Βήμα-βήμα στο μπάνιο με πάνελ PVC και ιδέες σχεδίασης

 Βήμα-βήμα στο μπάνιο με πάνελ PVC και ιδέες σχεδίασης

Πλαστικά πάνελ - ένα εξαιρετικό υλικό για έναν προϋπολογισμό φινίρισμα μπάνιο και μπάνιο. Μια ευρεία γκάμα αυτών των προϊόντων έχει κερδίσει την αγορά κατασκευών με μια ποικιλία διακόσμησης και δυνατότητες δημιουργίας κομψών σχεδίων. Η επένδυση από PVC είναι επίσης κατάλληλη στο εξοχικό σπίτι και σε ένα διαμέρισμα πόλης, όταν χρειάζεστε μια απλή και υγιεινή επισκευή των χώρων υγιεινής. Οι σύγχρονες τεχνολογίες επιτρέπουν την παραγωγή πάνελ υψηλής ποιότητας και ανθεκτικότητας, τα οποία για πολλά χρόνια θα παρέχουν ένα οικονομικό, εύκολο στη φροντίδα και όμορφο εσωτερικό.

Ιδιότητες των πάνελ: τα υπέρ και τα κατά

Τα πάνελ πολυβινυλοχλωριδίου είναι ένα φιλικό προς το περιβάλλον υλικό φινιρίσματος. Το GOST 19111-2001 επιτρέπει τη χρήση τους για εσωτερική διακόσμηση κατοικιών και δημόσιων κτιρίων. Το PVC συνιστάται για την κατασκευή επίπλων, πλαισίων παραθύρων και θυρών και διακοσμητικής επίστρωσης τοίχου και οροφής λόγω χαμηλής ευφλεκτότητας, μη τοξικότητας και απουσίας εκπομπών επιβλαβών για την ανθρώπινη υγεία. Τα πάνελ από PVC χρησιμοποιούνται σε αστικές και αγροτικές κατασκευές, στη βελτίωση των εγκαταστάσεων υγιεινής και υγιεινής λόγω των υψηλών υγειονομικών ιδιοτήτων. Είναι εύκολο να καθαριστούν με οποιοδήποτε είδος σαπουνιού. Η υψηλή αντοχή στην υγρασία, η ανθεκτικότητα στη διαφυγή και οι μεταβολές της θερμοκρασίας επέτρεψαν στο πλαστικό να πάρει ηγετική θέση στη διακόσμηση των λουτρών, των λουτρών σε θερμά και μη θερμαινόμενα κτίρια.

Τα πάνελ από PVC είναι χυτευμένο υλικό φινιρίσματοςπου παράγεται με εξώθηση πολυμερών χλωριούχου βινυλίου. Οι πίνακες έχουν ένα τμήμα προφίλ με εσωτερικές ενισχύσεις. Παρέχουν τη δύναμη του υλικού και την ικανότητα να αντιστέκονται στην κάμψη και την παραμόρφωση.

Η συχνότητα της θέσης των εσωτερικών στοιχείων επηρεάζει την απόδοση και το κόστος του υλικού. Η ευκαμψία του πίνακα μειώνεται σε προϊόντα με υψηλή πυκνότητα εσωτερικού πλαισίου.

Το SNiP ρυθμίζει τις επιτρεπόμενες τεχνικές διαστάσεις του PVC. Το πάχος της πρόσοψης της εξωτερικής μεμβράνης κυμαίνεται από 0,025 cm έως 0,1 cm. Η τιμή αυτή έχει αντίκτυπο στην τιμολόγηση και έναν τέτοιο δείκτη όπως η σταθερότητα της μηχανικής τάσης. Η λεπτή εξωτερική μεμβράνη μπορεί να υποστεί ζημιά από την απρόσεκτη κίνηση των χεριών. Όσο πιο παχύ είναι το φιλμ, τόσο ισχυρότερο είναι. Σύμφωνα με το SNiP, για την ολοκλήρωση των οροφών χρησιμοποιούνται λεπτότερα πάνελ, ενώ για τοίχους είναι προτιμότερο να χρησιμοποιηθούν προηγμένα πάνελ από PVC που είναι δύσκολο να καταστραφούν ακόμη και με αιχμηρό αντικείμενο.

Η θετική ποιότητα αυτού του φινιρίσματος είναι η πρόσθετη μόνωση θορύβου και η θερμομόνωση. Οι θερμομονωτικές ιδιότητες είναι ιδιαίτερα σημαντικές στα μπάνια για τη διατήρηση της βέλτιστης θερμοκρασίας σε μη θερμαινόμενους χώρους. Το υλικό δεν σπάει και δεν παραμορφώνεται όταν πέφτει από -50 βαθμούς έως +50 μοίρες. Το PVC είναι ανθεκτικό στην υπεριώδη ακτινοβολία, δεν εξασθενεί και δεν γίνεται εύθραυστο. Ακόμη και με δυσμενείς δείκτες του περιβάλλοντος για μεγάλο χρονικό διάστημα διατηρεί την διακοσμητική ποιότητα.

PVC πάνελ - ένα από τα πιο εύκολο να εγκαταστήσετε υλικά. Η διαδικασία της πλήρους διακόσμησης ενός μικρού δωματίου μπορεί να διαρκέσει μόνο λίγες ώρες.Ταυτόχρονα, δεν υπάρχουν σχεδόν καθόλου απορρίμματα, δεν απαιτούνται ειδικά εργαλεία και εξοπλισμός. Ακόμα και ένας αρχάριος μπορεί να χειριστεί την εγκατάσταση ελαφρών πλαστικών πλακών. Η τοποθέτηση του τελειώματος στο πλαίσιο σας επιτρέπει να κρύψετε τα ελαττώματα των τοίχων και της οροφής. Οι σωλήνες νερού και οι ηλεκτρικές καλωδιώσεις κρύβονται μέσα στο πλαίσιο, προσθέτοντας διακοσμήσεις σε όλο το δωμάτιο.

Τα μειονεκτήματα είναι η χαμηλή αντίσταση στη μηχανική καταπόνηση και η χαμηλή φέρουσα ικανότητα. Για παράδειγμα, θα είναι αδύνατο να κρεμάσει ένα ντουλάπι στο μπάνιο χωρίς πρόσθετα δομικά μέρη του πλαισίου. Υπάρχει κάποιο κιτρίνισμα της λευκής χρωστικής ουσίας από την έκθεση στο ηλιακό φως, αλλά στο μπάνιο και στο μπάνιο το άμεσο ηλιακό φως σπάνια επηρεάζει την επένδυση τοίχων για μεγάλο χρονικό διάστημα. Η ανθεκτικότητα και η απόδοση του πλαστικού είναι σημαντικά κατώτερα από εκείνα των κεραμικών από πορσελάνη ή πλακίδια φυσικής πέτρας.

