Trellis: χαρακτηριστικά επιλογής και τοποθέτησης

Το Trellis είναι μια μεγάλη εφεύρεση για τους fashionistas και όλους εκείνους που είναι συνηθισμένοι να παρακολουθούν την εμφάνισή τους. Η εφεύρεση του πέργκολα αποδίδεται στο αγαπημένο του Louis XV - Madame Pompadour.

Χαρακτηριστικά και Σκοπός

Ένα τέτοιο χαρακτηριστικό είναι ένα κομοδίνο με τρεις καθρέφτες, εκ των οποίων το ένα είναι σταθερό και δύο πλευρές μπορούν να κινούνται σε κατάσταση διπλώματος. Μια τέτοια απλή σχεδίαση επιτρέπει σε ένα άτομο να θεωρεί τον εαυτό του από όλες τις πλευρές.

Παρά το γεγονός ότι η ιστορία της προέλευσης ενός τέτοιου βοηθητικού εξοπλισμού για γυναίκες πηγαίνει στο μακρινό παρελθόν, ο σχεδιασμός είναι σχετικός τώρα. Οι σύγχρονοι σχεδιαστές έχουν αναπτύξει πολλά εκπληκτικά μοντέλα στα οποία είναι δύσκολο να αναγνωρίσουν την πέργκολα. Αλλά σε κλασικό στιλ, τα έπιπλα αυτά είναι πάντα διακοσμημένα με τρεις πόρτες με καθρέφτες.

Παραδοσιακά, οι πέργολες εκτίθενται στον τοίχο. Για στενούς χώρους, μπορείτε να αγοράσετε ένα γωνιακό μοντέλο - θα πάρει λίγο χώρο και θα είναι μια θαυμάσια διακόσμηση του εσωτερικού. Επιπλέον, ο σχεδιασμός είναι εξοπλισμένος με ράφια και συρτάρια, είναι ένα βολικό σύστημα αποθήκευσης για καλλυντικά, αξεσουάρ ραπτικής και άλλα μικροσκοπικά. Ο καλά σχεδιασμένος φωτισμός θα σας βοηθήσει να μεγιστοποιήσετε τα οφέλη αυτών των επίπλων..

Το Trellis δεν είναι ένας εύκολος συμμετέχων στο εσωτερικό, γιατί οι καθρέφτες προσελκύουν την προσοχή, οπότε το σχέδιο πρέπει να φαίνεται τέλειο και να υποστηρίζει το γενικό σχεδιασμό του δωματίου.

Πλεονεκτήματα και αδυναμίες

Ένα μοντέρνο σχέδιο που συνδυάζει ένα ντουλάπι και έναν καθρέφτη έχει τα ακόλουθα πλεονεκτήματα:

 • η πέργκολα είναι το μόνο μέρος στο σπίτι όπου μπορείτε να δείτε τον εαυτό σας από το εξωτερικό και να καταλάβετε ότι είναι καιρός να ανανεώσετε την ντουλάπα σας.
 • σχεδιασμένο με φωτισμό, θα συμβάλει στο γενικό φωτισμό του δωματίου.
 • τα ράφια και τα συρτάρια ενός ευρύχωρου βάθρου είναι σε θέση να συστηματοποιούν καλλυντικά και πολλά μικρά πράγματα.
 • έχοντας τοποθετήσει την πέργκολα στο διάδρομο, μπορείτε πάντα να ελέγξετε την εμφάνισή σας πριν φύγετε από το σπίτι.
 • λόγω της ποικιλίας των σχεδίων και στυλ των εν λόγω έπιπλα είναι εύκολο να επιλέξετε να σαςτο εσωτερικό.

Το μειονέκτημα είναι ο όγκος κατασκευής, ο οποίος απαιτεί περισσότερο χώρο από έναν καθρέφτη στον τοίχο.

Τι είναι διαφορετικό από τον καθρέφτη;

Μια πέργκολα, ένας καθρέφτης και ένα τραπέζι με ένα καθρέφτη είναι κομμάτια επίπλων που δημιουργούνται για να βλέπουν την εμφάνιση και να αποθηκεύουν τα πράγματα. Για να κατανοήσετε τη διαφορά, πρέπει να ξέρετε τι είναι καθεμιά από αυτές.

