Χριστουγεννιάτικα φώτα - νέες ιδέες για εύκολη υλοποίηση

 Χριστουγεννιάτικα φώτα - νέες ιδέες για εύκολη υλοποίηση

Με την έλευση των διακοπών του νέου έτους θέλω να διακοσμήσω το σπίτι με έναν ιδιαίτερο τρόπο. Μια από τις καλύτερες διακοσμήσεις μπορεί δικαίως να ονομαστεί γιρλάντες της Πρωτοχρονιάς. Είναι σε θέση να κάνουν το σπίτι να αισθάνεται καλύτερα από άλλες διακοσμήσεις. Ωστόσο, για να είναι το ντεκόρ της κατοικίας ιδιαίτερο και αρμονικά προσαρμοσμένο στο υπάρχον στυλ του εσωτερικού, είναι απαραίτητο να κατανοήσουμε τις αποχρώσεις των ποικιλιών των γιρλάντων, τον τύπο του χρησιμοποιούμενου υλικού και τις παραλλαγές της χρήσης τους.

Ποικιλίες και υλικά

Οι γιρλάντες των Χριστουγέννων είναι διαφορετικές. Μπορούν να είναι ηλεκτρικά προϊόντα που είναι συνδεδεμένα με το δίκτυο για να δημιουργήσουν ένα εφέ τρεμούλας, καθώς και μοντέλα της δικής τους παραγωγής. Η επιλογή της επιθυμητής επιλογής παραμένει για τον αγοραστή, ενώ τα μοντέλα που δημιουργούνται με τα χέρια τους, συχνά δεν είναι κατώτερα από τα αντίστοιχα των καταστημάτων.

Μπορούν επίσης να αλλάξουν τη διάθεση του δωματίου, φέρνοντας μια νέα ματιά στο σχεδιασμό του νέου έτους.

Καθώς οι λαμπτήρες σε μοντέλα μπορούν να χρησιμοποιούν διαφορετικές πηγές φωτός. Από αυτά, μπορούν να καλούνται τα ασφαλέστερα LED, τα οποία ακόμη και με μακρά εργασία της γιρλάντας δεν θερμαίνονται, μετατρέποντας το μεγαλύτερο μέρος της λαμβανόμενης ενέργειας σε φως. Τα προϊόντα αυτά χωρίζονται σε διάφορα υποείδη:

 • νήματα (οι απλούστερες επιλογές με βολβοί σε ένα συστρεφόμενο καλώδιο).
 • δίκτυα (σχεδιασμός με τη μορφή ιδιόρρυθμων κηρηθρών για επίπεδες επιφάνειες όπως τοίχοι και οροφές) ·
 • φως κουρτίνες (σύρματα με κορδόνια και διόδους κρέμονται κάτω)?
 • αλεξίπτωτα (μια γιρλάντα με κατακόρυφα σύρματα σε σχήμα αλεξίπτωτων).
 • περιθώριο (κύριο καλώδιο και πολλά μικροσκοπικά LED).
 • Belt Light (επαγγελματικός φωτισμός πρόσοψης κτιρίων με αμαξοστοιχία διαφόρων χρωματικών τόνων).
 • ελαφρύ κλιπ (γιρλάντες για δέντρα πολλών κύριων συρμάτων και ιδιαίτερα φωτεινών διόδων).
 • στροβοσκοπικό φως (επιλογές με στροβοσκοπικά φώτα, που λειτουργούν σε δεδομένη χρονική περίοδο).

Οι αυτόνομες παραλλαγές χωρίζονται επίσης σε μάζα κατηγοριών. Μπορούν να είναι μια ενιαία βάση χωρίς μενταγιόν, παραλλαγές με το κύριο σύρμα και νήματα, διακοσμημένα με μια ποικιλία διακόσμησης. Αυτά περιλαμβάνουν τα προϊόντα που κατασκευάζονται με ραφή ή κόλληση μεμονωμένων στοιχείων σε ειδική βάση. Διάφορες πρώτες ύλες χρησιμοποιούνται για τη δημιουργία τους, για παράδειγμα:

 • πεύκα ή ερυθρελάτες?
 • κλαδιά ερυθρελάτης?
 • διάφορα διακοσμητικά αστέρια και κεριά.
 • χαρτί και πλαστικές νιφάδες χιονιού.
 • έγχρωμο χαρτί.
 • χαρτόνι (συμπεριλαμβανομένου του φύλλου).
 • τσόχα και ύφασμα.
 • πολύχρωμες κάρτες.
 • μπάλες νήμα;
 • μικρούς λαμπτήρες;
 • λεπτό κυματοειδές χαρτί.
 • παλιές εφημερίδες.
 • χαρτί kraft.
 • φυσικά υλικά (ξηρά κλαδιά, αποξηραμένα μούρα) ·
 • χρυσά, λευκά και ασημικά χρώματα ψεκασμού.

