Γυψοσανίδας ανθεκτικό στην υγρασία: χαρακτηριστικά και εφαρμογή

Το απλό χαρτόνι, όταν έρθει σε επαφή με το νερό, αποψύχεται γρήγορα. Ως εκ τούτου, σαν υλικό φινιρίσματος, χρησιμοποιούνται συχνότερα γυψοσανίδες ανθεκτικές στην υγρασία. Πριν αγοράσετε είναι σημαντικό να μελετήσετε τις βασικές παραμέτρους του, έτσι ώστε η εργασία μαζί του να μην προκαλεί δυσκολίες.

Τι είναι αυτό;

Η ερμηνεία της συντομογραφίας GKLV είναι μια γυψοσανίδα ανθεκτική στην υγρασία. Αυτή η επίστρωση σας επιτρέπει να ολοκληρώσετε την κουζίνα, το μπάνιο, την τουαλέτα ή το ντους. Διαφέρει από τη συνηθισμένη εσωτερική δομή του γυψοσανίδας και τη χημική του σύνθεση. Εξωτερικό χρώμα στις περισσότερες περιπτώσεις, πράσινο, ανοιχτό πράσινο, παράγονται περιστασιακά ροζ υλικά.

Η χρήση γυψοσανίδας είναι πολύ μεγάλη, είναι ένα από τα πιο ευπροσάρμοστα υλικά φινιρίσματος.

Είναι εύκολο στη χρήση σε οικιστικά και μη οικιστικά κτίρια προκειμένου:

 • περιβάλλουν τον τοίχο.
 • να δημιουργήσετε ένα διαμέρισμα.
 • δημιουργούν ένα πολύπλοκο διακοσμητικό στοιχείο.
 • κάνει ένα ανώτατο όριο πολλαπλών επιπέδων.

Το καλύτερο αποτέλεσμα επιτυγχάνεται όταν χρησιμοποιείται γυψοσανίδα ανθεκτικός στην υγρασία σε χώρους με εξαιρετικό αερισμό, οι οποίοι αερίζονται τακτικά. Πρέπει να δοθεί προσοχή στην κατοχυρωμένη σήμανση. Η ομάδα Α είναι πιο ισορροπημένη από το υλικό της κατηγορίας Β και διαρκεί περισσότερο. Από την άλλη πλευρά, η κάλυψη αυτή θα είναι πάντοτε ακριβότερη.

Τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα κάθε υλικού, και γυψοσανίδας ανθεκτικό στην υγρασία δεν αποτελεί εξαίρεση. Είναι σημαντικό να θυμάστε ότι καμία θεραπεία δεν μπορεί να αυξήσει την αντοχή της σε νερό υψηλότερη από 80%. Αυτό σημαίνει ότι στο μπάνιο αυτό το υλικό δεν είναι επιθυμητό να χρησιμοποιηθεί χωρίς επακόλουθο χρώση ή επικάλυψη με διακοσμητικά κεραμίδια. Για τους υπόλοιπους δείκτες το GCR εμφανίζεται πολύ καλύτερα.

Είναι απολύτως ασφαλές από υγειονομικούς όρους, εύκολο στην εγκατάσταση, δεν απαιτεί ιδιαίτερη φροντίδα.

Ειδικά χαρακτηριστικά

Τεχνικά χαρακτηριστικά της γυψοσανίδας λόγω του ότι αποτελείται από γύψο, που περιέχει υδρόφοβα πρόσθετα και ένα ζεύγος στρώσεων από χαρτόνι,τα οποία επεξεργάζονται με ειδικό τρόπο. Αυτό το διάλυμα προστατεύεται ταυτόχρονα από την υγρασία, από την εμφάνιση μυκήτων. Αλλά κάθε κατασκευαστής έχει φυσικά τα δικά του μυστικά που δεν μπορούν να διαβαστούν στα Κρατικά Πρότυπα ή άλλα κανονιστικά έγγραφα.

