Alta-Profile παρακαμπτήριος: τύποι, μεγέθη και χρώματα

 Alta-Profile παρακαμπτήριος: τύποι, μεγέθη και χρώματα

Η τοποθέτηση σε παράθεση είναι σήμερα μία από τις πολλές επιλογές τελειώματος για εξωτερικά στοιχεία κτιρίων. Αυτό το υλικό που αντιμετωπίζει είναι ιδιαίτερα δημοφιλής με τους ιδιοκτήτες εξοχικών σπιτιών και εξοχικών κατοικιών.

Σχετικά με την εταιρεία

Η εταιρεία "Alta-Profile", που ειδικεύεται στην παραγωγή δεξαμενών, είναι περίπου 15 χρόνια. Κατά τη διάρκεια της προηγούμενης περιόδου, η εταιρεία κατόρθωσε να επιτύχει ένα αξιόλογο ποιοτικό πάνελ παραθύρων σε προσιτή τιμή. Η απελευθέρωση των πρώτων επιτροπών χρονολογείται από το 1999. Μέχρι το 2005, είναι δυνατό να εντοπιστεί μια σημαντική επέκταση των προτεινόμενων προϊόντων.

Η εταιρεία μπορεί να είναι υπερήφανη για τις καινοτόμες εξελίξεις της. Για παράδειγμα, το 2009, η Alta Profile κυκλοφόρησε τα πρώτα πάνελ ακρυλικής επίστρωσης στην εγχώρια αγορά ("Oak Light Premium").

Η γκάμα του κατασκευαστή περιλαμβάνει προσόψεις από PVC και υπόγειο, πρόσθετα στοιχεία, πάνελ πρόσοψης, καθώς και δομές για την οργάνωση της αποστράγγισης.

Τα πλεονεκτήματα της εταιρείας

Τα προϊόντα Alta-Profile απολαμβάνουν αξιοπρεπή εμπιστοσύνη των καταναλωτών λόγω των πλεονεκτημάτων της εταιρείας. Πρώτα απ 'όλα, είναι προϊόντα υψηλής ποιότητας και ανταγωνιστικό κόστος. Αναμφίβολα, η ποιότητα των πάνελ εξασφαλίζεται από τον έλεγχο που εκτελείται σε κάθε στάδιο παραγωγής. Τα προϊόντα που έχουν τελειώσει έχουν πιστοποιητικά πιστοποιημένα από την Gosstroy και την Gosstandart.

Όλα όσα χρειάζεστε για να ολοκληρώσετε την πρόσοψη μπορούν να αγοραστούν από αυτόν τον κατασκευαστή. Μια ευρεία γκάμα προϊόντων περιλαμβάνει διάφορους τύπους προφίλ, συμπεριλαμβανομένων των επιφανειών από πέτρα, λιθόστρωτα, ξύλινα και τούβλα. Η επένδυση με επένδυση είναι κομψή και απρόσκοπτη. Το τελευταίο εξασφαλίζεται από αξιόπιστη στερέωση του κάστρου και άψογη γεωμετρία πλαισίου.

Οι διαστάσεις των πάνελ είναι βέλτιστες για την επένδυση τυποποιημένων κτιρίων - είναι αρκετά μεγάλες και δεν παρεμποδίζουν τη μεταφορά και την αποθήκευση τους.Παρεμπιπτόντως, είναι συσκευασμένα σε ένα χιτώνιο από πολυαιθυλένιο με άκρα από κυματοειδές χαρτόνι, το οποίο αντιστοιχεί στις συστάσεις αποθήκευσης πλαισίου.

Για τα προϊόντα της, ο κατασκευαστής παρέχει εγγύηση τουλάχιστον 30 ετών, η οποία αποτελεί εγγύηση για πάνελ υψηλής ποιότητας. Λόγω των υψηλών χαρακτηριστικών απόδοσης, τα προφίλ μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε θερμοκρασίες από -50 έως + 60C. Ο κατασκευαστής παράγει πάνελ, που εστιάζονται στη λειτουργία σε σκληρές εγχώριες καιρικές συνθήκες. Η διάρκεια ζωής των πλαισίων που ορίζει ο κατασκευαστής είναι 50 χρόνια.

