PVC τοίχο διακόσμηση τοίχων

 PVC τοίχο διακόσμηση τοίχων

Εάν η επιλογή των υλικών φινιρίσματος για την προτίμηση του μπάνιου δίνεται σε πάνελ PVC, τότε υπάρχουν ερωτήσεις σχετικά με την εγκατάστασή τους. Αυτή η διαδικασία είναι κατανοητή σε όλους, επειδή μπορείτε να εγκαταστήσετε το πάνελ χωρίς τη συμμετοχή ειδικού από το εξωτερικό.

Ωστόσο, είναι απαραίτητο να γνωρίζουμε ορισμένες αποχρώσεις.

Ειδικά χαρακτηριστικά

PVC πάνελ - ένα διακοσμητικό υλικό από πλαστικό, ορθογώνιο ή τετράγωνο σχήμα, είναι ένα είδος εναλλακτική λύση για κεραμικά πλακίδια. Αντίθετα, δεν χρειάζεται να κολλήσουν οι ίδιοι, αναζητώντας ένα ίδιο κενό μεταξύ των στοιχείων.

Τα περισσότερα πάνελ διαθέτουν ειδική τεχνολογία σύνδεσης. Συμβατικά, ονομάζεται ράμφος και χωρίς ραφή.Εξωτερικά, οι ραφές είναι ορατές σε κάθε τύπο φινιρίσματος. Η διαφορά είναι ότι με τα πάνελ χωρίς ραφή είναι πιο αραιά και λεπτότερα. Άλλα είδη δεν έχουν παρόμοια προσκόλληση.

Η χρήση τους συνδέεται με την προετοιμασία της βάσης - πρέπει να καθαριστεί από την παλιά επένδυση: χρώματα, πλακάκια, γύψο. Η τεχνολογία εγκατάστασης μπορεί να είναι frame ή frameless - εξαρτάται από την επίπεδη επιφάνεια των τοίχων, επικοινωνιών, τετραγωνικών λήψεων ενός συγκεκριμένου δωματίου. Η μέθοδος εγκατάστασης εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τη διαφορά ύψους των τοίχων: αν το ύψος και η γεωμετρία τους δεν είναι ιδανικές, τότε πρέπει να καλύψετε τις ατέλειες σε βάρος του πλαισίου.

Σε μια περίπτωση, ο πίνακας πρέπει να κολλήσει στη βάση. Η τεχνολογία πλαισίου περιλαμβάνει την κατασκευή κιβωτίων (κατασκευή προφίλ). Ένα κενό σχηματίζεται μεταξύ της βάσης και των πλαισίων. Δεν χρειάζεται εδώ κόλλα: το σύστημα δημιουργείται από μεταλλικά προφίλ και ειδικούς συνδετήρες. Ανάλογα με τον τύπο του πίνακα, ο πίνακας μπορεί να τοποθετηθεί κάθετα και οριζόντια.

Αυτό το υλικό περιλαμβάνεται στη σειρά υλικών που απαιτούνται για την επένδυση. Έχει ελαστική, αλλά όχι μαλακή δομή, δεν το αλλάζει, αλλά δεν έχει σχεδιαστεί για σημαντικές μηχανικές βλάβες. Αν τον χτυπήσετε, τότε μπορεί να παραμείνει στην επιφάνεια.Οι γρατζουνιές δεν θα μπορέσουν να μεταμφιεστούν ή να βαφτούν - το υλικό δεν το προβλέπει αυτό.

Δεν συσσωρεύει στατικό ηλεκτρισμό, έχει αντιβακτηριδιακές ιδιότητες. Επιπλέον, οι πίνακες καθαρίζονται εύκολα - για να καθαρίσετε την επιφάνεια, αρκεί να το σκουπίσετε με ένα καθαρό, υγρό πανί. Το ποιοτικό υλικό δεν φοβάται τα οικιακά χημικά προϊόντα.

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα

Τα πλαστικά πάνελ έχουν πολλά πλεονεκτήματα:

 • Είναι αισθητικά ελκυστικές. Με τη βοήθειά τους, μπορείτε να σχεδιάσετε το εσωτερικό του μπάνιου με κάθε στυλιστική απόφαση.
 • Οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιούνται είναι υψηλής τεχνολογίας. Δημιουργείται σε σύγχρονο εξοπλισμό με τις απαιτήσεις των προτύπων ασφαλείας.
 • Η ποικιλία της επένδυσης και της παλέτας χρωμάτων ποικίλλει.

