Πλακάκια από ξύλο Celenio: εσωτερική χρήση

Καταπληκτικά και πολύ ασυνήθιστα αισθήματα μπορούν να παρουσιαστούν σε εσάς και τους αγαπημένους σας από ένα καινοτόμο τρισδιάστατο ξύλινο πλακίδιο που ονομάζεται Celenio από τη διάσημη γερμανική εταιρεία Haro. Για την απελευθέρωσή της, οι ειδικοί της εταιρείας ήρθαν με ένα μοναδικό υλικό Harolith2, το οποίο λαμβάνεται υπό πολύ σοβαρή πίεση πιέζοντας ξύλινα τσιπς και διάφορες ρητίνες. Το αποτέλεσμα είναι τα πλακίδια από ξύλο που μιμούνται την εμφάνιση φυσικών λίθων, υφασμάτων ή ακόμα και σκυροδέματος.

Ειδικά χαρακτηριστικά

Εάν έχετε ονειρευτεί εδώ και καιρό να εφαρμόσετε μια επένδυση δαπέδου στο σπίτι σας που δεν θα αποδώσει στην πέτρα της με τα υπέροχα χαρακτηριστικά της, τότε θα πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή στο αρχικό κεραμίδι Celenio. Χρησιμοποιώντας αυτό, μπορείτε να πάρετε ένα εντελώς μοναδικό ξύλινο πάτωμα, το οποίο είναι απίθανο να δει ποτέ με τους στενούς φίλους ή συγγενείς.

Χαρακτηριστικό γνώρισμα αυτής της επίστρωσης είναι ότι παρά το κομψό ντεκόρ κάτω από πέτρα ή υφάσματα, μπορείτε πραγματικά να πάρετε τα δάπεδα από υψηλής ποιότητας φυσικό ξύλο.

Αυτό σημαίνει ότι από εδώ και στο εξής, τα πόδια και τα πόδια των μελών της οικογένειάς σας δεν θα παγώνουν όταν περπατάτε σε ένα τέτοιο μαγευτικό ξύλινο πάτωμα.

Φυσικά, ακόμη και μια απομίμηση υψηλής τέχνης δύσκολα μπορεί να συγκριθεί από την άποψη των εξαιρετικών ιδιοτήτων της με ένα πραγματικό υλικό. Αλλά ο γερμανός κατασκευαστής Haro αποφάσισε ακόμα ένα τέτοιο μάλλον επικίνδυνο βήμα και δεν έχασε. Χάρη στον πιο σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό και την αρχική ιδέα της παραγωγής, αποδείχθηκε αρκετά ανταγωνιστική κάλυψη που μπορεί να εξυπηρετήσει για πολλά χρόνια με την κατάλληλη φροντίδα.

Η απίστευτα ζεστή, εντελώς σιωπηλή, υψηλής αντοχής και εύκολη στην τοποθέτηση επίστρωση πλακιδίων συνδυάζει όλα τα θετικά χαρακτηριστικά του φυσικού ξύλου και ένα μοναδικό σχέδιο που ανοίγει νέες δυνατότητες για τους καταναλωτές στο σχεδιασμό των οικιστικών χώρων.

Τα κεραμίδια Celenio προκάλεσαν μια τεράστια αίσθηση στον κόσμο των διακοσμητικών επιστρώσεων. Από την πρώτη ματιά, φάνηκε σε όλους όμοια με τη συνήθη επιφάνεια πέτρας και μόνο στην πιο προσεκτική εξέταση θα μπορούσε κανείς να το καταλάβει αυτή η κάλυψη δεν είναι παρά ένα σπάνιο δέντροπου έχει υποστεί πολλαπλή επεξεργασία και μετατροπή. Εξωτερικά, αυτό το κεραμίδι μπορεί να μοιάζει με πλαστικοποιημένο χαρτόνι, αλλά στην πραγματικότητα αυτό το εντελώς διαφορετικό είδος υλικού και πολύ πιο σημαντικό επίπεδο τεχνικής απόδοσης.

Δεν πρέπει απολύτως να ανησυχείτε ότι οι ιδιότητές του ενδέχεται να είναι κατώτερες από αυτές των σύγχρονων επενδύσεων δαπέδων. Το κεραμίδι θα είναι εξαιρετικό για να κρατήσει ζεστό, θα μεταφέρει εξαιρετικά την επίδραση τόσο υγρό όσο και υγρό περιβάλλον.

