Έπιπλα κήπου: κομψά υπαίθρια σετ

Μπορείτε να κάνετε ένα καλά διατηρημένο και αισθητικά ελκυστικό αγροτικό οικόπεδο όχι μόνο φυτεύοντας το με φυτά και λουλούδια. Το καλύτερο εξωτερικό είναι διακοσμημένο με έπιπλα κήπου υψηλής ποιότητας. Χρησιμοποιείται όχι μόνο στις βεράντες ή στους κιόσκι, αλλά και στην αυλή. Είναι αλήθεια ότι τα πράγματα στον κήπο είναι πολύ διαφορετικά από εκείνα που είναι συνηθισμένα να βλέπουν στα σπίτια. Για να βρείτε τα πιο κατάλληλα κιτ ή να το κάνετε μόνοι σας, πρέπει να μελετήσετε όλες τις διαθέσιμες πληροφορίες και να δείτε τα εμπνευσμένα παραδείγματα σχεδίασης.

Ειδικά χαρακτηριστικά

Όλα τα έπιπλα κήπου μπορούν να χωριστούν σε δύο κύριες ομάδες - μπορεί να είναι βαριά και ελαφρά. Φως έπιπλα - τα στοιχεία που έχουν εγκατασταθεί στην ζεστή εποχή στις βεράντες ή τις βεράντες. Όπως υπονοεί το όνομα, τέτοια έπιπλα έχουν μικρό βάρος.Αυτές περιλαμβάνουν καρέκλες, τραπέζια και ξαπλώστρες. Είναι εύκολο να μεταφερθεί από τόπο σε τόπο και να κρυφτεί όταν ο καιρός αλλάξει από ηλιόλουστο σε κρύο και βροχερό.

Όσον αφορά τα βαριά έπιπλα, εγκαθίσταται μία φορά και πάντα παραμένει σε ένα συγκεκριμένο μέρος. Αυτά περιλαμβάνουν μαζικούς πίνακες, πάγκους ή συνδεδεμένα σύνολα. Κάτω από αυτά πρέπει να επιλέξετε πολύ προσεκτικά τον τόπο, επειδή δεν θα είναι σε θέση να μετακινηθούν αργότερα.

Κατά κανόνα, αυτή η κατηγορία περιλαμβάνει βαριά έπιπλα από τούβλα ή ακόμα και σκυρόδεμα. Προκειμένου να προστατευθούν τα πράγματα από τις αρνητικές καιρικές συνθήκες, χρησιμοποιούνται διάφορα υπόστεγα και περιφράξεις. Σε ορισμένες περιπτώσεις, τραπέζια και καρέκλες βρίσκονται ακριβώς κάτω από τα δέντρα στον κήπο. Είναι βολικό και πρακτικό.

Και οι δύο αυτές κατηγορίες, παρά τις διαφορές τους, συνδυάζουν τις παραμέτρους που κάνουν δημοφιλή τα έπιπλα.

 • Πρακτικότητα. Αυτό είναι το πιο σημαντικό σημείο. Για να σας δώσει δεν πρέπει να αγοράσετε οποιαδήποτε μάρκα ή εύθραυστα πράγματα. Πρέπει να ληφθεί υπόψη η στιγμή που τα έπιπλα της χώρας χρησιμοποιούνται πολύ ενεργά, οπότε πρέπει να είναι ανθεκτικά και να αντέχουν ακόμη και σε σοβαρές μηχανικές βλάβες.
 • Ελκυστικότητα. Η εμφάνιση παίζει επίσης έναν πολύ σημαντικό ρόλο.Για να θέλετε να περάσετε στη φύση όσο το δυνατόν περισσότερο ελεύθερο χρόνο, θα πρέπει να διακοσμήσετε την περιοχή με ευχάριστα αντικείμενα. Τα έπιπλα θα πρέπει να ταιριάζουν στο στυλ της αυλής και να συνδυάζονται με άλλα στοιχεία του χώρου.
 • Τιμή. Αυτή η παράμετρος δεν μπορεί επίσης να αγνοηθεί. Τα έπιπλα κήπου πολύ συχνά καθίστανται ακατάλληλα λόγω των καιρικών συνθηκών ή των ιδιαιτεροτήτων χρήσης τους. Ως εκ τούτου, πολλοί δεν θέλουν να επενδύσουν σε ακριβά κιτ κήπου. Είναι απαραίτητο είτε να δώσετε προτίμηση σε προσιτά πράγματα, είτε να κάνετε τα πάντα με τα χέρια σας.

