Vinyl block house house: χαρακτηριστικά και οφέλη

Τα κλασικά ξύλινα σπίτια αποτελούσαν πάντα προτεραιότητα για τους προγραμματιστές. Η εμφάνισή τους μιλάει από μόνη της. Είναι άνετα και άνετα. Πολλοί άνθρωποι ονειρεύονται να έχουν μια ξύλινη εξοχική κατοικία, αλλά αυτό δεν είναι τόσο εύκολο. Για να το φτιάξετε, πρέπει να ξεπεράσετε μια σειρά δυσκολιών, που κυμαίνονται από την επιλογή ενός ξύλινου σπιτιού και τελειώνουν με το εξωτερικό τελείωμα.

Βινύλιο παρακαμπτήριος μπορεί να ονομαστεί ένας από τους κλασικούς τύπους εξωτερική περιποίηση. Αλλά είναι τόσο συνηθισμένο ότι με τη χρήση του, στερείτε το σπίτι σας από ένα μεμονωμένο ύφος. Οι παραγωγοί παρακαμπτήριων έχουν αποφασίσει να συμβαδίσουν με τις ώρες και έχουν αναπτύξει ένα εντελώς νέο μοντέλο πάνελ επένδυσης.

Πρόκειται για ένα βινυλίου μπλοκ που δημιουργεί μια μίμηση ενός ξύλινου σπιτιού. Έχει σκεφτεί μέσω όλων των τεχνικών λεπτομερειών και στοιχείων, οπότε δεν είναι δύσκολο να το τοποθετήσετε. Το αποτέλεσμα είναι ένα σπίτι νέων σύγχρονων υλικών που προστατεύουν τις παραδόσεις του παρελθόντος.

Παραγωγή

Ένα μπλοκ σπίτι είναι ένα τοίχωμα τοίχου από πολυβινυλοχλωρίδιο, που μιμείται το σχήμα ενός κορμού ή μια ξύλινη ράβδο.

Κατασκευάζονται με συνεξώθηση - εξαναγκασμό τετηγμένων υλικών μέσω ενός εξωθητήρα. Η ιδιαιτερότητά της έγκειται στο γεγονός ότι χρησιμοποιούνται δύο ανόμοιες ουσίες. Στο τέλος της διαδικασίας, λαμβάνεται ένα προφίλ που έχει πολλές ιδιότητες. Αποτελείται από δύο στρώματα. Το πρώτο στρώμα καταλαμβάνει περίπου το 80% του συνόλου του προϊόντος, το δεύτερο παίζει το ρόλο ενός διακοσμητικού στοιχείου. Το εσωτερικό στρώμα έχει το φόρτο εργασίας και είναι υπεύθυνο για τη γεωμετρία του προφίλ.

Το ακρυλικό συστατικό δίνει την αντίσταση στην επιφάνεια, προστατεύει από τις εξωτερικές επιδράσεις του περιβάλλοντος και δίνει επίσης το χρώμα στο προϊόν. Η επιλογή του χρώματος μπορεί να ρυθμιστεί προσθέτοντας διαφορετική ποσότητα χρωστικής ουσίας.

Το πάχος του προϊόντος είναι 1,1 mm. Στην κατασκευή του πλαισίου που χρησιμοποιείται σκόνη βινυλίου, έτσι ώστε η επίστρωση έχει μια ομοιόμορφη δομή και το ίδιο χρώμα σε ολόκληρη την επιφάνεια.

