Πλακάκια από πορσελάνη Cersanit: διακριτικά χαρακτηριστικά

Το Cersanit είναι ένα πολύ γνωστό εμπορικό σήμα στο CIS. Τα προϊόντα κατασκευάζονται στην Πολωνία και παραδίδονται σε καταστήματα κατασκευών σε ολόκληρη τη Ρωσία και όχι μόνο. Αυτή η μάρκα παράγει νεροχύτες, τουαλέτες, ντους, κεραμικά πλακίδια και κεραμικά πλακίδια.

Για να γίνει το εσωτερικό βλέμμα αρμονικό και με το ίδιο στυλ, ολόκληρο το δωμάτιο μπορεί να διακοσμηθεί χρησιμοποιώντας τα προϊόντα αυτής της μάρκας.

Τύποι και χαρακτηριστικά

Το κεραμοσκεύασμα Cersanit είναι ιδανικό για μπάνιο ή κουζίνα. Πριν ξεκινήσετε τη βελτίωση των χώρων, θα πρέπει να επιλέξετε κάλυψη ανάλογα με τις ανάγκες και τις προτιμήσεις σας.

Το κεραμίδι πορσελάνης χωρίζεται στους παρακάτω τύπους:

  • Τεχνική.
  • Γυαλισμένο.
  • Matt;
  • Ημι-στιλβωμένο?
  • Σατέν?
  • Δομημένη;
  • Διορθώθηκε.

Τα τεχνικά κεραμικά από πορσελάνη είναι παρόμοια με τα φυσικά και η επιφάνεια της είναι ανθεκτική στην τριβή.

Το κεραμίδι από πορσελάνη είναι μέρος του τεχνικού, είναι διακοσμητικό. Ένα σχέδιο εφαρμόζεται στην επιφάνειά του και στη συνέχεια αποστέλλεται στον κλίβανο. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι φαίνεται όμορφο, αλλά θα φθείρεται αρκετά γρήγορα.

Τα ματ πορσελάνινες πέτρινες πέτρες έχουν υψηλή σκληρότητα, δεν υποβάλλονται σε επεξεργασία επιπλέον. Αυτός ο τύπος κάλυψης είναι μια αρκετά οικονομική επιλογή.

Το γυαλισμένο πλακίδιο πορσελάνης υφίσταται ειδική επεξεργασία, λόγω της οποίας μειώνεται η σκληρότητα του προϊόντος. Αυτός ο κεραμικός γρανίτης απορροφά την υγρασία καλά. Αλλά όταν το νερό χτυπά, η επιφάνεια του αρχίζει να ολισθαίνει.

Όλοι οι άλλοι τύποι κεραμικής από πορσελάνη έχουν επίσης ιδιότητες που πρέπει να λαμβάνονται υπόψη κατά την αγορά.

Το πορσελάνινο κεραμοσκεύασμα Cersanit έχει μια πολύ προσιτή τιμή. και είναι κατάλληλο για το φινίρισμα της κουζίνας, του μπάνιου και ακόμη και ενός διαδρόμου. Σε αυτό, η εμφάνιση συνδυάζεται με εξαιρετική αντίσταση φθοράς.

Τα πλακάκια δαπέδου Cersanit δεν φοβούνται οποιαδήποτε χημική ουσία και υγρασία, και δίνει επίσης στο δωμάτιο μια ξεχωριστή πρωτοτυπία και γοητεία. Το κεραμίδι από αυτή τη μάρκα είναι η καλύτερη απόφαση για όσους θέλουν να μεταμορφώσουν το δωμάτιο.

Τα κεραμίδια Cersanit διατίθενται σε διάφορα μεγέθη. Έχει επίσης τη μορφή τετραγώνου και ορθογωνίου.Τα τετραγωνικά πλακάκια έχουν μέγεθος 33,3 με 33,3 εκ.

Για τους ανθρώπους που προτιμούν ορθογώνια πλακάκια, η εταιρεία παρουσιάζει τα εξής μεγέθη:

  • 25 έως 40 cm.
  • 29 με 59,3 cm.
  • 33,3 έως 50 cm και μερικά άλλα.