 • Pierum. Μεταφράζεται από τη γαλλική γλώσσα σημαίνει "προβλήτα". Εάν υπάρχει ένας μεγάλος καθρέφτης στο δωμάτιο, τότε περνώντας από, ο άνθρωπος παραμένει πάντα για ένα δευτερόλεπτο κοντά του. "Pier" - ένας καθρέφτης με τα πόδια. Μπορεί να μεταφερθεί, είναι πλήρους μήκους ή μικρό για να βλέπει μόνο το πάνω μέρος του σώματος. Μερικές φορές δημιουργείται ένα τραπέζι με ένα τραπέζι.
 • Trellis. Αυτή η λέξη σημαίνει "τρεις καθρέφτες που διπλώνουν". Ο σχεδιασμός έχει ένα ντουλάπι με σταθερό κεντρικό καθρέφτη, δύο πλευρικά πτερύγια που είναι προσαρτημένα σε αυτό. Με τη βοήθειά τους, μπορείτε να συγκεντρώσετε το φως για καλύτερη προβολή.
 • Ντουλάπα. Άνετο έπιπλο για την εφαρμογή μακιγιάζ, εξοπλισμένο με μικρό καθρέφτη. Ο πίνακας έχει πολλά συρτάρια και φωτισμό. Διαφέρει από την πέργκολα στην απλότητα και την κομψότητα.

Συνοψίζοντας, μπορούμε να πούμε ότι η πέργκολα είναι ένας τριπλός καθρέφτης στο ντουλάπι, το ντουλάπι είναι ένας φορητός καθρέφτης στα πόδια και το ντεκολτέ είναι ένα έπιπλο για την εφαρμογή καλλυντικών.

Είδη

Στην κρεβατοκάμαρα ή στο διάδρομο λαμβάνετε συχνά έναν καθρέφτη στον τοίχο. Μπορεί να ικανοποιήσει τον άνηθο στον δρόμο. Αλλά για όσους θέλουν να κοιτάξουν τον εαυτό τους από όλες τις πλευρές, το trill είναι απλά απαραίτητο.

Σήμερα, αυτό το έπιπλο παράγεται με μεγάλη ποικιλία σχημάτων, υλικών και σχεδιαστικών λύσεων. Μπορείτε πάντα να βρείτε το αγαπημένο σας μοντέλο.

Έντυπα

Μια πέργκολα έχει δύο κύριες μορφές: γωνιακή και παραδοσιακή, δηλαδή μία από αυτές μπορεί να καταλαμβάνει συμπαγώς μία γωνία και η δεύτερη βρίσκεται σε έναν τοίχο.

Τα μοντέλα βρίσκονται σε διάφορα μεγέθη, με ένα ή δύο πλευρικά τραπέζια, συρταριέρα. Οι κατασκευές είναι εξοπλισμένες με ράφια, συρτάρια, πόρτες διαφόρων μεγεθών.. Τα κάτοπτρα δεν φαίνονται πάντα κλασικά: μερικά επαναλαμβανόμενα γεωμετρικά σχήματα, άλλα έχουν ακανόνιστα, περίπλοκα σχήματα.

Το Trellis μπορεί να αγοραστεί σε κέντρα επίπλων και ηλεκτρονικά καταστήματα. Αλλά ορισμένοι τεχνίτες κάνουν τα χέρια τους. Επί του παρόντος, για την κατασκευή του μπορούν να αγοραστούν όλα τα εξαρτήματα.Αν προσπαθήσετε, θα έχετε ένα μεγάλο δώρο στη γυναίκα ή την κόρη σας.

Το Trellis για το κορίτσι διαφέρει στα μικρά μεγέθη, τις στρογγυλεμένες μορφές με ακριβείς καθρέφτες φωτός.

Υλικά απόδοσης

Η σύγχρονη βιομηχανία επίπλων εστιάζεται στις ανάγκες των πελατών. Όλοι δεν μπορούν να αντέξουν οικονομικά ένα ακριβό μοντέλο ξύλου. Στις περισσότερες περιπτώσεις, η πέργκολα παράγεται από ινοσανίδες, μοριοσανίδες ή MDF.. Μιμούνται την υφή του πραγματικού ξύλου, έχουν μια ευρεία παλέτα χρωμάτων, έτσι ώστε ακόμη και οι επιλογές του προϋπολογισμού να φαίνονται καλές. Τέτοιες έπιπλα θα διακοσμήσουν κάθε αίθουσα.