Ωστόσο, το γεγονός ότι τα έπιπλα για το εξοχικό σπίτι είναι σπιτικό δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να είναι όμορφη. Αυτό μπορεί να φανεί στα παραδείγματα.

Μοντέλα

Υπάρχουν και τα δύο βασικά είδη επίπλων για τον κήπο, και αρκετά ασυνήθιστο.

Υποχρεωτικό σετ

Αυτή η κατηγορία περιλαμβάνει συνηθισμένα τραπέζια, καρέκλες, παγκάκια και πάγκους. Μπορούν να πωληθούν είτε μεμονωμένα είτε σε πλήρη σετ. Αυτό είναι το απαραίτητο ελάχιστο για διακοπές στη χώρα.

Compact

Αυτό θα μπορούσε να περιλαμβάνει όλα τα είδη πτυσσόμενα έπιπλα. Μπορεί να μεταμορφώσει καρέκλες που μετατρέπονται σε μια ξαπλώστρα, αν χρειαστεί, πτυσσόμενα τραπέζια και καρέκλες που καθαρίζονται εύκολα στο σπίτι μετά το δείπνο.Αυτός ο τύπος επίπλων χρησιμοποιείται συχνότερα στην περίπτωση που το οικόπεδο έχει παραχωρηθεί για έναν κήπο και έναν κήπο και δεν ζει εδώ εδώ και πολύ καιρό.

Φουσκωτό

Ξεχωριστά αξίζει να αναφέρουμε φουσκωτά έπιπλα. Αυτό είναι ένα πραγματικό εύρημα για τους ιδιοκτήτες των μικρών περιοχών. Μεγάλες φουσκωτές καρέκλες ή καναπέδες, αν αφήσετε τον αέρα από αυτούς, μετατρέπονται σε "σακούλες" που δεν καταλαμβάνουν σχεδόν κανένα χώρο. Τα παιδιά θα ήθελαν επίσης τέτοια πράγματα, καθώς τα καλοκαιρινά φουσκωτά έπιπλα τείνουν να είναι φωτεινά και πολύχρωμα.

Ειδικά δημοφιλή μαλακά φουσκωτά ξαπλώστρες. Αυτές οι ξαπλώστρες μπορεί να μοιάζουν με απλά στρώματα. Αλλά συχνά συμπληρώνονται από προσκέφαλα ή μαλακά υποβραχιόνια. Τα φουσκωτά πράγματα είναι καλά επειδή σε περίπτωση που είναι εύκολο να καθαριστούν από τη βρωμιά, κρατήστε το μόνο κάτω από τη βρύση.

Επιλογή υλικού

Τα έπιπλα κήπου μπορούν να είναι είτε μέταλλο είτε λυγαριά ή ξύλο. Κάθε κατηγορία έχει τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά της, τα οποία θα πρέπει να ληφθούν υπόψη πριν από τον προσδιορισμό της αγοράς.

Ξύλο

Πρώτα απ 'όλα, αξίζει να μιλάμε για το πιο απαιτητικό υλικό, δηλαδή για το ξύλο. Το δέντρο είναι πολύ δημοφιλές για διάφορους λόγους ταυτόχρονα.Το υλικό αυτό είναι πολύ εύπλαστο και, εάν είναι απαραίτητο, μπορεί να δοθεί οποιοδήποτε σχήμα. Τα ξύλινα έπιπλα φαίνονται όσο το δυνατόν πιο φυσικά και ταιριάζουν στο εξωτερικό του χώρου που κάθεται με ζωντανά φυτά. Τέλος, αυτό το υλικό είναι διαθέσιμο. Αν δεν λάβετε υπόψη το ακριβό ξύλο, τότε μπορούμε να πούμε ότι οι πρώτες ύλες δεν είναι τόσο ακριβές.

Είναι ευχάριστα ευτυχής που τα πράγματα από φυσικό ξύλο θα χωρέσουν στο σχεδιασμό του τοπίου ανεξάρτητα από το ύφος του οικοπέδου. Μετά από όλα, μπορείτε να κάνετε σχεδόν οτιδήποτε με το ξύλο - λείανση, χρωματισμό, γήρανση, βερνίκωμα, ζωγραφική ή σκάλισμα. Όλα εξαρτώνται από τη φαντασία του πλοιάρχου.

