Περικοπή από πέτρα: επιλογή εργαλείου

Πλακάκια από πορσελάνη - το μοναδικό δομικό υλικό που διαφέρει στην ομορφιά και την πρωτοτυπία. Τα προϊόντα λαμβάνονται από τσιπς γρανίτη, τα οποία πιέζονται υπό υψηλή πίεση. Στην έξοδο, αποκτάται μια σχεδόν μονολιθική πλάκα, η δομή δεν διαφέρει από μια φυσική πέτρα.

Η κοπή κεραμιδιών πορσελάνης, η επιλογή εργαλείου για την οποία πραγματοποιείται ανάλογα με τον τόπο χρήσης, είναι μια περίπλοκη διαδικασία. Η επεξεργασία της πέτρας πραγματοποιείται μόνο με ειδικούς μηχανισμούς που μπορούν να καταστρέψουν το υλικό χωρίς την εμφάνιση ρωγμών.

Είδη

Η δομή των κεραμικών από πορσελάνη είναι μονολιθική. Δεν είναι πάντοτε δυνατόν να καταστραφούν οι δεσμοί με ένα συμβατικό μεταλλικό εργαλείο.

Σήμερα, για την επεξεργασία αυτού του κεραμιδιού χρησιμοποιούνται διάφοροι τύποι κοπής.

Μηχανική

Αυτή η διαδικασία περιλαμβάνει την επίδραση στο χέρι πορσελάνης ή ηλεκτρικά εργαλεία. Συχνά για τέτοιους σκοπούς, χρησιμοποιείτε προϊόντα με άκρη διαμαντιών. Αυτός ο τύπος κοπής είναι ο ευκολότερος και πιο δημοφιλής. Χρησιμοποιείται σχεδόν παντού. Λόγω της διαθεσιμότητας και της απλότητας του ίδιου του εργαλείου. Ορισμένοι τύποι μηχανισμών λειτουργούν μόνο σε συνδυασμό με την παροχή νερού.

Το υγρό που απαιτείται για την αποτελεσματική ψύξη του σώματος εργασίας, καθώς και την ελαχιστοποίηση της εμφάνισης μικροσυστοιχιών στα άκρα του υλικού.

Η υγρή κοπή σήμερα χρησιμοποιείται συχνά με επαγγελματικό εξοπλισμό.

Η ξηρή επεξεργασία χρησιμοποιείται κυρίως στην καθημερινή ζωή, όπου πρέπει να επεξεργαστείτε μια μικρή ποσότητα από πορσελάνη από κεραμικά. Το μειονέκτημα αυτής της προσέγγισης είναι η απελευθέρωση μεγάλων ποσοτήτων σκόνης, που μπορούν να συσσωρευτούν στους πνεύμονες. Επομένως, όταν τα έργα αυτά πρέπει να χρησιμοποιούν εξοπλισμό ατομικής προστασίας υψηλής ποιότητας.

Η μηχανική κοπή είναι μια αρκετά απλή διαδικασία που δεν επιτρέπει πάντοτε την επίτευξη υψηλής ποιότητας κοπής. Εάν χρησιμοποιείτε εργαλεία κακής ποιότητας, μπορεί να οδηγήσει στη δημιουργία τσιπς ή ρωγμών.

Κοπή με νερό

Αυτή η τεχνολογία πραγματοποιείται από μια ειδική συσκευή που παρέχει στην επιφάνεια της πλάκας ένα ρεύμα νερού και λειαντικής άμμου. Το λεπτόκοκκο μέταλλο σε μορφή σκόνης μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως λειαντικό υλικό. Το μείγμα κινείται με πολύ μεγάλη ταχύτητα, πράγμα που οδηγεί στην καταστροφή του υλικού.

Το πίδακα νερού έχει μια μάλλον μικρή ακτίνα που σας επιτρέπει να σχηματίσετε μια λεπτή κοπή. Η υδροβολή είναι ένας από τους πιο δύσκολους τρόπους. Συχνά, αυτές οι συσκευές ελέγχονται από υπολογιστές. Αυτό σας επιτρέπει να αποκτήσετε σχεδόν οποιοδήποτε σχήμα.

Η κύρια εφαρμογή αυτής της τεχνολογίας είναι η σγουρή κοπή. Με τη βοήθειά του να κάνει όμορφους πίνακες.