Μια μεγάλη ποικιλία διακοσμητικών επιφανειών εξωτερικών επιφανειών προσφέρει άφθονες ευκαιρίες για εσωτερική διακόσμηση φθηνή και κομψή. Τα πάνελ μπορούν να έχουν μονόχρωμους χρωματισμούς, και να μιμούνται μια φυσική πέτρα, ένα τούβλο, ένα δέντρο.Η εξωτερική επιφάνεια είναι συχνά διακοσμημένη με εκτύπωση φωτογραφιών με τη μορφή πάνελ ή στολίδια με μοτίβο. Η διακόσμηση της πρόσοψης των πλαισίων πραγματοποιείται με τη χρήση πλαστικοποίησης, η οποία δίνει έναν πρόσθετο παράγοντα αντοχής στο υλικό. Η σύγχρονη τεχνολογία εκτύπωσης φωτογραφιών σάς επιτρέπει να δημιουργείτε εικόνα υψηλής ποιότητας που διατηρεί το διακοσμητικό για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Κριτήρια επιλογής

Επιλέγοντας πλαστικό PVC για εσωτερική διακόσμηση του μπάνιου, θα πρέπει να εξοικειωθείτε με τους τύπους αυτού του οικοδομικού υλικού. Τα πάνελ είναι δύο τύπων - τοίχου και οροφής. Διαφέρουν στις προδιαγραφές και στα μεγέθη. Τα τοιχώματα έχουν αυξημένη αντίσταση στην κρούση, μεγαλύτερη αντοχή στην κάμψη και αντοχή. Αυτά τα χαρακτηριστικά παρέχονται από την ύπαρξη μεγάλου αριθμού ενισχυτικών στοιχείων και το πάχος τους - η κηρήθρα του εσωτερικού πλαισίου είναι πάχους 1 χιλιοστόμετρου. Τα πάνελ οροφής μπορούν να έχουν ελαφρύ πλαίσιο και μικρότερο πάχος της εξωτερικής στρώσης. Το πάχος των πάνελ τοίχων είναι 8-10 χιλιοστά, και το ανώτατο όριο των 4,5-8 χιλιοστών.

Με τη μορφή των προϊόντων έρχονται με τη μορφή τοίχων επένδυση, φύλλα και φύλλα. Η επένδυση είναι μια στενή λωρίδα πλάτους 10 εκατοστών και μήκους έως 6 μέτρων, εξοπλισμένη με μια σύνδεση κλειδαριάς. Η κλειδαριά κλείνει την άκρη της λωρίδας και στις δύο πλευρές, αποδεικνύεται ότι είναι μια αναλογία της επιφάνειας που καλύπτεται με τη σιδηροτροχιά.Το φύλλο PVC έχει πλάτος από 80 έως 200 cm και μήκος 105 έως 405 cm. Στην παραγωγή φύλλων χρησιμοποιείται η τεχνολογία αφρώδους PVC, η οποία δίνει αυξημένη αντοχή και υφή ανακούφισης. Τα φύλλα τοποθετούνται σε κόλλα, όχι στο πλαίσιο, κάτι που απαιτεί επιπρόσθετη ισοπέδωση της επιφάνειας του τοίχου ή της οροφής.

Ο πιο δημοφιλής τύπος φινιρίσματος είναι τα πάνελ. Πρόκειται για ένα ελαφρύ, εύκολο στην εγκατάσταση υλικό με διαστάσεις πλάτους 30-50 εκατοστών και μήκους 260-300 εκατοστών. Τα πάνελ μπορούν να είναι εξοπλισμένα με θερμομονωτική στρώση από αφρό πολυουρεθάνης για την αύξηση της θερμομόνωσης. Τα πάνελ μπορούν να τοποθετηθούν σε πλαίσιο ράφι με καρφιά ή βίδες. Ο δεύτερος τρόπος - οι πίνακες συνδέονται απευθείας με την κόλλα στον τοίχο ή την πλάκα.

Νέο υλικό με υψηλά τεχνικά χαρακτηριστικά είναι το πάνελ από σάντουιτς PVC. Αυτό το υλικό έχει μια ελαφρώς διαφορετική δομή. Αντί ενός κυψελωτού πλαισίου, υπάρχει ένα στρώμα χαρτιού kraft μεταξύ των δύο στρωμάτων της μεμβράνης. Η εξωτερική επικάλυψη αποτελείται από διακοσμητικό στρώμα και επικάλυψη - προστατευτικό στρώμα. Η σύνδεση γίνεται με πίεση με ρητίνες φορμαλδεΰδης. Μεταλλικές μήτρες με συγκεκριμένο μοτίβο χρησιμοποιούνται για να προσδώσουν μια ανάγλυφη υφή.

Τα πάνελ ή η επένδυση από PVC έχουν αρμούς υπό μορφή ραφής ή χωρίς ραφή. Η σύνδεση κλειδώματος καλύπτει τις άκρες των αρθρώσεων, αποδεικνύεται μια επιφάνεια παρόμοια με μια ξύλινη πτύχωση. Εφαρμόστε το clapboard ή τα πάνελ με μια ομαλή σύνδεση με την οροφή. Δεν θα είναι δυνατόν να επιτευχθεί πλήρης ομοιότητα με την οροφή τεντώματος, αλλά οι αρμοί των στοιχείων εξομαλύνονται και είναι ανεπαίσθητες. Στους τοίχους ή την οροφή, μπορείτε να πάρετε μια ομαλή διακοσμητική επίστρωση.

Ειδικά για το φινίρισμα των λουτρών αφήστε τα πάνελ με διακοσμητικές ραφές για απομίμηση πλακιδίων. Η απρόσκοπτη σύνδεση με το κάστρο και οι χαρακτηριστικές "ραφές" δημιουργούν μια αισθητική επένδυση για κεραμικά πλακίδια. Η διακόσμηση τέτοιων πάνελ από πλακάκια μιμείται τις συλλογές κεραμικών για το μπάνιο και η φωτεινότητα των χρωμάτων δεν διαφέρει από αυτό το κεραμίδι. Για να ολοκληρώσετε ένα δωμάτιο, είναι καλύτερο να αγοράσετε ολόκληρο το σετ από μια παρτίδα, καθώς η χρωστική ουσία της βαφής μπορεί να διαφέρει ελαφρώς.

Όταν επιλέγετε πάνελ από PVC πρόκειται να μετρήσετε το πάχος του μπροστινού πλαστικού. Σε ένα ποιοτικό προϊόν, θα φτάσει τα 2,5 χιλιοστά. Αυτό το πάχος θα προσφέρει καλή αντοχή στις μηχανικές καταπονήσεις.

Είναι απαραίτητο να δοθεί προσοχή στην πυκνότητα των πλευρών.Η ποιότητα του εσωτερικού πλαισίου μπορεί να καθοριστεί με βάση το βάρος, εάν συγκρίνετε δύο πανομοιότυπα σε μέγεθος πάνελ. Υψηλότερη ποιότητα θα ζυγίζει περισσότερο. Η εξωτερική επιθεώρηση του πίνακα για την ύπαρξη τσακίσεων και ζημιών θα αποτρέψει την απόκτηση υλικού χαμηλής ποιότητας.