Το πάχος του γυψοσανίδας κυμαίνεται από 0,65 έως 2,4 εκ. Είναι απαραίτητο να επιλέξετε την τιμή ανάλογα με τις συνθήκες λειτουργίας και τον σκοπό της εφαρμογής. Για να δημιουργήσετε έναν τοίχο σε ένα διαμέρισμα, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε φύλλα που δεν είναι πιο λεπτά από τα 1,25 εκατοστά.Όταν δημιουργούνται τόξα και σχηματοποιημένα στοιχεία, οι εγκάρσιες διαστάσεις κυμαίνονται από 0,65 έως 1,25 εκατοστά.

Στις σημειώσεις του κατασκευαστή παρέχονται πληροφορίες σχετικά με:

 • τον τύπο φύλλων και την ομάδα τους ·
 • σχεδιασμός άκρων.
 • το μέγεθος και το πρότυπο σύμφωνα με το οποίο το προϊόν απελευθερώνεται.

Το χαμηλό βάρος σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε γυψοσανίδα χωρίς βοήθεια και σχεδόν σε κάθε περίπτωση. Το φορτίο στις δομές στήριξης των τοίχων είναι ελάχιστο. Είναι αδύνατο να μην δοθεί προσοχή στη διαπερατότητα ατμών του γυψοσανίδας, επειδή είναι πάντοτε κατασκευασμένο από πορώδη γύψο. Τυπική πυκνότητα γυψοσανίδας είναι 2300 kg ανά 1 τετραγωνικό. Υπάρχουν ειδικές παραλλαγές αυτού του υλικού για υπαίθρια εργασία, αλλά αξίζουν μια ξεχωριστή συζήτηση.

Είδη

Εκτός από το συνηθισμένο GKLV, υπάρχει επίσης ένα GKLVO - αυτό το υλικό είναι ανθεκτικό όχι μόνο στο νερό, αλλά και στη φωτιά. Η γυψοσανίδα ανθεκτική στην υγρασία περιέχει πάντοτε γύψο σε μείγμα με αντιμυκητιασικά πρόσθετα και κόκκους σιλικόνης, που αυξάνουν την αντοχή στο νερό. Είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι ακόμη και η επισήμανση ως αδιάβροχο GCR θα πρέπει να χρησιμοποιείται μόνο όταν προστατεύεται το εξωτερικό του στρώμα με επιπρόσθετες επικαλύψεις.

Το ανθεκτικό σε πυρκαγιά υλικό τοιχώματος, σε αντίθεση με το απλό, αντιστέκεται απόλυτα στη δράση της ανοικτής φωτιάς λόγω του ότι ο πυρήνας ενισχύεται με ενισχυτικά στοιχεία.

Αυτό το προϊόν χρησιμοποιείται:

 • σε βιομηχανικούς χώρους.
 • στους αγωγούς αερισμού.
 • σε σοφίτες.
 • στη διακόσμηση των ηλεκτρικών πινάκων.

Για το μπάνιο κάτω από το κεραμίδι δεν είναι κατάλληλη γυψοσανίδα με μια ευθεία άκρηεπειδή προοριζόταν αρχικά για στεγνή εγκατάσταση. Αυτός ο τύπος υλικού δεν απαιτεί την τοποθέτηση των αρθρώσεων. Οι επεξεργασμένες ακμές έχουν σχεδιαστεί για να διευκολύνουν τη συγκόλληση ενισχυτικών ταινιών και την επακόλουθη εφαρμογή του στόκου. Το υλικό με στρογγυλεμένη άκρη επιτρέπει το στόκ, αλλά δεν χρειάζονται ενισχυτικές ταινίες.

Σε αυτές τις περιπτώσεις, όταν απαιτείται όχι μόνο η προστασία από την υγρασία, αλλά και η συγκράτηση του εξωγενούς θορύβου, είναι πιο σωστό να προτιμάτε το aquapanel σε γυψοσανίδα ανθεκτικό στην υγρασία.Αυτό το υλικό προτιμάται επίσης εάν το συμπύκνωμα σχηματίζεται συνεχώς ή η επιφάνεια είναι σε συνεχή επαφή με ένα υγρό. Σε όλες τις άλλες περιπτώσεις, η επιλογή υπέρ αυτής ή εκείνης της επιλογής είναι αποκλειστικά προσωπική υπόθεση.