Ένας άλλος τομέας χρήσης είναι η μωσαϊκή προσομοίωση. Για να γίνει αυτό, σε ένα φύλλο κοπής πορσελάνης περικοπές, αλλά το βάθος τους φτάνει περίπου το ήμισυ του πάχους του κεραμιδιού.

Κοπή λέιζερ

Μια άλλη σύγχρονη μέθοδος επεξεργασίας πορσελάνης. Η κοπή πραγματοποιείται από ένα ρεύμα φορτισμένων φωτονίων. Αφήνουν επίσης μια κατευθυνόμενη λεπτή δέσμη από τη γεννήτρια. Όταν χτυπά την επιφάνεια του κεραμιδιού, αρχίζει να το θερμαίνει, καταστρέφοντας τους δεσμούς γρανίτη και κόλλας.Το πλεονέκτημα αυτής της θεραπείας είναι η ευελιξία και η υψηλή ταχύτητα.

Τα λέιζερ μπορούν να κόψουν κεραμικά σχεδόν σε οποιαδήποτε κατεύθυνση και πάχος.

Σε ορισμένες περιπτώσεις, η επιφάνεια κοπής μπορεί να είναι ακόμη καλύτερη από ότι μετά την κοπή με ψεκασμό νερού.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι σήμερα οι τύποι λέιζερ και υδροαελαστικών χρησιμοποιούνται αρκετά σπάνια, καθώς απαιτεί πολύπλοκο εξοπλισμό.

Ως εκ τούτου, ασχολούνται μόνο με εξειδικευμένες εταιρείες που κόβουν πλακίδια πορσελάνης στην τάξη.

Εργαλεία

Η επεξεργασία πορσελάνης από ψευδάργυρο απαιτεί αξιόπιστο και ισχυρό εξοπλισμό που μπορεί να καταστρέψει τη μονολιθική δομή του υλικού. Η σύγχρονη αγορά σήμερα παρέχει διάφορους τύπους εργαλείων που μπορούν να χωριστούν σε τέτοιες ομάδες.

Μηχανικός κόφτης πλακιδίων

Μια τέτοια κατασκευή αποτελείται από ένα ειδικό κρεβάτι, οδηγούς σιδηροτροχιάς και έναν κύλινδρο κοπής. Η μηχανή κοπής πλακιδίων χρησιμοποιείται σχετικά σπάνια. Με αυτό, μπορείτε να πάρετε μικρές ακόμη και τομές στις γωνίες ή κατά μήκος της πλάκας. Αλλά δεν είναι διαθέσιμη η κατσαρώνοντας.

Αυτό το προϊόν είναι το πιο εύκολο και φθηνότερο. Επομένως, δεν πρέπει να βασίζεστε σε επεξεργασία επιφανειών υψηλής ποιότητας.

Ηλεκτρικός κοπτήρας κεραμιδιών

Η συσκευή με πολλούς τρόπους δεν είναι παρόμοια με την προηγούμενη τροποποίηση. Μόνο είναι ήδη εξοπλισμένο με ηλεκτρικό κινητήρα, ο οποίος απλοποιεί και επιταχύνει την επεξεργασία των κεραμικών από πορσελάνη.

Βουλγαρικά

Η μηχανή λείανσης είναι ένα ευέλικτο εργαλείο που σας επιτρέπει να εργάζεστε με διαφορετικούς τύπους υλικών. Για να μπορέσει να κοπεί πορσελάνη, θα πρέπει να είναι εξοπλισμένο με ειδικό δίσκο με διαμάντια. Η συσκευή είναι πολύ απλή στη χρήση, αλλά και οικονομικά προσιτή για όλους σχεδόν. Με τη βοήθεια του μύλου, μπορείτε να πάρετε τόσο λεία και σγουρά κομμάτια μικρής πολυπλοκότητας. Αλλά η ποιότητα της επεξεργασίας εξαρτάται από τον χειριστή.

Ανεξάρτητα από το δίσκο, μικρά κομμάτια θα σχηματιστούν στην επιφάνεια κατά τη διάρκεια της κοπής, πράγμα που θα υποβαθμίσει την διακοσμητική εμφάνιση του κεραμιδιού.

Οι λειαντήρες χρησιμοποιούνται όταν η πρόσβαση σε άλλα εργαλεία είναι περιορισμένη ή απλώς δεν είναι οικονομικά βιώσιμη.

