Cedral siding: πλεονεκτήματα, χρώματα και χαρακτηριστικά εγκατάστασης

 Cedral siding: πλεονεκτήματα, χρώματα και χαρακτηριστικά εγκατάστασης

Πάνελ τσιμέντου ινών Cedral ("Kedral") είναι ένα δομικό υλικό που προορίζεται για το φινίρισμα προσόψεων κτιρίων. Συνδυάζει την αισθητική του φυσικού ξύλου και τη δύναμη του σκυροδέματος. Η επένδυση της νέας γενιάς έχει ήδη κερδίσει την εμπιστοσύνη εκατομμυρίων καταναλωτών σε όλο τον κόσμο. Με τη χρήση αυτής της παρακαμπτήριάς, είναι δυνατόν όχι μόνο να μετασχηματιστεί το σπίτι, αλλά και να εξασφαλιστεί η προστασία του από δυσμενείς καιρικές επιπτώσεις.

Χαρακτηριστικά και πεδίο εφαρμογής

Το Cedral παρακαμπτήριος χρησιμοποιεί ίνες κυτταρίνης, τσιμέντο, πρόσθετα ορυκτών, χαλαζιακή άμμο και νερό. Αυτά τα συστατικά αναμιγνύονται και υποβάλλονται σε θερμική επεξεργασία.Το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικά ανθεκτικό και ανθεκτικό στα φορτία ισχύος του προϊόντος. Το περίβλημα είναι διαθέσιμο με τη μορφή μακριών πάνελ. Η επιφάνεια τους καλύπτεται με ένα εξειδικευμένο προστατευτικό στρώμα που προστατεύει το υλικό από αρνητικές εξωτερικές επιδράσεις. Τα πάνελ μπορούν να έχουν ομαλή ή ανάγλυφη υφή.

Το κύριο χαρακτηριστικό της επιμετάλλωσης Kedral είναι η απουσία αλλαγών θερμοκρασίας, λόγω των οποίων επιτυγχάνεται μακρά διάρκεια ζωής των προϊόντων.

Χάρη σε αυτή την ιδιότητα, τα πάνελ μπορούν να εγκατασταθούν ανεξάρτητα από την εποχή. Ένα άλλο χαρακτηριστικό του πλαισίου περιλαμβάνει το πάχος του: είναι 10 mm. Το μεγάλο πάχος προκαλεί ιδιότητες υψηλής αντοχής του υλικού, ενώ η αντίσταση στις λειτουργίες κρούσης και ενίσχυσης διασφαλίζει την παρουσία ινών κυτταρίνης.

Το περίβλημα Cedral χρησιμοποιείται για τη δημιουργία αεριζόμενων προσόψεων. Σας επιτρέπει να αλλάξετε γρήγορα το βλέμμα των σπιτιών ή εξοχικών σπιτιών. Πάνελ είναι επίσης δυνατό να εκδώσει φράχτες, καμινάδες.

Είδη

Η εταιρεία παράγει 2 γραμμές από ίνες τσιμέντου:

 • "Kedral";
 • Cedral Click.

  Τα πάνελ κάθε τύπου έχουν κανονικό μήκος (3600 mm), αλλά διαφορετικές ενδείξεις πλάτους και πάχους. Το περίβλημα σε μία και στη δεύτερη γραμμή διατίθεται σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων. Ο κατασκευαστής προσφέρει μια επιλογή τόσο ελαφρών προϊόντων όσο και υλικών σε σκούρα χρώματα (μέχρι 30 διαφορετικές αποχρώσεις). Κάθε τύπος προϊόντος διακρίνεται από τη φωτεινότητα και τον πλούτο των χρωμάτων.

  Η κύρια διαφορά μεταξύ των πάνελ "Kedral" και "Kedral Click" είναι στη μέθοδο εγκατάστασης.

  Τα προϊόντα του πρώτου τύπου αλληλεπικαλύπτονται σε ένα υποσύστημα κατασκευασμένο από ξύλο ή μέταλλο. Σταθερό με βίδες ή διατρυπημένα καρφιά. Cedral Click στερεώστε την άρθρωση στην άρθρωση, χάρη στην οποία είναι δυνατή η τοποθέτηση ενός τέλεια λείου ιστού χωρίς προεξοχές και κενά.

  Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα

  Το περίβλημα Cedral fiber cement είναι η καλύτερη εναλλακτική λύση για το φινίρισμα ξύλου. Αυτή η παρακαμπτήριος ξεπερνάει έναν φυσικό κέδρο στα τεχνικά χαρακτηριστικά και τις λειτουργικές ιδιότητες.

