Πλαστικά πάνελ με τρισδιάστατο σχέδιο στο μπάνιο

Κάθε ιδιοκτήτης θέλει το σπίτι του να είναι καλά και ποιοτικά ανακαινισμένο. Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δοθεί σε δωμάτια με υψηλή υγρασία, για παράδειγμα, μπάνιο. Ως εκ τούτου, όλο και περισσότερο σήμερα, πολλοί στρέφονται προς ένα καινοτόμο υλικό με εξαιρετική αντοχή στην υγρασία. Αυτά είναι πλαστικά πάνελ 3D.

Ειδικά χαρακτηριστικά

Αυτό το υλικό χρησιμοποιείται για διακοσμητική διακόσμηση τοίχων και οροφών. Το κύριο χαρακτηριστικό του είναι η τρισδιάστατη εικόνα.

Τα πάνελ αυτού του τύπου κατασκευάζονται σε διάφορα στάδια. Πρώτον, δημιουργείται ένα αρχικό σχέδιο, δημιουργείται ανακούφιση, δημιουργείται ένα γραφικό μοντέλο. Στη συνέχεια, το σκίτσο μεταφέρεται σε ένα πλαστικό πάνελ, σταθερό, επεξεργασμένο.Και τότε το πάνελ έχει τελειώσει.

Δημιουργία πάνελ 3D από:

 • γύψο;
 • αλουμίνιο.
 • πολυβινυλοχλωρίδιο (PVC);
 • DSP.
 • Πινέλα?
 • MDF.
 • φυσικό ξύλο.

Τα τρισδιάστατα πλαστικά πάνελ χωρίζονται σε ομαλό, καθρέφτη, διάτρητο και υφή. Οι δύο πρώτοι τύποι είναι καλόι για τοίχους, διάτρητοι που χρησιμοποιούνται στο σχεδιασμό των θερμαντικών σωμάτων.

Σχέδιο

Το τρισδιάστατο σχέδιο που τυπώνεται στην επιφάνεια των πλαισίων δημιουργεί μια αίσθηση "ζωντανού τοίχου". Μπορεί να συνεχίσει το διάστημα, να το χωρίσει σε ζώνες ή να τα βάλει μαζί. Οι τεράστιες εικόνες έχουν τη μοναδική δυνατότητα τροποποίησης, ανάλογα με το παιχνίδι του φωτός. Η διακόσμηση κυμαίνεται από αντίθεση, ανάγλυφα σχέδια σε ελαφριά, ουδέτερα σκηνικά. Αυτή η ιδιότητα των πλαισίων σας επιτρέπει να εφαρμόσετε το υλικό σε πολλούς εσωτερικούς χώρους.

Οτιδήποτε μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως εικόνα: φυτά, ζώα, πρόσωπα, κτίρια. Δεν υπάρχουν περιορισμοί, οι ίδιοι οι σχεδιαστές παρουσιάζουν ένα θέμα. Χάρη στο τρισδιάστατο μοτίβο, τα δωμάτια, διακοσμημένα με πάνελ 3D PVC, φαίνονται πολυτελή, εμφανή και ασυνήθιστα.

Τα πάνελ μπορούν να διακοσμηθούν με όλα τα μοτίβα, τα στολίδια, τα γεωμετρικά σχήματα.Εικόνες από νερό, ψάρι, φοίνικες, πουλιά, λουλούδια είναι τα πιο κατάλληλα για να αντιμετωπίσουν τα μπάνια.

Χρωματικό εύρος

Τα πάνελ με 3D εφέ παρουσιάζονται σήμερα σε μπλε, μπλε, ροζ, καφέ, μαύρο και πολλά άλλα χρώματα. Για τους λάτρεις της δημιουργικής διακόσμησης, μπορούμε να προτείνουμε πάνελ με την επιρροή της επιχρύωσης ή χρησιμοποιώντας καπλαμά μαγγρόβια. Δίνει ένα εκπληκτικό, εξαιρετικό αποτέλεσμα.

