Χαρακτηριστικά και χρήση μαύρου τούβλου

Το πιο συνηθισμένο στην κατασκευή είναι κόκκινο τούβλο. Στην πραγματικότητα, στην πώληση μπορείτε να βρείτε πολλές άλλες, όχι λιγότερο ελκυστικές επιλογές. Για παράδειγμα, μπορεί να είναι καθαρό λευκό ή κίτρινο υλικό. Ωστόσο, από όλες τις αναφερόμενες περιπτώσεις, το αρχικό μαύρο τούβλο ξεχωρίζει απότομα. Παίρνει πολύ ενδιαφέροντα εσωτερικά που προσελκύουν πολλή προσοχή. Σήμερα θα εξετάσουμε προσεχώς αυτό το μοντέρνο οικοδομικό υλικό και θα μάθουμε ποια είναι τα χαρακτηριστικά του.

Χαρακτηριστικά, υπέρ και τα κατά

Ο σχεδιασμός διαμερισμάτων και ιδιωτικών κατοικιών με την προσέλκυση τούβλων είναι μια εξαιρετική και μοντέρνα λύση, με την οποία μπορείτε να ενημερώσετε πραγματικά την κατάσταση. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα τούβλα σε μαύρο χρώμα μπορούν εύκολα να χωρέσουν όχι μόνο στο σοφίτα σοφίτας, αλλά και σε πολλές άλλες στυλιστικές κατευθύνσεις. Για παράδειγμα, μπορεί να είναι μια χώρα ή μια βίαιη γοτθική.Ένα τούβλο μαύρου χρώματος, όπως και κάθε άλλο προϊόν, έχει θετικές και αρνητικές ιδιότητες. Είναι σημαντικό να τα λάβετε υπόψη εάν θέλετε να διακοσμήσετε το σπίτι σας χρησιμοποιώντας τέτοια προϊόντα. Πρώτον, εξετάστε τα πλεονεκτήματα των μαύρων τούβλων.

 • Η παρουσία τούβλων στο εσωτερικό είναι μια φθηνή αλλά πρωτότυπη λύση.
 • Στις περισσότερες περιπτώσεις, το μαύρο τούβλο είναι φιλικό προς το περιβάλλον. Ως μέρος αυτών των προϊόντων δεν υπάρχουν επικίνδυνα και επιθετικά συστατικά που μπορούν να βλάψουν ένα άτομο ή το περιβάλλον.
 • Υψηλής ποιότητας φυσική πέτρα κάθε χρώματος διαθέτει εξαιρετικές ιδιότητες θερμομόνωσης και ηχομόνωσης. Σε σπίτια με παρόμοιες προσθήκες δεν υπάρχει υπερβολικός θόρυβος από το δρόμο.
 • Μια τέτοια διακόσμηση μέσα στις εγκαταστάσεις είναι αρκετά εύκολη. Ακόμη και ένας άπειρος δάσκαλος, ο οποίος πολύ σπάνια συναντά αυτές τις διαδικασίες, μπορεί εύκολα να αντιμετωπίσει τέτοια εργασία.
 • Τα μαύρα τούβλα φαίνονται υπέροχα σε σχεδόν οποιοδήποτε δωμάτιο. Το κύριο πράγμα είναι ότι συνδυάζονται με τη γύρω διακόσμηση, έπιπλα και διακόσμηση.
 • Αν μιλάμε για έναν τοίχο από τούβλα υψηλής ποιότητας, τότε μπορεί να εκτελέσει όχι μόνο διακοσμητική αλλά και πρακτική λειτουργία.Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με ασφάλεια ως διαχωριστής λειτουργικών περιοχών της υπάρχουσας περιοχής.
 • Με φινίρισμα από τούβλο, μπορείτε να αναφέρετε απλά την εγκατάσταση διαφόρων ειδών κατασκευών τοίχων. Για παράδειγμα, μπορούν να είναι ράφια, διάφοροι εξοπλισμοί, συσκευές φωτισμού, διακοσμητικά και άλλα παρόμοια αντικείμενα.
 • Το μαύρο τούβλο δεν απαιτεί τακτική επεξεργασία για να διατηρήσει την οπτική του έκκληση.
 • Με τη βοήθεια διακοσμήσεων από τούβλα, μπορείτε να αποκρύψετε πολλές από τις ατέλειες των διαφόρων βάσεων. Για παράδειγμα, μπορεί να είναι βλάβη στις δομές τοίχων που υπάρχουν σε πολλά αστικά διαμερίσματα. Για καλά εγκατεστημένα τούβλα δεν θα είναι ορατά.
 • Το τούβλο είναι μια ανθεκτική κατασκευή, που δεν υπόκειται σε ταχεία φθορά ή απώλεια ελκυστικής εμφάνισης. Για πολλά χρόνια, αυτά τα μέρη είναι σε θέση να διατηρήσουν την αρχική αισθητική.
 • Αυτός ο σχεδιασμός συμβάλλει στην έμφαση στην ατομικότητα και την πρωτοτυπία ενός εσωτερικού.
 • Συνήθως τοιχοποιία είναι υφή, γεγονός που το καθιστά πιο κομψό και φωτεινό.
 • Το μαύρο τούβλο συνδυάζεται υπέροχα με πολλά άλλα χρώματα και υλικά, για παράδειγμα, σε συνδυασμό με έπιπλα από φυσικό ξύλο.

