Πώς να φτιάξετε μια γιρλάντα με λουλούδια;

Τα λουλούδια είναι μια καθολική λεπτομέρεια του σχεδιασμού των διαφόρων διακοπών. Μπορούν να διακοσμήσουν οποιοδήποτε μέρος του εσωτερικού, αυτοκίνητα γάμου και πολλά άλλα. Είναι πολύ εύκολο να φτιάξετε μια γιρλάντα τεχνητών λουλουδιών με τα χέρια σας, λαμβάνοντας υπόψη τις συστάσεις των ειδικών.

Από ποια υλικά μπορεί να κατασκευαστεί;

Υπάρχουν πολλές επιλογές για την κατασκευή των γιρλάντων λουλουδιών. Αυτή η διακόσμηση μπορεί να γίνει ακόμη και από πλαστικά μπουκάλια. Σήμερα, τα θέματα της Χαβάης είναι ιδιαίτερα δημοφιλή.

Από λουλούδια

Φυσικά, οι διακοσμήσεις από φυσικά λουλούδια είναι πολύ πιο αποτελεσματικές και όμορφες. Για να δημιουργήσετε μια διακόσμηση λουλουδιών πρέπει να προετοιμάσετε μερικά απαραίτητα αντικείμενα.

 • Λουλούδια Τα γαρίφαλα ταιριάζουν καλύτερα στις γιρλάντες, καθώς δεν χρειάζονται ειδική φροντίδα, αποθηκεύονται για πολύ καιρό και είναι πολύ βολικό να συνεργαστούμε μαζί τους.Ανάλογα με τις προσωπικές προτιμήσεις, τα λουλούδια μπορούν να επιλεγούν ως μονοφωνικά ή σε διαφορετικούς τόνους.
 • Ψαλίδι
 • Γραμμή αλιείας
 • Ένα ζευγάρι μεγάλων και ισχυρών ραπτών.

Όπως και με κάθε εργασία, θα πρέπει να υπολογίσετε σαφώς τα επερχόμενα στάδια δράσης.

 • Πρώτον, πρέπει να υπολογίσετε πόσα αντίγραφα χρειάζεστε, καθώς και το μέγεθος κάθε γιρλάντας. Εάν κάνετε μερικά φυτικά νήματα και στη συνέχεια τα τακτοποιήσετε κάθετα και παράλληλα σε σχέση με το άλλο, τότε γενικά, θα σχηματιστεί κάτι σαν κουρτίνα.
 • Το επόμενο βήμα μετά τον προσδιορισμό του μήκους θα μετράει τον αριθμό των λουλουδιών για κάθε κλωστή. Το χάσμα μεταξύ των χρωμάτων μπορεί να γίνει οποιαδήποτε. Εάν τα λουλούδια βρίσκονται σε απόσταση περίπου είκοσι εκατοστά το ένα από το άλλο, τότε το προϊόν θα είναι ευκολότερο. Εάν τοποθετείτε τα στοιχεία των λουλουδιών πιο συχνά, η γιρλάντα θα φαίνεται πιο πολυτελή. Οι αποστάσεις μεταξύ των χρωμάτων μπορούν να αλλάξουν: για παράδειγμα, σε ένα μέρος του προϊόντος να τοποθετούνται λουλούδια λιγότερο συχνά, και στην άλλη, αντίθετα, πιο συχνά. Αλλά μπορείτε επίσης να αυξήσετε ή να μειώσετε σταδιακά τα διαστήματα.
 • Αποφασίστε για το χρώμα. Η καλύτερη επιλογή θα ήταν να χρησιμοποιείτε λουλούδια μέχρι τρεις αποχρώσεις. Μεγάλο raznotsvete σε οτιδήποτε.Πρέπει να σκεφτείτε πώς τα χρώματα θα εναλλάσσονται. Μπορείτε απλά να κάνετε κάθε γιρλάντα διαφορετικής απόχρωσης, ή μπορείτε να εναλλάξετε μέσα σε κάθε ένα μέσα από ένα ζευγάρι λουλούδια.
 • Κόψτε τα μπουμπούκια με επιλεγμένα χρώματα των επιθυμητών αποχρώσεων.
 • Στη συνέχεια, θα πρέπει να προετοιμάσετε μια γραμμή αλιείας με το επιθυμητό μήκος, είναι επιθυμητό να κάνετε περισσότερα αποθέματα. Τοποθετήστε το στο μάτι της βελόνας. Για να καθορίσετε το κάτω μέρος του λουλουδιού πρέπει να δέσετε έναν κόμπο στο τέλος της γραμμής αλιείας. Στη συνέχεια, βγάλτε το μπουμπούκι στη γραμμή στο σημείο που βρισκόταν πριν το στέλεχος, από κάτω προς τα πάνω.
 • Αποφασίστε για τη θέση του επόμενου λουλουδιού, συνδέστε τον κόμπο και επαναλάβετε την προηγούμενη παράγραφο. Στη συνέχεια, επαναλάβετε τα βήματα μέχρι το πλήρες νήμα να γεμίσει με λουλούδια.
 • Ως αποτέλεσμα, θα πρέπει να υπάρχει αρκετή γραμμή αλιείας έτσι ώστε το τέλος της να μπορεί να συνδεθεί με κάτι. Είναι δυνατό να φτιάξετε γιρλάντες την παραμονή των διακοπών και το βράδυ να καθαρίσετε σε δροσερό μέρος. Την ημέρα των διακοπών, μένει μόνο να τοποθετηθούν οι γιρλάντες στα καθορισμένα μέρη.

