Επισκόπηση της ανοιξιάτικης φαντασίας των διαφορετικών μοντέλων και αποχρώσεων

Το LED clip-light girland χρησιμοποιείται παραδοσιακά για τη διακόσμηση των δέντρων και είναι μια συσκευή δρόμου. Από τη φύση του, αυτή η γιρλάντα είναι ένα διπλό σύρμα, όπου βρίσκονται τα LED, τα οποία μπορούν να εκπέμπουν φως διαφορετικών αποχρώσεων: κίτρινο, μπλε και ακόμη ζεστό λευκό. Συχνά με μια τέτοια γιρλάντα κοσμούν τους κεντρικούς δρόμους των πόλεων, για παράδειγμα, τις προσόψεις και τις στέγες των κτιρίων. Επιπλέον, η χρήση αυτής της συσκευής είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να μετατρέψετε το χριστουγεννιάτικο δέντρο στην αυλή σας, στον κύριο χαρακτήρα του νέου έτους, χωρίς να το κόψετε και χωρίς να βλάψετε το περιβάλλον.

7 φωτογραφία

Συσκευή

Το Garland clip-light είναι ένα επίπεδο μαύρο σύρμα. Σε όλο το μήκος του καλωδίου σε ειδικά σχεδιασμένες υποδοχές βρίσκονταιΟι οδηγήσεις τοποθετούνται σε λεπτά και σύντομα καλώδια. Αυτή είναι η παραδοσιακή συσκευή της γιρλάντας. Ωστόσο, υπάρχουν και άλλες επιλογές. Ένα από τα πιο διάσημα είναι η παραλλαγή μιας γιρλάντας που ονομάζεται Rich LED Spider. Εξετάστε το με περισσότερες λεπτομέρειες.

Τι είναι ένα πλούσιο LED σπαθί Festoon;

Το ίδιο το όνομα υποδηλώνει και εξηγεί τη συσκευή της γιρλάντας, η οποία στη δομή της μοιάζει πολύ με αράχνη (αράχνη ή αράχνη από την αγγλική σημαίνει αράχνη). Το παραδοσιακό κιτ Spyder περιλαμβάνει 5 ακτίνες των 20 μέτρων το καθένα., αλλά υπάρχουν και άλλες ποικιλίες, για παράδειγμα, 3x20 μέτρα. Επίσης, αυτή η γιρλάντα είναι διαθέσιμη σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων όχι μόνο σε μαύρο ή λευκό, αλλά και σε έντονους χρωματισμούς χρώματος.

Μοντέλο Πλούσιο LED 3 Νήματα

Αυτή η γιρλάντα αποτελείται από τρεις ακτίνες. Το μήκος τους είναι 20 εκατοστά.

Είναι επίσης αξιοσημείωτο το γεγονός ότι το κιτ περιλαμβάνει περίπου 600 LED, γεγονός που καθιστά τη γιρλάντα όσο το δυνατόν πιο φωτεινή και εορταστική. Είναι επίσης σημαντικό ότι αυτή η συσκευή είναι κατασκευασμένη με προσοχή στα κλιματικά χαρακτηριστικά της Ρωσίας και είναι πλήρως κατάλληλη για χρήση στη χώρα μας.

Επιπλέον, υπάρχουν πολλά άλλα μοντέλα που έχουν ιδιότητες τρεμούλας και είναι σε θέση να παράγουν διάφορα εφέ βίντεο, για παράδειγμα, Rich LED RGB Chameleon ή τρεμόπαιγμα Rich LED 3 Threads.

Ισχύς

Το φως κλιπ θεωρείται αρκετά χαμηλής τάσης (12-24 volts), παρά το γεγονός ότι διαθέτει μεγάλο αριθμό στοιχείων LED. Έτσι, η λυχνία κλιπ πρέπει να συνδεθεί σε μια είσοδο 220 volt χρησιμοποιώντας έναν μετασχηματιστή βηματισμού. Ωστόσο, η χρήση αυτής της γιρλάντας θα σας επιτρέψει να εξοικονομήσετε σημαντικά ηλεκτρική ενέργεια, η οποία είναι σημαντική για τη μαζική διακόσμηση μεγάλων περιοχών, όπως είναι οι δρόμοι της πόλης.

Πρέπει να σημειωθεί και το σημαντικό γεγονός ότι αυτή η γιρλάντα είναι απόλυτα ασφαλής και πληροί όλες τις τεχνολογικές απαιτήσεις και κανόνες.

Όροι χρήσης

Συνήθως αυτή η ελαφριά διακόσμηση παρέχεται σε πηνία (μέχρι 100 μέτρα). Επομένως πρέπει να αποθηκευτεί. Σε γενικές γραμμές, ειδικοί σε ηλεκτρικές συμβουλές για τη λειτουργία της γιρλάντας σε θερμοκρασία από -40 έως +60 βαθμούς Κελσίου. Εκτιμάται ότι ο μέσος χρόνος συνεχούς λειτουργίας είναι περίπου 100.000 ώρες.

Πώς να διορθώσετε;

Για να διορθώσετε τη λαμπερή διακόσμηση στην επιλεγμένη επιφάνεια, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε την εντολή Κλιπ ειδικά σχεδιασμένη για αυτό το σκοπό.Είναι μικρές διαφανείς βάσεις που είναι δύσκολο να δουν με γυμνό μάτι. Αυτές οι συσκευές χρησιμοποιούνται για τον καθορισμό όχι μόνο των φώτων LED, αλλά και για άλλους σκοπούς. Έτσι, η γιρλάντα με ελαφρύ κούμπωμα είναι μια εξαιρετική διακόσμηση για το δρόμο, για παράδειγμα, δέντρα, προσόψεις κτιρίων. Είναι κατασκευασμένο σύμφωνα με όλους τους απαραίτητους κανόνες, είναι απολύτως ασφαλές και διαθέτει αρκετά μεγάλο ενεργειακό απόθεμα. Επιπλέον, υπάρχει μεγάλη ποικιλία μοντέλων και παραλλαγών αυτής της συσκευής.

Θα μάθετε περισσότερα σχετικά με το πώς να διακοσμήσετε όμορφα ένα εσωτερικό ή χώρο στο δρόμο με τη βοήθεια μιας γιρλάντας με ελαφρύ κλιπ από το παρακάτω βίντεο.

Σχόλια
 Συντάκτης
Πληροφορίες που παρέχονται για σκοπούς αναφοράς. Για κατασκευαστικά θέματα, συμβουλευτείτε πάντοτε έναν ειδικό.

Αίθουσα εισόδου

Σαλόνι

Υπνοδωμάτιο