Οι κατασκευαστές προσφέρουν μια επιλογή από διαφορετικούς τύπους φινιρίσματος του στρώματος προσώπου: λεία ή υφή. Η υφή προσαρτάται στο στάδιο συμπίεσης. Η επιφάνεια μπορεί να είναι ματ, γυαλιστερή ή ημι-γυαλιστερή, με μοτίβο ή χωρίς σχέδιο. Το σχέδιο εφαρμόζεται με δύο τρόπους, με θερμική μεταφορά ή εκτύπωση όφσετ και είναι στερεωμένο πάνω από ματ ή γυαλιστερό βερνίκι. Η δεύτερη μέθοδος - πλαστικοποίηση, προβλέπει την εφαρμογή μιας ειδικής μεμβράνης με ένα σχέδιο της υφής κάθε φυσικού υλικού τελειώματος: ξύλο, πέτρα, τούβλο, μέταλλο.

Προετοιμασία

Η αισθητική εμφάνιση της διακοσμητικής επίστρωσης των πάνελ από PVC θα αποδειχθεί, αν έχει τοποθετηθεί σωστά η επιφάνεια. Για να γίνει αυτό, θα πρέπει να αγοράσετε όχι μόνο υλικά τελικής επεξεργασίας, αλλά και προφίλ εξαρτημάτων. Προφίλ απαιτούνται για το σχεδιασμό της διασταύρωσης του περιβλήματος στο πάτωμα, την οροφή, τη γωνιακή άρθρωση. Τα καλούπια διατίθενται στους ακόλουθους τύπους: προφίλ για τις εσωτερικές και εξωτερικές γωνίες,συνδετικό προφίλ για διάφορα στοιχεία, καθολικό προφίλ, πλίνθο, γείσο οροφής και χύτευση για πρίζες και εξαερισμό. Διαλέξτε προφίλ ανάλογα με το μέγεθος των πλαισίων ή της επένδυσης και στο εξωτερικό σχέδιο.

Το επόμενο στοιχείο κόστους είναι η αγορά συνδετήρων. Για χώρους με υψηλή υγρασία, είναι επιθυμητό να στερεώσετε τα πλαίσια ή την επένδυση στο πλαίσιο του μεταλλικού προφίλ. Αυτό θα απαιτήσει την παρουσία ακροδεκτών και βιδών με πλυντήριο πρέσας, προστατεύοντας την πλαστική επιφάνεια από ρήξη.

Αν το ξύλινο κιβώτιο είναι επιλεγμένο, είναι πιο βολικό να στερεώνετε τα πλαίσια με συρραπτικό ή καρφιά. Θα πρέπει να ληφθεί υπόψη ότι το δέντρο είναι άσχημα αντίθετα στην υγρασία και την σήψη, στο μπάνιο μπορεί να αλλάξει τον όγκο και να παραμορφώσει την επιφάνεια της επένδυσης.

Η μέθοδος κόλλας είναι η απλούστερη και δεν χρειάζεται πρόσθετα σχέδια. Η κύρια δυσκολία με αυτή την έκδοση της επένδυσης - ισοπέδωση της επιφάνειας του τοίχου και της οροφής. Εκτελούν όλο το συγκρότημα έργων: καθαρίστε την επιφάνεια στην πλάκα από σκυρόδεμα, επεξεργαστείτε το με ένα αστάρι, σοβάστε το με στρώμα βυθίσματος. Αυτές οι δραστηριότητες απαιτούν την αγορά πρόσθετων υλικών - στόκος, μίγμα τσιμέντου και αστάρι.

Πριν από την ολοκλήρωση της εργασίας, την επικοινωνία. Οι σωλήνες νερού και η ηλεκτρική καλωδίωση με τη μέθοδο κόλλας πρέπει να πνιγούν στους τοίχους και στην οροφή. Διάτρητα κανάλια για την τοποθέτηση μηχανικών συστημάτων.

Αν σκοπεύετε να ολοκληρώσετε το πλακάκι δαπέδου, στη συνέχεια επικολλήστε το πλακίδιο στο πλαστικό φινίρισμα. Όλες οι προετοιμασμένες επιφάνειες επεξεργάζονται με αντισηπτικό διάλυμα έναντι του σχηματισμού μούχλας και μύκητα.

Εργαλεία και υπολογισμός ποσοτήτων

Για να κάνετε μια οικονομική επισκευή θα βοηθήσει τον σωστό υπολογισμό της απαιτούμενης ποσότητας υλικών. Υπολογίζει την επιφάνεια του τοίχου ή της οροφής. Είναι καλύτερα να το κάνετε αυτό για κάθε τοίχο χωριστά. Υπολογίστε την περιοχή ενός προϊόντος από PVC. Η τιμή αυτή διαιρείται με το εμβαδόν επιφάνειας που πρόκειται να ολοκληρωθεί και λαμβάνεται ο απαιτούμενος αριθμός πλαισίων ή στρωμάτων. Ο υπολογισμός πρέπει να λαμβάνει υπόψη το ύψος του φινιρίσματος και να συνδέεται με το μήκος των πλαισίων ή της επένδυσης. Αφού υπολογίσατε τον αριθμό των πάνελ, πρέπει να προσθέσετε 10-15 τοις εκατό για να υποβάλετε και να κόψετε το υλικό.

Στη συνέχεια εκτιμούν την απαραίτητη χύτευση των καλούπων και του προφίλ σύμφωνα με τον αριθμό των γωνιών και το μέγεθος του δωματίου. Το μήκος του πλίνθου και οι στεφάνες της οροφής είναι ίσες με την περίμετρο, λαμβάνοντας υπόψη πιθανές προβολές ή κόγχες.Το προφίλ ή το ξύλο για το πλέγμα υπολογίζεται από το βήμα της στερέωσης των σιδηροτροχιών του πλαισίου των 50-60 εκατοστών. Ο απαιτούμενος αριθμός βιδών εξαρτάται επίσης από το μέγεθος του βήματος του καπακιού και το πλάτος των πινάκων. Η σωστή οργάνωση της εργασίας περιλαμβάνει την προετοιμασία των απαραίτητων εργαλείων.

Πρέπει να ετοιμάσετε ένα παζλ, τρυπάνι ή puncher, hacksaw, επίπεδο, ταινία μέτρο, κατασκευή συρραπτικό, ένα τρίγωνο με μια ορθή γωνία, μονωτική ταινία.

Τοποθέτηση: τρόποι

Εάν αποφασίσετε να καπλαμάτε το μπάνιο και την τουαλέτα με τα δικά σας χέρια, τότε θα πρέπει να γνωρίζετε τις περιπλοκές της διαδικασίας εγκατάστασης. Διεξάγεται με δύο τρόπους: χωρίς πλαίσιο και πλαίσιο.

Μέθοδος χωρίς πλαίσιο

Μέθοδος χωρίς πλαίσιο - τοποθέτηση των πάνελ στην πλάκα τοίχου ή οροφής με κόλλα. Αυτή η μέθοδος χρησιμοποιείται με την παρουσία λείων επιφανειών για φινίρισμα. Τα τοιχώματα είναι προ-ευθυγραμμισμένα με γύψο για να επιτευχθεί ελάχιστη διαφορά 3 mm. Ιδιαίτερη προσοχή δίνεται στην επεξεργασία γωνιών, δεν θα πρέπει να υπάρχουν λοφίσκοι και σκυρόδεμα για να εξασφαλιστεί η στενή εφαρμογή των πάνελ. Ίσως οι τοίχοι να είναι επενδυμένοι με γυψοσανίδα, τότε το πρόβλημα της ισοπέδωσης των τοίχων εξαφανίζεται, τα πάνελ κολλούνται απευθείας πάνω στο γυψοσανίδα.

