Γυψοσανίδα Gyproc: Επισκόπηση της σειράς

Γυψοσανίδα - ένα δομικό υλικό που μπορεί να ονομαστεί μοναδικό. Με αυτό, η επιφάνεια μπορεί να γίνει όσο το δυνατόν πιο ομαλή. Οι γυψοσανίδες είναι κατάλληλες για τη δημιουργία ασυνήθιστων αρχιτεκτονικών και σχεδιαστικών δομών που είναι αξιοσημείωτες λόγω της μεγάλης πολυπλοκότητάς τους. Το γυψοσανίδα Gyproc είναι πολύ δημοφιλές στους σύγχρονους καταναλωτές, επειδή έχει πολλές θετικές ιδιότητες.

Σχετικά με την εταιρεία

Η Gyproc είναι ένας από τους πιο διάσημους κατασκευαστές γυψοσανίδων στον κόσμο. Η εταιρεία ειδικεύεται στη δημιουργία μιας ευρείας γκάμας προϊόντων: από οικοδομικά υλικά μέχρι εξαρτήματα για μηχανές. Τα προϊόντα Gyproc χρησιμοποιούνται ενεργά σε ολόκληρη τη Ρωσική Ομοσπονδία. Το γυαλί που δημιουργεί αυτός ο κατασκευαστής χρησιμοποιείται ακόμη και σε αμαξοστοιχίες.Στην παραγωγή γυψοσανίδας η Gyproc χρησιμοποιεί την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, η οποία βελτιώνεται διαρκώς, γεγονός που επιτρέπει την απόκτηση υλικού που ανταποκρίνεται στις πιο αυστηρές απαιτήσεις.

Η εταιρεία προσέφερε στους πελάτες μια βολική εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα Gyproc. Με αυτό, μπορείτε να πάρετε συστάσεις για τη χρήση ενός προϊόντος, να μελετήσετε τα χαρακτηριστικά των προϊόντων, να μάθετε ποια είναι η διαφορά μεταξύ τους.

Ειδικά χαρακτηριστικά

Το γυψοσανίδας Gyproc κυκλοφόρησε στην αγορά κατά τη δεκαετία του 19ου αιώνα. Αυτό το υλικό παραδόθηκε στη Ρωσία από τη Φινλανδία για είκοσι χρόνια. Το 2013, η Saint-Gobain (μια εταιρεία που περιλαμβάνει τη Gyproc) ξεκίνησε την παραγωγή της στη Ρωσία.

Μεταξύ άλλων κατασκευαστών, η εταιρεία διακρίθηκε αμέσως με τη δημιουργία φύλλων γυψοσανίδων 2500x1200x15mm. Μπορεί να ειπωθεί ότι είναι εξαιρετικά ισχυρό υλικό.

Η Gyproc προσφέρει επίσης πάχους γυψοσανίδας:

 • 6.5 mm - τέτοιο GKL μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την επίτευξη καμπύλων σχημάτων.
 • 9,5 mm - αυτά τα υλικά αγοράζονται για οροφές?
 • 12,5 mm - αυτά τα φύλλα γυψοσανίδας είναι κατάλληλα για τοίχους.

Το γυψοσανίδα μπορεί να είναι ακουστικό, ηχομονωμένο. Ο κατασκευαστής προσφέρει επίσης υλικά ανθεκτικά στο υγρό.Gyles Gyproc - αυτά είναι απολύτως ασφαλή προϊόντα, μπορούν ακόμη και να χρησιμοποιηθούν σε νηπιαγωγεία και ιατρικά ιδρύματα. Τέτοια προϊόντα γυψοσανίδας κατασκευάζονται από 1% συνδετικά, 6% χαρτόνι και 93% γύψο. Όλα τα υλικά ελέγχονται διεξοδικά τόσο από τον κατασκευαστή όσο και από ανεξάρτητους εμπειρογνώμονες.

Διαστάσεις

Η Gyproc προσφέρει φύλλα γυψοσανίδας των παρακάτω μεγεθών:

 • 120 cm - πάχος;
 • 300, 270, 260, 250 cm - μήκος.

