Πώς να φτιάξετε ένα κουτί γυψοσανίδας;

Μέχρι σήμερα, η κατασκευαστική αγορά αντιπροσωπεύεται από ένα τεράστιο αριθμό διαφόρων υλικών φινιρίσματος που προορίζονται για τη διευθέτηση των χώρων. Το πιο κοινό και ευπροσάρμοστο είναι το γυψοσανίδας. Με τη βοήθειά του είναι δυνατή η κατασκευή κιβωτίων διαφόρων σχεδίων και σκοπών.

Ειδικά χαρακτηριστικά

Το αναμφισβήτητο πλεονέκτημα ενός κιβωτίου γυψοσανίδας είναι η ικανότητά του να καλύπτει τα άσχημα εσωτερικά στοιχεία. Οι σωλήνες αποχέτευσης, οι κρημνίσκοι με κρύο και ζεστό νερό, σύρματα και άλλες επικοινωνίες μπορούν να κρυφτούν από τα μάτια με τέτοιες δομές. Επιπλέον, έχουν εγκατασταθεί για να ευθυγραμμίσουν την οροφή, να διορθώσουν την καμπυλότητα των τοίχων και μπορεί επίσης να είναι η βάση των ενσωματωμένων ντουλαπιών.

Όπως κάθε άλλο οικοδομικό υλικό, το γυψοσανίδας έχει τα δικά του χαρακτηριστικά που πρέπει να ληφθούν υπόψη κατά την εργασία.

Παραγόμενα φύλλα γυψοσανίδας, τα οποία είναι κολλημένα στρώματα διαφορετικών υλικών. Στη μέση του φύλλου υπάρχει ένα στρώμα γύψου, το οποίο καλύπτεται από χαρτόνι και στις δύο πλευρές. Ο γύψος αναφέρεται σε εύθραυστα υλικά. Για την αύξηση της αντοχής του εμποτισμένου με ειδικά πρόσθετα. Το χαρτόνι είναι επίσης εμποτισμένο με μια ειδική ενισχυτική ένωση, έτσι αυτό το υλικό φινιρίσματος μπορεί να αντέξει αρκετά μεγάλα φορτία.

Ένα γυψοσανίδας αποτελείται όχι μόνο από φύλλα γυψοσανίδας, αλλά και από το πλαίσιο πάνω στο οποίο είναι τοποθετημένα αυτά τα φύλλα. Το ίδιο το πλαίσιο μπορεί να είναι από ξύλο και μέταλλο. Το ξύλινο πλαίσιο αποτελείται από ράβδους με τμήμα 40x40 ή 50x50 mm. Για να αποφευχθεί η διαδικασία αποσύνθεσης, οι ράβδοι επεξεργάζονται με αντισηπτικούς παράγοντες και ενώσεις του εδάφους.

Η βάση άλλου τύπου πλαισίου είναι γαλβανισμένα μεταλλικά προφίλ με καμπύλη μορφή σχήματος U, κατάλληλα για εργασία με τέτοιο υλικό. Δεν απαιτούν ειδική επεξεργασία και επομένως είναι μια πιο κερδοφόρα επιλογή για την κατασκευή κουτιών.Τα προφίλ χωρίζονται σε οδηγούς και κύρια.

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα

Εγκατάσταση γυψοσανίδας σε εσωτερικό χώρο Έχει πολλά πλεονεκτήματα λόγω τόσο του ίδιου του υλικού όσο και του σχεδιασμού στο σύνολό του:

  • Το υλικό από γυψοσανίδες είναι φιλικό προς το περιβάλλον, επομένως χρησιμοποιείται σε κάθε χώρο. Με αυτό, μπορείτε να αλλάξετε το χώρο αρκετά σε σύντομο χρονικό διάστημα, το οποίο είναι σημαντικό για την εκτέλεση πολύπλοκων εργασιών.
  • Είναι εύκολο να χειριστεί, φύλλα μπορεί να δοθεί σχεδόν οποιαδήποτε ρύθμιση. Ναι, και η επιφάνεια γυψοσανίδας που αντιμετωπίζει δεν είναι μια ιδιαίτερη ταλαιπωρία.
  • Η τοποθέτηση του κουτιού πραγματοποιείται τόσο σε πλαίσιο όσο και χωρίς πλαίσιο. Όλα εξαρτώνται από την τοποθεσία εγκατάστασης της δομής. Ξύλινες ράβδους ή μεταλλικά προφίλ, τα οποία είναι η βάση, τέλεια συνδυασμένα με γυψοσανίδες.
  • Είναι επίσης σημαντική ανθεκτικότητα του υλικού. Ο σωστά εγκατεστημένος σχεδιασμός θα διαρκέσει περισσότερο από ένα χρόνο.