Χωρίς χαρτί

Επιπλέον, είναι δυνατή η κατασκευή γιρλάντων από λουλούδια χαρτιού. Για να γίνει αυτό, απλά πρέπει να δείξετε τις ικανότητες και τη φαντασία σας.

Τα λουλούδια από παλιά ήταν σύμβολο της ειρήνης και της αγάπης, καθώς και ένα στολίδι σε κάθε γεγονός. Όταν γιορτάζετε οποιαδήποτε σημαντική ημερομηνία, είτε πρόκειται για γάμο είτε για επέτειο, για οποιαδήποτε επέτειο ή για οποιαδήποτε άλλη γιορτή, αυτά τα φωτεινά στοιχεία της φύσης δεν μπορούν να τα κάνουν.

Ο καλύτερος και οικονομικότερος τρόπος για να σχεδιάσετε θα είναι η διακόσμηση του σχεδίου χαρτιού λουλουδιών. Για να κάνετε αυτά τα προϊόντα, πρέπει αρχικά να κάνετε πρότυπα.

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνουμε είναι να σχεδιάσουμε διατομές στοιχείων για την κατασκευή μιας γιρλάντας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε απλό λευκό χαρτί για λουλούδια, αλλά είναι προτιμότερο να χρησιμοποιήσετε έγχρωμο χαρτί για να μην χρειαστεί να το βάψετε αργότερα. Αλλά όλα εξαρτώνται από την προσωπική προτίμηση.

Στη συνέχεια, πρέπει να κόψετε τα στοιχεία των ανιχνευμένων λουλουδιών. Όλα τα στοιχεία πρέπει να υποστούν επεξεργασία. Είναι απαραίτητο να χρησιμοποιήσετε ένα μικρό κυλινδρικό αντικείμενο για να μπορέσετε να ολοκληρώσετε το άκρο των πετάλων. Έτσι, ο οφθαλμός ως αποτέλεσμα θα φανεί πιο πραγματικό.

Συνδυάζοντας όλες τις λεπτομέρειες στο μπουμπούκι, θα πρέπει να αρχίσετε να δημιουργείτε πράσινα φύλλα χρησιμοποιώντας το πρότυπο. Όλα τα φύλλα θα πρέπει να κάμπτονται με το ίδιο κυλινδρικό αντικείμενο ώστε να φαίνονται πιο φυσικά.

Κάθε λουλουδάτο στοιχείο της γιρλάντας πρέπει να αποτελείται από πολλούς μπουμπούκια.Πρέπει να τα κολλήσετε μαζί με μια λεία επιφάνεια. Ως αποτέλεσμα, πρέπει να σχηματιστεί ένας όμορφος οφθαλμός πολλαπλών πετάλων.

Στη συνέχεια θα πρέπει να συλλέγετε μπουμπούκια με πράσινα φύλλα σε ένα ισχυρό νήμα. Και το αποτέλεσμα θα είναι μια απίστευτα γοητευτική και πλούσια γιρλάντα λουλουδιών που φτιάχτηκε με τα χέρια του.

Διακοσμήσεις με τη μορφή γιρλάντων από λουλούδια χαρτιού θα είναι πάντα κατάλληλα σε οποιαδήποτε προσωρινή περίοδο. Ειδικά την άνοιξη, όταν υπάρχει η επιθυμία για γρήγορη τερματισμό της χειμερινής περιόδου, κανένα άλλο σχέδιο δεν θα είναι καλύτερο ανυψωτικό από τις υπέροχες γιρλάντες των λουλουδιών που κατασκευάστηκαν από εσάς. Ειδικά την παραμονή της Διεθνούς Ημέρας της Γυναίκας πρέπει να σκεφτείτε το σχεδιασμό της γιορτής. Αυτό είναι όπου η ευστροφία έρχεται χρήσιμη σε ένα χαρτί χαρτί που θα γίνει ένα ασυνήθιστο και λεπτό μέρος του εσωτερικού. Εκτός από το γεγονός ότι ένα τέτοιο στοιχείο μοιάζει με φυσικά λουλούδια, γίνεται απλά χωρίς να πάρει πολύ χρόνο. Ακόμη και ένας άπειρος μπορεί να το δημιουργήσει με το δικό του χέρι.

