Μαλακά πάνελ τοίχου: επιλογές σχεδίασης και μέθοδοι εγκατάστασης

 Μαλακά πάνελ τοίχου: επιλογές σχεδίασης και μέθοδοι εγκατάστασης

Τα μαλακά πάνελ τοίχου έχουν ιδιαίτερη κομψότητα και γοητεία ανάμεσα στην ποικιλία επιλογών φινιρίσματος. Μπορούν να συναντηθούν σπάνια, ωστόσο, ένα τέτοιο εσωτερικό πάντα φαίνεται ασυνήθιστο. Το υλικό σας δίνει τη δυνατότητα να τονίσετε την ατομικότητα, να εστιάσετε σε έναν από τους τοίχους, να φέρετε μια ατμόσφαιρα κομψής πολυτέλειας στο δωμάτιο.

Ειδικά χαρακτηριστικά

Τα μαλακά τοιχώματα είναι σχεδιασμένα για εσωτερική διακόσμηση. Πρόκειται για ένα ογκώδες υλικό, το οποίο χαρακτηρίζεται από υφή, αρχική εμφάνιση. Κατά κανόνα, υπάρχουν προϊόντα, η παραγωγή των οποίων γίνεται στο εργοστάσιο, αν και μπορούν να γίνουν με τα χέρια σας.

Τα πάνελ αποτελούνται από διάφορα στρώματα και έχουν την ακόλουθη συσκευή:

 • τη βάση κατασκευασμένο από ανθεκτικά υλικά φύλλου με καλή προσκόλληση, για παράδειγμα, χλωριούχο πολυβινύλιο. Το πάχος της βάσης είναι 5-8 mm.
 • μεσαίο στρώμα - αυτό είναι το λεγόμενο γέμισμα, το οποίο είναι ένα αφρώδες ελαστικό, ένα sintepon ή μια πολυουρεθάνη.
 • εξωτερικό διακοσμητικό στρώμα - αυτά είναι τεντωμένο τεχνητό ή γνήσιο δέρμα και υφάσματα. Επιπλέον, η εξωτερική στρώση επεξεργάζεται με ειδικές ενώσεις που εξασφαλίζουν την υδροφοβικότητα της επίστρωσης, την αντοχή της στις επιδράσεις του ηλιακού φωτός, τις υψηλές θερμοκρασίες.

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα

Τα μαλακά πάνελ τοίχου ταιριάζουν καλά στο εσωτερικό κάθε τύπου, το κυριότερο είναι να επιλέξετε την κατάλληλη λύση. Σας επιτρέπουν να δημιουργήσετε ένα κομψό εσωτερικό, να το σημειώσετε με αριστοκρατική πολυτέλεια. Είναι σημαντικό οι πίνακες να είναι καθολικοί - κατάλληλοι για οικιακούς χώρους, που χρησιμοποιούνται για καφενεία ταπετσαριών, κινηματογράφους και άλλα ιδρύματα.

Μεταξύ των πλεονεκτημάτων που αξίζει να σημειωθούν είναι τα εξής:

 • ηχητική και θερμική μόνωση;
 • διακοσμητικές λειτουργίες - οι επισκέπτες και οι επισκέπτες θα θυμούνται σίγουρα αυτή την εσωτερική λεπτομέρεια.
 • την ικανότητα να ζωντανεύει ένα δωμάτιο χωρίς να καταφεύγει στη χρήση ογκωδών χωρισμάτων και οθονών.
 • ευελιξία και δυνατότητα εναρμόνισης με διαφορετικούς τύπους υλικών φινιρίσματος.
 • η ικανότητα να κρύβονται μικρές ατέλειες του τοίχου που καλύπτουν, πρώτα απ 'όλα, διαφορές στο ύψος?
 • ευκολία εγκατάστασης.
 • αντοχή σε παραμόρφωση - μετά από πίεση το υλικό παίρνει αμέσως την προηγούμενη φόρμα του.
 • την φιλικότητα προς το περιβάλλον και την ασφάλεια του υλικού - μια εξαιρετική επιλογή για το σχεδιασμό των παιδικών δωματίων.
 • ευκολία στη χρήση - εύκολη στη φροντίδα δερμάτινων πάνελ.

Είναι δίκαιο να σημειωθεί ότι το κόστος των προϊόντων είναι αρκετά υψηλό.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι οι υφασμάτινες επιφάνειες απαιτούν ιδιαίτερη προσοχή. Διαφορετικά, θα χάσουν γρήγορα τη λάμψη και την έκκληση.