Κυκλικό Πριόνι

Αυτό είναι ένα είδος μύλου, μόνο το σχέδιο είναι πλήρως στερεωμένο σε ένα σταθερό πλαίσιο. Προκειμένου η μηχανή να κόψει πορσελάνη, πρέπει επίσης να συμπληρωθεί με δίσκο με διαμάντια.

Η συσκευή είναι κατάλληλη για το σχηματισμό ευθύγραμμων τμημάτων.

Ταυτόχρονα, η ποιότητα επεξεργασίας εδώ είναι κάπως καλύτερη από αυτή του μύλου. Τα συστήματα αυτού του τύπου συμπληρώνονται με υποστηρικτικές πλατφόρμες, που σας επιτρέπουν να ελέγχετε με μεγαλύτερη ακρίβεια την κίνηση του πριονιού σε σχέση με το πλακίδιο.

Ηλεκτρικό παζλ

Κάποιος δύσκολα συνδέει αυτό το εργαλείο με πορσελάνη ή κεραμίδι γενικά. Αλλά τεχνικά κοπή αυτού του προϊόντος, μπορεί να εκτελέσει. Για να γίνει αυτό, στο παζλ πρέπει να εισαγάγετε ένα ειδικό νήμα με διαμάντια. Στην επιφάνειά του, καθώς και σε άλλα προϊόντα, υπάρχει ένα ψίχουλο με σκόνη διαμαντιών. Το παζλ αναφέρεται στα καθολικά εργαλεία. Με αυτό, μπορείτε να πάρετε ακόμη ή σγουρά κομμάτια. Το μειονέκτημα αυτού του εργαλείου θεωρείται χαμηλή ταχύτητα επεξεργασίας.

Εάν φορτώνετε βαριά το νήμα, μπορεί να σκάσει υπό την επίδραση ισχυρής πίεσης. Αυτό, με τη σειρά του, μπορεί να είναι επικίνδυνο για τον χειριστή του μηχανισμού.

Υδροβρωτικές και μηχανές λέιζερ

Αυτοί οι μηχανισμοί είναι περίπλοκοι και εξαιρετικά ακριβείς. Στις περισσότερες περιπτώσεις, το εργαλείο εργασίας κινείται σε ειδικό κρεβάτι υπό τον έλεγχο του υπολογιστή. Για να έχετε μια σύνθετη εικόνα, πρέπει να εισαγάγετε τη διάταξη σε ειδική μορφή.Η ικανοποίηση τέτοιων μηχανών στην καθημερινή ζωή ή στα εργοτάξια είναι σχεδόν αδύνατη.

Διαφέρουν στα μεγάλα μεγέθη και το υψηλό κόστος. Ως εκ τούτου, εγκαθίστανται στα καταστήματα, όπου υπάρχει δυνατότητα σύνδεσης με το ηλεκτρικό δίκτυο, καθώς και επαρκής χώρος για τη θέση όλων των εξαρτημάτων.

Το κόψιμο με κόπτη γυαλιού δεν χρησιμοποιείται πρακτικά για πορσελάνη. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι το υλικό είναι πολύ ανθεκτικό και επομένως, έχοντας καταστρέψει μόνο το ανώτερο στρώμα, δεν μπορείτε εύκολα να σπάσετε το φύλλο. Αλλά εάν το πάχος του προϊόντος είναι σχετικά μικρό, τότε είναι δυνατόν με έναν κοπτήρα γυαλιού να αποκτήσετε γρήγορα και με ακρίβεια το επιθυμητό κομμάτι προϊόντος.

Παρακαλώ σημειώστε ότι στις περισσότερες περιπτώσεις, τα κεραμικά πορσελάνης επεξεργάζονται με κυκλικά πριόνια.

Ως εκ τούτου, είναι σημαντικό να δοθεί προσοχή στο είδος και την ποιότητά τους, καθώς μπορούν να σχεδιαστούν για την επίλυση διαφόρων προβλημάτων.

Πώς να επιλέξετε τη σωστή επιλογή;

Η κοπή κεραμικών υλικών από πορσελάνη χρησιμοποιείται μόνο σε περίπτωση τοποθέτησης στο πάτωμα ή στον τοίχο. Επομένως, κατά την επιλογή ενός εργαλείου ή μιας μεθόδου επεξεργασίας αυτού του υλικού, θα πρέπει να εξεταστούν διάφοροι παράγοντες:

Πεδίο εργασίας

Εάν χρειάζεται να οργανώσετε μόνο μερικές φέτες, τότε αυτό μπορεί να γίνει με ένα εργαλείο χειρός.Η καλύτερη επιλογή θα είναι επίσης μια μηχανή λείανσης, η οποία δεν σας επιτρέπει να κόψετε γρήγορα πορσελάνη από κεραμίδια ακόμα και σε κεραμίδια. Η επεξεργασία μεγάλων όγκων πλακιδίων πρέπει να γίνει μόνο με ένα ηλεκτρικό εργαλείο.