Διαστάσεις

Τα τυπικά μεγέθη ανθεκτικών σε υγρασία γυψοσανίδων κυμαίνονται από 60x200 έως 120x400 εκ. Στις περισσότερες περιπτώσεις, ένα βήμα αντιστοιχεί σε 5 εκατοστά, σπάνια χρησιμοποιείται πάχος γυψοσανίδας πάχους 10 χιλιοστών, πολύ πιο συχνά οι κατασκευαστές και οι επισκευαστές χρειάζονται υλικό 12 χιλιοστών (αν ακριβώς 12,5 χιλιοστά). Αυτά τα τρία μεγέθη θεωρούνται τα καλύτερα από την άποψη της δύναμης και της υγρασίας.

Χρώματα

Το χρώμα του γυψοσανίδας που είναι ανθεκτικό στην υγρασία στις περισσότερες περιπτώσεις είναι πράσινο. Αυτό οφείλεται κυρίως στην ανάγκη προσδιορισμού της κατηγορίας προϊόντων. Επειδή στα πιο σημαντικά δωμάτια (μπάνια) στην κορυφή της γυψοσανίδας θα τοποθετηθεί ακόμα μια επίστρωση, η ομοιομορφία των χρωμάτων δεν αποτελεί μειονέκτημα.

Επιλογή και εφαρμογή

Εκτός από τα συνοδευτικά έγγραφα και το πράσινο χρώμα, το GCR ανθεκτικό στην υγρασία έχει μια άλλη σημαντική διαφορά από τα απλά ανάλογα. Το τμήμα γύψου της κατασκευής είναι σκοτεινό και οι άκρες του προστατεύονται από ένα χαρτονένιο στρώμα, αυτό είναι σημαντικό για μέγιστη αντοχή στο νερό. Το πλάτος και το μήκος του φύλλου σάς επιτρέπουν να επιλέξετε τη βέλτιστη λύση για σχεδόν οποιοδήποτε δωμάτιο.

Όσο λιγότερες αρθρώσεις πρέπει να κάνετε, τόσο ευκολότερη θα είναι η εργασία και το πιο αξιόπιστο θα είναι ο διακοσμημένος τοίχος. Αυτό είναι σημαντικό να ληφθεί υπόψη κατά την αξιολόγηση των απαιτούμενων διαστάσεων του υλικού.

Όσοι έχουν ήδη εγκαταστήσει τακτικές γυψοσανίδες μπορούν εύκολα να αντεπεξέλθουν στο αδιάβροχο αντίστοιχο. Η ομοιότητα εκδηλώνεται με την τοποθέτηση ενός μεταλλικού πλαισίου, ως μέρος των απαραίτητων εργαλείων και οδηγών.

Απαιτείται πάντα:

 • αυτο-κοχλίες βίδες?
 • πείροι ·
 • Κατασκευές προφίλ.
 • εργαλεία σήμανσης.
 • εργαλείο για την προετοιμασία οπών.

Θα πρέπει επίσης να ληφθεί υπόψη ότι το κόστος ενός φύλλου ανθεκτικού στην υγρασία είναι κάπως υψηλότερο σε σύγκριση με το συμβατικό υλικό φινιρίσματος. Σε χώρους με υγρασία, η εγκατάσταση πρέπει να πραγματοποιείται μόνο με καλό εξαερισμό και με μικρότερη απόσταση μεταξύ των τμημάτων του πλέγματος από ό, τι σε κανονική κατάσταση. Για την προετοιμασία του πλαισίου στο μπάνιο χρησιμοποιείται μόνο αλουμίνιο, τα ξύλινα εξαρτήματα δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν. Οποιαδήποτε ραφή είναι σφραγισμένη πολύ προσεκτικά και πάντα να μάθετε πριν ξεκινήσετε την εργασία ποια πλευρά του φύλλου είναι το μπροστινό μέρος. Ασφαλίστε τις βίδες κατά προτίμηση σε απόσταση 20 cm το ένα από το άλλο.