Ποικιλία υλικών

Τα πάνελ διαφέρουν σε μέγεθος: υπάρχουν και τα δύο πολύ μικρά (100x100 mm) και αρκετά μεγάλα (1,5x2,7 m) προϊόντα. Όσον αφορά το σχήμα, αυτά είναι κυρίως τετράγωνα και ορθογώνια.

Κατανομή ενός καλύμματος με ένα ζεύκτη και χωρίς αυτό. Τα τελευταία συνήθως εκτελούνται σε φύλλα από κόντρα πλακέ ή σανίδες. Ένας κοινός συνδετήρας μεταφοράς είναι μια υπόθεση ότι υπάρχουν εσοχές πάνω στην επιφάνεια του υλικού, στο οποίο έχουν ραμμένα διακοσμητικά κουμπιά.Διασχίζοντας τη διαφορετική θέση του τελευταίου, είναι δυνατό να δημιουργηθούν αυθεντικές ανάγλυφες μορφές και υφή. Τα κλασικά είναι τετράγωνα ή ρομβοειδή, που σχηματίζονται από κουμπιά που είναι στερεωμένα σε ορισμένα μέρη του υφάσματος.

Η πιο ελκυστική βελονιά μεταφοράς φαίνεται σε απλές επιφάνειες από δέρμα, βελούδο, βελούδο και σουέτ.

Ένα ιδιαίτερο μέρος καταλαμβάνεται από 3D πάνελ, η βάση των οποίων είναι συνήθως MDF πάνελ, γύψος ή μια σειρά. Δίνεται η αρχική μορφή. Τα κυρτά τμήματα της βάσης είναι βαμμένα ή επικαλυμμένα με δέρμα ή υφάσματα.

Ανάλογα με την επίστρωση που χρησιμοποιείται, αυτοί οι τύποι προϊόντων διακρίνονται ως:

 • ιστού - ύφασμα καλυμμένο με βελούδο, βελούδο ή φυσικά υφάσματα. Το κύριο πράγμα είναι ότι το υλικό δεν τεντώσει, δεν καίγονται?
 • έχοντας ένα ανώτερο στρώμα από γνήσιο δέρμα. Το πιο ακριβό είδος υλικού φαίνεται καλό σε γραφεία, γραφεία, σαλόνι?
 • faux δέρμα, για παράδειγμα, Alcanta. Επίσης, φαίνονται κομψά, είναι συχνά πολύ δύσκολο να ανιχνευθεί απομίμηση, οπότε το υλικό είναι παρόμοιο με το γνήσιο δέρμα, το πιο εύκολο στη φροντίδα.

Συμβουλές για την επιλογή

 • Για την κρεβατοκάμαρα συνήθως επιλέγουν ελαφριά πλαίσια γεμίσματος.Είναι γεμάτες με κάποιο μέρος του δωματίου, για παράδειγμα, την περιοχή πάνω από το κεφάλι του κρεβατιού. Κατά κανόνα, αυτός ο τύπος φινιρίσματος συμπίπτει με τόνο με κουρτίνες και ταπετσαρίες, ή, αντιθέτως, λειτουργεί ως αντίθεση. Συχνά για το σχεδιασμό επιλέξτε υφασμάτινα ή δερμάτινα προϊόντα λειαντικές αποχρώσεις. Τα ανθεκτικότερα προϊόντα αφρού και πολυουρεθάνης φαίνονται καλά και εξυπηρετούν για μεγάλο χρονικό διάστημα στο σαλόνι, στον παιδικό σταθμό, καθώς και σε αθλητικές αίθουσες. Αυτοί οι τύποι των πάνελ περισσότερο όγκο σε σύγκριση με sinteponovy.
 • Για κρεβάτι παιδί, δηλαδή, όταν τα πάνελ εκτελούν όχι μόνο διακοσμητική αλλά και πρακτική λειτουργία, είναι προτιμότερο να επιλέγουμε πιο ογκώδη αφρώδη πλαίσια. Έχοντας τους στον τοίχο κοντά στο κρεβάτι, μπορείτε να προστατεύσετε το μωρό σας από τυχαία σοκ και τραυματισμούς σε ένα όνειρο.
 • Στο σαλόνι, όπως στο διάδρομο, δέρμα, για παράδειγμα, από τεχνητό δέρμα πάνελ, καθώς και βελούδο, σουέτ ομολόγους δείχνουν καλά. Ένα σημαντικό σημείο: πρέπει να έχουν αυξημένη αντοχή στη φθορά και να έχουν αντιβακτηριακό εμποτισμό.

