Πλαστικά έπιπλα για τον κήπο: τις αποχρώσεις της επιλογής και της τοποθέτησης

Για να γίνει η διαμονή στη χώρα όσο το δυνατόν πιο άνετη, είναι απαραίτητο να προσεγγίσετε προσεκτικά την επιλογή των επίπλων. Με την ανάπτυξη της τεχνολογίας και τη χρήση νέων υλικών, τα πλαστικά έπιπλα για το dacha κατέχουν μια ξεχωριστή θέση ανάμεσα στην πλούσια γκάμα. Έχει μια σειρά από αναμφισβήτητα πλεονεκτήματα, χάρη στα οποία είναι σε ζήτηση μεταξύ των αγοραστών. Εξετάστε τα χαρακτηριστικά και τις αποχρώσεις της ρύθμισης.

Χαρακτηριστικά και τύποι

Με το πλαστικό εννοείται μια μεγάλη ομάδα ανόμοιων υλικών. Αυτά είναι πολυμερή που έχουν βάση με τη μορφή φυσικών ή τεχνητών ενώσεων. Οι πιο διάσημοι εκπρόσωποί τους είναι το πολυπροπυλένιο, το αφρώδες πλαστικό, η πολυουρεθάνη και το οργανικό γυαλί. Άνετες καρέκλες, ξαπλώστρες, τέντες, ράφια, τραπέζια είναι κατασκευασμένα από πλαστικό.παγκάκια και καρέκλες.

Σύμφωνα με την τεχνολογία παραγωγής, τα πλαστικά έπιπλα μπορούν να χωριστούν σε δύο τύπους:

 • cast?
 • περιστροφική.

  Το πρώτο γίνεται με θέρμανση υπό πίεση, στη συνέχεια χύνεται σε ειδικές μορφές και ψύχεται. Ο δεύτερος τύπος κατασκευάζεται από θερμαινόμενο υλικό σύμφωνα με την τεχνολογία περιστροφής σε δύο επίπεδα. Από τους δύο τύπους προϊόντων, οι μορφοποιημένες ποικιλίες είναι πιο ανθεκτικές.

  Ταυτόχρονα, αυτά τα έπιπλα έχουν μεγαλύτερη διάρκεια ζωής. Ωστόσο, είναι επίσης πιο ακριβό από τα περιστροφικά μοντέλα. Μπορείτε να το αναγνωρίσετε με τη χαρακτηριστική γυαλιστερή υφή της επιφάνειας.

  Cast
  Ρόταρυ

  Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα

  Παρατηρούμε τα κύρια πλεονεκτήματα των πλαστικών επίπλων.

  • Διαφέρει σε μικρό βάρος. Αυτό το καθιστά κινητό και σας επιτρέπει να μεταφέρετε, αν είναι απαραίτητο, σε οποιοδήποτε μέρος στον κήπο.
  • Τα έπιπλα από πλαστικό χαρακτηρίζονται από μια ποικιλία σχημάτων και χρωμάτων. Αν θέλετε, μπορείτε πάντα να επιλέξετε οποιαδήποτε επιλογή βασίζεται σε προτιμήσεις γεύσης.
  • Είναι ανθεκτικό στις μεταβολές της θερμοκρασίας και είναι ανθεκτικό στον παγετό. Λόγω αυτού, μπορεί να αποθηκευτεί ακόμη και στο δρόμο.
  • Τα πλαστικά προϊόντα δεν υπόκεινται στις αρνητικές επιπτώσεις των περιβαλλοντικών παραγόντων.Δεν φοβάται τη βροχή και το χιόνι, τα χαρακτηριστικά των προϊόντων από αυτό δεν αλλάζουν.
  • Τα πλαστικά έπιπλα καθαρίζονται εύκολα. Σε περίπτωση μόλυνσης, αρκεί να το σκουπίζετε με ένα υγρό πανί ή απλά να το ξεπλύνετε με νερό από έναν εύκαμπτο σωλήνα.
  • Αυτό το έπιπλο περιλαμβάνει τη χρήση υφασμάτων. Αυτό σας επιτρέπει να αλλάξετε τον σχεδιασμό, να επεκτείνετε την ελκυστικότητα της εμφάνισης και την ασφάλεια του υλικού.
  • Τέτοιου είδους έπιπλα μπορούν να αγοραστούν χωριστά ή ως έτοιμο σετ. Εάν το προϊόν σπάσει κατά τη λειτουργία, μπορείτε να αγοράσετε το στοιχείο που λείπει.
  • Πλαστικά έπιπλα για δώρα είναι αποδεκτά για την τιμή. Η αγορά ενός σετ ή ενός μεμονωμένου στοιχείου θα ταιριάζει σε οποιοδήποτε προϋπολογισμό. Ωστόσο, στις περισσότερες περιπτώσεις, αυτά τα έπιπλα είναι πολύ συμπαγή.
  • Με τη βοήθεια πλαστικών επίπλων μπορείτε να εξοπλίσετε μια ζεστή γωνιά σε διάφορα μέρη του κήπου.
  • Αυτά τα έπιπλα αρμονικά ταιριάζουν στο σχεδιασμό του τοπίου, σε συνδυασμό με την πρόσοψη του σπιτιού.

