Χρήση κατασκευαστή χημείας κατασκευής Mapei

Χρήση κατασκευαστή χημείας κατασκευής Mapei

Ο Μαπέι ήταν εδώ και πάνω από ογδόντα χρόνια. Η οικογενειακή επιχείρηση ξεκίνησε τη δραστηριότητά της με την απελευθέρωση χρωμάτων και βερνικιών. Μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, η ζήτηση για συγκολλητικά και μίγματα κτιρίων, τα οποία η εταιρεία άρχισε να παράγει, με βάση τη δική της τεχνογνωσία, αυξήθηκε σημαντικά. Σε σύντομο χρονικό διάστημα, ο Mapei αύξησε την ορμή του, εισήγαγε πολλές μοναδικές εξελίξεις στην παραγωγή, γεγονός που του έδωσε ένα αναμφισβήτητο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

Ειδικά χαρακτηριστικά

Στη Ρωσία, η Mapei Corporation ξεκίνησε τις δραστηριότητές της από τα τέλη της δεκαετίας του 90 του περασμένου αιώνα. Οι επιχειρήσεις της εταιρείας λειτουργούν σε περισσότερες από τρεις χώρες και έχουν 68 εργοστάσια σε όλο τον κόσμο. Συνολικά, η γκάμα των προϊόντων της εταιρείας περιλαμβάνει περισσότερα από ένα και μισό χιλιάδες αντικείμενα, ενώ 40 από τα πιο δημοφιλή προϊόντα παράγονται στη Ρωσία.Χαρακτηριστικά των προϊόντων της Mapei είναι ότι έχει υψηλή ποιότητα. Τα κατασκευαστικά μείγματα γίνονται με βάση τις εξελίξεις των ειδικών της εταιρείας, είναι αποτελεσματικά και φιλικά προς το περιβάλλον, πωλούνται στο μεσαίο τμήμα των τιμών.

Η πολιτική της εταιρείας στοχεύει στη συνεχή βελτίωση της ποιότητας των προϊόντων, ενώ οι τιμές παραμένουν οι ίδιες και είναι διαθέσιμες στον μέσο αγοραστή με χαμηλό εισόδημα.

Είδη

Υπάρχουν πολλές ενώσεις ποιότητας που παράγονται από την εταιρεία Mapei, οι οποίες επιτρέπουν την επίλυση μιας ποικιλίας εργασιών που σχετίζονται με την κατασκευή.