Κατά την αγορά μαλακών πάνελ, θα πρέπει να προτιμάτε τα προϊόντα με υψηλής ποιότητας και ανθεκτικό στη φθορά ανώτερο στρώμα.

Εάν αποφασίσετε να τα κάνετε μόνοι σας, τότε η καλύτερη επιλογή θα είναι τα υφάσματα επίπλων. Η εργασία με ένα δέρμα για έναν λαϊκό είναι αρκετά δύσκολη. Ως πληρωτικό, συνιστάται να χρησιμοποιείτε επίσης ένα συνθετικό οινοποιείο ευκολότερο στη δουλειά. Θα επιτρέψει την επίτευξη ομαλών και ομοιόμορφων επιφανειών.

Όταν επιλέγουμε υφασμάτινα πλαίσια, προτιμάται το γεγονός ότι έχουν αντιβακτηριακό και αντιστατικό εμποτισμό. Η παρουσία του τελευταίου θα παρέχει μηδενικό στατικό προϊόν, πρακτικά δεν θα προσελκύσει σκόνη.

Η αγορά πάνελ τοίχου, όπως κάθε οικοδομικό υλικό, θα πρέπει να προτιμάται από προϊόντα αξιόπιστων κατασκευαστών, των οποίων τα προϊόντα έχουν αποδειχθεί ότι είναι υψηλής ποιότητας και ασφαλή.

 • Ένα από αυτά είναι η εταιρεία Mollemebel, αρχικά ασχολήθηκε με την απελευθέρωση των κρεβατιών, αλλά σταδιακά επέκτεινε το φάσμα των μαλακών υλικών τοίχων. Σήμερα, κάτω από αυτό το εμπορικό σήμα παράγονται ποικίλες κλωστοϋφαντουργικές και δερμάτινες πάνελ, καθώς και ομολόγους τους από Alcanta και άλλα δερματίνη.
 • Οικιακά προϊόντα "Σπίτι των Τειχών" - Αυτά είναι πάνελ από σουέτ, δέρμα, αλκατά, καθώς και εξαιρετικά ανθεκτικές ίνες με αντιβακτηριδιακές ιδιότητες, ικανές να διαχωρίζουν τις οσμές και επίσης ανθεκτικές στη φωτιά.
 • Ένας άλλος Ρώσος κατασκευαστής Molize επίσης, θετικές κριτικές πελατών. Τα προϊόντα από δέρμα, υποκατάστατο και υφάσματα ανταποκρίνονται στα ευρωπαϊκά πρότυπα ποιότητας. Είναι δυνατή η παραγωγή πάνελ με παραγγελία.
"Σπίτι των Τειχών"
Mollemebel
Molize
 • Μια μεγάλη ποικιλία υφασμάτων μπορεί να βρεθεί στον κατασκευαστή. "Μαλακό σήμα", η οποία παράγει πάνελ με την επωνυμία Soft Sign. Μεταξύ των πιο δημοφιλών επιστρώσεων είναι κοπάδι, ζακάρ, βελούδο, βελούδο και επίσης δερματίνη. Οι αγοραστές μπορούν να επιλέξουν ως προϊόντα σχεδιαστών και να υλοποιήσουν τις δικές τους ιδέες, μια παραγγελία για την κατασκευή πάνελ σύμφωνα με τα δικά τους σκίτσα.
 • Μια τεράστια ποικιλία δερμάτινων πάνελ παρουσιάζεται στις συλλογές της μάρκας. Λεωφόρος παρκέ. Με το όνομα της εταιρείας είναι εύκολο να μαντέψει ότι ασχολείται επίσης με την κατασκευή δαπέδων. Αυτό ισχύει, παρόλο που σήμερα η κύρια δραστηριότητα της εταιρείας είναι η παραγωγή μαλακών πάνελ τοίχου και η εστίαση στα προϊόντα με δερμάτινη ταπετσαρία.
 • Μεταξύ άλλων αξιόλογων παραγωγών, οι αγοραστές επισημαίνουν προϊόντα LLC Knertser Group και MK Stroy. Και οι δύο εταιρείες, εκτός από την κατασκευή πάνελ, προϊόντων και επίπλων.
"Μαλακό σήμα"
Λεωφόρος παρκέ
MK "Stroy"

Λεπτές λεπτομέρειες εγκατάστασης

Η εγκατάσταση των πάνελ τοίχου είναι μια διαδικασία πολλαπλών βημάτων.

