Χαρακτηριστικά και χαρακτηριστικά του τούβλου M125

 Χαρακτηριστικά και χαρακτηριστικά του τούβλου M125

Το τούβλο M125 χρησιμοποιείται συχνά κατά τις εργασίες κατασκευής. Όχι μόνο τοίχοι, αλλά και χωρίσματα, σκάλες, φράχτες ανεγέρθηκαν με τη βοήθειά του. Η βάση για την παραγωγή του προϊόντος είναι πηλός, καίγεται υπό την επίδραση των υψηλών θερμοκρασιών. Ανάλογα με τον τρόπο που λαμβάνει χώρα η διαδικασία παραγωγής, ορισμένα προϊόντα αποδίδονται σε ορισμένα χαρακτηριστικά.

Τι είναι η δύναμη;

Τα τούβλα έχουν τη δική τους ονομασία δύναμης. Αποτελείται από το γράμμα "M" και ένα επιπλέον σχήμα που δείχνει το μέγεθος του επιτρεπόμενου φορτίου σε 1 τετραγωνικό εκατοστό. Όλοι οι ορισμοί περιγράφονται στο GOST.

Είναι υποχρεωτικό να ελέγχετε κάθε παρτίδα, για αυτό το δείγμα δοκιμής δοκιμάζονται για κάμψη και συμπίεση.Η σήμανση μπορεί να έχει αριθμητικές τιμές από 75 έως 300.

Θα πρέπει να ληφθεί υπόψη ότι όταν επιλέγετε ένα συγκεκριμένο χαρακτηριστικό, για παράδειγμα το Μ150, δεν θα υπάρχει διαφορά στη δύναμη μεταξύ στερεών και κοίλων τούβλων.

Τούβλο Το M125 χρησιμοποιείται συνήθως στις κατασκευαστικές εργασίες.. Έχει κερδίσει τη δημοτικότητά του λόγω των ιδιοτήτων όπως η αξιοπιστία και η ανθεκτικότητα. Το πεδίο χρήσης είναι αρκετά ευρύ.

Το προϊόν βρίσκεται στη μεσαία κατηγορία τιμών και εξαρτάται κυρίως από τον τύπο του. Ωστόσο, πριν επιλέξετε τούβλα ενός συγκεκριμένου εμπορικού σήματος, θα πρέπει να εξοικειωθείτε προσεκτικά με τα χαρακτηριστικά και τις ιδιότητές τους.

Περιγραφή προϊόντος

Το M125 είναι προϊόν από πηλό με την προσθήκη νερού και πλαστικοποιητών. Το προϊόν είναι φιλικό προς το περιβάλλον και μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην κατασκευή οποιωνδήποτε στοιχείων. Η περιοχή σκίασης μπορεί να ποικίλει, να επηρεάζεται από διάφορες ποιότητες αργίλου που χρησιμοποιούνται στην παραγωγή και την παρουσία ακαθαρσιών που επηρεάζουν τις ιδιότητες των τούβλων.

Τι σημαίνει η ετικέτα M125; Η παρουσία αυτών των αριθμών δείχνει ότι ένα τέτοιο τούβλο μπορεί να αντέξει ένα φορτίο 125 κιλών ανά 1 τετραγωνικό εκατοστό. Με την τήρηση της δεδομένης φόρτωσης το προϊόν δεν παραμορφώνεται και δεν θα αρχίσει να καταρρέει. Δεδομένου ότι η πυκνότητα είναι αρκετά υψηλή, Το τούβλο μάρκας M125 θεωρείται παγκόσμιοΑντιμετωπίζει καλά τις δυσμενείς επιπτώσεις του περιβάλλοντος, είναι ισχυρή και ανθεκτική.

Θα πρέπει να ληφθεί υπόψη ότι οι ειδικοί απαγορεύουν την κατασκευή των κτιρίων με περισσότερους από 3 ορόφους από τούβλα του M125. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι η παραβίαση αυτής της κατάστασης θα συνεπάγεται απαράδεκτα υψηλό φορτίο στο κάτω μέρος της δομής, με αποτέλεσμα τα τοιχώματα να αρχίζουν να καταρρέουν.

Ιδιότητες

Τα τούβλα M125 μπορούν να κατασκευαστούν χρησιμοποιώντας δύο διαφορετικές τεχνολογίες. Αυτός ο σχηματισμός σε πλαστική μορφή ή ημι-ξηρή πίεση. Ωστόσο, και οι δύο μέθοδοι περιλαμβάνουν επακόλουθη πύρωση σε υψηλές θερμοκρασίες. Αυτό το προϊόν μπορεί να χωριστεί σε 4 τύπους. Εκτός από το κοφτερό και κοίλο, υπάρχουν επίσης κανονικά και προσόψεις τούβλα. Ποιο από τα δύο πρέπει να επιλεγεί εξαρτάται από το είδος της εργασίας που πρέπει να εκτελεστεί.

Το κοίλο τούβλο έχει επιφάνεια με υφή που σας επιτρέπει να το χρησιμοποιήσετε για την επένδυση κτιρίων, τόσο μέσα όσο και έξω από το δωμάτιο.Οι τοίχοι που τελειώνουν με τέτοιο υλικό φαίνονται πολύ αισθητικοί.

Μεταξύ των τεχνικών χαρακτηριστικών, είναι δυνατόν να σημειωθούν οι διαστάσεις των 250x120x65 χιλιοστών, το βάρος από 2,2 έως 2,5 χιλιόγραμμα, δύναμη ίση με 1,4-1,6 ΜΡα. Αν το προϊόν έχει ομοιόμορφο χρώμα σε ολόκληρη την επιφάνεια, αυτό υποδηλώνει ότι διαθέτουμε ένα ποιοτικό προϊόν.