Πρωτοχρονιάτικες ιδέες σχεδίασης

Είναι δύσκολο να εκπλήξεις ένα σύγχρονο άτομο με κάτι, αλλά όταν η ψυχή ζητά τη δημιουργικότητα, είναι δύσκολο να το αρνηθείς. Και έπειτα μερικές φορές δεν έχει σημασία τι μπορείτε να αγοράσετε έτοιμο, εάν θέλετε να φτιάξετε το δικό σας κόσμημα.

Για παράδειγμα, λαμβάνοντας ως βάση μερικές από τις πιο ενδιαφέρουσες ιδέες, μπορείτε να φτιάξετε μια χριστουγεννιάτικη γιρλάντα τόσο καλή όσο μια κατάστημα.

Τι μπορεί να γίνει από νήματα, ύφασμα και χαρτί;

Αυτά τα υλικά είναι η απλούστερη και πιο βολική πρώτη ύλη για τη δημιουργία Χριστουγέννων. Εξετάστε μερικά παραδείγματα που δείχνουν τις δυνατότητες αυτών των υλικών για τη διακόσμηση του σπιτιού.

Από νήματα

Καλύτερα από τα ταϊλανδικά φανάρια του νήματος, δεν μπορείτε να φανταστείτε. Μέχρι σήμερα, αυτή η διακόσμηση είναι μία από τις πιο περιζήτητες από τους αγοραστές. Ταυτόχρονα, λίγοι άνθρωποι γνωρίζουν ότι, χρησιμοποιώντας την τεχνολογία των Ταϊλανδών κυρίων, μπορείτε να κάνετε μια τέτοια διακόσμηση χωρίς πολλές δυσκολίες.

Θα χρειαστείτε λεπτά νήματα από βαμβάκι, κόλλα με βάση φυσικές ρητίνες (και PVA θα κάνετε), μπαλόνια μικρού μεγέθους και συνηθισμένη γιρλάντα με λευκές δίοδοι. Οι γιρλάντες με σπείρωμα δημιουργούνται ως εξής:

 1. φουσκώστε τις μπάλες, τους τυλίγετε με νήμα.
 2. με μια βελόνα τσιγγάνων τρυπώνουν ένα μπουκάλι με κόλλα και περνούν ένα νήμα μέσα από τις τρύπες?
 3. βυθισμένη περιέλιξη ένα μπαλόνι?
 4. η υγρή βάση ξηραίνεται.
 5. από το τεμάχιο εργασίας αφαιρέστε το μπαλόνι, τρυπήστε το με μια βελόνα?
 6. κάντε μια μικρή σχισμή και εισάγετε μια λάμπα από τη γιρλάντα μέσα σε αυτήν.
 7. το ίδιο και με όλες τις μπάλες.
11 φωτογραφία

Με το κομψό ντεκόρ του νήματος μπορεί να αποδοθεί, και πολύχρωμες pompons. Αυτή η διακόσμηση ξεχωρίζει πάντα στο εσωτερικό, προσελκύει τη θέα και γεμίζει το δωμάτιο με μια αίσθηση οικιακής άνεσης. Από το νήμα κάνουν μικρά παιχνίδια, καπέλα, τα οποία μπορείτε να διακοσμήσετε την γιρλάντα.

