Ξύλινα έπιπλα με τα χέρια τους: σχέδια και διαγράμματα

Η υπαίθρια αναψυχή με την οικογένεια ή τους φίλους είναι μια πραγματική απόλαυση για όσους ζουν στην πόλη. Ο εξοπλισμός ενός εξοχικού σπιτιού ή ενός εξοχικού σπιτιού είναι απαραίτητο όχι μόνο να σκεφτείτε την εσωτερική διακόσμηση αλλά και να κάνετε τον οικόπεδο στον κήπο άνετο και ζεστό γιατί είναι τόσο ευχάριστο να οργανώσετε ένα πικνίκ για τους αγαπημένους σας ή απλώς να ξαπλώσετε σε ένα σαλόνι με το αγαπημένο σας βιβλίο. Έπιπλα κήπου σε αυτή την περίπτωση είναι απλά αναντικατάστατη. Θα κάνει τη διαμονή σας ευχάριστη και άνετη. Μπορείτε να το κάνετε με τα χέρια σας - δεν απαιτεί μεγάλη προσπάθεια και θα εξοικονομήσει χρήματα.

Ειδικά χαρακτηριστικά

Τα έπιπλα τοπίου φέρουν το ίδιο λειτουργικό φορτίο με τα αντικείμενα στο διαμέρισμά σας. Απαιτείται μόνο να ληφθεί υπόψη μια σημαντική απόχρωση: πρέπει απαραίτητα να είναι όχι μόνο λειτουργική αλλά και πρακτική, δεδομένου ότι θα λειτουργήσει στο δρόμο.Είναι αυτό το χαρακτηριστικό που καθορίζει την επιλογή των υλικών για την κατασκευή - δεν πρέπει να φοβούνται το νερό, τον ήλιο και το κρύο. Ας προσπαθήσουμε να καταλάβουμε ποια από τα υπάρχοντα υλικά ανταποκρίνονται καλύτερα στις απαιτήσεις αυτές.

Τα επικαλυμμένα έπιπλα που βρίσκονται στα διαμερίσματά μας είναι αναμφισβήτητα πιο άνετα από τις στερεές ξύλινες ή μεταλλικές κατασκευές. Αλλά η τοποθέτηση τέτοιων προϊόντων σε εξωτερικούς χώρους είναι ανέφικτη. Για να καθίσετε άνετα σε έναν παγκάκι ή στον καναπέ της χώρας, απλά ετοιμάστε μαλακές βάσεις ή μαξιλάρια που μπορούν εύκολα να απομακρυνθούν στο σπίτι.

Ξύλινα έπιπλα

Πρόκειται για μια κλασική έκδοση επίπλων για τη χώρα, η οποία μπορεί να γίνει με το χέρι. Το ξύλο είναι μια ευγενής και πρακτική επιλογή. Είναι κατάλληλο για την κατασκευή σχεδόν κάθε είδους. Ένα τραπέζι, καρέκλες, παγκάκια και ακόμα καναπέδες από ξύλο με την κατάλληλη φροντίδα θα σας εξυπηρετήσουν πιστά για ένα μόνο χρόνο.

Ακόμα και ένας αρχάριος αρχάριος μπορεί να κάνει έναν απλό πάγκο, καλά, οι άσσοι της δουλειάς τους είναι σε θέση να μετατρέψουν ένα συνηθισμένο τραπέζι πικνίκ σε ένα έργο τέχνης.

Μεταλλικά αντικείμενα

Το μέταλλο είναι ένα πολύ πρακτικό και ανθεκτικό υλικό.Αλλά όταν εργάζεστε με αυτό, θα χρειαστείτε ένα σύνολο από ειδικά εργαλεία και δεξιότητες. Τα μεταλλικά μέρη μπορούν να συνδεθούν μεταξύ τους με συγκόλληση, καθώς και με βίδες και βίδες. Μια άλλη επιλογή είναι να δώσετε το επιθυμητό σχήμα κάμπτοντας μεμονωμένα τμήματα ή δομικά στοιχεία.

