Πριστάνιο πορσελάνης από ιταλικό: πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα

 Πριστάνιο πορσελάνης από ιταλικό: πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα

Το κεραμίδι από πορσελάνη είναι ένα κοινό οικοδομικό υλικό που χρησιμοποιείται για να τελειώσει το δάπεδο και τους τοίχους σε οικιακούς, δημόσιους και βιομηχανικούς χώρους και είναι κατασκευασμένο από φυσικές πρώτες ύλες. Με αυτό, μπορείτε να μετατρέψετε εντελώς τον εσωτερικό χώρο και το εξωτερικό του κάθε κτιρίου.

Ένας από τους αναγνωρισμένους ηγέτες στην παραγωγή πορσελάνης από πορσελάνη στη Ρωσία είναι το εργοστάσιο Italon, του οποίου τα προϊόντα μπορεί να ανταγωνίζονται πολύ καλά με υλικά από πλακάκια κορυφαίων ξένων κατασκευαστών.

Σχετικά με την εταιρεία

Το εργοστάσιο Italon αποτελεί μέρος της ιταλικής συμμετοχής Gruppo Concorde - ευρωπαϊκής ηγετικής επιχείρησης στην παραγωγή κεραμικών πλακιδίων, η οποία επικεντρώνεται κυρίως στην κορεσμό της αγοράς με υλικά υψηλής ποιότητας.

Ένα εργοστάσιο από πορσελάνη κεραμοσκεπή ξεκίνησε μέσαStupino, περιοχή της Μόσχας το 2007. Και σήμερα προσφέρει κεραμίδια με υψηλή απόδοση και πρωτότυπη εμφάνιση. Στην περίπτωση αυτή, η εταιρεία παρέχει στους πελάτες της υψηλό επίπεδο ποιότητας υπηρεσιών, λαμβάνοντας υπόψη τις ιδιαιτερότητες της ρωσικής αγοράς.

Η πορσελάνη πορσελάνης Italon είναι εξαιρετικής ποιότητας.Η επίτευξη του οποίου διασφαλίζεται από την ευρεία εφαρμογή των καινοτομιών του ομίλου Concorde, τις συνεχείς επενδύσεις στη χρήση των τελευταίων τεχνολογιών και τη βελτίωση του συστήματος εμπορίας.

Όλα αυτά επιτρέπουν στα προϊόντα της εταιρείας να βρίσκονται συνεχώς στην κορυφή της μόδας, προσφέροντας στην αγορά ένα ευρύ φάσμα ολοκληρωμένων λύσεων τελικής επεξεργασίας για διάφορα είδη κατασκευαστικών έργων.

Κάθε συλλογή από πορσελάνη από πορσελάνη Italon είναι η ενσάρκωση αυθεντικών ιταλικών παραδόσεων και η τελειότητα του φυσικού υλικού, καθώς και το αποτέλεσμα της εργασίας των ρωσικών και ιταλικών εργαζομένων, η χρήση των νέων τεχνολογιών και το αυστηρότερο σύστημα ποιότητας.

Η εταιρεία παράγει πλακάκια πορσελάνης σε 45 σειρές, οι οποίες αντιπροσωπεύουν περίπου 2000 θέσεις, με διαφορετικά χρώματα, υφές και διακοσμητικά στοιχεία.

Η εταιρεία διαθέτει 12 αντιπροσωπευτικά γραφεία και πωλεί τα προϊόντα της όχι μόνο στη Ρωσία, αλλά και στη Λευκορωσία, την Ουκρανία και το Καζακστάν, εξασφαλίζοντας στους πελάτες της ένα εξαιρετικό επίπεδο εξυπηρέτησης.

Οι ειδικοί της Italon είναι πάντα έτοιμοι να συμβουλεύουν τους πελάτες τους για οποιαδήποτε θέματα και να διεξάγουν μεγάλα έργα, ξεκινώντας από το στάδιο της επιλογής της κατάλληλης επιλογής φινιρίσματος έως την παράδοση στον πελάτη και την ολοκλήρωση όλων των επισκευαστικών και κατασκευαστικών έργων.

Τα σημαντικότερα σημεία της δουλειάς της εταιρείας είναι ο σεβασμός των φυσικών πόρων. Στην παραγωγή του, το εργοστάσιο χρησιμοποιεί μόνο δευτερογενείς πρώτες ύλες και είναι μέλος του διεθνούς προγράμματος περιβαλλοντικής πιστοποίησης LEED.

