικρή ποσότητα αργίλου με ξηρή άμμο. Τυλίξτε το σε μια δέσμη με διάμετρο 1 εκ. Δεν πρέπει να χάσετε το σχήμα του, να σπάσετε ή να εξαπλωθεί.
 Το θεμέλιο για το μπρελόκ
Απαιτείται η θεμελίωση του χαλιού, αποτελεί υπεύθυνο μέρος της εργασίας

Καθορισμός τούβλων

Την ημέρα πριν από το τούβλο συνιστάται να ρίχνετε νερό ή να το χαμηλώσετε για 20-30 δευτερόλεπτα αμέσως πριν από την τοποθέτηση. Αυτό θα προσφέρει καλύτερη πρόσφυση και το ίδιο το υλικό δεν θα πάρει υγρασία από τον πηλό.

Η σειρά της μπάρμπεκιου τούβλου παρουσιάζεται στο παρακάτω σχήμα. Εάν θέλετε να σχεδιάσετε τη δική σας παραγγελία, τότε είναι πιο βολικό να το κάνετε σε ένα κομμάτι χαρτί σε ένα κλουβί.

 brazier order
Μοιάζει με παραγγελία

Ο ευκολότερος τρόπος τοποθέτησης τούβλου για τη λεκάνη είναι να μετακινήσετε κάθε σειρά σε μισό τούβλο, τότε το ένα ή το άλλο. Ξεκινήστε την τοποθέτηση της βάσης από τις γωνίες στο κέντρο κατά μήκος των γραμμών που έχουν ήδη επισημανθεί.Κάθε 3 σειρές, κάντε έναν έλεγχο με ένα επίπεδο και plumb, και βάλτε επίσης ένα ενισχυτικό πλέγμα.

Η πρώτη σειρά τοιχοποιίας, καθώς και η δεύτερη, γίνονται συνεχείς. Το υπόγειο μπορεί να έχει διαφορετικά ύψη, ανάλογα με το έργο και μερικά διαμερίσματα στα οποία είναι εύκολο να αποθηκεύονται καυσόξυλα, ξυλάνθρακας, μερικά σκεύη κ.λπ.

Στη συνέχεια, προχωρήστε στην τοποθέτηση της εστίας (κεντρικό τμήμα).

Για το μπρεζιέρα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια προ-χυτή βάση από σκυρόδεμα με ενίσχυση ή να το βγάλετε από τούβλο.

 Brazier Brazier

Αν το τζάκι σχεδιάζεται να είναι τοξοειδές, χρησιμοποιείται για κύκλους. Μεταξύ των τούβλων έμεινε ένα κενό 1 cm. Είναι προτιμότερο να χρησιμοποιηθούν τα τσιπ για αυτό. Έτσι μπορείτε να διανείμετε ομοιόμορφα τα τούβλα. Μόνο μετά από αυτό, ο χώρος ψεκάζεται με νερό και γεμίζει με διάλυμα. Το περιφέρεια παραμένει για 1-2 ημέρες.

 Πυρήνας από τούβλο με κύκλο

Από πάνω, η εστία είναι καλυμμένη με οπλισμένο σκυρόδεμα ή σιδερένια γωνία. Στον βραχυκυκλωτήρα στην κορυφή βρίσκεται μια άλλη 1 σειρά τούβλων.

Κατά την τοποθέτηση συνιστάται να αφήνετε μικρά κενά, αυτό θα επιτρέψει στον αέρα να διεισδύσει και η καύση θα είναι καλύτερη.

Εάν η μπάρμπεκιου από τούβλα σχεδιάζεται να χρησιμοποιηθεί ως μπάρμπεκιου, τότε θα πρέπει να σκεφτείτε εκ των προτέρων για τον τόπο εγκατάστασης της σχάρας. Γι 'αυτό, γίνονται μικρές προβολές.Το ίδιο το πλέγμα τοποθετείται πάνω στις ενισχυτικές ράβδους που είναι ενσωματωμένες στους τοίχους του κτιρίου. Είναι δυνατό να δημιουργηθούν πολλές προεξοχές για να είναι δυνατή η τοποθέτηση του πλέγματος σε διαφορετικά επίπεδα.

Περαιτέρω τοίχοι του ανέμου τοποθετούνται και ο συλλέκτης καπνού γίνεται. Ο σωλήνας συνδέεται με τις στηρίξεις στηλών και σταδιακά στενεύει. Αυτός είναι ο απλούστερος σχεδιασμός. Και για να την προστατεύσει από την καθίζηση, πάνω από αυτό είναι τοποθετημένη μια μεταλλική προσωπίδα.

Σε απλά σχήματα μαρμάρων από τούβλο, ένας σωλήνας μπορεί να απουσιάζει εντελώς, καθώς και οι τοίχοι του ανέμου.

 Βραζιέρα από τούβλο

Περικοπή και θόλος

Προκειμένου να λειτουργήσει το κτίριο όσο το δυνατόν περισσότερο, είναι απαραίτητο να κατασκευαστεί ένα υπόστεγο.