Πλεκτά έπιπλα

Κομψά και εξελιγμένα έπιπλα λυγαριάς μπορεί να είναι ένα στολίδι σε οποιοδήποτε χώρο. Η κύρια δυσκολία είναι να μάθετε πώς να στρίβετε ωραία τις ράβδους και να δημιουργείτε τα απαραίτητα σχήματα από αυτά. Ακόμη και αν δεν το έχετε κάνει ποτέ, μπορείτε να ξεκινήσετε με τα πιο απλά στοιχεία. Η εμπειρία που αποκτήθηκε θα μας επιτρέψει να δημιουργήσουμε περαιτέρω πιο περίπλοκα και περίτεχνα μοντέλα.

Σχέδια και διαγράμματα

Αφού αποφασίσετε για το υλικό από το οποίο θα κατασκευαστούν τα έπιπλά σας, θα πρέπει να σκεφτείτε εκ των προτέρων πού θα βρίσκεται και τι στοιχεία θέλετε να κάνετε. Πράγματι, παρά το γεγονός ότι αυτό δεν είναι ένα διαμέρισμα, θα πρέπει να καθορίσετε ακόμα το μέγεθος και το στυλ που είναι το καλύτερο για εσάς.

Κατάστημα

Το απλούστερο και πιο παραδοσιακό υλικό εδώ είναι το ξύλο. Υπάρχουν πολλά απλά προγράμματα για τα καταστήματα της χώρας. Μπορείτε να κάνετε τα στρώματα καθισμάτων για τους από τις δύο σανίδες και το συμπαγές ξύλο.Εστιάζοντας στα παραπάνω διαγράμματα, μπορείτε εύκολα να χτίσετε έναν βολικό και πρακτικό πάγκο ή πάγκο με το απαιτούμενο μέγεθος. Αφού ολοκληρώσετε τη συναρμολόγηση, μην ξεχάσετε να επεξεργαστείτε το ξύλο με προστατευτικό παράγοντα.

Όσο για τα χρώματα και το σχέδιο, όλα εξαρτώνται από τη φαντασία σας. Μπορείτε να αφήσετε ξεκάθαρες λακωνικές γραμμές ή κομμένες κομψές στροφές. Το σχεδιασμό από φυσικό ξύλο είναι ένα σταθερό κλασικό, έτσι μπορείτε μόνο να το βερνίκετε. Αλλά εάν η ιδέα σας το απαιτεί, τότε μπορείτε να δώσετε εύκολα οποιοδήποτε χρώμα.

Πίνακας

Η απλούστερη παραλλαγή του πίνακα θεωρείται προϊόν σε τέσσερα στηρίγματα (πόδια) και με μια στέρεη επιφάνεια. Εν πάση περιπτώσει, μπορεί να εκτελεστεί τόσο από τα διοικητικά συμβούλια όσο και από τον ορεινό όγκο. Η συμπαγής κοπή ενός μεγάλου δέντρου φαίνεται πολύ ασυνήθιστη και το ίδιο το κούτσουρο μπορεί να πριονιστεί τόσο κατά μήκος όσο και κατά μήκος του κορμού.

Συχνά, σαν ένα μικρό τραπέζι μπορείτε να δείτε ολόκληρα κορμούς. Όσο πιο εντυπωσιακό είναι το μέγεθός του, τόσο πιο περίπλοκο το σχέδιο θα είναι το ίδιο "tabletop". Είναι επίσης σημαντικό να επιλέξετε τον τόπο όπου θα εγκατασταθεί ο πίνακας. Βεβαιωθείτε ότι η επιφάνεια είναι επίπεδη.Διαφορετικά, η επιφάνεια του τραπεζιού θα είναι κεκλιμένη ή το τραπέζι θα σκοντάψει.