Αυτά τα χαρακτηριστικά αφορούν τους ακόλουθους τύπους γυψοσανίδων Gyproc: πράσινο (που χαρακτηρίζεται από αυξημένη αντοχή στην υγρασία), γκρι (πρότυπο). Συνήθως, τα πλαίσια προτιμούν να τοποθετούνται σε βήματα των 60 cm, τα οποία, όταν κόβονται, εξασφαλίζουν την ακριβέστερη προσαρμογή στο προφίλ. Ο κατασκευαστής προσφέρει επίσης GCR, τα οποία φέρουν ένα βήμα 40 εκατοστά. Οι άκρες δημιουργούνται με τη μορφή κυλίνδρων, το οποίο είναι πολύ βολικό για αρχάριους.

Είδη

Υπάρχουν διάφοροι τύποι γυψοσανίδας Gyproc:

 • Πρότυπο GCR. Τέτοια υλικά είναι κατάλληλα για ξηρούς χώρους και για δωμάτια με κανονική υγρασία. Χρησιμοποιούνται στην τοποθέτηση ψευδοροφών, διακόσμησης τοίχων, τοποθέτηση εσωτερικών χωρισμάτων.
 • Γυψοσανίδα ανθεκτικό στην υγρασία. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε δωμάτια με υψηλή και κανονική υγρασία, σε χώρους που είναι ξηροί. Ανοξείδωτος γύψος ανθεκτικός στην υγρασία για τοποθέτηση ψευδοροφών, επένδυση τοίχων, τοποθέτηση εσωτερικών χωρισμάτων.
 • Η ενισχυμένη γυψοσανίδα. Αυτά τα GKL χαρακτηρίζονται από αυξημένη αντοχή, αντοχή σε σημαντικά φορτία. Αυτό το υλικό μπορεί να είναι μια εναλλακτική λύση στο αεριωμένο σκυρόδεμα. Χρησιμοποιείται για την τοποθέτηση ψευδοροφών, διακόσμησης τοίχων, τοποθέτηση εσωτερικών χωρισμάτων.
 • Ανθεκτικό σε υγρασία ενισχυμένο υλικό.
 • Γυψοσανίδες επιβραδυντικές της φωτιάς.
 • Αδιάβροχο GCR. Τέτοια υλικά χρησιμοποιούνται για την επένδυση εξωτερικών τοίχων.
 • Σχεδιασμός γυψοσανίδας. Αυτό το μοναδικό υλικό είναι κατάλληλο για στοιχεία όγκου, επιφάνειες που είναι καμπυλόγραμμες. Είναι πολύ εύκολο να το λυγίσετε, γι 'αυτό δεν είναι απαραίτητο να χρησιμοποιείτε ειδικές συσκευές.

Χρωματικές αποχρώσεις

Η γυψοσανίδα Gyproc μπορεί να χρησιμοποιηθεί για διάφορους σκοπούς. Το υλικό αυτό είναι κατάλληλο για την απόκρυψη διαφόρων επικοινωνιών, παρέχοντας ταυτόχρονα πρόσβαση σε αυτές. HL με πάχος 5 mm έχει καλά χαρακτηριστικά θερμομόνωσης.Αυτό ισχύει ιδιαίτερα όταν τελειώνετε επιφάνειες που εκτείνονται έξω. Το γυψοσανίδα, το οποίο είναι ανθεκτικό στη φωτιά, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να δημιουργήσει μια θέση για ένα τζάκι. Το GCR, ανθεκτικό στις επιδράσεις του υγρού, χρησιμοποιείται για το φινίρισμα επιφανειών σε μπάνια και μπάνια.

Τα φύλλα γυψοσανίδας Gyproc είναι ευπροσάρμοστα υλικά που είναι κατάλληλα για την τελική εργασία στις πιο προβληματικές περιοχές του δωματίου. Τέτοιες επιφάνειες μπορούν να τελειωθούν με κεραμικά πλακίδια, εφαρμόζονται χρώματα και αδιάβροχα αστάρια.

Το Gypsum Gyproc μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε διάφορους προβληματικούς τομείς.