Μπορείτε να προσελκύσετε ακόμη και τη δημιουργικότητα των παιδιών: και τα οφέλη θα είναι, και για την παιδική διασκέδαση.

Τι χρειάζεστε για να φτιάξετε μια χάρτινη γιρλάντα:

 • χαρτί με ορισμένα χρώματα, ακόμη και το απλό λευκό χαρτί για τα γραφεία είναι τέλειο.
 • χαρτόνι?
 • διάτρηση οπής?
 • πράσινο χαρτί για τη δημιουργία πετάλων, η καλύτερη επιλογή θα ήταν παχύ υλικό?
 • πράσινο χρώμα;
 • μικρή φούντα?
 • ψαλίδι για χαρτί και συσκευή για την εκτύπωση χαρτονιού.
 • ζεστό όπλο κόλλας?
 • συρραπτικό?
 • μεμβράνες.

Εξετάστε τις οδηγίες βήμα προς βήμα.

 • Αρχικά είναι απαραίτητο να διπλώσετε ένα φύλλο χαρτιού είκοσι δύο με είκοσι οκτώ χιλιοστά σε μορφή ακορντεόν μεγέθους είκοσι χιλιοστών. Τα υπολείμματα πρέπει να κόβονται.
 • Το διπλωμένο μέρος πρέπει να κάμπτεται στο μισό και να στερεώνεται με βραχίονες χρησιμοποιώντας συρραπτικό στην κάμψη.
 • Στη συνέχεια, πρέπει να κόψετε τις γωνίες του διπλωμένου χαρτιού για να δώσετε στα πέταλα ένα στρογγυλό σχήμα.
 • Στη συνέχεια, επαναλάβετε τα βήματα δημιουργώντας μια άλλη πτυσσόμενη κουτάλα για τον οφθαλμό.
 • Κολλήστε και τα δύο κενά και επεκτείνετε τα φύλλα γύρω από την περιφέρεια.
 • Στη συνέχεια, πρέπει να κόψετε μικρούς κύκλους για τη μέση του λουλουδιού. Εδώ χρειάζονται τρία κομμάτια για ένα floral στοιχείο. Μπορείτε να ζωγραφίσετε αυτούς τους κύκλους κατά βούληση.
 • Οι κύκλοι πρέπει να κολληθούν με πυροβόλο όπλο. Μια λεπτομέρεια πάνω και κάτω κάτω από τον οφθαλμό.

Χρησιμοποιώντας το πρότυπο θα χρειαστεί να δημιουργήσετε φύλλα για τη διακόσμηση των λουλουδιών καθώς και για το σκίτσο και να το βάψετε μόνοι σας. Στο κέντρο των φύλλων πρέπει να γίνουν δύο τρύπες. Βιδώστε τη γραμμή μέσω αυτών και τοποθετήστε έναν τρίτο κύκλο χαρτιού πάνω σε αυτό.

Στη συνέχεια, να επισυνάψετε και να κόψετε τα φύλλα χαρτιού και ένα κύκλο, στη συνέχεια, κόλλα στη βάση του λουλουδιού, εξοπλισμένο με τον ίδιο κύκλο.

Από αφρό

Αυτή η επιλογή είναι λίγο πιο περίπλοκη εδώ χρειάζεστε:

 • κοφτερό μαχαίρι ή κόπτη.
 • βαφή σε διαφορετικά χρώματα.
 • η πυκνή δομή του πάχους του αφρού είναι περισσότερο από πέντε εκατοστά.
 • ισχυρό νήμα ή γραμμή αλιείας ·
 • πράσινο χαρτόνι.

Αρχικά, είναι απαραίτητο να αγοράσετε ένα φύλλο από πυκνό αφρό, κατά προτίμηση παχύτερο.

Κόψτε το σε τετράγωνα επτά με επτά εκατοστά, θα εξαρτηθεί από το μέγεθος που χρειάζεστε για να κάνετε μπουμπούκια ανθέων. Στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε ένα απότομο εργαλείο για να κόψετε τη διαμόρφωση χρώματος από αυτά τα τετράγωνα · εάν το μαχαίρι είναι αιχμηρό, τότε δεν είναι τόσο δύσκολο. Όλες οι ενέργειες πρέπει να αναπαραχθούν πολύ προσεκτικά για να αποφευχθεί η βλάβη των τεμαχίων, χωρίς να λησμονούμε την ευθραυστότητα του υλικού.