Ο αγοραστής έχει τη δυνατότητα να επιλέξει πάνελ οποιουδήποτε χρώματος.

 • Οι πίνακες διαφέρουν ως προς την υφή. Η ικανότητά της να μιμείται σας επιτρέπει να αλλάξετε την αισθητική αντίληψη του μπάνιου. Η υφή μεταφέρει εύκολα το υλικό από ξύλο, μάρμαρο, πέτρα, τούβλο.
 • Το υλικό είναι ανθεκτικό στις ακραίες θερμοκρασίες. Δεν αλλάζει τη δομή του κάτω από την επίδραση της υγρασίας και του ατμού, αντέχει στο φως.
 • Τα πάνελ μπορούν να στερεωθούν σε διαφορετικά δάπεδα. Φαίνονται όμορφα στους τοίχους και τις οροφές.
 • Το PVC trim μπορεί να γίνει ένα ανεξάρτητο υπόβαθρο του μπάνιου ή η κομψή του έμφαση. Μπορεί να ζωνάσει το χώρο του δωματίου.
 • Τα πάνελ καλά κρύβουν τα συστήματα επικοινωνίας. Μπορούν να διακοσμήσουν την οθόνη του μπάνιου και τον χώρο κάτω από τον νεροχύτη.
 • Η συναρμολόγηση του πλαισίου για την εγκατάσταση ενός τέτοιου συστήματος είναι εύκολη. Ότι είναι ο εγγυητής της ανθεκτικότητας.
 • Αυτά τα πάνελ φαίνονται υπέροχα με ένα διαφορετικό φινίρισμα στο μπάνιο: μπορούν να συνδυαστούν με κεραμικά ή ψηφιδωτά πλακάκια.

Αξίζει να σημειωθούν μερικά μειονεκτήματα ενός τέτοιου τερματισμού.

 • Κατά την προετοιμασία της βάσης, πρέπει να επεξεργαστεί με αντιστατική ένωση. Μερικές φορές, όταν λειτουργούν στην κοιλότητα μεταξύ του υλικού και της επιφάνειας, σχηματίζονται καλούπια.
 • Το κόστος των πάνελ δεν μπορεί να ονομαστεί προϋπολογισμός, η εξοικονόμηση οφείλεται σε μια αποδεκτή τιμή εργασίας.
 • Η μέθοδος συγκόλλησης δεν μπορεί να καλείται καλή αν οι τοίχοι διαφέρουν σε καμπυλότητα και κυρτό ύψος.
 • Το σύστημα πλαισίου "κλέβει" τα εκατοστά του χρησιμοποιούμενου δαπέδου του μπάνιου. Δεν είναι τρομακτικό για ένα ευρύχωρο μπάνιο ή τουαλέτα, αλλά όχι πάντα με επιτυχία για ένα μικρό δωμάτιο.

Τύποι πάνελ

Συμβατικά, όλοι οι υπάρχοντες τύποι πλαστικών πλαισίων μπορούν να χωριστούν σε 2 τύπους:

 • τοίχο?
 • ανώτατο όριο.
Τοίχος
Οροφή

Η διαφορά μεταξύ των δύο είναι το πάχος - οι διακυμάνσεις της οροφής είναι πιο λεπτές. Αυτό συνδέεται με τη μείωση του φορτίου βάρους, το οποίο είναι ιδιαίτερα σημαντικό για τα χαλαρά δάπεδα ενός σπιτιού πίνακα ή μιας ιδιωτικής δομής από ξύλο και αφρό μπλοκ. Διαφέρει το πλάτος και το μήκος του υλικού, μερικές ποικιλίες μοιάζουν περισσότερο με υλικό φύλλου.

Οι παράμετροι μπορεί να είναι μικρές - 100x50 εκ. Άλλες διακοσμητικές πλάκες είναι παρόμοιες με τις πλάκες - είναι ως επί το πλείστον λεπτό, ωστόσο για ανθεκτικότητα, ένα σημαντικό κριτήριο είναι η αντοχή: όσο μεγαλύτερη είναι, τόσο πιο ανθεκτική είναι η επένδυση.