Πρέπει να σημειωθεί ότι πολλά εξαρτώνται από το είδος του ξύλου που χρησιμοποιήθηκε για τη δημιουργία επίπλων.

Μερικά από τα πιο κοινά είδη ξύλου.

 • Δρυς και οξιά. Αυτό είναι το πιο ακριβό και υψηλής ποιότητας ξύλο. Είναι ανθεκτικά και ανθεκτικά σε μηχανικές βλάβες. Τα έπιπλα από βελανιδιά ή οξιά εξυπηρετούν περισσότερο από ένα χρόνο και μπορούν να ευχαριστήσουν με την εμφάνισή τους πολλές γενιές ταυτόχρονα. Τα ίδια αυτά τα υλικά είναι σε θέση να αντισταθούν στην σήψη, επομένως δεν υπάρχει ανάγκη για πρόσθετο υλικό φινιρίσματος.
 • Κωνοφόρα. Το πεύκο, η ελάτη, ο κέδρος και άλλα κωνοφόρα χρησιμοποιούνται επίσης για την κατασκευή επίπλων κήπου.Η κύρια διαφορά τους είναι ότι είναι σε θέση να εκπέμπουν ρητίνη. Αφενός, λόγω του συγκεκριμένου αρώματος, αυτό μπορεί να θεωρηθεί ως συν. Από την άλλη - ένα μείον, επειδή η ρητίνη κηλιδώνει τα ρούχα, αν τα έπιπλα δεν είναι σωστά επεξεργασμένα. Το κωνοφόρο ξύλο είναι επίσης καλό, διότι, όπως και η δρυς, είναι αρκετά ανθεκτικό και αξιόπιστο.
 • Λάρχης. Όσοι ψάχνουν για έπιπλα που μπορούν να επιβιώσουν και αυξημένη θερμότητα, και ισχυρές βροχοπτώσεις, θα σας αρέσουν τα πράγματα από το μαλιστό. Επιπλέον, αυτά τα έπιπλα μπορούν επίσης να αποκατασταθούν εύκολα αν χρειαστεί.
 • Σημειώστε. Η δύναμη είναι διαφορετική και το ξύλο τικ. Είναι γνωστό ως υλικό που χρησιμοποιείται εδώ και δεκαετίες στη ναυπηγική βιομηχανία. Ήδη σε αυτό μπορεί να γίνει κατανοητό ότι η αυξημένη υγρασία δεν είναι τρομερή γι 'αυτόν. Θα πρέπει επίσης να σημειώσουμε την ιδιαίτερη εμφάνιση του τσιμπουριού. Αυτό το ξύλο καλύπτεται με φυσικά σχέδια που κάνουν τα έπιπλα όμορφα, ακόμη και χωρίς πρόσθετη επεξεργασία.

Εκτός από το ξύλο, για την κατασκευή των επίπλων μπορεί να χρησιμοποιηθεί και διάφορα απόβλητα ή billet. Έτσι, για παράδειγμα, αποφασίζοντας να φτιάξετε έπιπλα κήπου με τα χέρια σας, θα πρέπει να δώσετε προσοχή στις τελειωμένες σανίδες, τις μεταλλικές επιφάνειες και τις σανίδες, οι οποίες συνδέονται εύκολα με τα νύχια και τις βίδες και μετατρέπονται σε συμπαγή τραπέζια και καρέκλες.

Μπορείτε επίσης να κάνετε τα χέρια σας με καρέκλες και τραπέζια από κούτσουρα ή κούτσουρα. Τα σχέδια είναι λίγο ασυνήθιστα και ελαφρώς τραχιά. Αλλά αυτό δεν μπορεί να χαρακτηριστεί μειονέκτημα.

Υφαντά

Αν το ξύλο από ευκάλυπτο, πεύκο ή οποιοδήποτε άλλο είδος ξύλου φαίνεται υπερβολικά χονδροειδές και μαζικό, τότε πρέπει να προσέξετε τις ελαφρύτερες πλεκτές κατασκευές. Είναι κατασκευασμένα από φυσικό και τεχνητό μπαστούνι. Δημοφιλείς και οικονομικά προσιτές καρέκλες και καναπέδες από λυγαριά ή κλαδιά είναι επίσης δημοφιλείς. Για να τα δημιουργήσετε, χρησιμοποιούνται ευέλικτες ποικιλίες ξύλου, για παράδειγμα, το κεράσι πουλιών.