Αλλά υπάρχουν μειονεκτήματα στη χρήση αυτών των εγκαταστάσεων. Πρώτον - αυτό, φυσικά, είναι η απώλεια αρκετών εκατοστών της περιοχής. Μετά από όλα, η συσκευή, παρά την ελκυστική εμφάνισή της, απαιτεί κάποιο ελεύθερο χώρο,Επομένως, πριν από την εγκατάσταση αυτή η απόχρωση θα πρέπει πάντα να λαμβάνεται υπόψη.

Τα φύλλα γυψοσανίδας έχουν ορισμένους περιορισμούς φορτίου. Κατά τη μεταφορά και την εργασία με τέτοιου είδους υλικά, πρέπει να δίνεται προσοχή, επομένως υπάρχει πιθανότητα ρωγμών φύλλων.

Είδη

Τα κιβώτια γυψοσανίδας χωρίζονται ανάλογα με την τοποθεσία, τον προορισμό και τον αριθμό των προσώπων. Τις περισσότερες φορές είναι χτισμένο πάνω στο ανώτατο όριο. Οι κατασκευές οροφής είναι από τις πιο δημοφιλείς και ευρέως διαδεδομένες, επιτρέποντας όχι μόνο να κρύβουν σημαντικά ελαττώματα και επικοινωνίες αλλά και να αλλάζουν το σχήμα της οροφής, δημιουργώντας πολυεπίπεδες συνθέσεις διαφορετικών συνθέσεων. Το κιβώτιο οροφής είναι μια καλή θέση για τη λωρίδα LED και τα προβολικά τοποθετημένα στον καμβά.

Στον τοίχο, ένα κιβώτιο γυψοσανίδας τοποθετείται πιο συχνά για διαφορετικούς σκοπούς. Εκτός από την απόκρυψη επικοινωνιών. μπορεί να εκτελέσει άλλες λειτουργίες: είναι δυνατή η οριοθέτηση της επιφάνειας των τοίχων, οι μικρές κατασκευές χρησιμεύουν ως ράφια ή κόγχες, ο σχεδιασμός εγκατάστασης είναι σε θέση να καταλαμβάνει ολόκληρο τον τοίχο ή ένα μικρό τμήμα του. Ανάλογα με τη θέση του κουτιού χωρίζονται σε γωνιώδη και ευθεία.Οι ευθείες όψεις έχουν τρία πρόσωπα - δύο πλευρικά και ένα κεντρικό.

Η γωνιακή επιλογή, σε αντίθεση με τον τοίχο και την οροφή, αποτελείται από δύο επίπεδα. Τέτοιες μορφές τοποθετούνται στη διασταύρωση δύο τοίχων και χρησιμοποιούνται για να κρύψουν τους σωλήνες, καθώς και να ανεγερθούν κάτω από την κουκούλα. Το ίδιο το κιβώτιο έχει εμφάνιση σχήματος L και τα πρόσωπά του συνδέονται σε ορθή γωνία, έχοντας έναν κεκλιμένο κόπτη.

Πεδίο εφαρμογής

Η δομή εγκατάστασης τοποθετείται σε χώρους διαφορετικών χρήσεων. Η θέση εξαρτάται από τα λειτουργικά εξαρτήματα. Στην κουζίνα, ένα κουτί γυψοσανίδας εγκαθίσταται, κατά κανόνα, για πρόσθετο φωτισμό του χώρου εργασίας. Μερικές φορές γίνεται και στη συνέχεια εγκαθίσταται για να κρύψει μια μπαταρία αποτελούμενη από ένα ή περισσότερα τμήματα. Αυτό το σχέδιο βρίσκεται γύρω από το ψυγείο και είναι τοποθετημένο με δύο τρόπους.