  Ανά τύπο υφής, οι ποικιλίες διακρίνονται από την ανακλαστικότητα τους: Οι πλάκες μπορούν να είναι ματ ή γυαλιστερό. Χρησιμοποιώντας στιλπνότητα στο ανώτατο όριο, μπορείτε να τεντώσετε οπτικά το μήκος των τοίχων του μπάνιου, για να κάνετε το χώρο περισσότερο. Οι ματ επιλογές είναι ιδιαίτερα αρμονικές όταν απαιτείται απομίμηση άλλου υλικού.

  Το πλαστικό συνδυάζεται καλά με ένθετα καθρέφτη - τέτοια πλαίσια χρησιμοποιούνται για διακόσμηση οροφής.

  Ενδιαφέρουσα υφή με ανακούφιση. Με τη βοήθειά του, μπορείτε να προσθέσετε στο εσωτερικό του μπάνιου μια ιδιαίτερη γεύση.Συνήθως, αυτές οι ποικιλίες είναι κατασκευασμένες για τελικές οροφές τοίχων. Μερικές φορές είναι περισσότερο σαν υλικά φύλλων. Μπορούν να είναι λεπτά ή μέτρια πυκνά, αλλά η δύναμη σας επιτρέπει να κόψετε τους τοίχους κοντά σε χώρους με μεγαλύτερη χρήση.

  Προετοιμασία

  Δεν είναι δύσκολο να τοποθετήσετε τα πάνελ στο μπάνιο, ωστόσο, θα χρειαστεί να προετοιμάσετε τη βάση, να αποθηκεύσετε υλικά περιστρεφόμενα, εξαρτήματα πλαισίου στην περίπτωση αυτής της τεχνολογίας, καθώς και απογραφή.

  Για τη μέθοδο καρέ μπορεί να είναι χρήσιμη:

  • οδηγικές ράγες (προφίλ πτερύγια).
  • πλαστικά προφίλ φινιρίσματος ·
  • πλαστικές γωνίες.
  • κατσαβίδι?
  • χειραγωγός?
  • αυτο-κοχλίες βίδες?
  • πείροι ·
  • χάρακας, μολύβι.
  • επίπεδο κτιρίου ·
  • σφιγκτήρες ·
  • Phillips κατσαβίδι?
  • συρραπτικό κατασκευής.
  • διατρητή.

  Ανάλογα με τον τύπο των πάνελ θα πρέπει να αγοράσετε μια οροφή ή ένα πάτωμα δαπέδου. Μερικές φορές το βοηθητικό υλικό μπορεί να είναι αφρός, στεγανοποιητικό υλικό και μονωτικό υλικό. Όταν η κόλλα μέθοδος να αγοράσει κόλλα υγρό καρφιά. Η χύτευση μπορεί να συνδεθεί, οροφή, τέλος, εσωτερική, καθολική, εξωτερική και εκκίνηση.Η επιλογή του επιθυμητού τύπου γίνεται με βάση την προοπτική των τοίχων ή της οροφής, εξαρτάται από την παρουσία προβολών, κόγχων, κρυστάλλων τοίχων.

  Η προετοιμασία της βάσης συνήθως δεν παίρνει πολύ χρόνο. Είναι απαραίτητο να ενισχυθεί η βάση, η οποία είναι ιδιαίτερα σημαντική όταν πορώδη, χαλαρά δάπεδα. Είναι συνήθως ντους, καθώς γίνονται κατά παράβαση της τεχνολογίας των κατασκευών. Είναι αδύνατο να δημιουργήσετε ένα ποιοτικό κιβώτιο ή μια κλασική βάση κόλλας πάνω τους.

  Ξεκινήστε με την ισοπέδωση της επιφάνειας. Εάν έχει προσκρούσεις, αφαιρούνται. Σε αυτό το στάδιο, η επιφάνεια είναι γεμάτη με ένα αστάρι με μεγάλη δύναμη διείσδυσης - κάνει τη δομή του δαπέδου ομοιόμορφη, δεσμεύει τη σκόνη και τις ρωγμές. Το έδαφος εφαρμόζεται σε ομοιόμορφο στρώμα. Όταν στεγνώσει, σχηματίζει ένα κρυσταλλικό πλέγμα που βελτιώνει την πρόσφυση.