Για το μπάνιο ταιριάζουν όλα τα παραπάνω χρώματα. Η εικόνα μπορεί να τραβηχτεί μέσα από ολόκληρο το τείχος, και μπορείτε να τονίσετε με αυτό την περιοχή πάνω από το λουτρό. Το στολίδι είναι καλύτερα να επιλέξετε, ανάλογα με τη διάταξη του δωματίου και σύμφωνα με τη γεύση του ιδιοκτήτη.

Η γεωμετρία του μπάνιου μπορεί να αλλάξει χάρη στο χρώμα και το σχέδιο στα πάνελ. Για παράδειγμα, ένα κατακόρυφο στολίδι θα κάνει το δωμάτιο οπτικά υψηλότερο, και ένα οριζόντια τοποθετημένο μοτίβο θα δημιουργήσει την ψευδαίσθηση ενός κάτω οροφή. Τα διαμάντια, τα σημεία, τα τετράγωνα, οι κύκλοι, τα κορδόνια, οι οβάλ θα κάνουν το εσωτερικό πιο άνετο και αισθητικό.

Οφέλη

Αυτό το σύγχρονο υλικό έχει πολλές ιδιότητες που τον έκαναν από τους πιο δημοφιλείς. Αυτά περιλαμβάνουν:

 • ελαφρότητα;
 • ευκολία προσάρτησης ·
 • προσιτό κόστος ·
 • τρισδιάστατο;
 • γρήγοροι χρόνοι εγκατάστασης.
 • ποικιλία διακόσμησης.

Τα τρισδιάστατα πλαστικά πάνελ τοποθετούνται πολύ πιο γρήγορα από άλλα υλικά φινιρίσματος. Μπορούν να επικολληθούν απευθείας στον τοίχο ή στο πλαίσιο.

Τα θραύσματα του επιθυμητού μεγέθους μπορούν εύκολα να κοπούν με ένα μαχαίρι, σιαγόνα. Η δουλειά είναι αρκετά εύκολη, μπορεί να γίνει και από μη επαγγελματία. Οι πίνακες έχουν ορθογώνιο σχήμα. Είναι πολύ μεγαλύτερα σε μέγεθος από τα κεραμίδια.

Στο πίσω μέρος των πτερυγίων, υπάρχει μια ειδική διάτρηση για ευκολότερη εγκατάσταση. Η σύζευξη γίνεται ποιοτικά και γρήγορα. Το υλικό έχει υψηλή αντοχή στο νερό, διατηρεί θερμότητα καλά, παρέχει ηχομόνωση.

Το 3D σχέδιο δείχνει το υλικό στην καινοτόμο γραμμή. Μια ποικιλία χρωμάτων, υφή, επιλογές εκτύπωσης φωτογραφιών σας επιτρέπει να δημιουργήσετε ένα πραγματικά υπέροχο σχέδιο. Πλαστικά πάνελ με 3D σχέδιο μπορούν να αλλάξουν εντελώς το εσωτερικό του μπάνιου.

Ιδιότητες

Αυτό το υλικό δεν απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή, μπορείτε να κάνετε με απλές οικιακές χημικές ουσίες για να καθαρίσετε τα πάνελ. Το υλικό ανήκει σε οικολογικά ασφαλή, δεν φοβόμαστε την υγρασία. Μπορούν να διακοσμήσουν το μπάνιο εντελώς ασυνήθιστο, χάρη σε ένα ευρύ φάσμα χρωμάτων και μοτίβων σε τρισδιάστατα γραφικά.

Το υλικό έχει γυαλιστερή ή ογκώδη επιφάνεια. Πίσω από το γυαλιστερό φινίρισμα, η φροντίδα είναι πολύ απλή. Για χύμα πάνελ, χρησιμοποιούνται ειδικά εργαλεία.

Η επιφάνεια του υλικού φινιρίσματος είναι ομαλή, μη πορώδη, δεν διαβρώνει, δεν σαπίζει. Το πλαστικό δεν απορροφά τη ρύπανση, πλένει τέλεια. Λόγω του μικρού βάρους, η μεταφορά του υλικού δεν είναι επίσης πρόβλημα.

