Έπιπλα από γυψοσανίδες σε εσωτερικούς χώρους

Η σύνθεση των κατασκευών γυψοσανίδας είναι ένας συνδυασμός γύψου και χαρτονιού, ο οποίος, λόγω της φιλικής προς το περιβάλλον, είναι ασφαλής για τον άνθρωπο, δεν εκπέμπει τοξίνες και είναι σε θέση να περάσει αέρας μέσω της δομής, πράγμα που σημαίνει ότι το σπίτι σας θα είναι φρέσκο.

Εάν αντιμετωπίζετε ένα δίλημμα - να κάνετε τελειώματα ή να αγοράσετε νέα έπιπλα, επειδή απλά δεν υπάρχουν αρκετά χρήματα για τα πάντα ταυτόχρονα, τότε η ιδανική επιλογή θα ήταν να κάνετε μέρος των επίπλων από γυψοσανίδας. Σε αυτή την περίπτωση, θα είστε σε θέση να δημιουργήσετε ένα πρωτότυπο εσωτερικό με το ελάχιστο χρηματικό ποσό.

Ειδικά χαρακτηριστικά

Από το πρακτικό γυψοσανίδας, μπορείτε να χτίσετε τον αρχικό σχεδιασμό ντουλαπιών, ράφια και κόγχες, καθώς και να διορθώσετε τυχόν ελλείψεις στο δωμάτιο, καθιστώντας τα αόρατα στα αδιάκριτα μάτια.Επιπλέον, από το γυψοσανίδας, μπορείτε να δημιουργήσετε ντουλάπια, ράφια, τραπέζια και άλλες λεπτομέρειες εσωτερικού χώρου.

Οι ειδικοί δουλεύουν με συνηθισμένες γυψοσανίδες (γυψοσανίδες), γυψοσανίδες (γυψοσανίδες) ανθεκτικές στην υγρασία, γυψοσανίδες (γυψοσανίδες) και φύλλα γυψοσανίδας (GVL), ενώ οι τελευταίες θα είναι ιδιαίτερα χρήσιμες για χρήση σε εξοχικές κατοικίες, καθώς έχουν αυξημένη αντοχή.

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα

Τα πλεονεκτήματα αυτού του υλικού φινιρίσματος είναι προφανή:

 • Εύλογη τιμή.
 • Εύκολο στην εγκατάσταση (για τη συναρμολόγηση δεν χρειάζεται ειδική κόλλα ή στεγανωτικό - αρκεί να χρησιμοποιήσετε βίδες, και να βάψετε, γύψο ή να καλύψετε την επιφάνεια γυψοσανίδας με ταπετσαρία μπορεί να είναι αμέσως μετά την εγκατάσταση).
 • Η δυνατότητα να κατασκευάζονται έπιπλα με τα χέρια τους με την παρουσία κατάλληλων οδηγιών.
 • Ελάχιστη ακαθαρσία κατά την ολοκλήρωση της εργασίας.
 • Μεγάλη ποικιλία σχεδίων και σχεδίων.
 • Ελαφρύ γυψοσανίδα.
 • Απλή επισκευή κατεστραμμένων αντικειμένων από το GCR.
 • Ένας αρμονικός συνδυασμός με άλλα υλικά φινιρίσματος (γυαλί, μέταλλο και ξύλο).

  Οποιαδήποτε ελαττώματα μπορούν να αποφευχθούν με μια υπεύθυνη προσέγγιση στη διαδικασία εγκατάστασης. Το μόνο πράγμα που μπορεί να επηρεάσει τη διαδικασία είναι οι καμπύλοι τοίχοι, επειδή αν υπάρχουν αποκλίσεις κατά μήκος της κάθετης, οι πόρτες των θυρίδων μπορούν να ανοίξουν αυθόρμητα.Σε αυτή την περίπτωση, χρησιμοποιήστε τις υπηρεσίες των επαγγελματιών πλοιάρχων που θα εκτελέσουν σωστά όλες τις μετρήσεις. Επίσης, κατά την κατασκευή των ράφια, λάβετε υπόψη ότι η γυψοσανίδα δεν είναι ένα πολύ ανθεκτικό υλικό, οπότε είναι σημαντικό να υπολογίσετε το επιτρεπόμενο βάρος κατά την κατασκευή του πλαισίου. Και για το λόγο αυτό, το γυψοσανίδας δεν συνιστάται για ενυδρεία, τηλεοράσεις ή οικιακές βιβλιοθήκες.