Το κύριο πλεονέκτημα του έπιπλα από ψάθινο επί της άλλης είναι η εμφάνισή του. Παρά την απλότητα της, τέτοια πράγματα φαίνονται πολύ γοητευτικά. Υπάρχουν πολλοί τύποι ύφανσης, έτσι ώστε να μπορείτε να έχετε πάντα ένα πραγματικά πρωτότυπο και ελκυστικό πράγμα.

Επίσης ένα πλεονέκτημα μπορεί να ονομαστεί το γεγονός ότι τέτοια έπιπλα είναι περιβαλλοντικά ασφαλή. Δεν βλάπτει ούτε τη φύση ούτε την ανθρώπινη υγεία.

Και για να γίνουν τα πράγματα από μπαστούνι ή λυγαριά για να τα ευχαριστήσουν με τη δύναμή τους, πρέπει να καλύπτονται επιπρόσθετα με ένα στρώμα βερνικιού ή πετρελαίου και να ενημερώνονται κάθε λίγα χρόνια.

Μέταλλο

Για την κατασκευή επίπλων χρησιμοποιούνται επίσης διάφοροι τύποι μετάλλου. Το πιο ελκυστικό από την αισθητική άποψη τοποθετείται με σφυρήλατα ένθετα. Φαίνεται απίστευτα όμορφο. Παράλληλα, παρά την φαινομενική ευθραυστότητα, τέτοια τραπέζια, καρέκλες και πάγκοι είναι πολύ ανθεκτικά και μπορούν να αντέξουν ακόμη και πολύ βαρύ βάρος.

Τα μεταλλικά έπιπλα μπορούν να εξυπηρετήσουν τους ιδιοκτήτες τους για μεγάλο χρονικό διάστημα. Αλλά γι 'αυτό είναι σημαντικό να φροντίζουμε σωστά γι' αυτήν. Για παράδειγμα, με το μέταλλο πρέπει να καθαρίζετε συνεχώς τη διάβρωση. Είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι είναι πολύ πιο εύκολο να αποφευχθεί η εμφάνιση σοβαρών προβλημάτων με τα έπιπλα παρά να τα λύσουμε, να πάρουμε τα πράγματα για να αποκαταστήσουμε ή να αγοράσουμε κάτι καινούργιο.

Εκτός από αυτά τα τρία βασικά υλικά, το σκυρόδεμα και ο χυτοσίδηρος χρησιμοποιούνται επίσης για τη δημιουργία επίπλων. Αν και έπιπλα από χυτοσίδηρο και φαίνεται λίγο αγενής, σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να είναι το τέλειο συμπλήρωμα στον κήπο.

Περιηγηθείτε στα δημοφιλή στυλ

Υπάρχουν πολλές ενδιαφέρουσες στυλιστικές κατευθύνσεις στις οποίες εκπροσωπούνται διαφορετικά σύνολα κήπου. Ορισμένα από αυτά μπορούν να κληθούν παλιά, άλλα φαίνονται πιο μοντέρνα.

Μινιμαλισμός

Αυτό το στυλ είναι πλέον δημοφιλές στην ένδυση και στον κόσμο του σχεδιασμού.Ως εκ τούτου, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι οι οικόπεδα άρχισαν να σχεδιάζονται ακολουθώντας τις τάσεις του μινιμαλισμού. Αυτό είναι πολύ βολικό, αφού υπάρχει αρκετός ελεύθερος χώρος και η αυλή δεν φαίνεται γεμάτη και πολύ μικρή.

Για αυτή την τάση χαρακτηρίζεται από τη χρήση ελαφρών φωτεινών επίπλων. Δεν είναι διακοσμημένο με λαμπερές εκτυπώσεις ή πλαστά αντικείμενα. Ένας τυπικός εκπρόσωπος του μινιμαλισμού - ένα ελαφρύ σύνολο ψάθινων ή ξύλινων καρέκλες, το οποίο καταλαμβάνει κεντρική θέση στο χώρο.