Οι δοκιμές που πραγματοποιήθηκαν καταδεικνύουν ότι ακόμη και μετά από 60 κύκλους ψύξης, η πλευρική τοποθέτηση διατηρεί τα λειτουργικά και αισθητικά χαρακτηριστικά της και η μηχανική βλάβη που προκαλείται δεν προκαλεί ρωγμές και θραύση των πλαισίων.

Κάτω από τα πλαίσια μπορούν να τοποθετηθούν μόνωση. Τα βέλτιστα υλικά θερμομόνωσης για τα προφίλ είναι ορυκτοβάμβακας, αφρός, αφρός πολυουρεθάνης. Λόγω της φύσης του υλικού, είναι βιοσταθερή.

Τα πλαίσια χρωμάτων αυτού του κατασκευαστή διατηρούν σκίαση καθόλη τη διάρκεια της λειτουργίας.που επιτυγχάνεται με τη χρήση ειδικής τεχνολογίας χρώσης.Τα πρόσθετα στα πάνελ προστατεύουν την τοποθέτηση βινυλίου από την καύση, ο κίνδυνος πυρκαγιάς του υλικού είναι κατηγορίας G2 (ελαφρώς καύσιμο). Οι πίνακες θα λιώσουν αλλά δεν καούν.

Τα προϊόντα της εταιρείας είναι ελαφριά και επομένως κατάλληλα για στερέωση ακόμη και σε πολυώροφες κατασκευές. Δεν εκπέμπει τοξίνες, είναι απολύτως ασφαλές για ανθρώπους και ζώα.

Τύποι και χαρακτηριστικά

Η πρόσοψη από την εταιρεία Alta-Profil παρουσιάζεται από τις ακόλουθες σειρές:

 • Αλάσκα Ένα χαρακτηριστικό των πάνελ αυτής της σειράς είναι ότι συμμορφώνονται με τα καναδικά πρότυπα (μάλλον αυστηρά) και η Pen Color (ΗΠΑ) ανέλαβε τον έλεγχο της παραγωγικής διαδικασίας. Το αποτέλεσμα είναι ένα υλικό που πληροί τις ευρωπαϊκές απαιτήσεις ποιότητας και ασφάλειας. Η παλέτα χρωμάτων έχει 9 αποχρώσεις.
 • "Block House". Η παρακαμπτήριος βινυλίου αυτής της σειράς μιμείται το στρογγυλεμένο κούτσουρο. Επιπλέον, η απομίμηση είναι τόσο ακριβής που μπορεί να διακριθεί μόνο με προσεκτικότερη εξέταση. Τα στοιχεία διατίθενται σε 5 χρώματα.
 • Σειρά Kanada Plus. Το παραπέτασμα από αυτή τη σειρά θα εκτιμηθεί από εκείνους που αναζητούν πάνελ πανέμορφων αποχρώσεων. Η σειρά πολυτελών περιλαμβάνει μια ποικιλία χρωματιστών πλαστικών προφίλ, που παράγονται σύμφωνα με τα πρότυπα που είναι αποδεκτά στον Καναδά. Οι πιο περιζήτητες συλλογές είναι το Premium και το Prestige.
 • Σειρά Quadrohouse - Πρόκειται για μια κάθετη πλαισιώσει, που χαρακτηρίζεται από τον πλούτο της παλέτας χρωμάτων: τα προφίλ είναι φωτεινά με γυαλιστερή λάμψη. Τέτοιες ομάδες σας επιτρέπουν να "τραβήξετε" οπτικά το κτίριο, για να πάρετε την αρχική επένδυση.
 • Alta Siding. Οι πίνακες αυτής της σειράς χαρακτηρίζονται από την παραδοσιακή παραγωγή, το κλασικό μέγεθος και το χρωματικό σχήμα. Αυτή η σειρά είναι η πιο δημοφιλής. Μεταξύ άλλων πλεονεκτημάτων, χαρακτηρίζονται από αυξημένη αντοχή χρώματος, λόγω της χρήσης ειδικών τεχνολογιών βαφής.
 • Εκτός από τα πάνελ βινυλίου, ο κατασκευαστής παράγει το πιο ανθεκτικό ανάλογό τους με βάση το ακρυλικό. Πρέπει επίσης να τονίσουμε τις λωρίδες για φινίρισμα με ενισχυμένα χαρακτηριστικά μόνωσης, τα οποία επιτυγχάνονται λόγω των ιδιομορφιών της παραγωγής (βασίζονται σε αφρώδες πολυβινυλοχλωρίδιο). Μιμούνται τις ξύλινες επιφάνειες και είναι σχεδιασμένες αποκλειστικά για οριζόντια εγκατάσταση. Η σειρά ονομάζεται "Alta-Bort", η εμφάνιση των πάνελ είναι "ψαροκόκαλο".
 • Εκτός από την πρόσοψη, είναι διαθέσιμη η προσθήκη γείωσης, η οποία χαρακτηρίζεται από υψηλή αντοχή και βολική για διαστάσεις τοποθέτησης.Ο κύριος σκοπός αυτών των πλαισίων είναι να βλέπει το υπόγειο τμήμα του κτιρίου, το οποίο είναι πιο ευαίσθητο στη διείσδυση στον παγετό, στην υγρασία και στις μηχανικές βλάβες. Η διάρκεια ζωής του υλικού είναι 30-50 χρόνια.

