Το ανώτατο όριο των πλαστικών πάνελ: τα υπέρ και τα κατά

Όταν πρόκειται να τελειώσει το ανώτατο όριο, η αγορά μπορεί να προσφέρει πολλά υλικά φινιρίσματος. Μεταξύ άλλων τύπων επικαλύψεων σήμερα τα πλαστικά πάνελ είναι στο επίκεντρο της προσοχής. Διακρίνονται αισθητά στο φόντο των αναλόγων, έχουν διάφορα χαρακτηριστικά, πλεονεκτήματα και ποικιλίες. Εξετάστε τη σημασία αυτού του φινιρίσματος, εξετάστε το δημοφιλές σχέδιο, το μέγεθος και τις λεπτές αποχρώσεις της επιλογής.

Ειδικά χαρακτηριστικά

Τα πλαστικά πάνελ είναι ένα σύγχρονο υλικό φινιρίσματος με βάση το χλωριούχο πολυβινύλιο (PVC). Η σύνθεση είναι ένα είδος χημικά ανθεκτικού πλαστικού. Εξωτερικά, ο σχεδιασμός των πάνελ από PVC είναι παρόμοιος με ένα επίμηκες ορθογώνιο. Αποτελείται από δύο φύλλα πλαστικού πανομοιότυπου πάχους που συνδέονται με νευρώσεις ενίσχυσης.Είναι κάθετα προς τα πλαστικά φύλλα.

Οι κοιλότητες μεταξύ των φύλλων προκαλούν την ευκολία αυτού του φινιρίσματος. Το μήκος του πίνακα έχει δύο ράφια στήριξης: τοποθέτηση και μικρό. Το πρώτο είναι απαραίτητο για τη στερέωση του πλαισίου στο πλαίσιο οροφής. Το δεύτερο χρησιμοποιείται για τη σύνδεση των φύλλων PVC μεταξύ τους. Οι κλειδαριές της ευρείας πλευράς μοιάζουν με τους συνδετήρες κλειδώματος των ελασματοποιημένων σανίδων.

Τα πάνελ είναι κατασκευασμένα από τσιπ από πολυπροπυλένιο με την προσθήκη διαλυτών και πλαστικοποιητών. Συντίθενται σε μάζα πάστας με βιομηχανικό μίξερ. Μετά από ομοιόμορφη ανάμιξη, συμπιέζονται μέσω ειδικών ακροφυσίων της μονάδας παραγωγής, ενώ κόβουν κατά μήκος με μια ειδική κιθάρα. Το πλάτος του πίνακα εξαρτάται από το πλάτος του ακροφυσίου που χρησιμοποιείται. Αφού οι πλάκες εξέρχονται από τον εξωθητήρα, βάφονται και στη συνέχεια επικαλύπτονται με βερνίκι.

Τα πλαστικά πάνελ για την οροφή διαφέρουν από τα ανάλογα τοίχων. Για την παραγωγή τους χρησιμοποιείται πλαστικό μικρότερου πάχους. Είναι σχεδιασμένο για εσωτερική διακόσμηση. Ως εκ τούτου, τέτοια πάνελ είναι ελαφρύτερα και λεπτότερα από τις ποικιλίες τοίχων. Αυτό είναι κατάλληλο για εργασία και δεν δημιουργεί πρόσθετο φορτίο στο πλαίσιο.Αυτός είναι ένας ξεχωριστός τύπος πάνελ που πρέπει να λάβετε υπόψη όταν επιλέγετε: για κάθετα και οριζόντια επίπεδα αγοράζουν διαφορετική επένδυση.

Η χρήση πάνελ για διακόσμηση της οροφής εξοικονομεί σημαντικά χρόνο για την προετοιμασία της βάσης. Δεν χρειάζεται να αγοράσετε πρόσθετα δομικά υλικά για να ρυθμίσετε το ανώτατο όριο. Δεν απαιτείται λείανση ή αστάρωμα. Η εγκατάσταση πραγματοποιείται σε πλαίσιο που δημιουργείται με προφίλ εδράνων.

Το υλικό αυτό δεν απορροφά οσμές.

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα

Η χρήση πλαστικών πάνελ για την οροφή έχει αρκετά πλεονεκτήματα. Σημειώνουμε το κύριο.