Στην πρώτη περίπτωση, το άνω επίπεδο βιδώνεται στο κάτω μέρος του περβάζι και ο πυθμένας συνδέεται στην επιφάνεια του δαπέδου. Όταν χρησιμοποιείται η δεύτερη μέθοδος αντί για το κιβώτιο δαπέδου είναι στερεωμένο στον τοίχο. Προκειμένου ο ζεστός αέρας να κυκλοφορήσει σωστά, δημιουργούνται ειδικές υποδοχές στο κουτί.

Το κιβώτιο, σχεδιασμένο για φωτισμό, μπορεί να τοποθετηθεί και με τις δύο πλευρές και με τις 3 πλευρές. Η τροποποίηση εξαρτάται από τη θέση της προβλεπόμενης εγκατάστασης και του ύψους.

Στην κουζίνα, εγκαταστήστε τοίχους, οροφές και μικτούς τύπους συστημάτων. Κάτω από την κουκούλα, κατά κανόνα, χρησιμοποιούνται αγωγοί οροφής, οι οποίοι έχουν σωρό ορθογώνιο σχήμα και σχέδια μικτού τύπου και οι τοίχοι που γειτονεύουν με τη γωνία έχουν σχήμα L.

Στην τουαλέτα το κουτί εγκαθίσταται συχνά για να κρύψει την αποχέτευση αποχέτευσης, και στο μπάνιο - για να κλείσει το σύστημα ύδρευσης. Λόγω του ιδιαίτερου μικροκλίματος αυτών των χώρων, τα φύλλα γυψοσανίδας πρέπει να είναι ανθεκτικά στην υγρασία. Και οι ίδιοι οι σωλήνες, γύρω από τους οποίους είναι κατασκευασμένη η δομή, καλύπτονται συχνά με συμπύκνωμα · επομένως, η χρήση ενός ανθεκτικού στην υγρασία υλικού αποτελεί βασική αναγκαιότητα.

Στο υπνοδωμάτιο, στο καθιστικό και σε άλλα σαλόνια, το κουτί μπορεί να χρησιμοποιηθεί όχι τόσο για την κάλυψη των αντιαισθητικών εσωτερικών στοιχείων, αλλά και για πρακτικούς λόγους. Ένα μικρό κουτί σε σχήμα ράφι για τηλεόραση, βιβλία και άλλα πράγματα μπορεί να μεταμορφώσει σημαντικά το εσωτερικό χωρίς μεγάλες δαπάνες και χρόνο.

Μερικές φορές το κουτί στο δωμάτιο χρησιμεύει ως διακοσμητικό και ταυτόχρονα λειτουργικό στοιχείο. Είναι εγκατεστημένο για να κρύβει τα κρεμαστά εξαρτήματα κουρτινών (άγκιστρα).Τοποθετήστε αυτή την επιλογή στην επιφάνεια οροφής κατά μήκος του ανοίγματος παραθύρου. Επιπλέον, ο σχεδιασμός χρησιμεύει ως πλατφόρμα για την τοποθέτηση της ταινίας LED.

Όπου υπάρχει φωτισμός, υπάρχουν καλώδια. Για την ασφάλεια και την αισθητική εμφάνιση του δωματίου τοποθετείται κουτί διακλάδωσης. Η εγκατάσταση του κουτιού σύνδεσης είναι απαραίτητη για τη σωστή οργάνωση της μεταγωγής καλωδίων και καλωδίων.

Ένας υψηλός βαθμός προστασίας από την έκθεση σε εξωτερικούς παράγοντες παρέχεται από το κουτί συγκόλλησης, που χαρακτηρίζεται από κατασκευαστές με τα γράμματα IP και δύο αριθμούς που δείχνουν το επίπεδο προστασίας από τα σωματίδια σκόνης (το πρώτο ψηφίο) και την υγρασία (το δεύτερο ψηφίο).

Πώς να το κάνετε;

Για να κατασκευάσετε ένα κιβώτιο γυψοσανίδας με τα χέρια σας πρέπει να διεξάγετε σωστά τις προπαρασκευαστικές εργασίες.