Προβηγκία

Ωστόσο, πολλοί εξακολουθούν να επιλέγουν όχι τις σύγχρονες τάσεις, αλλά οι παραδόσεις που έχουν αποδειχτεί εδώ και αιώνες. Ως εκ τούτου, κήπος έσπασε στο στυλ της γαλλικής επαρχίας και παραμένει αγαπημένος από πολλούς. Οι ελαφριές καρέκλες ψάθινης λυγαριάς, οι άνετες ταλάντευες καρέκλες, τα αντίκες που κατασκευάζονται είναι όλα τα πράγματα στο στιλ της Προβηγκίας. Τα παλαιά έπιπλα μπορούν να βουρτσιστούν, να διακοσμηθούν με τεχνική decoupage ή να επικαλυφθούν με μια ειδική λάκα, η οποία τελικά ρωγμές.

Τέτοια πράγματα θα ήταν κατάλληλα στους πράσινους κήπους, όπου θέλετε να δημιουργήσετε μια ρομαντική ατμόσφαιρα.

Σκανδιναβικό στυλ

Αυτός ο προορισμός της Μεσογείου συνδυάζει όλα όσα χρειάζεστε για απόλυτη χαλάρωση.Από τα έπιπλα στους κήπους του σκανδιναβικού στιλ, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μεγάλες ξαπλώστρες, πτυσσόμενες καρέκλες και άνετα σετ ανοιχτόχρωμα έπιπλα. Εάν το οικόπεδο είναι διακοσμημένο σε αυτό το στυλ, ως διακοσμητικά στοιχεία, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε έναν τεράστιο αριθμό μαλακών μαξιλαριών, ελαφρών ακανόνιστων και πράσινων φυτών σε γλάστρες. Δεν θα υπάρχουν περιττές και πρωτότυπες κούνιες, που θα συμπληρώνονται από ένα άνετο ακρωτήριο.

Ιταλικά κλασικά

Στο οικόπεδο δίπλα σε ένα πολυτελές εξοχικό σπίτι και έπιπλα θα πρέπει να είναι κατάλληλα. Εδώ πρέπει να δώσετε προσοχή όχι στη χώρα και την Προβηγκία, αλλά στη σύγχρονη σοφίτα ή τα ιταλικά κλασικά. Τα πολυτελή πακέτα δημιουργούν κυρίως ξύλο και μέταλλο από φυσικό ξύλο. Όμορφα ένθετα από σφυρήλατο σίδηρο που πραγματικά αναβιώνουν ακόμη και τις απλούστερες καρέκλες είναι ευπρόσδεκτα.

Χρώμα διαλύματα

Όσον αφορά τα χρώματα, τα έπιπλα κήπου δεν είναι λιγότερο διαφοροποιημένα από το κανονικό. Αλλά εδώ αξίζει να σημειωθεί ότι πολλοί συντηρητικοί προτιμούν να αγοράζουν σκοτεινά πράγματα για την παρτίδα τους, επειδή είναι λιγότερο επώνυμα. Αυτά μπορεί να είναι κιτ σκούρου καφέ, καφέ ή γκρι. Οι φυσικές αποχρώσεις του ξύλου είναι δημοφιλείς,επειδή πολλοί τεχνίτες δεν ζωγραφίζουν τα πράγματα τους, αλλά εφαρμόζουν μόνο βερνίκι στην κορυφή.

Σπάνια στις προαστιακές περιοχές βρέθηκαν λευκά έπιπλα. Αυτό δεν προκαλεί έκπληξη, διότι γίνεται εύκολα βρώμικο, γι 'αυτό χρειάζεστε συνεχή προσοχή.

Αλλά φωτεινά χρώματα είναι ευπρόσδεκτα. Ως εκ τούτου, στο πλαίσιο των πράσινων κήπων βρίσκονται συχνά φωτεινό μπλε, κίτρινο και κόκκινο πάγκους, τραπέζια και καρέκλες. Συχνά τα έπιπλα είναι ζωγραφισμένα από τους ιδιοκτήτες σπιτιού τους, προσπαθώντας να του δώσουν την ατομικότητα.

Αξιολόγηση κατασκευαστών

Σήμερα, πολλοί κατασκευαστές ασχολούνται με την παραγωγή επίπλων κήπου και εξοχικών σπιτιών. Η σκανδιναβική μάρκα έχει εξαιρετική φήμη. Ikea. Δημιουργούν όχι μόνο τα σπουδαία πράγματα για το σπίτι, αλλά και τα ποιοτικά αντικείμενα για τον κήπο. Αυτή η εταιρεία είναι ευχαριστημένη με τις δημοκρατικές τιμές και την υψηλή ποιότητα.

