Πλακάκια πορσελάνης για την πρόσοψη: τι πρέπει να λάβετε υπόψη κατά την επιλογή;

 Πλακάκια πορσελάνης για την πρόσοψη: τι πρέπει να λάβετε υπόψη κατά την επιλογή;

Πλακάκια πορσελάνης - ένα από τα πιο δημοφιλή υλικά φινιρίσματος, τα οποία σήμερα απολαμβάνουν μια αξιοζήλευτη δημοτικότητα. Η αντιμετώπιση αυτή μπορεί να θεωρηθεί καθολική, αφού χρησιμοποιείται τόσο για εσωτερική όσο και για εξωτερική διακόσμηση κατοικιών. Σήμερα θα χάσουμε από την οπτική γωνία τι να έχουμε κατά νου όταν επιλέγουμε κεραμικά από πορσελάνη για την πρόσοψη.

Τι είναι αυτό;

Πολλοί από εμάς, τουλάχιστον μία φορά στη ζωή, έχουν ακούσει το όνομα αυτού του αντικειμένου που αντιμετωπίζει, αλλά δεν είναι κάθε χρήστης που ξέρει τι είναι η πορσελάνη. Ας απαντήσουμε σε αυτήν την ερώτηση.Η πορσελάνη είναι ένας πηλός, αραιωμένος με ειδικά πρόσθετα και μετά από τη διαδικασία συμπίεσης. Εξωτερικά, το υλικό αυτό είναι δύσκολο να διακριθεί από τον σημερινό ισχυρό γρανίτη, αλλά το κόστος του είναι σημαντικά χαμηλότερο.

Το κεραμίδι από πορσελάνη κατασκευάζεται από χαλαζιακή άμμο και πηλό. Επιπλέον, αυτά τα συστατικά συμπληρώνονται από συστατικά όπως οι καολίνες, οι άστριες και οι βαφές ορυκτής προέλευσης. Όλες αυτές οι συνιστώσες πιέζονται υπό υψηλή πίεση και στη συνέχεια εκτοξεύονται σε ένα καθεστώς θερμοκρασίας που υπερβαίνει τους 1000 βαθμούς.

Αρχικά πανέμορφα και ποιοτικά πορσελάνινες πέτρινες πέτρες βρήκαν τη χρήση του ως τεχνικό προϊόν. Ωστόσο, ο χρόνος δεν σταματάει και σύντομα άρχισαν να χρησιμοποιούν αυτό το υλικό για δάπεδα, υδραυλικές εγκαταστάσεις και άλλα παρόμοια αντικείμενα.

Χαρακτηριστικά και οφέλη

Σήμερα, η γκάμα υλικών φινιρίσματος είναι τόσο πλούσια ώστε μεταξύ μιας τέτοιας τεράστιας επιλογής μπορείτε απλά να χαθείτε στην αναζήτηση ενός κατάλληλου προϊόντος. Οι περισσότεροι καταναλωτές προσπαθούν να σχεδιάσουν τα σπίτια τους ως αξιόπιστες και ανθεκτικές επιστρώσεις που έχουν ελκυστική εμφάνιση.Τέτοιες απαιτήσεις ικανοποιούνται από ένα τόσο δημοφιλές υλικό όπως τα κεραμικά από πορσελάνη.

Κεραμικά από πορσελάνη εμφανίστηκαν στα ράφια σχετικά πρόσφατα, αλλά για μικρό χρονικό διάστημα πολλοί αγοραστές ερωτεύτηκαν κυριολεκτικά με αυτό το υλικό. Και όλα εξηγούνται από την αξιοπιστία και την αντοχή στη φθορά του κεραμικού γρανίτη. Είναι ισχυρότερο από το κλασικό κεραμίδι, γεγονός που την καθιστά απαραίτητη λύση στο σχεδιασμό θεμελίων πρόσοψης.

Μέσω της χρήσης πορσελάνης πλακιδίων πρόσοψης υψηλής ποιότητας, το κτίριο μπορεί να έχει μια εντελώς διαφορετική εμφάνιση και στυλ. Με τέτοια αντικείμενα, τα κτίρια φαίνονται πολύ πιο συμπαγή, ακριβότερα και πιο μοντέρνα. Αποκτούν μια ευδιάκριτη λάμψη και προσελκύουν τα μάτια των περαστικών.