   Ένα αξιοσημείωτο γεγονός είναι η δυνατότητα διακόσμησης επίπλων από πλαστικό. Για την παροχή μαξιλάρια κάτω από την πλάτη και το κάθισμα. Αυτό αυξάνει την αισθητική ελκυστικότητα των προϊόντων, καθώς και την άνεση της θέσης.

   Με πολλά πλεονεκτήματα σε πλαστικά έπιπλα υπάρχουν μειονεκτήματα.

   • Κατά τη λειτουργία υπάρχουν γρατσουνιές πάνω του, από τις οποίες είναι αδύνατο να απαλλαγούμε από. Αυτό μειώνει την αισθητική των πλαστικών επίπλων.
   • Τέτοια έπιπλα είναι καλύτερα να χρησιμοποιηθούν στη σκιά των δέντρων ή στο κιόσκι, στη βεράντα, βεράντα. Είναι ασταθές στο ηλιακό φως και τελικά χάνει τον κορεσμό του χρώματος.
   • Δεν μπορεί να ονομαστεί ανθεκτικό. Στις περισσότερες περιπτώσεις, τα έπιπλα αυτά δεν υπερβαίνουν τα λίγα χρόνια.
   • Τα πλαστικά έπιπλα δεν έχουν σχεδιαστεί για σημαντικές μηχανικές βλάβες. Από αυτό, καταρρέει και είναι εκτός επιδιόρθωσης.
   • Για να παρατείνετε τη διάρκεια ζωής, πρέπει να το φέρετε πάντα στο σπίτι, προστατεύοντάς το από τη βροχή. Η βρωμιά πρέπει να αφαιρεθεί αμέσως.

   Χρώμα διαλύματα

   Η χρωματική παλέτα των πλαστικών επίπλων για τον κήπο είναι πολύπλευρη. Προσοχή αγοραστές ένα ευρύ φάσμα προϊόντων σε κλασικά και ασυνήθιστα χρώματα.

   Οι πιο δημοφιλείς αποχρώσεις των σετ σήμερα είναι οι εξής:

   • πράσινοι τόνοι (χρώμα φρέσκων χόρτων, βάλτο, ελιά, χακί, πράσινο σμαραγδένιο, γκρι-πράσινο).
   • γκρι κλίμακα (ανοιχτό γκρι, πέτρα, γκρίζο-μπλε, γκρι-καφέ).
   • μπλε αποχρώσεις (indigo, μαύρο-μπλε, μπλε-γκρι, μείγμα μπλε και πράσινο, μπλε-μπλε)?
   • φυσικά χρώματα (μπεζ, καφέ, καφέ-γκρι, σοκολάτα, ξύλινες αποχρώσεις).

    Επιπλέον, ο κατάλογος των δημοφιλών τόνων περιλαμβάνει λευκό, άμμο κίτρινο, κρασί, μοβ και μπορντό. Αν θέλετε να διακοσμήσετε την περιοχή αναψυχής με ασυνήθιστες λύσεις, μπορείτε να αγοράσετε έπιπλα σε δύο αποχρώσεις.

    Οι συνδυασμοί φαίνονται καλά:

    • λευκό και ελαιόλαδο.
    • μπεζ και βάλτο.
    • ανοιχτό γκρι και λευκό
    • λευκό με μπλε?
    • φούξια με ανοιχτό γκρι χρώμα.
    • λευκό και αμμώδες.
    • ροζ γκρι και πράσινο.
    • πορτοκάλι και σοκολάτα.

    Μια ασυνήθιστη τεχνική σχεδιασμού είναι ο συνδυασμός δύο αντιθέσεων και ενός σχεδίου. Για παράδειγμα, μπορεί να είναι ένας συνδυασμός λευκών και κόκκινων αποχρώσεων με κυριαρχία ελαφρού τόνου. Σε λευκό φόντο μπορεί να είναι ένα σχέδιο, για παράδειγμα, ενός καρπού.