Ειδικά χαρακτηριστικά

Κεραμικός γρανίτης Το Italon είναι ένα οικολογικό υλικό που κατασκευάζεται από φυσικές πρώτες ύλες, δηλαδή από άμμο, πηλό, άστριο. Όλα τα συστατικά αναμιγνύονται και πιέζονται υπό πίεση περίπου 450 kg / cm. τετρ. Περαιτέρω, το κατεργαζόμενο τεμάχιο υπόκειται σε ψήσιμο σε 1200 μοίρες, το οποίο στη συνέχεια εξασφαλίζει εξαιρετικά χαμηλές ταχύτητες απορρόφησης νερού από το τελικό προϊόν και υψηλή αντοχή του.

Οι αισθητικές ιδιότητες και τα τεχνικά χαρακτηριστικά των κεραμικών από πορσελάνη το καθιστούν ένα ευπροσάρμοστο υλικό για την τοποθέτηση κτιρίων μέσα,τόσο και έξω. Ο κεραμικός γρανίτης μπορεί να τελειώσει τόσο τους τοίχους όσο και τα δάπεδα σε οικιστικά και εμπορικά κτίρια

Επί του παρόντος, η ιταλική κεραμοσκεπή Italon διατίθεται σε τρεις σειρές:

 • Tecnica. Αυτό το κεραμίδι από πορσελάνη έχει μια ομοιογενή δομή σε όλη τη μάζα του. Αυτός ο τύπος υλικού επένδυσης δεν αλλάζει τις εξωτερικές ιδιότητές του και την αισθητική ελκυστικότητα υπό την επίδραση του χρόνου ή όταν εκτίθεται σε λειαντικές ουσίες. Τέτοιες ιδιότητες επιτρέπουν τη χρήση τέτοιων πλακιδίων σε περιοχές όπου υπάρχει σοβαρό μηχανικό φορτίο στην κεραμική επίστρωση, για παράδειγμα, σε εργαστήρια παραγωγής, σε σιδηροδρομικούς σταθμούς, σε μεγάλα εμπορικά κέντρα, αίθουσες συναυλιών, σε εργαστήρια.
 • Interni. Θέα από κεραμικό γρανίτη με γυάλινη ανώτερη επιφάνεια. Εκτός από τη χρήση του λούστρου, το υλικό αυτό είναι εξαιρετικά φιλικό προς το περιβάλλον (φιλικό προς το περιβάλλον), επειδή είναι κατασκευασμένο από ανακυκλωμένα υλικά. Η παρουσία λούστρου δίνει στους σχεδιαστές της εταιρείας τη δυνατότητα να εφαρμόζουν μια μεγάλη ποικιλία αποχρώσεων και διάφορες τεχνικές διακόσμησης. Ταυτόχρονα, το κεραμίδι από πορσελάνη "Interni" διατηρεί όλες τις ιδιότητες και τα χαρακτηριστικά απόδοσης αυτού του υλικού.Αυτός ο τύπος επένδυσης χρησιμοποιείται συχνά για το φινίρισμα του δαπέδου στα δωμάτια για τους ανθρώπους, σε δημόσια κτίρια με μεσαία και χαμηλή διαπερατότητα (μπουτίκ, εστιατόρια), καθώς και για τους τοίχους έξω και μέσα σε κτίρια οποιουδήποτε σκοπού.
 • Creativa. Πλακάκι πορσελάνης, το οποίο έχει το ίδιο χρώμα σε όλο το πάχος του. Χάρη στη χρήση προηγμένων καινοτόμων τεχνολογιών που επιτρέπουν τη βαφή ολόκληρης της μάζας του υλικού, το κεραμίδι αποκτά ένα ιδιαίτερο διακοσμητικό αποτέλεσμα και αισθητική, που συνδυάζονται επιτυχώς με υψηλές τεχνικές επιδόσεις. Αυτός ο τύπος κεραμικού γρανίτη χρησιμοποιείται για διάφορους σκοπούς σε όλους τους τύπους χώρων.

