"Πορσελάνη Ουράλ": πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα

 Ουραλ γρανίτης: πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα

Σήμερα η αγορά έχει τεράστια ποσότητα υλικών φινιρίσματος. Ένα ιδιαίτερο μέρος καταλαμβάνεται από "πορσελάνες από πορσελάνη Ural", τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα των οποίων υποδηλώνουν ότι είναι υψηλής ποιότητας και αξιόπιστα προϊόντα εγχώριου κατασκευαστή, ικανά να ανταγωνίζονται με οποιαδήποτε γνωστή ξένη μάρκα.

Σχετικά με την εταιρεία

Το 2005, το εργοστάσιο "Ural granit" ξεκίνησε μια γραμμή για την παραγωγή υλικών πρόσοψης και εσωτερικής διακόσμησης από κεραμικό γρανίτη. Από τότε, η εταιρεία κατάφερε να αυξήσει τις δυνατότητές της, με αποτέλεσμα ένα ευρύ φάσμα προϊόντων που παράγονται από φυσικά συστατικά. Οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιούνται από την LLC ZKS για την παραγωγή πορσελάνης,Έγινε συστατικό εξόρυξη στα Ουράλια, που ήταν ο λόγος για τη δημιουργία της μάρκας Urals Porcelain Tile. Η εταιρεία κέρδισε γρήγορα τη δημοτικότητα με τους καταναλωτές επειδή ήταν σε θέση να προσφέρει στους πελάτες τον τέλειο συνδυασμό ποιότητας και αξίας των προϊόντων τους.

Μια σύγχρονη επιχείρηση είναι ένα ισχυρό τεχνολογικό συγκρότημα που παράγει προϊόντα που είναι διαφορετικά σε σκοπό και εμφάνιση.

Σχετικά με την ποιότητα

Τα εργαστήρια του εργοστασίου πλακιδίων πορσελάνης της Ουράλ βρίσκονται στο Snezhinsk.

Είναι εξοπλισμένα με τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό από Ιταλούς κατασκευαστές, ο οποίος συμμετέχει σε όλες τις διαδικασίες εργασίας:

 • Παραγωγή πλακιδίων πορσελάνης: συμπίεση, φρύξη και ξήρανση.
 • Καλύπτονται κεραμίδια με χρωματιστό λούστρο (χρησιμοποιούνται υψηλής ποιότητας εισαγόμενες βαφές).
 • Στίλβωση και διόρθωση (διαδικασία κοπής πλακιδίων).
 • Έλεγχος ποιότητας σε ειδικά εργαστήρια.

Το εργοστάσιο έχει πιστοποιητικό ποιότητας. Και στον κατάλογο προϊόντων μπορείτε να δείτε τα είδη εμπορευμάτων διαφόρων μεγεθών και υφών.

Χαρακτηριστικά και οφέλη

Κεραμικά από πορσελάνη είναι ένα πολύ ανθεκτικό υλικό που βλέπει. Χρησιμοποιείται για διακόσμηση εσωτερικών και εξωτερικών επιφανειών αρχιτεκτονικών κατασκευών και για τοποθέτηση δαπέδων.Αν και το όνομα "γρανίτη" ακούγεται στο όνομα του προϊόντος, στην πραγματικότητα δεν υπάρχει ούτε μία ψίχα της πέτρας αυτής στη σύνθεσή της, αλλά όλα τα ίδια στοιχεία εμπλέκονται στην παραγωγή όπως και στη δημιουργία κεραμικών πλακιδίων:

 • Πηλός
 • Χαλαζιακή άμμος.
 • Καολίνη
 • Άστριος

Παρά την ομοιότητα των πρώτων υλών, οι ιδιότητες των συμβατικών πλακιδίων και των υλικών από πορσελάνη ποικίλουν σημαντικά. Αυτό οφείλεται στις διαφορετικές τεχνολογικές διαδικασίες παραγωγής.

Στη διαδικασία παρασκευής κεραμικών προϊόντων από πορσελάνη, η παρασκευασμένη σύνθεση πιέζεται υπό πίεση 500kg / cm και καίγεται σε θερμοκρασία περίπου 1300 βαθμών (η οποία είναι πολύ μεγαλύτερη από τη διαδικασία δημιουργίας κεραμικού πλακιδίου). Λόγω τέτοιων υψηλών θερμοκρασιών, συμβαίνει 100% συγχώνευση όλων των υλικών και η πίεση εξαλείφει την πιθανότητα σχηματισμού μικροπόρων στο τελικό προϊόν.

