Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του συστήματος "I facade"

Το "I Facade" είναι ένα μπροστινό πάνελ που παράγεται από τη ρωσική εταιρεία Grand Line, που ειδικεύεται στην κατασκευή δομών επένδυσης για χαμηλή και οικοδομική κατασκευή στην Ευρώπη και τη Ρωσική Ομοσπονδία. Οι πίνακες έχουν υφή που μιμείται πέτρα και τούβλο, καθιστώντας τη δημοφιλή λύση στον ιδιωτικό τομέα.

Ειδικά χαρακτηριστικά

Σε σύγκριση με τα ανταγωνιστικά υλικά για την επένδυση των σπιτιών: βινυλική παρακαμπτήριος, πέτρα (φυσική ή όχι), παρακαμπτήριος υπογείων και μεταλλική παρακαμπτήριος και προφίλ, το πάνελ "I Facade" έχει πολλά αναμφισβήτητα πλεονεκτήματα.

  • Πάνελ "I πρόσοψη" μπορεί να είναι όχι μόνο ομαλή, αλλά υφή. Έτσι, θα είναι σε θέση να αντικαταστήσουν και να μιμηθούν πλήρως το τούβλο ή την τοιχοποιία.Η σύγχρονη μεταλλική παρακαταθήκη είναι επίσης διάτρητη ή βαμμένη με φυσικές υφές, αλλά δεν αποτελεί πλήρη απομίμηση φυσικών υλικών.
  • Οι πίνακες χρωματισμού θα είναι ανθεκτικοί: δεν ξεπλένονται και δεν ξεθωριάζουν κάτω από τις ακτίνες του ήλιου. Στην κατασκευή των πάνελ χρησιμοποιούνται επαγγελματικές βαφές για ένα εγγυημένο αποτέλεσμα.
  • Η εταιρεία παρέχει εγγύηση για την ποιότητα των προϊόντων της για μια σειρά από σημαντικά χαρακτηριστικά. Το "I Facade" είναι το μόνο εμπορικό σήμα των υλικών εξωτερικής διακόσμησης που χρησιμοποιεί τέτοιες συνθήκες εγγύησης. Προκειμένου να πραγματοποιηθούν, απαιτούνται οι ακόλουθοι παράγοντες: οι πίνακες αποθηκεύτηκαν και μεταφέρθηκαν σύμφωνα με τις συστάσεις και τους κανόνες του κατασκευαστή, χρησιμοποιήθηκαν μόνο για τον προορισμό τους και η εγκατάσταση πραγματοποιήθηκε από κατασκευαστές με άδεια και σύμφωνα με τις οδηγίες λειτουργίας.
  • Με τα σχέδια "I πρόσοψη" δεν μπορείτε να φοβάστε τον άνεμο. Για να εγκαταστήσετε χρησιμοποιώντας μια ειδική κλειδαριά με το ηχείο που ονομάζεται "Antismerch". Μια τοποθέτηση που συνδέεται με ένα τέτοιο σύστημα στους τοίχους δεν φοβάται τον άνεμο να κινείται σε ταχύτητες μέχρι 240 και ακόμη 250 m / s.
  • Τέτοια σχέδια είναι αρκετά φθηνά. Η τιμή για ένα τετραγωνικό μέτρο προϊόντων "Είμαι η πρόσοψη", αν κοιτάξετε τη μέση τιμή στα καταστήματα, είναι ενάμισι έως δύο φορές χαμηλότερη από την τιμή για την παραδοσιακή παρακαμπτήρια και λαμβάνοντας υπόψη την εγκατάσταση, θα κοστίσει δύο ή τρεις φορές φθηνότερη από την πέτρα. δεν έχει σημασία φυσικό ή τεχνητό).

Είδη προϊόντων και προδιαγραφές τους

Το εμπορικό σήμα επικεντρώνεται στις ρωσικές αρχιτεκτονικές παραδόσεις, τοποθετώντας το παραδοσιακό ρωσικό αρχοντικό στο πρότυπο του εξωτερικού του σπιτιού και προσφέρει τρία είδη προϊόντων, τα ονόματα των οποίων αντικατοπτρίζουν αυτή την έννοια.

  • "Σχιστόλιθος Κριμαίας". Προσομοιώνει την ανακούφιση της ακατέργαστης πέτρας και απρόσεκτος, σαν να "βιάζεται", το οποίο, επομένως, δεν γίνεται ακατάλληλο από αυτό.
  • "Τούβλο Demidov". Δημιουργεί την εντύπωση των προσεκτικά και προσεκτικά τοποθετημένων πέτρινων πλακιδίων. Η ευκολότερη επιλογή σχεδιάζει μάρκα.
  • "Πέτρα της Αικατερίνης". Αυτή είναι η πιο ακριβή συλλογή της μάρκας. Κοιτάζοντας την πρόσοψη, που γίνεται με τη βοήθεια αυτού του σχεδίου, θα δείτε προσεκτικά σχεδιασμένα τούβλα, σαν να γίνονται με το χέρι.