  Το να προτιμάτε τα πάνελ Kedral αξίζει τον κόπο για διάφορους λόγους.

  • Ανθεκτικότητα Το κύριο συστατικό του προϊόντος είναι το τσιμέντο. Σε συνδυασμό με ενισχυτικές ίνες, δίνει δύναμη στο υλικό. Ο κατασκευαστής εγγυάται ότι τα προϊόντα του θα διαρκέσουν τουλάχιστον 50 χρόνια χωρίς απώλεια της απόδοσής τους.
  • Αντίσταση στο ηλιακό φως και τις βροχοπτώσεις. Για χρόνια, η τοποθέτηση σε ίνες τσιμέντου θα ευχαριστήσει τους ιδιοκτήτες με παρθένα ζουμερά και κορεσμένα χρώματα.
  • Οικολογική καθαρότητα. Το οικοδομικό υλικό κατασκευάζεται από φυσικά συστατικά. Δεν εκπέμπει βλαβερές ουσίες κατά τη λειτουργία.
  • Αντοχή στη φωτιά Το υλικό δεν θα λιώσει σε περίπτωση πυρκαγιάς.
  • Αντοχή στις μυκητιασικές λοιμώξεις. Λόγω του γεγονότος ότι το δέρμα έχει υδατοαπωθητικές ιδιότητες, αποκλείονται οι κίνδυνοι μούχλας στην επιφάνεια ή μέσα στο υλικό.
  • Γεωμετρική σταθερότητα. Σε υπερβολικά χαμηλές ή υψηλές θερμοκρασίες, το περίπτερο διατηρεί τις αρχικές του διαστάσεις.
  • Εύκολη εγκατάσταση. Διαθέτοντας οδηγίες εγκατάστασης, μπορείτε να εγκαταστήσετε τους πίνακες με τα χέρια σας και να μην καταφύγετε στη βοήθεια επαγγελματιών τεχνιτών.
  • Μεγάλη ποικιλία χρωμάτων. Η σειρά προϊόντων περιλαμβάνει προϊόντα κλασικών αποχρώσεων πρόσοψης (φυσικό ξύλο, ξύλο wenge, καρυδιάς), καθώς και πρωτότυπες και μη τυποποιημένες επιλογές (κόκκινη γη, ξύλο άνοιξη, σκοτεινό ορυκτό).

   Μην ξεχάσετε τα μειονεκτήματα της παρακαμπτήριάς. Τα μειονεκτήματα περιλαμβάνουν μια μεγάλη μάζα προϊόντωνλόγω του οποίου είναι αναπόφευκτο να δημιουργηθεί ένα υψηλό φορτίο στις δομές στήριξης της κατασκευής. Επίσης, τα μειονεκτήματα μπορούν να διακριθούν από το υψηλό κόστος του υλικού.

   Προετοιμασία για την εγκατάσταση

   Η εγκατάσταση του υλικού επένδυσης περιλαμβάνει αρκετά βήματα. Το πρώτο είναι προπαρασκευαστικό. Πριν από την εγκατάσταση του πλαισίου θα πρέπει να προετοιμάσει προσεκτικά τον τοίχο. Οι πέτρινες επιφάνειες καθαρίζονται, οι ανωμαλίες εξαλείφονται. Μετά από αυτό, οι τοίχοι πρέπει να καλύπτονται με ένα μίγμα εδάφους. Οι επιφάνειες ξύλου πρέπει να υποβάλλονται σε αντισηπτική επεξεργασία και να καλύπτονται με μεμβράνη.

   Το επόμενο στάδιο περιλαμβάνει την τοποθέτηση των σανίδων και της μόνωσης. Το υποσύστημα περιλαμβάνει οριζόντιες και κατακόρυφες ράβδους, προ-εμποτισμένες με αντισηπτική σύνθεση. Αρχικά, τα οριζόντια προϊόντα στερεώνονται στο φέρον τοίχο με καρφιά ή βίδες. Το κιβώτιο πρέπει να τοποθετηθεί σε βήματα των 600 mm. Ο χώρος μεταξύ των οριζόντιων ράβδων πρέπει να τοποθετηθεί ορυκτοβάμβακας ή άλλη μόνωση (το πάχος του μονωτήρα πρέπει να είναι το ίδιο με το πάχος της δοκού).

   Ακολουθεί η τοποθέτηση κάθετων ράβδων πάνω από την οριζόντια. Για τις πλάκες από ίνες τσιμέντου συνιστάται να αφήσετε κενό αέρα 2 cm,για να αποφύγετε τον κίνδυνο συμπύκνωσης στον τοίχο κάτω από το δέρμα.