Υφάσματα και τσόχα

Σύνθετα υλικά μπορούν να κατασκευαστούν από αυτή την πρώτη ύλη, αλλά ο ευκολότερος τρόπος είναι να ληφθούν απλά στοιχεία για το θέμα του νέου έτους ως βάση. Είναι απαραίτητο να ετοιμάσετε πρότυπα για χιονάνθρωπους, πιγκουίνους, Santa Clauses, Snow Maidens, μπότες, χριστουγεννιάτικα δέντρα, πολύχρωμα πιλήματα και παχιά νήματα για μια ραπτομηχανή. Δημιουργήστε μια όμορφη γιρλάντα με διάφορους τρόπους:

 1. αρχικά σπαταλούν 30-40 cm για τίποτα, τότε η γραμμή συνεχίζεται με την προσθήκη των λεπτομερειών που κόβονται από την πιλήματα?
 2. προετοιμάζοντας πρώτα τα νήματα με τις αισθησιακές φιγούρες και κατόπιν τους συνδέοντας στη βάση της γιρλάντας.

   Επιπλέον, μπορείτε να διακοσμήσετε τη γιρλάντα με έτοιμα έτοιμα πιλήματα. Μπορούν να αγοραστούν σε καταστήματα χειροτεχνίας ή να κατασκευαστούν ανεξάρτητα.Κατά κανόνα, αυτή η διαδικασία είναι απλή, αν και θα χρειαστεί λίγος χρόνος. Για να τα κάνει, κόβουν τις λεπτομέρειες σύμφωνα με τα πρότυπα που προετοιμάζονται εκ των προτέρων, τοποθετούν τα μικρότερα σε μεγαλύτερα, τοποθετούν το πληρωτικό μέσα και ενώνουν τα δύο κενά κενά.

   Αυτό είναι ακριβώς πώς τα πρόσωπα των ζώων, παραμύθι χαρακτήρες, κάνουν επίσης συνηθισμένες μπάλες Χριστουγέννων. Αυτή η διακόσμηση φαίνεται όμορφη και ταυτόχρονα ασυνήθιστη.

   Δεν χρειάζεται να επεξεργαστείτε τις άκρες, επειδή το τσόχα δεν χύνεται.

   Μπορείτε να φτιάξετε μια ποικιλία σημαιών από το ύφασμα, καθώς και κάποια ομοιότητα μικροσκοπικών μορφών tilde. Όλα εξαρτώνται από την ικανότητα του πλοιάρχου και από τον διαθέσιμο χρόνο. Στο έργο τους προσπαθούν να χρησιμοποιήσουν πυκνά υφάσματα, τα άκρα των οποίων δεν είναι ντους

   Χαρτί

   Μπορούμε να μιλάμε για προϊόντα χάρτου για μεγάλο χρονικό διάστημα: αυτό το υλικό ανοίγει ευρείες δυνατότητες για τη διακόσμηση και τη δημιουργία Χριστουγέννων γιρλάντες. Μπορεί να κατασκευαστεί από νήματα από νήματα, αλυσίδες, προϊόντα οροφής με τις πιο διαφορετικές διαστάσεις. Στην περίπτωση αυτή, οι επιλογές μπορεί να είναι επίπεδες ή ογκομετρικές, διαφορετικές ως προς την υφή και το μέγεθος.

   Για τα χειροτεχνήματα επίπεδου τύπου, είναι καλύτερο να τραβήξετε χαρτί scrapbooking, για χύδην είναι καλό για μονόχρωμη. Μία από τις ενδιαφέρουσες λύσεις είναι το ράψιμο χονδρικής γιρλάντας. Η αρχή της κατασκευής δεν είναι πολύ διαφορετική από την τεχνική με τσόχα:

   1. λαμβάνοντας χριστουγεννιάτικα σχέδια (χριστουγεννιάτικα δέντρα, χιονάνθρωποι, νιφάδες χιονιού), κόβονται από πολύχρωμο χαρτί 4 τεμαχίων, το ίδιο για κάθε στοιχείο.
   2. αν η γιρλάντα έχει επίπεδες φιγούρες, είναι αρκετό ένα χαρτί διπλής όψεως χρωματισμένο χαρτί.
   3. τα τεμάχια, εκ των οποίων αρκετά κομμάτια το καθένα, διπλώνονται στο μισό, σημειώνοντας τη μέση (θα συνεχίσουν να ευθυγραμμίζουν τη γραμμή κατά μήκος αυτής της γραμμής).
   4. μετά το ράψιμο 30-40 cm μάταια, παίρνουν αρκετά πανομοιότυπα κενά, τα βάζουν μαζί και βελονιά κατά μήκος της προοριζόμενης γραμμής?
   5. επίπεδη στοιχεία ραμμάτων μεταξύ χύμα?
   6. στο τέλος, χάνεται άλλα 30-40 cm (θα είναι δυνατή η αποκοπή της περίσσειας).
   7. παίρνουν μια γιρλάντα, ισιώνουν τα εξαρτήματα για τα οποία χρησιμοποιήθηκαν διάφορα μέρη.