  Ορατά ελαττώματα - ρωγμές, τσιπς, κοίλες - κόβονται με τσιμεντοειδές γύψο και στόκος. Τα μίγματα που βασίζονται σε γυψοσανίδες γύψου δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν στο μπάνιο, καθώς είναι υγρά και ξεφλουδίζονται από τη βάση. Εάν είναι απαραίτητο να γίνουν οι γωνίες ευθεία, τότε αυτή η διαδικασία διεξάγεται μέσω ενός διάτρητου. Στη συνέχεια έρχεται η στροφή του αστάρι.

  Ένα στρώμα επανάληψης θα συνδέσει όλα τα προηγούμενα.

  Υπολογισμοί

  Όταν η βάση είναι έτοιμη, προχωρήστε στην κατασκευή των κιβωτίων. Ωστόσο, η παραγωγή της εξαρτάται από τους υπολογισμούς που έγιναν. Περιλαμβάνουν τον αριθμό των συνδετήρων, των προφίλ και των οδηγών. Ο υπολογισμός σάς επιτρέπει να καθορίσετε την ποσότητα του απαιτούμενου υλικού.

  Για να μάθετε πόσο απαιτείται ένα προφίλ, πρέπει να ληφθούν υπόψη πολλοί παράγοντες:

  • η θέση των εξαρτημάτων της πλάκας είναι αυστηρά κάθετη προς τις πλάκες.
  • το βέλτιστο χάσμα μεταξύ των πάνελ πρέπει να είναι 3-5 cm.
  • για να ανοίξετε την πόρτα χρησιμοποιώντας πρόσθετες σχάρες.
  • η εγκατάσταση πραγματοποιείται στην περίμετρο ή εν μέρει.
  • εκτός κιβωτίων, χρειαζόμαστε οδηγούς.
  • Τα δεδομένα υπολογισμού στρογγυλοποιούνται προς τα πάνω.

   Ο αριθμός των συνδετήρων εξαρτάται από το μήκος του προς εγκατάσταση πίνακα: συνήθως χρησιμοποιείται μία κλειδαριά για κάθε 50 cm. Όταν εργάζεστε με τις κλωστές, 20 κομμάτια θα μείνουν. σε 1 τετράγωνο. Ο αριθμός των προσπελάσιμων πλαισίων εξαρτάται από την ένταση του επιπέδου.

   Σε περίπτωση που είναι απαραίτητο να τοποθετηθεί ολόκληρο το τοίχωμα με πάνελ, προχωρούν από το ύψος του. Στη συνέχεια, το συνολικό μήκος διαιρείται με το πλάτος του 1 φύλλου. Ο υπολογισμός των πλαισίων κοντά στην πόρτα γίνεται ξεχωριστά.Τα γαλτέλια (πλίνθο) θεωρούνται γύρω από την περίμετρο, μετρώντας την απόσταση με ένα μέτρο ταινιών. Αν χρησιμοποιείται φύλλο υλικού στην εργασία, τότε ο υπολογισμός των πλακών PVC καθορίζεται από τον τύπο της περιοχής.

   Εγκατάσταση

   Κάλυψη πάνελ από PVC από την επιφάνεια δαπέδου του μπάνιου με τα χέρια τους, μπορείτε να ακολουθήσετε απλές οδηγίες. Θα πρέπει να σημειώσουμε βήμα προς βήμα τις κύριες αποχρώσεις της τοποθέτησης της μεθόδου πλαισίου σε μεταλλικό κλουβί. Δεν είναι επιθυμητή η χρήση ξύλινων εκδόσεων - δεν θα δώσει τέλειες αρθρώσεις.

   Προσδιορίστε την περιοχή που σχεδιάζεται για την επιφανειακή επεξεργασία. Αφαιρέστε από αυτήν την περιοχή της πόρτας και του ανοίγματος παραθύρου, εάν υπάρχει.

   Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον τύπο Stob = L * H - (S1 + S2), όπου:

   • L είναι το μήκος.
   • H είναι το πλάτος.
   • S1 - η περιοχή του ανοίγματος παραθύρου.
   • Το S2 είναι η περιοχή ανοίγματος της πόρτας.

    Ταυτόχρονα, κάντε ένα μικρό περιθώριο για το κόψιμο. Για στερέωση, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε συρραπτικά και συρραπτικό για την κατασκευή. Η τοποθέτηση των πάνελ στον τοίχο με τη βοήθεια τους είναι εύκολη. Η μέθοδος συγκόλλησης είναι μια γρήγορη μέθοδος εγκατάστασης, αλλά αν χρειαστεί να αντικαταστήσετε το έλασμα, θα είναι δύσκολο να το κάνετε.