  Τι μπορεί να καθοριστεί με τη βοήθεια γυψοσανίδας;

  Συχνά, με τη βοήθεια γυψοσανίδας, οι ιδιοκτήτες προσπαθούν να διορθώσουν ορισμένες αδυναμίες στο δωμάτιο: σε αυτή την περίπτωση, το γυψοσανίδας έχει μια καθαρά διακοσμητική και αισθητική λειτουργία. Για παράδειγμα, αν το δωμάτιο έχει χαμηλά ταβάνια, τότε οι ανοιχτές λευκές κατασκευές με ράφια θα αυξήσουν οπτικά τον χώρο στο δωμάτιο, δίνοντάς του αέρα.

  Και αν έχετε ανομοιογενείς τοίχους ή ένα δωμάτιο ακανόνιστου γεωμετρικού σχήματος, τότε με τη βοήθεια γυψοσανίδας μπορείτε να κάνετε μια κατάλληλη χωροθέτηση. Για παράδειγμα, μπορείτε να εγκαταστήσετε ένα διαμέρισμα μεταξύ του καθιστικού και της τραπεζαρίας στο σαλόνι, κάνοντας ένα μπαρ να ξεχωρίζει από γυψοσανίδες.

  Με την ευκαιρία, η αρμόδια τελειώνει με τη βοήθεια της GK θα βοηθήσει να συγκαλύψει την εγκατάσταση και την καλωδίωση.

  Έπιπλα γραφείου

  Δεν είναι μυστικό ότι στον σύγχρονο κόσμο χρησιμοποιούμε τα έπιπλα γραφείων στο ελάχιστο, έτσι ώστε να μην γεμίζουν χώρο. Αλλά τα ανοιχτά ράφια από γυψοσανίδες ή ενσωματωμένα έπιπλα μπορούν να μεταμορφώσουν μαγικά το εσωτερικό, καθιστώντας το επίσης πιο λειτουργικό. Η αντικατάσταση των παλιομοδίτικων τοίχων, που «κλέβουν» τόσο πολύ ελεύθερο χώρο στα διαμερίσματά μας, ήρθε σε φωτεινά και μη τυποποιημένα σκελετά από γυψοσανίδες.

  Έπιπλα γραφείου, για παράδειγμα, ντουλάπια και τοίχοι με συρτάρια είναι κατασκευασμένα από ξύλο, μοριοσανίδες και γυψοσανίδας. Σε αυτή την περίπτωση, η τελευταία επιλογή, εάν είναι επιθυμητό, ​​μπορεί να διακοσμηθεί με διακοσμητικό γύψο. Η διαδικασία κατασκευής επίπλων από γυψοσανίδες είναι αρκετά απλή: πρώτον, κατασκευάζεται ένα πλαίσιο από ξύλο ή μέταλλο και οι ορθοστάτες πλαισίου ενισχύονται όπου οι μεντεσέδες και τα συρτάρια είναι προσαρτημένα. Περαιτέρω, όταν αντιμετωπίζετε με γυψοσανίδα, τα εξαρτήματα στερεώνονται με βίδες. Συνδυάζοντας διάφορους τύπους φινιρίσματος (βαφή, υγρή ταπετσαρία, διακοσμητικό γύψο, ζωγραφική τέχνης), έχετε ένα πολύ δημιουργικό έπιπλο γραφείου.

  Στο γραφείο μπορείτε να φτιάξετε μια βιβλιοθήκη. Στην κρεβατοκάμαρα με γυψοσανίδα, αξίζει τον κόπο να ρυθμίσετε το κεφάλι του κρεβατιού με πρωτότυπο τρόπο, επιπλέον εξοπλισμένο με ένα φως.Αλλά οι πραγματικές διακοπές για τον σχεδιαστή θα είναι ο σχεδιασμός ενός παιδικού δωματίου με γυψοσανίδες, γιατί υπάρχουν τόσα πολλά ενδιαφέροντα ιδέες εδώ.

  Μπορείτε να δημιουργήσετε 3D σχήματα στους τοίχους και να χρησιμοποιήσετε κόγχες και ράφια από γυψοσανίδες για τον προορισμό τους - δηλαδή για βιβλία, παιχνίδια και πράγματα που είναι αγαπητά στην καρδιά.