    Τέτοια έπιπλα θα φέρουν άνεση σε οποιαδήποτε περιοχή του χώρου. Θα απευθυνθεί σε όλα τα νοικοκυριά, για να μην αναφέρουμε τους επισκέπτες. Επιπλέον, το σχέδιο που δημιουργεί στην περίπτωση αυτή μια φιλόξενη ατμόσφαιρα.

    Μοντέλα

    Το φάσμα των πλαστικών επίπλων για το δόσιμο είναι διάφορα. Αν θέλετε, μπορείτε να πάρετε κλασικά ή δημιουργικά σχέδια. Ο καθένας επιλέγει αυτό που τους αρέσει περισσότερο.Τα μοντέλα διαφέρουν σε μέγεθος, ενώ το σύνολο μπορεί να αποτελείται από 3-7 στοιχεία (για παράδειγμα, ένα τραπέζι + 6 καρέκλες, 2 καρέκλες και ένα τραπέζι).

    Η μορφή των μοντέλων μπορεί να είναι απολύτως οποιαδήποτε. Ωστόσο, χαρακτηρίζεται από την απουσία αιχμηρών γωνιών και απότομων στροφών. Αυτό είναι σημαντικό, επειδή τέτοια έπιπλα συχνά πρέπει να μετακινούνται από τόπο σε τόπο. Τόσο μια συνηθισμένη καρέκλα όσο και ένα μοντέλο με τη μορφή του κεφαλιού ενός ατόμου θα είναι εξίσου άνετα να μετακινούνται.

    Το σχήμα του τραπέζι μπορεί να είναι στρογγυλό, οβάλ, τετράγωνο και ορθογώνιο. Σε αυτή την περίπτωση, η δομή μπορεί να έχει ένα τσιμπιδάκι κατά μήκος της άκρης της επιφάνειας, με ένα ή τέσσερα πόδια. Το σχήμα των ποδιών μπορεί να είναι κλασικό ή καμπύλο (κοίλη και κυρτή διάταξη). Το χρώμα της επιτραπέζιας επιφάνειας μπορεί να διαφέρει από το κύριο σώμα.

    Πλαστικές καρέκλες σήμερα είναι κοντά στην κλασική μορφή. Μερικές φορές είναι άμεσα δύσκολο να διακριθούν από ξύλινα αντικείμενα που τοποθετούνται σε γραφεία. Η πλάτη μπορεί να είναι χαμηλή, υψηλή, πλεγμένη, πλέγμα ή χυτή χωρίς σχέδιο.

    Μερικές φορές τα διακοσμητικά στοιχεία είναι μοτίβα δαντέλα από πλαστικό. Μερικές φορές το πίσω μέρος συνδέεται με την ομαλή γραμμή των μπράτσων. Τα πιο απλά σχέδια δεν τα έχουν καθόλου.

    Πιο ενδιαφέρουσες λύσεις είναι οι πλαστικές καρέκλες κήπου.Λόγω της μορφής που είναι βολικό για την τοποθεσία ενός ατόμου, μην βλάψετε τη σπονδυλική στήλη. Όταν προσθέτετε μαλακά κλινοσκεπάσματα κάτω από την πλάτη και το κάθισμα, μοιάζει με μαλακά έπιπλα. Η πλάτη τους είναι συχνά ευρεία και κωφό.

    Τα υποβραχιόνια εκτελούνται κυρίως με το κύριο σώμα. Μπορούν να είναι κωφά ή ξεχωριστά. Το κάθισμα έχει μερικές φορές διαφορετικό χρώμα.

    Στους καταλόγους των κατασκευαστών μπορούν να βρεθούν εργονομικά έπιπλα. Για παράδειγμα, ένα σετ μπορεί να αποτελείται από ένα τραπέζι και δύο πάγκους απλού σχήματος. Μια αξιοσημείωτη απόχρωση τέτοιων προϊόντων είναι η δυνατότητα μετασχηματισμού, η οποία πραγματοποιείται από μεταλλικά μέρη. Το μέταλλο χρησιμοποιείται στις κλασικές εκδόσεις, δίνει την ανθεκτικότητα και την αξιοπιστία των επίπλων. Αυτό μπορεί να είναι τα πόδια από καρέκλες, τραπέζια, παγκάκια.

    Εκτός από το τραπέζι, τις καρέκλες και τις καρέκλες, αξίζει να σημειώνουμε πάγκους, οι οποίοι είναι συχνά έργα σύγχρονης τέχνης. Μπορούν να μοιάζουν με προϊόντα από τη συστοιχία, διαφέρουν σε μια δαντελωτή διακόσμηση. Ενδιαφέρουσα σχεδίαση είναι τα μοντέλα με πλάτη πλέγματος, υποβραχιόνια και ένα ευρύχωρο κιβώτιο που βρίσκεται κάτω από το κάθισμα. Για ευκολία ανοίγματος σε τέτοια προϊόντα παρέχει βρόχο.