Λαμβάνει καλές κριτικές και εγχώρια μάρκα Κήρυγελλο. Αυτή η εταιρεία παράγει ακριβά πολυτελή έπιπλα για μεγάλο χρονικό διάστημα, η οποία είναι πραγματικά σε θέση να διακοσμήσει ένα οικόπεδο κήπο. Μπορείτε να βρείτε οτιδήποτε στην ποικιλία τους - από κούνιες στον κήπο έως πρωτότυπα σετ με καρέκλες και τραπέζια.

Είναι επίσης αδύνατο να αγνοήσουμε τα πράγματα από την Ιταλία.Είναι ιταλικά έπιπλα που οι περισσότεροι αγοραστές συνδέονται με υψηλή ποιότητα και ελκυστική εμφάνιση. Τα δύο πιο δημοφιλή εμπορικά σήματα από την Ιταλία σήμερα - Mobilificio LM και Concepto.

Πώς να επιλέξετε;

Όταν επιλέγετε έπιπλα κήπου για τον ιστότοπό σας, πρέπει να δίνετε προσοχή όχι μόνο στο εμπορικό σήμα. Είναι απαραίτητο να λάβετε υπόψη πολλά σημεία ταυτόχρονα, τα οποία θα διευκολύνουν τη διαδικασία επιλογής καλών πραγμάτων για τον ιστότοπό σας.

 • Διαστάσεις. Πρώτα απ 'όλα, είναι σημαντικό να ληφθούν υπόψη οι παράμετροι των επίπλων. Δεν πρέπει να είναι πολύ μεγάλο και καταλαμβάνει πολύ χώρο. Αν το ναυπηγείο είναι αρκετά μικρό, τότε είναι καλύτερο να περιορίσετε τον εαυτό σας σε ένα στενό τραπέζι και μερικούς πάγκους, για παράδειγμα. Αλλά σε μια μεγάλη περιοχή, μπορείτε να "περιπλανηθείτε", επιλέγοντας ό, τι θέλετε.
 • Ποιότητα Επίσης, μην ξεχνάτε την ποιότητα των πραγμάτων. Εάν είναι δυνατόν, τα έπιπλα είναι καλύτερα να δοκιμάσετε και να ελέγξετε αν μπορεί να αντέξει πολύ βάρος. Στην επιφάνεια των επίπλων δεν πρέπει να υπάρχουν γρατζουνιές, τσιμπήματα και άλλες ορατές ζημιές. Εάν υπάρχει ταπετσαρία ύφασμα ή κάποιο είδος διακόσμησης, τότε όλα αυτά πρέπει επίσης να είναι καλά σταθερό και να μην καταστραφεί.
 • Ολοκλήρωση. Πρέπει επίσης να λάβουμε υπόψη ότι τα έπιπλα πωλούνται τόσο σε σύνολα όσο και ξεχωριστά.Οι περισσότεροι αγοραστές προτιμούν να πάρουν ένα ολόκληρο σύνολο ταυτόχρονα, επειδή σε αυτή την περίπτωση μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι όλα τα πράγματα συνδυάζονται μεταξύ τους και θα χρησιμεύσουν ως διακόσμηση για τον ιστότοπο.
 • Κόστος Ένας σημαντικός ρόλος διαδραματίζει η τιμή. Δεν έχει νόημα να αγοράζετε υπερβολικά ακριβό έπιπλο στο δρόμο, ειδικά εάν ο προϋπολογισμός είναι ήδη μικρός. Αλλά ταυτόχρονα, δεν πρέπει να θυσιάσετε την ποιότητα, προτιμώντας να αγοράσετε φτηνά αλλά εύθραυστα πράγματα. Με την πάροδο του χρόνου, είτε θα επιδεινωθούν είτε θα χρειαστεί να επισκευαστούν, για τα οποία τα χρήματα θα πάνε ακόμα.

Με όλα αυτά τα σημεία, μπορείτε να βρείτε έπιπλα που ταιριάζουν καλύτερα στη χώρα, χωρίς να τα παρατάτε.