 • Η τοποθέτηση της οροφής, συμπεριλαμβανομένης της κοπής και της στερέωσης, είναι απλή. Θα χρειαστεί λίγος χρόνος και το αποτέλεσμα θα ικανοποιήσει την αισθητική εμφάνιση.
 • Δεν χρειάζεται να έρθετε σε επαφή με ειδικούς: η εργασία μπορεί να γίνει ανεξάρτητα, χωρίς περιττό απόβλητο και προετοιμασία του ιδρύματος.
 • Τα πλαστικά πάνελ διακρίνονται από μια αποδεκτή τιμή. Η αγορά τους είναι δυνατή για όλους: δεν θα χτυπήσει τον προγραμματισμένο προϋπολογισμό.
 • Τα πλαστικά πάνελ οροφής διακρίνονται από μια μεγάλη ποικιλία χρωμάτων. Μπορείτε να επιλέξετε ποικιλίες σε οποιοδήποτε χρώμα και μοτίβο, κάνοντας μια επιλογή μεταξύ μιας ποικιλίας υφής και των χρωματικών αντιθέσεων.
 • Πλαστικά πάνελ μπορεί να είναι μια φωτεινή προφορά οποιουδήποτε σχεδίου.Ταιριάζουν με επιτυχία στο εσωτερικό των κλασσικών, σύγχρονων, εθνικών, οικολογικών και vintage στυλ.
 • Είναι κατάλληλα για μεταφορά. Δεν μπορείτε να φοβάστε ότι κατά τη μεταφορά θα σπάσει.
 • Είναι διαθέσιμα σε όλους. Μπορούν να αγοραστούν σε οποιοδήποτε κατάστημα υλικού, επιλέγοντας το δικό σας γούστο. Εάν είναι επιθυμητό, ​​μπορείτε να διακοσμήσετε την οροφή με θραύσματα αντίθετης απόχρωσης. Αυτό θα φέρει φρεσκάδα στο σχέδιο και θα τονίσει την ατομικότητα ενός συγκεκριμένου δωματίου.
 • Το πλαστικό φινίρισμα είναι στάνταρ. Η αντιμετώπιση της όψης σας επιτρέπει να κάνετε την οροφή ομαλή, χωρίς ελαττώματα με μικρή εργασία.
 • Τα πάνελ οροφής από πλαστικό είναι εύκολο να καθαριστούν. Δεν χρειάζεται να τρίβετε για μεγάλο χρονικό διάστημα σκόνη, βρωμιά και αιθάλη. Η επιφάνεια δεν απορροφά βρωμιά, μπορείτε να την αφαιρέσετε με ένα υγρό πανί ή ένα ημι-στεγνό σφουγγάρι.
 • Η επίστρωση οροφής αντιστέκεται στην πτώση της θερμοκρασίας. Το πλαστικό δεν παραμορφώνεται από την υγρασία, προστατεύεται από αιθάλη και καπνούς.
 • Αν ένα από τα στοιχεία σπάσει, μπορεί να αντικατασταθεί. Είναι εύκολο να το κάνετε, δεν χρειάζεται να ξεκινήσετε από το μηδέν.
 • Αυτή η επίστρωση κρύβει όλες τις ελλείψεις της βάσης, η οποία δεν είναι ασβέστη και ζωγραφική.
 • Αυτό το υλικό που αντιμετωπίζει μπορεί να είναι μια ανεξάρτητη διακόσμηση της οροφής ή φωτεινό κέντρο της. Πηγαίνει καλά με φινίρισμα ruga, έτσι μπορείτε να δημιουργήσετε ένα μοναδικό σχέδιο με το στυλ που θέλετε.

Λόγω των χαρακτηριστικών υψηλής απόδοσης, μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε διαφορετικά καθιστικά και βοηθητικά δωμάτια. Μπορείτε να διακοσμήσετε με αυτό το υλικό το ανώτατο όριο του μπάνιου, μπάνιο, κουζίνα, τραπεζαρία. Μπορείτε να κάνετε μια φωτεινή προφορά με τη βοήθειά του στο εσωτερικό του σαλόνι, μελέτη, βιβλιοθήκη σπίτι, να κανονίσει το ανώτατο όριο ενός τζάμι loggia ή μπαλκόνι.

Μερικές φορές οι πίνακες αυτοί κόβουν τα ανώτατα όρια των διαδρόμων και των διαδρόμων.

Με μια λεπτομερή επιλογή υλικού και υφής, θα δουν αρμονικά στο εσωτερικό ενός διαμερίσματος της πόλης ή ενός ξύλινου σπιτιού, καθώς και στη χώρα. Με φαινομενική απλότητα, επιτρέπει την εγκατάσταση οροφών δύο επιπέδων. Εάν είναι απαραίτητο, μπορεί να αφαιρεθεί και να επανασυναρμολογηθεί. Η τεχνολογία επιτρέπει την τοποθέτηση της μόνωσης μεταξύ πλαστικών πάνελ και οροφής οροφής.

