Ολοκληρώνοντας την οροφή με πλαστικά πάνελ το κάνετε μόνοι σας

Είναι δύσκολο να υπερεκτιμήσουμε τη σημασία του πλαστικού στη ζωή του σύγχρονου ανθρώπου. Το υλικό αυτό έχει διεισδύσει στις πιο ποικίλες σφαίρες της ανθρώπινης ζωής, και στην κατασκευή και διακόσμηση χρησιμοποιείται εντελώς παντού.

Ένας από τους πιο κομψούς και πρακτικούς τρόπους για να τελειώσει η οροφή είναι τα πάνελ από χάλυβα PVC. Ένας ειδικός με λίγη εμπειρία στην επισκευή ή ακόμα και ένας αρχάριος θα είναι σε θέση να τα συγκεντρώσει.

Στο άρθρο μας θα μιλήσουμε για το πώς να χτίσετε ένα ανώτατο όριο των πάνελ από μόνος σας και να κερδίσετε τους μισθούς των τελικών, οι υπηρεσίες των οποίων δεν είναι φθηνές.

Επιλογή και διαφορά από τον τοίχο

Τα πάνελ από πλαστικό οροφής αποτελούνται από δύο πλαστικά φύλλα, τα οποία συνδέονται με ειδικά ενισχυτικά ενισχυτικά. Κατά μήκος του φύλλου, στη μία πλευρά περνάει μια μεγάλη, και στην αντίθετη πλευρά, μια μικρή ταινία αγκύρωσης. Το μεγάλο μέρος χρησιμεύει για τη στερέωση του φύλλου PVC στο πλαίσιο, και το μικρό - για την προσκόλληση των φύλλων μεταξύ τους.

Όλα τα μέρη στην πλευρά έχουν μια ακίδα, η οποία συμβάλλει σε μεγαλύτερη δομική αντοχή. Οι κατασκευαστές πάνελ οροφής εξασφαλίζουν ότι το προϊόν έχει διάρκεια ζωής 10 χρόνια.

Τα πάνελ οροφής χωρίζονται κατά κανόνα σε διάφορους τύπους.

Ανά τύπο ένωσης εκπέμπει:

 • ράμμα - μετά την εγκατάσταση, παρατηρείται εδώ η ορατή παρουσία μιας σύνδεσης μεταξύ των επιμέρους τμημάτων.
 • χωρίς ραφές - οι αρθρώσεις παραμένουν αόρατες από έξω.

Ανάλογα με τη λύση χρώματος, υπάρχουν διάφοροι τύποι.

 • Τα μονοχρωματικά πάνελ είναι απλά, αλλά ταυτόχρονα πρακτικά προϊόντα, είναι ανθεκτικά στις υπεριώδεις ακτίνες. Μην αλλάζετε τη σκιά τους σε όλη την περίοδο λειτουργίας.
 • Βερνικωμένο - η επιφάνεια αυτών των πλαισίων επεξεργάζεται με ένα γυαλιστερό στρώμα βερνικιού, το οποίο ενισχύει το πλαίσιο και δίνει επίσης ένα κομψό διακοσμητικό βλέμμα. Τα μειονεκτήματα τέτοιων μοντέλων περιλαμβάνουν την εμφάνιση γρατζουνιών με ελάχιστη φυσική πρόσκρουση.
 • Με ένα μοτίβο, εφαρμόζεται ένα σχέδιο στο εξωτερικό των προϊόντων. Τέτοια πάνελ είναι κατασκευασμένα από μαλακότερο πλαστικό, έτσι η τιμή τους είναι χαμηλότερη, αλλά η διάρκεια ζωής είναι επίσης μικρότερη.
 • Τα πάνελ από πλαστικοποιημένο υλικό μιμούνται φυσικό ξύλο και πέτρα,είναι εξαιρετικά ευαίσθητα στις επιδράσεις του ηλιακού φωτός, υπό την επίδραση της υπεριώδους ακτινοβολίας αρχίζουν να ραγίζουν και να χάνουν τις ιδιότητες των καταναλωτών τους.

Τα πλαστικά πάνελ έχουν αρκετά πλεονεκτήματα σε σύγκριση με άλλα υλικά φινιρίσματος.