Για την εγκατάσταση απαιτείται μόνο κόλλα. Είναι καλύτερο να χρησιμοποιείτε "υγρά καρφιά", ειδική κόλλα για PVC ή σφραγιστικό πολυουρεθάνης. Η επιφάνεια επεξεργάζεται με αντισηπτικό και ένα αστάρι για κόλλα. Τα "υγρά καρφιά" εφαρμόζονται διακεκομμένα σε ολόκληρο το επίπεδο του πάνελ στην οπίσθια πλευρά με ένα όπλο. Ο πίνακας πιέζεται στον τοίχο και αμέσως σκιστεί, η κόλλα από τη μηχανική κρούση εισέρχεται σε μια χημική αντίδραση. Πέντε λεπτά αργότερα, ο πίνακας τελικά κολλά στη θέση του. Για να επιταχυνθεί η διαδικασία, οι ειδικοί συνιστούν την προετοιμασία αρκετών πάνελ με αυτό τον τρόπο.

Ειδική κόλλα για PVC εφαρμόζεται στον πίνακα ή στον τοίχο. Το προϊόν πιέζεται στον τοίχο σε απόσταση από το σήμα ελέγχου για μερικά εκατοστά, στη συνέχεια πιέζεται προς την επιφάνεια, μετακινείται στη σωστή θέση. Το σφραγιστικό εφαρμόζεται επίσης σημείο και αμέσως καθορίζει το στοιχείο. Πιέστε σταθερά τον πίνακα στην επιφάνεια του φινιρίσματος και στη συνέχεια επανειλημμένα πιέστε πολλές φορές κάθε 2-3 λεπτά πιέζοντας μέχρι να σκληρύνει το στεγανοποιητικό.

Για όλους τους τύπους συγκολλητικής σύνθεσης ισχύει ένας κανόνας - η κόλλα εφαρμόζεται με κούτες, κινούνται ελαφρώς μακρυά από την άκρη του πάνελ έτσι ώστε κατά τη διάρκεια της στερέωσης να μην συμπιέζονται και δεν θα εμβαπτίζουν την μπροστινή πλευρά.

Οι γωνίες είναι διακοσμημένες με ειδικά προφίλ για πάνελ PVC, αλλά μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τις συνήθεις πλαστικές γωνίες κατάλληλου χρώματος. Βάζουν στην άρθρωση και στερεώνουν το στεγανωτικό. Αφού στεγνώσει τελείως η κόλλα, όλες οι αρθρώσεις σφραγίζονται με ψυχρή συγκόλληση για να αποτραπεί η είσοδος νερού στα πλαίσια και η δημιουργία μούχλας. Πριν από τη χρήση, όλα τα πλαστικά μέρη σκουπίζονται με ένα υγρό πανί από τη σκόνη και περιμένουν να στεγνώσουν μόνο μετά την εφαρμογή της κόλλας. Είναι δυνατό να γίνει επικόλληση με άλλους τύπους κόλλας, αλλά έχουν άκαμπτη στερέωση και έλλειψη ευκαμψίας, γεγονός που μειώνει τη διάρκεια ζωής των πάνελ PVC.

Με την παρουσία λείων επιφανειών για φινίρισμα, αυτή είναι η ευκολότερη εγκατάσταση και οικονομική μέθοδος επένδυσης. Δεν χρειάζεται ειδικές κατασκευαστικές δεξιότητες, δεν χρειάζεται να αγοράσει πρόσθετα υλικά, εκτός από κόλλα. Η διαδικασία εγκατάστασης χρειάζεται λίγο χρόνο. Η τοποθέτηση των πάνελ στην κόλλα δεν μειώνει το μέγεθος του ήδη μικρού δωματίου στο μπάνιο και το μπάνιο. Μια άνετη εφαρμογή στον τοίχο προστατεύει τα πάνελ από παραμόρφωση και μηχανική καταπόνηση.

Μέθοδος πλαισίου

Η μέθοδος πλαισίου εγκατάστασης απαιτεί την παρουσία ορισμένων επαγγελματικών δεξιοτήτων και ένα ειδικό εργαλείο με τη μορφή τρυπανιού, διάτρησης ή κατσαβιδιού.Η επιφάνεια του επιπέδου τοίχου ή οροφής, να απαλλαγούμε από προφανείς ανακουφιστικές προεξοχές ή κοιλότητες και ρωγμές. Εφαρμόστε ένα στρώμα υγρής βούρτσας ή ρολού στεγανοποίησης. Απαιτείται στεγάνωση σε δωμάτια με υψηλή υγρασία - μπάνια και κουζίνες, σε άλλους χώρους δεν απαιτείται. Η τελική θεραπεία πραγματοποιείται με αντισηπτικό.

Για το πλαίσιο στο μπάνιο είναι καλύτερο να αγοράσετε ένα μεταλλικό προφίλ, αναιρεί την σήψη. Το περίγραμμα του πλαισίου κατασκευάζεται από το προφίλ UD και τους οδηγούς από το CD προφίλ. Η κύρια δυσκολία έγκειται στην εγκατάσταση κιβωτίων. Εδώ θα χρειαστείτε ένα puncher για τη στερέωση του προφίλ στα γόμφρα και ένα κατσαβίδι για τη σύνδεση των τμημάτων του καπακιού. Ελέγχετε τακτικά τη σωστή θέση των σιδηροτροχιών πλαισίου.

Σε περίπτωση απόκλισης κάτω από την σιδηροτροχιά οδήγησης στη θέση στερέωσης του πείρου, τοποθετείται ένα λεπτό στρώμα από κόντρα πλακέ ή μια περικοπή της ράβδου για να το επίπεδο.

Η πρώτη ταινία στον τοίχο είναι τοποθετημένη σε μια γωνία απέναντι από την είσοδο, έτσι ώστε να μην κόψει και η θέα ήταν αισθητική. Ελέγχεται από το επίπεδο και ασφαλίζεται με βίδες στο κάτω μέρος και στην κορυφή, έτσι ώστε η ταινία να είναι σταθερά στερεωμένη. Είναι απαραίτητο να στερεώσετε σε ένα μέρος που κλείνει τότε το baseboard ή τις μαρκίζες.Τα πλαίσια είναι στερεωμένα στο πλαίσιο με σφιγκτήρες, οι οποίοι είναι τοποθετημένοι στις αρθρώσεις του πίνακα με σανίδες. Klyaymery - αυτό είναι ένα βολικό στήριγμα που σας επιτρέπει να αλλάξετε εύκολα τον πίνακα σε περίπτωση βλάβης.