Είναι δυνατή η τοποθέτηση γυψοσανίδας με αντοχή στην υγρασία με ή χωρίς πλαίσιο.Εάν η μέθοδος χωρίς πλαίσιο έχει επιλεγεί, απαιτείται η προσεκτική προετοιμασία της επιφάνειας, αφαιρέστε όλη την παλιά επίστρωση από αυτήν. Στη συνέχεια, εφαρμόστε ένα αστάρι, το οποίο όχι μόνο εμποδίζει την ανάπτυξη παρασίτων αλλά επίσης βελτιώνει την πρόσφυση της συγκολλητικής σύνθεσης.

Η ίδια η κόλλα εφαρμόζεται είτε γύρω από την περίμετρο είτε με τα μπαλώματα μας. Η πρώτη μέθοδος επιλέγεται όταν ο τοίχος βρίσκεται σε άριστη κατάσταση και δεν αποκλίνει από την κάθετη. Οι πλευρές του χαρτονιού είναι επικαλυμμένες με κόλλα, για μεγαλύτερη αξιοπιστία τοποθετούνται σε δύο λωρίδες σε ίσες αποστάσεις από την άκρη. Στη συνέχεια, το επεξεργασμένο μπλοκ εφαρμόζεται στον τοίχο και ισοπέδωσε, εστιάζοντας στις ενδείξεις της στάθμης του κτιρίου. Κόλλα λιπάνετε ολόκληρη την επιφάνεια του φύλλου. Εφαρμόστε το συγκολλητικό μίγμα στην επιφάνεια του τοίχου ή όχι, οι πλοίαρχοι αποφασίζουν μόνοι τους, αλλά αυτό το βήμα θα βοηθήσει στην αποφυγή εμφάνισης κοιλοτήτων κάτω από το τελικό στρώμα.

Είναι απαραίτητο να κολλήσετε τη γυψοσανίδα σε ένα δωμάτιο όπου δεν θα υπάρχουν ρεύματα, διαφορετικά η κόλλα θα στεγνώσει προτού εξασφαλίσει κανονική πρόσφυση. Με τη θερμοκρασία και την υγρασία που υποδεικνύονται στις οδηγίες, η κατάψυξη θα εμφανιστεί μετά από 24 ώρες. Στη συνέχεια, το τελειωτικό υλικό αλέθεται, μετά από 24 ώρες, όταν είναι εμποτισμένο, επεξεργάζεται με μια γενική σύνθεση και έπειτα βαμμένο ή επικολλημένο ταπετσαρία.Για τις πληροφορίες σας: είναι αδύνατο να κολλήσετε κεραμίδια στο γυψοσανίδα εγκατεστημένο χρησιμοποιώντας τεχνολογία χωρίς πλαίσιο.

Όταν χρησιμοποιείτε ένα πλαίσιο, είναι στερεωμένη μια πλευρά από γύψο, η οποία είναι πυκνότερη και σκληρότερη. Η τοποθέτηση των προφίλ οδηγών γίνεται κατά μήκος των γραμμών που συνδέουν τις χαμηλότερες γωνίες των επιφανειών. Για να εξασφαλιστεί η μέγιστη ακαμψία της δομής, οι αναρτήσεις τοποθετούνται περίπου κάθε 5 εκατοστά. Για τον σχηματισμό των σχηματιζόμενων στοιχείων, χρησιμοποιείται μόνο ένα φύλλο GCR μικρού μεγέθους, το οποίο κόβεται σε ορισμένα μερίδια.