Δεν θα αλλάξει χρώμα κάτω από το άμεσο ηλιακό φως, δεν θα αλλάξει τη μοναδική εμφάνιση του υπό την επίδραση της υψηλής ή αντίστροφα χαμηλής θερμοκρασίας και επομένως μπορεί χωρίς φόβο να θεωρηθεί ένα πολύ ανθεκτικό και αξιόπιστο υλικό.

Μαζί με όλα τα γνωστά διακοσμητικά κεραμιδιών της Celenio, η κατασκευαστική εταιρεία προσφέρει μια κομψή παλέτα από φυσικά χρώματα από διαφορετικές πέτρες - από ψαμμίτη ελαφριών τόνων έως σκούρο χρώμα ευγενών σχιστόλιθου. Και για τους οπαδούς των πιο απίστευτων επιστρώσεων, κυκλοφορούν τα Celenio Μοντέλο παπύρουαπομίμηση ποιοτικών υφασμάτων. Ακόμα, η πιο ασυνήθιστη επιλογή για τη διακόσμηση ενός ξύλινου δαπέδου είναι μια επιφάνεια από ξύλο που μιμείται εντελώς πραγματικό σκυρόδεμα.

Φαίνεται πραγματικά εκπληκτικό και εκφραστικό, δημιουργώντας ταυτόχρονα μια ατμόσφαιρα της μοντέρνας και σύγχρονης βιομηχανικής αισθητικής.

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα

Τα κεραμίδια Celenio έχουν μοναδικά ποιοτικά χαρακτηριστικά · όλοι οι χρήστες σημειώνουν την εξαιρετική ελαστικότητα, την αθόρυβη λειτουργία, την υψηλή αντοχή και την ανθεκτικότητα στη φθορά ακόμη και στις πιο δύσκολες συνθήκες λειτουργίας. Επιπλέον, υπάρχουν και πολλά άλλα Πλεονεκτήματα του κεραμιδιού:

 • Τα στοιχεία του κεραμιδιού είναι απλά στη δουλειά, ενώ για την κοπή του είναι δυνατή η χρήση οικείων εργαλείων κατάλληλων για εργασία με ξύλινο υλικό.
 • Με κεραμίδια Celenio, μπορείτε να συνειδητοποιήσετε πλήρως τις ικανότητες φαντασίας σας επινοώντας αρχικά σχέδια και σχέδια κατά την τοποθέτηση.
 • Laminate Celenio φιλικό προς το περιβάλλον, από την απελευθέρωσή του χρησιμοποιείται 90% ξύλο. Επιπρόσθετα συστατικά είναι συνδετικά υλικά, όπως, για παράδειγμα, ρητίνη.
 • Απίστευτο σχέδιο πλακιδίων - είναι διακοσμημένο με ύφασμα, δέρμα ή φυσική πέτρα. Αυτή η υφή θα διακοσμήσει οποιοδήποτε χώρο κατοικίας ή γραφείου.
 • Το πάχος οποιουδήποτε στοιχείου κεραμιδιών είναι μόνο 8 mm, έτσι ώστε η Celenio να μπορεί να τοποθετηθεί εύκολα κάτω από οποιαδήποτε πόρτα.
 • Ειδικές, μοντέρνες επιφανειακές δομές και χρώματα.
 • Υψηλή φυσικότητα του επιχρίσματος.
 • 15 χρόνια υπηρεσίας.
 • Το πλακάκι ανεβαίνει σοκ.

Τα κύρια μειονεκτήματα ενός τέτοιου ξύλινου δαπέδου είναι τα εξής:

 • Η ακατάλληλη φροντίδα θα οδηγήσει σε γρήγορη απώλεια της επικάλυψης της εμφανής εμφάνισής της.
 • Ένας μικρός αριθμός χρωμάτων που μπορείτε να επιλέξετε να διακοσμήσετε το σπίτι σας.
 • Η αυτοεπίπεδη δεν οδηγεί πάντοτε σε ποιοτικό αποτέλεσμα, οπότε πιθανότατα θα πρέπει να ζητήσετε βοήθεια από έναν ειδικό δαπέδου αυτού του τύπου.

Χρήση στο εσωτερικό

Η σχεδόν φυσική εμφάνιση του κεραμιδιού και η εξαιρετική γοητεία του φυσικού υλικού θα βοηθήσουν να δοθεί μια ιδιαίτερη προσωπικότητα σε οποιαδήποτε κατοικημένη περιοχή όπου θα χρησιμοποιηθεί αυτή η επίστρωση. Και δεδομένου του γεγονότος ότι τέτοια το κεραμίδι μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως τελικό υλικό για τοίχουςπολυτελές αποτέλεσμα μπορεί να διπλασιαστεί. Η χρήση του ίδιου τύπου υλικού τόσο στο πάτωμα όσο και σε έναν ή όλους τους τοίχους ταυτόχρονα, θα ενώσει απροσδόκητα τον διαθέσιμο χώρο, θα καταστήσει κάθε σύγχρονο εσωτερικό ολοκληρωμένο και ολοκληρωμένο.