Το πλεονέκτημά της είναι όχι μόνο η ποιότητα, αλλά και η ταχύτητα, η οποία είναι πολύ σημαντική στις βιομηχανικές εγκαταστάσεις.

Διαστάσεις πλακιδίων

Τα κεραμίδια από πορσελάνη παράγονται με διαφορετικό πάχος, το οποίο επηρεάζει την αντοχή του υλικού. Τα παχιά προϊόντα μπορούν να κοπούν μόνο με ηλεκτρικά εργαλεία που καταστρέφουν γρήγορα τη δομή. Για τα λεπτά υφάσματα δεν υπάρχουν καθολικοί μηχανισμοί. Εδώ μόνο η τεχνολογία κοπής είναι σημαντική.

Αν χρησιμοποιείτε εσφαλμένα τον κόπτη πλακιδίων ή τον μύλο, μπορείτε να σπάσετε το πλακίδιο πολύ γρήγορα και εύκολα. Αλλά, ανεξάρτητα από αυτό, θα πρέπει να επιλέξετε τον κύκλο, ο οποίος θα αποτελέσει αντικείμενο επεξεργασίας.

Στην αγορά υπάρχουν διάφοροι τύποι αυτών και διαφέρουν σε πάχος και διάμετρο.

Rezi μορφή

Αυτή η παράμετρος είναι μία από τις πιο σημαντικές. Η κοπή με τη μορφή μιας επίπεδης γραμμής είναι σε θέση να παράγει σχεδόν όλους τους τύπους εργαλείων που εξετάστηκαν προηγουμένως. Αλλά αν χρειαστεί να πάρετε ένα στοιχείο σχήμα, τότε μόνο μερικές συσκευές μπορούν να το χειριστούν. Το πιο απλό από αυτά θεωρείται ηλεκτρικό παζλ.Αλλά δεν επιτρέπει να επιτύχει υψηλή ακρίβεια, καθώς και την πολυπλοκότητα των αριθμών. Χρησιμοποιείται για την κοπή μικρών διακοσμητικών στοιχείων με τη μορφή κύκλου, πέταλα και ούτω καθεξής.

Ο καθολικός μηχανισμός είναι μηχανή κοπής ύδατος. Χειρίζεται τέλεια το υλικό, και μπορεί επίσης να του δώσει μια μορφή οποιασδήποτε πολυπλοκότητας.

Αποκοπή ποιότητας

Εδώ η επιλογή μπορεί επίσης να γίνει από διάφορα εργαλεία. Οι απλές τροποποιήσεις, όπως ένα κυκλικό πριόνι ή ένας μύλος, όταν κόβονται, σχηματίζουν μικρές μάρκες. Εάν χρησιμοποιείτε δίσκους υψηλής ποιότητας, τα ελαττώματα αυτά μπορούν να ελαχιστοποιηθούν, αλλά δεν έχουν εξαλειφθεί εντελώς.

Σήμερα, υπάρχουν μηχανές κοπής, όπου μπορείτε όχι μόνο να κόψετε, αλλά και να λοξοτομήσετε από το τέλος του κεραμιδιού.

Δίνουν την ομαλότητα της επιφάνειας. Χρησιμοποιήστε μια παρόμοια προσέγγιση για να αποκτήσετε βήματα ή κεραμίδια για διακοσμητικά σύνορα. Για να αλέσετε τα άκρα μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε γυαλόχαρτο από διάφορους κόκκους. Αλλά αυτή η μέθοδος δεν είναι πάντοτε σχετική, ειδικά αν χρειάζεται να χειριστείτε μεγάλους όγκους.

Συστάσεις για εργασία

Η τεχνολογία κοπής κεραμικών από πορσελάνη εξαρτάται μόνο από το εργαλείο που θα χρησιμοποιήσετε.

