Χαρακτηριστικά και ποικιλίες φλοκωτών στρωμάτων

Τα Terry φύλλα είναι ένα πολύπλευρο και αξιόπιστο πράγμα για κάθε σπίτι. Αυτά τα προϊόντα δίνουν στην οικογένεια την αίσθηση και την άνεση, προσφέροντας πραγματική ευχαρίστηση στο νοικοκυριό, επειδή είναι τόσο ευγενή και ευχάριστα στην αφή. Μεταξύ των πετσέτες υπάρχουν πολλές ποικιλίες, εκ των οποίων κάθε νοικοκυρά θα είναι σε θέση να επιλέξει την καταλληλότερη επιλογή για το εσωτερικό της.

Πώς μπορώ να χρησιμοποιήσω;

Η λειτουργικότητα του προϊόντος δεν γνωρίζει όρια.

 • Μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τον κύριο σκοπό τους ως ελαφρύ κάλυμμα για κάλυψη τη νύχτα. Κατά τη ζεστή περίοδο το πανί θα αντικαταστήσει εύκολα μια κουβέρτα.
 • Ένα πολύ ευχάριστο συναίσθημα δίνει ένα φύλλο, το οποίο χρησιμοποιείται ως πετσέτα μπάνιου. Το ύφασμα απορροφά τέλεια την υγρασία και ζεσταίνει το σώμα μετά από τις διαδικασίες λουτρού.
 • Τα φύλλα μπορούν να βρίσκονται στο πάτωμα και να παίρνουν σε αυτό για να παίξουν με το παιδί. Σε αυτή την περίπτωση, δεν μπορείτε να ανησυχείτε ότι το παιδί θα ψύχει τα πόδια του στο κρύο πάτωμα, και δεν μπορείτε να φοβάστε ότι μετά το παιχνίδι θα χαλάσει.
 • Το προϊόν μπορεί να ληφθεί μαζί σας στην παραλία ή σε ένα ταξίδι σε χώρα. Στην ακτή, θα γίνει υποκατάστατο για μια ξαπλώστρα, και στην πεζοπορία μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως κλινοσκεπάσματα.
 • Ένα κρεβάτι, τοποθετημένο στην κορυφή του κρεβατιού ως διακοσμητικό κάλυμμα, θα φανεί πολύ κομψό και φιλόξενο.

Υλικά

Στην παραγωγή των φύλλων terry γίνονται με τη χρήση διαφορετικών υλικών.

 • Βαμβάκι Η πιο παραδοσιακή επιλογή. Ένα βαμβακερό προϊόν διακρίνεται από τη φυσικότητα του, η οποία, με τη σειρά του, εξασφαλίζει φιλικότητα προς το περιβάλλον και υποαλλεργικότητα. Επιπλέον, αυτό το ύφασμα χαρακτηρίζεται από απαλότητα, αντοχή στη φθορά και ανθεκτικότητα.
 • Λεν. Αυτή είναι μια άλλη εκδοχή του φυσικού υλικού από το οποίο κατασκευάζονται τα φύλλα. Αυτό το ύφασμα έχει τις ίδιες ιδιότητες με το βαμβάκι, αλλά τα νήματα του είναι λεπτότερα.
 • Το μπαμπού Το Bamboo Matter διαθέτει τις αντιβακτηριδιακές του ικανότητες, εκπληκτική απαλότητα και τρυφερότητα.Το να αγγίζεις έναν τέτοιο καμβά είναι εξαιρετικά ωραίο. Τα βασικά πλεονεκτήματα ενός μπαμπού χαλάκι είναι η ευκολία και η ικανότητα να στεγνώσει γρήγορα.

Είδη

   Ο κύριος σκοπός του προϊόντος είναι να χρησιμοποιηθεί ως φύλλο, Ως εκ τούτου, τα προϊόντα κατασκευάζονται σύμφωνα με τις κλασσικές διαστάσεις:

   • ένα και το μισό: 140x200, 150x200;
   • δίκλινα δωμάτια: 160x220, 180x220;
   • Μέγεθος Ευρώ: 200x220, 220x240.

   Επιπλέον, υπό όρους φύλλα μπορούν να χωριστούν σε ενήλικες και παιδιά. Εάν ένα προϊόν έχει επιλεγεί για παιδιά, τότε ανοίγει μια τεράστια επιλογή από κάθε πιθανό μοντέρνο σχέδιο για τους γονείς: αυτοί είναι χαρακτήρες κινουμένων σχεδίων, χαρακτήρες παραμυθιού και απλά αφαιρέσεις σε παστέλ χρώματα. Εάν ο καμβάς χρησιμοποιείται για παιδιά, τότε φαίνεται να είναι εξίσου ευέλικτο. Μπορεί να τοποθετηθεί σε ένα παχνί ή ένα καροτσάκι, επιτρέπεται να σκουπίσει το παιδί μετά το μπάνιο ή το κάλυμμα αντί για μια κουβέρτα.