Το φάσμα των κεραμικών προϊόντων από πορσελάνη σήμερα ευχαριστεί πολλούς αγοραστές, όπως αντιπροσωπεύεται από μια ποικιλία διαφορετικών παραλλαγών. Επιλέξτε την καλύτερη δυνατή λύση για το τοπίο και την πρόσοψη, σε οποιοδήποτε στυλ και χρώμα.

Δεν πρέπει να σκεφτείτε ότι το κεραμίδι από πορσελάνη παρουσιάζεται μόνο σε μονόχρωμα σχέδια. Σήμερα, στα καταστήματα μπορείτε να βρείτε περισσότερες μη τετριμμένες επιλογές, που συνδυάζουν διάφορα φωτεινά και τολμηρά χρώματα, perekalivayuschimisya μεταξύ τους.Τέτοιες επικαλύψεις φαίνονται ιδιαίτερα χυμώδεις και τολμηρές, που βρίσκονται στις προσόψεις μεγάλων εμπορικών κέντρων ή κέντρων ψυχαγωγίας.

Τέτοια υλικά επένδυσης είναι διαθέσιμα με διαφορετικές υφές και διαστασιακές παραμέτρους. Είναι δυνατή η επιλογή κατάλληλων επενδύσεων για κτίρια οποιουδήποτε μεγέθους και διάταξης.

Το κεραμίδι πορσελάνης είναι ιδανικό για την επένδυση της πρόσοψης ενός κτηρίου ή ενός μικρού ιδιωτικού σπιτιού. Φαίνεται οργανικά, όχι μόνο στους τοίχους, αλλά και στο πάτωμα, δίνοντας στη δομή μια ιδιαίτερη κομψότητα και λάμψη.

Η συνάφεια αυτού του υλικού εξηγείται εύκολα από τις πολλές θετικές ιδιότητες που είναι εγγενείς σε αυτό.

 • Στερεά εμφάνιση. Τέτοιες λεπτομέρειες μπορούν να αναβιώσουν ακόμα και την πιο βαρετή και μονότονη πρόσοψη, ζωγραφισμένη σε ουδέτερους και γκρι τόνους.
 • Τέτοιο υλικό μπορεί να υπερηφανεύεται για μια μεγάλη ποικιλία διακοσμητικών προσθηκών. Όμορφες εκτυπώσεις, πρωτότυπες εικόνες, λαμπερά μοτίβα και ακόμη και συνδυασμοί αντιθέτων χρωμάτων μπορούν να βρεθούν στα κεραμικά πορσελάνης.
 • Πλακάκια πορσελάνης μπορούν να αντικατασταθούν. Η διαδικασία εγκατάστασής του είναι πολύ απλή και οικονομικά προσιτή, οπότε όταν αλλάζετε το στυλ ή το βάρος της αλλαγής, το υλικό αυτό μπορεί εύκολα να αποσυναρμολογηθεί και να αντικατασταθεί εντελώς από κάτι νέο.
 • Κεραμικά πλακάκια γρανίτη δεν φοβούνται αρνητικούς περιβαλλοντικούς παράγοντες, γεγονός που το καθιστά ιδανικό υλικό για τοποθέτηση στην πρόσοψη ενός κτιρίου.
 • Με ένα τέτοιο υλικό, μπορείτε να επιτύχετε καλά ηχομονωτικά χαρακτηριστικά των χώρων.
 • Το κεραμίδι από πορσελάνη είναι ασφαλές από πυρκαγιά.
 • Οι εν λόγω όψεις διακρίνονται από την οικολογική ασφάλεια. Στη σύνθεση των ψαμμίτων πορσελάνης δεν υπάρχουν επιθετικά χημικά συστατικά επιβλαβή για την ανθρώπινη υγεία. Επί του παρόντος, δεν είναι κάθε υλικό φινιρίσματος μπορεί να καυχηθεί με τέτοια ποιότητα.
 • Ούτε δυναμικά ούτε στατικά φορτία είναι τρομερά για ένα ποιοτικό κεραμίδι γρανίτη. Το σπάσιμο ή η βλάβη τέτοιου υλικού δεν είναι τόσο εύκολο, το οποίο επιβεβαιώνει για άλλη μια φορά την αντοχή του και την αντίσταση στη φθορά.
 • Η φροντίδα για γρανίτη δεν απαιτεί ειδικές γνώσεις από τους ιδιοκτήτες σπιτιού. Επιπλέον, δεν χρειάζεται να αγοραστεί με ακριβά προϊόντα καθαρισμού, τα οποία συχνά είναι δύσκολο να βρεθούν σε τακτικά καταστήματα.
 • Το υλικό αυτό δεν προκαλεί αλλεργικές αντιδράσεις.
 • Τα κεραμίδια από πορσελάνη διακρίνονται από τη συντηρησιμότητα.
 • Μια τέτοια επένδυση θα διαρκέσει για πολλά χρόνια και δεν θα προκαλέσει προβλήματα κατά τη λειτουργία της.
 • Ένα τέτοιο υλικό επιτρέπεται να τοποθετείται στις βάσεις της πρόσοψης ανά πάσα στιγμή του έτους. Δεν θα χρειαστεί να περιμένετε τη σωστή στιγμή για να αρχίσετε τις εργασίες εγκατάστασης.
 • Είναι δυνατή η τοποθέτηση πλακιδίων από πορσελάνη πρόσοψης με τα χέρια σας, χωρίς να προσελκύσετε μια ομάδα ειδικών.
 • Το υλικό αυτό έχει σχετικά χαμηλό κόστος. Έτσι, σήμερα η τιμή του κεραμικού γρανίτη είναι μικρότερη από ινώδη τσιμέντο ή σύνθετα υλικά.

