Πώς να επιλέξετε και να διπλώσετε το φύλλο έντασης;

Η σύγχρονη αγορά κλωστοϋφαντουργίας προσφέρει τεράστια ποικιλία κλινοσκεπασμάτων. Ο ίδιος, όπως και κάθε προϊόν στην αγορά, είναι εγγενής στη συνεχή ενημέρωση των σχεδιαστικών και επιχειρησιακών χαρακτηριστικών. Ήταν ως αποτέλεσμα της αναζήτησης νέων ιδεών ότι εμφανίστηκε μια νέα κατασκευή κλωστοϋφαντουργικών σχεδιαστών - ένα φύλλο έντασης. Εμφανίστηκε πρόσφατα, αλλά αμέσως έγινε δημοφιλής. Πώς να επιλέξετε, να διπλώσετε, να χρησιμοποιήσετε και να ράψετε μόνοι σας είναι σε αυτό το άρθρο.

Τι είναι και ποια είναι τα οφέλη;

Μια ελαστική ταινία ράβεται σε ένα παρόμοιο φύλλο, λόγω του οποίου το φύλλο καλύπτει το στρώμα από πάνω και η ελαστική ταινία που ράβεται κατά μήκος των άκρων της και βρίσκεται αυτή τη στιγμή κάτω από το στρώμα υποστηρίζει την προκαθορισμένη τάση. Έτσι, το φύλλο στερεώνεται στην επιφάνεια του στρώματος και δεν κινείται κατά τη διάρκεια των ανθρώπινων κινήσεων.

Τα πλεονεκτήματα του είναι προφανή και πολυάριθμα.

 1. Όπως αναφέρθηκε παραπάνω - είναι σταθερά στερεωμένο στο στρώμα. Αυτό το χαρακτηριστικό μπορεί να εκτιμηθεί μόνο με τον έλεγχο στον εαυτό σας.
 2. Αυτό το φύλλο δεν μπορεί να σιδερώσει. Λόγω της στερέωσης και της τάσης, δεν χρειάζεται σιδέρωμα ούτε μετά το πλύσιμο ούτε το πρωί.
 3. Χρησιμοποιείται όχι μόνο ως φύλλο, αλλά και ως κάλυμμα στο στρώμα.
 4. Επωφεληθείτε από το παιδικό στρώμα.
 5. Για τον ανήσυχο ύπνο, φύλλο μωρού με λαστιχένια ζώνη - η καλύτερη επιλογή.

Πώς να επιλέξετε

Φύλλα κρεβατιών με φύλλα εντάσεως θα πρέπει να επιλέγονται με βάση τα ακόλουθα κύρια κριτήρια.