Τα προϊόντα Italon συμμορφώνονται με τα κρατικά πρότυπα ποιότητας, τις απαιτήσεις πυρασφάλειας, τα υγειονομικά πρότυπα, όπως αποδεικνύεται από τα σχετικά πιστοποιητικά και τις γνώμες των εμπειρογνωμόνων. Ο κεραμικός γρανίτης έχει υποβληθεί σε τεχνική αξιολόγηση της καταλληλότητας χρήσης στην κατασκευή.

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα

Ο κεραμικός γρανίτης από Italon έχει ένα ευρύ φάσμα πλεονεκτημάτων σε σύγκριση με άλλα κεραμικά υλικά επίστρωσης.

Αυτό το προϊόν είναι αρκετά ανθεκτικό υλικό., ανθεκτικά σε κραδασμούς και άλλα μηχανικά φορτία. Τέτοιες ιδιότητες του κεραμικού γρανίτη εξηγούνται, καταρχάς, από τις ιδιαιτερότητες της διαδικασίας κατασκευής του, που μοιάζει με το σχηματισμό μιας πέτρας στη φύση. Η μόνη διαφορά είναι ότι το κεραμίδι γίνεται πολύ πιο γρήγορα και υπό αυστηρό έλεγχο της ποιότητας. Η πρώτη ύλη επηρεάζεται από την πίεση και τη θερμοκρασία, γεγονός που τελικά παρέχει ειδικά χαρακτηριστικά αντοχής του τελικού προϊόντος.

Τα κεραμικά από πορσελάνη δεν απορροφούν την υγρασία και είναι ανθεκτικά σε σημαντικές σταγόνες θερμοκρασίας. Αυτές οι ιδιότητες καθιστούν το υλικό κατάλληλο για εξωτερική διακόσμηση κτιρίων. Η αντοχή σε υγρασία και παγετό ενός υλικού εξηγείται από την απουσία μικροπόρων σε αυτό, πράγμα που αυξάνει την πυκνότητά του και, κατά συνέπεια, την αντοχή στη διείσδυση της υγρασίας.

Πρόκειται για ένα φιλικό προς το περιβάλλον προϊόν, ως πρώτες ύλες για αυτό είναι φυσικά υλικά. Σε αντίθεση με τη φυσική πέτρα, η πορσελάνη δεν δημιουργεί φόντο ακτινοβολίας. Λόγω της αντοχής του, το υλικό μπορεί να χρησιμοποιηθεί για μεγάλο χρονικό διάστημα χωρίς απώλεια διακοσμητικών ιδιοτήτων, είναι ανθεκτικό στο σχηματισμό γρατζουνιών και λεκέδων.

Αυτή η επίστρωση είναι εύκολο να φροντιστεί.Ο κατασκευαστής έχει αναπτύξει ειδικά εργαλεία που μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε διάφορες καταστάσεις. Για παράδειγμα, σε περίπτωση φωτιάς και καθημερινής καθαρισμού χρησιμοποιούνται αλκαλικά προϊόντα "Italon B-Ase", "Fila Cleaner", παρουσία δύσκολων λεκέδων - "Fila Deterdek", "Italon A-Cid".

Τα προϊόντα Italon διατίθενται στο εμπόριο σε ένα ευρύ φάσμα συλλογών σε διάφορες υφές και χρώματα. Κάθε συλλογή αντιπροσωπεύεται από κεραμικά πλακάκια γρανίτη διαφόρων μορφών, συμπεριλαμβανομένων στενών πλακών πλακών. Έχει έναν μέσο όρο (ανάλογα με τη συλλογή και το μέγεθος του κεραμιδιού) αρκετά λογικές τιμές.

Το μόνο μειονέκτημα της κεραμικής από πορσελάνη Italon, που είναι ταυτόχρονα και η αξιοπρέπειά του, είναι το στυλ με το οποίο κατασκευάζονται τα κεραμίδια. Είναι αποκλειστικά ιταλική.