Η μέθοδος Frameless είναι βολική για τους τοίχους. Τα στοιχεία πλαισίου στον τοίχο ανεγέρθηκαν για να κρύψουν τους σωλήνες αποχέτευσης και νερού. Το ανώτατο όριο είναι καλύτερα να κάνετε στο πλαίσιο για τοποθέτηση μέσα στην καλωδίωση και τις βάσεις των συσκευών φωτισμού. Σύμφωνα με την τεχνολογία, αρχικά περιβάλλουν τους τοίχους, και μόνο τότε το ανώτατο όριο.

Τείχη

Εάν αποφασίσετε να εγκαταστήσετε τον εαυτό σας πάντοτε από PVC, θα πρέπει να αποφασίσετε για τη μέθοδο εγκατάστασης. Οι ιδιοκτήτες των λείων τοίχων αρκετά για να αγοράσουν κόλλα και να προχωρήσει με την εγκατάσταση. Αλλά ακόμη και στην περίπτωση αυτή είναι απαραίτητο να λυθεί το ζήτημα της κατασκευής ενός πλαισίου για τον αγωγό που καλύπτει τους σωλήνες. Στις περισσότερες περιπτώσεις, οι τοίχοι στο μπάνιο δεν πληρούν τα πρότυπα επικόλλησης. Είναι απαραίτητο να επιλέξετε το πιο εύκολο στην περίπτωση αυτή: να επικαλυφθεί ή να τοποθετηθεί το κιβώτιο.

Οδηγίες βήμα προς βήμα.

  • Στον τοίχο σχεδιάστε μια γραμμή του ανώτερου ορίου του φινιρίσματος. Το φινίρισμα μπορεί να καταλήξει στην οροφή ή να καταλάβει μέρος του τοίχου, το μισό ή το ένα τρίτο.Το ανώτατο όριο οροφής τελειώνει στο επίπεδο της οροφής. Συνήθως, 10 εκατοστά αποχωρούν από την πλάκα, αυτό αρκεί για να φιλοξενήσει λάμπες.
  • Ξεκινήστε να εγκαταστήσετε το προφίλ για τη σπάτουλα. Το πρώτο προφίλ κόβεται στο επιθυμητό μήκος και ενισχύεται όσο το δυνατόν πιο κοντά στο δάπεδο, έτσι ώστε να είναι πιο βολικό να τοποθετείται το πέλμα. Στη συνέχεια ράψτε την επάνω ράβδο. Είναι πιο βολικό να κάνετε συνδετήρες με πείρους, ελέγχοντας το επίπεδο των σιδηροτροχιών πλαισίου. Οι άνω και κάτω ράγες συνδέονται στις γωνίες του τοίχου · επιτυγχάνεται ένας κλειστός βρόγχος.
  • Επιλέξτε τη θέση των πλαισίων: οριζόντια ή κάθετη. Τα πάνελ συνήθως τοποθετούνται κάθετα, ο πίνακας μπορεί να τοποθετηθεί με δύο τρόπους. Αρχίστε να γεμίζετε το περίγραμμα των προφίλ οδηγών σκελετού, ανάλογα με αυτόν τον παράγοντα - κατά μήκος ή πλάτος, σε βήματα των 45 έως 60 cm. Κάθε στοιχείο του κάδου ελέγχεται για απόκλιση από τον ορίζοντα. Το κιβώτιο έχει ολοκληρωθεί.
  • Στο περίγραμμα του πλέγματος τοποθετήστε το πέλμα έναρξης πλαστικού του επιθυμητού μεγέθους. Στις γωνιακές αρθρώσεις τοποθετήστε το γωνιακό προφίλ. Στο πλαίσιο που προκύπτει αρχίζει να εισέρχεται ο πίνακας. Στο πρώτο μέρος, μια ακίδα σύνδεσης κόβεται καθ 'όλο το μήκος και ωθείται στο γωνιακό προφίλ μέχρι να σταματήσει.

Το τελείωμα ξεκινά από τη γωνία που βρίσκεται απέναντι από την είσοδο με μια κάθετη επένδυση, και όταν οριζόντια, το πρώτο μέρος είναι τοποθετημένο από την οροφή.

Το κουτί σωλήνων ξεκινά από τα σημάδια στο πάτωμα και την οροφή, κατόπιν το κάτω και το πάνω πλαίσιο του πλαισίου συναρμολογούνται κατά μήκος της γραμμής μολυβιού. Το σχήμα του κουτιού μπορεί να είναι ορθογώνιο, ημικυκλικό ή τριγωνικό. Το άνω μέρος του πλαισίου του πλέγματος για το κουτί τοποθετείται στην πλάκα οροφής. Με το απαραίτητο σταυροειδές στοιχείο στήριξης του κοπτικού προφίλ. Το πλαίσιο του κουτιού καλύπτεται με πλαίσια. Ομοίως, εκτελέστε το κουτί για το μπολ του μπάνιου.

Ο τελευταίος πίνακας σε κάθε τοίχο μπορεί να γίνει δυσκολία. Συνήθως πρέπει να τροποποιηθεί. Το Podkrey παράγει προσεκτικά, προσπαθώντας να μην σπρώξει το πλαστικό. Είναι δύσκολο να εισαγάγετε αυτό το μέρος στη γωνία ή στο ακραίο προφίλ, έτσι ώστε να μπορεί να στερεωθεί μαζί με το τελευταίο τμήμα. Σε μέρη όπου οι ηλεκτρικές πρίζες και οι διακόπτες βγαίνουν στον τοίχο γύρω από την περίμετρο της πλάκας πυθμένα, κάνουν το περίβλημα έτσι ώστε ο πίνακας να μην πιέζεται όταν χρησιμοποιείτε ηλεκτρικές συσκευές.

Οροφή

Για να ανοίξει η οροφή προτιμάται να πλαισιώνει το δρόμο. Στο κιβώτιο χρησιμοποιείτε μεταλλικό προφίλ και αναρτήσεις.Το πρώτο βήμα είναι να ρυθμίσετε το προφίλ κατά μήκος του περιγράμματος της οροφής στο σωστό επίπεδο. Για απλή ηλεκτρική καλωδίωση, μπορείτε να συνδέσετε το κιβώτιο απευθείας στην πλάκα δαπέδου. Για να χαμηλώσετε την οροφή για 5-10 εκατοστά ή περισσότερα, χρησιμοποιήστε ειδικές ανάρσεις για ένα μεταλλικό προφίλ. Αφού τοποθετήσετε το περίγραμμα του πέλματος, συνδέουν τους οδηγούς σε βήματα των 50-60 εκατοστών.

Το επόμενο βήμα είναι να συνδέσετε το καλούπι εκκίνησης κατά μήκος του περιγράμματος του πλαισίου. Είναι πιο βολικό να εφαρμοστεί αμέσως η χύτευση οροφής, έχει ένα προφίλ γείσο. Το πλίνθο προφίλ είναι καλύτερο να εγκατασταθεί στην κόλλα, έτσι ώστε να μην υποστεί παραμόρφωση από το βίδωμα των βιδών. Ξεκινήστε την εγκατάσταση πλαστικών πάνελ από τον απώτερο τοίχο απέναντι από την είσοδο. Ο τελευταίος πίνακας κόβεται στη θέση του και εισάγεται στον σύνδεσμο.