   Εάν δεν θέλετε να ράψετε χαρτί, μπορείτε να το κολλήσετε στα νήματα και στις δύο πλευρές, ενώ συνδυάζετε τις άκρες κάθε μορφής. Γιρλάντες των κύκλων που γίνονται με την αρχή της αναδίπλωσης χαρτιού ακορντεόν και διασυνδεδεμένα φαίνονται πρωτότυπα. Όχι λιγότερο όμορφο και διακοσμητικό χαρτί. Το αφρώδες χαρτόνι είναι βολικό γιατί είναι πυκνό και διατηρεί το σχήμα του καλά.Από αυτό, μπορείτε να κόψετε τα αστραφτερά αστέρια ή ακόμα και νιφάδες χιονιού στην αρχή της vytynanka.

   Από είδη οικιακής χρήσης

   Τα ικανά χέρια θα βρουν τη χρήση των πιο συνηθισμένων πραγμάτων. Για παράδειγμα, μπορείτε να δημιουργήσετε μια μοναδική γιρλάντα από χαρτοπετσέτες μίας χρήσης. Για αυτό χρειάζεστε τα ίδια τα κύπελλα, το χαρτί παλιοσίδερων, την ταινία διπλής όψης, την ηλεκτρική γιρλάντα και το χαρτοπωλείο.

   Για να "φορέσουν" τα φλιτζάνια σε όμορφο χαρτί, ένα από αυτά κόβεται στο μισό, το κάτω και το πάνω χείλος κόβονται, ισοπέδονται και δημιουργείται ένα πρότυπο.

   Περιγράφεται σε όμορφο χαρτί και κόβεται ανάλογα με τον αριθμό των λαμπτήρων της διαθέσιμης γιρλάντας. Τα χρώματα είναι διαφορετικά, αλλά πρέπει να κοιτάξετε για να τα ταιριάξετε. Τυλίξτε τα γυαλιά με έτοιμα πρότυπα και στερεώστε με ταινία διπλής όψεως. Το μόνο που μένει είναι να κάνουμε τα εγκάρσια σχήματα στο κάτω μέρος κάθε φλιτζανιού και να βάλουμε το ντεκόρ στη γιρλάντα στις θέσεις των υφιστάμενων λαμπτήρων.

   7 φωτογραφία

   Πιλήματα, βαμβάκι και φύλλο αλουμινίου

    Για την κατασκευή των γιρλάντων Χριστουγέννων, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τσόχα, βαμβακερό μαλλί και φύλλα. Μπάλες από μαλλί για το φλοιό roll up, pre-wetting τους κάτω από τρεχούμενο νερό και λίγο σαπούνι. Αφού οι σφαίρες είναι αρκετά πυκνές, πλένονται από το σαπούνι και στεγνώνουν,και στη συνέχεια να επισυνάπτεται σε ένα νήμα ή άλλο είδος γιρλάντας. Φαίνονται ασυνήθιστα, αλλά αρκετά εντυπωσιακά.

    Μπορείτε να διακοσμήσετε τη γιρλάντα με μπάλες από αλουμινόχαρτο και βαμβάκι. Για το σκοπό αυτό, το βαμβακερό μαλλί είναι τυλιγμένο πρώτα, και αφού είναι τυλιγμένο σε φύλλο, τότε τρυπιέται με βελόνα και βιδώνεται στην υπάρχουσα γιρλάντα. Αυτή η διακόσμηση φαίνεται ιδιαίτερα όμορφη αν αραιώνεται με λευκές και ασημένιες νιφάδες χιονιού διαφόρων μεγεθών και σχημάτων. Με την ευκαιρία, όχι μόνο βαμβακερά μπάλες μπορούν να τυλιχτούν σε αλουμινόχαρτο. Τα κοσμήματα μοιάζουν μοναδικά στα οποία χρησιμοποιούνται και τα κύπελλα γιαουρτιού ως βάση.