Χρωστικές χρωστικές ουσίες δεν εφαρμόζονται στην επιφάνεια, αλλά προστίθενται απευθείας στο μείγμα · ως εκ τούτου, τα κεραμικά πορσελάνης διατηρούν την ελκυστικότητά τους ακόμη και μετά από πολλά χρόνια λειτουργίας και εάν η επιφάνεια τους έχει υποστεί ζημιά από ρωγμές ή τσιπς.

Ο κατάλογος των πλεονεκτημάτων της "πορσελάνης Ural" περιλαμβάνει:

 • Αντοχή Τα κεραμίδια από πορσελάνη υποβάλλονται σε επεξεργασία υπό υψηλή πίεσηλόγω της αύξησης της ανθεκτικότητάς τους και της αύξησης της διάρκειας ζωής, και σημαίνει ότι το πλακίδιο πορσελάνης διαφέρει ως προς την ανθεκτικότητα.
 • Ανθεκτικό στις μηχανικές βλάβες. Η επιφάνεια της πορσελάνης είναι αρκετά δύσκολο να καταστραφεί. Έχει μεγάλη αντοχή στο κτύπημα, οπότε οι γρατζουνιές και οι μάρκες δεν τον φοβούνται.
 • Αντοχή στην υγρασία. Στο τελικό προϊόν δεν υπάρχουν σχεδόν πόροι, επομένως οι πλάκες δεν απορροφούν την υγρασία και διατηρούν την ακεραιότητα σε όλες τις συνθήκες διαμονής.
 • Αντίσταση παγετού. Ο κατασκευαστής ισχυρίζεται ότι το προϊόν του μπορεί να αντέξει θερμοκρασίες από -50 έως +50 μοίρες και οι ξαφνικές σταγόνες δεν μπορούν να καταστρέψουν τη δομή των πλακών.
 • Χημική αντοχή Το κεραμίδι από πορσελάνη δεν είναι ευαίσθητο σε οξέα και αλκάλια. Η υψηλή πυκνότητα του προϊόντος εμποδίζει την εμφάνιση λεκέδων στα ανώτερα στρώματα του υλικού.
 • Ευκολία φροντίδας. Αρκεί να σκουπίζετε το υλικό με ένα υγρό πανί.
 • Μια ευρεία παλέτα χρωμάτων και μια ποικιλία γεγονότων.
 • Αντοχή στη φωτιά. Το κεραμίδι από πορσελάνη δεν καίει και δεν υποστηρίζει καύση.
 • Ασφάλεια Προϊόντα TM "πορσελάνη Ural" δεν επηρεάζει αρνητικά την ανθρώπινη υγεία.

Συλλογές

Η εταιρεία "Ural porcelain" προσφέρει στους πελάτες της τρεις βασικές συλλογές,που αποτελείται από μια μεγάλη ποικιλία πλακιδίων διαφορετικών χρωμάτων και μορφών.

Όλα τα προϊόντα της μάρκας παρουσιάζονται στις γραμμές:

 • "Ουραλικές προσόψεις".
 • "Τυπικό".
 • Κεραμικά του μέλλοντος.

Η τελευταία σειρά είναι ένα καινοτόμο προϊόν που γίνεται με ανάμειξη διαφόρων φυσικών κεραμικών σκονών. Glaze σε αυτή την περίπτωση δεν ισχύει.

Η συλλογή "Ural facades" είναι ένας επιτυχημένος συνδυασμός ενός τεράστιου αριθμού διαφορετικών αποχρώσεων και μορφών. Ο κατασκευαστής προσφέρει στους πελάτες να επιλέξουν από 27 τύπους πολύχρωμων πλακιδίων.

Οι μορφές που επιτρέπουν το συνδυασμό πλακιδίων διαφόρων μεγεθών είναι επίσης διαφορετικές: 600 × 300, 600 × 600, 1200 × 295, 1200 × 600 mm.

Επίσης, οι διαφορές αντικατοπτρίζονται στον τύπο της επιφάνειας.

Το πλακίδιο πορσελάνης του φυτού Ural δημιουργείται σε τέτοιες παραλλαγές:

 • Γυαλιστερό.
 • Ματ.
 • Δομημένο.

