3D πάνελ από PVC: πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα

Κατά την εγγραφή των χώρων, κάθε ιδιοκτήτης διαμερισμάτων έχει ορισμένα προβλήματα με την επιλογή των υλικών. Για την επένδυση τοίχων, πολλοί κατασκευαστές έχουν αναπτύξει 3D πάνελ από PVC. Τα μοντέρνα πλαστικά πάνελ σας επιτρέπουν να εξοικονομήσετε χρήματα, να μετατρέψετε το δωμάτιο. Χάρη στην ευκολία εγκατάστασης και μεγάλη διάρκεια ζωής, μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να δώσουν στο διαμέρισμα διάφορα είδη διακόσμησης. Το κύριο πλεονέκτημα των πλαστικών πάνελ είναι να δημιουργήσουν ένα κομψό και όμορφο εσωτερικό.

Ειδικά χαρακτηριστικά

Τα πλαστικά τρισδιάστατα πάνελ διαθέτουν μεγάλο αριθμό επιλογών για τον αρχικό σχεδιασμό που μπορούν να χρησιμοποιηθούν όταν τελειώνετε οποιοδήποτε δωμάτιο. Είναι εύκολο να το φροντίσετε, καθώς τα πάνελ τοίχων είναι εύκολο να καθαριστούν και είναι ανθεκτικά στις οικιακές χημικές ουσίες.Τα πάνελ 3D είναι ιδιαίτερα ανθεκτικά στην υγρασία και είναι φιλικά προς το περιβάλλον. Η χρήση διακοσμητικών πάνελ από PVC συμβάλλει στην εφαρμογή των πιο τολμηρών ιδεών στο σχεδιασμό οποιουδήποτε δωματίου και δίνει ένα μοναδικό εσωτερικό.

Τα τρισδιάστατα μοντέλα τοίχων συμβάλλουν στη βελτίωση της θερμομόνωσης και της ηχομόνωσης, βοηθούν να κρύψουν διάφορα ελαττώματα των τοίχων και των οροφών, να αποκρύψουν τις ηλεκτρικές καλωδιώσεις και τους σωλήνες από τα μάτια. Τα πλαστικά τρισδιάστατα πάνελ διαφέρουν από το συνηθισμένο τρισδιάστατο σχέδιο στην επιφάνεια, το οποίο προκαλείται από την τεχνολογία διάτρησης. Το καλά επιλεγμένο χρώμα και γραφικό σχέδιο στο εσωτερικό του δωματίου θα σας βοηθήσει να του δώσετε μια ξεχωριστή και πρωτότυπη εμφάνιση.

Εάν είναι επιθυμητό, ​​το χρώμα και η υφή των πλαισίων τοίχου μπορούν να συνδυαστούν κομψά και ασυνήθιστα.

Είδη

Οι κατασκευές 3D PVC κατασκευάζονται με τη μορφή ορθογώνιων πλακιδίων. Εφαρμόζονται στη μέθοδο τοποθέτησης πλαισίου τοίχου ή στη μέθοδο συγκόλλησης. Από την άποψη του κόστους, είναι μια τάξη μεγέθους χαμηλότερη από τα κεραμικά πλακίδια, αλλά είναι πιο πρακτικά όταν διακοσμούν δωμάτια. Με τη βοήθειά τους, μπορείτε να μεταμορφώσετε τέλεια τη γεωμετρία του δωματίου.

Τα πλαστικά πάνελ παρουσιάζονται σε δύο τύπους.

  • Τρισδιάστατα σχέδια με υφή να έχει μια επιφάνεια ανακούφισης με κυματιστό ή αφηρημένο ντεκόρ. Πρόκειται για ένα εξαιρετικό τοίχο που καλύπτει την οπτική αύξηση του χώρου του δωματίου. Αυτός ο τύπος μπορεί να γίνει όχι μόνο από πλαστικό, αλλά και από γύψο ή αλουμίνιο. Είναι τέλεια για την οπτική αύξηση του ύψους των τοίχων και δίνουν στο δωμάτιο ένα τετράγωνο βλέμμα.
  • Ομαλά πλαίσια που παρουσιάζονται με μια λεία επιφάνεια και χαρακτηρίζονται από την απουσία ανακούφισης από την αντίθεση. Τέτοια σχέδια είναι κατασκευασμένα κυρίως από PVC υψηλής ποιότητας, ιδανικό για τη διακόσμηση του μπάνιου. Μπορούν να γίνουν τόσο σε ένα χρώμα, όσο και με διάφορα σχεδιαγράμματα και σχέδια. Μεγάλη ποικιλία χρωμάτων σάς δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε μια κομψή εμφάνιση στο μπάνιο σας χωρίς πολύ οικονομικό κόστος.

Οφέλη

Λόγω του σχεδιασμού μεγάλου μεγέθους φύλλου, κάθε δωμάτιο δεν χρειάζεται πολύ χρόνο. Τα τρισδιάστατα πάνελ από PVC μπορούν απλά να κολληθούν πάνω σε ένα προεπεξεργασμένο τοίχο ή να τοποθετηθούν πάνω σε ένα σκαλιστό σχέδιο. Τέτοια σχέδια μπορούν εύκολα να υποστούν επεξεργασία, για να φτάσουν το επιθυμητό μέγεθος, να κοπούν με ένα μαχαίρι ή να πριονιστούν με ένα εργαλείο.Ακόμη και ένα άπειρο άτομο στον τομέα της επισκευής μπορεί να χειριστεί τη διαδικασία εγκατάστασης.