Για ένα υπνοδωμάτιο είναι προτιμότερο να επιλέξετε μοντέλα από ένα δέντρο, καθώς είναι φιλικές προς το περιβάλλον. Οι δομές από μοριοσανίδες έχουν μερικές φορές τοξικές συγκολλητικές ουσίες που μπορούν να επηρεάσουν την υγεία. Δεν είναι κατάλληλα για δωμάτια με συχνή διαμονή ατόμων.

Αν η τριάδα της γιαγιάς έχει επιζήσει, τότε δεν πρέπει να την πετάξετε. Τα έπιπλα αντίκες ήταν κατασκευασμένα από συμπαγές ξύλο, ειδικά επειδή ένα τέτοιο σετ είναι επιδεκτικό αποκατάστασης - πρέπει να αφαιρέσετε προσεκτικά το παλιό χρώμα, να το επεξεργαστείτε με αντιβακτηριακή λύση και να εφαρμόσετε ένα νέο ή να το επικαλυφθεί με διάφορα στρώματα βερνικιού.

Η σύγχρονη βιομηχανία παράγει πέργκολα από μια ποικιλία ξύλου: κέδρου, δρυός, δαμάσκηνου, βάζου, τριαντάφυλλου, μήλου και πεύκου. Έχουν ένα διαφορετικό χρώμα και δομή του υλικού, και στο εσωτερικό φαίνονται στερεά και μαγευτικά. Τα μοντέλα που κατασκευάζονται σε αντίθεση με τις εκδόσεις είναι ιδιαίτερα ελκυστικά, για παράδειγμα, ένας συνδυασμός wenge και alder ή λευκασμένης βελανιδιάς φαίνεται καλό.

Το μέταλλο στα προϊόντα πέργκολας χρησιμοποιείται για τους σύγχρονους εσωτερικούς χώρους στο ύφος του σοφίτα, της hi-tech και της τεχνολογίας. Το τελείωμα με χάλκινες ή χάλκινες λεπτομέρειες είναι απαραίτητο για το μπαρόκ στυλ. Για τα γοτθικά, χρησιμοποιήστε στενά σφυρηλατημένα δομικά στοιχεία με καθρέφτες πέργκολας.

Τα συνδυασμένα στοιχεία από γυαλί και πλαστικό είναι επίσης απαραίτητα για τα αστικά στυλ (πατάρι, techno, hi-tech). Η Fuji χρησιμοποιεί μοντέλα με μέγιστο αριθμό παρεμβυσμάτων από γυαλί.

Σχεδιασμός

Το Trellis κατά τη διάρκεια της ΕΣΣΔ έκανε ποιοτικά, πήραν αρκετό χώρο και ήταν σχεδόν σε κάθε σπίτι, αλλά δεν διέφεραν σε αφθονία ειδών: το ύψος του βάθρου - 60 cm, ο μέσος καθρέφτης - 40 cm, η πλευρά - 20 cm. είναι απίθανο να συναντήσουν δύο ταυτόσημα μοντέλα.

Οι σχεδιαστές ετησίως παράγουν δείγματα νέων σχεδίων για το υπνοδωμάτιο, μπάνιο, διάδρομο. Η αφθονία του χρώματος από το λευκό στο μαύρο μπορεί να ικανοποιήσει ακόμα και την πιο απαιτητική γεύση.

Για να μην διαταραχθεί η αρμονία του εσωτερικού, είναι καλύτερο να αγοράσετε μια πέργκολα με το ακουστικό. Αλλά αν πρέπει να αγοράσετε ξεχωριστά, μπορείτε πάντα να επιλέξετε ένα παρόμοιο χρώμα και υφή. Το ύφος του μοντέλου πρέπει να συμπίπτει με το εσωτερικό του δωματίου.