Στο τελικό στάδιο, κόψτε τρύπες για ηλεκτρικές συσκευές. Η σήμανση πραγματοποιείται κατά την εγκατάσταση. Οι οπές εκτελούν μαχαίρι κατασκευής με αντικαταστάσιμες λεπίδες. Είναι απαραίτητο να παρακολουθήσετε την ακρίβεια αυτής της λειτουργίας, ώστε το κάλυμμα να μπορεί να καλύψει τελείως την υποδοχή, διαφορετικά η οροφή θα φαίνεται άσχημη. Μονωμένα ηλεκτρικά καλώδια εισάγονται στα ανοίγματα έτσι ώστε οι λαμπτήρες να μπορούν να εγκατασταθούν μετά την εγκατάσταση.Για τον φωτισμό των λωρίδων LED, η υποδοχή γίνεται μόνο για την έξοδο των συρμάτων, καθώς οι ίδιοι οι λαμπτήρες τοποθετούνται στην επιφάνεια της οροφής.

Αξίζει να δοθεί προσοχή στη μόνωση των συσκευών φωτισμού με συμβατικούς λαμπτήρες πυρακτώσεως. Οι λαμπτήρες οροφής πρέπει να χαμηλώνονται σε κάποια απόσταση από την πλαστική οροφή και αν το φωτιστικό είναι τοποθετημένο στο επίπεδο της οροφής, είναι απαραίτητο να εξασφαλιστεί η μόνωση από τη θέρμανση.

Διαφορετικά, η θερμή ακτινοβολία μπορεί να παραμορφώσει το πλαστικό, θα εμφανιστεί ένα κίτρινο σημείο στον τόπο θέρμανσης. Οι λαμπτήρες αλογόνου και LED δεν παρουσιάζουν μια τέτοια απειλή, μπορούν να τοποθετηθούν κατά βούληση οπουδήποτε.

Η μέθοδος εγκατάστασης πλαισίου σας επιτρέπει να εξοπλίσετε ένα ανώτατο όριο δύο επιπέδων. Σε χαμηλά μπάνια, η κύρια περιοχή της οροφής είναι σφραγισμένη με μέθοδο κόλλας ή πάνω στο περίβλημα χωρίς κρεμάστρες. Ο σκελετός του δεύτερου επιπέδου στερεώνεται κατ 'αναλογία με ένα σωλήνα σωλήνων, ο οποίος βρίσκεται μόνο στην οροφή και έχει το επιθυμητό σχήμα. Το ανώτατο όριο δύο επιπέδων δημιουργεί ένα ασφαλές ύψος για την ηλεκτρική καλωδίωση και προσθέτει πρόσθετες διακοσμητικές ιδιότητες στην οροφή. Η προβολή της περιμέτρου του χαμηλότερου επιπέδου καθιστά οπτικά την οροφή μεγαλύτερη.

Εξαερισμός

Ο εξαερισμός στο μπάνιο έχει μεγάλη σημασία για την ευημερία των κατοίκων του σπιτιού και για τη διατήρηση ενός άνετου εσωτερικού μικροκλίματος. Πλαστικά πάνελ με κακή κυκλοφορία αέρα πολύ σύντομα, λόγω της σταθερής υγρασίας και της αυξημένης θερμοκρασίας, θα καλυφθούν με μούχλα και θα αποτελέσουν απειλή για την υγεία του νοικοκυριού. Μετά την εγκατάσταση, τα πάνελ από PVC πρέπει να σφραγίζονται προσεκτικά σε όλες τις αρθρώσεις χρησιμοποιώντας ένα διαφανές στεγανωτικό και να εξασφαλίζουν ανεμπόδιστη πρόσβαση του αέρα από τον άξονα εξαερισμού. Για να γίνει αυτό, μια τρύπα κόβεται στον πίνακα τοίχων στο μέγεθος του παραθύρου εξαερισμού και διακοσμείται με μια ειδική πλαστική σχάρα.

Πρέπει να τοποθετηθεί στον ηλεκτρικό ανεμιστήρα οπών εξαερισμού για να βελτιώσει την κυκλοφορία των αέριων μαζών. Οι ανεμιστήρες είναι διαφόρων τύπων: εξάτμιση, εισαγωγή με αρκετούς τρόπους λειτουργίας. Έχοντας πάρει κατάλληλα, σκεφτείτε έναν τρόπο παροχής των τροφοδοτικών. Η καλύτερη λύση θα ήταν να φέρετε το ηλεκτρικό καλώδιο στον διακόπτη του μπάνιου. Αυτές οι δραστηριότητες πραγματοποιούνται πριν από την αντιμετώπιση των τοίχων.

Οι κατασκευές οροφής απαιτούν καλό εξαερισμό, οπότε ο ανεμιστήρας τοποθετείται όχι μόνο στον άξονα εξαερισμού, αλλά και στην οροφή.Για καλές συσκευές διάχυσης αέρα τοποθετούνται σε αντίθετες γωνίες της οροφής.

Είναι απαραίτητο να εξασφαλίσετε ότι η μάσκα εξαερισμού δεν πέφτει πάνω στη σιδηροτροχιά. Ορθογώνιες οπές σημειώνονται και κόβονται, μια σχάρα εξαερισμού είναι κολλημένη στη κόλλα ή το σφραγιστικό

Ιδιαιτερότητες της φροντίδας

Το πλεονέκτημα των πάνελ PVC είναι σε πολύ εύκολη συντήρηση. Για να καθαρίσετε τη σκόνη, απλώς σκουπίστε τα με ένα υγρό πανί καθώς λεκιάζουν. Πιο αισθητή ρύπανση - λεκέδες, στυλό επιγραφών, βρώμικοι λεκέδες, καθαρίζονται με συνηθισμένα απορρυπαντικά. Τα πάνελ μπορούν να καθαριστούν με μια σκληρή βούρτσα με ένα καθαριστικό για να απαλλαγούν από ιδιαίτερα ανθεκτικούς λεκέδες. Οι επιγραφές με στυλό αφαιρούνται με ειδικά μέσα για την απομάκρυνση λεκέδων στο πλαστικό.

Κατά τον καθαρισμό, δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μεταλλικές βούρτσες για να φροντίσετε το πλαστικό, καθώς το μέταλλο αφήνει γρατζουνιές στην επιφάνεια. Πρέπει να εγκαταλείψουμε τα ισχυρά χημικά καθαριστικά που περιέχουν οξέα, ακετόνη και λευκαντικό. Αυτές οι ουσίες θα καταστρέψουν την προστατευτική μεμβράνη και θα καταστρέψουν την εμφάνιση του πίνακα.

