Zabutovochny τούβλο

Zabutovochny τούβλο - αυτό είναι ένα κανονικό (κόκκινο) τούβλο κτίριο, το οποίο έχει ελαττώματα στην εμφάνιση. Τα εξωτερικά τοιχώματα δεν είναι συνήθως χτισμένα, καθώς θα έχουν μια πολύ όμορφη εμφάνιση. Μετά από όλα, μπορεί να έχει πελεκημένη, τραχύτητα, λοξές γραμμές προσώπων, ετερογένεια χρώματος και υφής. Μπορεί να είναι τόσο με κενά, και ενσωματωμένα. Το μέγεθός του μπορεί να είναι πολύ διαφορετικό, αλλά το πιο κοινό - τούβλο 250x1250x65 mm. και 250x120x88 mm.

Ωστόσο, τα μειονεκτήματα ενός τούβλου είναι ταυτόχρονα τα πλεονεκτήματά του: λόγω ελαττωμάτων, είναι πολύ φθηνότερο. Και αυτό είναι πολύ συχνά ο κύριος παράγοντας κατά την επιλογή υλικών για την κατασκευή.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την κατασκευή τοίχων, τα οποία αργότερα θα είναι επενδυμένα με άλλα υλικά ή θα είναι επενδεδυμένα ή διακοσμημένα.Στη συνέχεια, όλα τα τσιπ και τα ελαττώματα θα κρύβονται κάτω από άλλα υλικά.

Ένα κτίριο κατασκευασμένο από τούβλα θα φανεί άψογα όταν χρησιμοποιείτε ειδικά αντιμετωπίζουν τα τούβλα. Η προαναφερθείσα τραχύτητα, αν και έχει απωστική εμφάνιση, αλλά εις βάρος των παρατυπιών έχει καλή προσκόλληση στο τσιμέντο.

Η κακή εμφάνιση και ο μικρός γάμος στην κατασκευή δεν σημαίνει ότι αυτό οφείλεται σε πρόσθετους κινδύνους. Επειδή υπάρχουν αρκετά συγκεκριμένες απαιτήσεις της GOST. Εξασφαλίζουν ότι η κατασκευή τέτοιων τούβλων θα διαρκέσει για μεγάλο χρονικό διάστημα.

 Zabutovochny τούβλο

Συνήθως τα τούβλα zabutovochny δεν κατασκευάζονται ειδικά, αλλά αποτελούν παραπροϊόν της παραγωγής.

Ωστόσο, έχουν τα ίδια χαρακτηριστικά:

  • καλή αντοχή στον παγετό
  • δύναμη
  • μεγέθη κατάλληλα για κατασκευή.

Υπάρχουν διάφορες σημάνσεις "M100", "M200", "M150" κ.λπ.

Ο αριθμός μετά το γράμμα Μ σημαίνει το μέγιστο φορτίο:

  • Για παράδειγμα, το M200 σημαίνει ότι μπορεί να υπάρχει φορτίο που δεν υπερβαίνει τα 200 kg ανά 1 cm2. Είναι ιδανικό για την κατασκευή του ιδρύματος.
  • Και τα M150 και M100 μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την κατασκευή ενός ορόφου κτιρίου.

Η παρουσία κενών μειώνει τη θερμική αγωγιμότητα, η οποία αυξάνει σημαντικά τη διατήρηση της θερμότητας στο σπίτι. Έτσι, αυτό είναι ένα άλλο πλεονέκτημα υπέρ της χρήσης των τούβλων zabutovochnogo στους εξωτερικούς τοίχους.

Τελικά, θα ήθελα να σημειώσω ότι η έλλειψη εμφάνισης αντισταθμίζεται περισσότερο από το κόστος. Και η εμφάνιση των τοίχων μπορεί πάντα να διορθωθεί με διάφορες μεθόδους.

Μπορείτε να μάθετε για τις ιδιαιτερότητες του μπλοκ μπλοκ παρακολουθώντας το παρακάτω βίντεο.

Σχόλια
 Συντάκτης
Πληροφορίες που παρέχονται για σκοπούς αναφοράς. Για κατασκευαστικά θέματα, συμβουλευτείτε πάντοτε έναν ειδικό.

Αίθουσα εισόδου

Σαλόνι

Υπνοδωμάτιο