Λευκασμένη πολυστρωματική (λευκασμένη δρυς) στο εσωτερικό

Λευκασμένο ελασματοποιημένο δάπεδο από σκληρό ξύλο σε λευκασμένη βελανιδιά. Γίνεται ολοένα και πιο δημοφιλής στους εσωτερικούς σχεδιαστές. Επιπλέον, ο αριθμός των πελατών που θέλουν να κάνουν το σεξ από αυτό αυξάνεται καθημερινά. Λόγω του γεγονότος ότι η αύξηση της ζήτησης για αυτό είναι μόνο αυξάνεται, ας το δούμε λεπτομερώς. Σε αυτό το άρθρο δεν θα επικεντρωθούμε στα ποιοτικά χαρακτηριστικά, αλλά ως επί το πλείστον θα εξετάσουμε πού και πώς είναι καλύτερο να το χρησιμοποιήσουμε και με τι ακριβώς θα συνδυαστεί.

Όπως κάθε άλλος τύπος ξύλου, η λευκασμένη βελανιδιά μπορεί να έχει μεγάλο αριθμό αποχρώσεων. Το χρώμα του μπορεί να είναι τεχνητά "παλαιωμένο", δηλαδή να το κάνει πιο σκοτεινό. Μπορεί επίσης να είναι απίστευτα ελαφρύ, σε τέτοιες περιπτώσεις είναι επίσης μερικές φορές αποκαλείται "αρκτικό". Υπάρχουν επικαλύψεις με κιτρινωπό γκρι, ροζ γκρι σκιές.Ορισμένες ποικιλίες επίστρωσης διακρίνονται από μια καλά επισημασμένη σκιά από λιλά.

Όλες αυτές οι μικρές αποχρώσεις του χρώματος είναι πολύ σημαντικές για να μελετήσετε κατά την τοποθέτηση του δωματίου έτσι ώστε το δάπεδο να μπορεί να συνδυαστεί με τοίχους, έπιπλα και το περιβάλλον στο σύνολό του.

 Χρώμα λαμινισμένου λευκασμένου βελανιδιού

Το έλασμα του χρώματος wenge φαίνεται επίσης εντυπωσιακό. Αλλά ένα σημαντικό πλεονέκτημα του χρωματισμένου χρώματος "λευκασμένη βελανιδιά" είναι η πρακτικότητα και η ευκολία φροντίδας.

 Laminate Bleached Oak

Αυτός ο τύπος επίστρωσης είναι σχεδόν καθολικός: τελικά, θα ταιριάζει απόλυτα σε ένα κλασικό σχέδιο και σε ένα πιο σύγχρονο. Αλλά έχει ένα συγκεκριμένο χαρακτηριστικό - αυτό το υλικό είναι υφή, αρκετά άνιση και ακόμη και ραβδώσεις. Λόγω των γκρίζων αποχρώσεων, φαίνεται αρκετά vintage, και τα scuffs τυλίγουν τις σκέψεις για κάτι παλιό. Εξαιτίας αυτού, ακόμη και στο νεότερο "άδειο" εσωτερικό με τη βοήθεια ενός τέτοιου πάτου, μπορείτε να φέρετε το πνεύμα του ρομαντισμού και της ιστορικότητας.

Πριν από την τοποθέτηση του laminate μην ξεχάσετε να ξεκαθαρίσετε τα δάπεδα. Ο ευκολότερος τρόπος είναι να χρησιμοποιείτε αυτοεπιπεδούμενα αυτοεπιπεδούμενα δάπεδα και ο ταχύτερος είναι ένας αυτοεπιπεδούμενος πάτωμα ταχείας σκλήρυνσης.

 Λευκασμένο δρύινο φινίρισμα

Τι να ψάξετε

Είναι πολύ σημαντικό η σκιά του λευκασμένου φύλλου να συνδυαστεί με τα χρώματα που κυριαρχούν στο δωμάτιο.Διαφορετικά, είναι απίθανο να υπάρξει μια αίσθηση της αυθεντικότητας. Και με όλες τις προσπάθειες, ακόμα και ένα πολύ καλά σχεδιασμένο εσωτερικό θα φανεί λίγο επιτηδευμένο και επιτηδευμένο.

Πρώτα απ 'όλα, δώστε προσοχή στο εάν χρησιμοποιείτε κρύους ή ζεστούς τόνους. Για παράδειγμα, εάν ολόκληρο το εσωτερικό γίνεται σε ψυχρούς τόνους, τότε για το έλασμα (ή άλλο κάλυμμα δαπέδου) θα πρέπει να επιλέξετε τέτοια.

Υπό διαφορετικά στυλ εσωτερικών πλακών συναρμολόγησης ή δαπέδων με ποικίλους βαθμούς υφής. Έτσι, για παράδειγμα, για ένα στυλ της χώρας ή για ένα ρουστίκ ύφος, ένα χαρτόνι με σαφώς καθορισμένη υφή θα ταιριάξει τέλεια.

Γενικά, η λευκασμένη βελανιδιά είναι μια γενική επίστρωση που θα ταιριάζει σχεδόν σε κάθε εσωτερικό χώρο. Ωστόσο, μόνο σε περίπτωση που έχει επιτυχία να πάρει τη σκιά του και το τιμολόγιο.

Εάν αποφασίσετε να τοποθετήσετε τα πλαστικοποιημένα φύλλα, τότε να είστε προετοιμασμένοι για το γεγονός ότι μπορεί να υπάρχουν προβλήματα όπως τράνταγμα και φούσκωμα. Τι να κάνετε αν το έλασμα είναι διογκωμένοΔιαβάστε το άλλο μας άρθρο.

Σχόλια
 Συντάκτης
Πληροφορίες που παρέχονται για σκοπούς αναφοράς. Για κατασκευαστικά θέματα, συμβουλευτείτε πάντοτε έναν ειδικό.

Αίθουσα εισόδου

Σαλόνι

Υπνοδωμάτιο