Τα προφίλ πλαισίου μπορούν να βαφτούν ή να μιμηθούν μια συγκεκριμένη επιφάνεια.

Τα πιο δημοφιλή είναι αρκετές υφές.

 • Πλακάκια πρόσοψης. Μιμείται κεραμίδι με λεπτές γέφυρες ανάμεσα σε κεραμίδια, τα οποία είναι τετράγωνα και ορθογώνια.
 • Canyon Σύμφωνα με τα εξωτερικά χαρακτηριστικά του, το υλικό είναι πανομοιότυπο με τη φυσική πέτρα · είναι ανθεκτικό στις επιδράσεις χαμηλών θερμοκρασιών, υπεριώδους ακτινοβολίας.
 • Γρανίτης Λόγω της μάλλον τραχιάς επιφάνειας, δημιουργείται μίμηση φυσικής πέτρας
 • Τούβλο Απομίμηση κλασικού πλινθώματος, ηλικίας ή παραλλαγής κλίνκερ.
 • "Αντίκες τούβλο". Mimics αντίκες υλικό. Τα τούβλα σε αυτή την έκδοση είναι κάπως μακρύτερα από ό, τι στη σειρά "Brick". Μπορεί να έχουν μια ηλικία εμφάνιση, μια σκόπιμη παραβίαση της γεωμετρίας.
 • Stone Το υλικό είναι παρόμοιο με το "Canyon", αλλά έχει ένα λιγότερο έντονο σχέδιο ανακούφισης.
 • Βραχώδης πέτρα Αυτό το φινίρισμα φαίνεται ιδιαίτερα εντυπωσιακό σε μεγάλες περιοχές.
 • Λαστιχένια πέτρα. Εξωτερικά, το υλικό είναι παρόμοιο με το να αντιμετωπίζει μεγάλες ακατέργαστες λιθόστρωτες.

Μεγέθη και χρώματα

Το μήκος των πλαισίων "Alta Profile" κυμαίνεται μεταξύ 3000 και 3660 mm. Τα συντομότερα είναι τα προφίλ της σειράς Alta-Bord - οι διαστάσεις τους είναι 3000x180x14 mm. Πολύ μεγάλο πάχος λόγω του γεγονότος ότι τα πάνελ έχουν υψηλές θερμομονωτικές ιδιότητες.

Τα μεγαλύτερα πάνελ μπορούν να βρεθούν στις σειρές Alta Siding και Kanada Plus. Οι παράμετροι των πάνελ είναι οι ίδιες και αποτελούν 3660 × 230 × 1,1 mm. Με την ευκαιρία, η Kanada Plus είναι μια ακρυλική παρακαμπτήριος.

Τα πάνελ της σειράς Blockhouse έχουν μήκος 3010 mm με πάχος 1,1 mm. Το πλάτος του υλικού ποικίλλει: για πάνελ ενιαίας θραύσης - 200 ml, για πάνελ δύο καταγμάτων - 320 mm. Ταυτόχρονα, τα πρώτα είναι κατασκευασμένα από βινύλιο, τα τελευταία είναι ακρυλικά.