Αυτή η επίστρωση έχει πολλά πλεονεκτήματα και γι 'αυτό σήμερα κατέχει ηγετική θέση στην αγορά υλικών φινιρίσματος.

Μειονεκτήματα

Αλλά μην πιστεύετε ότι η πορσελάνη είναι ένα ιδανικό υλικό που δεν έχει κανένα μειονέκτημα.

Φυσικά, όπως κάθε άλλη όψη, ο κεραμικός γρανίτης έχει τα δικά του μειονεκτήματα.

 • Το κεραμίδι από πορσελάνη διαφέρει σε εντυπωσιακό βάρος. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πρέπει να εγκατασταθεί μόνο σε ένα αξιόπιστο και ισχυρό πλαίσιο.
 • Λόγω του μεγάλου βάρους είναι δύσκολο να εργαστεί κανείς με τέτοιο υλικό και οι μέθοδοι μεταφοράς του οδηγούν σε σημαντικά έξοδα.
 • Δυστυχώς, σήμερα, όλοι οι κατασκευαστές δεν τηρούν τη σωστή τεχνολογία για την κατασκευή πορσελάνης. Για το λόγο αυτό, στα ράφια των καταστημάτων υπάρχουν αρκετά ελαττωματικά τμήματα, η ποιότητα των οποίων είναι πολύ μακριά από τον κανόνα.

Χαρακτηριστικά

Κεραμικά από πορσελάνη είναι ένα αξιόπιστο και ανθεκτικό υλικό με εξαιρετικά χαρακτηριστικά απόδοσης.

 • Διακρίνεται από αξιόλογους δείκτες αντοχής στην υγρασία. Η απορρόφηση νερού είναι μόνο 0,05. Αυτό είναι ένα πραγματικό ρεκόρ για αυτόν τον δείκτη.
 • Ο κεραμικός γρανίτης χαρακτηρίζεται από υψηλή αντοχή στον παγετό. Αντέχει έως και 100 πλήρεις κύκλους κατάψυξης και απόψυξης. Οι δείκτες αυτοί εξηγούνται από το γεγονός ότι υπάρχουν πολύ λίγα κεραμικά από πορσελάνη και έχουν πολύ μικρά μεγέθη.
 • Οι εν λόγω όψεις χαρακτηρίζονται από υψηλή ανθεκτικότητα. Στην κλίμακα Moss, η πορσελάνη έχει σκληρότητα 7-8, η οποία είναι κοντά στο ρεκόρ. Σύμφωνα με αυτό το χαρακτηριστικό, ένα τέτοιο υλικό "ξεπερνά" μόνο το ζαφείρι, το ρουμπίνι και το διαμάντι. Το ξύσιμο ή η βλάβη της πορσελάνης είναι πολύ δύσκολη. Ακόμη και τα λειαντικά σωματίδια δεν αφήνουν ίχνη σε αυτό.
 • Τα κεραμικά από πορσελάνη χαρακτηρίζονται από εξαιρετικά χαρακτηριστικά αντίστασης στη φθορά.