Αυτές περιλαμβάνουν διαδικασίες όπως:

  • προσδιορισμός του τόπου εγκατάστασης ·
  • σήμανση ·
  • προετοιμασία υλικού και εργαλείων ·
  • εγκατάσταση.

Η σήμανση του χώρου εγκατάστασης απαιτεί βοηθητικά μέσα, όπως μολύβι, μεμβράνη, επίπεδο κατασκευής και τετράγωνο χάρακα. Για την τοποθέτηση του σκελετού δεν μπορείτε να το κάνετε χωρίς τρυπάνι, κατσαβίδι, σφυρί, αλυσοπρίονο και κοπτικό για σύνδεση προφίλ.Ο σχηματισμός του κιβωτίου είναι αδύνατος χωρίς ένα κατάλληλο μαχαίρι κατασκευής και πλάνη λείανσης. Τα υλικά που χρησιμοποιούνται είναι φύλλα γυψοσανίδας πάχους 12,5 mm και άκαμπτα μεταλλικά προφίλ.

Αφού αποφασίσετε για τον τόπο εγκατάστασης, μπορείτε να ξεκινήσετε τη μέτρηση του μελλοντικού κουτιού χρησιμοποιώντας τα εργαλεία που προετοιμάστηκαν για αυτή τη διαδικασία.

Για να προσδιορίσετε το μελλοντικό μέγεθος του πλαισίου είναι σημαντική η θέση του αντικειμένου. Αν σχεδιάζετε να το εγκαταστήσετε στην οροφή, τότε αυτή η θέση θεωρείται οριζόντια. Τα σήματα που καθορίζουν το πλάτος της κατασκευής σε αυτή την περίπτωση θα τοποθετηθούν στην επιφάνεια της οροφής και σήματα που αντιστοιχούν στο μήκος της τοποθετούνται στον τοίχο. Όταν το αντικείμενο τοποθετείται κάθετα, τα σημάδια που αντιστοιχούν στο μήκος και το πλάτος του τοποθετούνται στην επιφάνεια του τοίχου και προσδιορίζουν τον όγκο της μελλοντικής δομής στο πάτωμα και στην οροφή. Για να προσδιοριστούν τα όρια του κουτιού, είναι απαραίτητο να επισημανθούν τα πιο προεξέχοντα μέρη, και από αυτά τα απαραίτητα εκατοστόμετρα να τεθούν στην άκρη.

Κατά τη μέτρηση της συμπεριφοράς ενός μελλοντικού σχεδίου, αξίζει να θυμόμαστε ότι το κενό μεταξύ των άκρων του κιβωτίου και του ίδιου του αντικειμένου πρέπει να είναι τουλάχιστον 5 cm.Θα πρέπει επίσης να ληφθεί υπόψη το επακόλουθο εξωτερικό φινίρισμα, δηλαδή το πάχος και η ακεραιότητα. Εάν το φινίρισμα των εξωτερικών πλευρών του κιβωτίου υποτίθεται ότι είναι κεραμίδι, τότε κατά τη σήμανση είναι απαραίτητο να ληφθεί υπόψη το πλάτος του, έτσι ώστε να μην προσαρμοστεί το υλικό πλακιδίων σε ένα ήδη κατασκευασμένο μοντέλο. Μετά την εφαρμογή της σήμανσης, πρέπει να συνδέσετε με ακρίβεια όλα τα σημειωμένα σημεία. Κατά τον καθορισμό των περιγραμμάτων του μελλοντικού κουτιού, πρέπει να χρησιμοποιήσετε τη γωνία. Οι σωστά κατασκευασμένες γραμμές που τρέχουν από τα σημάδια στο αντικείμενο πρέπει να βρίσκονται σε μια αυστηρά κάθετη θέση.