Τι μπορείτε να κάνετε με τα χέρια σας;

Αλλά δεν είναι όλοι στην προαστιακή περιοχή αγοράζουν έτοιμα έπιπλα. Τα χειροποίητα πράγματα δεν είναι μόνο μια ευκαιρία για να εξοικονομήσουν χρήματα, αλλά και η απόδειξη ότι ο ιδιοκτήτης της αυλής είναι πολυτεχνίτης. Υπάρχουν πολλοί τρόποι να φτιάξετε απλά και όμορφα έπιπλα με τα χέρια σας από αυτοσχέδια μέσα.

Τα πιο δημοφιλή σπιτικά πράγματα, από ξύλο, επειδή το ξύλο είναι ένα διαθέσιμο υλικό, όπως όλα τα παράγωγά του.Ωστόσο, πρέπει να ληφθεί υπόψη ότι δεν είναι όλα τα είδη ξύλου μπορεί να γίνει προσωπικά έπιπλα. Για παράδειγμα, ο οδηγός δεν συμβουλεύει τους νεοφερμένους να δουλέψουν με πεύκο. Όμως, η δρυς, ο γαύρος ή η τέφρα, αντίθετα, μπορούν να επεξεργαστούν εύκολα. Μπορούν να κάνουν μια απλή καρέκλα ή τραπέζι. Και με την παρουσία των καλλιτεχνικών δεξιοτήτων, διακοσμούν τη βάση με σκαλιστά μοτίβα.

Μια άλλη κοινή επιλογή είναι τα έπιπλα κήπου από παλέτες. Είναι επίσης κατασκευασμένα από ξύλο, αλλά η συνεργασία με αυτά είναι πολύ ευκολότερη. Για να δημιουργήσετε ένα ξύλινο πάγκο ή τραπέζι παλετών, πρέπει να χτυπήσουν και να βάψουν με βερνίκι ή βαφή.

Ορισμένοι τεχνίτες κάνουν ακόμα και πρωτότυπες καναπέδες από παλέτες. Για αυτή τη βάση, χτύπησε από δύο ή τρεις παλέτες, επενδυμένες με μαλακά μαξιλάρια. Μπορούν επίσης να ράψουν τα χέρια τους. Αρχικό βλέμμα και τραπέζι καφέ παλετών. Για να το δημιουργήσετε, χρειάζονται μόνο οι ίδιες οι παλέτες και το γυαλί ανθεκτικό σε κρούση, το οποίο χρησιμεύει ως επιφάνεια κορυφής. Μια τέτοια κατασκευή είναι επίσης επωφελής κατά το ότι ορισμένα μικρά αντικείμενα μπορούν να τοποθετηθούν μεταξύ των σανίδων. Ιδιαίτερα όμορφο είναι το τραπέζι στο οποίο ο χώρος αυτός γεμίζει με συρτάρια.

Ως εναλλακτική λύση στα ακριβά μεταλλικά έπιπλα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα χειροποίητα αντικείμενα από ένα διαμορφωμένο σωλήνα. Δεν είναι τόσο ανθεκτικά, αλλά με φαντασία μπορούν να γίνουν εξίσου όμορφα.

Πρακτικά μπορεί να χρησιμοποιηθεί οποιοδήποτε μέσο στο χέρι - από τη ράβδο μέχρι το ραγισμένο βαρέλι ή παλιά κουτιά. Χρησιμοποιώντας τη φαντασία σας, τα νύχια και τα διακοσμητικά αξεσουάρ, μπορείτε να δημιουργήσετε όμορφα έπιπλα για τον ιστότοπό σας.

Όμορφα παραδείγματα για έμπνευση.