Η χρήση πλαστικών πάνελ για την οροφή σας επιτρέπει να χτυπήσετε οπτικά τα χαρακτηριστικά σχεδίασης των χώρων. Για παράδειγμα, με τη βοήθειά τους, μπορείτε να ζωνάρετε το χώρο. Επιλέγοντας αυτό το ντεκόρ, μπορείτε να επιλέξετε διακριτικά μία από τις λειτουργικές περιοχές του δωματίου.

Μειονεκτήματα

Παρά τα πολλά πλεονεκτήματα, τα πάνελ PVC δεν είναι χωρίς μειονεκτήματα, αναφέρουμε τα κυριότερα.

 • Το πλαστικό δεν έχει σχεδιαστεί για σημαντικές μηχανικές βλάβες. Εάν χτυπήσετε τυχαία το πλαίσιο ή το αγγίξετε με ένα αιχμηρό αντικείμενο, θα υπάρχουν γρατζουνιές ή τσιπς στην επιφάνεια. Αυτό θα κάνει τη στιγμή της επιφάνειας ολόκληρης της επιφάνειας απρόσεκτος. Λεπτά φύλλα πλαστικού σπάσουν εύκολα.
 • Αυτό το φινίρισμα φαίνεται πιο εύκολο σε σύγκριση με υγρή ταπετσαρία, απομίμηση ξύλου. Για να κάνετε το εσωτερικό ενός συγκεκριμένου δωματίου ιδιαίτερο και κομψό, θα πρέπει να επιλέξετε το φινίρισμα ιδιαίτερα προσεκτικά, παίζοντας με την απλότητα της επιφάνειας.
 • Με την ευκολία εγκατάστασης και την πιθανότητα κάλυψης των ηλεκτρικών καλωδίων, είναι απαραίτητο να δημιουργηθούν πλάκες σκυροδέματος.
 • Όλα τα προϊόντα δεν κατασκευάζονται εξίσου. Ο αριθμός των άκρων μεταξύ των πλαστικών πλακών είναι διαφορετικός. Όσο μικρότερες είναι, τόσο χειρότερο είναι το πάνελ, επηρεάζει την ανθεκτικότητα και τη δύναμη.

  Παρά το γεγονός ότι τα πλαστικά πάνελ οροφής λαμβάνουν διαφορετικούς τύπους λαμπτήρων, θα πρέπει να επιλέξετε τις πηγές φωτισμού προσεκτικά. Δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να φωτίσετε τίποτα άλλο από τα LED.Δεν θερμαίνονται σαν άλλους λαμπτήρες, έτσι δεν θα λιώνουν πλαστικό. Τα πλαστικά θέρμανσης είναι επικίνδυνα με επιβλαβείς ουσίες σε ποικιλίες χαμηλού κόστους. Ταυτόχρονα, οι τοξίνες εκπέμπονται στον αέρα προκαλώντας σημαντική βλάβη στην υγεία του νοικοκυριού.

  Όσον αφορά τα εξαρτήματα πρέπει να προστεθεί: η εγκατάσταση συνεπάγεται μοντέλα επιφάνειας και κρεμαστά. Ωστόσο, δεν πρέπει να είναι τεράστια. Οι ενσωματωμένες λυχνίες dot με ασημί ή επιχρυσωμένο πλαίσιο φαίνονται υπέροχα μαζί τους. Τέτοιες λάμπες λάμπουν φωτεινά, φαίνονται κομψά, διακοσμούν πλαστικό.

  Οι μαζικοί πολυελαίοι δεν συνδυάζονται με πλαστικά πάνελ: προορίζονται για κλασσικές τάσεις σχεδιασμού για τις οποίες το πλαστικό δεν είναι κατάλληλο.

  Τύποι σχεδίων

  Μέχρι σήμερα, όλα τα κατασκευασμένα πάνελ για την οροφή που βασίζονται στο PVC μπορούν να χωριστούν σε δύο τύπους:

  1. απρόσκοπτη;
  2. ράμματα.

