Έπιπλα κήπου από παλέτες: τι μπορείτε να κάνετε με τα χέρια σας;

 Έπιπλα κήπου από παλέτες: τι μπορείτε να κάνετε με τα χέρια σας;

Σήμερα, η χρήση ορισμένων αντικειμένων ή υλικών είναι αρκετά δημοφιλής για τη διατήρηση της οικολογίας και των φυσικών πόρων. Ως εκ τούτου, μπορείτε εύκολα να βοηθήσετε το περιβάλλον απλά κάνοντας κάτι με τα χέρια σας από τα υλικά που χρησιμοποιήθηκαν στο παρελθόν. Ένα τέτοιο παράδειγμα είναι οι ξύλινες παλέτες, από τις οποίες μπορείτε να δημιουργήσετε πολλά ενδιαφέροντα είδη οικιακής χρήσης και, ειδικότερα, έπιπλα κήπου.

Χαρακτηριστικά της επιλογής και της προετοιμασίας του υλικού

Η χρήση των παλετών βοηθά στη διατήρηση των οικονομικών σας, επειδή η αγορά ή η αγορά παλετών είναι πολύ φθηνότερη από την αγορά έτοιμων επίπλων.Επιπλέον, έχοντας κάνει αυτό το έπιπλο μόνοι σας, θα αφήσετε ένα μέρος της ψυχής σας στη δουλειά σας, και στο μέλλον θα σας φέρει όχι μόνο οφέλη, αλλά και ζεστές μνήμες. Ένα μεγάλο πλεονέκτημα των επίπλων κήπου από παλέτες είναι η φιλικότητα προς το περιβάλλον. Όταν αγοράζετε έτοιμα προϊόντα, δεν μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι δεν θα προκαλέσουν ζημιά στην υγεία σας και όταν κάνετε το δικό σας προϊόν, ελέγχετε την ασφάλεια όλων των προϊόντων που χρησιμοποιούνται.

Επιλέγουμε παλέτες κατάλληλες για δουλειά.

 • Το βάρος της παλέτας πρέπει να είναι περίπου 15 κιλά.
 • Το μέγεθός του μπορεί να είναι διαφορετικό: τόσο το πρότυπο όσο και το ευρώ.
 • Η παλέτα πρέπει να είναι υψηλής ποιότητας και να μην παρουσιάζει ελαττώματα · η παλέτα πρέπει να μπορεί να αντέξει αρκετά μεγάλα φορτία.
 • Το ξύλο που χρησιμοποιείται για την παραγωγή πρέπει να είναι υψηλής ποιότητας, ανθεκτικό και με μεγάλη διάρκεια ζωής. Αυτές οι απαιτήσεις αντιστοιχούν σε παλέτες από ασβέστη και πεύκο.
 • Αν χρησιμοποιείτε παλέτες που έχουν χρησιμοποιηθεί ήδη, τότε πρέπει να επιλέξετε προσεκτικά το υλικό χωρίς ρωγμές και σημάδια σήψης.

  Τώρα το προϊόν πρέπει να είναι έτοιμο για εργασία.

  • Πρώτον, η παλέτα πρέπει να καθαρίζεται πλήρως από τη βρωμιά,μετά το πλύνετε με νερό και το στεγνώστε πολύ καλά.
  • Το επόμενο πολύ σημαντικό βήμα είναι να αφαιρέσετε όλες τις ανωμαλίες και τραχύτητα από την επιφάνεια της παλέτας. Κάντε το πολύ εύκολο: είναι επιθυμητό να έχετε μια μηχανή λείανσης ή να χρησιμοποιήσετε μια πιο οικονομική επιλογή - γυαλόχαρτο. Με τη βοήθεια των κεκτημένων κεφαλαίων, είναι απαραίτητο να επεξεργαστεί εντελώς ολόκληρη η επιφάνεια του ξύλου, ώστε να αποφευχθεί η πιθανότητα να γδαρθεί ή να διασπαστεί.
  • Στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας, είναι απαραίτητο να επεξεργαστεί η παλέτα, τουλάχιστον το κατώτερο μέρος της, με ένα αστάρι με υδατοαπωθητικό αποτέλεσμα, προκειμένου να αποφευχθεί η σήψη του ξύλου.

   Τα παρακάτω κομμάτια επίπλων μπορούν να κατασκευαστούν από παλέτες:

   • κρεβάτια ή καναπέδες, η απαλότητα των οποίων μπορεί να ρυθμιστεί καλύπτοντας τις παλέτες με αφρώδες ελαστικό ή χρησιμοποιώντας διάφορα μαξιλάρια.
   • πίνακες ή περίπτερα, τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν για διαφορετικούς σκοπούς.
   • ράφια στα οποία μπορείτε να βάλετε βιβλία ή κάτι τέτοιο.
   • παγκάκια, καθίσματα ή κούνιες, με τη βοήθεια των οποίων μπορείτε να διακοσμήσετε τον κήπο σας.
   • στοιχεία διακόσμησης, δεν φέρνουν σχεδόν καθόλου λειτουργικότητα, αλλά προσθέτουν άνεση στο σπίτι σας.

   Βήμα προς βήμα

   Στην πραγματικότητα, υπάρχουν τόσοι πολλοί διαφορετικοί τρόποι να φτιάξετε έπιπλα κήπου με τα χέρια σας, σε αυτό το άρθρο θα εξετάσουμε μόνο μερικούς από αυτούς. Μπορεί να έχετε τις δικές σας ιδέες για το πώς να δημιουργήσετε αυτό ή εκείνο το έπιπλο, αλλά αν δεν είναι εκεί, τότε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις ήδη δοκιμασμένες συμβουλές για την κατασκευή επίπλων με βήματα.

