Atlas Concorde stoneware από πορσελάνη: σχεδιασμός και υλικά

Στην ποικιλία υλικών κεραμιδιών για το πάτωμα, η πορσελάνη από κεραμικά Atlas Concorde καταλαμβάνει ένα από τα κορυφαία σημεία όσον αφορά τη δημοτικότητα και τη ζήτηση - προϊόντα ενός γνωστού κατασκευαστή που εκπλήσσει με την ποικιλομορφία του.

Ειδικά χαρακτηριστικά

Πατρίδα Atlas Concorde - Ιταλία. Ωστόσο, τα γραφεία αντιπροσωπείας και η παραγωγή αυτής της μάρκας έχουν εργαστεί εδώ και πολύ καιρό σε πολλές χώρες του κόσμου. Μία από αυτές τις χώρες είναι η Ρωσία, όπου άρχισαν να διατίθενται επώνυμα προϊόντα στις αρχές της δεκαετίας του 90 του περασμένου αιώνα. Για να μειωθεί το κόστος, εντοπίστηκαν επιπλέον εγκαταστάσεις παραγωγής.

Τα επώνυμα πορσελάνινες πέτρινες πέτρες είναι κατασκευασμένες από καολίνη και ιλλίτη, αναμιγνύονται με χαλαζιακή άμμο και υπόκεινται σε υψηλές θερμοκρασίες και πιέσεις.

Χάρη στη χρήση των τελευταίων τεχνολογιών παραγωγής και του σύγχρονου εξοπλισμού, οι υπάλληλοι της εταιρείας παράγουν κεραμικά από πορσελάνη, τα οποία διαθέτουν:

 • Αυξημένη αντοχή και ανθεκτικότητα. Δεν φοβάται κανένα λειαντικό καθαριστικό ή μόνιμο μηχανικό φορτίο.
 • Ανθεκτικό σε αρνητικούς περιβαλλοντικούς παράγοντες, ώστε να διατηρεί την εμφάνισή του για μεγάλο χρονικό διάστημα.
 • Ευκολία χρήσης. Είναι εύκολο να το καθαρίσετε ακόμα και από σκληρούς ρύπους με υγρό καθαρισμό.
 • Κακή διαπερατότητα, που δεν επιτρέπει στο υλικό να απορροφήσει την υγρασία, παρατείνοντας έτσι τη ζωή του ακόμη περισσότερο.
 • Φιλικά προς το περιβάλλον, όπως και στη διαδικασία παραγωγής, χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για τους ανθρώπους και τα υλικά περιβάλλοντος.

Ταυτόχρονα, το κόστος του αρχικού ιταλικού δαπέδου είναι προσιτό και προσιτό.

Εφαρμογή

Λόγω των βελτιωμένων χαρακτηριστικών, τα πλακάκια πορσελάνης Atlas Concorde χρησιμοποιούνται με επιτυχία τόσο στην κατασκευή κατοικιών όσο και στο σχεδιασμό:

 • ιατρικά ιδρύματα ·
 • γραφεία και κτίρια επιχειρηματικών κέντρων ·
 • μεγάλα εμπορικά συγκροτήματα και καταστήματα.
 • παιδικές χαρές μπροστά από τις πισίνες.
 • κουζίνες και μπάνια.

Ταυτόχρονα, χάρη σε μια ευρεία γκάμα (περισσότερες από 80 συλλογές), μπορούν να επιλεγούν πλακάκια από κεραμικό γρανίτη για κάθε δωμάτιο και διάφορα στυλ.

Τιμολόγια

Επί του παρόντος, η εταιρία διαθέτει στην πορσελάνη πλακιδίων πλακιδίων με ποικιλία υφασμάτων. Το πιο ενδιαφέρον και δημοφιλές:

 • Κάτω από το δέντρο, με αξιόπιστο τρόπο μετάδοσης των διαφόρων ειδών ξύλου, τους πόρους και την τραχύτητά τους.
 • Κάτω από όνυχα - πλούσιο ψάχνει και είναι σε θέση να αναβιώσει οποιοδήποτε δωμάτιο.
 • Μάρμαρα, με εργαστήριο που μιμείται αυτό το τεράστιο, αλλά πολύ όμορφο ορυκτό.

Επιπλέον, υπάρχουν υφές που μιμούνται μια πέτρα, δάπεδο τσιμέντου και ακόμη και μια μεταλλική επίστρωση. Τα ίδια τα κεραμίδια μπορεί να είναι ματ, γυαλιστερά και ανθεκτικά. Τα τελευταία έχουν βελτιωμένο συντελεστή προσκόλλησης, που τους επιτρέπει να χρησιμοποιούνται σε χώρους με υψηλή υγρασία και ακόμη και στον αέρα.

Συλλογές

Κατά τη δημιουργία των συλλογών της, η Atlas Concorde επικεντρώνεται στη ζήτηση της χώρας στην οποία παράγονται και πωλούνται τα προϊόντα.

