Πείρος Dryva για γυψοσανίδες: χαρακτηριστικά και εφαρμογές

 Πείρος Dryva για γυψοσανίδες: χαρακτηριστικά και εφαρμογές

Ο πείρος Driva χρησιμοποιείται για κάθε εργασία με γυψοσανίδα. Στην κατασκευή του χρησιμοποιώντας υλικά υψηλής ποιότητας, είναι υπεύθυνα για αντοχή, ανθεκτικότητα και αντίσταση σε εξωτερικές επιδράσεις. Το κοχλιωτό σπείρωμα, που βρίσκεται στην επιφάνεια του πείρου, εξασφαλίζει ισχυρή λαβή με τη βάση, εξαλείφει την απώλεια της βίδας.

Εφαρμογή

Κάθε βάση, είτε από σκυρόδεμα, ξύλο ή γυψοσανίδα, απαιτεί μια συγκεκριμένη προσέγγιση που λαμβάνει υπόψη τις ιδιότητές τους. Τα φύλλα γυψοσανίδας είναι εύθραυστα και καταστρέφονται εύκολα, δεν μπορούν να οδηγήσουν ένα καρφί ή να βιδώσουν μια βίδα χωρίς προετοιμασία.Εδώ πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα ειδικό στοιχείο πρόσδεσης - έναν πείρο για γυψοσανίδα.

Η επιλογή του σωστού πείρου εξαρτάται από το βάρος της προτεινόμενης κατασκευής και τη διαθεσιμότητα ελεύθερου χώρου πίσω από το φύλλο.

Ένας από τους πιο δημοφιλείς και συχνά χρησιμοποιούμενους συνδετήρες από ειδικούς είναι ο πείρος Driva. Είναι σχεδιασμένο για προσκόλληση σε μαλακά υλικά που είναι ικανά να υποχωρήσουν ή να αποκολληθούν (φύλλα γυψοσανίδων, μοριοσανίδες). Βιδώνεται απευθείας στον τοίχο χωρίς προετοιμασία με κατσαβίδι ή κατσαβίδι. Η εγκατάσταση είναι αρκετά εύκολη και δεν απαιτεί πρόσθετες δεξιότητες, γεγονός που διευκολύνει το έργο ως σύνολο. Στο τέλος των έργων, σχεδόν ποτέ δεν υπάρχουν σκουπίδια και πριονίδια. Εάν είναι απαραίτητο, ο πείρος του εμπορικού σήματος μπορεί εύκολα να αποσυναρμολογηθεί χωρίς να καταστραφεί η βάση.

Οι πλαστικοί συνδετήρες χρησιμοποιούνται κυρίως όταν θέλουν να στερεώσουν το baseboard, το λαμπτήρα, το διακόπτη, τα μικρά ράφια. Λαμβάνετε μέταλλο όταν θέλετε να εγκαταστήσετε βαριά βαριά αντικείμενα. Οι πείροι Driva χρησιμοποιούνται στην κατασκευή διαφόρων δομών, κρυμμένων κόγχων, πλαστών τοίχων, ψευδοροφών, καθώς και σε περιπτώσεις όπου είναι σημαντικό να χρησιμοποιηθούν μεταλλικοί οδηγοί προφίλ.Διανέμουν σωστά το φορτίο και δεν παραμορφώνουν τη βάση.

Τεχνικές προδιαγραφές

Οι κατασκευαστές προσφέρουν μια επιλογή από δύο τύπους συνδετήρων Driva:

 • πλαστικό;
 • μεταλλικά.

Στην παραγωγή πλαστικών προϊόντων που χρησιμοποιούν πολυαιθυλένιο, πολυπροπυλένιο ή νάιλον, οι μεταλλικοί πείροι είναι κατασκευασμένοι από κράμα ψευδαργύρου, αλουμινίου ή χάλυβα χαμηλής περιεκτικότητας σε άνθρακα. Αυτά τα υλικά είναι υψηλής ποιότητας, που εξασφαλίζει τη δύναμη και την ανθεκτικότητα των στοιχείων για τους συνδετήρες. Οι πείροι αυτής της μάρκας είναι ικανοί να αντέξουν ένα αρκετά μεγάλο φορτίο.