Οφέλη

 • Χαρακτηρίζεται από υψηλό επίπεδο αντοχής του υλικού σε εξωτερικές επιδράσεις με εφαρμογή δύναμης. Είναι ανθεκτικό στο εφαρμοζόμενο φορτίο κλονισμού.
 • Η σύνθεση του PVC έχει πολλά πλεονεκτήματα. Δεν αποσυντίθεται, δεν σαπίζει, δεν υφίσταται διάβρωση. Το πιο σημαντικό είναι ότι είναι φιλικό προς το περιβάλλον. Η ακρυλική επιφάνεια εξαλείφει την εμφάνιση μικροοργανισμών στην επιφάνεια. Τα ποντίκια και οι αρουραίοι δεν θα βλάψουν την επικάλυψη.
 • Η σύνθεση του μίγματος για συνεξώθηση περιλαμβάνει πρόσθετα φωτιάς. Μειώνουν την παραγωγή καπνού σε περίπτωση πυρκαγιάς.
 • Το εύρος θερμοκρασίας λειτουργίας του πλαισίου από -50 ° C έως + 50 ° C. Δηλαδή, στις κλιματολογικές μας συνθήκες, μπορεί να χρησιμοποιηθεί παντού.
 • Ανθεκτικότητα σε υπεριώδη ακτινοβολία, το χρώμα παραμένει το ίδιο με τον προορισμό του κατασκευαστή. Δεν φοβάται τις βροχοπτώσεις. Μια τέτοια κάλυψη με ελάχιστη φροντίδα θα διαρκέσει περισσότερο από μισό αιώνα.
 • Το βάρος του τελικού προϊόντος είναι σχετικά μικρό, επομένως δεν έχει καμία επίδραση στο φορτίο της βάσης του σπιτιού και στους τοίχους. Κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης χρησιμοποιούνται κοινά εργαλεία, επομένως δεν χρειάζεται να προσλαμβάνετε εξειδικευμένους εργαζόμενους, κάτι που μπορεί να οδηγήσει σε επιπλέον κόστος. Αρκετή μικρή ομάδα κατασκευαστών, που κάνουν γρήγορα και αποτελεσματικά την εργασία.
 • Ο τύπος πλαισιώσεως είναι καλός για τις αεριζόμενες προσόψεις του συστήματος συσκευών.Επιπλέον, οι τοίχοι μπορούν να μονωθούν και να ηχομονωθούν. Αυτό επιτρέπει τον σχεδιασμό του συστήματος. Έτσι, το σπίτι θα είναι ακόμα καλύτερο και θα ζεσταθεί.
 • Τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό, το πλαστικό μπλοκ σπίτι καλύπτει τα ελαττώματα των τοίχων. Εάν υπάρχει πτώση στους βαθμούς ή η κλίση δεν έχει σχεδιαστεί σωστά και είναι αδύνατο να επιδιορθωθεί, η παρακαμπτήριος θα έρθει στη διάσωση.

Για όλα τα πλεονεκτήματά του, το υλικό έχει αρκετά μειονεκτήματα. Για παράδειγμα, δεν καίγεται, αλλά λιώνει κοντά σε μια ανοικτή φλόγα. Η οικοδομική μονάδα βινυλίου δεν παρέχει πρόσθετη μόνωση προσόψεων.

Διαστάσεις

Υπάρχουν πολυκατοικίες διαφορετικών τύπων και μεγεθών.

Τυποποιημένες πλάκες, σε εμφάνιση που μοιάζουν με ξύλινο ξύλο:

 • πλάτος - 180 mm.
 • πλάτος - 250 mm.

Είναι κατάλληλα για εξωτερική χρήση.

Οι λαμέλες μοιάζουν με δύο δίδυμες κούτσουρες:

 • πλάτος - 120 mm.
 • πλάτος - 150 mm.

Έχει ήδη τη δυνατότητα χρήσης σε εσωτερικούς χώρους. Το μήκος κυμαίνεται από 3 έως 3,81 μέτρα.

Η εμφάνιση του σπιτιού είναι παρόμοια σε δομή με το φυσικό ξύλο. Το χρώμα επιλέγεται από τον πελάτη σύμφωνα με το γούστο σας.

Κατά κανόνα, πρόκειται για φυσικές αποχρώσεις. Αλλά η σύγχρονη τεχνολογία σας επιτρέπει να αλλάξετε τη συνήθη σκιά του ξύλου και υπάρχουν χρώματα όπως η λευκασμένη βελανιδιά ή το μπρούντζο καρυδιά.

Οι γλίστρες στεγών τοποθετούνται μία προς μία και ασφαλίζονται στη θέση τους. Επομένως, η τοποθέτησή τους είναι πολύ απλή. Για να επισυνάψετε τον καμβά στο κιβώτιο, θα χρειαστείτε πρόσθετες λωρίδες, οι οποίες παρέχουν οπές στερέωσης.

Χωρίς αποτυχία, ο κατασκευαστής παρακαμπτήριων έχει μια σειρά πρόσθετων εξαρτημάτων. Για παράδειγμα, ταινίες ανέμου, εξωτερικές και εσωτερικές γωνίες, αρχικά προφίλ, αρθρωτές σχάρες, φινίρισμα, παράθυρο. Είναι κατασκευασμένα στο ίδιο χρώμα με το παρακαμπτήριος. Το μήκος τους αντιστοιχεί στο μήκος του πίνακα.