 • Το πρώτο στάδιο είναι, φυσικά, προπαρασκευαστικό. Ο ιδιοκτήτης του δωματίου προσδιορίζεται με το μέγεθος και τον τύπο του υλικού, υπολογίζει τον απαιτούμενο αριθμό πάνελ, κόλλα και άλλα στοιχεία και εργαλεία. Αν αποφασίσετε να φτιάξετε τα τοιχώματα με τα χέρια σας, τότε θα πρέπει να αγοράσετε ένα φύλλο από κόντρα πλακέ, σαντιπόν ή αφρώδες ελαστικό, συνδετήρες, ύφασμα επίπλων. Πρώτον, τα φύλλα των απαιτούμενων διαστάσεων είναι κομμένα από φύλλο κόντρα πλακέ, πάνω στο οποίο κατασκευάζονται σήματα για συστήματα υποστρώματος και στερέωσης. Με σήμανση οπών διάτρησης.
 • Το επόμενο βήμα είναι προετοιμασία πλήρωσης. Ένα κομμάτι που αντιστοιχεί στις διαστάσεις των στοιχείων από κόντρα πλακέ κόβεται από το συνθετικό οινοποιητή ή το αφρώδες ελαστικό. Η χρήση πλήρωσης κόλλας συνδέεται στη βάση.
 • Στη συνέχεια, προχωρήστε στην περιτύλιξη του προκύπτοντος υφάσματος πλαισίου. Το μέγεθος του υφάσματος αποκοπής πρέπει να είναι ίσο με το μέγεθος της βάσης συν 7 cm σε κάθε πλευρά (για κάμψη, λαμβάνοντας υπόψη το πάχος του υποστρώματος και του πληρωτικού υλικού). Μέσα από τις υπάρχουσες οπές στο υλικό πλήρωσης και στη βάση, τεντώνουν το νάιλον σπείρωμα, βάζουν το υλικό ταπετσαρίας στη βελόνα και αμέσως ράβουν ένα κουμπί.Επαναλάβετε τα βήματα για κάθε τρύπα, οπότε στερεώστε το επάνω διακοσμητικό στρώμα. Μετά το ραφή του τελευταίου κουμπιού, παραμένει μόνο να λυγίζετε τις άκρες του τελειωτικού υλικού από τη λάθος πλευρά του κόντρα πλακέ και να τα στερεώνετε με βραχίονες χρησιμοποιώντας συρραπτικό για τα έπιπλα.

Το πάχος της τελικής δομής προσδιορίζεται από το πάχος της βάσης και του πληρωτικού υλικού. Για μεγαλύτερα δωμάτια, είναι προτιμότερο να παίρνετε παχύτερες βάσεις - μέχρι 5 mm. Για τα μικρά δωμάτια αξίζει να χρησιμοποιείτε βάσεις πάχους όχι μεγαλύτερου από 3 mm, προτιμώντας μικρότερα πάνελ.

Για τα πάνελ χρησιμοποιούνται κουμπιά που καλύπτονται από το ίδιο υλικό με την επάνω πλευρά του προϊόντος.

Στην πώληση μπορείτε να βρείτε έτοιμα κιτ, αποτελούμενα από υλικό για obtyagivaniya και τα ίδια κουμπιά. Μπορείτε να κάνετε τα κουμπιά σας αγοράζοντας περισσότερο ύφασμα και κόβοντας το σε μικρά κομμάτια από το μέγεθος των κουμπιών.

Τα κουμπιά καλύπτονται με ένα πανί, είναι πιο βολικό να το κάνετε αμέσως κατά τη διαδικασία της στερέωσης.

Αποκτώνται σε ένα κατάστημα ή αυτο-κατασκευασμένα πάνελ μπορούν να συνδεθούν στους τοίχους με διάφορους τρόπους. Ακολουθεί ένα παράδειγμα βήμα-προς-βήμα οδηγίες για μια τέτοια δημοφιλής σταθεροποίηση σε ένα πλαίσιο:

 • των ξύλινων ράβδων που έχουν υποστεί επεξεργασία με αντισηπτικό, τοποθετείται το πλαίσιο του κυτταρικού τύπου, το οποίο στερεώνεται στον τοίχο με τη βοήθεια πείρων.
 • τα κύτταρα γεμίζονται με αφρώδες ελαστικό, το οποίο πρέπει να στερεωθεί σε κόλλα.
 • το σχέδιο είναι καλυμμένο με πολυεστέρα γεμίσματος, ο οποίος είναι στερεωμένος στις άκρες με βραχίονες.
 • η ταπετσαρία στερεώνεται, στερεωμένη σε κάθε πλευρά του σάκου.
 • τα σημεία σύνδεσης κλείνουν με μια διακοσμητική ταινία με ταινία.
 • τα μικρά γαρίφαλα είναι κλειστά με ένα πανί και οδηγούνται κατά μήκος της επιφάνειας του διακοσμητικού στρώματος μέσα στο πλαίσιο.