Ένα κεραμίδι που ανεβαίνει ομαλά από το πάτωμα και περνά απαλά από τον τοίχο είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα και αξέχαστη διακοσμητική τεχνική που μεγεθύνει οπτικά το χώρο και δημιουργεί ένα "ρέον" όγκο που προσελκύει και προσελκύει τα μάτια όλων.

Η δομή του υλικού σας επιτρέπει να κόψετε τις απαραίτητες μορφές από αυτό και να τις συνδυάσετε με επιτυχία με μέταλλο, γυαλί και κεραμικά. Το πεδίο χρήσης της Celenio είναι τόσο ευρύ ώστε ο χώρος χρήσης της πλάκας μπορεί να περιοριστεί μόνο από τη δική σας φαντασία.

Ξύλινα δάπεδα έχουν μια ασυνήθιστα τραχύ υφή που συνδυάζει όλα τα είδη των στυλ από διαφορετικούς χρόνους σχεδιασμού. Νίκαια και ζεστά ξύλινα πλακάκια Celenio θα ευχαριστήσουν τους ιδιοκτήτες τους με φυσικούς τόνους και όμορφη απομίμηση πραγματικών υφασμάτων από πέτρα ή υφαντική επίστρωση. Στο κεραμίδι Celenio, η φύση έχει την ευκαιρία να δείξει τις καλύτερες ιδιότητές της.

Με ένα ασυνήθιστο ξύλινο πάτωμα από το Haro, το οποίο μιμείται τόσο καλά την πέτρα, μπορούν να ανακαλυφθούν εντελώς νέες διαστάσεις σε οποιοδήποτε χώρο διαβίωσης. Τα πλεονεκτήματα της χρήσης του είναι προφανή: εάν τα πλακάκια από πλακάκια μπορεί να είναι δροσερά, τα κεραμίδια Celenio θα σας κρατήσουν ζεστό και άνετο στο σπίτι σας.Όποιος πάει σε αυτό το είδος δαπέδου για πρώτη φορά αντιδρά πάντα με αυτή την επίστρωση με μεγάλη ικανοποίηση: μοιάζει με πέτρινο πλακίδιο και τα πόδια του, ωστόσο, αισθάνονται πολύ ευχάριστη ζεστασιά.

Για το πάτωμα

Το Top Connect θεωρείται το πιο εύκολο στοίβαγμα. Το μόνο που πρέπει να γίνει κατά την προπαρασκευαστική φάση είναι απλώς η κατάλληλη προετοιμασία του δαπέδου σύμφωνα με τις συστάσεις των ειδικών. Στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε το σύστημα Κορυφή σύνδεση Μπορείτε να εγκαταστήσετε πλακάκια δαπέδου πολύ γρήγορα, σχεδόν χωρίς τη χρήση εργαλείων, αλλά αξιόπιστα και χωρίς υπερβολική προσπάθεια. Τα κεραμίδια Celenio χρησιμοποιούνται μόνο σε καθιστικά. Η επιπλέουσα εγκατάσταση επιτρέπεται σύμφωνα με τις οδηγίες εγκατάστασης πλακιδίων.

Η Celenio έρχεται επίσης με ένα σύστημα styling που ονομάζεται ComforTec. Αυτή η νέα ανάπτυξη από την Haro, η οποία συνδυάζει με επιτυχία τα πλεονεκτήματα της τοποθέτησης με κόλληση ολόκληρης της επιφάνειας και γρήγορη τοποθέτηση με επιπλέον τρόπο. Κάθε κεραμίδι Celenio στο πίσω μέρος έχει κολλητική ταινία: απλά πρέπει να το αφαιρέσετε, να το πιέσετε στο πάτωμα και να τελειώσετε.

Η τοποθέτηση πραγματοποιείται είτε με συνηθισμένη συνεχή κόλληση με ραφές χρησιμοποιώντας ειδική πάστα (ελαφρύ ή σκούρο τόνο) είτε με πλωτή μέθοδο με κλειδαριά. LocConnect. Ο πατενταρισμένος μηχανισμός ελατηρίου εξασφαλίζει την ακριβή ένωση ξύλινων πλακιδίων. Ωστόσο, οι κλασικές εκδόσεις της Celenio είναι επίσης κολλημένες και ραμμένες σε όλη την επιφάνεια, έτσι ώστε να μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε μπάνια.