Οι διατάξεις ενός κάθετα τοποθετημένου αντικειμένου ξεκινούν από την οροφή. Για να επαληθεύσετε την ακρίβεια του περιγράμματος, θα χρειαστεί να χαμηλώσετε τη γραμμή από το ανώτερο σημείο γωνίας, το κάτω γωνιακό σημείο πρέπει να συμπίπτει με το ανώτερο σημείο. Αφού ελέγξετε τη σήμανση, μπορείτε να προχωρήσετε στην εγκατάσταση της δομής. Για να εγκαταστήσετε το κουτί γρήγορα, και το σημαντικότερο, σωστά, πρέπει να ακολουθήσετε ορισμένους κανόνες. Υπάρχει μια βήμα-προς-βήμα οδηγίες σε αυτό το λογαριασμό, χάρη στο οποίο όλα τα έργα χωρίζονται σε στάδια.

Η εγκατάσταση του πλαισίου δεν είναι λιγότερο σημαντική από την σήμανση. Στα έτοιμα σχήματα πρέπει να εγκαταστήσετε μεταλλικά προφίλ.Αρχικά, προσαρμόζουμε τους στύλους στον τοίχο, προεξέχουμε τις τρύπες για αυτή τη διαδικασία και βιδώνουμε τους πείρους. Για ισχυρότερη στερέωση, η απόσταση μεταξύ των οπών πρέπει να είναι μεταξύ 50-60 mm. Τα προφίλ οδηγών πρέπει πρώτα να στερεωθούν στην επιφάνεια της οροφής και μετά στο πάτωμα. Μετά μπορείτε να προχωρήσετε στη στερέωση των εμπρόσθιων κολόνων, που προέρχονται από τα ανώτερα προφίλ οδηγών, χρησιμοποιώντας πτερύγια ή βίδες.

Για να διατηρηθεί η δομή σε ομαλή θέση, πρέπει να χρησιμοποιηθούν πρόσθετα προφίλ - τα λεγόμενα ενισχυτικά νεύρα. Πρέπει να λαμβάνουν μια αυστηρά κάθετη θέση όσον αφορά τα προφίλ ράφι και να βρίσκονται σε απόσταση όχι μεγαλύτερη από 1 μέτρο η μία από την άλλη. Η τοποθέτηση ενισχυτικών στοιχείων είναι σημαντική αν το ύψος ολόκληρης της κατασκευής είναι μεγαλύτερο από 1,5 m και το πλάτος των άκρων είναι μεγαλύτερο από 25 cm. Επιπλέον, αποτελούν τη βάση πάνω στην οποία προσαρτώνται φύλλα γυψοσανίδας (FCL).

Για οριζόντια αντικείμενα, η εγκατάσταση της κατασκευής αρχίζει με την τοποθέτηση του προφίλ οδήγησης (UD) γύρω από ολόκληρη την περίμετρο. Στη συνέχεια βιδώστε τον κάθετο βραχυκυκλωτήρα. Αφού τα διορθώσετε, είναι απαραίτητο να ξεκινήσετε την εγκατάσταση του προφίλ κατεύθυνσης.Το κάτω μέρος του κιβωτίου μπορεί να συναρμολογηθεί στο πάτωμα και μόνο στη συνέχεια να στερεωθεί αυτό το δομικό στοιχείο στο άνω μισό. Μετά την προετοιμασία του πλαισίου προχωρήστε στο σχηματισμό του ίδιου του κιβωτίου. Από τα προετοιμασμένα φύλλα γυψοσανίδας κόψτε το επιθυμητό μέγεθος και σχήμα της όψης του μελλοντικού σχεδίου. Πρώτα πρέπει να κάνετε μετρήσεις του πλάτους, του μήκους των πλευρών και να σημειώσετε αυτά τα στοιχεία στο φύλλο. Αφού μπορέσετε να προχωρήσετε στα σήματα σύνδεσης. Διεξάγεται μια τομή κατά μήκος των διαμορφωμένων περιγραμμάτων.

Για να μην χαλάσετε το υλικό, πρέπει να ακολουθήσετε ορισμένους κανόνες:

  • Κόψτε το φύλλο κατά μήκος των περιγραμμάτων που παράγονται με ένα χάρακα και χαρτικά. Η ίδια η διαδικασία πρέπει να περάσει χωρίς βιασύνη και υπερβολική πίεση. Οι άκρες της τομής επεξεργάζονται με ένα επίπεδο αποφλοιώσεως με μια μικρή κλίση 22,5 μοίρες. Όταν συνδέεται με το GCR, σχηματίζεται μια γωνία 45 μοιρών, λόγω της οποίας τα φύλλα είναι σταθερά συνδεδεμένα μεταξύ τους.
  • Μετά την προετοιμασία των φύλλων, μπορείτε να ράψετε το πλαίσιο χρησιμοποιώντας βίδες με αυτοκόλλητη βίδα για τοποθέτηση 35-45 mm, με βήμα 25 mm. Για μικρά κιβώτια πλαισίων, οι βίδες αυτοεπιπεδώματος είναι η πιο αποδεκτή μέθοδος στερέωσης φύλλων. Εάν χρησιμοποιούνται σανίδες γυψοσανίδας για τοίχους τοίχου, τότε μπορεί να χρησιμοποιηθεί αφρός συναρμολόγησης ως προσάρτημα.Το συνολικό κόστος του αφρού που απαιτείται για τη στερέωση είναι χαμηλότερο από το κόστος των χρησιμοποιημένων μεταλλικών προφίλ, επιπλέον, συμβάλλει στη διατήρηση της θερμότητας στο δωμάτιο.

Αλλά αξίζει να θυμάστε ότι για να αποσυναρμολογήσετε τη δομή χωρίς να βλάψει τα φύλλα του γυψοσανίδας που έχουν καθοριστεί με τη βοήθεια του αφρού συναρμολόγησης δεν θα λειτουργήσει, απλά πρέπει να το σπάσει. Επομένως, όταν η ανακατασκευή είναι ευκολότερη και πιο κερδοφόρα για την αποσυναρμολόγηση των φύλλων, βιδωμένα με βίδες.

Συμβουλές

Το κιβώτιο γυψοσανίδων είναι, στην πραγματικότητα, ένα απλό σχέδιο, που στις περισσότερες περιπτώσεις προορίζεται να κρύψει μερικά διακοσμητικά στοιχεία. Αλλά, κατά την εγκατάσταση, δεν πρέπει να ξεχάσετε την πρακτική επανατοποθέτηση αυτής της δομής, καθώς και μερικές από τις αποχρώσεις της ίδιας της εγκατάστασης.

Η τοποθέτηση του κιβωτίου, ξεκινώντας με σήμανση και τελειώνοντας με τη στερέωση των φύλλων, θα πρέπει να πραγματοποιηθεί χρησιμοποιώντας το επίπεδο του κτιρίου. Είναι δυνατή η χρήση τόσο ενός απλού εργαλείου με τη μορφή ενός χάρακα με μια κεντρική θέση μιας φιάλης με ένα υγρό, όσο και μια πιο ακριβή, σύγχρονη συσκευή όπως το επίπεδο λέιζερ.

Κάθε στάδιο της εργασίας πρέπει να πραγματοποιείται υπό τον έλεγχο αυτής της συσκευής, διαφορετικά η κατασκευασμένη δομή μπορεί να επιτευχθεί με σημαντικές αποκλίσεις, οι οποίες δεν θα έχουν πολύ καλή επίδραση στα λειτουργικά χαρακτηριστικά της.

Για τη σταθερότητα και τη δύναμη του κουτιού, το μέγεθος του πλαισίου έχει μεγάλη σημασία.ή μάλλον, τα ενισχυτικά του. Με το μήκος αυτών των στοιχείων πλαισίου περισσότερο από 80 cm, είναι εγκατεστημένοι πρόσθετοι σύνδεσμοι - αυτοί είναι κάτοχοι σχήματος U, με τη βοήθεια των οποίων η δομή διατηρείται σε ομαλή θέση.

Κατά την εγκατάσταση ενός κουτιού με καμπυλόγραμμες φόρμες για την κοπή των φύλλων είναι προτιμότερο να χρησιμοποιείτε παζλ. Χάρη σε αυτόν, οι περικοπές είναι αρκετά ομαλές, ομαλές και όμορφα περιγράφονται. Για το σχηματισμό στρογγυλών οπών για τις υποδοχές ή τα φωτιστικά οροφής, είναι προτιμότερο να χρησιμοποιείτε ειδικές κορώνες που συναρμολογούνται σε ένα τρυπάνι.