Το κατακόρυφο προφίλ Quadrohouse παρουσιάζεται σε βινυλική και ακρυλική έκδοση και έχει παραμέτρους 3100x205x1.1 mm.

Όσον αφορά το χρώμα, οι συνήθεις λευκές, γκρι, καπνιστές, μπλε αποχρώσεις μπορούν να βρεθούν στη σειρά Alta Profile. Ευγενείς και ασυνήθιστες αποχρώσεις φράουλας, ροδάκινου, χρυσού, φιστικιού χρώματος παρουσιάζονται στο "Kanada Plus", το Quadrohouse και το "Alta-board". Τα κούτσουρα που έχουν προσομοιωθεί από τη σειρά Blockhouse έχουν μια σκιά ελαφριάς βελανιδιάς, καφέ-κόκκινου (δίχρωμη παρακαμπτήριος), μπεζ, ροδακινιάς και χρυσού (αναλογικό).

Η πλευρική τοποθέτηση των σολών παρουσιάζεται από 16 συλλογές, ενώ το πάχος ενός προφίλ ποικίλει σε 15-23 mm. Εξωτερικά, το υλικό είναι ορθογώνιο - αυτή η μορφή είναι η πιο κατάλληλη για την αντιμετώπιση του υπογείου. Το πλάτος κυμαίνεται από 445-600 mm.

Για παράδειγμα, η συλλογή "Brick" έχει πλάτος 465 mm και το "Rocky Stone" έχει πλάτος 448 mm. Ελάχιστο θεωρούν το μήκος των πάνελ υπογείων "Canyon" (1158 mm), και το μέγιστο - το μήκος του προφίλ "Clinker τούβλο", το οποίο είναι ίση με 1217 mm. Το μήκος των υπόλοιπων τύπων πλαισίων ποικίλει μέσα στις καθορισμένες τιμές. Με βάση το μέγεθος, είναι δυνατό να υπολογιστεί η επιφάνεια ενός πίνακα βάσης - είναι 0,5-0,55 τετραγωνικά μέτρα. m. Δηλαδή, η διαδικασία εγκατάστασης θα είναι αρκετά λειτουργική.

Πρόσθετα στοιχεία

Κάθε σειρά πάνελ έχει τα δικά της πρόσθετα στοιχεία - γωνίες (εξωτερικές και εσωτερικές), διαφορετικά προφίλ. Κατά μέσο όρο, κάθε σειρά έχει 11 στοιχεία. Το μεγάλο πλεονέκτημα είναι η δυνατότητα επιλογής του χρώματος των τελειωτικών πλαισίων στη σκιά του πλαισίου.

Όλα τα εξαρτήματα για μαρκαδόρο "Alta-Profile" μπορούν να χωριστούν σε 2 ομάδες.

 • "Άλτα-βαθμού." Περιλαμβάνει αξεσουάρ για παρακαμπτήριος και μεμβράνη για φράγμα υδρατμών.Αυτά περιλαμβάνουν στοιχεία για την τοποθέτηση πλαισιωτικών πλαισίων, μονωτικών υλικών, κιβωτίων.
 • "Alta Decor". Περιλαμβάνει στοιχεία φινιρίσματος: γωνίες, λωρίδες, περσίδες, πλαγιές.

Πρόσθετα στοιχεία περιλαμβάνουν επίσης προβολείς - πίνακες για την τοποθέτηση των στεκαριών ή για το φινίρισμα των οροφών στις βεράντες. Το τελευταίο μπορεί να έχει μερική ή πλήρη διάτρηση.

Συνέλευση

Η τοποθέτηση πλαισίων πλαισίωσης από την Alta Provil δεν έχει χαρακτηριστικά: οι πίνακες είναι τοποθετημένοι ακριβώς όπως οποιοσδήποτε άλλος τύπος πλαισιώσεως.