    Φυσική διακόσμηση από κωνοφόρα κλαδιά

    Κωνοφόρα κλαδιά - ένα εξαιρετικό υλικό για την κατασκευή των Χριστουγέννων γιρλάντες. Συνδέστε τα στη βάση με διαφορετικούς τρόπους. Είναι σημαντικό να λάβετε υπόψη ότι το υλικό αυτό θα έχει σημαντικό βάρος ακόμη και σε διακοσμητικό νήμα, γι 'αυτό θα πρέπει να σκεφτείτε πού και πώς να τοποθετήσετε το προϊόν δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στο μήκος του και βοηθητικά διακοσμητικά στοιχεία. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για αυτή την όμορφη σατέν κορδέλες. Δεν θα προσθέσουν σημαντικό βάρος, αλλά σε μια στιγμή θα προσθέσουν μια κομψή εμφάνιση της Πρωτοχρονιάς στην διακόσμηση.

    Και στις περισσότερες περιπτώσεις δεν είναι απαραίτητο να επινοήσετε ένα πολύπλοκο σχέδιο κωνοφόρων γιρλαντών: αρκεί απλώς να δέσετε τις κορδέλες με κορδέλες.Παρεμπιπτόντως, μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για να επισυνάψετε κάποια διακόσμηση (για παράδειγμα, μικρές μπάλες Χριστουγέννων ή νήματα φανών). Για μεγαλύτερη σοβαρότητα, οι χρυσές και ασημένιες κορδέλες που χρησιμοποιούνται από τους ανθοκόμους μπορούν να προστεθούν στο σχεδιασμό. Θα επιτρέψουν επίσης να διακοσμήσουν κωνοφόρα γιρλάντες, χωρίς να βαρύνουν το βάρος τους.

    Η σύνδεση της διακόσμησης με τις κορδέλες είναι βολική για το ότι, αν το επιθυμείτε, μπορεί να αντικατασταθεί ή να αφαιρεθεί μέχρι τις επόμενες διακοπές. Ακόμα κι αν οι βελόνες πέσουν κάτω, τα τελικά διακοσμητικά στοιχεία θα παραμείνουν όμορφα και κομψά. Εκτός από την κορδέλα, οι έτοιμοι φακοί μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη διακόσμηση κλαδιών κωνοφόρων.

    Είναι βολικά επειδή ζυγίζουν λίγο και έχουν βρόχους, για τους οποίους μπορούν να συνδεθούν με μια γιρλάντα.

    Πώς και τι να διακοσμήσετε την πόρτα και τον καθρέφτη;

    Εάν πραγματικά θέλετε να διακοσμήσετε μια πόρτα ή έναν καθρέφτη με χριστουγεννιάτικη γιρλάντα, είναι καλύτερο να το κάνετε με μια τέτοια διακόσμηση, η οποία, με την αισθητική της, δεν θα επηρεάσει τη λειτουργία. Για παράδειγμα, μην σκεπάστε την πόρτα για να εξαλείψετε την πιθανότητα εμπλοκής του νοικοκυριού κατά τη διάρκεια της μετάβασης. Είναι καλύτερο να κρεμάτε μια μικρή γιρλάντα στην ίδια την πόρτα, ώστε να μην υστερεί και να μην κινείται πάρα πολύ με κάθε άνοιγμα και κλείσιμο της πόρτας. Για παράδειγμα, μπορεί να είναι ένα ελαφρύ μοντέλο των σημαδιών, η επιλογή για τις πλαγιές.

    Κοιτάξτε όμορφα στο ντεκόρ των χειροποίητων θυρών από κλαδιά ερυθρελάτης και κώνους. Χρησιμοποιώντας αλάτι, και μερικές φορές απλά ένα λευκό αεροζόλ (ασήμι), τα στοιχεία δίνουν μια χιονοσκεπή εμφάνιση, που φέρνει κάτι υπέροχο στο σχεδιασμό. Οι μαζικές εκδόσεις χαρτιού φαίνονται μοναδικές στο δέντρο. Ταυτόχρονα, τα πιο ασυνήθιστα υλικά (παλιές εφημερίδες, φύλλα, βαμβάκι, σιμιγδάλι, αφρώδη σφαιρίδια) χρησιμοποιούνται συχνά για την παραγωγή τους. Τα κλαδιά ερυθρελάτης φέρνουν την ατμόσφαιρα προ-διακοπών στο δωμάτιο, γεμίζοντας το χώρο με περιμένοντας ένα θαύμα.