 • διαρκούν περισσότερο από τα υλικά φυσικής προέλευσης.
 • να προστατεύει αξιόπιστα το ανώτατο όριο από τις αρνητικές επιπτώσεις εξωτερικών παραγόντων ·
 • Το υλικό είναι εύκολο στη χρήση, χωρίζονται σε φύλλα, κεραμίδια και πηχάκια. είναι εύκολο να τα φροντίσετε και είναι δυνατή η διεξαγωγή ηλεκτρικής καλωδίωσης κάτω από αυτό (για παράδειγμα, ο σοβάς δεν επιτρέπει την τοποθέτηση καλωδίων).

Τα πάνελ μπορούν να έχουν διαφορετικά μεγέθη. Το μήκος των πλακών οροφής είναι 270, 300, 400 και 600 cm και το πλάτος κυμαίνεται από 10 έως 25 cm Τα μακριά πάνελ χρησιμοποιούνται συχνότερα σε ευρύχωρα δωμάτια (βιομηχανικά διαμερίσματα, γκαράζ) και πιο σύντομα χρησιμοποιούνται ευρέως στην επισκευή κατοικιών και διαμερισμάτων .

Το σχήμα του πάνελ χωρίζεται σε φύλλα, κεραμίδια και σχιστόλιθο.

 • Οι πίνακες φύλλων κατά κανόνα είναι μεγάλοι, είναι στερεωμένοι στο ταβάνι με μικρά καρφιά και οι τρύπες τρίβονται με ειδικά σφραγιστικά.
 • Τα πλακίδια με το σχεδιασμό τους μοιάζουν με τα συνηθισμένα κεραμίδια, είναι μικρού μεγέθους, διακρίνονται από την αισθητική και την ευκολία χρήσης.
 • Τα υλικά ραφιών μοιάζουν με επένδυση και συναρμολογούνται με τον ίδιο τρόπο με τη βοήθεια ειδικών αγκυλών.

Τα πάνελ οροφής διαφέρουν από τα ανάλογα τοίχων. Το τοίχωμα είναι πολύ πιο δύσκολο και πιο ανθεκτικό, καθώς πρέπει να αντέχει επιπλέον φορτίο (ράφια / έπιπλα / άλλα διακοσμητικά στοιχεία). Οι πλάκες για την αντίθετη οροφή είναι λεπτές και εύθραυστες. Έχουν χαμηλό βάρος, γεγονός που διευκολύνει σημαντικά την τοποθέτηση και τοποθέτηση τους στην οροφή. Ταυτόχρονα, είναι ευκολότερο να τα βλάψει, αλλά αυτό δεν μπορεί να θεωρηθεί μειονέκτημα - υπάρχει ελάχιστη φυσική επίδραση στο ανώτατο όριο, επομένως τα πάνελ απλά δεν χρειάζεται να έχουν πυκνή δομή.

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του υλικού

Το κύριο υλικό για την παραγωγή πάνελ οροφής είναι το χλωριούχο πολυβινύλιο, Πρόκειται για ένα πολύ ανθεκτικό υλικό με πολλά αναμφισβήτητα πλεονεκτήματα.

 • έχει ένα χαμηλό κόστος - κάθε μέσος Ρώσος μπορεί να αντέξει οικονομικά κομψή PVC επένδυση?
 • Διακρίνεται από την καθολικότητα - χρησιμοποιείται σε κάθε είδους, στυλ και σκοπό.
 • Υγροσκοπικότητα - το πλαστικό δεν απορροφά το νερό, δείχνει αντοχή στις δυσμενείς επιδράσεις του εξωτερικού περιβάλλοντος, δεν παραμορφώνεται και δεν πέφτει υπό την επίδραση της υγρασίας και των σταγόνων θερμοκρασίας.
 • το υλικό είναι ανθεκτικό στην κρούση και ανθεκτικό στη φθορά - δεν εκτίθεται σε ζημιές λόγω μεσαίων και χαμηλών επιπτώσεων, αλλά βεβαίως, εάν το χτυπήσετε με ένα τσεκούρι με όλη σας τη δύναμη, θα σπάσει, αλλά το υλικό προστατεύεται από μικρές γρατζουνιές και μάρκες.
 • η μακρά πλαστική ζωή είναι γνωστή - αν το προϊόν είναι καλής ποιότητας, τότε το δυσάρεστο πράγμα που μπορεί να περιμένει ο ιδιοκτήτης μιας πλαστικής οροφής με την πάροδο του χρόνου είναι μια ασήμαντη αλλαγή χρώματος και ακόμη και μόνο όταν είναι υπό συνεχή έκθεση στον ήλιο ·.
 • Τα πάνελ PVC αντέχουν σε επιθετικές ενώσεις με βάση την οξύτητα, μπορούν να πλυθούν εύκολα με οποιοδήποτε μέσο καθαρισμού.
 • Το υλικό χαρακτηρίζεται από καλή ηχομόνωση και αποτελεί εξαιρετική επιλογή για όσους αγαπούν την ησυχία και την ηρεμία.
 • Τα πάνελ PVC δεν είναι τρομερά για τις πλημμύρες - αν οι γείτονες σας πλημμυρίζουν ξαφνικά, τότε τα πάνελ είναι εύκολο να αφαιρεθούν, να στεγνώσουν και να κρεμαστούν πίσω.
 • Εάν ένα από τα πάνελ χάνει την αρχική του στιλπνότητα ή σπάει, τότε μπορεί εύκολα και απλά να αντικατασταθεί, η επισκευή αυτή δεν απαιτεί την αντικατάσταση ολόκληρου του καλύμματος οροφής.