   Στάδια δημιουργίας πάγκου κήπου

   • Πρώτα πρέπει να προετοιμάσετε όλα τα απαραίτητα υλικά και εργαλεία (3 παλέτες, ξύλινες ράβδους ή σχάρες, μεταλλικές γωνίες, μηχανή λείανσης, ηλεκτρικό τρυπάνι, βίδες ή βίδες και μην ξεχνάτε τα μέσα προστασίας - γάντια και γυαλιά).
   • Στη συνέχεια, πρέπει να εκτελέσετε όλες τις προπαρασκευαστικές εργασίες με τις παλέτες, να τις αλέσετε και να τις επεξεργαστείτε.
   • Στη συνέχεια, γίνεται ένα σχέδιο με τις ακριβείς διαστάσεις, πριν είναι απαραίτητο να πραγματοποιηθούν μετρήσεις της περιοχής όπου σχεδιάζεται η τοποθέτηση ενός πάγκου.
   • Στη συνέχεια, ακολουθώντας εντελώς το σχέδιο, πρέπει να κόψετε όλα τα απαραίτητα εξαρτήματα και, εάν είναι απαραίτητο, να κόψετε τις ίδιες τις παλέτες (στην περίπτωση αυτή, πρέπει να κόψετε την παλέτα σε δύο μέρη, από τα οποία το ένα θα είναι το πίσω μέρος και το άλλο το κάθισμα).
   • Το πιο σημαντικό στάδιο είναι η συναρμολόγηση.Μετά το σχέδιο, πρέπει να συναρμολογήσετε έναν τελειωμένο πάγκο χρησιμοποιώντας βίδες και ξύλινες βίδες. Πρώτα πρέπει να συνδέσετε την πλάτη και το κάθισμα με τη βοήθεια ράβδων ή πηνίων. Στη συνέχεια, τα μπράτσα και τα πόδια είναι κατασκευασμένα από τις ράβδους.
   • Στο τέλος, ο τελικός πάγκος μπορεί να βαφτεί ή να βαφτεί, να κόψει μερικά διακοσμητικά σχέδια στην πλάτη και τα υποβραχιόνια.

   Κάνοντας ένα κρεμαστό κρεβάτι στον κήπο

    • Τα προπαρασκευαστικά βήματα για τη δημιουργία αυτού του προϊόντος είναι πανομοιότυπα με την προηγούμενη περιγραφή. Πρέπει να προετοιμάσετε όλα τα απαραίτητα εργαλεία (βίδες, βίδες, τρυπάνι και όλο τον εξοπλισμό προστασίας) και στη συνέχεια να επεξεργαστείτε τις παλέτες.
    • Με την ίδια μέθοδο θα πρέπει να σχεδιάσετε ένα σχέδιο για τη δημιουργία ενός μελλοντικού προϊόντος για τα υπόλοιπα.
    • Στη συνέχεια, πρέπει να συνδέσετε τις δύο παλέτες με πηχάκια και βίδες, στις πλευρές της μεγάλης παλέτας που προκύπτει, είναι απαραίτητο να χτίσετε τον τοίχο για το στρώμα.
    • Στο τέλος της εργασίας, το τελικό προϊόν θα πρέπει να κρεμαστεί σε προετοιμασμένη σύνδεση με σχοινιά ή αλυσίδες και στη συνέχεια να τοποθετηθεί σε ένα κρεβάτι για να ξεκουραστεί με μαξιλάρια και ένα στρώμα.

    Κάνουμε ένα τραπέζι και καρέκλες

    • Η προετοιμασία για τη δημιουργία επίπλων κήπου είναι η ίδια με τις προηγούμενες εκδόσεις.
    • Κατά την κατασκευή του τραπέζι κήπου πρέπει να αποφασίσετε για ποιους σκοπούς θα χρησιμοποιηθεί και ποιο μέγεθος θα είναι το πιο βέλτιστο για εσάς.
    • Πιο συχνά ένα τέτοιο τραπέζι γίνεται μικρό, χρησιμοποιώντας μόνο δύο παλέτες, οι οποίες τοποθετούνται το ένα πάνω στο άλλο και τις συνδέουν με δύο ράγες. Αυτό το προϊόν δεν είναι κατάλληλο για υπέροχες γιορτές, αλλά μπορείτε να πίνετε καφέ ή τσάι σε ένα τέτοιο τραπέζι χωρίς προβλήματα.
    • Οι καρέκλες χωρών κατασκευάζονται με βάση την αρχή της δημιουργίας παγκάκια, μόνο σε μικρότερα μεγέθη.

    Κάνοντας έπιπλα κήπου είναι ένα αρκετά απλό έργο.γι 'αυτόν δεν υπάρχει ανάγκη να έχει κάποια ειδική γνώση, η επιθυμία και η απλή ικανότητα να δουλεύει με τα χέρια είναι αρκετή. Τα προϊόντα από παλέτες είναι φιλικά προς το περιβάλλον και οικονομικά, ταιριάζουν καλά σε οποιοδήποτε εσωτερικό του εξοχικού σπιτιού. Το κύριο πράγμα σε όλη τη δουλειά δεν είναι να ξεχάσετε να προστατεύσετε την υγεία σας και το περιβάλλον.

    Πώς να φτιάξετε έναν καναπέ από τις παλέτες, θα μάθετε στο επόμενο βίντεο.

    Σχόλια
     Συντάκτης
    Πληροφορίες που παρέχονται για σκοπούς αναφοράς. Για κατασκευαστικά θέματα, συμβουλευτείτε πάντοτε έναν ειδικό.

    Αίθουσα εισόδου

    Σαλόνι

    Υπνοδωμάτιο