    Χριστουγεννιάτικα φώτα για να διακοσμήσετε τον καθρέφτη μπορεί να είναι τόσο φωτεινά και διάφορα σπιτικά, συμπεριλαμβανομένων χωρίς φωτισμό. Ωστόσο, σε αντίθεση με την πόρτα, δεν πρέπει να διακοσμήσετε τον καθρέφτη με μια ανοιχτή γιρλάντα. Και γενικά, η φωτεινή διακόσμηση θα είναι κατάλληλη μόνο όταν δεν χρησιμοποιούν τον καθρέφτη. Το γεγονός είναι ότι το φως των πολύχρωμα στοιχεία θα δυσκολευτεί να κάνει το μακιγιάζ ή τα μαλλιά.

    Διακοσμήστε με έναν καθρέφτη γιρλάντα με διαφορετικούς τρόπους, εξαρτάται από το μοντέλο (ένα φύλλο, με ένα πλαίσιο, με ένα τραπέζι): γύρω από το πλαίσιο, στην κορυφή, αφήνοντας ελεύθερα άκρα στις πλευρές. Μερικοί άνθρωποι θέλουν να ορίσουν όχι τον καθρέφτη, αλλά το τραπέζι.Κάποιος, εκτός από την ίδια την γιρλάντα, προσθέτει τα στοιχεία της στο πάτωμα, και μερικές φορές στο πάτωμα. Όσον αφορά τα μοντέλα, είναι διαφορετικά: μερικά όπως οι μπάλες της Ταϊλάνδης, προσδίδουν στο σπίτι μια ιδιαίτερη ατμόσφαιρα άνεσης, άλλοι προτιμούν μικρούς λαμπτήρες με ουδέτερη ή ζεστή απόχρωση φωτεινής ροής. Ακόμα άλλοι διακοσμούν τον καθρέφτη με σπιτικές χάρτινες γιρλάντες στα αγαπημένα τους χρώματα της Πρωτοχρονιάς.

    Πώς να φτιάξετε ένα τζάκι στο κέντρο της προσοχής;

    Εάν το σπίτι (διαμέρισμα) έχει τζάκι, το κέντρο της προσοχής του εσωτερικού μπορεί να γίνει. Ωστόσο, στην προκειμένη περίπτωση, οι κανόνες ασφαλείας πρέπει να λαμβάνονται ιδιαίτερα υπόψη. Το καλύτερο μέρος για να διακοσμήσετε μπορεί να είναι ένα mantel. Διαφορετικά μοντέλα θα ταιριάξουν για τη διακόσμησή του, που κυμαίνονται από συνηθισμένες πούλιες με πολύχρωμα παιχνίδια ή ραγάδες από καρτ-ποστάλ σε επιλογές με προσχήματα πολυτέλειας.

    Από αυτή την άποψη, δεν είναι καθόλου απαραίτητο να καταφύγουμε στην ηλεκτρική διακόσμηση, αν και είναι πιο ικανή να φέρει στο πνεύμα της γιορτής και του μυστηρίου.

    Για παράδειγμα, μια από τις καλύτερες αποφάσεις θα ήταν να διακοσμήσετε ένα τζάκι με μια γιρλάντα με διακοσμητικές κάλτσες για δώρα κατασκευασμένα από ύφασμα ή τσόχα. Όμορφα θα δούμε επιλογές από κωνοφόρα κλαδιά, προϊόντα από ένα φύλλο με διάφορα διακοσμητικά, πούλιες βελόνας με αστερίσκους.Εάν το ίδιο το χριστουγεννιάτικο δέντρο βρίσκεται στο δωμάτιο όπου βρίσκεται το τζάκι, τα διακοσμητικά στοιχεία του τζακιού θα πρέπει να επαναλαμβάνουν τις διακοσμήσεις του ερυθρελάτου.

    Εάν χρησιμοποιήθηκε τεχνητό χιόνι για διακόσμηση, μπορεί να είναι ο σύνδεσμος που ενώνει τις δύο κομψές ζώνες του δωματίου. Η γιρλάντα μπορεί να κρεμάσει κάτω από τις πλευρές του πλέγματος, τόξο που βρίσκεται πάνω από το τζάκι. Ωστόσο, σε κάθε περίπτωση, όλα τα μέρη του πρέπει να βρίσκονται σε ασφαλή απόσταση από την πηγή φωτιάς (ή στοιχεία θέρμανσης). Εκτός από τις δύο επιλογές για τη διακόσμηση του τζακιού (μόνο στην κορυφή του τζακιού, καθώς και στην κορυφή και στις πλευρές), μπορείτε επίσης να διακοσμήσετε τον τοίχο πάνω από αυτό.