Όσον αφορά την πρόσοψη ενός τέτοιου τούβλου, θα πρέπει να χρησιμοποιείτε προϊόντα από μια παρτίδα, θα είναι σε θέση να εγγυηθεί την πιο ακριβή εμφάνιση.

M125 συμπαγές τούβλο έχει επίσης κενά, αλλά ο αριθμός τους είναι ελάχιστος και δεν υπερβαίνει το 13%. Το προϊόν αυτό χρησιμοποιείται στην κατασκευή κατοικιών, οικιακών και αποθηκευτικών χώρων, κτιρίων για διάφορους σκοπούς..

Αυτό το μοντέλο ανέχεται τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες και τις αρνητικές επιπτώσεις του περιβάλλοντος, ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιαδήποτε λωρίδα της Ρωσίας. Η επιφάνεια είναι τραχιά, συνεπώς, απαιτεί το γύψο να εφαρμοστεί πριν από την αντιμετώπιση.

Στερεό τούβλο χρησιμοποιείται στην κατασκευή φορητών κατασκευών. Ονομάζεται επίσης συνηθισμένο, οικοδομικό και συνηθισμένο.

Σύμφωνα με τις προδιαγραφές, το προϊόν έχει τις ίδιες διαστάσεις με το κοίλο τούβλο, η αντοχή σε κάμψη και η συμπίεση είναι επίσης ισοδύναμες. Πρέπει να σημειωθεί πιο σοβαρή ένα βάρος περίπου 3,5 κιλών και αντίσταση παγετού από F50 σε F75. Οι μονωτικές ιδιότητες του υλικού είναι χαμηλές, οπότε όταν το χρησιμοποιείτε για την κατασκευή τοίχων απαιτείται πρόσθετη μόνωση.

Οφέλη

Οι ειδικοί αποκαλούν μια σειρά πλεονεκτημάτων που διαφοροποιούν το τούβλο M125 ευνοϊκά. Πρώτα απ 'όλα, είναι αξιοπιστία και ανθεκτικότητα. Οι τοίχοι που κατασκευάζονται με τη χρήση αυτού του υλικού θα διαρκέσουν για πολλά χρόνια, χωρίς να καταρρεύσουν και να διατηρήσουν τα χαρακτηριστικά τους. Την ίδια στιγμή εμφάνιση καθαρή και αισθητική. Δεδομένου ότι το προϊόν έχει την ικανότητα να αναπνέει, το καλούπι και ο μύκητας δεν θα διαταράξουν τους ιδιοκτήτες των χώρων.

Το τούβλο μπορεί να είναι μονό, ενάμισι ή διπλό. Διαφορετικοί τύποι χρησιμοποιούνται για διαφορετικούς τύπους εργασίας, για παράδειγμα, όταν χτίζουν τοίχους, οι οικοδόμοι παίρνουν ένα συμπαγές τούβλο, αλλά όταν τελειώνει έργα, είναι ήδη πρόσωπο ή κοίλο. Αυτό επηρεάζει την εμφάνιση της επιφάνειας. Για να εξοικονομήσετε, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πυριτική πέτρα για φινίρισμα, είναι τέλεια σε συνδυασμό με κόκκινο τούβλο.

Ένα άλλο αναμφισβήτητο πλεονέκτημα είναι το κόστος. Είναι κατά μέσο όρο, ωστόσο, μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον προμηθευτή, την περιοχή παράδοσης και τον τύπο του μοντέλου.

Συστάσεις

Στο αποτέλεσμα της εργασίας δεν απογοητεύσει τον καταναλωτή, οι εμπειρογνώμονες συστήνουν τη χρήση ορισμένων συμβουλών. Η τήρησή τους θα σώσει από πιθανά σφάλματα. Πρώτα απ 'όλα, όταν εργάζεστε με μάρκα τούβλο M125 πρέπει να λάβετε υπόψη ότι το πάχος τοίχου πρέπει να είναι τουλάχιστον 2,5 προϊόντα. Αυτό έχει άμεση επίδραση στη μεταφορά θερμότητας. Εάν η πέτρα είναι υψηλής ποιότητας, ο πυρήνας της θα έχει πιο φωτεινό χρώμα.

Εάν ένας κωφός ήχος γίνεται όταν χτυπά ένα τούβλο, και το χρώμα είναι θαμπό, τότε το προϊόν δεν πληροί τα πρότυπα της GOST, επομένως, δεν θα πρέπει να αγοράζεται.

Επίσης, κατά την αγορά θα είναι χρήσιμο να εξοικειωθείτε με ένα τέτοιο έγγραφο ως πιστοποιητικό ποιότητας. Μπορεί να αντικατασταθεί από ένα διαβατήριο, ωστόσο, εάν το έγγραφο αυτό λείπει, υπάρχει ο κίνδυνος να αγοράσετε υλικό χαμηλής ποιότητας. Πριν αγοράσετε, θα πρέπει να υπολογίσετε το ποσό της εργασίας και να ελέγξετε ολόκληρη την παρτίδα των αγαθών. Στα προϊόντα δεν θα πρέπει να τσιπ και άλλα ελαττώματα.

Σχετικά με το πώς να τοποθετήσετε σωστά το τούβλο M125, δείτε το παρακάτω βίντεο.

Σχόλια
 Συντάκτης
Πληροφορίες που παρέχονται για σκοπούς αναφοράς. Για κατασκευαστικά θέματα, συμβουλευτείτε πάντοτε έναν ειδικό.

Αίθουσα εισόδου

Σαλόνι

Υπνοδωμάτιο