 • Η αλλαγή μιας παλιάς υψηλής ποιότητας πέργκολας με την αντικατάσταση των καθρεπτών θα δώσει σε αυτό το κομμάτι των επίπλων μια νέα ζωή. Μπορεί να πάρει τη θέση του στο εσωτερικό του ρετρό ή provence.
 • Ιστορικό μπαρόκ στυλ εφαρμογή σε ευρύχωρα δωμάτια. Χαρακτηρίζεται από επιμονή και φανταχτερό μεγαλείο. Ιδανική αντίκες πέργκολα ή μοντέρνες επιλογές, ένθετα με ακριβά μέταλλα. Το χρώμα του μοντέλου μπορεί να είναι κρέμα ή ελεφαντόδοντο, επιχρύσωση και στρας εμπλέκονται στη διακόσμηση του καθρέφτη.
 • Αριστοκρατικό στυλ αυτοκρατορίας συνδυάζει την απλότητα των γραμμών και την πομπή της κατάστασης. Είναι παρόμοιο με το μπαρόκ με τη χρήση χαλκού, επιχρύσμησης, κρύσταλλο και βαρύ κλωστοϋφαντουργίας. Μια πέργκολα στο στυλ της αυτοκρατορίας μπορεί να έχει τα ίδια μοντέλα με το μπαρόκ.
 • Γοτθικό αντιπροσωπεύει επίσης την ιστορική κατεύθυνση. Πίσω από την φαινομενική απλότητα είναι κρυμμένη πραγματική πολυπλοκότητα. Οι συνθήκες στο γοτθικό στυλ γίνονται με στοιχεία σφυρηλάτησης.
 • Κλασικό - δοκιμασμένο σε χρόνο, τελετουργικό και σεβαστό στυλ. Χρησιμοποιεί ακριβά υλικά, πλούσια, αλλά χωρίς υπερβολική οσμή, διακόσμηση. Ο σχεδιασμός με καθρέφτες πρέπει να έχει σαφείς μορφές, ευθείες γραμμές και εκφραστικές αποχρώσεις. Καθώς το υλικό χρησιμοποίησε ακριβά ξύλα.
 • Σύγχρονη, σε αντίθεση με τα κλασικά, δεν αρέσει η σαφής γεωμετρία. Τα κομπολόγια χαρακτηρίζονται από στρογγυλεμένες γωνίες και καθρέφτες - ομαλές γραμμές, οι οποίες μπορεί να είναι στρογγυλές, οβάλ ή εντελώς άμορφες. Για τον εκσυγχρονισμό, τη λειτουργικότητα και την ομορφιά είναι τυπικά, έτσι επιλέγεται κομοδίνα με επαρκή αριθμό ράφια και συρτάρια.
 • Από τις σύγχρονες τάσεις μπορεί να σημειωθεί υψηλής τεχνολογίας. Χρησιμοποιεί μέταλλο, πλαστικό και γυαλί στο σχεδιασμό του. Τα έπιπλα είναι πρακτικά, έχουν μικρή διακόσμηση. Μια πέργκολα θα πρέπει να φαίνεται απλή, αλλά να έχει ένα προσεγμένο και ευρύχωρο σύστημα αποθήκευσης.
 • Σοφίτα - Η κατεύθυνση του βιομηχανικού εσωτερικού με τη συμμετοχή των σωλήνων και των τοιχοποιιών. Όπως η υψηλή τεχνολογία, προτιμά το πλαστικό, το μέταλλο και το γυαλί. Η πέργκολα θα πρέπει να είναι συνολικά, μη παραδοσιακές μορφές, στο καθρέφτη διακόσμηση με τη μορφή γκράφιτι είναι δυνατή.
 • Προβηγκία - μαλακό στυλ του γαλλικού χωριού: ζεστά ανοιχτά χρώματα, ξεθωριασμένα υφάσματα, τοιχοποιίες. Για αυτή την κατεύθυνση, η πέργκολα είναι κατασκευασμένη από ξύλο ηλικίας, μπορεί να έχει στοιχεία σφυρηλάτησης. Στο ντεκόρ, χρησιμοποιούνται για καθρέφτες ένθετα από δέρμα, γυαλί και μέταλλο, και στρας και επιχρύσωση.

Επιλογές διαμονής

Η πέργκολα είναι πιο κατάλληλη για υπνοδωμάτια και διαδρόμους, λιγότερο συχνά είναι εγκατεστημένη στην αίθουσα, στο βρεφονηπιακό σταθμό ή στο μπάνιο. Ο γωνιακός σχεδιασμός ταιριάζει καλά ανάμεσα στους τοίχους, δεν καταλαμβάνει πολύ χώρο και ευχαριστεί την εμφάνιση.