Συμβουλές και κόλπα

Πολλοί άνθρωποι που δεν έχουν σημαντική εμπειρία είναι προβληματισμένοι από το ερώτημα σε ποια πλευρά να στερεώσουν φύλλα υγρασίας ανθεκτικά γυψοσανίδας. Η απάντηση είναι πολύ απλή: πρέπει να δούμε πώς βρίσκεται το αυλάκι, το οποίο εμφανίζεται όταν τοποθετείτε το άκρο σε γωνία. Είναι πιθανό να μην δοθεί προσοχή στα φύλλα χρωματισμού, δεν επιτρέπει τη σωστή επιλογή.

Οι οικοδόμοι πρέπει να αφήσουν τα κενά μεταξύ των αρθρώσεων GKL, για την ποιοτική επεξεργασία του στόκου ακόμη και στο μικρότερο μέρος της επιφάνειας. Το Putty συνιστάται δύο φορές (πριν από την εφαρμογή του εδάφους και μετά). Στη συνέχεια, η επιφάνεια αντιμετωπίζεται με αδιάβροχες ενώσεις,για την καλύτερη δυνατή προστασία της από την εισροή νερού.

Όχι πάντα η ομοιόμορφη εμφάνιση του γυψοσανίδας ικανοποιεί τους ανθρώπους. Σε αυτήν την περίπτωση, θα πρέπει να δημιουργήσετε πρόσθετη κάλυψη - για παράδειγμα, να κολλήσετε την ταπετσαρία. Οι επαγγελματίες κατασκευαστές δεν θεωρούν ότι η εργασία αυτή είναι πολύ περίπλοκη, αλλά όπως σε κάθε επιχείρηση, υπάρχουν ορισμένες αποχρώσεις ότι η άγνοια μπορεί να αποτύχει.

Η τοποθέτηση γυψοσανίδας κάτω από την ταπετσαρία είναι πολύ πιο εύκολη από ό, τι κάτω από την επακόλουθη ζωγραφική ή διακοσμητικό γύψο

Το χαρτόνι είναι το ίδιο χαρτί, αντίστοιχα, η ταπετσαρία κολλημένη σε αυτό χωρίς πρόσθετη επεξεργασία θα κρατηθεί πολύ σταθερά, τόσο πολύ ώστε να είναι σχεδόν αδύνατο να τα αφαιρέσετε χωρίς να καταστρέψετε τη δομή. Η επιλογή είναι προφανής, διότι ακόμη και δύο ή τρεις ημέρες για την προετοιμασία είναι σαφώς πιο οικονομικά συμφέρουσα από μια πλήρη αναδιαμόρφωση του δωματίου κατά την επόμενη ανακαίνιση. Επιπλέον, η πράσινη βάση και τα σημάδια πάνω σε αυτήν θα λάμπουν, και αυτές οι ασήμαντες λεπτομέρειες ενδέχεται να διαταράξουν την έννοια του εσωτερικού ως συνόλου.

Ανεξάρτητα από τις οικονομικές εκτιμήσεις, πρέπει να χρησιμοποιήσετε τουλάχιστον δύο σπάτουλες - ευρείες και μεσαίες. Αν δεν είναι εκεί, αξίζει να αγοράσετε ένα ολόκληρο σύνολο ταυτόχρονα, ωστόσο, αυτά τα χρήσιμα εργαλεία θα είναι χρήσιμα ξανά και ξανά.Αντί για ένα κατσαβίδι, μπορείτε να το κάνετε με ένα κατσαβίδι ποιότητας, αλλά χωρίς ένα μαχαίρι κατασκευής, η εργασία είναι αδύνατη.

Είναι πολύ βολικό να αναμιγνύετε το στόκο σε πλαστικούς κάδους χωρητικότητας 5 ή 7 λίτρων και συνιστάται να χρησιμοποιείτε δοχεία σιλικόνης μικρού μεγέθους άμεσα για εργασία.