Βήματα εγκατάστασης

Για την οροφή βινυλίου, μπορείτε να εφαρμόσετε τις ίδιες οδηγίες εγκατάστασης όπως και για τις συνηθισμένες παρατάξεις. Πριν από την εργασία πρέπει να διαβάσετε τις οδηγίες εγκατάστασης.

Το πρώτο βήμα είναι η προετοιμασία των τοίχων και άλλων επιφανειών. Για το σκοπό αυτό, το κιβώτιο τοποθετείται πάνω τους. Μπορεί να είναι ξύλινα ή μεταλλικά. Τα στοιχεία τοποθετούνται σε κοντινή απόσταση 400 mm. Χάρη στο κιβώτιο, μπορείτε να εγκαταστήσετε επιπλέον τη μόνωση και να αυξήσετε τη θερμομόνωση της δομής. Ο σχεδιασμός του πλέγματος επιτρέπει να δημιουργηθεί ένα κενό μεταξύ του τοίχου και των συνδετήρων, πράγμα που σημαίνει ότι θα αερίζεται και ότι θα αποκλείεται η εμφάνιση συμπυκνώματος.

Αν θέλετε να στεγανοποιήσετε τους τοίχους, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα φράγμα ατμών και ένα φράγμα αιολικής ενέργειας. Πρόκειται για ειδικές ταινίες, κάθε μία από τις οποίες εκτελεί τη λειτουργία της.

Συνιστάται να τηρείτε ορισμένα στάδια εγκατάστασης. Αρχικά, οι γραμμές εκκίνησης και τερματισμού είναι σταθερές. Κατόπιν τοποθετήστε τις γωνίες στα παράθυρα και τις πόρτες, στερεώστε τις εσωτερικές και εξωτερικές γωνίες. Για να κολλήσετε τα πλαίσια μεταξύ τους, ίσως χρειαστεί μια σιδηροτροχιά σύνδεσης. Το σύνολο των πτερυγίων πηγαίνει από κάτω προς τα πάνω.

Οποιοδήποτε υλικό λόγω μεταβολών της θερμοκρασίας υπόκειται σε διάφορους βαθμούς παραμόρφωσης ή επέκτασης. Ο σταθερός καμβάς δεν πρέπει να είναι πλήρως σταθερός. Συνδετήρες δεν χρειάζεται να σφίξετε μέχρι να σταματήσει, οι εμπειρογνώμονες συστήνουν να μην τους περιστρέψετε μια στροφή. Εάν χρησιμοποιούνται νύχια, τότε η απόσταση μεταξύ της κεφαλής και της βάσης πρέπει να είναι περίπου 1 mm.

Στα πλαϊνά διάκενα πρέπει να αφήσετε περίπου 5 mm χώρου για τη φυσική διαστολή και συστολή του υλικού. Το χειμώνα, η απόσταση πρέπει να αυξηθεί σε 1 cm.

Είναι απαραίτητο να σφυρίσετε τα νύχια και να βιδώσετε κοχλίες κάθετα στη βάση και να χρησιμοποιήσετε μόνο το γαλβανισμένο ή ανοδιωμένο εξάρτημα.

Ο αρχικός πίνακας παγιδεύεται στο προφίλ εκκίνησης, οι ακόλουθοι πίνακες συνδέονται με τον πρώτο και ούτω καθεξής.

Στο τελείωμα που διακοσμητικές γωνίες, ταινίες αέρα.

Εργαλεία

 • σφυρί, χειρόγραφο, μέτρο ταινιών, επίπεδο,
 • ηλεκτρικό πριόνι?
 • ψαλίδια για μέταλλο.
 • διάτρητης διάτρησης για οπές στερέωσης.
 • εγκοπή εγκοπής.
 • εργαλείο για την αποσυναρμολόγηση των πάνελ.