Όπως μπορείτε να δείτε, τα οφέλη από τα μαύρα τούβλα είναι πολλά. Ωστόσο, πρέπει να έχετε κατά νου όχι μόνο αυτά. Εάν αποφασίσετε να στραφείτε σε αυτό το σχέδιο στο σπίτι σας, τότε θα πρέπει να γνωρίζετε τα μειονεκτήματα του οικοδομικού υλικού.

 • Αν μιλάμε για φυσικό μαύρο τούβλο, τότε χρειάζεται επαρκή φωτισμό. Το φυσικό φως όταν πέφτει σε τέτοια υλικά δεν φαίνεται πάντα πλεονεκτικό.
 • Κυρίως σε ένα τέτοιο φινίρισμα υπάρχουν χαρακτηριστικές άνισες και τραχείες επιφάνειες. Η σκόνη και η βρωμιά συσσωρεύονται πάνω τους πολύ γρήγορα και μπορεί να είναι αρκετά δύσκολο να καθαριστεί.

Κάνοντας σπίτι μαύρο πλινθοδομή, θα πρέπει να παρατηρήσετε μετριοπάθεια. Όταν υπάρχουν πάρα πολλές από αυτές τις επικαλύψεις, το εσωτερικό γίνεται λιγότερο άνετο και άνετο. Αυτό δεν πρέπει να ξεχαστεί όταν σχεδιάζετε ένα διαμέρισμα πόλης ή ένα ιδιωτικό σπίτι.

Είδη

Οι μοντέρνοι σοφίτες μπορούν να τελειώσουν με φυσικό σκούρο τούβλο και απομίμηση. Θα γνωρίσουμε τις ιδιαιτερότητες όλων των συγκεκριμένων επιλογών που αντιμετωπίζουν.

Από φυσική πέτρα

Τα διακοσμητικά τούβλα, κατασκευασμένα από φυσικά υλικά, θεωρούνται η πιο επιτυχημένη επιλογή για εσωτερικό σχεδιασμό.Συχνά οι "γυμνοί" τοίχοι από τούβλα που έχουν ύψος από το δάπεδο μέχρι το ανώτατο όριο δεν υπόκεινται σε πρόσθετες επενδύσεις φινιρίσματος ή γυψοσανίδας. Ωστόσο, παρόλα αυτά, οι λόγοι αυτοί εξακολουθούν να απαιτούν κατάλληλη επεξεργασία και πιο συγκεκριμένα:

 • Η "τοιχοποιία" πρέπει να καθαρίζεται από τις εναποθέσεις σκόνης και τα υπολείμματα των παλαιών λύσεων.
 • πλύση;
 • grind?
 • αρμοί αρμών ·
 • Καλύψτε τα τούβλα με μαύρη βαφή.

Απομιμήσεις

Εάν δεν είναι δυνατό να γυρίσετε σε ένα πραγματικό σκοτεινό τούβλο, τότε είναι επιτρεπτή η χρήση των διαφόρων απομιμήσεων του. Η φθηνότερη επιλογή στην περίπτωση αυτή είναι ταπετσαρία με εκτύπωση κάτω από το τούβλο. Ωστόσο, πρέπει να έχουμε κατά νου ότι αυτό το φινίρισμα σπάνια φαίνεται πολύ φυσικό. Κατά κανόνα, οι ταπετσαρίες μιμούνται ελάχιστα τα τούβλα, ακόμα κι αν έχουν ανυψωμένη επιφάνεια. Η απομίμηση των μαύρων πλινθοδομών μπορεί να οργανωθεί χρησιμοποιώντας αυτά τα υλικά:

 • διακοσμητικό στόκος;
 • φυσικό ξύλο.
 • πλακάκι

Φόδρα υλικού

Σήμερα, τα ποιοτικά υλικά καπλαμά διαφόρων χρωμάτων είναι ευρέως διαδεδομένα. Αυτά τα οικοδομικά υλικά είναι καλά επειδή είναι πιο εύκαμπτα και λεπτότερα από τα φυσικά τούβλα.Επιπλέον, καταλαμβάνουν πολύ λίγο ελεύθερο χώρο και έχουν μικρό βάρος. Το τούβλο με τις σκούρες αποχρώσεις είναι κατασκευασμένο από:

 • τεχνητή ηλικία.
 • ματ?
 • υαλοπινάκων.

Πλακάκι

Το θεαματικό κεραμίδι που εκτελείται κάτω από ένα τούβλο δεν είναι λιγότερο δημοφιλές σήμερα. Τα προϊόντα αυτά είναι λεπτότερα από τα τυποποιημένα τούβλα φυσικής προέλευσης. Υπάρχουν δύο κύριοι τύποι πλακιδίων κάτω από το τούβλο:

 • κεραμικά?
 • κλίνκερ

Σπιτικό φινίρισμα

Η σπιτική απομίμηση των σκούρων τούβλων είναι πολύ δημοφιλής σήμερα. Για την κατασκευή του δεν χρειάζεται να έχει ιδιαίτερη γνώση ή πλούσια εμπειρία. Υπάρχουν πολλοί τρόποι αυτο-κατασκευής τέτοιων επενδύσεων. Για παράδειγμα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ειδικά καλούπια, βερνίκι και ειδικά γύψο.

Στυλ

Η μαύρη διακόσμηση τοίχου από τούβλα φαίνεται μεγάλη σε σύνολα διαφορετικών στυλ. Εξετάστε τα πιο ελκυστικά και δημοφιλή.

 • Σοφίτα Οι εσωτερικοί χώροι αυτού του στυλ σοφίτας είναι εξαιρετικά δημοφιλείς μεταξύ των σύγχρονων ιδιοκτητών διαμερισμάτων και ιδιωτικών κατοικιών. Στο φόντο των μαύρων πλινθοδομών σε ένα τέτοιο περιβάλλον, εσωτερικά αντικείμενα από χοντρό ξύλο ή μέταλλο φαίνονται υπέροχα.Δεδομένου ότι το εσωτερικό του πατάρι μπορεί να συνδυάσει στοιχεία από διαφορετικά στυλ, το σκοτεινό τούβλο σε αυτά φαίνεται οργανικά, εξισορροπώντας το σύνολο σύνολο.
 • Χώρα Το εσωτερικό, σχεδιασμένο σε ρουστίκ ύφος, είναι συνήθως γεμάτο με έπιπλα από μαλακό ξύλο, καθώς και διακοσμήσεις με εθνοτικές νότες. Το φινίρισμα τούβλου σε αυτές τις ρυθμίσεις φαίνεται φρέσκο ​​και κομψό, ακόμα κι αν είναι κατασκευασμένο σε σκούρα χρώματα. Το κύριο πράγμα είναι ότι τα υπόλοιπα στοιχεία και διακοσμήσεις πρέπει να ταιριάζουν με το χρώμα των τούβλων.
 • Γοτθικό Αυτή η στυλιστική κατεύθυνση προέρχεται από τους μακρινούς Μεσαίωνα. Στο γοτθικό στιλ, το σκούρο τούβλο φαίνεται απλά ανυπέρβλητο, ειδικά αν συμπληρώνεται με έπιπλα και αξεσουάρ από σφυρήλατο σίδερο, στυλιζαρισμένο ως αντίκα.
 • Μινιμαλισμός Σε αυτό το στυλ κοιτάξτε υπέροχους συνδυασμούς τούβλων οποιουδήποτε χρώματος. Το κύριο πράγμα που αντέταξε τη διακόσμηση του δαπέδου και της οροφής, καθώς και έπιπλα που είναι παρόντες στο εσωτερικό. Είναι επίσης σημαντικό να θυμόμαστε ότι σε ένα μινιμαλιστικό εσωτερικό δεν θα πρέπει να υπάρχουν πάρα πολλές διακοσμητικές ή έγχρωμες λεπτομέρειες, γιατί αυτό είναι και ο μινιμαλισμός, ώστε να μην υπάρχουν υπερβολές σε αυτό.
 • Grange Αυτό το στυλ είναι ένας συνδυασμός διαφόρων κατευθύνσεων ταυτόχρονα, όπου επιτρέπεται η παρουσία στοιχείων από τις πιο περίεργες μορφές. Το μαύρο τούβλο φαίνεται εντυπωσιακό σε τέτοιες ρυθμίσεις, γεμάτο με φωτεινό ύφος και προσωπικότητα.
 • Υψηλή τεχνολογία Σε αυτό το μοντέρνο στυλ, με την κυριαρχία των γυάλινων και μεταλλικών τμημάτων, οι απλοί τοίχοι διακοσμημένοι με μαύρο τούβλο φαίνονται σωστοί. Εδώ θα δεχτούμε όχι μόνο μια φυσική πέτρα, αλλά και ένα κεραμίδι που την μιμείται.