    Πριν δημιουργήσετε τα κιβώτια, ελέγξτε και πάλι την επιπεδότητα της επιφάνειας μέσω του κανόνα.

    • Στο πλαίσιο. Για τη μέθοδο καρέ, οι οριζόντιοι οδηγοί ρυθμίζονται αρχικά κατά μήκος της περιμέτρου. Για να γίνει αυτό σωστά, ξεκινήστε με σήμανση για τη στερέωση μεταλλικών προφίλ. Όταν είναι έτοιμο, τρυπήστε τρύπες στις σημειωμένες θέσεις.

    Στη συνέχεια, καθορίστε τους οδηγούς χρησιμοποιώντας βίδες.

    Εγκαταστήστε τις οριζόντιες σχάρες ανάλογα με την επιθυμητή ισχύ. Για παράδειγμα, όταν βλέπετε την οροφή, συνιστάται η τοποθέτηση σε απόσταση 30-40 εκ. Εάν πρόκειται για πλαίσιο τοίχου, τότε η απόσταση μπορεί να είναι 40-50 εκ. Τα τελικά τμήματα των προφίλ πρέπει ιδανικά να εισέρχονται στις γωνίες του δωματίου. Αφού το πλέγμα πλαισίου είναι έτοιμο, μπορείτε να προχωρήσετε στη στερέωση των πλαισίων.

    Ξεκινήστε απέναντι από το μπάνιο ή την τουαλέτα από την ίδια τη γωνία της πόρτας - αυτή η τεχνική σας επιτρέπει να απαλλαγείτε από ελαττώματα κατά τη διάρκεια της επένδυσης. Στο έτοιμο στεγανοποιητικό για συγκόλληση ραφών.

    Για να γίνουν όμορφα και επαγγελματικά οι γωνίες, χρησιμοποιούν μια περίεργη γωνία (εξωτερικό ή εσωτερικό προφίλ με τη μορφή του γράμματος L). Το πέλμα χρησιμοποιείται όταν είναι συνδεδεμένο με το πάτωμα. Όταν εγκαθίσταται το γωνιακό προφίλ, εισάγεται μέσα σε αυτό το φύλλο PVC. Στη συνέχεια, στερεώνεται στη σιδηροτροχιά πλαισίου.

    Περαιτέρω εργασία είναι να εισαγάγετε κάθε επόμενο πάνελ στο κενό του προηγούμενου. Αυτό πρέπει να γίνει προσεκτικά, πιέζοντας το καλά με μικρή προσπάθεια, ώστε να μην βλάψει το πλαστικό. Εάν κατά τη διάρκεια της επένδυσης πρέπει να κάνετε μια τρύπα για την υποδοχή, τότε εκτελείται πριν να συνδεθεί στον τοίχο. Για να δώσετε στο φινίρισμα μια πλήρη εμφάνιση και για να κρύψετε τα ελαττώματα, μπορείτε να κολλήσετε την οροφή και το πάτωμα δαπέδου από πάνω και κάτω.

    • Σε κόλλα. Αυτή η μέθοδος είναι απλούστερη και πιο προσιτή σε όλους τους ανθρώπους στο δρόμο, επειδή δεν χρειάζεται να χρησιμοποιούν μεταλλικούς συνδετήρες και προφίλ. Η αρχή της λειτουργίας δεν διαφέρει από την τοποθέτηση του πλαισίου: η εγκατάσταση αρχίζει από τη γωνία. Οι πίνακες είναι κομμένες στο επιθυμητό μέγεθος, στη συνέχεια, πάρτε ένα τέτοιο πάνελ και εφαρμόστε υγρά καρφιά στην πίσω πλευρά. Είναι απαραίτητο να χρησιμοποιήσετε κόλλα κάτω από το πιστόλι κατασκευής. Η σύνθεση εφαρμόζεται διακεκομμένη - σε σχήμα σκακιέρας.