Ζωγραφίστε τα τελικά μπουμπούκια με τα χρώματα που σας αρέσουν και αφήστε τα να στεγνώσουν. Ενώ οι μπουμπούκια στεγνώνουν, θα πρέπει να προετοιμάσετε πράσινα φύλλα από χαρτόνι. Για να το κάνετε αυτό, κάντε ένα μεμβράνη και σίγαση των κομμένων φύλλων. Αφού όλα είναι έτοιμα, μπορείτε να αρχίσετε να φτιάχνετε την ίδια την γιρλάντα. Βιδώστε τη βελόνα στο μάτι της βελόνας και της χορδής, εναλλάσσοντας τους μπουμπούκια με πέταλα.

Τα λουλούδια μπορούν να βιδωθούν από κάτω προς τα πάνω ή από τις πλευρές, όπως θέλετε περισσότερο.

Από χαρτοπετσέτες

Τώρα εξετάστε τον ευκολότερο τρόπο να κάνετε γιρλάντες λουλουδιών. Όταν χρησιμοποιείτε συνηθισμένες χαρτοπετσέτες κατασκευασμένες από λεπτό χαρτί, είναι δυνατόν να δημιουργήσετε μια πολύ όμορφη και ευάερη σύνθεση. Αυτά τα λουλούδια είναι πολύ παρόμοια με την αλεξίπτωτο. Αυτή η γιρλάντα μπορεί να είναι μια εξαιρετική διακόσμηση της αίθουσας, στο φόντο μιας τέτοιας ομορφιάς, μπορείτε να κάνετε υπέροχες φωτογραφίες και μπορούν να γίνουν διακοσμητικά σε κάθε γιορτή. Για να κάνετε ένα τέτοιο θαύμα είναι πολύ εύκολο και διασκεδαστικό.

Αυτό απαιτεί:

 • περισσότερες διαφορετικές χαρτοπετσέτες, μπορείτε να πάρετε οποιοδήποτε χρώμα?
 • ψαλίδι;
 • χρωματιστό μολύβι ή δείκτη.
 • μια λεπτή κορδέλα για δώρα ή μια μεγάλη νήμα σε χρώμα ανάλογα με τις προτιμήσεις, αλλά κατά προτίμηση πράσινες αποχρώσεις.
 • κόλλα ή οτιδήποτε άλλο είναι δυνατό να σταθεροποιήσετε τα λουλούδια στη βάση.

Για την κατασκευή των γιρλάντων πρέπει να πάρετε μια σερβιέτα και να την διπλώσετε τρεις φορές με τη μορφή ενός τριγώνου. Από τα προκύπτοντα τρίγωνα σχεδιάστε ένα ημικύκλιο. Περικοπή με ψαλίδι κατά μήκος της γραμμής περιγράμματος.

Έτσι πάρτε όμορφα στοιχεία, θα πρέπει να τα προσθέσετε μεταξύ τους σε ένα σχέδιο σκακιέρας.

Πάρτε τα προετοιμασμένα πέταλα, κρατήστε το κάτω μέρος στη μέση και σφίξτε. Θα πρέπει να αποτελούν τη βάση του οφθαλμού.

Το προκύπτον λουλούδι στο επίπεδο, δίνοντάς του μια όμορφη εμφάνιση. Επαναλάβετε όλες τις ενέργειες με τα υπόλοιπα χαρτοπετσέτα, τα οποία έχουν σχεδιαστεί για να δημιουργούν ασημένια αξεσουάρ.

Στη συνέχεια, βγάλτε το νήμα ή την ταινία που θα χρησιμεύσει ως βάση. Οι διαστάσεις μπορούν να προσαρμοστούν σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας.

Ασφαλίστε τα στοιχεία στη βάση με κολλητική ταινία. Και όλα - μπορείτε να αναζητήσετε μέρη όπου θέλετε να διακοσμήσετε το εσωτερικό.

    Για τη βάση του νήματος, μπορείτε να κόψετε μια σπείρα χαρτιού πράσινου χρώματος και να το τεντώσετε σε όλο το μήκος της γιρλάντας. Επιπλέον, μια γιρλάντα από χαρτί ή άλλο υλικό μπορεί να διακοσμηθεί με λάμψη.

    Γιρλάντα λουλουδιών το κάνετε μόνοι σας - στο επόμενο βίντεο.

    Σχόλια
     Συντάκτης
    Πληροφορίες που παρέχονται για σκοπούς αναφοράς. Για κατασκευαστικά θέματα, συμβουλευτείτε πάντοτε έναν ειδικό.

    Αίθουσα εισόδου

    Σαλόνι

    Υπνοδωμάτιο