Η βάση για έναν πίνακα χωρών μπορεί να γίνει και από μέταλλο - το προϊόν θα αποδειχθεί πραγματικά ισχυρό και ανθεκτικό. Επιπλέον, το μέταλλο συνδυάζεται πολύ καλά με το ξύλο και την ύφανση. Αλλά η επιφάνεια του τραπεζιού από γυαλί και άλλα εύθραυστα υλικά δεν ταιριάζει σε αυτή την περίπτωση. Πρώτον, ακόμη και μικρές σταγόνες βροχής θα είναι αμέσως ορατές σε αυτό, και, δεύτερον, μπορεί να σπάσει ακόμη και από μια ελαφρά μηχανική πρόσκρουση.

Καθιστικό

Δεν μπορούμε να πούμε ότι το σαλόνι είναι το πιο απαραίτητο έπιπλο στη χώρα. Αλλά θυμηθείτε μια διακοπές κάπου στην παραλία και το ευχάριστο συναίσθημα όταν, χαλαρώνοντας, ξαπλώνετε σε αυτό και basked στον ήλιο. Για να δημιουργήσετε μια τέτοια ατμόσφαιρα στη ντάκα σας είναι ένα όνειρο που μπορεί εύκολα να πραγματοποιηθεί.

Η πιο κατάλληλη επιλογή είναι ένα σαλόνι με ρυθμιζόμενη πλάτη. Με αυτό το σχέδιο, μπορείτε να επιλέξετε την ιδανική γωνία για να διαβάσετε ένα βιβλίο ή απλώς να παρακολουθήσετε πώς παίζουν τα παιδιά γύρω από το ξενοδοχείο.

Για την κατασκευή θα χρειαστείτε σανίδες, παράλληλες ράβδους και σχάρες. Αφού συναρμολογήσετε το πλαίσιο, μπορείτε να ξεκινήσετε την τοποθέτηση των σιδηροτροχιών.Μην ξεχάσετε να αφήσετε μικρά κενά μεταξύ τους. Το ύψος της ξαπλώστρας μπορεί να είναι οποιοδήποτε - εξαρτάται από την προτίμησή σας. Σε περίπτωση αμφιβολίας, είναι καλύτερο να κολλήσετε με ένα κανονικό μέγεθος 35 cm.

Κήπος καναπέ

Η κύρια διαφορά στον καναπέ κήπο είναι ότι δεν θα είναι επικαλυμμένο με μαλακό αφρώδες ελαστικό και ύφασμα. Αν είστε συνηθισμένοι στη συγκέντρωση στη χώρα από μια μεγάλη επιχείρηση, τότε ένα τέτοιο ακίνητο αντικείμενο στην περιοχή αναψυχής θα είναι απαραίτητο. Μπορεί να είναι απλή και γωνιακή, ακόμα και σε σχήμα U.

Τα μοντέλα που κατασκευάζονται από κορμό δέντρων μεγάλης διαμέτρου φαίνονται αρκετά βάναυσα. Σε αυτή την περίπτωση, θα χρειαστεί να εγκαταστήσετε το κούτσουρο στη σωστή θέση και να κόψετε το 1/4 του τμήματος του, έτσι ώστε το κάθισμα να σβήσει. Ένα τέτοιο αριστούργημα μπορεί να συμπληρωθεί με υποβραχιόνια με διαστάσεις που τονίζουν τη μαζικότητα και την αξιοπιστία της δομής. Αλλά για να ανακατασκευαστεί με φωτεινά χρώματα, καλύπτοντας την υφή του ξύλου, ένας τέτοιος καναπές δεν συνιστάται, αφού θα φανεί πιο εντυπωσιακό στη φυσική του μορφή.

Εκτός από το ψιλοκομμένο μοντέλο του καναπέ στον κήπο, μπορείτε επίσης να το κάνετε από τα συνηθισμένα μπαρ και σανίδες. Πρόσφατα, η πραγματική τάση ήταν η κατασκευή επίπλων από παλέτες.Στην πραγματικότητα, έχετε ήδη "ημιτελή προϊόντα", τα οποία πρέπει μόνο να συνδυάσετε και να τα δώσετε σε μια αισθητική εμφάνιση με χρωματισμό.