 • "Fuga Fresca" - είναι ένα χρώμα που αποκαθιστά αποτελεσματικά το χρώμα των ραφών μεταξύ των πλακιδίων. Είναι κατασκευασμένο με βάση ένα υδατικό γαλάκτωμα και έχει την ικανότητα να δημιουργεί ομοιόμορφη επικάλυψη.
 • "Mapei Stabilcem" - Αυτό είναι ένα ειδικό τσιμέντο που έχει τις ιδιότητες ενός εξαιρετικά αποτελεσματικού πλαστικοποιητή. Συσκευασμένα σε σάκους των 20 κιλών. Εξαλείφει το πορώδες του σκυροδέματος, ενισχύει τις κατασκευές από σκυρόδεμα. Όταν χρησιμοποιείτε το Stabilcem, δεν χρειάζεται να εφαρμόσετε δόνηση για να συμπτύξετε το μείγμα σκυροδέματος.
 • "Mapei Keraseal" που χρησιμοποιείται για την προστασία των κεραμιδιών από ξεθώριασμα, ρύπανση, διείσδυση υγρασίας.Εφαρμόζεται στην επεξεργασία ενός τούβλου, μιας φυσικής πέτρας, πλακιδίων πορσελάνης.
 • "Mapei Planicrete" - πρόσθετο λατέξ για μείγματα τσιμέντου. Δίνει καλή πρόσφυση μετά την εφαρμογή, αυξάνει την αντοχή σε κάμψη, μειώνει σημαντικά τον συντελεστή απορρόφησης υγρασίας.
 • "Stabilcemt" ένα κονίαμα ενός συστατικού με ελάχιστη συρρίκνωση. Σχεδιασμένο για ασφαλή στερέωση κάθετων δομών. Το μείγμα δεν περιέχει χλωρίδια. Για να αποφύγετε την υπερβολική παραμόρφωση ή συρρίκνωση, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα ειδικό πρόσθετο "Mapecure SRA". Είναι ένα αποτελεσματικό απορροφητικό υλικό που "παίρνει" περίσσεια νερού. Δεν συνιστάται αυστηρά η ανάμιξη του μείγματος με το χέρι. Εφαρμόζεται με διάφορους τρόπους: χρησιμοποιώντας σπάτουλα και σπάτουλα, χρησιμοποιώντας μια ειδική συσκευή χρησιμοποιώντας τη μέθοδο ψεκασμού. Το επιτρεπτό πάχος ανά κύκλο δεν είναι μεγαλύτερο από 3,5 εκ. Το χρονικό διάστημα μεταξύ της εφαρμογής διαφορετικών στρώσεων είναι 4-5 ώρες. Εάν υπάρχει ένα οπλισμό στο έργο, τότε πρέπει να αντιμετωπιστεί απαραιτήτως με ένα αστάρι. Συχνά σε αυτή την περίπτωση, χρησιμοποιήστε μια ειδική σύνθεση του "Mapefer 1K". Το μέσο πάχος στρώσης είναι 2 mm.
 • "Prosfas" χρησιμοποιείται ως αστάρι και έχει ποικίλους βαθμούς πυκνότητας, ενισχύει το τσιμεντοκονίαμα και προστατεύει από τη σκόνη και τη βρωμιά.
 • "Mapei Fugolastic" - είναι ένα πολύ αποτελεσματικό πολυμερές πρόσθετο σε τέτοιες ενώσεις όπως KeracolorFF και KeracolorGG. Αυξάνει τη δύναμη και το συντελεστή πρόσφυσης, μειώνει την απορρόφηση υγρασίας. Μπορεί να "λειτουργήσει" ως πλήρωση ραφών μεταξύ πλακιδίων, αλλάζοντας ουσιαστικά το χρωματικό σχήμα.
 • "Mapei Mapefill" - μείγμα χύμα με βάση το τσιμέντο, το οποίο έχει τη δυνατότητα να "παγιδεύει" ιδιαίτερα γρήγορα. Βοηθά στη σταθερή τοποθέτηση κάθετων κόμβων. Το μεγαλύτερο μέγεθος στρώματος είναι 3 mm, η χύτευση επιτρέπεται έως και 6 cm.
 • "Topcem pronto" - Είναι ένα αποτελεσματικό αστάρι με βάση το τσιμέντο. Ο μέσος χρόνος ρύθμισης είναι 4 ημέρες. Με αυτό, μπορείτε να κάνετε υψηλής ποιότητας επιφάνειες, να καλύψετε τα δάπεδα με λινέλαιο, να τοποθετήσετε κεραμίδια και πέτρα, να εγκαταστήσετε κεραμικό γρανίτη.
