Σχεδιασμός έπιπλα κήπου: ιδέες του συγγραφέα για τον κήπο σας

Τα έπιπλα κήπου είναι ένα αναπόσπαστο χαρακτηριστικό οποιουδήποτε εξοχικού σπιτιού, επειδή ένα οικόπεδο της χώρας σας επιτρέπει να απαλλαγείτε από τις σκέψεις που είναι συνεχώς ενοχλητικές. Επίσης, μια τέτοια τοποθεσία μπορεί να επιτρέψει την αλλαγή του ρυθμού της ζωής, αν και για μικρό χρονικό διάστημα. Γι 'αυτό τα έπιπλα στον καθαρό αέρα πρέπει να είναι.

Κριτήρια επιλογής

Πολλοί άνθρωποι χρησιμοποιούν τη φράση "έπιπλα για τη ντάκα" για να καταλάβουν τι έχει ήδη ξεπεράσει στην πόλη - παλιούς καναπέδες, κουρελιασμένα κρεβάτια με κακά στρώματα, χαλαρά καρέκλες και τραπέζια με ένα φτωχό πάγκο. Η χρήση παλαιών επίπλων είναι απίθανο να δημιουργήσει μια ατμόσφαιρα άνεσης και να σας βοηθήσει να χαλαρώσετε. Μερικοί κηπουροί καταλαβαίνουν με αυτές τις λέξεις απλά νέους πάγκους με ένα τραπέζι για να καθίσετε στο ύπαιθρο. Φαίνεται καλό και ωραίο - έτσι μπορείτε να φιλοξενήσετε μεγάλο αριθμό επισκεπτών.Αλλά αυτό δεν αρκεί για την πλήρη διακόσμηση της ντάχας.

Το φάσμα των επίπλων χώρας έχει γίνει πολύ πιο πρόσφατααπό ό, τι πριν από χρόνια, επειδή μπορείτε να επιλέξετε όχι μόνο έναν πάγκο ή τραπέζι, αλλά και αιώρες, ξαπλώστρες, καρέκλες, κούνιες, τέντες, ξαπλώστρες, καρέκλες παραλίας.

Ταυτόχρονα, είναι απαραίτητο να επιλέξετε ακριβώς ένα στοιχείο, επειδή το εξοχικό σπίτι είναι ένας τόπος ανάπαυσης για μια οικογένεια ή μια ομάδα φίλων.

Για να κάνετε τα έπιπλα να φαίνονται υπέροχα στον ιστότοπο, είναι απαραίτητο να λάβετε υπόψη αρκετά κριτήρια.

 • Πρακτικότητα. Οι καιρικές συνθήκες το καλοκαίρι μπορούν να αλλάξουν με ρυθμό χαλάρωσης. Θερμός, καυτός ήλιος, νυχτερινοί παγετοί, πρωινές ομίχλες, έντονες βροχές και χαλάζι - τέτοιες δοκιμές θα πέσουν στο μερίδιο των υπαίθριων επίπλων. Ιδιαίτερη προσοχή δίνεται στην αντοχή στην υγρασία του υλικού - πολλοί κατασκευαστές καλύπτουν τα έπιπλα με ειδικές συνθέσεις από τις επιπτώσεις του νερού και της υγρασίας.
 • Κινητικότητα. Η περίοδος διακοπών διαρκεί από τον Μάιο έως τον Σεπτέμβριο και αφήνοντας όλα τα έπιπλα στο δρόμο καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους είναι μια κοντόφθαλμη κίνηση. Ως εκ τούτου, συχνά επιλέγονται ελαφρά ή πτυσσόμενα σχέδια - μπορούν εύκολα να αφαιρεθούν το φθινόπωρο. Και το καλοκαίρι σε μια μακρά κακοκαιρία ή αναχώρηση τέτοια έπιπλα είναι εύκολο να μετακομίσετε σε άλλη θέση.Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι σε μια εξοχική κατοικία οι πτυσσόμενες κατασκευές θα καταλαμβάνουν ελάχιστο χώρο.
 • Διακοσμητικά. Τα έπιπλα δεν πρέπει να είναι μόνο πρακτικά και άνετα, αλλά και να είναι κατάλληλα για την τοποθεσία, το σχεδιασμό του τοπίου και δεν ξεχωρίζουν πραγματικά. Για παράδειγμα, το πλαστικό δεν είναι απολύτως κατάλληλο αν το σπίτι με φράχτη είναι κατασκευασμένο εξ ολοκλήρου από ξύλο. Συχνά επιλέγεται το έπιπλο συγγραφέα ή σχεδιαστή - δημιουργείται ειδικά για την παραγγελία. Εάν δεν υπάρχει η ευκαιρία να προσελκύσετε έναν επαγγελματία σχεδιαστή, τότε μπορείτε να επιλέξετε τα κατάλληλα έπιπλα για την περιοχή τον εαυτό σας.

Είδη

Αυτή τη στιγμή υπάρχει ένας μεγάλος αριθμός υλικών από τα οποία κατασκευάζονται έπιπλα εξωτερικού χώρου. Παρακάτω είναι οι πιο δημοφιλείς.