Κουνιστή καρέκλα

Είναι πολύ πιθανό να συναρμολογήσετε μια κυλιόμενη καρέκλα από τον εαυτό σας. Αλλά αν δεν έχετε κρατήσει ποτέ ένα πλάνη και ένα παζλ στα χέρια σας, τότε συνιστούμε να ξεκινήσετε τα ίδια με απλά μοντέλα επίπλων: εδώ θα χρειαστείτε ακριβή υπολογισμό κάθε λεπτομέρειας. Επιπλέον, θα πρέπει να δοθεί η δέουσα προσοχή στα στοιχεία σύνδεσης: υπόκεινται σε αυξημένες απαιτήσεις λόγω του αυξημένου φορτίου που θα πρέπει να αντιμετωπίσει κατά τη λειτουργία το κάθισμα.

Σχεδιασμός μπορεί να είναι απολύτως κάθε είδους. Τις περισσότερες φορές μπορεί να είναι μια κλασική έκδοση μιας ξύλινης πολυθρόνας στην οποία είναι τόσο άνετο να καθίσετε σε ένα ζεστό βράδυ, τυλίγοντας τα πόδια σας σε μια ζεστή κουβέρτα και πίνοντας καυτό καφέ. Οι λάτρεις των μινιμαλιστικών στυλ, υψηλής τεχνολογίας και σοφίτες επιλογές κοστούμι με μεταλλική βάση και πηχάκι κάθισμα.

Μια τέτοια αυτοτροφοδοτούμενη καρέκλα γίνεται ένα πραγματικό αγαπημένο τόσο για τη γενιά των ενηλίκων, που εκτιμά τη σιωπή, όσο και για τα μικρά ανήσυχα που θα χαρούν να το χρησιμοποιήσουν για τον προορισμό τους.

Πώς να μαζέψω;

Για να μεγιστοποιήσετε τη διαδικασία συναρμολόγησης επίπλων κήπου, συνιστούμε εκ των προτέρων να αποθηκεύετε όλα τα απαραίτητα εργαλεία.Τα επαγγελματικά παζλ και τα πλανιστήρια στα καταστήματα είναι αρκετά ακριβά, οπότε αν σκοπεύετε να συλλέξετε έναν πάγκο και να ηρεμήσετε αυτό, τότε η απόκτηση τους για προσωπική χρήση δεν είναι ενδεδειγμένη - ρωτήστε τους γείτονες ή τους φίλους του εξοχικού σπιτιού.

Οι αρχάριοι, οι οποίοι έχουν σχεδιάσει να κυριαρχήσουν στην κατασκευή επίπλων κήπου, θα πρέπει να λάβουν υπόψη ότι δεν είναι πάντα δυνατό να γίνουν τα πάντα τέλεια την πρώτη φορά. Είναι καλύτερο να αποθηκεύετε υλικό για μελλοντική χρήση, έτσι ώστε να είναι δυνατή η αντικατάσταση του κατεστραμμένου τμήματος ταυτόχρονα, αντί να τρέξετε στο κατάστημα υλικού.

Η διαδικασία κατασκευής επίπλων θα είναι πολύ πιο εύκολη αν βρείτε τις απαραίτητες οδηγίες ή σχεδιάζετε εκ των προτέρων. Όταν έχετε αποκτήσει εμπειρία, μπορείτε εύκολα να αυτοσχεδιάσετε και να δημιουργήσετε τα δικά σας μοναδικά έργα. Αλλά στα αρχικά στάδια, είναι καλύτερα να ακολουθήσετε αποδεδειγμένα προγράμματα.