Για τοίχους

Η χρήση ξύλινων υλικών στους τοίχους θεωρείται ότι δεν είναι καινοτόμος, επειδή οι τοίχοι των δωματίων είχαν προηγουμένως διακοσμηθεί με ξύλο. Η επένδυση τοίχων από ξύλο χρησιμοποιείται ως "ζεστή" επιφάνεια σε πολύ κρύες πέτρινους τοίχους. Η επένδυση τοίχων με "θερμά" ξύλινα προϊόντα μπορεί συχνά να παρατηρηθεί σε πολλά σπίτια και διαμερίσματα. Με την ευκαιρία, σήμερα δεν χρησιμοποιούνται συνηθισμένες σανίδες από ξύλο, αλλά υψηλής ποιότητας πλακάκια, αρμονικά συνδυασμένα σε χρώματα με επενδύσεις δαπέδων.

Ο τοίχος και το πάτωμα συνδυάζονται τέλεια με τα χρώματα και τις αισθητικές υφές των επιφανειών. Ως εκ τούτου, η επιλογή του ξύλου, όπου έχει ήδη περάσει το χρονικό πλαίσιο της δοκιμής, θεωρείται ως η πλέον ενδεδειγμένη. Τα σύγχρονα συστήματα στερέωσης βοηθούν στην απλή τοποθέτηση παρκέ, πλαστικοποιημένου χαρτονιού και καλών ξύλινων πλακιδίων, παρόμοια με το σκυρόδεμα ή την πλάκα στον τοίχο, όχι μόνο δημιουργώντας την πιο άνετη ατμόσφαιρα αλλά και διακοσμώντας τον επιλεγμένο χώρο με συγκεκριμένο τρόπο.

Η επιφάνεια των τοίχων, διακοσμημένη με πλακάκια από ξύλο, φαίνεται πάντα εντυπωσιακή.

Η εγκατάσταση των δημοφιλών κεραμιδιών Celenio στους τοίχους είναι αρκετά απλή. Ο λόγος για αυτό είναι το σύστημα στερέωσης τοίχου που εφευρέθηκε από την Haro, το οποίο είναι κατάλληλο για επώνυμα προϊόντα. Όλα τα νέα καλύμματα δαπέδου μπορούν να εγκατασταθούν γρήγορα στους τοίχους του σπιτιού.

Αυτό το εκπληκτικό σύστημα αποτελείται από ταινίες τοποθέτησης, τους πιο ανθεκτικούς σφιγκτήρες, καθώς και από ισχυρούς βραχίονες. Πρώτον, με τη βοήθεια του επιπέδου κατασκευής, προγραμματίζεται η θέση της πρώτης γραμμής του κεραμιδιού, τότε είναι σταθερή. Μετά από αυτό, μπορείτε να εγκαταστήσετε γρήγορα και σανίδες, καθώς και ξύλινα πλακάκια στους τοίχους με αγκύλες.

Η διαδικασία εγκατάστασης σε αυτή την περίπτωση είναι παρόμοια με την εγκατάσταση επενδύσεων δαπέδων. Με την ολοκλήρωση των εργασιών τοποθέτησης στον τοίχο, χρησιμοποιούνται ειδικοί ακραίοι σφιγκτήρες - χρησιμεύουν για την πλήρη στερέωση πλακιδίων ξύλου στους τοίχους. Επιπλέον, στο τέλος της εργασίας, το κεραμίδι είναι στερεωμένο με προφίλ από αλουμίνιο, καλύπτει τις άκρες και σχηματίζει το απαραίτητο πλαίσιο για τους διακοσμημένους τοίχους.

Ένα επιπλέον πλεονέκτημα ενός τέτοιου συστήματος είναι ότι είναι πολύ εύκολο να το αφαιρέσετε από τον τοίχο, εάν είναι απαραίτητο.Η αποσυναρμολόγηση της κατασκευής εκτελείται με την αντίστροφη διαδικασία παραγγελίας. Οι πίνακες αποσύρονται προσεκτικά από τα κλιπ, οι λωρίδες ξεβιδώνονται απλώς και οι οπές που έχουν τρυπηθεί είναι τακτοποιημένες.

Χάρη σε αυτό το χαρακτηριστικό, το σύστημα είναι περισσότερο από τέλειο για χρήση σε ενοικιαζόμενα διαμερίσματα, αφού όταν μετακινείται μπορεί πάντα να αφαιρεθεί και να βρεθεί η εφαρμογή του σε μια νέα κατοικία.