Το ίδιο το αστάρι εφαρμόζεται με μαλακές βούρτσες ή κυλίνδρους, που χαρακτηρίζονται από υψηλή απορροφητικότητα. Οι οικοδόμοι προσπαθούν να αραιώσουν το ξηρό στόκο με ένα ειδικό μίξερ και αν δεν χρειάζεται να κάνετε τέτοια εργασία συχνά και για μεγάλο χρονικό διάστημα, μπορείτε να περιορίσετε τον εαυτό σας σε ένα ειδικό ακροφύσιο σε ένα τρυπάνι. Όσο για τις συνθέσεις, τότε για το φινίρισμα των τοίχων της γυψοσανίδας είναι αρκετά αρκετό κοινό στόκος τελειώματος. Η κλασσική τεχνολογία (με ένα προκαταρκτικό στρώμα) είναι πολύ ακριβή και δεν δικαιολογείται στην περίπτωση αυτή.

Για να τελειώσει το γυψοσανίδας κάτω από την ταπετσαρία είναι η πιο σωστή σύνθεση τσιμέντου, δεδομένου ότι είναι πιο ανθεκτικό από το γύψο και το πολυμερές στην καταστρεπτική δράση του νερού. Πριν από την έναρξη της εργασίας, επιθεωρείται προσεκτικά η επιφάνεια για να εκτιμηθεί η ποιότητα του συγκροτήματος και να διορθωθούν πιθανά ελαττώματα. Ελέγχουν ότι όλα τα καπάκια των βιδών είναι μόνο ελαφρώς θαμμένα στο χαρτόνι και δεν προεξέχουν ή πηγαίνουν πολύ βαθιά.Τα μικρότερα ελαττώματα που είναι αόρατα με γυμνό μάτι θα ανιχνεύονται από μια ομαλά μετακινούμενη σπάτουλα.

Προωθούνται πολύ βαθιά, οι βίδες απαιτούν πρόσθετη στερέωση του φύλλου με ένα ακόμη στοιχείο στερέωσης (αλλά η απόσταση μεταξύ του και του προβλήματος πρέπει να είναι τουλάχιστον 5 cm). Η παραβίαση μιας βίδας με βαθιά κοπή μπορεί να οδηγήσει στο γεγονός ότι μετά από λίγο θα ξεσπάσει, και στη συνέχεια τα φύλλα θα αρχίσουν να ραγίζουν, και την ταπετσαρία για να τεντώσει και ακόμη και να σχίσει. Το περιθώριο στο εξωτερικό άκρο του φύλλου αφαιρείται με ένα μαχαίρι. Τέλος, το γυαλόχαρτο βοηθά στην αντιμετώπιση των υπολειμμάτων του. Εξαλείφει επίσης ορατά ίχνη μούχλας, αλλά ο έλεγχος κεφαλαίου του μύκητα είναι δυνατός μόνο με τη χρήση εδαφών σύνθετου σκοπού, τα οποία καταστέλλουν αποτελεσματικά τους μικροοργανισμούς.

Εάν το φύλλο έχει υποστεί μύκητες, αυτό είναι διορθωμένο δύο φορές στη σειρά.

Οι εξωτερικές γωνίες ενισχύονται αναγκαστικά, καθώς οι μεταλλικές ή πλαστικές διάτρητες γωνίες είναι εξαιρετικές ως ενισχυτικά στοιχεία. Οι ειδικοί δεν συνιστούν τη χρήση γαλβανισμένου χάλυβα, διότι με την παραμικρή παραβίαση του προστατευτικού στρώματος, η σκουριά θα είναι σύντομα αισθητή μέσα από οποιαδήποτε ταπετσαρία.Μια γωνιά αλουμινίου είναι καλύτερη για οικιακή χρήση, είναι ελαφριά και αρκετά ισχυρή ταυτόχρονα.

Οι γωνιακές δομές πιέζονται στα επίπεδα μετά την εφαρμογή ομοιόμορφου στρώματος αστάρι σε αυτά. Η πίεση πρέπει να είναι σίγουρη, αλλά όχι πολύ ενεργητική, γιατί αλλιώς η γωνία θα λυγίσει. Ακόμη και αν δεν υπάρχει κανένας κανόνας στο χέρι, οποιοσδήποτε ανθεκτικός ιμάντας μπορεί να το αντικαταστήσει. Είναι σημαντικό να διατηρείται η σπάτουλα έτοιμη και να ισορροπεί με τη βοήθεια των προεξέχοντων τμημάτων της ουσίας.

Χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε μεσαία σπάτουλα (πλάτος λεπίδας - 20 cm). Η τελική σύνθεση σε μικρές δόσεις κατανέμεται κατανεμημένα κατά μήκος. Οι εργασίες εκτελούνται από πάνω προς τα κάτω έως ότου η δομή οπλισμού κρύβεται κάτω από το στρώμα του στόκου.

Συνιστάται να προετοιμάσετε ένα σκίτσο πριν από την έναρξη της εργασίας και στη συνέχεια να ενεργήσετε αυστηρά σε αυτό.

Σε κάθε μία από τις γωνίες πρέπει να τοποθετήσετε τις ταινίες στήριξης, μόνο τότε το πλαίσιο θα εκτελέσει ποιοτικά και πλήρως το καθήκον του. Το προφίλ δεν πρέπει να έρχεται σε επαφή με την άκρη του φύλλου, έτσι ώστε να μην δημιουργούνται πρόσθετα προβλήματα.

Κατά τη δημιουργία ενός πλαισίου, μπορεί να χρησιμοποιηθεί ένα προφίλ διαφόρων διαμορφώσεων (που ονομάζονται και παρόμοια γράμματα του λατινικού αλφαβήτου):

 • W - μεγάλο για κοινά πλαίσια.
 • D - είναι απαραίτητο για να γίνει το επίπεδο πλέγματος?
 • Το UA είναι ένα προϊόν με αυξημένη αντοχή και με το μεγαλύτερο δυνατό τοίχωμα.

Ένα σχήμα όπως το γράμμα "P" δηλώνει ότι τα άκρα των προφίλ στήριξης θα πρέπει να εισαχθούν σε ένα τέτοιο προϊόν. Για γυψοσανίδες ανθεκτικές στην υγρασία, το βήμα τοποθέτησης του προφίλ είναι 0,6 μ. Σε περιπτώσεις όπου υπάρχει κενό στον τοίχο, πρέπει να καλύπτεται με χαρτόνι ή ξύλινα προϊόντα. Εναλλακτικές λύσεις - ορυκτοβάμβακας και αφρώδες ελαστικό (η δεύτερη επιλογή είναι πιο βολική και πρακτική). Τα χωρίσματα και άλλες χωριστές κατασκευές δεν χρειάζονται ειδική μόνωση, χρειάζεται μόνο να κλείσουν τα κενά που χρησιμεύουν ως καταφύγιο για τα έντομα και να μειώσουν την ηχομόνωση.

Κατά την επιλογή των συνδετήρων (βίδες με αυτοκόλλητες βίδες), είναι απαραίτητο να γίνει σαφής διάκριση μεταξύ των προϊόντων που προορίζονται για στερέωση πάνω στο μέταλλο και στο ξύλο, επειδή δεν μπορούν να αντικατασταθούν μεταξύ τους. Ο κοχλίας αυτόματης κοπής που βρίσκεται πλησιέστερα στην άκρη πρέπει να μετακινηθεί τουλάχιστον 0,5 εκατοστά μακριά από αυτό, αλλιώς η πυρόλυση και η αποκόλληση είναι αναπόφευκτες.

Ανεξάρτητα από το πόσο καλά εκτελέστηκε η εργασία, είναι πολύ σημαντικό να θερμανθούν οι τοίχοι κάτω από ένα στρώμα γυψοσανίδας σε κάποια δωμάτια.Στο μπάνιο ή στο υπόγειο, είναι αρκετό να υποχωρήσουμε από τον τοίχο κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης, έτσι ώστε το προκύπτον στρώμα αέρα να εκπληρώσει την αποστολή του. Αλλά στα μπαλκόνια και τις λότζες να χρησιμοποιούν GCR, ακόμη και αντοχή στην υγρασία, είναι δυνατόν μόνο υπό την προϋπόθεση της υψηλής ποιότητας υαλοπίνακες - τουλάχιστον γυαλί δύο θαλάμων. Όταν χρησιμοποιείται πρόσθετη μόνωση, έχει απομείνει ένα κενό αέρα που αποφεύγει να βρέχεται από αυτό και άλλο υλικό.