  Ο σχεδιασμός των ποικιλιών χωρίς ραφή και ράμματα είναι σχεδόν το ίδιο. Και οι δύο έχουν κάστρο συνδέσεις. Η διαφορά μπορεί να φανεί στην οροφή: η διασταύρωση των μοτίβων χωρίς ραφή όταν συνδέεται είναι μάλλον στενή. Τα δεύτερα προϊόντα κατά την ολοκλήρωση της εγκατάστασης μοιάζουν με επένδυση οροφής με συνδετήρα.Ταυτόχρονα, αν υποδηλώνει ο σχεδιασμός, υπογραμμίζουν σκοπίμως το μέγεθος της άρθρωσης, εστιάζοντας την προσοχή στην ανακούφιση της επικάλυψης.

  Ωστόσο, και οι δύο είναι τοποθετημένες στην ίδια αρχή, η τεχνολογία δεν αλλάζει. Και τα δύο είδη είναι ένας τύπος επικαλύψεως ποταμού που δεν δίνει το αποτέλεσμα της μονολιθικής επένδυσης στο γενικό υπόβαθρο. Δεν υπάρχει διαφορά στο πλάτος των πλακών: εξαρτάται από τα ακροφύσια που χρησιμοποιούνται. Ωστόσο, οι άνευ ραφής ποικιλίες είναι πιο πιστές στο σχεδιασμό της οροφής με σγουρές γραμμές.

  Εάν κατά την εγγραφή χρησιμοποιείτε ταινίες μεγάλου πλάτους, συνδυάζοντάς τις με γυψοσανίδες, θα αποφύγετε την αποβίβαση. Στην περίπτωση αυτή, τα πλαστικά πάνελ μπορούν να είναι ένα στοιχείο διαφορετικών επιπέδων. Για παράδειγμα, μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη δημιουργία γραμμικών δομών. Σε ορισμένες περιπτώσεις, μπορούν να συμπληρωθούν με ένα τεντωμένο καμβά. Ωστόσο, οι στενές λωρίδες σπάζουν οπτικά το σχέδιο. Είναι απαραίτητο να διακοσμήσετε την οροφή με μια σταθερή προσέγγιση.

  Η πολυπλοκότητα των σχεδίων μπορεί να είναι διαφορετική. Με τη βοήθεια πλαστικών πάνελ οροφής, μπορείτε να φτιάξετε οροφές μονής και δύο επιπέδων. Την ίδια στιγμή για την πρώτη στήριξη το κάτω πλαίσιο. Πρέπει να προσεγγίσετε προσεκτικά τη δημιουργία ενός σκίτσου για το σχεδιασμό που φαινόταν αρμονικά.

  Και αυτά και άλλα σχέδια rack μπορούν να έχουν μια γυαλιστερή και ματ υφή. Αυτό σας επιτρέπει να εισέλθετε επιτυχώς στον σχεδιασμό του πίνακα χώρου, δίνοντάς του το επιθυμητό αποτέλεσμα. Για παράδειγμα, μια γυαλιστερή επιφάνεια είναι αντανακλαστική. Αυτό χρησιμοποιείται για την οπτική αλλαγή της περιοχής ενός συγκεκριμένου δωματίου και την αύξηση των τοίχων του. Η χρήση ματ υφή σας επιτρέπει να κάνετε τις απαραίτητες σημειώσεις στο σχεδιασμό, εξοικονομώντας χώρο από τη στιλπνότητα, αν δεν παρέχεται στις λεπτομέρειες επίπλων.

  Τυπικά μεγέθη

  Οι πλαστικές πλάκες για το ανώτατο όριο του ερμαρίου είναι διαφορετικές. Πωλούνται σε συσκευασίες των 6 τεμαχίων. Συνήθως το πάχος τους είναι 1 cm. Σε ορισμένες ποικιλίες είναι λεπτότερο (0,9 mm). Το πλάτος των λωρίδων μπορεί να είναι 100, 200, 250 cm.

  Ιδιαίτερα καλές ευρείες ποικιλίες: δίνουν περισσότερο χώρο για φαντασία. Η υφή τους φαίνεται καλή με έναν τεντωμένο καμβά. Η χρήση ματ και γυαλιστερά επιχρίσματα μεγάλου πλάτους σας επιτρέπει να εκτελέσετε ένα σχέδιο με μια μετάβαση στον τοίχο. Έτσι μπορείτε να επιλέξετε μία από τις λειτουργικές περιοχές του δωματίου.