    Ένα φυσίγγιο συνήθως δεν είναι αρκετό - η μέση κατανάλωση είναι 1 τεμ. σε 5 τετραγωνικά μέτρα. m. Η κόλλα πρέπει να εφαρμόζεται μακριά από την άκρη. Δεν θα είναι δυνατό να αφαιρέσετε το πλεόνασμα από την μπροστινή επιφάνεια - αυτό θα χαλάσει τον πίνακα και τον τύπο διακόσμησης. Μετά την εφαρμογή της σύνθεσης γδύνομαι γρήγορα. Πρέπει να τραβήξετε τον πίνακα και να τον προσαρτήσετε στον τόπο, πιέζοντας την παλάμη του.

    Ωστόσο, οι γωνίες είναι σπάνια τέλειες. Για να κολλήσετε σωστά το πρώτο έλασμα, πρέπει να χρησιμοποιήσετε το επίπεδο κατασκευής. Συχνά ο πλοίαρχος για την αποφυγή της ολίσθησης του πλαισίου είναι στερεωμένος στο κάτω μέρος και πάνω με βίδες. Εάν το διορθώσετε με αυτόν τον τρόπο, δεν θα σταματήσει. Οι συνδετήρες δεν θα είναι - είναι κλειστοί με βάση.

    Οι αρχικές λωρίδες και οι γωνιακοί σύνδεσμοι χρησιμοποιούνται εάν είναι απαραίτητο.

    Μερικές φορές (για παράδειγμα, σε μια τουαλέτα) υπάρχει αρκετή πλάκα δαπέδου.

    Χρήσιμες συμβουλές

    Απλοποίηση της επιλογής και της εγκατάστασης πάνελ PVC θα βοηθήσει τις συμβουλές των επαγγελματιών τεχνιτών.

    • Όταν αγοράζετε ένα υλικό, πρέπει να σφίξετε το φύλλο με τα δάχτυλά σας στο τέλος. Εάν είναι μαλακό, τότε θα υπάρχει βαθούλωμα. Πάρτε αυτό το υλικό είναι αδύνατο.
    • Εάν η επένδυση έχει μια εικόνα, τότε είναι απαραίτητο να ελέγξετε τη σύμπτωση της με κάθε πίνακα. Οι γραμμές του μοτίβου πρέπει να μεταβαίνουν από το ένα πάνελ στο άλλο.
    • Η δύναμη της εκτύπωσης είναι σημαντική. Σε υλικό κακής ποιότητας, ο αριθμός διαγράφεται από τριβή - οι πρώτες ύλες αυτές δεν είναι κατάλληλες για φινίρισμα.
    • Η επένδυση υψηλής ποιότητας δεν έχει κενά όταν συνδέεται. Είναι απαραίτητο να συνδέσετε τα πάνελ και να τα επιθεωρήσετε για ρωγμές. Η παρουσία τους δείχνει το γάμο και τα αγαθά χαμηλής ποιότητας.
    • Το πάχος όλων των στοιχείων πρέπει να είναι το ίδιο, διότι, διαφορετικά, η διαφορά των επιπέδων θα είναι αισθητή στο φόντο του ενσωματωμένου φωτισμού.
    • Σημαίνει την πλαστικότητα των πάνελ PVC. Χαμηλού βαθμού ρωγμές προϊόντος με την παραμικρή κάμψη - αυτό είναι ένας προφανής γάμος, ένα προϊόν ανακύκλωσης PVC με χαμηλό κόστος και κακές ιδιότητες.
    • Προκειμένου να μην γίνουν λάθος στους υπολογισμούς των συνδετήρων, οι εμπειρογνώμονες προτείνουν να αγοράσουν σφιγκτήρες και βίδες σε δέσμες, με βάση το πλάτος των χρησιμοποιούμενων πλαισίων.
    • Η τοποθέτηση κάθετων πλαισίων αυξάνει το ύψος της οροφής και συμβάλλει στην καλύτερη απομάκρυνση της υγρασίας. Όταν το οριζόντιο νερό θα παραμείνει στα ελάσματα.

    Η κοπή των πάνελ επάνω και κάτω μπορεί να γίνει με κοφτερό μαχαίρι. Μερικές φορές γι 'αυτό το σκοπό χρησιμοποιήστε το βουλγαρικό ή ένα σφυρί στο μέταλλο. Ωστόσο, η τελευταία μέθοδος δεν είναι σε ζήτηση λόγω της πολυπλοκότητας του έργου. Το αρχείο χρησιμοποιείται με ελάχιστο δόντι.