 • Εφαρμόζοντας γυψοσανίδα 2500 × 1200 × 12, μπορείτε να ζεστάνετε τις λότζες και τα μπαλκόνια. Φυσικά, η χρήση μόνο αυτού του υλικού δεν θα είναι αρκετή. Ωστόσο, αν κλείσετε τις ορυκτές σχισμές που εμφανίστηκαν μετά την εγκατάσταση του πλαισίου, μπορείτε να πάρετε ένα βέλτιστο μικροκλίμα στο δωμάτιο χωρίς να ανησυχείτε για πρόσθετη θέρμανση.
 • Μία από τις πιο δύσκολες περιοχές του διαμερίσματος είναι η είσοδος. Γυψοσανίδες μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να τελειώσει το ανώτατο όριο και τα τείχη στο διάδρομο. Εάν είναι απαραίτητο, μπορείτε να τις ενσωματώσετε στο φωτισμό.
 • Γυψοσανίδα Gyproc μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε κουζίνες. Αυτά τα φύλλα γυψοσανίδας δεν παραμορφώνονται, επομένως είναι αρκετά κατάλληλα για φινίρισμα επιφανειών που βρίσκονται κοντά στην εστία. Το GKL Gyproc διαφέρει σε μεγαλύτερη ελαστικότητα από ό, τι πολλά παρόμοια δομικά υλικά από άλλους παραγωγούς. Με αυτά, μπορείτε εύκολα να δημιουργήσετε στρογγυλεμένα στοιχεία.

Προφίλ

Δεδομένου ότι τα γυψοσανίδες Gyproc είναι αρκετά ελαφριά, είναι πολύ βολικό και εύκολο στην εγκατάσταση, όπως πολλοί πελάτες σημειώνουν στις αναθεωρήσεις τους. Προκειμένου η κατασκευή να διακρίνεται από την αυξημένη αντοχή της, συνιστάται η χρήση ειδικών προφίλ, τα οποία δημιουργούνται επίσης από αυτόν τον κατασκευαστή. Τα προφίλ αυτά κατασκευάζονται με τεχνολογία Ultra Steel, χρησιμοποιώντας ειδικό χάλυβα. Τα στοιχεία αυτά λαμβάνονται με ανάγλυφα, υποβάλλονται σε μηχανική σκλήρυνση, γεγονός που τα καθιστά πιο ανθεκτικά.

Μπορείτε να διακοσμήσετε τις γωνίες και τις επίπεδες επιφάνειες χρησιμοποιώντας τα παρακάτω προφίλ:

 • τα διάτρητα στοιχεία γωνίας προστατεύουν τις γωνίες από διάφορες μηχανικές βλάβες.
 • τα προφίλ φάρων σας επιτρέπουν να έχετε την πιο ομαλή βάση, που χρησιμοποιείται για την εφαρμογή γύψου.

Για να διακοσμήσετε τις επιφάνειες, χρησιμοποιήστε τα παρακάτω προφίλ:

 • τοξωτά (τα στοιχεία έρχονται σε διάφορες μορφές)?
 • ανώτατο όριο.

Για τη δημιουργία εσωτερικών τοίχων, εσωτερικά χωρίσματα όπως τα προφίλ είναι απαραίτητα.

 • στοιχεία ραφιών που δημιουργούνται με τη μέθοδο της έλασης εν ψυχρώ. Το μήκος των προφίλ ράφι - από 300 έως 400 cm, σχήμα - C, πάχος - μέχρι 0,6 mm?
 • τα προφίλ οδηγών είναι βοηθητικά για την τοποθέτηση σε ράφι.

Εργασίες συναρμολόγησης

Οι εργασίες εγκατάστασης πραγματοποιούνται σύμφωνα με την κλασσική τεχνολογία:

 • θα πρέπει πρώτα να προετοιμάσετε προσεκτικά τη βάση.
 • σημειώστε την επιφάνεια.
 • εγκαταστήστε το προφίλ.
 • κομμένα φύλλα γυψοσανίδας ·
 • για να ολοκληρώσετε το πλαίσιο.

Με την εγκατάσταση είναι πολύ πιθανό να αντιμετωπιστούν από μόνοι τους, χωρίς να ζητήσουν τη βοήθεια εμπειρογνωμόνων. Ωστόσο, για να έχετε καλά αποτελέσματα, πρέπει να είστε υπομονετικοί και να λάβετε υπόψη όλες τις σημαντικές συστάσεις.

Πώς να κάνετε μια οροφή του γυψοσανίδας με τα χέρια σας, δείτε παρακάτω.

Σχόλια
 Συντάκτης
Πληροφορίες που παρέχονται για σκοπούς αναφοράς. Για κατασκευαστικά θέματα, συμβουλευτείτε πάντοτε έναν ειδικό.

Αίθουσα εισόδου

Σαλόνι

Υπνοδωμάτιο