Μια μικρή συμβουλή: για να μην βλάψετε το περίβλημα όταν σφυρηλατήσετε τα νύχια, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε συνθετικό μαξιλάρι.

Σήμερα μπορείτε να βρείτε πάνελ με μηχανισμούς κλειδώματος στην πίσω πλευρά. Με τη βοήθεια αυτών, τα προϊόντα είναι κρεμασμένα στο κιβώτιο, χωρίς να απαιτείται στερέωση με καρφιά. Αν τα πλαίσια είναι μικρά και ελαφριά και η βάση είναι αρκετά ανθεκτική (για παράδειγμα, το τοίχωμα φέρουσας), μπορείτε να κολλήσετε το προϊόν.

Η διαδικασία σε γενική μορφή έχει ως εξής:

 • η σήμανση γίνεται στον τοίχο - το σχέδιο στερέωσης των πλαισίων.
 • η κόλλα εφαρμόζεται στην οπίσθια πλευρά του πλαισίου κατά μήκος της περιμέτρου και στο κέντρο.
 • που εφαρμόστηκε στον τοίχο στο σημείο σήμανσης και πατήθηκε.

Η εργασία μπορεί να γίνει τόσο από κάτω προς τα πάνω όσο και από πάνω προς τα κάτω. Αν απαιτείται μικρός πίνακας, πρώτα αποσυναρμολογείται και στη συνέχεια κόβεται ή κόβεται. Το προκύπτον στοιχείο είναι το σωστό μέγεθος και πάλι καλυμμένο με πολυεστέρα (αφρός) και καλύπτεται με διακοσμητικό στρώμα. Δεδομένου ότι οι διακοσμημένες διαστάσεις φαίνονται λιγότερο αισθητικές, συνιστάται η τοποθέτησή τους με τέτοιο τρόπο ώστε να μην χρειάζεται να στραφείτε. Αυτό μπορεί να γίνει συμπληρώνοντας όχι ολόκληρο το τείχος, αλλά το κεντρικό τμήμα του, δηλαδή να μην φθάσει στις γωνίες.

Σε αυτή την περίπτωση, είναι σημαντικό να διασφαλιστεί ότι η απόσταση από όλες τις πλευρές μεταξύ του τμήματος του τοίχου που διακοσμείται από το πλαίσιο και τις γωνίες είναι το ίδιο.

Τα αραιωμένα pva ή τα υγρά καρφιά χρησιμοποιούνται ως συγκολλητική βάση. Αν βγαίνει κόλλα στο εξωτερικό μέρος του πάνελ, θα πρέπει να σκουπιστεί αμέσως. Κατά την εγκατάσταση, πρέπει να προσπαθήσετε να μην αφήσετε την κόλλα να πέσει στην μπροστινή πλευρά. Ανεξάρτητα από την επιλεγμένη μέθοδο τοποθέτησης, είναι σημαντικό να προετοιμάσετε σωστά τον πίνακα τοίχου. Όλες οι ανωμαλίες θα πρέπει να απορριφθούν, να αφαιρεθεί η επικοινωνία (σωλήνες, σύρματα), να εξαλειφθούν οι ρωγμές.

Αν σχεδιάζετε να κόψετε το υλικό, είναι προτιμότερο να αφαιρέσετε το προηγούμενο στρώμα φινιρίσματος, καθώς μπορεί να μειώσει την πρόσφυση.

Σε ένα επίπεδο, καθαρό και στεγνό τοίχο θα πρέπει να εφαρμόζονται 2-3 στρώσεις αστάρι. Θα ενεργήσει ως αντισηπτικό και θα βελτιώσει την πρόσφυση των υλικών.