    Για παράδειγμα, ο χώρος αυτός μπορεί να διακοσμηθεί με έλατο δαχτυλίδι με παιχνίδια ή αντικείμενα που είναι παρόντα στη διακόσμηση ελάτης ή τζάκι. Ο χώρος που ακολουθεί συνήθως παραμένει άδειος, αν και κάποιος το χρησιμοποιεί για κουνιστή καρέκλα, ένα ζευγάρι παιχνιδιών της Πρωτοχρονιάς και μερικές φορές για μελλοντικά δώρα. Η διακόσμηση ενός τζακιού με ηλεκτρικά γιρλάντα είναι ανεπιθύμητη, διότι δεν είναι ασφαλής. Επιπλέον, το ίδιο το τζάκι είναι αρκετά φωτεινό, και τα δίκτυα φαίνονται καλύτερα στα παράθυρα, δίνοντας στο νοικοκυριό πολλά θετικά συναισθήματα το βράδυ.

    Όσον αφορά τις αυτο-φτιαγμένες ποικιλίες, τα προϊόντα από καρτ ποστάλ, σημαίες ή ακόμα και σχέδια παιδιών θα φαίνονται καλύτερα εδώ. Αυτό μπορεί να είναι ένα τέντωμα, καθώς και μια συνοπτική εκδοχή χαρτιού κρεπ, ραμμένες από πολλές πολύχρωμες λωρίδες σε μια ραπτομηχανή ή στριμμένες και κομμένες σε μια περιθώρια. Όσον αφορά τις κάλτσες για δώρα, είναι καλύτερο να είναι κατασκευασμένα από υφάσματα ή τσόχα (αντίθετα με τα ανάλογα χαρτιού, είναι λειτουργικά και σας επιτρέπουν να τοποθετήσετε μέσα σε μικρά δώρα για τα μέλη της οικογένειας).

    Πώς να διακοσμήσετε το σπίτι έξω και αυλή;

    Για τη διακόσμηση της τοπικής περιοχής, το βλέφαρο, οι πόρτες του σπιτιού χρησιμοποιούνται επίσης συχνά αδιάβροχες γιρλάντες Χριστουγέννων. Πρόκειται για επιλογές πλέγματος, καθώς και προϊόντα για τη διακόσμηση δένδρων, συμπεριλαμβανομένων των κωνοφόρων δέντρων, που βρίσκονται κοντά στην κατοικία. Συνήθως, προσπαθούν να χρησιμοποιήσουν αντικείμενα που δεν θα υποστούν βλάβη από τον άνεμο και το χιόνι ως ντεκόρ του νέου έτους.

    Αυτό μπορεί να είναι μια επιλογή κωνοφόρων κλαδιών και κώνων, ξηρά τσαμπιά από μούρα.

    Το χαρτί φαίνεται καλό στα παράθυρα από το εσωτερικό, αλλά μετά από σκουλήκι τέτοια γιρλάντα θα καταστεί άχρηστη, επειδή το υλικό τείνει να διογκωθεί από την υγρασία.Μπορείτε να διακοσμήσετε το σπίτι από έξω με βελόνα ή σπιράλ πούλιες, Χριστούγεννα παιχνίδια από πλαστικό. Μια τέτοια γιρλάντα δεν θα υποφέρει από τις καιρικές συνθήκες, θα διακοσμήσει την πόρτα, βεράντα και ακόμη και ένα δέντρο κοντά στο σπίτι. Για να διακοσμήσετε την πόρτα έξω, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα γιρλάντο-νήμα, κάτω από την οροφή μπορείτε να κανονίσετε ένα στολίδι με τη μορφή των icicles.