Τα επιλεγμένα πάνελ PVC με χρώμα και σχέδιο θα σας βοηθήσουν να επεκτείνετε οπτικά το χώρο του δωματίου. Η εφαρμογή κατά την ολοκλήρωση της τεχνολογίας πλαισίου θα κρύψει όλες τις δομές μηχανικής. Το μεγάλο πλεονέκτημα των 3D σχεδίων είναι μια σχετικά χαμηλή τιμή σε σχέση με άλλα υλικά. Κάνοντας την οροφή και τους τοίχους ενός διαμερίσματος με 3D πάνελ μπορεί να κοστίσει αρκετές φορές λιγότερο.

Μειονεκτήματα

Με πολλές από τις θετικές ιδιότητές του, τα τρισδιάστατα πάνελ από PVC έχουν κάποια μειονεκτήματα.

  • Είναι πολύπλοκα στην οπτική αντίληψη. Όταν σχεδιάζετε, οι σχεδιαστές συμβουλεύονται να κόβουν ένα τοίχο ή κάποια μέρη του με πάνελ, διαφορετικά μπορείτε να δώσετε στο εσωτερικό μια συμφόρηση, ένα τέτοιο σχέδιο θα κουράσει.
  • Απαιτεί τακτική συντήρηση. Η σκόνη συσσωρεύεται καθημερινά στο γραφικό, οπότε πρέπει να καθαρίζεται τακτικά. Κάνοντας τις εγκαταστάσεις αυτών των δομών, πρέπει να είστε απόλυτα σίγουροι ότι μπορείτε να τους δώσετε την κατάλληλη φροντίδα. Διαφορετικά, η συσσωρευμένη σκόνη στο σχήμα δεν θα δώσει το πλήρες αποτέλεσμα της εφαρμοσμένης γραφικής εικόνας.
  • Εσωτερικό στυλ.Οι πίνακες Relief 3D καθορίζουν τη συμμόρφωση με ένα ενιαίο ύφος του δωματίου. Όταν οι πίνακες δεδομένων εσωτερικού σχεδιασμού σε πολλές περιπτώσεις φαίνονται πολύ επισημασμένοι ή ακατάλληλοι.
  • Αυτά τα μοντέλα είναι δύσκολο να αντικατασταθούν. Όταν λαμβάνετε ζημιά στον πίνακα, είναι πολύ δύσκολο να βρείτε παρόμοια αντικατάσταση γι 'αυτό. Ως εκ τούτου, συνιστάται να τα αγοράσετε με ένα απόθεμα.

Μέθοδοι συναρμολόγησης

Η τοποθέτηση τρισδιάστατων πάνελ από PVC είναι εύκολη, επομένως όχι μόνο ένας επαγγελματίας, αλλά και ένας συνηθισμένος άνθρωπος μπορεί να το χειριστεί. Αυτό δεν μπορεί να ειπωθεί για τις κεραμικές πλάκες. Εάν ο χώρος εγκατάστασης είναι επαρκώς ομοιόμορφος, τότε μπορείτε να εγκαταστήσετε με ασφάλεια το υλικό χωρίς περιττή επεξεργασία. Με αυτόν τον τρόπο, κολλημένα πλαστικά αντίγραφα, τα οποία έχουν μικρό βάρος. Για να τα διορθώσετε, μπορείτε απλά να χρησιμοποιήσετε τα καρφιά ή την κόλλα για εγκατάσταση.

Οι ειδικοί συστήνουν τη χρήση της μεθόδου σκελετούαν οι τοίχοι είναι ελαφρώς στραβισμένοι ή ανομοιόμορφοι ή ο πίνακας είναι πολύ βαρύς. Το ίδιο το πλαίσιο είναι κατασκευασμένο από ξύλο, πλαστικό ή μέταλλο και στη συνέχεια με τη βοήθεια βιδών, κόλλησε το υλικό πάνω στο έτοιμο πλαίσιο.

Εάν δεν θέλετε να κάνετε την επιδιόρθωση μόνοι σας, τότε το έργο των ειδικών θα είναι ανέξοδες.Τα περισσότερα πάνελ έχουν καθοριστεί για το 15-20% του συνολικού υλικού. Είναι επίσης σημαντικό να γνωρίζουμε ότι η τιμή ενός τετραγωνικού μέτρου πλαστικού αρχίζει από τρία χιλιάδες ρούβλια και περισσότερο.

3D πάνελ PVC - μια κομψή λύση για τη διακόσμηση οποιουδήποτε δωματίου, που σας επιτρέπει να δημιουργήσετε υψηλής ποιότητας και αξιόπιστη επένδυση.

Πώς να επιλέξετε έναν πίνακα 3D PVC, δείτε το παρακάτω βίντεο.

Σχόλια
 Συντάκτης
Πληροφορίες που παρέχονται για σκοπούς αναφοράς. Για κατασκευαστικά θέματα, συμβουλευτείτε πάντοτε έναν ειδικό.

Αίθουσα εισόδου

Σαλόνι

Υπνοδωμάτιο