Η πλαστική επένδυση καλύπτει απόλυτα τις επικοινωνίες, τους σωλήνες, την καλωδίωση, τα ελαττώματα και τα ελαττώματα των επιφανειών των τοίχων και των οροφών.

Συνέλευση

Πριν ξεκινήσει η επένδυση, είναι απαραίτητο να δοθεί χρόνος για εγκλιματισμό, επομένως το υλικό παραμένει στο δωμάτιο για περίπου 48 ώρες. Στη συνέχεια, υπολογίστε την ακολουθία της στερέωσης των μπλοκ, για να το τοποθετήσετε ή να τοποθετήσετε στο πάτωμα ώστε να μπορείτε να δείτε την εικόνα. Η πλαστική επένδυση μπορεί να στερεωθεί στον τοίχο με κόλλα ή υγρά καρφιά. Τα προ-τοιχώματα πρέπει να υποβάλλονται σε επεξεργασία με μίγματα μυκήτων. Σε εκείνα τα μέρη όπου βρίσκονται οι σωλήνες, οι επικοινωνίες, η καλωδίωση, κάνουν το διακοσμητικό πλαίσιο, το οποίο στη συνέχεια θα τοποθετηθεί στον πίνακα.

Η στερέωση στο πλαίσιο γίνεται με διάφορους τρόπους: βιδωτές βίδες, μέθοδος κάστρου.Στο τέλος της εργασίας, τα άκρα κλείνουν με γωνίες ή σανίδες εκτόξευσης, εφαρμόζεται στεγανωτικό υγιεινής. Αντιμετωπίστε το ξεκίνημα από την είσοδο του δωματίου.

Η μέθοδος καρέ μειώνει σημαντικά το μέγεθος του δωματίου, επομένως χρησιμοποιείται πιο συχνά για ευρύχωρα μπάνια. Το κλουβί γίνεται επαρκώς συχνές, έτσι ώστε να μην μπορούν να σχηματιστούν ολίσθηση στα πλαίσια.

Χρήση στο εσωτερικό

  Όμορφα πλαστικά πάνελ με γραφικό 3D σχέδιο μπορούν να μετατρέψουν το εσωτερικό ενός μπάνιου πέρα ​​από την αναγνώριση. Μια τεράστια ποικιλία σχεδίων, χρωμάτων θα συμβάλει στην ενσωμάτωση οποιασδήποτε ιδέας και θα απομακρυνθεί από το τυποποιημένο σχέδιο.

  Για το μπάνιο είναι καλύτερο να επιλέξετε ένα ομαλό πάνελ. Αυτό θα διευκολύνει σημαντικά τη φροντίδα τους. Και αν κάποιο μέρος της επένδυσης απαιτεί αντικατάσταση, τότε θα είναι εύκολο και απλό. Όσο για την επιλογή του χρώματος και του σχεδίου, εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το μέγεθος του δωματίου. Εάν το μπάνιο είναι ευρύχωρο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε φωτεινότερες ή πιο σκούρες αποχρώσεις με μεγάλα σχέδια. Για ένα μικρό δωμάτιο είναι προτιμότερο να επιλέγετε παστέλ χρώματα.

  Για να δημιουργήσετε ένα φωτεινό, πρωτότυπο εσωτερικό, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα συνδυασμό πάνελ διαφορετικών χρωμάτων, υφές,σχέδια. Αυτό το υλικό είναι σε θέση απλά να αναγνωρίσει την αλλαγή του χώρου!

  Master class για τη διακόσμηση των τοίχων στο μπάνιο με πλαστικά πάνελ, δείτε το παρακάτω βίντεο.

  Σχόλια
   Συντάκτης
  Πληροφορίες που παρέχονται για σκοπούς αναφοράς. Για κατασκευαστικά θέματα, συμβουλευτείτε πάντοτε έναν ειδικό.

  Αίθουσα εισόδου

  Σαλόνι

  Υπνοδωμάτιο