Όμορφα παραδείγματα

Οι τοίχοι που είναι διακοσμημένοι με μαύρο τούβλο ή μαύρο επίστρωμα από τούβλα φαίνονται πιο ελκυστικοί αν τοποθετήσετε φως έπιπλα μπροστά τους. Για παράδειγμα, μπορεί να είναι καφέ τραπέζι από λακαρισμένο ξύλο σε συνδυασμό με καρέκλες επικαλυμμένες με ροζ μαλακά υφάσματα. Εάν τοποθετήσετε τέτοια έπιπλα σε ένα ελαφρύ παρκέ δάπεδο και προσθέσετε μια μεταλλική λαμπτήρα κρεμαστό, θα πάρετε ένα αρμονικό σύνολο που θα φανεί εντυπωσιακό μαζί με ένα σκοτεινό τοίχο.

Το μαύρο τούβλο μπορεί να τελειώσει τον τοίχο προφοράς στο σαλόνι και να κρεμάσει πάνω του μια επίπεδη τηλεόραση με σκοτεινό σώμα. Μια τέτοια ενδιαφέρουσα "έμφαση" πρέπει να περιβάλλεται από τοίχους και δάπεδα,διακοσμημένο με λακαρισμένο κόκκινο φύλλο. Τελειώστε τη διακόσμηση με λευκά διακοσμητικά στοιχεία - λουλούδια, αγγεία. Μπορείτε να κρεμάσετε μαύρους λαμπτήρες μενταγιόν.

Το κεραμίδι από μαύρο τούβλο είναι μια εξαιρετική λύση για μια σύγχρονη ζοφερή κρεβατοκάμαρα με ένα διπλό κρεβάτι επικαλυμμένο με κρεμώδες βελούδινο υλικό. Σε αυτή τη ρύθμιση, μπορείτε να κουρτίσετε τα παράθυρα με σκούρα χοντρά κουρτίνες και να τοποθετήσετε τα ίδια σκοτεινά κομοδίνα. Αλλά χρειάζεστε πολλά μεγάλα φωτιστικά και μερικούς φωτεινούς τόνους - πλούσιες καρέκλες δίπλα στο παράθυρο και ένα χαλί στο πάτωμα. Συνιστάται να παρέχετε ένα τέτοιο εσωτερικό σε δωμάτια με μεγάλα παράθυρα. Διαφορετικά, η κατάσταση κινδυνεύει να γίνει πολύ σκοτεινή και απωθητική.

Ένα δωμάτιο σε στιλ σοφίτας μπορεί να τελειώσει τελείως με μαύρη βαφή ή ταπετσαρία και ένας τοίχος μπορεί να ελαστικοποιηθεί με σκούρο τούβλο. Βάλτε στο πάτωμα σε ένα τέτοιο δωμάτιο laminate ή παρκέ, βάλτε ένα ξύλινο τραχιά έπιπλα. Τοποθετήστε ένα ριγέ χαλί και κρεμάστε λαμπτήρες στο βιομηχανικό στυλ (μπορεί να είναι στο στυλ του steampunk).

Στο μαύρο τούβλο, δείτε το παρακάτω βίντεο.

Σχόλια
 Συντάκτης
Πληροφορίες που παρέχονται για σκοπούς αναφοράς. Για κατασκευαστικά θέματα, συμβουλευτείτε πάντοτε έναν ειδικό.

Αίθουσα εισόδου

Σαλόνι

Υπνοδωμάτιο