 • "Keranet Liquido" - καθολικός υγρός διαλύτης, ο οποίος είναι δυνατός για όλες τις επιφάνειες. Είναι ένας πολύ αποτελεσματικός καθαριστικός παράγοντας και αφαιρεί ασβέστη, σφραγιστικά, στεγνό τσιμέντο, συγκολλητικά. Ιδιαίτερα αποτελεσματικός διαλύτης στον καθαρισμό κεραμικών πλακιδίων και σκυροδέματος.
 • "Eporip Mapei" - ειδική κόλλα που προορίζεται για τη μεταποίηση προϊόντων από σκυρόδεμα. Βασίζεται στην εποξειδική ρητίνη. Αποτελεσματικά, μπορούν να χειριστούν μια ποικιλία αρθρώσεων και ρωγμών στο σκυρόδεμα.Σκληρύνεται χωρίς συρρίκνωση, δεν περιέχει τοξίνες και διαλύτες, έχει υψηλή πρόσφυση σε δομές από χάλυβα και οπλισμένο σκυρόδεμα.
 • "Granirapid" - είναι μια κόλλα πλακιδίων δύο συστατικών. Χρησιμοποιείται για την επένδυση τοίχων και δαπέδων.
 • "Mapei Grout hi-flow" - μια ειδική σύνθεση σκυροδέματος που σκληραίνει στο ελάχιστο χρονικό διάστημα. Είναι κατασκευασμένο με βάση τις ίνες πολυμερούς και είναι ιδανικό για την επεξεργασία οπλισμένων σκυροδέματος. Το πάχος της επιτρεπόμενης γέμισης - μέχρι 4 εκ. Είναι κατάλληλο για την επισκευή και την αποκατάσταση παλιών τοίχων, δαπέδων κλπ.
 • "Primer G" - είναι μια συνθετική ρητίνη διαλυμένη σε νερό, η οποία είναι ένα αποτελεσματικό αστάρι. Αυξάνει τον συντελεστή πρόσφυσης, προστατεύει αξιόπιστα τις πορώδεις επιφάνειες από τη διείσδυση της υγρασίας.
 • "Nivoplan Plus" χρησιμοποιείται ως γύψος σε όλους τους τύπους χώρων. Το πάχος της εφαρμογής - όχι περισσότερο από 2 εκατοστά. Προετοιμάζει αποτελεσματικά την επιφάνεια για την εγκατάσταση πλακιδίων, στεγανοποίησης, γύψου, τελικού στόκου.
 • "Ultratop Loft" - ένα κάλυμμα που προορίζεται για την τοποθέτηση δαπέδου. Η σύνθεση είναι αποτελεσματική και εύκολη στη χρήση. Το πιο συχνά χρησιμοποιείται σε περιοχές όπου υπάρχει μεγάλο μηχανικό φορτίο στα δάπεδα. Το υλικό μπορεί να είναι διαφορετικών χρωμάτων και μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί στην επεξεργασία τοίχων.
 • "Mapei Adesilex Ρ9" - κόλλα τσιμέντου. Το πάχος της επιτρεπόμενης πλήρωσης - μέχρι 4 εκατοστά. Έδειξε καλά κατά την εγκατάσταση πλακιδίων, στεγανοποίησης, λινέλαιο. Κατά προσέγγιση κατανάλωση - 2 kg ανά 1 m2.
 • Μαπίπε Κεραέτ Πολβρέ - καθαριστικό, το οποίο μπορεί να χειριστεί αποτελεσματικά τους τοίχους μέσα στις εγκαταστάσεις, καθώς και τις προσόψεις. Εύκολα να αντιμετωπίσετε ουσίες όπως τσιμέντο, ασβέστη, βαφή, προϊόντα πετρελαίου, σφραγιστικά.
 • "Αστάρι MF" Χρησιμοποιείται ως αστάρι και αυξάνει δραματικά τον συντελεστή πρόσφυσης. Βασίζεται σε εποξειδική ρητίνη και ειδικά πρόσθετα. Η σύνθεση είναι αποτελεσματική όταν εργάζεται με επιφάνειες από πορώδη σκυρόδεμα.
 • "Mapegrout Thixotropic" - Αυτό είναι ένα ξηρό μίγμα, συσκευασμένο σε σάκους των 25 κιλών. Ανάμειξη με το νερό, η σύνθεση σχηματίζει μια συγκεκριμένη ουσία, η οποία είναι ένας μονόλιθος, δεν μπορεί να στρωματοποιηθεί. Επιτυχώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς τη χρήση του ξυλότυπου στους τοίχους και στην οροφή.