Ωστόσο, όχι χωρίς υλικά και ελαττώματα. Συγκεκριμένα, η οροφή δεν θα πρέπει να τοποθετείται σε χώρους όπου διατηρείται συνεχώς η υψηλή θερμοκρασία του αέρα. Σε τέτοιες συνθήκες, η επίστρωση παραμορφώνεται γρήγορα, δεν θα είναι μια μοναδική ευκαιρία. Το πλαστικό, ειδικά αν είναι κακής ποιότητας, μπορεί να απελευθερώσει επιβλαβείς και τοξικές ουσίες. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο θα πρέπει να εγκαταλείψετε τη χρήση του σε υπνοδωμάτια και παιδικά δωμάτια.

Τα υψηλής ποιότητας δομικά υλικά a priori πρέπει να είναι εύφλεκτα. Στην πράξη, δυστυχώς, αποδεικνύεται διαφορετικά, και στη συνέχεια να μην αποφευχθεί μια τραγωδία. Για να αποφύγετε αυτό, θα πρέπει να αγοράσετε προϊόντα μόνο από αξιόπιστους κατασκευαστές.

Υπολογισμός, εργαλεία και αξεσουάρ

Όπως αναφέρθηκε ήδη, το πάχος των σύγχρονων πάνελ οροφής κυμαίνεται από 5 έως 10 mm, το πλάτος είναι 250-500 mm και το μήκος κυμαίνεται από 2700 έως 3000 mm.

Για να υπολογίσετε τον απαιτούμενο αριθμό πάνελ, είναι απαραίτητο να υπολογίσετε την επιφάνεια κάθε πίνακα, γι 'αυτό το μήκος του πολλαπλασιάζεται με το πλάτος. Στη συνέχεια, θα πρέπει να κάνετε παρόμοιους υπολογισμούς και να υπολογίσετε την επιφάνεια οροφής. Τα πάντα είναι απλά εδώ: η περιοχή οροφής θα πρέπει να χωρίζεται στην περιοχή ενός πάνελ, και στη συνέχεια να προσθέσετε 15-20% ως αποθεματικό.Εάν ως αποτέλεσμα των υπολογισμών προκύπτει ένας κλασματικός αριθμός, είναι προτιμότερο να το στρογγυλεύσουμε σε μεγαλύτερο.

Είναι εξίσου σημαντικό να υπολογίσετε σωστά τον απαιτούμενο αριθμό σιδηροτροχιών και μεταλλικών προφίλ. Για να γίνει αυτό, μπορείτε να κάνετε ένα σχέδιο: να σχεδιάσετε ένα μειωμένο σχέδιο οροφής, να εφαρμόσετε διαμήκεις γραμμές, ορίζοντας μια απόσταση 500-600 mm μεταξύ τους - έτσι επιτυγχάνεται η ποσότητα του απαιτούμενου υλικού. Λοιπόν, ο αριθμός των βιδών υπολογίζεται βάσει του αριθμού των προφίλ και του σταθερού βήματος στερεώσεως των 30 cm.

Σε κάθε υπολογισμό πρέπει να προσθέσετε αποθέματα. Όπως δείχνει η πρακτική, οι άνθρωποι με μικρή εμπειρία πρέπει συχνά να αγοράζουν τα απαραίτητα εξαρτήματα για φινίρισμα.