Συλλογές

Η πορσελάνη από πορσελάνη Italon αντιπροσωπεύεται επί του παρόντος από 29 συλλογές:

 • Materia - μια νέα συλλογή με μοντέρνο στυλ, εμπνευσμένη από τον ασβεστόλιθο της Βόρειας Ευρώπης και σχιστόλιθου από την Ιταλία και την Αμερική.
 • Στοιχείο ξύλο - συλλογή, η επιφάνεια του πλακιδίου στο οποίο είναι διακοσμημένα κάτω από το δέντρο?
 • Το έργο Charme Evo Floor - Μαρμάρινα κεραμικά από πορσελάνη αποκαλύπτουν την αληθινή ομορφιά της φυσικής πέτρας.
 • Contempora - συλλογή, μοτίβο κεραμιδιών στην οποία επαναλαμβάνεται η δομή μιας πέτρας με πολυάριθμες φλέβες.
 • Επιφάνεια. Η πέτρινη υφή αυτού του κεραμιδιού έχει σχεδιαστεί για να συνδυάζεται με υλικά όπως πολυστρωματικό, χάλυβα, μέταλλο, γυαλί.
 • Traventino Floor Project. Η επιφάνεια του κεραμιδιού μιμείται την τραβερτίνη.
 • Elit - μάρμαρο που έχει υποστεί διάλυση.
 • Φυσική πέτρα - Τραβερτίνη Rapolan.
 • Ξύλο Naturalife - ξύλο, κατεργασμένο με το χέρι.
 • Charme Floor Project - κλασικό μάρμαρο.
 • Θαυμάστε - ψαμμίτη με κόκκους,
 • Ανεβείτε - χαλαζίδες της Αμερικής.
 • Magnetique - χαλαζίτης και μάρμαρο.
 • Urban - πολυμερές τσιμέντο,
 • Σχήμα - Ιερουσαλήμ πέτρα?
 • Έννοια - φυσικές πέτρες καθαρού τύπου ·
 • Maison - Ευρωπαίοι καρποί ·
 • Timelesse - ξύλο αγκυροβολίων στη θάλασσα ·
 • Ουσία - φυσικό ξύλο ·
 • Globe - Ιταλικές πέτρες.
 • Έργα τέχνης - πλακίδια τσιμέντου με διακοσμητικά στοιχεία για λουλούδια ·
 • Κατηγορίας - πολύτιμες ποιότητες μαρμάρου,
 • Φανταστείτε - μονοφωνικό ομαλό πλακίδιο,
 • Βασικά - η πιο δημοφιλής συλλογή λόγω μιας ευρύτερης παλέτας χρωμάτων (12 χρώματα) και μιας δομής που μοιάζει με άμμο.

Επίσης στον κατάλογο Italon παρουσιάζονται οι συλλογές "Prestige", "Eclipse", "Auris", "Nova", "Idea".

Τι να επιλέξετε;

Κατά την επιλογή ενός κεραμιδιού πορσελάνης, θα πρέπει να προχωρήσουμε από το γεγονός σε ποιο δωμάτιο θα χρησιμοποιηθεί και για ποιο σκοπό (όπως το δάπεδο ή το τοίχωμα).

Αν το δωμάτιο έχει υψηλή διαπερατότητα, αξίζει να σταματήσετε την επιλογή του κεραμικού πλακιδίου Tecnica. Για κατοικίες πιο κατάλληλη Interni.

Εάν επιλέξετε ένα υλικό για το δάπεδο, τότε πολύ ομαλή μια επικάλυψη πιθανότατα δεν είναι κατάλληλη. Μετά από όλα, θα είναι αρκετά δύσκολο να το φροντίσετε (διατηρώντας τη σταθερή λάμψη του δεν είναι εύκολη), μετά από υγρό καθάρισμα ή διαρροή νερού σε αυτό, μπορεί να προκαλέσει τραυματισμό.

Πώς να επιλέξετε ένα χρώμα και ένα μοτίβο είναι ένα καθαρά ατομικό θέμα. Η επιλογή αυτή θα εξαρτηθεί από τις προσωπικές προτιμήσεις, το γενικό στυλ και το σχεδιασμό του δωματίου, το χρωματικό σχήμα που επικρατεί σ 'αυτό. Υπό αυστηρά έπιπλα, είναι προτιμότερο να επιλέξετε ένα μονοχρωματικό κεραμίδι σε κρύες αποχρώσεις, ενώ τα έπιπλα στο σπίτι είναι πιο ευνοϊκά για την επιλογή των υλικών με ζεστά χρώματα.