    • Οι λωρίδες μπορούν να συντρίψουν το δωμάτιο. Για να αποφευχθεί αυτό το φαινόμενο, σε ένα μικρό μπάνιο προτιμάται η τοποθέτηση πλαισίων με ελαφριές αποχρώσεις.
    • Για αποτελεσματικό σχεδιασμό, μπορείτε να συνδυάσετε πάνελ διαφορετικής υφής και μεγέθους - αυτό θα κάνει το εσωτερικόδεν είναι βαρετό.
    • Είναι καλύτερα να επιλέξετε το χρώμα της επίπλωσης στη γενική έννοια της στυλιστικής. Ο τόνος δεν πρέπει να συμπίπτει με το φόντο του δαπέδου ή των επίπλων. Η προτεραιότητα είναι μαλακή και σίγαση χρώματος.
    • Η σήμανση πραγματοποιείται με βάση τη θέση των συστημάτων επικοινωνίας. Δεν είναι πάντα δυνατό να τα αποκρύψετε. Εάν είναι δυνατόν, χρησιμοποιήστε το κουμπωτό του πίνακα.
    • Το πλίνθο κατά την τοποθέτηση σε τοίχους επιτρέπει την ενίσχυση της κατώτερης στερέωσης των πλαισίων.
    • Φαίνεται καλύτερα τα πάνελ με μικρότερο πάχος της ραφής.

    Στο μπάνιο, η πρόσθετη σύνθλιψη είναι ανεπιθύμητη - εκτός από την αισθητική, συνδέεται με την πολυπλοκότητα του καθαρισμού.

    Όμορφα παραδείγματα

    Μπορείτε να αξιολογήσετε τις δυνατότητες αντιμετώπισης των επιφανειών των τοίχων και της οροφής του μπάνιου, εφιστώντας την προσοχή στα παραδείγματα των γκαλερί φωτογραφιών. Αυτό θα σας επιτρέψει να δείτε τους διαφορετικούς τρόπους διακόσμησης, καθώς και τις τεχνικές συνδυασμού.

    • Σε αυτό το παράδειγμα, πάνελ τοίχου με έμφαση στη ζώνη μπάνιου χρησιμοποιούνται σε συνδυασμό με πλακάκια δαπέδου. Επιτυχής ενσωμάτωση φωτιστικά.
    • Οι πίνακες ξύλου χρησιμοποιούνται εδώ ως σχεδιασμός φόντου. Κατασκευάστηκε πλαίσιο για την τελική επεξεργασία της οθόνης του μπάνιου.
    • Η αρχική τεχνική της τεχνολογίας ράμματος. Εδώ εφαρμόζονται στενές σχάρες για έναν από τους τοίχους του μπάνιου.
    • Έμφαση στην περιοχή του ντους και των διακοσμητικών πλαισίων που προστατεύουν τους τοίχους σε ιδιαίτερα επικίνδυνες υγρές περιοχές. Το πλίνθο κάνει τη διακόσμηση ολοκληρωμένη.
    • Τα πάνελ με τρισδιάστατο αποτέλεσμα δημιουργούν μια ιδιαίτερη ατμόσφαιρα στο εσωτερικό του μπάνιου. Η έμφαση του τοίχου και των χωρισμάτων συμβάλλει στη σαφή οργάνωση του χώρου.
    • Κομψή επιλογή για οροφή μπάνιου. Οι λαμέλες φαίνονται εντυπωσιακά στο φόντο της διακόσμησης τοίχου από τούβλα και του μαρμάριου υλικού δαπέδου.
    • Μια βίαιη λύση στο ύφος μιας σοφίτας. Συνδυασμός πλαισίων με διακοσμητικά τούβλο. Το λευκό χρώμα των στρωμάτων μαλακώνει την τραχιά υφή του τούβλου.
     • Επιτάχυνση της τοποθέτησης των νεροχύτη και των καθρεπτών. Χρησιμοποιούνται λευκασμένες υφές ξύλου.

     Μια επισκόπηση των πάνελ τοίχου σας περιμένει στο επόμενο βίντεο.

     Σχόλια
      Συντάκτης
     Πληροφορίες που παρέχονται για σκοπούς αναφοράς. Για κατασκευαστικά θέματα, συμβουλευτείτε πάντοτε έναν ειδικό.

     Αίθουσα εισόδου

     Σαλόνι

     Υπνοδωμάτιο