   Τα πιο δημοφιλή τελευταία είναι τα αδιάβροχα παιδικά ρούχα. Χρησιμοποιούνται γενικά για τα μικρότερα παιδιά. Κάνει τη ζωή ευκολότερη για τη νεαρή μητέρα και την έκδοση έντασης, που είναι ένα φύλλο σε ελαστικές ζώνες. Είναι εύκολο να βάλει, ενισχύοντας σε ένα στρώμα, ένα κινητό παιδί δεν θα είναι σε θέση να το χτυπήσει κάτω, και κοιμάται ήσυχα όλη τη νύχτα σε ένα άνετο και λείο ύφασμα.

   Τα πετσετάκια μπορούν να χωριστούν σε ομάδες ανάλογα με τον τύπο του σωρού.Το μήκος των ινών είναι συνήθως 5 mm. Εάν αγοράσετε ένα προϊόν με μικρότερο υπνάκο, το υλικό θα είναι λίγο τραχύ για το δέρμα. Τα μακρύτερα villi είναι βραχύβια, καθώς κυλούν γρήγορα. Ανάλογα με τον τύπο του νήματος, διακρίνονται οι ακόλουθες επιλογές:

   • μονό: αυτό το ύφασμα έχει ένα υπνάκο στη μία πλευρά.
   • διπλό: διαφέρει ως προς την πυκνότητα, την απαλότητα, την αντοχή στην τριβή.
   • συνεστραμμένη: είναι μια ανθεκτική επιλογή που όχι μόνο παραμένει ως λειτουργική για μεγάλο χρονικό διάστημα, αλλά διατηρεί επίσης την αρχική της εμφάνιση.
   • χτενισμένο: είναι υγροσκοπικό, οι θηλιές ενός τέτοιου προϊόντος δεν είναι επιρρεπείς σε θρυμματισμό και επομένως είναι τέλειο για χρήση ως πετσέτα.

    Πηγαίνοντας στο κατάστημα για terry φύλλα, η οικοδέσποινα θα εκπλαγεί από το πόσο διαφορετική είναι η γκάμα των προϊόντων στο σχεδιασμό της. Μπορείτε να επιλέξετε το προϊόν σύμφωνα με οποιεσδήποτε προτιμήσεις και προτιμήσεις. Οι πιο συνηθισμένες επιλογές είναι:

    • μονοφωνικά ή πολύχρωμα.
    • μονόπλευρη απεικόνιση.
    • ζακάρ μοτίβο?
    • Βελούδο μοτίβο?
    • καμβά με ασυνήθιστα σύνορα.
    • υλικό με 3D εικόνες που δημιουργούνται με την αλλαγή του μεγέθους του σωρού.

    Δημοφιλείς κατασκευαστές

    Είναι πολύ σημαντικό κατά την επιλογή ενός προϊόντος να λαμβάνεται υπόψη η χώρα παραγωγής και η ίδια η εταιρεία. Με την ενεργό ανάπτυξη της τεχνικής προόδου στην παραγωγή κλωστοϋφαντουργικών προϊόντων, εμφανίζονται επίσης νέες τεχνικές και τεχνολογίες για την παραγωγή προϊόντων. Και αυτό δεν αφορά μόνο το σχεδιασμό των προϊόντων αλλά και την ποιότητά του, επειδή η χρήση φύλλων υψηλής ποιότητας δεν παρέχει μόνο άνεση και ευεξία, αλλά και την υγεία των ανθρώπων. Δεν προκαλεί ενόχληση στο δέρμα, θερμαίνει τη νύχτα και με τις ευχάριστες απτικές του ιδιότητες εξοικονομεί από άγχος και αϋπνία.

    Κρίνοντας από την ανατροφοδότηση από τους καταναλωτές, τα προϊόντα ορισμένων κατασκευαστών μπορούν να θεωρηθούν προϊόντα υψηλότερης ποιότητας.

    • Λευκορωσική επιχείρηση "Ομόνοια". Το πλεονέκτημα των κλωστοϋφαντουργικών προϊόντων αυτής της μάρκας είναι η χρήση στην παραγωγή αποκλειστικά φυσικών πρώτων υλών.
    • Κατασκευαστές από την Τουρκία: Χανιμπάγκα Αρχική Λίνεμ, Λε Βέλε, Οντζίλεκ. Το κύριο πλεονέκτημα των προϊόντων είναι ένα ευρύ φάσμα προϊόντων. Κάθε αγοραστής θα είναι σε θέση να επιλέξει ανάμεσα στα προϊόντα των Τουρκικών υφασμάτων, τα οποία αντιστοιχούν στο επιθυμητό μέγεθος, τις αισθητικές προτιμήσεις, το εύρος τιμών.
    • Μάρκα από το Ιβάνοβο. Η υφαντουργία του Ivanovo είναι πολύ σοβαρός ανταγωνιστής των εισαγόμενων προϊόντων. Για την τιμή, τα προϊόντα αυτά κερδίζουν ακόμη και από την άποψη της ποιότητας δεν είναι κατώτερα. Ανάμεσα στα φύλλα παραγωγής Ivanovo, μπορείτε να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή για το σπίτι σας.
    • Η τουρκική εταιρεία Sikel Pique. Το κύριο πλεονέκτημα αυτής της εταιρείας είναι η χρήση φυσικού μπαμπού πρώτης ποιότητας.
    • Πολύ καλά προϊόντα προέρχονται από την Κίνα. Δεν διακρίνονται από υψηλή τιμή, αλλά προσφέρονται σε μια αρκετά μεγάλη ποικιλία με διάφορα σχέδια.
    • Ένας άλλος συνιστάται από τους καταναλωτές Τούρκος κατασκευαστής - Karna Medusa. Ειδικεύεται στην παραγωγή προϊόντων με κούνια διπλής όψης, τα οποία χαρακτηρίζονται από πολύ μαλακές και μαλακές ίνες.
    • Υψηλή ανάδραση Ρωσικές εταιρείες Fiesta και Cleanelly, καθώς και η τουρκική εταιρεία Home collection. Σημειώνεται ότι οι μάρκες προσφέρουν υψηλής ποιότητας, πρακτικά και φθηνά προϊόντα.