Μπορεί να είναι:

 • κοινό και να καλύπτουν ολόκληρο τον χώρο αναψυχής.
 • να βρίσκεται ακριβώς επάνω από το βραχίονα.

Για το σκοπό αυτό, κάτω από τους ορθοστάτες, δημιουργούνται ή στερεώνονται βάσεις από σκυρόδεμα στη βάση. Τα στηρίγματα μπορούν να είναι μεταλλικά ή ξύλινα. Στην τελευταία περίπτωση, σύμφωνα με τους κανονισμούς πυρασφάλειας, απαιτείται να είναι τουλάχιστον 16 cm από τη δομή και να υποβάλλονται σε επεξεργασία με ειδικά αντισηπτικά.

 Κάλυψη στην σχάρα

Η στέγη για το θόλο είναι κατασκευασμένη από απολύτως οποιοδήποτε υλικό. Αλλά αν συνδυαστεί με την οροφή του σπιτιού και άλλα κτίσματα, η τούβλο ψησταριά θα εναρμονιστεί αρμονικά στο συνολικό τοπίο.

Η κατασκευή μπορεί να παραμείνει όπως είναι, μόνο ελαφρώς περνώντας μέσα από τον μύλο. Μπορεί να επικαλυφθεί με ειδικά χρώματα για φούρνους από τούβλα. Φαίνεται ενδιαφέρουσα διακόσμηση διακοσμητικής πέτρας. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε ένα ειδικό γύψο.

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε διάφορα διακοσμητικά στοιχεία όχι μόνο στην ίδια τη σχάρα, αλλά και στις πόρτες των εντοιχιζόμενων ντουλαπιών, στα ράφια κλπ.

Παρακολουθήστε το παρακάτω βίντεο όπου εμφανίζεται σαφώς η διαδικασία κατασκευής μπάρμπεκιου τούβλο.

Σχέδια, σχήματα και σχέδια

Υπάρχουν πολλά έτοιμα σχέδια για μπρασελέ από τούβλα, διαφορετικά όσον αφορά την πολυπλοκότητα εκτέλεσης, το κόστος και τις διακοσμητικές επιλογές. Μπορείτε να αναπτύξετε το δικό σας σχέδιο με βάση τα υπάρχοντα σχήματα.

Παρουσιάζουμε το σχέδιο ψαρέματος, σύμφωνα με το οποίο είναι εύκολο να φτιάξετε ένα χαλίκι από τούβλο με τα χέρια σας.

 Το σχέδιο του τούβλου μπαστούνι

Συνήθως το ύψος από το έδαφος ως το χαλίκι ορίζεται ως η απόσταση από το επίπεδο του χεριού στο πάτωμα. Εάν ο ιδιοκτήτης είναι ψηλός, τότε η εστία θα είναι αρκετά υψηλή. Το πλάτος του κοτόπουλου δεν υπερβαίνει τα 30 cm, διαφορετικά το τυποποιημένο σουβλάκι απλώς θα πέσει μέσα σε αυτό. Σε μήκος, το πιο συχνά δεν υπερβαίνει το 1 m, με βάση 10 σουβλάκια.

Μπορείτε να φτιάξετε ένα μπρελόκ από τούβλα με τα χέρια σας σύμφωνα με το επόμενο σχέδιο.

 Σχέδιο - ένα μπαστούνι από τούβλα
Ίσως αυτό το σχέδιο να σας ταιριάζει περισσότερο;

Ένα άλλο σχέδιο και μια πραγματική φωτογραφία σε αυτό, βήμα προς βήμα οδηγίες για την κατασκευή του μπρελόκ από τούβλο.

 Οδηγίες βήμα προς βήμα για την κατασκευή του χαλκού
Οδηγίες βήμα προς βήμα για την κατασκευή του χαλκού

Η ευκολότερη επιλογή

Η ευκολότερη μπάρμπεκιου έχει μόνο πλίνθο και ψησταριά, μερικές φορές προεξοχές για τη σχάρα. Δεν είναι δύσκολο να βάλει, δεν χρειάζεται λίγο χώρο και υλικά. Αυτό θα είναι μια εξαιρετική επιλογή για μπάρμπεκιου να δώσει μια μικρή εταιρεία ή μια οικογένεια από 4 άτομα.

 Απλό μπρελόκ από τούβλο
Αυτή είναι η πιο εύκολη έκδοση της σχάρας από τούβλα

Εάν σχεδιάζετε να χτίσετε μια σταθερή δομή, η οποία θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί όλο το χρόνο, στη συνέχεια, βάλτε μια σταθερή μπρούτζινα τούβλο, που συμπληρώνεται από τοίχους ανέμου και μια καμινάδα.

Σας συνιστούμε να παρακολουθήσετε το παρακάτω βίντεο. Παρέχει οδηγίες βήμα προς βήμα για την ανεξάρτητη κατασκευή του μπάρμπεκιου τούβλο.

Σχόλια
 Συντάκτης
Πληροφορίες που παρέχονται για σκοπούς αναφοράς. Για κατασκευαστικά θέματα, συμβουλευτείτε πάντοτε έναν ειδικό.

Αίθουσα εισόδου

Σαλόνι

Υπνοδωμάτιο