Συμβουλές

  • Είναι πολύ πιο εύκολο να αρχίσετε να κατασκευάζετε έπιπλα για τον κήπο από το να εφεύρετε και να φτιάξετε ένα εσωτερικό στοιχείο για το δικό σας διαμέρισμα. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν έχει ιδιαίτερες αισθητικές απαιτήσεις. Λοιπόν, ποιος θα σας κατηγορήσει ότι το κατάστημα ήταν λίγο ανώμαλο; Και παρεμπιπτόντως, αυτή είναι μια μεγάλη εμπειρία.Και αν έχετε ήδη αποδείξει έναν κομψό καναπέ κήπο ή τραπέζι, τότε σκεφτείτε να φτιάξετε τα δικά σας έπιπλα για την κουζίνα ή το μπάνιο.
  • Όταν επιλέγετε υλικά, μην τρέχετε αμέσως στο κατάστημα υλικού. Ρίξτε μια πιο προσεκτική ματιά σε αυτό που έχετε στο απόθεμα. Είναι πιθανό ότι για εσάς ή το φίλο σας εδώ και αρκετά χρόνια υπάρχουν μπαρ και σανίδες που λυπάστε να πετάξετε έξω. Τα κτυπήματα και τα χτυπήματα που παρεμβαίνουν στον ιστότοπο μπορούν επίσης να γίνουν ένα μοναδικό αντικείμενο ή μέρος αυτού. Θυμηθείτε αν έχετε trophies στο mezzanine; Κέρατα, δέρματα και άλλα χαρακτηριστικά αρμονικά προσαρμόζονται στο εσωτερικό της περιοχής αναψυχής σας.
  • Οι παλέτες (παλέτες) μπορούν να αγοραστούν για ένα μικρό χρηματικό ποσό σε εργοτάξια, σε καταστήματα ή μέσω του Διαδικτύου. Θα εξοικονομήσετε σημαντικό χρόνο στο πριόνισμα και τη συναρμολόγηση λόγω αυτών των ευέλικτων σχεδίων.
  • Η βάση για το μέλλον των επίπλων κήπου μπορεί επίσης να γίνει εσωτερικά αντικείμενα που έχουν ήδη χάσει τη συνάφεια τους. Κοίτα, δεν είναι καιρός να αντικαταστήσεις το τραπέζι στο σπίτι, αν λυπάσαι να το χωρίσεις; Στη συνέχεια, μπορείτε να πάρετε τα εργαλεία στα χέρια σας και να τα μετατρέψετε. Εκλεπτυσμένη και ζωγραφισμένη εκ νέου, θα αποκτήσει όχι μόνο μια νέα ματιά, αλλά και μια δεύτερη ζωή ως τραπέζι πικ-νικ.

Όμορφα παραδείγματα

Έχετε κάποια ιδέα πώς πρέπει να φαίνεται μια περιοχή αναψυχής στον κήπο σας; Είτε πρόκειται για μια ζεστή γωνιά στη σκιά των δέντρων είτε για μια μεγάλη πλατφόρμα με πλατφόρμα και μακρύ καναπέ κήπου - όλα εξαρτώνται από τη φαντασία και την επιθυμία σας. Τα παρακάτω παραδείγματα μπορούν να χρησιμεύσουν ως σημείο εκκίνησης για εσάς και να αποτελέσουν πηγή έμπνευσης για μελλοντικούς μετασχηματισμούς.

Η σωστή τοποθέτηση όλων των απαραίτητων επίπλων στην περιοχή θα δημιουργήσει τη σωστή ατμόσφαιρα και θα σας βοηθήσει να περάσετε άνετα το χρόνο σας με τους αγαπημένους σας και τους συγγενείς σας. Η κατασκευή επίπλων με τα χέρια σας απαιτεί πολλή προσπάθεια και χρόνο, αλλά ως αποτέλεσμα έχετε μοναδικά κομμάτια, μεγέθη και σχήματα που πρέπει να υπερηφανεύεστε για πολύ καιρό.

Για πιο ενδιαφέρουσες ιδέες, δείτε το παρακάτω βίντεο.

Σχόλια
 Συντάκτης
Πληροφορίες που παρέχονται για σκοπούς αναφοράς. Για κατασκευαστικά θέματα, συμβουλευτείτε πάντοτε έναν ειδικό.

Αίθουσα εισόδου

Σαλόνι

Υπνοδωμάτιο