Το κόψιμο των πλακιδίων δαπέδου από τον μύλο περιλαμβάνει την εκτέλεση διαδοχικών λειτουργιών:

 1. Πριν ξεκινήσετε την εργασία, το υλικό πρέπει να στερεωθεί σταθερά σε μια επίπεδη επιφάνεια. Αυτό μπορεί να είναι ένα ειδικό κρεβάτι ή μια ξύλινη σανίδα. Είναι σημαντικό το προϊόν να μην ολισθαίνει, καθώς αυτό είναι επικίνδυνο και δεν επιτρέπει στον χειριστή να κόψει ακριβώς.
 2. Η κοπή πλακιδίων πρέπει να γίνεται αργά, με συνεχή κίνηση του μύλου κατά μήκος της σημαδεμένης γραμμής. Αν σχηματιστεί πολλή σκόνη, μπορείτε να απομακρύνετε το σημείο κοπής με νερό. Θα μειώσει επίσης ελαφρά τη θερμοκρασία του πριονιού και θα αυξήσει τη διάρκεια ζωής του.

Το υλικό κοπής χρησιμοποιώντας ένα ηλεκτρικό κοπτικό πλακιδίων εκτελείται χρησιμοποιώντας πρακτικά την ίδια τεχνολογία με τον μύλο. Και εδώ, το κεραμίδι είναι στερεωμένο στο κρεβάτι, αλλά ταυτόχρονα, ο σχηματισμός σχηματίζεται μόνο σε μικρό βάθος κατά μήκος ολόκληρης της γραμμής κοπής. Μετά από αυτό, το προϊόν αφαιρείται και απλά ανοίγει.

Όταν εργάζεστε με ένα ηλεκτρικό παζλ, πρέπει να ακολουθήσετε αυτές τις συγκεκριμένες προτάσεις:

 1. Πρώτα απ 'όλα, θα πρέπει να σχεδιάσετε τα περιγράμματα που θα κοπούν. Είναι επιθυμητό να μαλακώσετε ελαφρά πορσελάνινα κεραμικά με μικρή ποσότητα νερού.Μετά από αυτό, είναι απαραίτητο να ξεκινήσει αργά η καταστροφή του πλακιδίου, παρακολουθώντας συνεχώς την κατάσταση του καλωδίου.
 2. Κατά τη λειτουργία, συνιστάται να απομακρύνετε τη σκόνη, η οποία όχι μόνο κλείνει τα σημάδια αλλά και σφραγίζει το νήμα. Αυτό θα επιτρέψει τον καλύτερο έλεγχο της κίνησης του σώματος εργασίας.
 3. Αν το νήμα φτάσει στο άκρο ή στην άκρη, είναι σημαντικό να ελέγξετε το φορτίο σε αυτό. Είναι καλύτερα να μειώσετε ελαφρώς την ταχύτητα για να διατηρήσετε ολόκληρο το εργαλείο, και επίσης να έχετε μια ομαλή κοπή.

Εάν αποφασίσετε να χρησιμοποιήσετε ένα κυκλικό πριόνι για επεξεργασία, τότε υπάρχουν και μερικές αποχρώσεις:

 1. Το κεραμίδι πρέπει να βρίσκεται μόνο στο κρεβάτι. Το κόψιμο του βάρους δεν επιτρέπεται, καθώς αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα τραυματισμό των χεριών ή άλλων οργάνων.
 2. Μετακινήστε το προϊόν κατά μήκος της γραμμής που έχει επισημανθεί προηγουμένως προς την κατεύθυνση της κίνησης του δίσκου. Είναι σημαντικό ο δίσκος να περιλαμβάνεται στο υλικό και όχι από αυτό. Διαφορετικά, θα είναι δύσκολο για σας να κρατήσετε το φύλλο και η ποιότητα της κοπής θα μειωθεί σημαντικά. Σε αυτή την περίπτωση, και οι δύο πλευρές θα πρέπει να συγκρατούνται σφιχτά με τα χέρια σας, ώστε να μην επιτρέπεται η ολίσθηση του υλικού.

Προσπαθήστε να συμμορφώνεστε με όλους τους κανονισμούς ασφαλείας για την εργασία με κυκλικά πριόνια.

Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δοθεί στην αποκοπή.Για τέτοιους σκοπούς, χρησιμοποιήστε ειδικά αυτοματοποιημένα μηχανήματα που μπορούν να επεξεργαστούν την άκρη υπό γωνία 45 μοιρών.