Σήμερα υπάρχουν αρκετές κατηγορίες αυτού του προσώπου, κάθε ένα από τα οποία είναι σχεδιασμένο για ορισμένες συνθήκες.

 • Η κατηγορία υλικού 2 μπορεί να εγκατασταθεί σε οποιοδήποτε χώρο όπου οι άνθρωποι κινούνται σε διαφορετικά παπούτσια.
 • Ο βαθμός 3 τοποθετείται καλύτερα σε χώρους όπως η κουζίνα ή το διάδρομο, όπου το επίπεδο φόρτωσης είναι ελαφρώς υψηλότερο.
 • Ο βαθμός 4 χρησιμοποιείται για την τοποθέτηση σε σεξουαλικές βάσεις σε δημόσιους χώρους με μέτρια κυκλοφορία. Μπορεί να είναι όχι μόνο ένα μικρό γραφείο, αλλά και ένα καφέ ή ένα κατάστημα.
 • Το κεραμίδι από πορσελάνη υψηλής αντοχής, το οποίο δεν έχει ιδιαίτερους περιορισμούς, ανήκει στην 5η τάξη. Μπορεί να εγκατασταθεί ακόμη και σε ανοικτούς χώρους με μέγιστη κυκλοφορία.
 • Το χαρακτηριστικό γνώρισμα των κεραμικών από πορσελάνη μπορεί να αποδοθεί στο επίπεδο της ολισθηρότητάς του, που κυμαίνεται από R10 και περισσότερο.
 • Με το επίπεδο της υγιεινής, η πρόσοψη πλακιδίων πορσελάνης δεν γνωρίζει ανταγωνιστές. Δεν εκτρέφει βακτήρια, δεν σχηματίζει μούχλα, δεν συσσωρεύει βρωμιά.
 • Το κεραμίδι από πορσελάνη είναι ένα υλικό που δεν εκτελεί ρεύμα, αφού όλα τα συστατικά του είναι διηλεκτρικά.
 • Ο συντελεστής θερμικής αγωγιμότητας της πορσελάνης είναι μικρότερος από αυτόν του φυσικού γρανίτη.
 • Για πορσελάνινες πέτρες που χαρακτηρίζονται από μια όμορφη λάμψη, η οποία παραμένει για πολλά χρόνια. Όσο για την υφή, μπορεί να είναι οποιαδήποτε.

Είδη

Σήμερα, η σειρά πλακιδίων πορσελάνης είναι πλουσιότερη από ποτέ. Ας εξετάσουμε λεπτομερέστερα τις πιο δημοφιλείς και θεαματικές παραλλαγές μιας τέτοιας επένδυσης, οι οποίες έχουν μεγάλη ζήτηση.

Μωσαϊκό κεραμίδι

Τα κεραμίδια πλακιδίων μωσαϊκού είναι κατασκευασμένα με ειδική επεξεργασία ύδατος. Η ίδια η κοπή πραγματοποιείται με πριόνι από καρβίδιο.

Οι λεπτομέρειες του μωσαϊκού αποτελούνται από μικρό τελεστή που συναρμολογείται σε μοναδικές όμορφες συνθέσεις. Στη συνέχεια, αυτά τα εξαρτήματα συνδέονται με ένα ειδικό πλέγμα, με το οποίο εγκαθίστανται στις προσόψεις πολύ πιο εύκολα.