Το θιξοτροπικό έχει:

 • χαρακτηριστικά απολύμανσης υψηλής αντοχής.
 • υψηλό συντελεστή προσκόλλησης.
 • αντίσταση στις αλλαγές της θερμοκρασίας.
 • ανθεκτικό στο νερό.

Συχνά αυτή η σύνθεση χρησιμοποιείται σε αντικείμενα που εκτίθενται σε επιθετικές περιβαλλοντικές επιρροές. Η δομή εφαρμόζεται με επιτυχία στην επισκευή δαπέδων στα δωμάτια.Επιτρέπεται η χρήση του στην επισκευή δεξαμενών οπλισμένου σκυροδέματος, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που αλληλεπιδρούν με πόσιμο νερό.

Εφαρμογή

Η χρήση ενώσεων από την Mapei εξαρτάται από το έργο που πρέπει να εκτελεστεί. Για παράδειγμα, τα μείγματα που κατασκευάζονται με βάση την εποξειδική ρητίνη με την προσθήκη πυριτικής άμμου και ειδικών προσθέτων, αυξάνουν την αντοχή του κατεργασμένου υλικού στις επιδράσεις της υγρασίας. Mapei εποξειδικές ενέματα θεωρείται ένα από τα καλύτερα στον κόσμο.

Οι εργασίες επισκευής στην ύπαιθρο με τη χρήση διαφορετικών σκευασμάτων από τη Mapei είναι δυνατές μόνο χωρίς βροχή.

Όταν αγοράζετε οικοδομικά υλικά που παράγονται από τη Mapei, συνιστάται να εξετάσετε τα πιστοποιητικά ποιότητας που πρέπει να υπάρχουν σε όλους τους επίσημους αντιπροσώπους. Συνιστάται επίσης να διαβάσετε το σημείωμα οδηγιών, όπου πάντα αποκαλύπτεται ο σκοπός μιας σύνθεσης.

Είναι επίσης σημαντικό να προετοιμάσετε την περιοχή που έχει υποστεί επεξεργασία πολύ πριν από την έναρξη της εργασίας. Ειδικά αυτό το αξίωμα αφορά συγκεκριμένα προϊόντα - οι ρωγμές σε αυτά υφίστανται επεξεργασία με ειδικό εργαλείο με ακροφύσια διαμαντιών ή διάτρητο. Όλα τα ψίχουλα και τα μικροσωματίδια αφαιρούνται χρησιμοποιώντας την πίεση του νερού, κατόπιν η περιοχή ξηραίνεται πλήρως.Εκτός από το νερό, ο πεπιεσμένος αέρας χρησιμοποιείται για τον καθαρισμό του σκυροδέματος.

Η επιφάνεια επεξεργάζεται με ένα διαλύτη, έπειτα ένα αστάρι. Οι διαλύτες πρέπει να συγκεντρώνονται για να είναι δυνατή η αφαίρεση:

 • χρώματα?
 • λίπος;
 • τσιμέντο και μίγματα γύψου.
 • σφραγιστικά.

Η επιφάνεια με την οποία πραγματοποιείται η εργασία είναι βρεγμένη, κατόπιν η περίσσεια του νερού αφαιρείται με ένα πανί ή κουρέλι. Η συνιστώμενη θερμοκρασία στην οποία μπορούν να εκτελεστούν οι λειτουργίες είναι από +6 έως +36 βαθμούς Κελσίου. Σε χαμηλές θερμοκρασίες περιβάλλοντος (από + 10 ° C), η αντοχή του σοβά στους τοίχους και το αυτοεπιπεδούμενο δάπεδο είναι πιο αργή.

Χρήσιμες συμβουλές

Κατά την αποθήκευση σακουλών με μείγματα δεν πρέπει να εκτίθενται σε χαμηλές θερμοκρασίες. Η συνιστώμενη θερμοκρασία νερού για αραίωση είναι από 25 έως 42 μοίρες. Σε κανονική θερμοκρασία δωματίου, οι ποιότητες εργασίας του μείγματος και τα τεχνικά χαρακτηριστικά τους διατηρούνται για όχι περισσότερο από μία ώρα · ως εκ τούτου, η παρασκευή τους πρέπει να λαμβάνει υπόψη αυτόν τον παράγοντα.

Για να κάνετε σωστά ένα συγκεκριμένο μείγμα, θα πρέπει να τηρείτε τις ακόλουθες συστάσεις, οι οποίες δίνονται στις αναθεωρήσεις από τους χρήστες:

 • ανοίξτε τον απαιτούμενο αριθμό σακουλών έτσι ώστε να χρησιμοποιούνται σε έναν κύκλο.
 • σταδιακά ρίχνουμε το μίγμα στο νερό, ενώ ανακατεύουμε καλά χρησιμοποιώντας ένα ηλεκτρικό τρυπάνι με ακροφύσιο.
 • το μείγμα πρέπει να είναι ομοιογενές.
 • εάν η σύνθεση είναι πάρα πολύ παχιά, επιτρέπεται να προσθέσετε λίγο νερό.

Στο επόμενο βίντεο θα βρείτε κεραμίδια χαλιών που χρησιμοποιούν οικοδομικά χημικά Mapei.

Σχόλια
Συντάκτης
Πληροφορίες που παρέχονται για σκοπούς αναφοράς. Για κατασκευαστικά θέματα, συμβουλευτείτε πάντοτε έναν ειδικό.

Αίθουσα εισόδου

Σαλόνι

Υπνοδωμάτιο