Λειτουργία και φροντίδα

Με τα υπερσύγχρονα ξύλινα πατώματα της Celenio, μπορείτε να γίνετε ο πλήρης ιδιοκτήτης μιας κομψής κάλυψης που μοιάζει πολύ με σχιστόλιθο ή γρανίτη, σχιστόλιθο ή κλωστοϋφαντουργία, αλλά θα γίνει από μία από τις καλύτερες ποικιλίες ξύλου.

Είναι απαραίτητο να φροντίζετε σωστά ένα τέτοιο πολυτελές πράγμα, γιατί δεν εξαρτάται τόσο από την άριστη κατάσταση του δαπέδου σας, όσο από την ανθεκτικότητα του υλικού δαπέδου που επιλέγεται για το σπίτι σας.

Βασικοί κανόνες και οδηγίες για τη φροντίδα της επίστρωσης Celenio:

 • Όσο για το στεγνό καθάρισμα χώρων με τέτοια μοναδική επίστρωση, μπορεί να συνίσταται στον συνήθη καθαρισμό με σφουγγαρίστρα ή όχι σε σκληρή βούρτσα. Στα καταστήματα μπορείτε επίσης να αγοράσετε ειδικά μαντηλάκια για τη φροντίδα τέτοιων πλακιδίων.Αλλά αυτές οι χαρτοπετσέτες θα χρειαστούν μόνο για σοβαρές μολύνσεις τις οποίες μια τακτική σφουγγαρίστρα δεν μπορεί να αντιμετωπίσει. Για παράδειγμα, ίχνη παπουτσιών ή διαφόρων λεκέδων λίπους μπορεί να είναι ένα μεγάλο πρόβλημα για σας. Αλλά μπορούν εύκολα να αφαιρεθούν με ειδικές συσκευές απομάκρυνσης λεκέδων και σερβιέτα.
 • Αλλά με έναν υγρό καθαρισμό πρέπει να προσέχετε. Μετά από όλα, αυτό το δάπεδο, όπως κάθε ξύλο με παρατεταμένη επαφή με ένα υγρό περιβάλλον, συχνά διογκώνεται και χάνει το κομψό του βλέμμα. Αντενδείκνυται η χρήση νερού για τον υγρό καθαρισμό των δωματίων με πλακίδια από ξύλο, είναι προτιμότερο να χρησιμοποιήσετε ένα ειδικά σχεδιασμένο εργαλείο. Έτσι, η ίδια η εταιρεία Haro άρχισε να παράγει προϊόντα καθαρισμού υψηλής ποιότητας που ονομάζονται Clean & Green. Είναι απολύτως κατάλληλα όχι μόνο για ξύλινα δάπεδα, αλλά και για παρκέ και κομψό laminate.
 • Θυμηθείτε ότι η χρήση άλλων ουσιών που δεν χρησιμοποιούνται για τον καθαρισμό ξύλινων δαπέδων μπορεί να προκαλέσει ζημιές στα κεραμίδια του Celenio και να μην δώσει το επιθυμητό αποτέλεσμα καθαριότητας. Θα πρέπει επίσης να βεβαιωθείτε ότι δεν εμφανίζονται ακόμη και απαράδεκτες λακκούβες του νερού στο κεραμίδι, καθώς αυτό θα οδηγήσει σε μεγάλα προβλήματα.
 • Όχι το καλύτερο θα είναι η επίδραση διαφορετικών προϊόντων καθαρισμού και μεταλλικών αντικειμένων.Για να αποφύγετε την εμφάνιση κραδασμών και αξιοσημείωτων γρατσουνιών, είναι προτιμότερο να αγοράσετε άμεσα ειδικά μαξιλάρια Teflon κάτω από τα πόδια των καρεκλών ή των τραπεζιών.

Μόνο με την πλήρη εφαρμογή όλων των κανόνων, το κεραμίδι σας για το πάτωμα θα σας ευχαριστήσει όσο το δυνατόν περισσότερο με την εξαιρετική του εμφάνιση.

Για λεπτομέρειες σχετικά με το κεραμίδι της Celenio, δείτε το παρακάτω βίντεο.

Σχόλια
 Συντάκτης
Πληροφορίες που παρέχονται για σκοπούς αναφοράς. Για κατασκευαστικά θέματα, συμβουλευτείτε πάντοτε έναν ειδικό.

Αίθουσα εισόδου

Σαλόνι

Υπνοδωμάτιο