Κριτικές

Σύμφωνα με τους αγοραστές, το κεραμίδι Cersanit έχει καλά τεχνικά χαρακτηριστικά. Πριν από την αγορά, πολλοί δεν δίνουν προσοχή στην τριβή, αν και αυτό είναι το κύριο χαρακτηριστικό της ανθεκτικότητας των πλακιδίων και της αισθητικής. Αυτός ο δείκτης καθορίζει πόσο ανθεκτική είναι η επιφάνεια σε εξωτερικές επιδράσεις.

Για εσωτερική χρήση, οι ειδικοί συστήνουν τη λήψη πλακιδίων, η απορρόφηση υγρασίας των οποίων είναι περισσότερο από 10%. Και τα καλύμματα δαπέδου ανθεκτικά σε χαμηλές θερμοκρασίες έχουν απορρόφηση υγρασίας μικρότερη από 0,05%. Αυτό το πλακάκι μπορεί να αντέξει σημαντικά φορτία, μπορεί να χρησιμοποιηθεί όχι μόνο σε εσωτερικούς χώρους, αλλά και για εξωτερική διακόσμηση.

Για όσους αγαπούν τα πάντα ασυνήθιστο, η εταιρεία μπορεί να προσφέρει μια παραλλαγή με αφηρημένα σχέδια.

Κατά τη διάρκεια του σχεδιασμού του μπάνιου, μπορείτε να δημιουργήσετε μια σταθερή εικόνα. Στην περιοχή υπάρχουν επιλογές με υφή επικάλυψης, επαναλαμβάνοντας την εμφάνιση ξύλου ή πέτρας. Αν δεν σας αρέσουν αυτές οι λύσεις, μπορείτε να επιλέξετε μια συλλογή με γεωμετρικά σχήματα,δεν είναι εντυπωσιακό και δεν είναι ενοχλητικό.

Σύμφωνα με τα κεραμίδια, η έκδοση βαριάς χρήσης του πλακιδίου αναφέρεται ως PEI 3. Το υλικό που χρησιμοποιείται στους διαδρόμους και τα γραφεία είναι το PEI 4. Το πιο σταθερό πλακάκι χαρακτηρίζεται από το PEI 5. Χρησιμοποιείται σε εστιατόρια, σούπερ μάρκετ ή αεροδρόμια.

Συλλογές

Πλακάκια από τη συλλογή "Ντιέγκο" Ταιριάζει απόλυτα σε ένα κλασικό σχέδιο και έχει υψηλά τεχνικά χαρακτηριστικά. Η εμφάνιση είναι παρόμοια με το φυσικό παρκέ.

Στο φάσμα του Cersanit μπορεί να σημειωθεί και μια συλλογή "Forza". Εδώ είναι η γεωμετρία ελεύθερης μορφής. Το υλικό αποτελείται από τρίγωνα, οβάλ, ρόμβους. Τα γεωμετρικά σχήματα θα σας επιτρέψουν να δημιουργήσετε οποιοδήποτε μοτίβο, το σημαντικότερο, να έχετε φαντασία.

Τα προϊόντα Cersanit είναι πολύ ανθεκτικά, προσιτά και ανθεκτικά. Το κεραμίδι είναι διαφορετικά μοτίβα που δεν βρίσκονται σε κανέναν από τους ανταγωνιστές. Στην συλλογή του δεν υπάρχουν παρωχημένα ή κλασικά μοτίβα. Χρησιμοποιώντας αυτό το πλακάκι, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα εσωτερικό που κανένας από τους φίλους σας δεν θα έχει.

Για προϊόντα της Cersanit, ανατρέξτε στο παρακάτω βίντεο.

Σχόλια
 Συντάκτης
Πληροφορίες που παρέχονται για σκοπούς αναφοράς. Για κατασκευαστικά θέματα, συμβουλευτείτε πάντοτε έναν ειδικό.

Αίθουσα εισόδου

Σαλόνι

Υπνοδωμάτιο