Ενδιαφέρουσες ιδέες σχεδίασης

Μια μεγάλη ποικιλία διακοσμητικών πάνελ από PVC, η αντοχή τους σε δυσμενείς συνθήκες, η ευκολία εγκατάστασης, η πρακτικότητα,λογική τιμή τους επιτρέπει να χρησιμοποιηθούν για να ενημερώσετε την εμφάνιση του μπάνιου και στο "Khrushchev", και σε ένα ξύλινο σπίτι, και σε ένα κομψό μοντέρνα στέγαση για τους νέους. Είναι απαραίτητο μόνο να επιλέξετε κατάλληλα διακοσμητικά πάνελ και να δημιουργήσετε μια επιλογή σχεδίασης για να δημιουργήσετε ένα αισθητικό και αποτελεσματικό σχέδιο δωματίων με τα δικά σας χέρια. Τα πάνελ ή η επένδυση ασκούν την επιρροή τους στην οργάνωση του χώρου. Οριζόντια πλαίσια επιμηκύνουν οπτικά τον τοίχο ή την οροφή, το μπάνιο φαίνεται τόσο μακρύτερο. Τα κάθετα τοιχώματα θα κάνουν το δωμάτιο ψηλότερο.

Μεγάλη σημασία έχει η φινίρισμα της παλέτας χρωμάτων. Με την έλλειψη φυσικού φωτισμού είναι να επιλέξετε ελαφριές αποχρώσεις. Λευκό χρώμα, κίτρινο, μπλε οπτική αύξηση του δωματίου. Το κορεσμένο πράσινο, το μπλε, το μαύρο θα δώσει σταθερότητα, αλλά θα συμπιέσει το χώρο και θα του δώσει σκοτεινές νότες. Μπορείτε να αποφύγετε αυτό προσθέτοντας ένα λευκό χρώμα στο φινίρισμα. Για παράδειγμα, σκοτεινοί τοίχοι και λευκή οροφή και πάτωμα ή αντίστροφα.

Συνδυάζοντας τα χρώματα, πρέπει να καθοδηγείτε από τη συμβατότητα του φάσματος του τροχού χρώματος. Τα κοντινά χρώματα θα δώσουν έναν ξεχωριστό συνδυασμό. Αντίθετα - αντίθεση.Τα χρώματα στις κορυφές ενός ισοσκελούς τριγώνου μέσα στο φάσμα εναρμονίζονται μεταξύ τους. Ελλείψει τέχνης, είναι καλύτερο να ακολουθήσετε αυτούς τους κανόνες και προσπαθήστε να μην χρησιμοποιήσετε περισσότερα από τρία διαφορετικά χρώματα σε ένα δωμάτιο.

Οι δροσεροί ήχοι κάθε χρώματος θα κάνουν το δωμάτιο αυστηρότερο και ελαφρύτερο. Ζεστό - θα δώσει απαλότητα και άνεση. Επιλέγοντας το ντεκόρ, πρέπει να δώσετε προσοχή στο μέγεθος της εικόνας, θα πρέπει να είναι ανάλογη με την ένταση του δωματίου. Πολύ καλά επεκτείνει τα όρια των πάνελ δωματίων με προοπτική, αφήνοντας στην απόσταση. Σε ένα μικρό μπάνιο, ένας πίνακας σε έναν από τους τοίχους θα δημιουργήσει το απαραίτητο βάθος και όγκο.

Ο πίνακας μπορεί να τοποθετηθεί όχι μόνο στον τοίχο, αλλά και στην οροφή. Αυτό μπορεί να είναι ένα ρομαντικό οικόπεδο ή floristic σύνθεση. Είναι απαραίτητο να επιλέξετε σκηνές όπου υπάρχει ένας ουρανός ή φωτεινά αεροφωτογραφίες. Ένας χλοοτάπητας με λουλούδια στην οροφή θα είναι dissonance και δεν θα προσθέσει μια αίσθηση ευρυχωρίας. Σε μια οροφή δύο επιπέδων με φωτισμό, ένα πάνελ με ένα floral στολίδι με τη μορφή ενός υαλοπερατού παραθύρου ή ενός στοιχείου νερού φαίνεται εντυπωσιακό.

Σε μικρά και στενά παλιά μπάνια, η γυαλιστερή οροφή προσθέτει χώρο και ύψος.Μεταλλικά και καθρέφτες πάνελ από οροφή από PVC λόγω της ανακλαστικότητας θα κάνουν μια απεριόριστη προοπτική. Δημιουργήστε μια πολυτελή ρύθμιση θα βοηθήσει την επιφάνεια καθρέφτη με χρυσή λάμψη. Ο οπίσθιος φωτισμός θα αυξήσει πολλές φορές το ανακλώμενο φως. Το ευγενές κίτρινο μέταλλο θα δημιουργήσει μια ευχάριστη ζεστή σκιά στο μπάνιο.

Για τους οπαδούς του δημοφιλούς στιλ της Προβηγκίας, είναι προτιμότερο να επιλέξετε διακριτικά μοτίβα λουλουδιών. Ο πίνακας μπορεί να έχει διακόσμηση με περίγραμμα. Μια άλλη μέθοδος περιλαμβάνει το φινίρισμα των πάνελ στο μέσον του τοίχου ή ελαφρώς χαμηλότερα. Η υπόλοιπη επιφάνεια των τοίχων ισοπεδώνεται για τη βαφή με ακρυλικό λευκό. Η νέα γενιά υδατοδιαλυτών ακρυλικών χρωμάτων έχει αναπνεύσιμη δομή, υψηλή αντοχή στην υγρασία, είναι άοσμο και στεγνώνει γρήγορα.

Το στυλ της χώρας είναι παρόμοιο με όλα τα αγροτικά στυλ. Τα πάνελ με τη μορφή επένδυσης, παρόμοια με το ξύλινο τελείωμα, θα φέρουν πιο κοντά στη φυσική απλότητα. Εδώ μπορείτε να επιλέξετε έναν πίνακα με ένα κομμάτι αποκοπής από φυσικό ξύλο, μια όμορφη δομή των ινών ξύλου θα δώσει απαλότητα. Οι κατασκευαστές προσφέρουν υψηλής ποιότητας απομίμηση κοπής δέντρου οποιασδήποτε φυλής. Τα τελειώματα επιλέγονται σε ευγενείς αποχρώσεις από βελανιδιά ή λευκό σφενδάμι και τέφρα, κοκκινωπό αποχρώσεις του κερασιού, κίτρινη λινάδα ή κέδρο.Ένας δημιουργικός συνδυασμός με πολλά φυσικά στοιχεία από ξύλο θα σας βοηθήσει να οργανώσετε ένα μπάνιο σε στυλ χώρας.

Το πλαστικό κάτω από το δέντρο δίνει μεγάλες ευκαιρίες για προσωπική δημιουργικότητα. Ξύλινα πλαίσια μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να ράβουν τοίχους ή οροφές. Η γραφική κόγχη ενός πεύκου ή το πλούσιο χρώμα σοκολάτας ενός αφρικανικού δέντρου wenge συνδυάζεται όμορφα με λευκούς, γαλακτώδεις τόνους στη διακόσμηση της οροφής ή τμήματος των τοίχων. Μπορείτε να συνδυάσετε τα πάνελ όχι μόνο οριζόντια, αλλά και κάθετα ή με ένθετα. Η τεχνολογία hi-tech προτιμά ελεύθερο χώρο. Εδώ ένας τοίχος μπορεί να καλυφθεί με πάνελ που μιμούνται μια μοντέρνα επιφάνεια σκυροδέματος, οι γειτονικοί τοίχοι είναι κατασκευασμένοι από ξύλο.