  Κατά κανόνα, σε κάθε διαμέρισμα δεν υπάρχει αρκετός χώρος για ρούχα, επομένως η ντουλάπα από γυψοσανίδες θα είναι ένα πραγματικό όφελος για τον προϋπολογισμό. Η πρακτικότητα ενός τέτοιου έπιπλα εξαρτάται από το πόσο εργονομικό είναι. Η ντουλάπα μπορεί να κρυφτεί ανάμεσα στους τοίχους, ή μπορείτε να διακοσμήσετε την πόρτα κάνοντας ράφια γύρω της. Μπορείτε να χτίσετε και μια ολόκληρη αποδυτήρια γυψοσανίδας. Μπορεί να επενδυθεί με ένα ή δύο φύλλα γυψοσανίδας, και στη συνέχεια να βαφτεί, επικολληθεί πάνω με ταπετσαρία ή γύψο. Μια ενδιαφέρουσα ιδέα για ένα γκαρνταρόμπα είναι να χρησιμοποιήσετε το χώρο κάτω από τις σκάλες, καλύπτοντας το με φύλλα γυψοσανίδας.

  Δεν υπάρχει όριο στην φαντασία όταν πρόκειται για τοξοβολίες και χωρίσματα γυψοσανίδας. Μπορείτε να κάνετε οποιαδήποτε διαμόρφωση και, για ντροπή, να προσθέσετε ένα πρωτότυπο φωτισμό που μπορεί να δημιουργήσει μια ξεχωριστή ρομαντική ατμόσφαιρα όπου μπορείτε να χαλαρώσετε μετά από μια εργάσιμη μέρα.

  Επίσης, η λήψη της "αψίδας" χρησιμοποιείται αντί για πόρτες ή ως δομή ζωνών, ενώ σε μικρά διαμερίσματα σας επιτρέπει να αυξήσετε οπτικά το χώρο.

  Γύψος γυψοσανίδας

  Ένας μεγάλος χώρος για τη φαντασία των σχεδιαστών όταν τελειώνει με γυψοσανίδας δίνει ακριβώς την κουζίνα.

  Θα διακοσμηθεί με τα παρακάτω εσωτερικά στοιχεία από αυτό το υλικό τελειώματος:

  • Τα ντουλάπια και τα ράφια μπορούν να έχουν διαφορετικά μεγέθη και σχήματα. Η ιδιαιτερότητα είναι ότι το γυψοσανίδας είναι ευέλικτο, ώστε να μπορείτε να κάνετε οποιοδήποτε επιθυμητό μέγεθος και να δώσετε στο προϊόν οποιοδήποτε σχήμα θέλετε.
  • Οι διακοσμητικές κόγχες θα βοηθήσουν το εσωτερικό της κουζίνας "να μην είναι όπως όλοι οι άλλοι". Στις κόγχες και στα ράφια των γυψοσανίδων, μπορείτε να βάλετε διακοσμητικά μπιχλιμπίδια, αναμνηστικά και φωτογραφίες. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε κόγχες για τη διακόσμηση καλοριφέρ, έπιπλα και οικιακές συσκευές.
  • Στην κουζίνα, όχι μόνο ντουλάπια είναι κατάλληλα, αλλά και κομοδίνα, countertops, περιπτώσεις μολυβιών, ακόμη και σύνολα κουζίνα.
  • Γυψοσανίδα - μια ιδανική και ανέξοδη επιλογή για ράφια στο κελάρι, όπου μπορείτε να αποθηκεύσετε την εργασία σας.
  • Με τη βοήθεια του FCL, μπορείτε να κάνετε ζωνισμό του δωματίου ή να δημιουργήσετε διακοσμητικά σχέδια - για παράδειγμα, ένα μετρητή μπαρ.

  Όταν χρησιμοποιείτε αυτό το υλικό φινιρίσματος στην κουζίνα, πρέπει να λαμβάνονται υπόψη τα ακόλουθα χαρακτηριστικά. Δεδομένου ότι η κουζίνα είναι υψηλή υγρασία, πρέπει να αγοράσετε ένα υλικό ανθεκτικό στην υγρασία. Ή εκ των προτέρων φροντίστε για τον κλιματισμό και τον εξαερισμό σε αυτό το δωμάτιο. Σε αυτή την περίπτωση, η υγρασία δεν θα παρεμποδίσει τη χρήση γυψοσανίδας.

