Πώς να φτιάξετε μια φούντα με τα χέρια σας;

Μια ποικιλία προϊόντων σχεδιασμού και σχεδίασης είναι πολύ μεγάλη. Αλλά μαζί με τις κλασικές λύσεις η φούντα κερδίζει όλο και περισσότερη δημοτικότητα.

Αυτό το προϊόν δεν είναι τόσο δύσκολο και μπορεί να γίνει και αυτόνομα.

Κυματοειδές χαρτί

Ένα τέτοιο υλικό θεωρείται η καλύτερη επιλογή, διότι δεν απαιτεί τη χρήση κόλλας και βοηθά στο σχηματισμό του επιθυμητού αντικειμένου μέσα σε ένα λεπτό. Πρώτα πρέπει να διπλώσετε ένα φύλλο χαρτιού σε δύο ίσα μέρη, να το κόψετε σε λεπτές λωρίδες. Δύο ή τρία θραύσματα αναδιπλώνονται (εστιάζοντας στο πάχος στόχου), στη συνέχεια σφικτά διπλωμένα από το κέντρο προς την περιφέρεια.

Μόλις τελειώσει η μπούκλα, πρέπει να εμφανιστεί ένας βρόχος. - δεν απαιτείται πρόσθετη προσπάθεια, όλα θα συμβούν από μόνες τους.Στη συνέχεια, αυτός ο βρόχος μένει μόνος του και ολόκληρο το κομμάτι εργασίας είναι λυγισμένο σε 2 ίσα μέρη, συνεχίζοντας να τα περιστρέφει.

Το μόνο που πρέπει να γίνει είναι να τεντώσει απαλά την "ουρά" που έχει εμφανιστεί, επιτυγχάνοντας το μεγαλείο της ταινίας που προκύπτει.

Από πλαστικές σακούλες

Με όλα τα πλεονεκτήματα του κυματοειδούς χαρτιού, δεν είναι συνετό να το χρησιμοποιήσετε για να διακοσμήσετε τις ανοιχτές βεράντες και τις βεράντες. Ένας ισχυρός άνεμος ή σταγόνες βροχής θα καταστήσει γρήγορα ένα τέτοιο προϊόν άχρηστο. Ως εκ τούτου, αξίζει τον κόπο να μάθετε πώς μπορείτε να φτιάξετε μια γιρλάντα πολυαιθυλενίου με μια φούντα.

Αυτό το υλικό είναι πολύ καλύτερα ανθεκτικό στην υγρασία. Επιπλέον, είναι σχετικά φθηνό. Οι χάρτινες σακούλες μεσαίου μεγέθους είναι οι πλέον κατάλληλες για δουλειά.

Πρέπει να δράσετε έτσι:

  • λαμβάνοντας τη συσκευασία, βάλτε το σε ένα επίπεδο τραπέζι.
  • κόψτε τη λαβή (εάν υπάρχει), ευθυγραμμίζοντας το τεμάχιο εργασίας.
  • με τον ίδιο τρόπο κόψτε προσεκτικά το κάτω μέρος της συσκευασίας.
  • το προκύπτον τετράγωνο τεμάχιο πολυαιθυλενίου εξομαλύνεται και διπλώνεται στο μισό έως και 3 φορές (εάν χρησιμοποιούνται μεγάλες σακούλες, θα πρέπει να το κάνετε 4 ή 5 φορές).
  • κάντε ένα μισό φορές το μήκος, εάν χρειάζεται, κόψτε τις άκρες ξανά.
  • στην καμπή κρατάτε το κομμάτι με δάκτυλο, περιορίζοντας το μήκος της κομμένης λωρίδας με το ίδιο δάκτυλο.
  • κόβοντας όλο το διπλωμένο πολυαιθυλένιο στα δεξιά και στα αριστερά, κόβοντας το κομμάτι που εξελίχθηκε σε πανομοιότυπα κομμάτια.
  • στρίψτε το κέντρο, παραμένετε άκοπα, και το κάνετε σφιχτά, αλλά χωρίς υπερβολική προσπάθεια.
  • για άλλη μια φορά διπλωμένο στο μισό, κρατώντας το στρεβλωμένο σφιχτά?
  • τον συνδέουν με την ταινία που ήταν αρχικά το κατώτατο σημείο.

Αλλά αυτό είναι μόνο ένα στοιχείο του τελικού σχεδιασμού. Για να συλλέξετε μια γιρλάντα από φούντα, πρέπει να χρησιμοποιήσετε μέχρι και 90 στροφές. Εάν πάρετε 1 μεγάλο πακέτο, θα σας επιτρέψει να κάνετε 2 βασικά στοιχεία. Τέτοια δουλειά θα φέρει σίγουρα χαρά σε όλους τους εραστές της δικής τους για να διακοσμήσουν τα σπίτια τους για τις διακοπές.

Αυτό που είναι σημαντικό, είναι κατάλληλο για τα παιδιά.

Από βούρτσες

Υπάρχει μια εναλλακτική λύση. Το χαρτί επαναλαμβάνεται (ορθογώνιο φύλλο), διπλώνεται στη μέση σε μακρά όψη. Διπλώστε το φύλλο δύο φορές από την φαρδιά πλευρά και ξεδιπλώστε το κάθετα. Όταν τα φύλλα είναι διπλωμένα, κόβονται σε επιμήκεις λωρίδες, αλλά όχι εντελώς. Αφού έχετε ξεδιπλώσει το χαρτί, κόψτε το σε μισό για να πάρετε 4 φύλλα.

Κάθε θραύσμα είναι διατεταγμένο σε μήκος και στριμμένο στη μέση. Η βούρτσα στερεώνεται με κόλλα για να δημιουργηθεί βρόχος. Αφού πραγματοποιήσετε τον απαραίτητο αριθμό βούρτσας, βιδώνονται σε ένα καλώδιο. Οι εργασίες για την κατασκευή γιρλάντων ολοκληρώθηκαν.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για μπαλόνια, για τη διακόσμηση της περιοχής που έχει διατεθεί για μια συνάντηση φωτογραφιών.

Χρήση με μπαλόνια

Τέτοιες ταινίες με μορφή σπιράλ εμφανίζονται πολύ καλά σε διάφορες διακοπές. Συνδέονται με μεγάλα μπαλόνια γεμάτα με ήλιο. Είναι πολύ καλό αν ένα κείμενο ή μια εικόνα τυπωθεί στην μπάλα, αντικατοπτρίζοντας την ουσία της γιορτής. Το πλάτος της ταινίας μπορεί να επιλεγεί αυθαίρετα, αλλά πρέπει να θυμόμαστε ότι μπορούν να κολλήσουν μεταξύ τους αν είναι ηλεκτρικά φορτισμένα. Συνήθως, μπορείτε να ολοκληρώσετε όλες τις απαραίτητες εργασίες σε λίγες ώρες.

Μάστερ τάξη για να κάνει μια γιρλάντα φούντα - στο επόμενο βίντεο.

Σχόλια
 Συντάκτης
Πληροφορίες που παρέχονται για σκοπούς αναφοράς. Για κατασκευαστικά θέματα, συμβουλευτείτε πάντοτε έναν ειδικό.

Αίθουσα εισόδου

Σαλόνι

Υπνοδωμάτιο