Όσον αφορά το μέγεθος, η εταιρεία Italon προσφέρει πλακάκια διαφόρων μορφών. Το τετράγωνο μπορεί να έχει διαστάσεις 30x30, 44x44, 59x59, 60x60. Ορθογώνια κεραμίδια είναι επίσης διαθέσιμα. Συχνά βρίσκεται σε συλλογές, σχεδιάζοντας πλακάκια στα οποία μιμείται το ξύλο. Η επιλογή του μεγέθους κεραμιδιών εξαρτάται από την επιφάνεια του δωματίου. Εάν είναι μικρό, τότε τα πλακάκια θα το κάνουν ακόμη μικρότερο. Ως εκ τούτου, στην περίπτωση αυτή είναι καλύτερα να μείνετε στα πλακάκια πορσελάνης μικρών διαστάσεων.

Ο χώρος δαπέδου είναι επίσης σημαντικός για τον υπολογισμό του αριθμού των πλακιδίων που πρέπει να αγοραστούν.Μερικές φορές συμβαίνει ότι όταν επιλέγεται ένα συγκεκριμένο μέγεθος, λαμβάνεται ένα μεγάλο απόβλητο από κεραμικό γρανίτη. Και δεδομένου ότι δεν είναι πολύ εύκολο να κοπεί, στην περίπτωση αυτή είναι καλύτερο να επιλέξετε ένα κεραμίδι διαφορετικού μεγέθους έτσι ώστε όταν τοποθετείται να υπάρχει λιγότερη δυσκολία.

Κριτικές

Τα περισσότερα κεραμίδια συνιστούν την πορσελάνη από πορσελάνη Italon ως αξιόπιστο και ανθεκτικό υλικό που δίνει εμπιστοσύνη.

Έχει μια πολύ αξιοπρεπή εμφάνιση, δεν καταρρέει και δεν σπάει αν πέσει κατά λάθος, δεν γρατζουνίσει, δεν σχηματίζει λεκέδες σε αυτό και αν συμβεί, μπορείτε εύκολα να τα αφαιρέσετε με ειδικές ενώσεις ή χρησιμοποιώντας άλλα μέσα που συνιστώνται από τον κατασκευαστή για κάθε συγκεκριμένο τύπο λεκέδων . Είναι σαφές σε όλους ότι μετά την ολοκλήρωση των εργασιών τοιχοποιίας παραμένουν στην επιφάνεια των πλακιδίων ίχνη κονιάματος, κλπ. Για να τα αφαιρέσετε, δεν χρειάζεται να εφεύρουν τίποτα, ο κατασκευαστής ανέπτυξε ειδικά συστάσεις για αυτή την περίπτωση που υποδεικνύουν τη φύση και τη μέθοδο χρήσης ειδικών εργαλείων.

Τα μειονεκτήματα που επισημάνθηκαν από τον πλοίαρχο περιλαμβάνουν το πρόβλημα της κοπής κεραμικών από πορσελάνη. Αλλά αυτό το πρόβλημα είναι τελείως επιλύσιμο αν υπάρχει ένα ειδικό εργαλείο προσαρμοσμένο για σκληρούς τύπους πλακιδίων.

Συμβουλές και κόλπα

Προκειμένου να μην αντιμετωπίσετε απομιμήσεις, θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στη διαδικασία απόκτησης πορσελάνης από πέτρα.

Για να ελέγξετε την ποιότητα του κεραμιδιού, θα πρέπει να περάσετε στην επιφάνεια του με ένα μαρκαδόρο. Εάν το ίχνος διαγραφεί, τότε η ποιότητα του προϊόντος.

Κατά τη διαδικασία επιλογής στο κατάστημα θα πρέπει να ζητήσει από τον κατάλογο των πωλητών. Συνήθως παραδίδεται μόνο σε εξουσιοδοτημένους αντιπροσώπους προϊόντων.

Θα πρέπει επίσης να δώσετε προσοχή στην πίσω επιφάνεια του πλακιδίου. Τα τετράγωνα κοίλα σε ένα ποιοτικό προϊόν δεν πρέπει να έχουν βάθος μεγαλύτερο από 1,5-2 cm.

Κάθε πλακίδιο πρέπει να φέρει ετικέτα με τον κατασκευαστή.

Δείτε πώς να ταιριάζει απόλυτα τα κεραμικά πορσελάνης Italon στο επόμενο βίντεο.

Σχόλια
 Συντάκτης
Πληροφορίες που παρέχονται για σκοπούς αναφοράς. Για κατασκευαστικά θέματα, συμβουλευτείτε πάντοτε έναν ειδικό.

Αίθουσα εισόδου

Σαλόνι

Υπνοδωμάτιο