Παράθυρο πρόσβασης σωλήνων

Κατά την τοποθέτηση των κουτιών για τα αντικείμενα όπως ένα αποχετευτικό σωλήνα ή το σωλήνα ανύψωσης νερού πρέπει κοπεί μια τρύπα στα φύλλα, διευκολύνοντας έτσι την πρόσβαση στα συγκεκριμένα στοιχεία από αυτά τα αντικείμενα. Σε έναν σωλήνα αποχέτευσης, είναι σύνδεσμοι που έχουν ένα κλάδο ή μια οπή που κλείνει με ένα ειδικό πώμα. Η συσκευή προορίζεται για την εκκαθάριση της απόφραξης, επομένως είναι αδύνατο να κλείσει το φύλλο με πρόσβαση σε αυτό.

Επιπλέον, ο σωλήνας αποχέτευσης έχει μια σύνδεση όπου ο εσωτερικός σωλήνας αποχέτευσης συγκλίνει με τον κεντρικό ανυψωτήρα.Σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης ή απλής αντικατάστασης πρέπει επίσης να είναι προσβάσιμη. Η απαίτηση αυτή ισχύει για μετρητές νερού, βαλβίδες, αντισταθμιστές, βαλβίδες αντεπιστροφής και κιβώτια ταχυτήτων για υδραυλικές εγκαταστάσεις.

Για μια αισθητική εμφάνιση ολόκληρης της δομής, μια τρύπα για ένα ειδικό παράθυρο κόβεται για να ταιριάζει στην πόρτα. Κατά το σχηματισμό του πρέπει να λαμβάνει υπόψη το μέγεθος του πλαισίου φύλλου, κατά κανόνα, είναι μικρότερο από το άνοιγμα 1-3 mm. Η τοποθέτηση του κουτιού στο κουτί μπορεί να πραγματοποιηθεί τόσο πριν από την τοποθέτηση του φύλλου στο πλαίσιο, όσο και μετά.

Οι οπές στο κουτί σχηματίζονται επίσης στους χώρους όπου οι σωλήνες ή άλλο αντικείμενο με επένδυση εξέρχεται πέρα ​​από τα όριά του. Το κομμάτι πρέπει να είναι ελαφρώς μεγαλύτερο σε διάμετρο από το σωλήνα. Το κενό που σχηματίζεται είναι γεμάτο με υλικά που αποδυναμώνουν τη μετάδοση δονητικών δονήσεων από το σωλήνα στη δομή.

Όμορφα παραδείγματα στο εσωτερικό

Σήμερα, ανθεκτικό και ελαφρύ γυψοσανίδας είναι το καλύτερο υλικό φινιρίσματος, και στη βάση των όμορφων ερμηνειών στο εσωτερικό είναι ένα κανονικό κιβώτιο. Τελειώνοντας την οροφή, τοίχους και άλλες επιφάνειες, το σχηματισμό των εσωτερικών αντικειμένων και την εγκατάσταση των δομών που μετατρέπουν το δωμάτιο, είναι δυνατόν μόνο με βάση το κιβώτιο.

Χρησιμοποιώντας το κιβώτιο, μπορεί να δοθεί οροφή και τοίχοι, ακόμη και η πιο ασυνήθιστη μορφή: εγκαταστήστε φωτιστικά στα σωστά σημεία, δημιουργήστε όμορφα ράφια και κόγχες που δίνουν στο εσωτερικό ενός διαμερίσματος ή σπιτιού μια μοναδική μοναδική εμφάνιση. Χάρη στο κιβώτιο γυψοσανίδας, τα μειονεκτήματα του δωματίου μετατρέπονται σε πλεονεκτήματα. Το κύριο πράγμα είναι να τοποθετήσετε σωστά τη δομή, τότε ένα συνηθισμένο διαμέρισμα θα μετατραπεί σε μια όμορφη και άνετη κατοικία.

Πώς να φτιάξετε ένα κουτί γυψοσανίδας, δείτε το παρακάτω βίντεο.

Σχόλια
Συντάκτης
Πληροφορίες που παρέχονται για σκοπούς αναφοράς. Για κατασκευαστικά θέματα, συμβουλευτείτε πάντοτε έναν ειδικό.

Αίθουσα εισόδου

Σαλόνι

Υπνοδωμάτιο