    Τι πρέπει να εξεταστεί ακόμη;

    Μερικές φορές οι ιδιοκτήτες σπιτιού προτιμούν να διακοσμήσουν τα σπίτια τους για τις διακοπές του νέου έτους με ασυνήθιστη διακόσμηση, συνδυάζοντας τα καταστήματα και τα σπιτικά προϊόντα, τα οποία, ωστόσο, συχνά φαίνονται πολύ αρμονικά. Μία από τις εξαιρετικές επιλογές μπορεί να ονομαστεί στατική δυναμική γιρλάντα. Μπορούν να μιμηθούν τα πυροτεχνήματα, που εκρήγνυνται με φλογερά λουλούδια για όσο χρόνο χρειάζεται το νοικοκυριό. Τέτοιες γιρλάντες γίνονται με βάση τα LED, επομένως είναι ασφαλείς για τη διακόσμηση σπιτιών και δρόμων.

    Μπορείτε να αγοράσετε ένα προϊόν που παρέχει προσαρμογή της αγαπημένης σας μουσικής Πρωτοχρονιάς. Τέτοιες γιρλάντες μπορούν να ελεγχθούν, για παράδειγμα, από ένα iPhone. Θα αγαπήσουν τους εφήβους και όλους όσους αρέσουν τα τεχνολογικά αξεσουάρ. Έτσι το φως θα αναβοσβήνει στο ρυθμό της αγαπημένης σας χριστουγεννιάτικης μελωδίας.

    Κάποιος μπορεί να το βρει πολύ βαρετό για να διακοσμήσει το σπίτι τους με μια γιρλάντα βολβών του ίδιου μεγέθους. Σε αυτή την περίπτωση, μπορείτε να αγοράσετε ένα τελικό προϊόν με απομίμηση καμένων κεριών, αφρώδεις νιφάδες χιονιού, αστέρι βροχή. Προσφέρει προσοχή και σε επιλογές με φωτεινά στοιχεία, με τη μορφή χιονάνθρωπων, μπάλες με νήμα, παιχνιδιών. Συχνά, η συνήθης ιδέα των μανταρινιών, οι αμετάβλητες ιδιότητες του νέου έτους, μπορεί να γίνει η καλύτερη ιδέα για την προσθήκη τέτοιων γιρλάντων.

    Ακόμη και απλά να τα απλώσετε σε ένα δωμάτιο, σε ένα πολυθρόνα ή στο τραπέζι ενός καθρέφτη, μπορείτε να δημιουργήσετε μια ξεχωριστή εορταστική ατμόσφαιρα.

    Όμορφα παραδείγματα

    Η αξιολόγηση των δυνατοτήτων διακόσμησης του σπιτιού για τις διακοπές του νέου έτους θα βοηθήσει μερικές ιδέες από τον Παγκόσμιο Ιστό.

    Ένα παράδειγμα απλής γιρλάντας σχεδιασμού νήματος στο σχεδιασμό του τζακιού.

    Μια τέτοια γιρλάντα από νιφάδες χιονιού θα γεμίσει το χώρο με μια ιδιαίτερη ατμόσφαιρα.

    Πιληματοποιημένες μπάλες, τόξα και τσικουδιά - ακριβώς αυτό που χρειάζεστε για να διακοσμήσετε τον τοίχο.

    Χριστουγεννιάτικη γιρλάντα από σατέν κορδέλες και έτοιμες χριστουγεννιάτικες διακοσμήσεις καθιστά την διακόσμηση παραθύρων κομψή και γιορτινή.

    Τα συνήθη αισθητικά κομφετί διαφορετικών χρωμάτων ξεχωρίζουν αποτελεσματικά στο φόντο του χριστουγεννιάτικου δέντρου.

    Βαμβακερές μπάλες και ογκομετρικές νιφάδες στα νήματα μπορούν να διακοσμήσουν οποιοδήποτε μέρος του δωματίου.

     Κώνοι, τόξα, μικρές χριστουγεννιάτικες μπάλες και αποξηραμένες κούπες πορτοκαλιού δεν είναι κατώτερες από τις παραδοσιακές χριστουγεννιάτικες γιρλάντες σημαίες.

     Πώς να φτιάξετε μια χριστουγεννιάτικη γιρλάντα με τα χέρια σας, δείτε το επόμενο βίντεο.

     Σχόλια
      Συντάκτης
     Πληροφορίες που παρέχονται για σκοπούς αναφοράς. Για κατασκευαστικά θέματα, συμβουλευτείτε πάντοτε έναν ειδικό.

     Αίθουσα εισόδου

     Σαλόνι

     Υπνοδωμάτιο