Πρώτα απ 'όλα, ένα ξύλινο ή μεταλλικό πλαίσιο είναι εγκατεστημένο κατά μήκος της περιμέτρου του κτιρίου. Με την ευκαιρία, μεταξύ των προϊόντων της μάρκας μπορείτε να βρείτε ένα ειδικό πλαστικό κλουβί. Το πλεονέκτημά του είναι η ακονισμένη δομή κάτω από το πάνελ "Alta-Profile", δηλαδή η βάση τοποθέτησης θα είναι βολική και γρήγορη.

Τα προφίλ μεταφοράς προσαρτώνται στο κιβώτιο. Στη συνέχεια, γίνεται η σήμανση για την τοποθέτηση στηρίξεων από σχήματος U από μέταλλο. Το επόμενο βήμα είναι η τοποθέτηση βραχιόνων και μεταλλίων, ο σχεδιασμός γωνιών και πλαγιών. Τέλος, σύμφωνα με την προτεινόμενη οδηγία, τοποθετούνται πάνελ PVC.

Η πλαισιωτική τοποθέτηση δεν φορτώνει το θεμέλιο του κτιρίου, καθώς είναι κατάλληλο και για την αντιμετώπιση ενός ερειπωμένου σπιτιού, χωρίς να χρειάζεται ενίσχυση του θεμελίου.Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για πλήρη ή μερική επένδυση, επισημαίνοντας ορισμένα δομικά στοιχεία. Λόγω της παρουσίας μιας μεγάλης συλλογής πρόσθετων στοιχείων, είναι δυνατή η επένδυση ακόμη και των δομών των φανταχτεριών σχημάτων.

Φροντίδα

Δεν απαιτείται ειδική φροντίδα για την τοποθέτηση κατά τη διάρκεια της λειτουργίας. Κατά κανόνα, κατά τη διάρκεια των βροχών συμβαίνει αυτοκαθαρισμός των επιφανειών. Αυτό είναι ιδιαίτερα αισθητό στην κάθετη παρακαμπτήριος - το νερό, δεν συναντά εμπόδια με τη μορφή αυλακώσεων και προεξοχών, ρέει από πάνω προς τα κάτω. Κατά την ξήρανση στο υλικό δεν παραμένουν λεκέδες και "ίχνη".

Εάν είναι απαραίτητο, μπορείτε να πλύνετε τους τοίχους με νερό και σφουγγάρι ή χρησιμοποιήστε έναν εύκαμπτο σωλήνα. Με ισχυρή ρύπανση, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα συνήθη απορρυπαντικά - ούτε το ίδιο το υλικό ούτε η σκιά του θα υποστούν.

Είναι δυνατόν να καθαριστούν οι επιφάνειες που έχουν ελασματοποιηθεί με παρακαμπτήριος σε οποιαδήποτε στιγμή κατά τη διάρκεια της ρύπανσης τους.

Κριτικές

Αναλύοντας τις ανασκοπήσεις εκείνων που χρησιμοποίησαν το Alta-Profile siding, μπορεί να τονιστεί ότι οι πελάτες σημειώνουν την υψηλή ακρίβεια των αυλακώσεων και τη γεωμετρία των πλαισίων. Λόγω αυτής της εγκατάστασης χρειάζεται λίγο χρόνο (για αρχάριους - λιγότερο από μία εβδομάδα), και η εμφάνιση του κτιρίου είναι τέλεια.

Εκείνοι που γράφουν για τη διακόσμηση παλιών σπιτιών με ανομοιογενείς τοίχους, σημειώνουν ότι ακόμα και με τέτοιες αρχικές επιλογές, το τελικό αποτέλεσμα ήταν άξιος. Αυτό είναι το πλεονέκτημα όχι μόνο της γεωμετρικής ακρίβειας των πάνελ, αλλά και των πρόσθετων στοιχείων.

Για να μάθετε πώς να εγκαταστήσετε τα μπροστινά πάνελ Alta-Profil, ανατρέξτε στο παρακάτω βίντεο.

Σχόλια
 Συντάκτης
Πληροφορίες που παρέχονται για σκοπούς αναφοράς. Για κατασκευαστικά θέματα, συμβουλευτείτε πάντοτε έναν ειδικό.

Αίθουσα εισόδου

Σαλόνι

Υπνοδωμάτιο