  Το μήκος των ζωνών είναι επίσης μεταβλητό. Οι τυποποιημένες διαστάσεις είναι οι παράμετροι 270, 300, 400 και 600 cm. Η παρουσία διαφορετικών μεγεθών σάς επιτρέπει να επιλέγετε επακριβώς τις επικαλύψεις, ελαχιστοποιώντας την υπερβολική κατανάλωση.Οι ποικιλίες μήκους 4 μέτρων και το μέγιστο πλάτος σας επιτρέπουν να κάνετε το σχεδιασμό της οροφής γρήγορα και με ακρίβεια. Για να φαίνονται ευνοϊκά, συμπληρώνονται με έναν καμβά εντάσεως με ένα αντίθεση χρώματος.

  Οι λωρίδες των 6 μέτρων χρησιμοποιούνται σε βιομηχανικές περιοχές με μεγάλη έκταση. Δεν υπάρχει ανάγκη χρήσης τέτοιων προϊόντων για το σπίτι ή το διαμέρισμα. Για τους σκοπούς αυτούς, αρκετές ζώνες των 250x270, 250x300 cm. Μερικές φορές τα μεγάλα πάνελ συνδυάζονται με στενά, τοποθετώντας τα σε διαφορετικές κατευθύνσεις.

  Σχεδιασμός

  Οι σχεδιαστικές λύσεις των πλαστικών πλαισίων οροφής ποικίλλουν. Η αλλαγή της υφής και η επίτευξη του επιθυμητού αποτελέσματος γίνεται με εκτύπωση όφσετ. Αμέσως, σημειώνουμε: τα πλαστικά πάνελ δεν μπορούν να δημιουργήσουν ένα αποτέλεσμα, όπως στις δομές τάσης και τις διακοσμήσεις γυψοσανίδων. Αυτό εμποδίζεται από τις ραφές μεταξύ των θραυσμάτων. Ωστόσο, η απλή μορφή και η ικανότητά τους να συνδυάζονται με άλλα υλικά για την ολοκλήρωση της οροφής με μια επιδέξια προσέγγιση στο σχεδιασμό μας επιτρέπουν να πραγματοποιήσουμε τις πιο ασυνήθιστες λύσεις.

  Ως επί το πλείστον, ο σχεδιασμός των πάνελ είναι χρωματισμός σε διαφορετικές αποχρώσεις. Κατά την επιλογή τους, είναι απαραίτητο να βασιστούμε στο σκοπό του δωματίου και της σκιάς, χωρίς να ξεχνάμε την υφή.Για παράδειγμα, τα γυαλιστερά προϊόντα με μεγάλη αντανακλαστική επιφάνεια ή όψη που μοιάζει με καθρέφτη είναι ανεπιθύμητα για ένα υπνοδωμάτιο ή ένα μέρος για αναψυχή στο σαλόνι. Μαζί με μια οπτική αύξηση του χώρου, θα δημιουργήσουν συναισθηματικό άγχος. Το γεγονός αυτό θα αποκλείσει τη δυνατότητα ανάπαυσης, η οποία είναι ιδιαίτερα σημαντική για ένα σύγχρονο άτομο, κουρασμένο από τον ταχύ ρυθμό της ζωής.

  Το πλαστικό κάτω από το ξύλο φαίνεται αρχικά. Χρησιμοποιώντας, για παράδειγμα, ματ υφή και σκιά του ελαφρού βελανιδιάς βελανιδιάς, μπορείτε να δημιουργήσετε το αποτέλεσμα της ζεστασιάς και της άνεσης στο σπίτι. Φυσικά, για να γεμίσετε όλο το χώρο της οροφής χωρίς να διακοσμήσετε, δεν είναι πάντα κατάλληλο. Ναι, και η οροφή του πήχη φαίνεται όμορφη, όχι σε κάθε στυλ του εσωτερικού.

  Πολύ καλύτερα θα μοιάζει με το ανώτατο όριο, με μερική επένδυση.

  Για παράδειγμα, θα φανεί ενδιαφέρον εάν συνδυάσετε πλαστικές ταινίες με γυψοσανίδα. Αξίζει να εξεταστεί μια σημαντική απόχρωση: είναι πραγματικά δυνατό να διακοσμηθούν πάνελ, αλλά αυτό είναι επιτρεπτό μόνο κατά μήκος του πλάτους της ταινίας. Μην τους συγχέετε με άλλα φινιρίσματα: έχουν κλειδαριές σε μήκος. Με το κόψιμό τους, μειώνετε τον αριθμό των συνδετήρων μεταξύ των πλαισίων. Είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσετε μια γυψοσανίδα για να δημιουργήσετε μια σύνθεση αριθμών.Σε αυτή την περίπτωση, ο πίνακας τοποθετείται κατά προτίμηση γύρω από αυτόν, συνδυάζοντας σφιχτά μεταξύ τους.