Η τρίτη συλλογή πλακιδίων πορσελάνης "Standard" παρουσιάζεται σε 10 διαφορετικές αποχρώσεις, συμπεριλαμβανομένων παστέλ και πλήρους χρώματος. Η υφή των προϊόντων αυτής της σειράς είναι η ίδια - στους χρήστες προσφέρονται μόνο ματ πλακίδια.

Μειονεκτήματα

Παρά το γεγονός ότι το Ural Porcelain Tile έχει πολλά πλεονεκτήματα, το υλικό αυτό έχει επίσης σημαντικές ελλείψεις που επηρεάζουν την απόφαση των καταναλωτών για την αγορά αυτού του προϊόντος.

Τα μειονεκτήματα περιλαμβάνουν το γεγονός ότι η πορσελάνη δεν μπορεί να θερμανθείεπομένως το πάτωμα με τέτοια επιφάνεια θα είναι πάντα κρύο. Μπορείτε να δοκιμάσετε να τοποθετήσετε το σύστημα θέρμανσης δαπέδου, αλλά θα δώσει στους καταναλωτές πρόσθετο πρόβλημα που σχετίζεται με τη δαπάνη επιπλέον χρημάτων. Ένα άλλο μειονέκτημα είναι μια ολισθηρή επιφάνεια, ειδικά όταν το νερό πέφτει στο πάτωμα. Για το λόγο αυτό, η τοποθέτηση ενός τέτοιου κεραμιδιού στο μπάνιο είναι μια πολύ ατυχής απόφαση.

Επίσης, τα μειονεκτήματα περιλαμβάνουν το υψηλό κόστος της πορσελάνης, αλλά η μάζα των πλεονεκτημάτων της δικαιολογεί μια τέτοια τιμή.

Εφαρμογή

Παρά το γεγονός ότι τα κεραμίδια από πορσελάνη είναι σχετικά νεανικό υλικό, συχνά επιλέγονται λόγω των εξαιρετικών τεχνικών χαρακτηριστικών τους. Αν στις παλιές μέρες για τη διακόσμηση του δαπέδου σε δημόσιους χώρους (καταστήματα, καφετέριες, εστιατόρια, θέατρα) χρησιμοποιούσαν πλακάκια ή πέτρα, τα οποία επίσης παρέχονταν από τα Ουράλια, τώρα οι σχεδιαστές και οι απλοί κάτοικοι χρησιμοποιούν κεραμικό γρανίτη. Παρέχει πολύ περισσότερες εγκαταστάσεις δωματίων.

7 φωτογραφία

Η κύρια εφαρμογή αυτού του προϊόντος είναι η χρήση του σαν κάλυμμα δαπέδου.Είναι ένα αξιόπιστο και ανθεκτικό υλικό, καθώς και ανθεκτικό, ικανό να διατηρήσει τα εξαιρετικά χαρακτηριστικά του για πολλά χρόνια. Τέτοιοι δείκτες επιτρέπουν τη χρήση ψαμμίτη από πορσελάνη όχι μόνο για εσωτερικές εργασίες, αλλά και για τοποθέτηση σε εξωτερικές επιφάνειες, π.χ. πεζοδρόμια, κλιμακοστάσια ή σχεδιασμό τοπίου.

Μια άλλη (όχι λιγότερο σημαντική) μέθοδος χρήσης κεραμικής από πορσελάνη είναι η χρήση της για την επένδυση αρχιτεκτονικών κατασκευών, ειδικά εάν τα πλακάκια είναι απαραίτητα για την εφαρμογή της τεχνολογίας αεριζόμενης πρόσοψης.

Στην περίπτωση αυτή επιλύονται τα ακόλουθα καθήκοντα:

 • Παρέχει αξιόπιστη και μακροπρόθεσμη προστασία των τοίχων του κτιρίου.
 • Το σπίτι έχει μια νέα όμορφη θέα.
 • Δημιουργείται πρόσθετη θερμική προστασία και μειώνεται επίσης το κόστος λειτουργίας του κτιρίου.

Σε αυτό το βίντεο θα βρείτε μια επισκόπηση των τύπων πλακιδίων κεραμικής.

Σχόλια
 Συντάκτης
Πληροφορίες που παρέχονται για σκοπούς αναφοράς. Για κατασκευαστικά θέματα, συμβουλευτείτε πάντοτε έναν ειδικό.

Αίθουσα εισόδου

Σαλόνι

Υπνοδωμάτιο