 • Στη διαδικασία της δημιουργίας επίπλων ή διακόσμησης της βοήθειας του site και των έτοιμων ιδεών. Άλλες ιδέες σχεδίασης μπορούν να χρησιμοποιηθούν, το κύριο πράγμα δεν είναι να αντιγράψετε τα πάντα εντελώς. Ακολουθούν ορισμένες ενδιαφέρουσες ιδέες που μπορούν να εφαρμοστούν σε διάφορους τομείς.
 • Η πρώτη επιλογή είναι τα μοντέρνα έπιπλα υψηλής ποιότητας για τη βεράντα. Η βάση του τραπέζι και οι καρέκλες είναι κατασκευασμένες από σκούρο μέταλλο, και το τραπέζι είναι κατασκευασμένο από ξύλο. Ο συνδυασμός αυτός φαίνεται απλός και συνοπτικός, αλλά όχι λιγότερο ελκυστικός.
 • Ένα τέτοιο μοντέρνο έπιπλο για το δρόμο φαίνεται υπέροχο στο φόντο της αυλής, διακοσμημένο με πέτρα και σκυρόδεμα και συμπληρώνεται από ένα τεράστιο κομψό τζάκι.
 • Το δεύτερο παράδειγμα μπορεί επίσης να αποδοθεί στο στυλ του μινιμαλισμού.Αλλά σε αυτή την περίπτωση, ο υπαίθριος καναπές γίνεται με το χέρι, πράγμα που αυξάνει μόνο την αξία του. Η βάση των επίπλων είναι κατασκευασμένη από παλέτες βαμμένες λευκές. Από πάνω, είναι επενδεδυμένα με φωτεινό μωβ ύφασμα, από μια ματιά στην οποία η διάθεση ανεβαίνει αμέσως. Η φωτεινή μοβ βάση και μαλακά μαξιλάρια λεβάντας φαίνονται πολύ καλά επειδή η εργασία γίνεται προσεκτικά.
 • Φωτεινό μοβ spot φαίνεται μεγάλη σε μια καταπράσινη περιοχή μεταξύ των δέντρων. Ο καναπές δεν μπορεί να συμπληρώσει ούτε το τραπέζι ή άλλα πράγματα.
 • Για τη διακόσμηση της βεράντας, βεράντα ή κιόσκι, θα ταιριάξει ένα πρωτότυπο χειροποίητο τραπέζι. Επίσης, εκτελεί τη λειτουργία μιας βάσης φυτών, η οποία είναι επίσης πολύ πρακτική. Για αυτό, δύο παλέτες καταρρίπτονται έτσι ώστε ο πυθμένας να προεξέχει ελαφρά, δημιουργώντας μια μικρή "σκάλα". Είναι πάνω της και υπάρχουν αγγεία με λουλούδια. Βρίσκονται επίσης σε ειδικές εγκοπές στην ίδια βάση του πίνακα.
 • Ο ίδιος ο πίνακας είναι στυλιζαρισμένος αντίκας. Φαίνεται ελαφρώς φθαρμένο, αλλά το δίνει μόνο εκλέπτυνση. Ένα τέτοιο πράγμα είναι κατάλληλο όχι μόνο για το δρόμο, αλλά και για το σπίτι, και σίγουρα γεμίζει με άνεση και γοητεία άνοιξη.
 • Το τελευταίο παράδειγμα είναι έπιπλα εξωτερικού χώρου, που συμπληρώνονται από μαλακά καθίσματα. Θα κάνει κάθε αυλή ζεστό. Για να χαλαρώσετε στην παρέα φίλων ή συγγενών, αρκεί να τοποθετήσετε ένα χαμηλό τραπέζι και να το συμπληρώσετε με έναν καναπέ και δύο πολυθρόνες. Αυτός ο τύπος επίπλων είναι πολύ ελαφρύς, οπότε αν είναι απαραίτητο, μπορεί πάντα να μεταφερθεί στο σπίτι, να κρυφτεί από τη βροχή ή να μεταφερθεί στη βεράντα με την έναρξη του χειμώνα. Η διακόσμηση αυτής της γωνίας για τα υπόλοιπα θα είναι ένα βάζο στο οποίο τα φρέσκα λουλούδια αλλάζουν συνεχώς.
 • Τα έπιπλα κήπου είναι μια πραγματική διακόσμηση του χώρου. Δεν έχει σημασία αν αγοράζεται ή κατασκευάζεται με το χέρι. Το κύριο πράγμα είναι ότι τα πράγματα ταιριάζουν στο στυλ και το μέγεθος, καθώς και να ευχαριστούν τους ιδιοκτήτες του site και τους καλεσμένους τους με την πρακτικότητα τους.

Μια επισκόπηση των κομψών υπαίθριων επίπλων κήπου τοποθετείται στο επόμενο βίντεο.

Σχόλια
 Συντάκτης
Πληροφορίες που παρέχονται για σκοπούς αναφοράς. Για κατασκευαστικά θέματα, συμβουλευτείτε πάντοτε έναν ειδικό.

Αίθουσα εισόδου

Σαλόνι

Υπνοδωμάτιο