Εξαιρετικό και ματ

Τα κτίρια που κατασκευάζονται σε πομπώδη και φανταχτερά σημεία πρέπει να έχουν τις κατάλληλες προσόψεις. Κάτω από αυτή την περιγραφή είναι κατάλληλη πορσελάνη με μοναδική επιχρύσωση. Κατά κανόνα, μια τέτοια επένδυση έχει το τέλειο γυαλιστικό, έφερε τέλεια λάμψη.

Ματ πλακίδια θεωρούνται επίσης σήμερα μόδας. Φαίνονται εξαιρετικά σε μοντέρνα στυλ εσωτερικού χώρου. Τέτοια υλικά στις εξελίξεις τους χρησιμοποιούνται από πολλούς σχεδιαστές.

Μεταλλοποιείται

Η μεταλλική πορσελάνη είναι ένα ιδανικό υλικό που είναι ιδανικό για κάθε είδους σχεδιαστικά πειράματα. Για παράδειγμα, σήμερα κεραμίδια με απομίμηση σκουριάς, scuffs, και ευγενή πλατίνα θεωρούνται πολύ μοντέρνα και πρωτότυπα. Τέτοια υλικά φαίνονται ενδιαφέροντα όχι μόνο σε δημόσια κτίρια, αλλά και σε γκαράζ.

Απομιμήσεις

Επί του παρόντος, η πραγματική τάση σχεδιαστή είναι αναγνωρισμένη πορσελάνη, κατασκευασμένη από φυσικό ξύλο ή τοιχοποιία. Τέτοια υλικά πρόσοψης φαίνονται ασυνήθιστα και κομψά. Με την πρώτη ματιά, μπορεί να είναι πολύ δύσκολο να γίνει διάκριση από το πραγματικό ξύλο ή πέτρα. Αλλά αρκετά για να αγγίξει αυτό το υλικό, και η "ψευδαίσθηση" εξαφανίζεται.

Διαστάσεις

Σήμερα στα καταστήματα μπορείτε να βρείτε όμορφα και υψηλής ποιότητας πλακάκια πορσελάνης με διάφορες παραμέτρους διαστάσεων.

Το μήκος και το πλάτος κεραμικών πλακιδίων γρανίτη μπορεί να είναι:

 • 300x300;
 • 600x300;
 • 600x600;
 • 1200x295;
 • 1200x600

Το ελάχιστο πάχος πορσελάνης είναι 5 mm και το μέγιστο είναι 12 mm.

Χρώμα διαλύματα

Πρόσοψη κεραμίδι πορσελάνης παράγεται σε διαφορετικά χρώματα - η επιλογή των αγοραστών δεν περιορίζεται από τίποτα. Το κλασικό μαύρο πλακίδιο φαίνεται πολύ ακριβό και συμπαγές και αυτό ισχύει για ματ και γυαλισμένα υλικά. Αυτά τα καλύμματα είναι ένα πραγματικό εύρημα για το μοντέρνο στυλ. Γκρίζα και καφέ μελάνια από πορσελάνη δεν είναι λιγότερο αξιοσέβαστα.

Φως - κρέμα, μπεζ, γαλακτοκομικά πλακίδια, φαίνονται φρέσκα και ενδιαφέροντα. Φωτίζουν κυριολεκτικά το δρόμο.Ωστόσο, κατά την τοποθέτησή τους, δεν πρέπει να κάνετε το παραμικρό λάθος - σε ανοιχτό φόντο, θα είναι εμφανείς.

Τα χρώματα παστέλ στην πέτρα φαίνονται μαλακά και ευχάριστα. Αυτές οι παλέτες συνιστώνται να απευθύνονται σε λάτρεις ήρεμων και ουδέτερων χρωμάτων.

Το φωτεινό και πολύχρωμο χρώμα είναι πιο κατάλληλο για το σχεδιασμό εμπορικών και ψυχαγωγικών κέντρων. Στην περίπτωση κατοικιών ιδιωτικών κατοικιών, τέτοια επένδυση θα πρέπει να αντιμετωπίζονται με προσοχή, ώστε να μην κάνουν την κατοικία σας παράλογη. Μπορείτε να συνδυάσετε στην ίδια πρόσοψη 2 ή περισσότερα διαφορετικά χρώματα.