Συνθήκες αποθήκευσης και μεταφορά πάνελ

Ο κατασκευαστής παρουσιάζει αρκετά σκληρές αλλά εύλογες συνθήκες για την αποθήκευση και τη μεταφορά των προϊόντων του. Η εκπλήρωση αυτών των προϋποθέσεων είναι απαραίτητη για να διευρυνθεί η εγγύηση.

Τα πάνελ και τα εξαρτήματά τους πρέπει να αποθηκεύονται σε εσωτερικούς χώρους., καλά αεριζόμενο και με χαμηλή υγρασία αέρα. Επιπλέον, είναι απαραίτητο να αποφευχθεί η άμεση ακτινοβολία του ήλιου, προκειμένου να αποφευχθεί η εμφάνιση μεμονωμένων έγχρωμων κηλίδων στην πρόσοψη και οι επιδράσεις των συσκευών θέρμανσης με την πάροδο του χρόνου, έτσι ώστε το υλικό να μην παραμορφώνεται. Τα προϊόντα πρέπει να αποθηκεύονται αποκλειστικά στη συσκευασία του κατασκευαστή.

Η μεταφορά γίνεται επίσης αποκλειστικά σε κλειστά δοχεία και σε αρχική συσκευασία, διαφορετικά το διακοσμητικό μέρος της δομής μπορεί να υποστεί βλάβη. Επιπλέον, πρέπει να είναι καλά ασφαλισμένα στο πίσω μέρος ενός φορτηγού. Για να ρίξετε και να λυγίσετε, ο πίνακας δεν επιτρέπεται επίσης.

Προετοιμασία για εγκατάσταση και εγκατάσταση

Τα πάνελ είναι αρκετά ελαφριά, οπότε οι μηχανικοί δεν θα χρειαστεί να αναθεωρήσουν περαιτέρω τα σχέδια του σπιτιού σας για να κάνουν ρυθμίσεις για το βάρος της επένδυσης. Για σύγκριση: το βάρος της πέτρας πρόσοψης θα είναι 20 φορές μεγαλύτερο από το βάρος των πλαισίων "I πρόσοψη".Αν αποφασίσετε να δημιουργήσετε ένα σκελετό σπίτι, όπου κάθε κιλό στο λογαριασμό, είναι απαραίτητο να επιλέξετε μόνο μια εύκολη επιλογή που αντιμετωπίζει. Επιπλέον, σας επιτρέπει να αγοράσετε φθηνότερα αντίτυπα χωρίς να χάσετε την ποιότητα.

ΈχουνΗ εγκατάσταση των πάνελ δεν απαιτεί μεγάλη επιδεξιότητα των εργαζομένων Είναι αρκετά εύκολο και γρήγορο, για παράδειγμα, σε σύγκριση με την εγκατάσταση μιας πέτρινης πρόσοψης, όπου η ανεξάρτητη εργασία για τη βελτίωση της εξωτερικής εμφάνισης του σπιτιού είναι απλώς αδύνατη και το κόστος των υπηρεσιών των επαγγελματιών τοίχων είναι πολύ υψηλό. Έτσι, είναι δυνατόν να εξοικονομήσετε όχι μόνο υλικά αλλά και την εγκατάσταση.

Κριτικές πελατών

Παρά το γεγονός ότι τα προϊόντα με αυτό το εμπορικό σήμα εμφανίστηκαν σχετικά πρόσφατα, είχε ήδη καταφέρει να λάβει τις πρώτες κριτικές.

Οι αγοραστές αρέσκονται στον τρόπο μεταμόρφωσης του σπιτιού τους μετά την εγκατάσταση των πάνελ: η υφή, το χρώμα και το μέγεθος έχουν επιλεγεί καλά. Παρατηρούν ότι πράγματι δημιουργείται μια ολοκληρωμένη εικόνα στο πνεύμα των ρωσικών κτημάτων.

Οι άνθρωποι προσελκύονται επίσης από την τιμή: αν και τα πάνελ "I Facade" είναι πιο ακριβά από τα συνηθισμένα πάνελ, εξακολουθούν να είναι πολύ φθηνότερα από ό, τι με την πέτρα, που μοιάζουν τέλεια.

Πίνακες εγκατάστασης, δείτε το παρακάτω βίντεο

Σχόλια
 Συντάκτης
Πληροφορίες που παρέχονται για σκοπούς αναφοράς. Για κατασκευαστικά θέματα, συμβουλευτείτε πάντοτε έναν ειδικό.

Αίθουσα εισόδου

Σαλόνι

Υπνοδωμάτιο