Προετοιμασία

Κατά τη διεξαγωγή των προπαρασκευαστικών εργασιών που προηγούνται του ανώτατου ορίου, δεν αρκεί να υπολογιστεί η ποσότητα των υλικών που χρειάζονται. Αξίζει να επικεντρωθούμε στην παρουσία ρωγμών, τσιπς και άλλων επιφανειακών ελαττωμάτων.

Ακολουθεί μια πλήρης λίστα με τα εργαλεία που μπορεί να χρειαστούν στην εργασία.

 • Θα χρειαστεί ένα τρυπάνι με σφύρα κατά την τοποθέτηση του πλαισίου.
 • Το κατσαβίδι χρησιμοποιείται για τη στερέωση πλαισίων σε ράβδους ή μεταλλικά προφίλ. Κατ 'αρχήν, ένας puncher μπορεί να χρησιμοποιηθεί για το σκοπό αυτό, αλλά είναι μάλλον βαρύς, επομένως θα είναι δύσκολο για έναν αρχάριο χωρίς εμπειρία να το αντιμετωπίσει.
 • Θα χρειαστεί ένα συρραπτικό για την κατασκευή εάν οι πίνακες οροφής είναι τοποθετημένοι σε αγκύλες.
 • Το επίπεδο χρησιμοποιείται για τη βελτίωση της ακρίβειας της σήμανσης.
 • Μαρκαδόρος - για διάφορα σημάδια.
 • Ρουλέτα.
 • Κυκλικό πριόνι ή πασσάλων - θα απαιτηθεί κατά την εγκατάσταση του πλαισίου για την κοπή των στοιχείων προφίλ.
 • Σκάλες Δεδομένου ότι υποτίθεται ότι εργάζεται σε ύψος, επομένως, χρειάζεστε ένα υπομόχλιο. Εάν δεν υπάρχει σκάλα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα κανονικό τραπέζι, αλλά ένα επαγγελματικό εργαλείο είναι ακόμα πιο ασφαλές και πιο αξιόπιστο.
 • Καουτσούκ σφυρί - χρησιμοποιείται κατά την τοποθέτηση πλακών PVC.
 • Γωνίες.

Εάν σχεδιάζετε να σχεδιάσετε διακοσμητικά αντικείμενα, θα πρέπει να αγοράσετε ένα καλούπι.

Αφού γίνουν οι απαραίτητοι υπολογισμοί και τα εργαλεία έχουν αγοραστεί, μπορείτε να προχωρήσετε άμεσα στην προετοιμασία της επιφάνειας και στην τελική επεξεργασία.

Για να το κάνετε αυτό, κάντε τα εξής:

 • παλιά επίστρωση αφαιρείται.
 • όλα τα φωτιστικά και ο ηλεκτρικός εξοπλισμός αποσυναρμολογούνται.
 • η οροφή καθαρίζεται από σκόνη και βρωμιά.

Μετά από αυτό, πρέπει να βγάλετε την επιφάνεια της οροφής με ένα σφυρί - αυτό θα σας επιτρέψει να ανιχνεύσετε ελαττώματα που πρέπει να διορθωθούν πριν ξεκινήσετε την εργασία.

Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε εφαρμόζοντας ένα αστάρι.Αφού στεγνώσει η επιφάνεια, ξεκινήστε την εγκατάσταση της ίδιας της οροφής.

Επιλογές τοποθέτησης

Όλες οι εργασίες για το φινίρισμα της οροφής με πάνελ από PVC μπορούν εύκολα και ακόμη και να πραγματοποιηθούν από μη επαγγελματίες. Ωστόσο, θα πρέπει να γνωρίζετε τις κύριες αποχρώσεις των διαφόρων μεθόδων εγκατάστασης.

Κατά κανόνα, τα πάνελ είναι στερεωμένα είτε χωρίς πλαίσιο είτε με τη χρήση αρθρωτού πλαισίου.

Κιβώτιο

Ένας από τους τρόπους για την τοποθέτηση των πλαισίων είναι η τοποθέτηση στο πλαίσιο. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα όταν πρόκειται για ανώμαλες επιφάνειες. Η βάση του πλαισίου. Πρόκειται για μια συσκευή που επιτρέπει την εγκατάσταση υψηλής ποιότητας σε κάθε είδους εγκαταστάσεις (με υψηλό επίπεδο υγρασίας, μη θερμαινόμενο, κλπ.). Για να εγκαταστήσετε το πλαίσιο δεν απαιτεί τη συμμετοχή ειδικών, όλη η εργασία μπορεί να γίνει με το χέρι.