 • Πλαστικά. Πολλοί κηπουροί επιλέγουν το πλαστικό λόγω της φθηνότητας του, κάποιοι το χρησιμοποιούν λόγω του μικρού βάρους των προϊόντων. Αλλά το πιο συχνά το κύριο πλεονέκτημα των πλαστικών επίπλων είναι ότι μπορεί να είναι απολύτως οποιοδήποτε χρώμα.
 • Stone Η δημοτικότητα αυτού του υλικού οφείλεται στο γεγονός ότι η φυσική πέτρα αναμειγνύεται εύκολα με οποιοδήποτε τοπίο. Συχνά χρησιμοποιείται στις ιδέες του συγγραφέα. Το υλικό και η επεξεργασία του είναι μια ακριβή απόλαυση, ώστε να μπορείτε να συναντήσετε πέτρινα έπιπλα όχι σε κάθε καλοκαιρινό εξοχικό σπίτι.
 • Μέταλλο Ένα σύνολο αυτού του υλικού θα φαίνεται οργανικό σε οποιοδήποτε εσωτερικό χώρο. Πολλοί σχεδιαστές δημιουργούν τα έργα τους από μέταλλο. Το υλικό χωρίς πρόσθετη επεξεργασία δεν είναι η καλύτερη επιλογή - από την υγρασία και το οξυγόνο, γίνεται γρήγορα σκουριασμένο, που θα φαίνεται εξαιρετικά δυσάρεστο.
 • Δέντρο Είναι μια από τις πιο συνηθισμένες επιλογές. Συνδυάζεται ιδανικά με οποιοδήποτε τοπίο: τόσο φυσικό όσο και ανθρωπογενές.
 • Rattan. Τα έπιπλα λυγαριάς είναι πάντα κατάλληλα για τους λάτρεις μιας ήσυχης και χαλαρής διαμονής στη χώρα. Προηγουμένως, αυτή η επιλογή θεωρήθηκε από τους σχεδιαστές ως εξοχική κατοικία, αν και πολλοί χρησιμοποιούν σήμερα καρέκλες μπαστούνι σε γραφεία και διαμερίσματα. Κατά κύριο λόγο μπαστούνι καρέκλες ή καναπέδες, λιγότερα τραπέζια. Τα έπιπλα Rattan είναι αρκετά ελαφριά, αλλά ταυτόχρονα ανθεκτικά. Φαίνεται αρκετά εντυπωσιακό, και κάθεται σε αυτές τις καρέκλες είναι μια ευχαρίστηση.

Λαμβάνοντας υπόψη διάφορα έπιπλα κήπου, μπορούμε να συμπεράνουμε ότι είναι εξαιρετικά δημοφιλές. Η επιλογή της εξαρτάται μόνο από τις προσωπικές προτιμήσεις του ιδιοκτήτη του ιστότοπου. Οι δεξιότητες σχεδίασης θα βοηθήσουν στη δημιουργία μιας μοναδικής ατμόσφαιρας στη ντάκα.Μετά την αγορά και την εγκατάσταση επίπλων στη χώρα μπορείτε να πάρετε ένα εξαιρετικό μέρος για να χαλαρώσετε.

Όμορφες ιδέες στο εσωτερικό

   Πολύχρωμες καρέκλες μπορούν να χρησιμοποιηθούν τόσο στη γωνία για παιδιά όσο και ως επιπλέον καθίσματα. Τέτοια έπιπλα ταιριάζουν περισσότερο στα παιδιά - τους αρέσουν πολύ τα φωτεινά χρώματα. Ναι, και το βάρος των επίπλων τους επιτρέπει να το σύρετε σε οποιοδήποτε βολικό μέρος.

   .

   Οι πίνακες από πέτρα είναι πολύ ανθεκτικοί - αντέχουν όχι μόνο την επίδραση του καιρού αλλά και πολλές μηχανικές δυνάμεις. Οι πάγκοι είναι ανθεκτικοί, αλλά συχνά είναι ανήσυχοι να καθίσουν - ζεσταίνουν το καλοκαίρι και κρυώνουν γρήγορα, οπότε είναι καλύτερο να πάρετε μαζί σας ένα μαξιλάρι ή μια κουβέρτα. Ωστόσο, η εμφάνιση αυτού του σχεδίου είναι υπέροχη.

   Τα μεταλλικά έπιπλα φαίνονται πολύ βαριά σε σχέση με τα ανθοφόρα φυτά, γεγονός που δεν προσθέτει χαρά στην ατμόσφαιρα. Ως εκ τούτου, τα εν λόγω έπιπλα αντιμετωπίζονται με μπογιά ή ξύλινη επένδυση.

   Τα σχέδια του ξύλου φαίνονται μεγαλοπρεπή, εκτός αυτού, είναι βολικό να καθίσει στα παγκάκια, το υλικό είναι ευχάριστο στην αφή. Ωστόσο, το δέντρο πρέπει να υποστεί επεξεργασία με βερνίκι ή βαφή από τις επιπτώσεις των φυσικών φαινομένων. Ως αποτέλεσμα, οι ξύλινες κατασκευές λειτουργούν εδώ και πολλά χρόνια, αποτελούν μια εξαιρετική διακοσμητική λύση με υψηλή λειτουργικότητα.

   Μπορείτε να μάθετε πόσο ασυνήθιστο είναι να οικοδομήσετε τον κήπο σας στο επόμενο βίντεο.

   Σχόλια
    Συντάκτης
   Πληροφορίες που παρέχονται για σκοπούς αναφοράς. Για κατασκευαστικά θέματα, συμβουλευτείτε πάντοτε έναν ειδικό.

   Αίθουσα εισόδου

   Σαλόνι

   Υπνοδωμάτιο