Κατασκευαστές και σχόλια

Ο αδιαφιλονίκητος ηγέτης στην ποιότητα είναι το προϊόν Γερμανική ανησυχία Knauf. Μετά από όλα, ήταν αυτός που ξεκίνησε αρχικά τη δημιουργία γυψοσανίδας του σύγχρονου δείγματος και εξακολουθεί να ελέγχει σχεδόν τα τρία τέταρτα της παγκόσμιας αγοράς. Οι καταναλωτές εκτιμούν κυρίως τις επιλογές με πάχος 12,5 mm, αλλά εκτός από αυτές υπάρχουν πολλές επιλογές που διαφέρουν στα χαρακτηριστικά τους. Οποιαδήποτε παράμετρος της παραγωγής μιας γερμανικής εταιρείας εκτιμάται πολύ υψηλή, και το μόνο πρόβλημα είναι μόνο το σημαντικό κόστος της.

Η Ρωσία έχει δικό της ηγέτη - Εταιρία Volma. Αυτή η εταιρεία διαθέτει εγκαταστάσεις παραγωγής στο Βολγκογκράντ, όπου είναι διαμορφωμένη η παραγωγή όλων των τύπων γυψοσανίδων.Για περισσότερα από δέκα χρόνια, τα προϊόντα της μάρκας Volma έχουν παραδοθεί σε όλες τις μεγάλες πόλεις της Ρωσικής Ομοσπονδίας, επομένως δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος κατά την αγορά τους. Και αυτή είναι μια καλύτερη σύσταση από οποιαδήποτε κριτική rave.

Ένας μάλλον σοβαρός ανταγωνισμός στον κατασκευαστή του Volga είναι τα Ουράλια gifas ομάδα επιχειρήσεων. Ειδικεύεται στην αδιάβροχη γυψοσανίδα, και οι κατασκευαστές σημειώνουν την υψηλή ποιότητά της, η οποία δεν είναι χειρότερη από αυτή των ξένων προμηθευτών.

Επιτυχημένα παραδείγματα και επιλογές

      Οι δυνατότητες για φινίρισμα με γυψοσανίδες ανθεκτικές στην υγρασία σε υγρούς χώρους, συμπεριλαμβανομένων των ημι-υπόγειων, είναι αρκετά μεγάλες. Το λευκό κεραμικό πλακίδιο βοηθά αποτελεσματικά στην αύξηση της ανθεκτικότητας των δομών στην καταστροφική επίδραση της υγρασίας. Και στα μπάνια, μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τοίχους και για τη θωράκιση του χώρου κάτω από το μπάνιο.

      Ακολουθώντας τις απλούστερες συστάσεις, μπορείτε να τοποθετήσετε αξιόπιστα το γυψοσανίδα. Είτε να επικεντρωθεί στις επιθυμίες των σχεδιαστών ή στις δικές τους προτιμήσεις, όταν τελειώνει - η επιλογή του ιδιοκτήτη του δωματίου. Αλλά όλες οι τεχνικές πτυχές πρέπει να τηρούνται αυστηρά.

      Για τη χρήση γυψοσανίδας ανθεκτικών στην υγρασία, δείτε το παρακάτω βίντεο.

      Σχόλια
       Συντάκτης
      Πληροφορίες που παρέχονται για σκοπούς αναφοράς.Για κατασκευαστικά θέματα, συμβουλευτείτε πάντοτε έναν ειδικό.

      Αίθουσα εισόδου

      Σαλόνι

      Υπνοδωμάτιο