Για να στερεώσετε το κιβώτιο, πρέπει να χρησιμοποιήσετε μια ξύλινη ράβδο, ταινίες από πλαστικό ή μεταλλικό προφίλ.

Η επιλογή του υλικού εξαρτάται από:

 • το ύψος των ανωμαλιών στην επιφάνεια της οροφής ·
 • επίπεδο υγρασίας στο δωμάτιο.
 • εμπειρία του πλοιάρχου με υλικά διαφορετικού τύπου.

Το πλαστικό κιβώτιο είναι εύκολο στην εγκατάσταση.Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε δωμάτια με οποιοδήποτε επίπεδο υγρασίας, επιπλέον, το πλαστικό είναι ένα φτηνό υλικό, το οποίο είναι επίσης ένα πλεονέκτημα ενός τέτοιου καπακιού. Δεδομένου ότι τα στοιχεία πλαισίου PVC είναι μικρού πάχους, αυτά τα δάπεδα μπορούν να κολληθούν σε δωμάτια με χαμηλά ταβάνια. Σε αυτή την περίπτωση, το ύψος θα μειωθεί αρκετά ελαφρώς.

Ωστόσο, στα ράφια των πλαστικών προφίλ για κιβώτια είναι σπάνιοι επισκέπτες. Η εύρεση τους στην ελεύθερη αγορά είναι αρκετά προβληματική. Τα μειονεκτήματα της αλληλεπικάλυψης πρέπει να αποδοθούν και η δυνατότητα χρήσης μόνο σε επίπεδες επιφάνειες. Αν τα βασικά ελαττώματα υπερβαίνουν τα 5 mm, τότε δεν θα είναι δυνατή η επίτευξη τέλειας κάλυψης.

Μεταλλικά και ξύλινα κιβώτια είναι πιο δημοφιλή λόγω της προσιτότητας, της ανθεκτικότητας και της αντοχής τους σε δυσμενείς καιρικές συνθήκες. Αυτά τα υλικά έχουν εδραιωθεί ως η πλέον βέλτιστη για την παραγωγή επενδύσεων για την οροφή και για την περαιτέρω στερέωση των πλακιδίων οροφής.

Αναστατωμένο πλαίσιο

Υψηλής ποιότητας πάνελ οροφής φινίρισμα - αν και ένα απλό θέμα, αλλά απαιτεί μεγάλη προσοχή και πληρότητα.

Η κατασκευή πλαισίων χρησιμοποιείται σε χώρους με υψηλή υγρασία, καθώς και σε δωμάτια με χαμηλή θερμοκρασία. Διαφορετικά, η επίστρωση παραμορφώνεται γρήγορα και με την πάροδο του χρόνου θα καταστεί εντελώς ακατάλληλη και απλά θα εξαφανιστεί.

Το πλαίσιο είναι ένα κιβώτιο, το οποίο είναι τοποθετημένο με ένα τυπικό βήμα των 40 cm. Στη συνέχεια τα πάνελ βιδώνονται απευθείας στο αναρτημένο πλαίσιο. Μπορείτε να τα περιβάλλετε με καρφιά ή βίδες.

Δεν πρέπει να κόψετε τα πάνελ εκ των προτέρων, μπορεί να οδηγήσει σε δυσάρεστες εκπλήξεις και ζημιές σε υλικά απόβλητα. Είναι προτιμότερο να κόβουμε τις πλάκες μετά το γεγονός, εφαρμόζοντας στο κιβώτιο και καθορίζοντας τα όρια του απαιτούμενου στοιχείου.

Τέλος, είναι απαραίτητο να κολλήσετε τα πλαίσια και να διακοσμήσετε τις αρθρώσεις · γι 'αυτό το λόγο, χρησιμοποιήστε πλίνθους και σύνορα αφρού, τα οποία είναι εγκατεστημένα με τη βοήθεια υγρών νυχιών.

Όπως μπορείτε να δείτε, δεν υπάρχει τίποτα δύσκολο να τοποθετήσετε τα πάνελ στην οροφή, ακόμη και ένας ερασιτέχνης στην διακόσμηση μπορεί να χειριστεί το έργο.

Μέθοδος χωρίς πλαίσιο

Ένας απλούστερος τρόπος για την εγκατάσταση πλακιδίων οροφής θεωρείται η μέθοδος χωρίς πλαίσιο. Εκτός από τα παραπάνω υλικά, σε αυτή την περίπτωση, θα χρειαστείτε κόλλα πάνω στο οποίο θα τοποθετηθούν οι πλάκες στην οροφή.