Οι μεταλλικοί σύνδεσμοι αντέχουν βάρος μέχρι 32 κιλά, οι πλαστικές ποικιλίες διαφέρουν σε φορτία βάρους μέχρι 25 κιλά.

Υλικά υψηλής ποιότητας που χρησιμοποιούνται στην κατασκευή αυτών των πείρων δίνουν τα πηκτικά τέτοια χαρακτηριστικά:

 • αντοχή στη φθορά.
 • αντοχή;
 • Αντοχή στην υγρασία.
 • αντιδιαβρωτική ·
 • δύναμη;
 • ευκολία εγκατάστασης.
 • πρακτικότητα ·
 • την αντίσταση στις περιβαλλοντικές επιδράσεις και τις αλλαγές της θερμοκρασίας.

Εξειδικευμένο πλαστικό, το οποίο χρησιμοποιείται στην κατασκευή, με την πάροδο του χρόνου δεν παραμορφώνεται και δεν τεντώνεται. Είναι ήρεμα αντέχει σε χαμηλές θερμοκρασίες μέχρι -40 βαθμούς.Επιπλέον, ένας τέτοιος πείρος είναι ελαφρύς και προσιτός, οπότε υπάρχει μεγάλη ζήτηση από τους αγοραστές. Οι μεταλλικοί σύνδεσμοι καλύπτονται με αντιδιαβρωτικό διάλυμα, επομένως είναι ανθεκτικοί στην υγρασία και δεν σκουριάζουν κατά τη λειτουργία. Αυτό αυξάνει τη διάρκεια ζωής σε σύγκριση με άλλους πείρους, καθιστώντας την επιλογή αυτού του συνδετήρα βέλτιστη.

Εξωτερικά, ο πείρος της μάρκας είναι μια ράβδος με ένα κοχλιωτό σπείρωμαΕίναι κούφια μέσα και έχει ένα επίπεδο κεφάλι. Στο καπάκι υπάρχει μια τρύπα για ένα κατσαβίδι Phillips. Στο τέλος του συνδετήρα μπορεί να είναι μια αιχμηρή άκρη, η οποία παίζει το ρόλο της βίδας. Βοηθάει στην εύκολη και ακριβή κοπή των συνδετήρων στην επιφάνεια της βάσης. Εξαλείφει επίσης την αυθόρμητη χαλάρωση και την απώλεια των συνδετήρων από την πρίζα. Τα μεγέθη του πείρου Driva σε πλαστικά προϊόντα είναι 12/32, 15/23 mm, σε μεταλλικές εκδόσεις - 15/38, 14/28 mm.

Διαδικασία στερέωσης

Για να στερεώσετε τους συνδετήρες σε ένα φύλλο γυψοσανίδας και να είστε σίγουροι ότι θα αντέξουν το επιβαλλόμενο φορτίο, Είναι απαραίτητο να τηρήσετε ορισμένα στάδια.

 1. Για να ξεκινήσετε, περιγράψτε τη θέση του μελλοντικού συνημμένου. Εάν χρησιμοποιείτε οδηγούς προφίλ, τοποθετήστε τους σταθερά, πιέστε σταθερά το γυψοσανίδα στο προφίλ.
 2. Στη συνέχεια, χρησιμοποιώντας ένα κατσαβίδι, τρυπήστε τις απαραίτητες τρύπες στη βάση.Χρησιμοποιήστε ένα τρυπάνι με διάμετρο 6 ή 8 mm. Εάν χρησιμοποιείτε μεταλλικά συνδετικά στοιχεία, μπορείτε να τα κάνετε χωρίς αυτό το στάδιο (έχουν μια αιχμηρή άκρη που σας επιτρέπει να βιδώσετε το πείρο προς τα δεξιά στο φύλλο HL).
 3. Βιδώστε τον πείρο στην προετοιμασμένη οπή χρησιμοποιώντας ένα κατσαβίδι ή ένα κατσαβίδι. Χρησιμοποιώντας ένα πλαστικό στοιχείο, παρακολουθείτε προσεκτικά την ταχύτητα του κατσαβιδιού: θα πρέπει να είναι χαμηλότερη από ότι όταν εργάζεστε με μέταλλο.
 4. Χρησιμοποιώντας βίδα ή βίδα, στερεώστε το επιθυμητό αντικείμενο. Μην ξεχνάτε τι είδους φορτίο μπορεί να αντέξει ο πείρος, μην υπερβαίνετε το συνιστώμενο βάρος.