 1. Υφάσματα Το πιο αποδεκτό υλικό για τα κλινοσκεπάσματα ήταν πάντα ένα βαμβακερό ύφασμα όπως το calico, αλλά τώρα δίνεται προτεραιότητα σε κάθε φυσικό ύφασμα, συμπεριλαμβανομένου του μετάξι, του λίνου και ακόμη και του mahra. Το χειμώνα και το καλοκαίρι, προσαρμόζονται στη θερμοκρασία του σώματος - το καλοκαίρι "δίνουν" τη δροσιά και το χειμώνα δεν "δροσίζουν". Παρά το προφανές πλεονέκτημα, τα τεχνητά υφάσματα, το βισκόζη και το μπαμπού, επίσης κέρδισαν σχετική δημοτικότητα. Με την παραγωγή υψηλής ποιότητας, τέτοια υλικά δεν είναι κατώτερα από τα φυσικά πλεκτά, αλλά έχουν μια πιο προσιτή τιμή.Τα περισσότερα συνθετικά υφάσματα έχουν όμορφη εμφάνιση και ευκολία στο πλύσιμο, αλλά μπορούν να επηρεάσουν δυσμενώς το δέρμα με παρατεταμένη ή συνεχή επαφή.
 2. Μέγεθος Φύλλα, όπως κάθε κρεβάτι, έχουν τα πρότυπα των παραγόμενων μοντέλων: το μεγαλύτερο - euromax - το βασιλικό σετ έρχεται σε 200x200 cm. διπλό σετ - ευρώ - 180x200 εκ. ένα ακόμη διπλό - μικρό - 160x200 cm? και ένα και μισό σετ με διαστάσεις 140x200 και 90x200 cm Οι διαστάσεις των φύλλων επιλέγονται σύμφωνα με τις διαστάσεις του στρώματος και ως εκ τούτου εκτός από τις τυποποιημένες διαστάσεις έχουν παραχθεί μοντέλα με άλλες διαστάσεις. Αν στο στρώμα παραμένει πολύς χώρος όταν τραβηχτεί το φύλλο, είναι καλύτερο να αλλάξετε το φύλλο, γιατί σε αυτή την περίπτωση δεν θα κρατήσει πάνω του.
 3. Το κρεβάτι επιλέγεται σύμφωνα με το σχέδιο ή το χρώμα που σας αρέσει. κατά τη διακριτική ευχέρεια του αγοραστή. Αλλά πρέπει να θυμόμαστε ότι κάθε κρεβάτι τείνει να χάσει το χρώμα του με την πάροδο του χρόνου.

Πώς να διπλώσετε

Αυτή η ερώτηση μπορεί να ακούγεται κάπως περίεργη, ειδικά όταν πρόκειται για σεντόνια. Είναι εύκολο να κατεβάσετε το συνηθισμένο φύλλο, αλλά, παράξενα, το φύλλο με ελαστική ταινία, παρά το σχήμα του αλεξίπτωτου, δεν είναι δύσκολο να διπλωθεί.

Για να το κάνετε αυτό, κάντε τα εξής:

 1. Πάρτε ένα φύλλο και στα δύο χέρια, διπλώστε στο μισό, "σπρώξτε" τις γωνίες το ένα μέσα στο άλλο.
 2. Διπλώστε ξανά το φύλλο στο μισό, συνδέοντας τις γωνίες μεταξύ τους.
 3. Διπλώστε το φύλλο σε πλάτος τριών τεμαχίων.
 4. Αναπτύξτε ξανά το φύλλο στο μισό κατά μήκος και επαναλάβετε ξανά.

  Υπάρχει ένας άλλος τρόπος αναδίπλωσης φύλλων με ελαστικό.

  1. Τοποθετήστε τα ρούχα σε μεγάλη και επίπεδη επιφάνεια όπως τραπέζι ή κρεβάτι.
  2. Οι κάτω γωνίες εισάγονται στις άνω γωνίες.
  3. Λεία άκρα με ελαστική ταινία.
  4. Το άνω μισό του φύλλου τοποθετείται σαν μια τσέπη.
  5. Το κάτω μισό φύλλο τοποθετείται στην κορυφή.
  6. Στη συνέχεια, το φύλλο διπλώνεται μερικές φορές στο μισό στο μέγεθος που χρειάζεστε.

  Η πρώτη επιλογή αναδίπλωσης είναι πιο κατάλληλη για μικρά φύλλα με ελαστική λωρίδα 160x80 ή 80x160 cm. Η διαφορά τους, παρά τα ίδια στοιχεία, είναι ότι κάθε ένα από αυτά προορίζεται για στρώματα διαφόρων μεγεθών.

  Η δεύτερη επιλογή αναδίπλωσης είναι πιο κατάλληλη για κλινοσκεπάσματα στα ακόλουθα μεγέθη: 80x200 cm, 90x200 cm, 120x200 cm, 90x190 cm. Διαφέρουν σε πολύ μεγαλύτερο μέγεθος και η δεύτερη μέθοδος τους ταιριάζει περισσότερο από την πρώτη.