Επισκόπηση κατασκευαστών

Ας γνωρίσουμε μερικούς γνωστούς κατασκευαστές, που παράγουν υψηλής ποιότητας και όμορφα πλακάκια από πορσελάνη για προσόψεις:

 • Estima. Αυτό είναι το όνομα του εργοστασίου στο Noginsk, το οποίο ήταν το πρώτο στη Ρωσία για την παραγωγή κεραμικού γρανίτη. Τα προϊόντα Estima είναι φθηνά, αλλά έχουν άριστη ποιότητα. Τα κεραμίδια αυτής της εταιρείας αντιπροσωπεύονται από τις συλλογές "Marmi", "Rainbow", "Standart", "Trend", "You Color".
 • Fiorano - ένας διάσημος κατασκευαστής από την Κίνα, ο οποίος παράγει υψηλής αντοχής υλικό από πορσελάνη, δεν φοβόταν τη σκόνη, τη βρωμιά και τις μηχανικές βλάβες. Στην ποικιλία Fiorano υπάρχουν πολλά πλακάκια με διαφορετικά χρώματα και υφές.
 • Kerlite. Αυτό το εμπορικό σήμα από την Ιταλία παράγει πλακάκια πορσελάνης υψηλής ποιότητας με πάχος μόνο 3,5 mm. Παράλληλα, οι υπόλοιπες παραμέτρους του προϊόντος μπορούν να φτάσουν τα 3x1 m. Στην ποικιλία Kerlite, επικρατούν υλικά κλασικών χρωμάτων.
 • "Ουραλικός γρανίτης". Αυτός ο κατασκευαστής προσφέρει μια επιλογή αγοραστών ουδέτερων χρωμάτων από γρανίτη πρόσοψης με γυαλισμένες και ματ επιφάνειες.

Πώς να επιλέξετε;

Όταν επιλέγετε ένα υλικό για εξωτερική εργασία, πρέπει να προσέξετε τις ακόλουθες παραμέτρους:

 • Τα κεραμίδια από πορσελάνη πρέπει να είναι σε άριστη κατάσταση - χωρίς τσιπ, ρωγμές ή ξεθωριασμένες περιοχές. Ελέγξτε προσεκτικά τις πλάκες για κρυφά ελαττώματα.
 • Ανατρέξτε στα προϊόντα γνωστών εμπορικών σημάτων, καθώς υπάρχουν πάρα πολλά προϊόντα χαμηλής ποιότητας σε καταστήματα με άγνωστες μάρκες που δεν θα διαρκέσουν για μεγάλο χρονικό διάστημα.
 • Είναι απαραίτητο να επιλέξετε σωστά το χρώμα της πορσελάνης. Το κύριο πράγμα που πρέπει να αποφευχθεί είναι ο υπερκορεσμός των πολύχρωμων και τολμηρών μελανιών. Αυτά τα σύνολα θα ενοχλήσουν μόνο.
 • Επιλέξτε υλικά κατάλληλου μεγέθους.
 • Επιλέξτε σωστά την κατάλληλη κατηγορία υλικών (όλα τα παραπάνω).
 • Μην ψάχνετε για πολύ φτηνή πορσελάνη πρόσοψης.Η υπερβολικά χαμηλή τιμή ενδέχεται να υποδεικνύει κακή ποιότητα υλικού.

Υπολογισμοί

Πριν πάτε για ψώνια για πορσελάνινα κεραμικά, θα πρέπει να κάνετε τη σωστή εκτίμηση για να αποφύγετε περιττά έξοδα.

Για να μην γίνεται λάθος στους υπολογισμούς, συνιστάται να τα κάνετε σε ειδικούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Η χρήση τους είναι εύκολη και δίνουν τα σωστά αποτελέσματα. Ωστόσο, για αυτό θα πρέπει να μάθετε την ακριβή περιοχή της πρόσοψης που χρειάζεται φινίρισμα, τον τύπο του υλικού (στην περίπτωση αυτή, τα κεραμικά από πορσελάνη), τον προσανατολισμό του πλαισίου, την ποσότητα μόνωσης και την παρουσία ενός αστάρι.