Οφέλη

Τα καταστήματα είναι γεμάτα με διαφορετικούς τύπους συνδετήρων από διαφορετικά υλικά, διαφορετικές κατηγορίες τιμών. Καθένα έχει τα δικά του πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα. Οι τοίχοι Driva για γυψοσανίδες έχουν αποδειχθεί οι καλύτεροι.

Τα κύρια πλεονεκτήματα τους είναι:

 • δύναμη;
 • έλλειψη προκαταρκτικών εργασιών (γεώτρηση) ·
 • ελάχιστο ελεύθερο χώρο πίσω από ένα φύλλο γυψοσανίδας.
 • φορτίο βάρους από 25 έως 32 kg.
 • εύκολη αποσυναρμολόγηση.
 • χαμηλή τιμή

Αυτοί οι πείροι αντέχουν την επίδραση εξωτερικών παραγόντων, είναι εγγενείς:

 • αντοχή στον παγετό.
 • Αντοχή στην υγρασία.
 • αντοχή στη φωτιά.
 • αντοχή στη διάβρωση;
 • ανθεκτικότητα

Αυτές οι ιδιότητες καθιστούν την επιλογή των πείρων Driva βέλτιστη για οποιαδήποτε κατασκευαστική εργασία. Είναι βολικό για χρήση, πρακτικό.

Συμβουλές για την επιλογή

Προσεγγίζοντας την επιλογή των συνδετήρων, όπως και άλλα δομικά υλικά, πρέπει να είστε σαφής για το τι θέλετε να φτάσετε στο τελικό αποτέλεσμα.

 • Εάν χτίζετε πρόσθετα στοιχεία πλαισίου στο δωμάτιο ή θέλετε να κρεμάσετε βαρύ ντουλάπι, τότε επιλέξτε ένα μεταλλικό πείρο.
 • Είναι σημαντικό να υπολογίσετε εκ των προτέρων το εκτιμώμενο βάρος που θα φέρει η δομή, ανάλογα με αυτό είναι απαραίτητο να επιλέξετε το απαιτούμενο μέγεθος (μήκος και διάμετρος της βίδας).
 • Για τα ελαφρά αντικείμενα (πίνακες, φωτογραφίες, μικρά ράφια, λάμπες τοίχου) οι πλαστικοί συνδετήρες είναι τέλειοι.

Κριτικές

  Τα πείροι Driva, σύμφωνα με τις κριτικές πολλών ανθρώπων, αποτελούν εξαιρετική επιλογή για εργασία με γυψοσανίδες. Είναι απλά και άνετα στην εργασία, δεν απαιτούν ειδικές γνώσεις και εργαλεία, μπορούν εύκολα να αποσυναρμολογηθούν χωρίς να καταστρέψουν το υλικό. Επιλέγονται από επαγγελματίες δασκάλους και συνηθισμένους αρχηγούς οικογενειών.

  Πώς να βιδώσετε τον πείρο στο γυψοσανίδα, δείτε παρακάτω.

  Σχόλια
   Συντάκτης
  Πληροφορίες που παρέχονται για σκοπούς αναφοράς. Για κατασκευαστικά θέματα, συμβουλευτείτε πάντοτε έναν ειδικό.

  Αίθουσα εισόδου

  Σαλόνι

  Υπνοδωμάτιο