    Η κορυφή του καθίσματος μπορεί να συμπληρωθεί με ένα μαλακό ένθετο. Αυτά τα πάγκοι φαίνονται ιδιαίτερα όμορφα αν είναι κατασκευασμένα σε μπεζ και καφέ χρώματα. Έτσι, είναι δυνατόν να εισέλθει επιτυχώς το πλαστικό σε σχεδιασμό ενός χώρου κήπου.

    Οι φυσικές αποχρώσεις συνδυάζονται αρμονικά με το χρώμα του φρέσκου πράσινου του κήπου.

    Πώς να επιλέξετε και να κανονίσετε;

    Προκειμένου το προϊόν να χρησιμοποιηθεί για μεγάλο χρονικό διάστημα, είναι απαραίτητο να προσεγγίσετε την επιλογή με κάθε ευθύνη. Όταν επιλέγετε πλαστικά έπιπλα για να δώσετε, προσπαθήστε να λάβετε υπόψη τις ιδιαιτερότητες του σπιτιού.

    • Τα έπιπλα κήπου τοποθετούνται κυρίως στη σκιά των δέντρων, έτσι ώστε το φως να μην παρεμβαίνει στην κατανάλωση και στη χαλάρωση στον αέρα. Για να δημιουργήσετε τη μέγιστη άνεση, ένας χώρος κάτω από τα έπιπλα διατίθεται κοντά στο σπίτι.
    • Εάν το οικόπεδο διαθέτει βεράντα με μαρκήζια ή βεράντα, μπορείτε να βάζετε προϊόντα εκεί. Ταυτόχρονα, είναι σημαντικό να αφήσετε ένα μέρος κάτω από την ελευθερία διέλευσης. Τα έπιπλα δεν είναι τοποθετημένα μπροστά στις πόρτες εισόδου, έτσι ώστε να μην εμποδίζουν την είσοδο στο σπίτι για πιάτα, τσάι, μπισκότα και γλυκά. Οι καρέκλες τοποθετούνται κατά τέτοιο τρόπο ώστε το φως του ήλιου να μην κτυπά το σπίτι στο μάτι. Θα πρέπει να είναι βολικό να σηκωθείτε χωρίς να ενοχλείτε άλλους.
    • Η επιλογή των προϊόντων βασίζεται στον προϋπολογισμό.Για να φιλοξενήσετε τον εαυτό σας, μπορεί να έχετε το συνηθισμένο σύνολο 4 καρέκλες (καρέκλες) και ένα τραπέζι. Ένα πιο φιλόξενο σετ αποτελείται από 6 καρέκλες και ένα ωοειδές τραπέζι. Είναι λογικό να αγοράζετε προϊόντα με παχιά πόδια και μεγαλύτερο πάχος: είναι πιο αξιόπιστα.
    • Κατά την επιλογή ενός εμπορικού σήματος, θα πρέπει να προτιμώνται οι γνωστές εταιρείες, οι οποίες αποδεικνύονται από το χρόνο και χαρακτηρίζονται από θετικές κριτικές πελατών. Για παράδειγμα, οι εταιρείες στην Ιταλία κάνουν καλό έπιπλα κήπου. Τα ιταλικά έπιπλα είναι αξιοσημείωτα για την ελαφρότητα, τις κλασικές μορφές και τη λειτουργικότητα. Θα ξεχωρίσει από το δρόμο, διακοσμώντας την περιοχή.
    • Επιλέξτε το χρώμα ώστε να είναι σε αρμονία με το σχεδιασμό του τοπίου. Αν θέλετε να εγκαταστήσετε ένα σετ σε μια ανοιχτή περιοχή, πάρτε μια ειδική ομπρέλα που θα καλύψει το νοικοκυριό από τον καυτό ήλιο. Μια από τις πλευρές της πλάκας πρέπει να είναι παράλληλη με τον τοίχο της πρόσοψης με την πόρτα εισόδου.

    Πώς να φτιάξετε πλαστικά έπιπλα, δείτε το παρακάτω βίντεο.

    Σχόλια
     Συντάκτης
    Πληροφορίες που παρέχονται για σκοπούς αναφοράς. Για κατασκευαστικά θέματα, συμβουλευτείτε πάντοτε έναν ειδικό.

    Αίθουσα εισόδου

    Σαλόνι

    Υπνοδωμάτιο