Συμβουλές και κόλπα

Οι ειδικοί συνιστούν να κολλήσετε με τις παρακάτω συμβουλές όταν εργάζεστε με μαλακά πάνελ τοίχου:

 • επιλέγοντας δερμάτινα πάνελ τοίχου, θα πρέπει να τα συνδυάσετε με υφή ταπετσαρία, κομψά ξύλινα έπιπλα?
 • εάν το έργο είναι να ζωντανέψει το δωμάτιο, τότε ο "μαλακός" τοίχος μπορεί να συνεχιστεί με μερική φινίρισμα της οροφής ή του βάθρου με τα πάνελ.
 • Τα πιο απλά στη φροντίδα είναι τα μοντέλα ταπετσαρισμένα με απομιμήσεις δέρματος. Μαλακό ματ δέρμα θα είναι το πιο ανθεκτικό και εύκολο στη χρήση. Μπορεί να καθαριστεί με ένα στεγνό ή ελαφρώς υγρό πανί.
 • για δερμάτινα προϊόντα, είναι καλύτερο να αγοράζετε προϊόντα ειδικής φροντίδας και γυαλιστικά. Κατάλληλα και εκείνα που χρησιμοποιούνται για την φροντίδα επίπλου από ταπετσαρισμένο δέρμα.
 • οι επιφάνειες υφασμάτων είναι συνήθως επαρκείς για να καθαρίζονται περιοδικά με μια ηλεκτρική σκούπα, χρησιμοποιώντας ένα ειδικό ακροφύσιο για τα επικαλυμμένα έπιπλα.
 • είναι απαράδεκτο να τρίβετε την επιφάνεια, να εφαρμόζετε επιθετικούς καθαριστικούς παράγοντες, καθώς και προϊόντα που έχουν λειαντικά σωματίδια.
 • Εάν το υγρό εισχωρήσει στα πάνελ τοίχου, σκουπίστε αμέσως το λεκέ με ένα στεγνό, καθαρό πανί ή πανί.

Όσο για το χρώμα, αξίζει να θυμόμαστε ότι το πάνελ τοίχου γίνεται συνήθως το κέντρο του δωματίου.

 • Για την κρεβατοκάμαρα ήπιες μπεζ ή ελαφριές αποχρώσεις επιλέγονται συνήθως. Ένας τέτοιος πίνακας μπορεί να επεκτείνει οπτικά το δωμάτιο.
 • Για σαλόνι και το γραφείο μπορεί να επιλέξει πιο σκούρες αποχρώσεις. Αξιοσημείωτα δερμάτινα είδη σε καφέ, καφέ, γραφίτη και μαύρες αποχρώσεις.
 • Για το νηπιαγωγείο συνήθως επιλέξτε σβηστό φως ή φωτεινές αποχρώσεις.

Η χρήση πάνελ 3D που συνδυάζουν διαφορετικά χρώματα, σας επιτρέπει να επιτύχετε ενδιαφέροντα αποτελέσματα. Για παράδειγμα, ένα πάνελ με υφή που μοιάζει με κύμα, βαμμένο ή επικαλυμμένο με υλικά σε 2-3 αποχρώσεις από σκούρο μπλε έως ελαφρύ ακουαμαρίνιο, δημιουργεί την ψευδαίσθηση μιας επιτροπής με θέμα τη θάλασσα.

Δεν είναι απαραίτητο να τοποθετήσετε ολόκληρη την επιφάνεια του τοίχου, γιατί τότε θα πάψουν να είναι μια φωτεινή λεπτομέρεια, η έμφαση του δωματίου. Μια καλή τοποθεσία θα είναι τα προϊόντα κοντά σε ταπετσαρισμένα έπιπλα. Αυτό δημιουργεί μια αίσθηση συνέχειας της μαλακής γωνίας, το δωμάτιο οπτικά επεκτείνεται.Με τη βοήθεια των πλαισίων είναι δυνατή η απομόνωση συγκεκριμένων εσωτερικών λεπτομερειών. Σε αυτή την περίπτωση, δεν είναι απαραίτητο να παίξουμε αντιθέσεις. Ο πίνακας μπορεί να κατασκευαστεί με το ίδιο στυλ χρώματος με άλλα εσωτερικά στοιχεία.

Οι προθέσεις μπορούν να διευθετηθούν ήδη λόγω της διαφοράς στις υφές.

Μπορείτε να μάθετε πώς να φτιάξετε ένα μαλακό πάνελ τοίχου με τα χέρια σας κοιτάζοντας το παρακάτω βίντεο.

Σχόλια
 Συντάκτης
Πληροφορίες που παρέχονται για σκοπούς αναφοράς. Για κατασκευαστικά θέματα, συμβουλευτείτε πάντοτε έναν ειδικό.

Αίθουσα εισόδου

Σαλόνι

Υπνοδωμάτιο