  Μερικές φορές ο σχεδιασμός περιλαμβάνει την τοποθέτηση των πάνελ με σκάλα ή βήμα. Σε άλλες περιπτώσεις, η όψη μοιάζει με πίνακα. Εάν θέλετε να υποστηρίξετε το σχεδιασμό σε μια δημιουργική κατεύθυνση, μπορείτε να ολοκληρώσετε το φινίρισμα των πάνελ υφής ματ κάτω από τη συστοιχία, κολλώντας falshbalki πάνω από τους πίνακες. Ένα τέτοιο ανώτατο όριο σχεδιασμού στο προσκήνιο σήμερα. Ταυτόχρονα, το σχέδιο θα φανεί όμορφο, φυσικό. Στις δοκούς μπορείτε στη συνέχεια να τοποθετήσετε το σημείο με ένα σύστημα ρύθμισης της γωνίας

  Αν σχεδιάζετε να σχεδιάσετε την οροφή του λουτρού με επένδυση από πλαστικό, αξίζει να απομακρυνθείτε από το συνηθισμένο σχέδιο με μπλε χρώμα. Είναι καλύτερα να χρησιμοποιήσετε για τη διακόσμηση της αίθουσας λήψη της αντίθεση. Δεν πρέπει να υπερφορτώνετε το δωμάτιο με ένα άφθονο χρώμα: δεν είναι επιθυμητό να χρησιμοποιείτε για να αντιμετωπίζετε περισσότερα από δύο χρώματα. Οι λευκές και μπεζ αποχρώσεις είναι κατάλληλες εδώ. Θα έχει καλό τόνο ελεφαντόδοντου. Η υφή είναι καλύτερα να επιλέγεται χωρίς ανακλαστικότητα. Για τέτοιες αίθουσες είναι προτιμότερο να επιλέγετε ομοιόμορφες ποικιλίες.

  Το αρχικό εφέ μπορεί να δώσει 3D λωρίδες. Ωστόσο, η χρήση τους πρέπει να είναι σκόπιμη.Κατά κανόνα, τα προϊόντα αυτά αλλάζουν την αντίληψη, δημιουργώντας μια τρισδιάστατη ψευδαίσθηση. Μερικές φορές, για να το δείτε, χρειάζεστε ένα μεγάλο χώρο. Σε ένα μικρό δωμάτιο, αυτό μπορεί να δημιουργήσει μια αρνητική ατμόσφαιρα.

  Λεπτές λεπτομέρειες εγκατάστασης

  Μετά την τοποθέτηση πλαστικών πλαισίων οροφής, μερικές φορές η επικάλυψη πρέπει να αφαιρεθεί. Οι λόγοι για αυτό έγκειται στην παραβίαση της τεχνολογίας, στη χρήση ακατάλληλων υλικών για το πλαίσιο και στη χρήση ψευδών ακατέργαστων τεμαχίων κακής ποιότητας. Οι έμπειροι τεχνίτες συνιστούν έντονα να δίνετε ιδιαίτερη προσοχή στο υλικό του πλαισίου κατά την εγκατάσταση των πάνελ στο μπάνιο και την κουζίνα.

  Επισημάνετε τα κύρια σημεία που προκαλούν σφάλματα εγκατάστασης.

  • Δεν είναι επιθυμητό να χρησιμοποιείτε ξύλο για το σκοπό αυτό. Είναι απαραίτητο να αντικατασταθεί με πλαίσιο αλουμινίου. Δεν θα χαλαρώσει και θα σκουριάσει, έτσι οι άλτες δεν θα αλλάξουν το αρχικό σχήμα.
  • Η σωστή στερέωση περιλαμβάνει τη χρήση βιδών. Οι Staples, οι οποίοι μερικές φορές τοποθετούν τέτοιες κατασκευές, εγκαθιστούν, δεν θα δώσουν μια σταθερή βάση. Ένα τέτοιο ανώτατο όριο δεν θα είναι ανθεκτικό.
  • Μερικές φορές η αιτία του στελέχους είναι ο στόκος. Σκέφτοντας μέσα από κάθε στοιχείο του φινιρίσματος, κάνετε το πλαίσιο όχι μόνο φως αλλά και αξιόπιστο.Επιλέξτε σωστά τις βίδες.
  • Αν ο σχεδιασμός σχεδιάζεται με προφίλ σε σχήμα L, η χρήση του επιπέδου είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την εργασία. Για να διατηρήσετε ένα τέτοιο καρέ καλύτερα, μπορείτε να το βάλετε σε μια rotten.
  • Η εγκατάσταση πλαστικών ταινιών πραγματοποιείται ξεκινώντας από τον τοίχο. Σε αυτή την περίπτωση, δεν πρέπει να ξεχνάμε την καλωδίωση και τις εσωτερικές επικοινωνίες.