Πώς να επιλέξετε;

Εάν θέλετε το σπίτι σας να ληφθεί από μακριά για ένα σπίτι από φυσικό ξύλο, ακολουθήστε ορισμένους κανόνες:

 • Είναι απαραίτητο να αναλύσετε προσεκτικά την αγορά, να διαβάσετε πληροφορίες σχετικά με τους κατασκευαστές, να δείτε τα καλύτερα δείγματα. Η χρωματική παλέτα των εταιρειών είναι αρκετά διαφορετική και για να είναι ευχάριστη στο μάτι, δώστε μεγαλύτερη προσοχή στην επιλογή.
 • Να προσέχετε πάντα την εμφάνιση. Τα πάνελ πρέπει να έχουν ομοιόμορφο χρώμα, απολύτως απαγορευμένες λεκέδες ή άλλες αποχρώσεις, εκτός από τις αναφερόμενες. Η επιφάνεια του πλαισίου πρέπει να επαναλαμβάνει την υφή του ξύλου. Όσο καλύτερα γίνεται αυτό, τόσο πιο φυσικό θα είναι η διακόσμηση.
 • Οι οπές για την τοποθέτηση πρέπει να είναι κομψές. Σε σχήμα, μοιάζουν με ωοειδή. Αυτή είναι μια ειδική τεχνική λύση για να διασφαλιστεί ότι η επικάλυψη δεν είναι στατική.
 • Οι έμπειροι οικοδόμοι συμβουλεύουν να επιλέξουν γνωστές εταιρείες που εργάζονται στην αγορά εδώ και χρόνια.

Τιμή

Εκείνοι που συναντούν σύνθετες κατασκευές για πρώτη φορά καταλαβαίνουν πόσο δαπανηρή είναι. Οι αγοραστές ανησυχούν πάντα για την τιμή. Αλλά αυτή η προσέγγιση είναι ριζικά λανθασμένη.Πρέπει να σκεφτείτε την ποιότητα και την απόδοση. Η χαμηλής ποιότητας πολυκατοικία μπορεί να χαλάσει το βλέμμα του σπιτιού. Η εμπρόσθια και η πίσω πλευρά του ελάσματος πρέπει να είναι της ίδιας απόχρωσης. Εάν δεν συμβαίνει αυτό, τότε έχετε δείγμα κακής ποιότητας.

Η τιμή του υλικού κυμαίνεται από 200 έως 900 ρούβλια ανά 1 m2. Σε αυτή την τιμή θα πρέπει να προσθέσετε το κόστος εργασίας. Αυτό εξακολουθεί να είναι κατά μέσο όρο περίπου 300 ρούβλια.

Οι ακόλουθοι παράγοντες επηρεάζουν την τιμή:

 • ποιότητα των επιδόσεων ·
 • πολύπλοκη εγκατάσταση.
 • εποχικότητα ·
 • ποσό της εργασίας.

Το Vinyl Block είναι ένα νέο είδος διακόσμησης που κερδίζει γρήγορα τη δημοτικότητα, ειδικά σε περιοχές όπου προτιμώνται ξύλινα σπίτια.

Το σχήμα του ακολουθεί το σχήμα ξύλινων κορμών και αυτό είναι το κύριο πλεονέκτημά του. Αυτός αντικαθίσταται από απρόσωπη πρότυπο πίνακα πλαισιώσει και να δίνει την κατοικία περισσότερο αισθητική εμφάνιση.

Ο κύριος σκοπός του είναι:

 • βελτιώνει την εξωτερική αντίληψη της εμφάνισης του σπιτιού.
 • μάσκες ελαττώματα των τοίχων με μικρή προσπάθεια?
 • εμποδίζει την είσοδο των βροχοπτώσεων και της υγρασίας από έξω.
 • με τη βοήθεια του θερμαίνουν το σπίτι - κάτω από μια παρακαμπτήριος βάζουν μια θερμάστρα.

Χωρίς μεγάλη προσπάθεια θα έχετε ένα μοντέρνο, ζεστό, όμορφο σπίτι. Μια ποικιλία χρωμάτων θα είναι επωφελής για να το επισημάνει σε σχέση με τα πρότυπα τελειώματα.Οι αναθεωρήσεις αυτού του υλικού φινιρίσματος είναι μόνο θετικές.

Εγκατάσταση βινυλικού πλαισίου "block house", δείτε το παρακάτω βίντεο.

Σχόλια
 Συντάκτης
Πληροφορίες που παρέχονται για σκοπούς αναφοράς.Για κατασκευαστικά θέματα, συμβουλευτείτε πάντοτε έναν ειδικό.

Αίθουσα εισόδου

Σαλόνι

Υπνοδωμάτιο