Οι πιο ενδιαφέρουσες και ευέλικτες συλλογές συνηθέστερα περιλαμβάνουν:

 • "Θερμότητα" - μία από τις τελευταίες εξελίξεις, εισήχθη για πρώτη φορά στην αγορά το 2016.Αυτή η σειρά είναι αρκετά ρεαλιστική μιμείται μια μεταλλική επιφάνεια. Ταυτόχρονα υπάρχει η δυνατότητα επιλογής μεταξύ "κασσίτερου", "αλουμινίου", "σιδήρου" και "χάλυβα". Το μέγεθος των "μεταλλικών" πλακιδίων πορσελάνης - 60x120, είναι σε αυτή την επιφάνεια που η μεταλλική γυαλάδα φαίνεται πιο εντυπωσιακή. Η χρήση του κεραμιδιού "Heat" - κατοικίες και διαμερίσματα, καθώς και οποιαδήποτε δημόσια ιδρύματα, διακοσμημένα με κλασικό ή υπερσύγχρονο τρόπο.
 • "Κύβος". Μια συλλογή ειδικά σχεδιασμένη για Ρώσους καταναλωτές. Στα κεραμικά του στοιχεία γρανίτη μιμούνται φυσική πέτρα. Το εύρος μεγέθους της σειράς είναι 60x60 και 45x90. Η σειρά περιλαμβάνει μαύρες, αμμουδιές και γκρίζες αποχρώσεις, αλλά η λευκή "πέτρα" φαίνεται πιο εντυπωσιακή. Το κεραμίδι από αυτή τη συλλογή φαίνεται υπέροχα σε δημόσια ιδρύματα με μεγάλη ροή επισκεπτών (αίθουσες συναυλιών, μουσεία κ.α.), καθώς και σπίτια, σαλόνια και διαδρόμους.
 • "Σκίτσο" - νέο το 2016. Η επιφάνεια των στοιχείων αυτής της σειράς μοιάζει πολύ ασυνήθιστη, μιμείται την επένδυση μιας κομμένης ξυλείας από ξύλο σε συνδυασμό με μάρμαρο. Το δάπεδο από τέτοιου είδους πορσελάνινες πέτρινες πέτρες θυμίζει ένα αρχαίο παρκέ μεσαιωνικού αρχοντικού ή κάστρου και δημιουργεί μια ρομαντική ατμόσφαιρα στο δωμάτιο.Το φάσμα χρωμάτων της συλλογής είναι μπράντυ, ρωσικός καφές, κοκκινωπό και γαλακτώδες λευκό. Το μέγεθος του κεραμιδιού είναι 45x45.
 • "Ethic" - γρανίτη, σχεδόν αδιαίρετη από τα πάνελ με βάση το ξύλο. Oak Oak, Walnut, Ebony και άλλα πολύτιμα δέντρα μπορούν να βρεθούν σε αυτή τη συλλογή. Λόγω των ειδικά επεξεργασμένων ακμών του υλικού, δεν υπάρχουν πρακτικά κενά μεταξύ των επιμέρους στοιχείων, τα οποία ενισχύουν περαιτέρω την επίδραση μιας επίστρωσης από συμπαγές ξύλο. Οι πλάκες έχουν διαστάσεις 11x90, 15x90, 22,5x90 και 45x45 cm.

Επιπλέον, η συλλογή χωρίζεται σε διάφορες σειρές μοντέλων:

 • "Ethic" - η κύρια γραμμή, η οποία αντιπροσωπεύεται από παγωμένες πλάκες με τη μορφή μακριών "ξύλινων" σανίδων διαφορετικών διαστάσεων.
 • "Strutturato" - κεραμίδι με τη μορφή φυσικού χονδροειδούς ξύλου.
 • "Τατάμι". Το κύριο χαρακτηριστικό της σειράς μοντέλων είναι η παρουσία διαμήκων αυλακώσεων, οι οποίες δημιουργούν την ψευδαίσθηση ενός δαπέδου που είναι κατασκευασμένο από λεπτές πλάκες.
 • "Cassettone" - τακτοποιημένες πλάκες, δημιουργώντας την εμφάνιση του παρκέ. Ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό είναι η δυνατότητα χρήσης της πλάκας από οποιαδήποτε άλλη συλλογή. Τέτοιες κηλίδες θα βοηθήσουν στην αναζωογόνηση και διαφοροποίηση του εσωτερικού.
 • "Bottone". Τα διακοσμητικά τετράγωνα αυτής της σειράς είναι μια μεγάλη προσθήκη στην προηγούμενη σειρά.Αυτά τα στοιχεία είναι ιδανικά για την τοποθέτηση του χώρου στο δωμάτιο και την τοποθέτηση μιας ποικιλίας σχεδίων στο πάτωμα.

Σε πολλές συλλογές υπάρχουν κεραμίδια με μοτίβο και ανακούφιση. Το υλικό με 3D εφέ είναι επί του παρόντος σε ειδική ζήτηση.

Κριτικές

Από την εμφάνιση των κεραμιδιών πορσελάνης Atlas Concorde, πολλοί καταναλωτές έχουν κατορθώσει να ελέγξουν την υψηλή απόδοση τους. Αυτό αποδεικνύεται από κριτικές πολλών αγοραστών.

Αξιοποιώντας το ιταλικό ποιοτικό πορσελάνινο δάπεδο, οι ιδιοκτήτες σημειώνουν την πρωτοτυπία και την ομορφιά, την ευελιξία και την ευκολία εγκατάστασης. Επιπλέον, ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες για τους καταναλωτές είναι η μεγάλη διάρκεια ζωής και η διατήρηση της απόδοσης, παρά την ένταση και τη διάρκεια χρήσης.

Για να μάθετε πώς να ολοκληρώσετε το κεραμίδι από πορσελάνη στο μπάνιο, δείτε το επόμενο βίντεο.

Σχόλια
 Συντάκτης
Πληροφορίες που παρέχονται για σκοπούς αναφοράς. Για κατασκευαστικά θέματα, συμβουλευτείτε πάντοτε έναν ειδικό.

Αίθουσα εισόδου

Σαλόνι

Υπνοδωμάτιο