Συστάσεις για την υλοποίηση των εργασιών αυτών:

 • η κατεργασμένη επιφάνεια καθαρίζεται από τη σκόνη και τη βρωμιά, και στη συνέχεια γεμίζεται και καλύπτεται με συγκολλητική ουσία (βέλτιστη χρήση μιας σπάτουλας).
 • η κόλλα θα πρέπει να εφαρμόζεται στην πίσω πλευρά του πάνελ είτε σε λωρίδες είτε σε σημείο
 • το πάνελ θα πρέπει να είναι στερεωμένο στην οροφή με δύναμη λίγων δευτερολέπτων.
 • μετά την παύση της πίεσης, ο πίνακας μπορεί να απελευθερωθεί και η θέση του να διορθωθεί.

Αυτή η μέθοδος έχει ένα μεγάλο μειονέκτημα - δεν επιτρέπει να ράβω προβολείς, λωρίδες LED και άλλα ελαφρά στοιχεία, επομένως, για παράδειγμα, μια οροφή δύο επιπέδων δεν θα είναι επαρκώς αποτελεσματική. Γι 'αυτό, ακόμη και πριν από την έναρξη της εργασίας, θα πρέπει να εξετάσετε έναν τρόπο ενίσχυσης των πάνελ, έτσι ώστε αργότερα δεν θα μετανιώσετε τις χαμένες ευκαιρίες.

Κατασκευαστές

Venta - Βελγική εταιρεία, ηγέτης στην αγορά κατασκευών. Κάτω από το σήμα αυτό κατασκευάζονται πάνελ με ποικίλες τεχνικές παραμέτρους και σχεδιασμό. Πιο πρόσφατα, η εταιρεία γνώρισε την παραγωγή πάνελ με ψηφιακή εκτύπωση.

Forte - κατασκευαστής από την Ιταλία, με παγκόσμια ονομασία. Παράγει και πωλεί με επιτυχία τα προϊόντα της στην αγορά από το 1969.Η εταιρεία είναι υποχρεωμένη με την επιτυχία της να εισαγάγει τις πιο προηγμένες τεχνολογίες, να βελτιώσει συνεχώς τη διοίκηση του οργανισμού και να ελέγξει αυστηρά τα συστήματα ποιότητας. Η εταιρεία προσπαθεί να διαθέσει στην αγορά προϊόντα στην ευρύτερη γκάμα, που επιτρέπει την υλοποίηση οποιωνδήποτε ιδεών σχεδιασμού στο σπίτι σας.

Ρωσικό εργοστάσιο "Πλαστικό πλανήτη" από τη Μόσχα παρουσιάζει τα προϊόντα της στην εγχώρια αγορά από το 2001. Όλη η παραγωγή βασίζεται στη χρήση εισαγόμενων υλικών και πραγματοποιείται σε ξένο εξοπλισμό. Η εταιρεία προσφέρει στους πελάτες της περισσότερα από 150 είδη πάνελ.

Ένας άλλος κατασκευαστής - "Ural-Plast" από το Magnitogorsk. Οι παραγωγικές ικανότητες της εταιρείας λειτουργούν επίσης σε βάρος του εισαγόμενου εξοπλισμού, το εύρος της σειράς εδώ διαμορφώνεται από κομψά, πρωτότυπα και πραγματικά αποκλειστικά σχέδια.

Κατασκευαστής "AnV-πλαστικό" από το Κρασνοντάρ δηλώθηκε το 2001 και σε σύντομο χρονικό διάστημα πέτυχε επιτυχία στον κλάδο της. Η εταιρεία ακολουθεί την αρχή της υποστήριξης του εγχώριου κατασκευαστή, οπότε όλες οι πρώτες ύλες για την κατασκευή πλακών PVC αγοράζονται μόνο από ρωσικές εταιρείες, γεγονός που μειώνει σημαντικά το κόστος των προϊόντων και μας επιτρέπει να το διαθέσουμε στους περισσότερους συμπατριώτες.

Εγκατάσταση πλαστικών πάνελ στην οροφή, δείτε το παρακάτω βίντεο.

Σχόλια
 Συντάκτης
Πληροφορίες που παρέχονται για σκοπούς αναφοράς. Για κατασκευαστικά θέματα, συμβουλευτείτε πάντοτε έναν ειδικό.

Αίθουσα εισόδου

Σαλόνι

Υπνοδωμάτιο