  Συμβουλές για την επιλογή

  Η εμφάνιση των πάνελ στο κατάστημα μερικές φορές φαίνεται πιο ελκυστική. Μετά την εγκατάσταση, τα χρώματα μπορούν να αλλάξουν την αντίληψη και να χωρίσουν οπτικά την οροφή σε μέρη. Για αυτούς τους άλλους λόγους, η επιλογή πρέπει να είναι σταθερή.

  Εξετάστε τις κύριες αποχρώσεις που χρειάζονται προσοχή.

  • Πηγαίνοντας στα πάνελ, δώστε προσοχή στη μυρωδιά. Το υλικό ποιότητας δεν το έχει. Η παρουσία μιας συγκεκριμένης γεύσης δείχνει ότι το υλικό μπροστά σας περιέχει τοξίνες.
  • Ο οπτικός έλεγχος αφορά τη μορφή και γεωμετρική. Δώστε προσοχή στην ορθότητά του. Δεν πρέπει να υπάρχουν καμπύλες άκρες και παραμορφώσεις γύρω από την περίμετρο. Ελέγξτε κάθε στοιχείο για το οποίο δίνετε χρήματα.
  • Αξιόπιστα εμπορικά σήματα που παρέχουν προϊόντα ποιότητας στην αγορά συμπληρώνουν την τεκμηρίωση τους.Ζητήστε από τον πωλητή πιστοποιητικό ποιότητας και συμμόρφωσης με τα πρότυπα ασφαλείας.
  • Δείτε τη σαφήνεια της κάλυψης. Εάν υπάρχει ένα σχέδιο στην επιφάνεια, οι γραμμές του πρέπει να είναι εκφραστικές. Οποιαδήποτε θολά περιγράμματα μιλά για πάνελ χαμηλής ποιότητας.
  • Δώστε προσοχή στο χρώμα. Οι οξείες βαφές χρώματος λένε για τοξικά συστατικά. Δεν θα παραμείνουν πολύ στην επιφάνεια.
  • Η αντίσταση στην κάμψη είναι σημαντική. Ένα καλό προϊόν δεν αφήνει σημάδια σε πολλές στροφές. Εάν ο πωλητής είναι βέβαιος για την ποιότητα των προϊόντων, θα το επιδείξει.
  • Ρωτήστε τον πωλητή ποια είναι τα πάνελ. Ένας καλός πωλητής θα τονίσει σίγουρα την ποικιλία των πλαστικών πάνελ, δείχνοντας αν πρόκειται για τοίχους ή για την οροφή, και να αναφέρει τον τύπο της τεχνολογίας εγκατάστασης.
  • Κοιτάξτε τις πλευρικές επιφάνειες: πρέπει να έχουν πολλούς εγκάρσιους ενισχυτές. Η εγκοπή και οι αιχμηρές άκρες είναι γάμος. Σύνδεση κλειδαριές τακτοποιημένα σε αυτή την περίπτωση δεν θα λειτουργήσει.

   Ανακαλύπτοντας τις βασικές απαιτήσεις για πλαστικά πάνελ, δώστε προσοχή στο αισθητικό στοιχείο. Αποκλείστε από τη σχεδίαση φθηνή γυαλάδα με οπτική συνθετική βάση. Είναι καλύτερα να επιλέξετε πάνελ με απομίμηση φυσικού υλικού (για παράδειγμα, ξύλο, πέτρα, μάρμαρο).Εάν χρειάζονται πίνακες ως έμφαση στην οροφή, κάντε μια εκκίνηση από το κύριο εσωτερικό και το σκοπό του δωματίου.

   Ταυτόχρονα σημειώστε: το φωτεινότερο το πάνελ και όσο μεγαλύτερη είναι η εικόνα πάνω του, τόσο λιγότερη κομψότητα και απλούστερη εμφάνιση.

   Για την κουζίνα είναι κατάλληλη στιλπνότητα και χαρούμενα χρώματα. Για το πιο αρμονικό αποτέλεσμα δεν πρέπει να το υπερφορτώσετε με εκτυπώσεις. Πράσινο, ελαιόλαδο, απαλά χρώματα των χρωμάτων θα δημιουργήσει μια θετική εντύπωση στο σχεδιασμό της οροφής.