Ένα δημοφιλές μωσαϊκό μικρών πλακιδίων αναπαράγεται σε εκτύπωση σε πάνελ από PVC. Ένα τέτοιο ψηφιδωτό με χρυσές εγκλείσεις καλύπτει δομικά στοιχεία. Μεγάλες συστοιχίες των τοίχων είναι τελειωμένες με PVC clapboard με διακόσμηση για την κοπή ξύλου. Ο λουστραρισμένος μεταλλικός εξοπλισμός και οι επικοινωνίες τονίζουν το μπάνιο. Ο φωτισμός κάνει το παιχνίδι λάμψης μέταλλο, το εσωτερικό αποκτά τα πολυτελή χαρακτηριστικά ενός ακριβού στιλ διακόσμησης τέχνης.

Ο πρακτικός και άνετος μινιμαλισμός συνδυάζει με επιτυχία το λευκό χρώμα και την ενδιαφέρουσα υφή των κωνοφόρων. Απλά λευκά υδραυλικά, φθηνά έπιπλα, ορθογώνια σχήματα - η τέλεια λύση για μικρά μπάνια. Ένα τέτοιο σχέδιο μπορεί ακόμη και να κάνει έναν αρχάριο. Η κύρια κατάσταση - όσο μικρότερη είναι η διακόσμηση και τα αξεσουάρ, τόσο ακριβέστερο θα είναι το μινιμαλιστικό εσωτερικό.

Για να δημιουργήσετε ένα εσωτερικό σε κλασικό στιλ, επιλέξτε πίνακες για κεραμίδια με γυαλιστερή επιφάνεια. Τα πάνελ θα ταιριάζουν σε διαφορετικούς τύπους μαρμάρου σε πράσινο, ροζ, χαλκού. Δεν είναι κακό να επιλέξετε μια διακόσμηση στο ρωμαϊκό στυλ με σύνορα. Τα χρώματα που προτιμούνται είναι ευγενή: λευκό, μπεζ, χρυσό. Ένα κουτί με τις υδραυλικές επικοινωνίες θα πρέπει να είναι ραμμένο με ένα αντίθεση. Η εικόνα των κλασικών θα συμπληρώνεται με λευκά γυαλιστερά υδραυλικά και ρωμαϊκά μοτίβα στο περίπτερο.

Μοντέρνο και μοντέρνο εσωτερικό επιτυγχάνεται με τη χρήση φωτεινού ντεκόρ. Λευκά γυαλιστερά πλαστικά πάνελ κάτω από το τούβλο είναι ραμμένα στο κάτω μέρος ενός μικρού μπάνιου. Η οροφή διατηρείται σε χάλκινο χρώμα. Μπορείτε να ράψετε τέτοια πάνελ, μπορείτε απλά να βάψετε την πλάκα. Το μεσαίο τμήμα των τοίχων είναι ζωγραφισμένο σε ένα φωτεινό χρώμα που μοιάζει περισσότερο.Το χρώμα πρέπει να είναι φωτεινό, θα είναι το επίκεντρο του μπάνιου με το ύφος μιας σοφίτας ή υψηλής τεχνολογίας.

Οι εικόνες των ζώων είναι καλές για τα αφρικανικά στυλ. Στο μπάνιο, πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί όταν επιλέγετε ένα μοτίβο. Ένας μικρός χώρος δεν μπορεί να φράξει με μεγάλες φιγούρες ζώων. Μικρά σχέδια θα χαθούν στην επιφάνεια του τοίχου. Η εικόνα επιλέγεται σε συγκεκριμένο δωμάτιο, πρέπει να είναι ανάλογη. Η ζωγραφική εικόνα πρέπει να ταιριάζει με ολόκληρη τη διακόσμηση και να ταιριάζει σε τόνο με την υπόλοιπη επένδυση. Αυτά είναι χαρακτηριστικά χαρακτηριστικά του στυλ grunge.

Οι εγχώριοι και ξένοι κατασκευαστές προσφέρουν πολύ όμορφες συλλογές για το φινίρισμα του μπάνιου. Τα πάνελ οργανικά ταιριάζουν στο σχέδιο του τοίχου ή της οροφής. Οι επαγγελματίες σχεδιαστές επιλέγουν τις απαραίτητες αποχρώσεις και συνδυασμούς και οργανώνουν το στολίδι έτσι ώστε να μπορούν να τοποθετηθούν σε μπάνιο οποιουδήποτε μεγέθους. Αυτό επιτυγχάνεται με ένα αρκετά μεγάλο μονοφωνικό πεδίο.

Ο μοντέρνος, μοντέρνος σχεδιασμός των πλαισίων σας επιτρέπει να σχεδιάσετε ένα εντυπωσιακό εσωτερικό. Οι κατασκευαστές επιλέγουν μια σειρά από συντρόφους τους, οι οποίες μπορούν να συνδυαστούν κατά την κρίση τους.Ανεξάρτητα από τον τρόπο διαμόρφωσης του υλικού, μια προσεκτική επιλογή των χρωμάτων θα φανεί επωφελής σε οποιαδήποτε έκδοση. Αυτή είναι μια εξαιρετική διέξοδος για τους ανθρώπους μακριά από τον κόσμο της τέχνης - για να αγοράσει πάνελ συντρόφων με ένα έτοιμο σύνολο χρωμάτων και υφών.

Κατά την επιλογή διακοσμητικών πλαστικών πάνελ, το λευκό χρώμα έχει μεγάλη σημασία. Το μονόχρωμο λευκό θα δημιουργήσει ένα εσωτερικό νοσοκομείο, οπότε πρέπει να αραιωθεί. Ο συνδυασμός αποχρώσεων του λευκού και του μπεζ, του λευκού και του γκρι δημιουργεί μια θαμπό εμφάνιση. Για ενεργούς και ενεργητικούς ανθρώπους, οι εναλλακτικές εναλλαγές λευκού χρώματος με φωτεινά και ζωντανά χρώματα είναι κατάλληλες: ανοιχτό πράσινο, ροζ, μπλε.

Το να κάνετε το μπάνιο σας διακοσμώντας και δημιουργώντας ένα αποκλειστικό εσωτερικό είναι μια πολύ συναρπαστική εμπειρία. Ένα ευρύ φάσμα διακοσμητικών υλικών φινιρίσματος δημιουργεί ευκαιρίες για την υλοποίηση οποιασδήποτε ιδέας.

Σχετικά με τα μυστικά του πλαστικού φινιρίσματος του μπάνιου, δείτε το παρακάτω βίντεο.

Σχόλια
 Συντάκτης
Πληροφορίες που παρέχονται για σκοπούς αναφοράς. Για κατασκευαστικά θέματα, συμβουλευτείτε πάντοτε έναν ειδικό.

Αίθουσα εισόδου

Σαλόνι

Υπνοδωμάτιο