Συμβουλές υλικού

Η εγκατάσταση της πρόσοψης από πορσελάνη δεν είναι δύσκολη. Η τεχνολογία της εγκατάστασής της θα είναι σε θέση να κυριαρχήσει το καθένα. Πρώτα πρέπει να κάνετε το σύστημα μεταφοράς, το οποίο περιλαμβάνει βραχίονες στήριξης, καθώς και οδηγούς. Είναι κατασκευασμένα από γαλβανισμένο χάλυβα. Πρέπει να αφήσετε ειδικές τρύπες για να προσαρμόσετε τη θέση ενός τέτοιου πλαισίου.

Κατά την τοποθέτηση των στηριγμάτων, είναι απαραίτητο να διατηρηθεί ένα κενό τουλάχιστον 10 cm από τη γωνία του κτιρίου, καθώς και τα ανοίγματα των παραθύρων και των θυρών.

Στη συνέχεια τοποθετείται θερμομόνωση. Μετά από αυτό, προχωρήστε στην εγκατάσταση των ίδιων των πιάτων για το φινίρισμα των τοίχων του σπιτιού.Όλα τα εξαρτήματα πρέπει να στερεώνονται σταθερά και με ασφάλεια.

Για την πραγματοποίηση αυτής της εργασίας απαιτείται:

 • ηλεκτρικό τρυπάνι?
 • διατρητής;
 • συνδετήρες ·
 • συσκευή πριτσίνων.
 • επίπεδο κτιρίου.

Αν δεν είστε σίγουροι για τις ικανότητές σας, τότε πρέπει να προσλάβετε μια ταξιαρχία επαγγελματιών για την εγκατάσταση του γρανίτη πρόσοψης. Έτσι εξοικονομούμε τον εαυτό σας από ζημιογόνα υλικά και περιττές εμπειρίες.

Όμορφα παραδείγματα επένδυσης

Κεραμίδια από πορσελάνη ή σκουριασμένο μέταλλο φαίνεται εντυπωσιακά σε συνδυασμό με ξύλινες επιφάνειες. Αυτή η επένδυση θα πρέπει να εφαρμόζεται σε γωνιακά ιδιωτικά σπίτια, κατασκευασμένα με στυλ υψηλής τεχνολογίας ή βιομηχανικής χρήσης. Συνιστάται να συμπληρώσετε μια τέτοια δομή με μεγάλα πανοραμικά παράθυρα.

Το ανοιχτόχρωμο πλακίδιο πορσελάνης φαίνεται αρμονικά σε συνδυασμό με το μαύρο άκρο των ανοιγμάτων παραθύρων. Τέτοιες προσόψεις φαίνονται αδιαφανείς, αλλά στερεές και αισθητικά ευχάριστες.

Τα κεραμίδια από πορσελάνη πρόσοψης μπορούν να κατασκευαστούν σε διάφορες αποχρώσεις του ίδιου χρώματος. Για παράδειγμα, μπορεί να είναι πράσινες, μπλε ή κόκκινες παλέτες. Φυσικά, τέτοια υλικά φαίνονται τολμηρά και λαμπερά, αλλά συχνά επιλέγονται για εμπορικά κέντρα, πάρκα νερού και άλλα κτίρια και μπορεί να έχουν μη τυποποιημένα, για παράδειγμα, στρογγυλεμένα σχήματα.

Οι προσόψεις των κτιρίων στα οποία υπάρχει κεραμικός μπεζ ή πλακιδωτός κεραμικός γρανίτης μαλακής απόχρωσης καφέ / τούβλου φαίνονται αρμονικά. Αυτά τα κτίρια φαίνονται ιδιαίτερα φρέσκα και συμπαγή αν έχουν γκρι οροφή και περιβάλλονται από γκρι λαμπτήρες δρόμου.

Στο επόμενο βίντεο, θα βρείτε την εγκατάσταση μιας αρθρωτής αεριζόμενης πρόσοψης στο υποσύστημα Newton με επένδυση από πλακάκια πορσελάνης.

Σχόλια
 Συντάκτης
Πληροφορίες που παρέχονται για σκοπούς αναφοράς. Για κατασκευαστικά θέματα, συμβουλευτείτε πάντοτε έναν ειδικό.

Αίθουσα εισόδου

Σαλόνι

Υπνοδωμάτιο