   Όταν τελειώνετε τα πλαίσια στο διάδρομο ή στο διάδρομο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε απλές λευκές ή γαλακτώδεις επικαλύψεις. Κοιτάξτε καλά με πάνελ σκίασης ελεφαντόδοντου. Εξαιρούνται τα μοτίβα: δεν είναι επιθυμητό να υπερφορτώνεται ο χώρος περιορισμένος σε μετρική περιοχή με πληθώρα ποικιλιών.

   Τα πλαστικά πάνελ φαίνονται υπέροχα στο εσωτερικό της κουζίνας, σε συνδυασμό με το καθιστικό ή το χώρο μαγειρέματος και το χώρο για φαγητό. Σε τέτοιες περιπτώσεις, προσπαθήστε να τοποθετήσετε ένα ένθετο χώρο τραπεζαρίας από τους πίνακες. Μερικές φορές συνδέονται με μια χρυσή ράγα, προσθέτοντας κομψότητα. Σε άλλες περιπτώσεις, η έμφαση δίνεται στην υφή, επιλέγοντας μια ματ χρωματισμένη επίστρωση με απομίμηση, για παράδειγμα, ξύλο βαμμένο λευκό.

   Αν θέλετε να διακοσμήσετε την οροφή του υπνοδωματίου με πλαστικά πάνελ,προσπαθήστε να χρησιμοποιήσετε ματ χωρίς ραφή υλικό.

   Η προτεραιότητα είναι μαλακοί και ήπιοι ήχοι, επιτρέποντάς σας να δημιουργήσετε μια χαλαρωτική ατμόσφαιρα.

   Όμορφα παραδείγματα στο εσωτερικό

   Προκειμένου να κατανοήσουμε καλύτερα πώς φαίνονται τα ανώτατα όρια των πλαστικών πάνελ, ας δούμε τα παραδείγματα των γκαλερί φωτογραφιών.

   • Ένα παράδειγμα της κατανομής του χώρου τραπεζαρίας. Η ματ υφή και το λευκό χρώμα δημιουργούν μια ευχάριστη ατμόσφαιρα.
   • Η επιτυχής ανάδειξη των χώρων εστίασης και τραπεζαρίας με υλικά απομίμησης ξύλου φέρνει αρμονία στην ατμόσφαιρα.
   • Το λευκό χρώμα των πάνελ με τεχνολογία ράμματος θα αραιώσει την εσωτερική πλήξη, θα φέρει ελαφριά κηλίδες και μια αίσθηση ελαφριάς σε αυτό.
   • Μια μικρή έμφαση σε φωτεινά χρώματα είναι κατάλληλη στο σχεδιασμό της κουζίνας. Η δυναμική μαλακώνει με ένα ελαφρύ τόνο αντίθεση.
   • Η αρχική μέθοδος σύνδεσης των γωνιών. Η ματ επιφάνεια υφής ταιριάζει καλά στην κατάσταση.
   • Ένα χαμηλό επίπεδο σηματοδοτεί την τραπεζαρία. Τα ενσωματωμένα φώτα αντισταθμίζουν την έλλειψη φωτισμού.
   • Η ενσωμάτωση του στιλ της Προβηγκίας είναι δυνατή με τη χρήση μιας ελαφριάς απόχρωσης των πάνελ και της ματ υφής.
   • Λακωνική απόφαση στο θέμα της υπαίθρου. Αυτή η διακόσμηση μπορεί να γίνει μόνο μια μέρα.
   • Η χρήση πάνελ με γυψοσανίδα σας επιτρέπει να δημιουργείτε μοναδικές λύσεις.
   • Η υποδοχή των σανίδων απομίμησης ενάντια στο φόντο της τραπεζαρίας φαίνεται ενδιαφέρουσα και κομψή λόγω του συνδυασμού καφέ και γκρι τόνων στο εσωτερικό.

   Πώς να εγκαταστήσετε την οροφή των πλαστικών πλαισίων, δείτε το παρακάτω βίντεο.

   Σχόλια
    Συντάκτης
   Πληροφορίες που παρέχονται για σκοπούς αναφοράς. Για κατασκευαστικά θέματα, συμβουλευτείτε πάντοτε έναν ειδικό.

   Αίθουσα εισόδου

   Σαλόνι

   Υπνοδωμάτιο