   Το επόμενο βήμα είναι η εγκατάσταση του προφίλ εκκίνησης και πρόσθετων στοιχείων. Για την εξάλειψη των κινδύνων διείσδυσης τρωκτικών και άλλων παρασίτων κάτω από το δέρμα, στερεώστε το διάτρητο προφίλ γύρω από την περίμετρο του κτιρίου. Στη συνέχεια τοποθετείται μίζα προφίλ, χάρη στην οποία είναι δυνατόν να ρυθμίσετε τη βέλτιστη κλίση του πρώτου πίνακα. Ακολουθεί η στερέωση των γωνιακών στοιχείων. Μετά πεδίο αρθρώσεις υποκατασκευή (ράβδων) τίθεται ταινία EPDM.

   Λεπτομέρειες εγκατάστασης

   Για τον καθορισμό των τσιμεντοσανίδες απαιτούν βίδες Cedral και κατσαβίδι. Συλλέξτε το πανί προς τα πάνω. Το πρώτο πάνελ πρέπει να τοποθετηθεί στο προφίλ εκκίνησης. Η επικάλυψη δεν πρέπει να είναι μικρότερη από 30 mm.

   Οι πλάκες Kedral Click πρέπει να τοποθετηθούν στην άρθρωση σε εξειδικευμένες γέφυρες.

   Η εγκατάσταση, όπως και στην προηγούμενη έκδοση, αρχίζει από το κάτω μέρος. Διαδικασία:

   • συναρμολόγηση του προφίλ εκκίνησης.
   • στερεώνοντας την κορυφή του χαρτονιού με ένα κλειδί.
   • εγκατάσταση του επόμενου πλαισίου στους σφιγκτήρες του προηγούμενου προϊόντος.
   • συναρμολογήστε κορυφαία πλακέτα.

    Όλη η συναρμολόγηση θα πρέπει να γίνεται σύμφωνα με αυτό το σχήμα. Είναι εύκολο να εργαστείτε με το υλικό, επειδή είναι εύκολο να το επεξεργαστείτε.Για παράδειγμα, οι πλάκες από ίνες τσιμέντου μπορούν να κοπούν, τρυπηθούν ή αλεσθούν. Εάν είναι απαραίτητο, οι χειρισμοί αυτοί δεν απαιτούν εξειδικευμένο εξοπλισμό. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε εργαλεία στο χέρι, όπως το βουλγαρικό, το παζλ ή το "κυκλικό".

    Κριτικές

    Μέχρι στιγμής, λίγοι Ρώσοι καταναλωτές επέλεξαν και έφεραν το σπίτι τους με την Kedral. Αλλά μεταξύ των αγοραστών υπάρχουν εκείνοι που έχουν ήδη καταφέρει να ανταποκριθούν και να αφήσουν ανατροφοδότηση για αυτό το υλικό που αντιμετωπίζει. Όλοι οι άνθρωποι επισημαίνουν το υψηλό κόστος της παρακαμπτήριάς τους. Εάν θεωρήσουμε ότι το φινίρισμα δεν θα γίνει ανεξάρτητα, αλλά από μισθωτούς τεχνίτες, το σπίτι θα είναι πολύ ακριβά για να κόψει.

    Δεν υπάρχουν παράπονα σχετικά με την ποιότητα του υλικού.

    Οι καταναλωτές διακρίνουν τα ακόλουθα χαρακτηριστικά της επιμετάλλωσης:

    • φωτεινές αποχρώσεις που δεν ξεθωριάζουν στον ήλιο.
    • Δεν υπάρχει θόρυβος στη βροχή ή το χαλάζι.
    • υψηλές αισθητικές ιδιότητες.

     Οι πλάκες τσιμέντου Cedral ινών δεν έχουν ακόμη μεγάλη ζήτηση στη Ρωσία λόγω του υψηλού κόστους. Ωστόσο, λόγω των αυξημένων διακοσμητικών ιδιοτήτων και της αντοχής του υλικού, υπάρχουν ελπίδες ότι στο εγγύς μέλλον θα αναλάβει ηγετική θέση στις πωλήσεις προϊόντων για την κάλυψη κατοικιών.

     Σχετικά με τα χαρακτηριστικά εγκατάστασης του Cedral παραθύρου βλέπετε το παρακάτω βίντεο.

     Σχόλια
      Συντάκτης
     Πληροφορίες που παρέχονται για σκοπούς αναφοράς. Για κατασκευαστικά θέματα, συμβουλευτείτε πάντοτε έναν ειδικό.

     Αίθουσα εισόδου

     Σαλόνι

     Υπνοδωμάτιο