  Δεν είναι εύκολο να συνηθίσετε να αναδιπλώνετε ένα τέτοιο φύλλο από την πρώτη φορά, αλλά με την πάροδο του χρόνου μπορείτε να αποκτήσετε μια καλή δεξιότητα.

  Πώς να ράψετε

  Αν δεν βρείτε ένα κατάλληλο φύλλο στα καταστήματα, είναι πολύ εύκολο να το ράψετε μόνοι σας.

   Υλικά που απαιτούνται: ύφασμα, σπείρωμα, ραπτομηχανή, κόμμι και κραγιόν για ύφασμα.

   1. Η διαδικασία ξεκινάει με την επιλογή του υφάσματος. Όπως και με τα πανικά κρεβατιού, πάντα προτεραιότητα είναι οποιοδήποτε βαμβάκι (ή άλλο φυσικό) ύφασμα.
   2. Ακολουθεί η μέτρηση των διαστάσεων του στρώματος. Από τις μετρούμενες τιμές προστίθενται από 30 έως 50 cm για το τμήμα του υφάσματος που θα ταιριάζει στις πλευρές του στρώματος. Το μοτίβο μπορεί να γίνει τόσο σε χαρτί γραφής όσο και απευθείας στη λάθος πλευρά του υφάσματος.
   3. Στη συνέχεια, το μοτίβο κόβεται και διπλώνεται δύο φορές στο μισό.
   4. Από την άκρη του μετρούμενου τετραγωνικού μεγέθους 25x25 cm και κόβουμε με ψαλίδι.
   5. Μια ραφή γίνεται σε απόσταση 2,5 εκατοστών στο στρίφωμα και ραμμένη με ραφή μηχανής κατά μήκος της εσωτερικής άκρης.
   6. Μια ελαστική ταινία εισάγεται στη ραφή με έναν πείρο.
   7. Το προϊόν είναι έτοιμο.

   Όπως μπορείτε να δείτε, κρεβάτι είναι αρκετά απλή. Σύμφωνα με τις ίδιες οδηγίες, μπορείτε επίσης να ράψετε ένα προϊόν για ωοειδές στρώμα · χρειάζεται μόνο να δημιουργήσετε ένα σχήμα ωοειδούς σχήματος.Το υπόλοιπο είναι το ίδιο.

   Κριτικές

   Οι περισσότεροι πελάτες, βέβαια, μάλλον αγοράζουν αυτό το είδος προϊόντων. Εκτός από το γεγονός ότι η διαδικασία της πλήρωσης του κρεβατιού έχει γίνει πολύ πιο εύκολη, καθώς σημειώνουν, έτσι ακόμα και αυτά τα φύλλα δεν απαιτούν προσεκτική συντήρηση. Οι καταναλωτές έχουν σημειώσει τη μάζα του ελεύθερου χρόνου, που προηγουμένως δαπανήθηκε για σιδέρωμα φύλλων.

   Από τα δευτερεύοντα μειονεκτήματα, σημειώνεται η πιθανότητα να μην αποθηκεύεται πάντα ένα τέτοιο πλυντήριο με βολικό τρόπο. Πρέπει να γεμίσετε το χέρι σας πριν ξεκινήσετε να διπλώνετε τα φύλλα σωστά.

   Τα κλινοσκεπάσματα με ένα φύλλο σε μια ελαστική ταινία εμφανίστηκαν πρόσφατα και είναι αμαρτία να μην αισθάνεστε όλη την ευκολία να το χρησιμοποιήσετε στον εαυτό σας.

   Για να μάθετε πώς να διπλώνετε σωστά το φύλλο έντασης, ανατρέξτε στο επόμενο βίντεο.

   Σχόλια
    Συντάκτης
   Πληροφορίες που παρέχονται για σκοπούς αναφοράς. Για κατασκευαστικά θέματα, συμβουλευτείτε πάντοτε έναν ειδικό.

   Αίθουσα εισόδου

   Σαλόνι

   Υπνοδωμάτιο