    Πώς να επιλέξετε;

    Πηγαίνοντας στο τμήμα κλωστοϋφαντουργικών προϊόντων για τα φύλλα terry, πρέπει να δώσετε προσοχή σε διάφορα κριτήρια.

    • Η πυκνότητα του σωρού. Συνήθως αυτή η ένδειξη κάνει 300-800 g / m ². Όσο χαμηλότερη είναι η πυκνότητα, τόσο μικρότερη είναι η διάρκεια ζωής που σχετίζεται με αυτό το προϊόν. Εξαιρετικά άνετα και ανθεκτικά προϊόντα με πυκνότητα 500 g / m².
    • Έλλειψη συνθετικών υλικών. Το φιλικό προς το περιβάλλον υλικό δεν πρέπει να περιλαμβάνει τεχνητά πρόσθετα, αλλά δεν εγκαταλείπουν τα προϊόντα, τα οποία περιλαμβάνουν λίγο βισκόζη ή όχι περισσότερο από 20% πολυεστέρα. Αυτές οι προσθήκες θα κάνουν το ύφασμα μαλακότερο, μαλακό και ανθεκτικό.
    • Πληροφορίες στην ετικέτα. Εξοικειωθείτε με τη σύνθεση και τις διαστάσεις του προϊόντος που αναγράφεται στην ετικέτα. Αν αυτά τα δεδομένα δεν είναι διαθέσιμα, τότε δεν πρέπει να υπάρχει εμπιστοσύνη σε αυτόν τον κατασκευαστή.

    Λεπτές λεπίδες φροντίδας και αποθήκευσης

    Προκειμένου το προϊόν να διατηρήσει τη λειτουργικότητα και την αισθητική εμφάνισή του για μεγάλο χρονικό διάστημα, είναι απαραίτητο να διασφαλιστεί ότι διαθέτει τις κατάλληλες συνθήκες φροντίδας και αποθήκευσης. Αρκετά σημεία είναι σημαντικά.

    • Τα προϊόντα πλυσίματος από το πανάκι μπορούν να βρίσκονται στο πλυντήριο, όπως τα κλασικά λινά. Καλά διατηρεί τα προϊόντα της απόδοσης και το πλύσιμο των χεριών. Σε κάθε περίπτωση, πρέπει να θυμάστε ότι η θερμοκρασία του νερού πρέπει να είναι τουλάχιστον 30 ° C. Η έγκαιρη εμβάπτιση των φύλλων επιτρέπεται.
    • Σε καμία περίπτωση δεν μπορείτε να εκθέσετε το σιδερώστρα. Οι υψηλές θερμοκρασίες μπορούν να αλλάξουν τη δομή του σωρού, γεγονός που θα μειώσει σημαντικά τη διάρκεια ζωής του προϊόντος.
    • Η προτιμώμενη επιλογή αποθήκευσης είναι σε ένα ντουλάπι με αρωματικά αρώματα σε μια πλαστική σακούλα δίπλα στο υπόλοιπο κρεβάτι.

      Τα Terry Sheets δεν είναι μόνο ένα πολύ πρακτικό και απαραίτητο προϊόν στο σπίτι, αλλά και ένα ενδιαφέρον διακοσμητικό στοιχείο που θα εναρμονιστεί αρμονικά σε οποιοδήποτε εσωτερικό χώρο. Τα υψηλής ποιότητας κλινοσκεπάσματα και λουτρά δεν θα ευχαριστούν μόνο το νοικοκυριό, αλλά θα τους παρέχουν και έναν υγιεινό και πλήρη ύπνο.

      Πώς να διπλώσετε ένα φύλλο σε μια ελαστική ταινία, δείτε το παρακάτω βίντεο.

      Σχόλια
       Συντάκτης
      Πληροφορίες που παρέχονται για σκοπούς αναφοράς. Για κατασκευαστικά θέματα, συμβουλευτείτε πάντοτε έναν ειδικό.

      Αίθουσα εισόδου

      Σαλόνι

      Υπνοδωμάτιο