Για κοπή, το υλικό εισάγεται απλά μέσα στο πλαίσιο και στερεώνεται με ειδικά κλιπ. Μετά από αυτό, οι κύλινδροι τον υπηρετούν στα μαχαίρια, όπου απομακρύνουν τη λοξοτομή. Είναι μάλλον δύσκολο ή σχεδόν αδύνατο να το πάρετε αυτό στο σπίτι. Αλλά μπορείτε να προσπαθήσετε να το κάνετε αυτό με τη βοήθεια του μύλου, που μπορεί να πυροβολήσει τα άκρα.

Επαγγελματικές συμβουλές

Για να έχετε μια υψηλής ποιότητας περικοπή στο σπίτι είναι πρακτικά εφικτή.

Για τους σκοπούς αυτούς, πρέπει απλά να ακολουθήσετε μερικούς κανόνες έμπειρων τεχνιτών:

 • Το κόψιμο πλακιδίων πορσελάνης πρέπει να γίνεται μόνο από το μπροστινό μέρος του υλικού. Αυτό ελαχιστοποιεί την εμφάνιση μαρκών. Εάν εκτελέσετε αυτή τη διαδικασία αντίστροφα, στη συνέχεια στην έξοδο το πριόνι απλώς θα αποκόψει το διακοσμητικό στρώμα και θα του δώσει μια άσχημη όψη.
 • Αφού κόψετε όλα τα άκρα, είναι επιθυμητό να χειριστείτε έναν επαγγελματικό μύλο. Αυτό σας επιτρέπει να απαλλαγείτε από μικρές μάρκες, οι οποίες δεν είναι πάντα απαραίτητες στην επιφάνεια του προϊόντος.
 • Είναι απαραίτητο να κοπεί σωστά μόνο με την εφαρμογή μιας μικρής σωματικής προσπάθειας.Σε μια άλλη περίπτωση, αυτό μπορεί να οδηγήσει σε διάσπαση του υλικού ή εμφάνιση μεγάλου αριθμού μεγάλων μαρκών.
 • Χρησιμοποιείτε μόνο πριόνια ποιότητας και άλλα εργαλεία κοπής. Αυτό όχι μόνο θα κόψει περισσότερα κομμάτια, αλλά θα μειώσει επίσης τον κίνδυνο ρωγμών κατά τη λειτουργία.
 • Όταν υπάρχει ανάγκη κοπής από τα κεραμικά υλικά πορσελάνης με τη μορφή του γράμματος "G", τότε είναι επιθυμητό να χρησιμοποιηθούν ελαστικά υλικά ως υπόστρωμα. Μια τέτοια βάση δεν θα επιτρέψει στο προϊόν να σπάσει στη γωνία, όπου ο κίνδυνος σχηματισμού του είναι υψηλότερος.
 • Ο σχηματισμός των τρυπών γίνεται καλύτερα χρησιμοποιώντας κορώνα διαμαντιών ή ειδικές μπαλαρίνες. Σας επιτρέπουν να πάρετε μια τρύπα με ομαλές άκρες και ακριβώς το καθορισμένο μέγεθος. Εάν δεν έχετε αυτό το εργαλείο, τότε μπορείτε να προσπαθήσετε να κόψετε μια τρύπα με ένα μύλο. Αλλά αυτή η προσέγγιση απαιτεί δεξιότητες για να συνεργαστεί με αυτό το εργαλείο.
 • Βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε προστατευτικό ρουχισμό που ελαχιστοποιεί τις επιπτώσεις της σκόνης ή άλλων απρόβλεπτων παραγόντων στο σώμα.

Η κοπή κεραμικών από πορσελάνη είναι μια σύνθετη διαδικασία που απαιτεί συμμόρφωση με όλες τις αποχρώσεις της εργασίας με αυτό το υλικό. Συνεργάζοντας με αυτό το προϊόν, χρησιμοποιείτε μόνο εργαλεία υψηλής ποιότητας και συντήρησης.Μόνο με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να πάρετε μια ομαλή και όμορφη περικοπή που θα χωρέσει στο εσωτερικό του δωματίου.

Θα μάθετε πώς να κόβετε το kermogranite με έναν κόπτη χειροκίνητου κεραμιδιού από το παρακάτω βίντεο.

Σχόλια
 Συντάκτης
Πληροφορίες που παρέχονται για σκοπούς αναφοράς. Για κατασκευαστικά θέματα, συμβουλευτείτε πάντοτε έναν ειδικό.

Αίθουσα εισόδου

Σαλόνι

Υπνοδωμάτιο