Μια ιδανική τοποθεσία για ένα ίσιο μοντέλο θα ήταν ένας τοίχος ανάμεσα σε δύο παράθυρα. Ο καλός φωτισμός σας βοηθά να δείτε τον εαυτό σας με κάθε λεπτομέρεια. Επιπλέον, ο καθρέφτης, που καταλαμβάνει κεντρική θέση στον τοίχο, εναρμονίζεται με τους υαλοπίνακες. Για τα δωμάτια με ένα μόνο παράθυρο, μια πέργκολα μπορεί να τοποθετηθεί σε οποιαδήποτε ελεύθερη ζώνη, αλλά μπορεί να είναι εξοπλισμένη με μια πρόσθετη πηγή φωτός.

Κατά την εγκατάσταση ενός μεγάλου καθρέφτη, είναι απαραίτητο να εκτιμηθεί το μέγεθος της ελεύθερης περιοχής. Με τη συμπίεση του ντουλαπιού ανάμεσα στα έπιπλα, μπορείτε να κάνετε το χώρο του χώρου βαρύ και να κάνετε το όμορφο σχέδιο δυσδιάκριτο.

Στο διάδρομο

Εδώ η πέργκολα είναι ιδιαίτερα απαραίτητη, επειδή πηγαίνει έξω, θα πρέπει να εξετάσετε τον εαυτό σας από όλες τις πλευρές. Αν το δωμάτιο είναι μικρό, επιλέξτε ένα μοντέλο με μικρό καθρέφτη. Ποιος τηρεί τους κανόνες του Fenshui, θέτει το σχέδιο έτσι ώστε η θύρα εισόδου να μην αντανακλάται στον καθρέφτη. Εάν η διαρρύθμιση του διαδρόμου επιτρέπει, τότε το γωνιακό μοντέλο θα είναι μια καλή λύση.

Χρειάζεται να φροντίσουμε για πρόσθετο φωτισμό για πέργκολα, καθώς οι διάδρομοι είναι σπάνια παράθυρα. Είναι καλύτερα να κανονίσετε τα πλευρικά φώτα σχεδιασμού, επειδή το φωτιστικό στροφών διαστρεβλώνει την αντανάκλαση. Ο καθρέφτης πλήρους μήκους θα σας επιτρέψει να παρακολουθείτε πιο προσεκτικά την εμφάνισή σας.

Στο υπνοδωμάτιο

Για την κρεβατοκάμαρα, η πέργκολα δεν είναι απλώς ένα εξαιρετικό έπιπλο, αλλά και ένας χώρος για τη μετατροπή μιας γυναίκας από την Σταχτοπούτα σε μια πριγκίπισσα. Εδώ βάζει μακιγιάζ, στιλίζοντας τα μαλλιά της, παίρνει ρούχα για την επόμενη ενεργό μέρα. Όλα αυτά πρέπει να συμβαίνουν σε έναν καλά φωτισμένο χώρο.

Σύμφωνα με τον καθρέφτη Feng Shui, δεν υπάρχει θέση απέναντι από την πόρτα, στους πρόποδες του κρεβατιού ή εκεί που αντανακλάται. Με απλά λόγια, η πέργκολα πρέπει να σταθεί έτσι ώστε ένας νυσταγμένος άνθρωπος να μην φοβίζει τον εαυτό του στο λυκόφως.

Επιλέγοντας μια κρεβατοκάμαρα στην κρεβατοκάμαρα είναι καλύτερο από το ξύλο - το φυσικό υλικό διαθέτει μια γαλήνια ατμόσφαιρα. Μπορείτε να μιλήσετε στο μοντέλο με το στυλ ρετρό των ανοιχτόχρωμων αποχρώσεων και των μαλακών απαλών γραμμών, και στη συνέχεια το δωμάτιο θα αποκτήσει μια ροή ρομαντισμού και ελαφριά αρχαιότητα.Αυτή η συμβουλή δεν ταιριάζει σε σύγχρονα αστικά στυλ που προτιμούν την αυστηρότητα, τη σαφήνεια των περιγραμμάτων και την απλότητα της μορφής.

Σε ένα ευρύχωρο δωμάτιο αξίζει να εγκαταστήσετε ένα λειτουργικό μοντέλο με ένα ευρύχωρο σύστημα αποθήκευσης.όπου να βάλουν καλλυντικά, κοσμήματα και όλα τα απαραίτητα μικρά πράγματα. Είναι πιο άνετο να καθίσετε από τον καθρέφτη αν η δομή αποτελείται από δύο αντίχειρες, μεταξύ των οποίων μπορείτε να βάλετε τα πόδια σας.