  Η κουζίνα που πρέπει να φτιάξετε δεν είναι τόσο δύσκολη όσο φαίνεται με την πρώτη ματιά. Αρχικά κάντε ένα σχέδιο και υπολογίστε τις διαστάσεις του πλαισίου. Φροντίστε να λάβετε υπόψη ποια μέρη της κουζίνας θα υποβληθούν σε μέγιστο φορτίο. Το πλαίσιο είναι εγκατεστημένο με τη βοήθεια των πτερυγίων και σε χώρους με μεγαλύτερο φορτίο τοποθετείται μια ξύλινη ράβδος, επεξεργασμένη με αντισηπτικό.

  Η γυψοσανίδα ανθεκτική στην υγρασία, η οποία είναι στερεωμένη στο πλαίσιο με βίδες, είναι κατάλληλη για την κάλυψη του σετ κουζίνας. Και για την κάμψη στα σωστά σημεία, το χαρτόνι τρυπιέται και ο σοβάς διαβρέχεται, με αποτέλεσμα η κατασκευή να κάμπτεται και να στερεώνεται στο πλαίσιο. Μπορεί να κατασκευαστεί από γυψοσανίδες και επιτραπέζια - το κύριο πράγμα είναι η παρουσία ενός ενισχυμένου πλαισίου κάτω από την γυψοσανίδα, και η κορυφή μπορεί να καλυφθεί με κεραμικά πλακίδια.

  Έπιπλα μπάνιου

  Τα έπιπλα από γυψοσανίδες για το μπάνιο είναι μια μεγάλη εναλλακτική λύση σε πλαστικές επιλογές ή ακριβά φινιρίσματα από φυσικά υλικά. Ακόμη και ένα μπάνιο, το οποίο λόγω της υψηλής υγρασίας είναι ένα συγκεκριμένο δωμάτιο, μπορεί να είναι το αντικείμενο της γυψοσανίδας φινίρισμα. Το κύριο πράγμα είναι να χρησιμοποιήσετε ένα γαλβανισμένο πλαίσιο και ανθεκτικό στην υγρασία γυψοσανίδας (GKLV). Μπορείτε να σχεδιάσετε και να εγκαταστήσετε ντουλάπια με ράφια κάτω από το νεροχύτη και ντουλάπια για αξεσουάρ μπάνιου. Στην κατασκευή των επίπλων μπάνιου χρησιμοποιεί την τυπική αρχή της συναρμολόγησης του πλαισίου με τα βήματα της κοπής και φινίρισμα. Προκειμένου όλα τα συστατικά μπάνιου να αντέξουν την υγρασία, να τα επεξεργαστούν με προστατευτικές επικαλύψεις και επιπλέον να καλύψουν τα φύλλα GLCB ανθεκτικά στην υγρασία με κεραμίδια ή διακοσμητικό γύψο.

  Το γυψοσανίδα ως ένα ευπροσάρμοστο και εύκολο στη διαδικασία υλικό δίνει στους σχεδιαστές μεγάλες ευκαιρίες για δημιουργικότητακαι επίσης να σώσει τον οικογενειακό προϋπολογισμό. Όταν αγοράζετε μια γυψοσανίδα, δώστε προσοχή από πού και από ποιον αποκτάτε το τελικό υλικό. Για παράδειγμα, εάν τα φύλλα γυψοσανίδας βρίσκονται για μεγάλο χρονικό διάστημα στην αποθήκη, δεν χρειάζεται να πούμε τίποτα για την αντίσταση στην υγρασία.Αν η τιμή είναι πολύ χαμηλή ή η ενέργεια είναι έγκυρη, θυμηθείτε ότι το τυρί είναι μόνο σε ποντικοπαγίδα. Τέτοιο υλικό φινιρίσματος όπως το γυψοσανίδα θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε ένα μοναδικό εσωτερικό με τα χέρια σας, το οποίο θα είναι μια συνέχεια της ατομικότητάς σας. Ο τρόπος με τον οποίο σχεδιάζετε το σπίτι σας εξαρτάται αποκλειστικά από τη φαντασία και τις προτιμήσεις σας, και με το γυψοσανίδα το οικονομικό στοιχείο δεν πρέπει να αποτελεί πρόβλημα.

  Για πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο κατασκευής γυψοσανίδας κάτω από τον νεροχύτη, δείτε το επόμενο βίντεο.

  Σχόλια
   Συντάκτης
  Πληροφορίες που παρέχονται για σκοπούς αναφοράς. Για κατασκευαστικά θέματα, συμβουλευτείτε πάντοτε έναν ειδικό.

  Αίθουσα εισόδου

  Σαλόνι

  Υπνοδωμάτιο