Στο σαλόνι

Για ένα μεγάλο δωμάτιο πολλαπλών χρήσεων, η πέργκολα μπορεί να είναι μια πραγματική διακόσμηση. Η στιλιστική σύμπτωση με τα περιβάλλοντα έπιπλα θα κάνει το εσωτερικό αρμονικό.

Εάν επιλέξετε μια τεράστια δομή (1,5-3 μέτρα) με έναν καθρέφτη μετρητή, θα αντικαταστήσει το λειτουργικό ντουλάπι., επειδή το συμπαγές στερεό ντουλάπι διαθέτει δεκάδες συρτάρια και ράφια. Αυτή η επιλογή είναι κατάλληλη για διαρκή επανεξέταση. Σε μια καθιστή θέση στον καθρέφτη δεν έρχεται κοντά, και τα πόδια δεν έχουν πουθενά να θέσει.

Είναι καλύτερα να αρνηθείτε να επιλέξετε μικρά μοντέλα από μικρά σαλόνια.. Η γωνιακή δομή θα περιστρέψει το δωμάτιο και θα το κάνει πιο τρελό. Όλες οι αποχρώσεις του λευκού είναι κατάλληλες για το εσωτερικό σε οποιοδήποτε χρώμα, το κυριότερο είναι η σύμπτωση της υφής και του στυλ. Με τις άλλες επιλογές χρωμάτων πρέπει να εργαστείτε ξεχωριστά, λαμβάνοντας υπόψη την κατάσταση.

Θα χρειαστείτε μια οθωμανική ή μια κατάλληλη καρέκλα για τον καθρέφτη - είναι προτιμότερο να τα επιλέξετε από την ίδια συλλογή με την πέργκολα.

Επιτυχημένα παραδείγματα στο εσωτερικό

 • Μια τέτοια πέργκολα θα αντικαταστήσει μια πλήρη ντουλάπα. Πρακτικός από κάθε άποψη: μπορεί να φιλοξενήσει μεγάλο αριθμό πραγμάτων και, χάρη στις κινητές πόρτες καθρέφτη, θα σας επιτρέψει να ελέγξετε πλήρως την εμφάνισή σας.
 • Κομψό μοντέλο, κατάλληλο για Art Nouveau ή Fuji. Οι οθωμανοί και οι λαμπτήρες δαπέδου αλληλοσυμπληρώνονται.
 • Μοντέρνο πέργκολα Toledo, κατασκευασμένο με στυλ μινιμαλισμού.
 • Το μοντέλο της λειτουργικής σκέψης για την πραγματική γυναίκα της μόδας. Παρά το ογκομετρικό σχήμα και την αφθονία των συρταριών, το λευκό χρώμα κάνει το σχέδιο οπτικά ελαφρύ και ελαφρύ.
 • Ένα πολύ θεαματικό μοντέλο αέρα που συνδυάζει έναν καθρέφτη πέργκολας με ένα τραπέζι ντυσίματος μοιάζει με ένα ανοιχτό μαργαριτάρι θαλάσσιου κελύφους.
 • Ένας τόσο όμορφος άνθρωπος θα ταιριάξει τις ιστορικές τάσεις: σύγχρονη, αυτοκρατορία, κλασικισμός. Εντυπωσιακή, αλλά αυστηρή, κάπως θυμίζει γραφείο.
 • Γωνιακή επιλογή για μικρά δωμάτια.
 • Συνολικά πομπώδης trilage μπαρόκ στυλ.
 • Το αριστοκρατικό μοντέλο στο γοτθικό στυλ αντιπροσωπεύει μια ευγενή συγκράτηση. Τα σφυρήλατα αντικείμενα εμπλέκονται στη διακόσμηση.

Μπορεί να φανεί στους άντρες ότι η πέργκολα είναι ένα λείψανο του παρελθόντος, αλλά οι γυναίκες ξέρουν πόσο σημαντικό είναι αυτό το κομμάτι των επίπλων και το προτιμούν σε ένα κοινότατο νυχτερινό δωμάτιο και έναν καθρέφτη κρεμαστά.

Δείτε το παρακάτω βίντεο για μια επισκόπηση του πέργκολα.

Σχόλια
 Συντάκτης
Πληροφορίες που παρέχονται για σκοπούς αναφοράς. Για κατασκευαστικά θέματα, συμβουλευτείτε πάντοτε έναν ειδικό.

Αίθουσα εισόδου

Σαλόνι

Υπνοδωμάτιο