Η σωστή εγκατάσταση του εδάφους παρακαμπτήριος

Αντιμετωπίζοντας την πρόσοψη των κτιρίων με πλακάκια, φυσική πέτρα ή ξύλο θεωρείται τώρα πολύ χρονοβόρα. Στη θέση σύνθετων σχεδίων που έχουν φυσικές ρίζες και μειώνουν την ποσότητα αυτών των πιο φυσικών υλικών, τα ελαφρά πάνελ από πλαστικό, βινύλιο και μέταλλο έρχονται. Η πλαισιωτική τοποθέτηση δεν είναι μόνο ένας οικολογικός τύπος διακόσμησης κτιρίου, αλλά και πολύ οικονομικός. Και αν δεν θέλετε να ανανεώσετε ολόκληρο το σπίτι, αλλά είναι απλά απαραίτητο να δημιουργήσετε ένα σταθερό και σταθερό υπόβαθρο για το σπίτι, μια ανεπιτήδευτη αλλά γραφική παρακαμπτήριος υπογείου έρχεται να βοηθήσει.

Είδη

Η αντιμετώπιση του υπόγειου κτιρίου χωρίζεται σε τύπους σύμφωνα με δύο κριτήρια: υλικό και τρόπο εγκατάστασης.

Τα πιο συνηθισμένα υλικά για παρακαμπτήριος:

 • χλωριούχο πολυβινύλιο.
 • βινύλιο.
 • πολυπροπυλενίου.

Όλα είναι καθολικά φινιρίσματα για παρακαμπτήριες υπόγειες κατασκευές, επειδή έχουν εξαιρετικές ιδιότητες αντίστασης: στις επιπτώσεις της υπεριώδους ακτινοβολίας, της υγρασίας, των ακραίων θερμοκρασιών. Μπορεί εύκολα να εξυπηρετήσει για πολλά χρόνια. Υπάρχει, φυσικά, μεταλλική παρακαμπτήριος. Αλλά απαιτεί πρόσθετη επεξεργασία του υλικού με αντιδιαβρωτικούς παράγοντες και πιο προσεκτική φροντίδα.

Σύμφωνα με τη μέθοδο τοποθέτησης, οι τύποι του υπογείου μπορεί να είναι οριζόντιος και κάθετος.

Τις περισσότερες φορές, είναι στο κάτω μέρος του κτιρίου οι επαγγελματίες και οι ερασιτέχνες της οικοδομικής επιχείρησης χρησιμοποιούν οριζόντια στοίβαξη. Και για να είναι δυνατή η γρήγορη και αποτελεσματική παροχή του υπογείου του σπιτιού με υψηλής ποιότητας επένδυση με τα χέρια του, είναι απαραίτητο να αποκτήσετε τα βασικά εργαλεία και να προετοιμάσετε την ίδρυση του κτιρίου για εγκατάσταση.

Προετοιμασία και εργαλεία

Πριν προχωρήσετε απευθείας στην εγκατάσταση, είναι απαραίτητο να προετοιμάσετε την επιφάνεια για εργασία.

Καταρχάς, πρέπει να δοθεί προσοχή στην ομαλότητα των τειχών. Η παρακαμπτήριος σόλα θα δώσει με τα εντόσθια οποιουδήποτε από τον σκελετό σας (διαβάστε: ανομοιογένεια).Και πρέπει επίσης να θυμόμαστε ότι όταν αντιμετωπίζουμε τη βάση του σπιτιού με συνθετικά υφάσματα κάτω από αυτά, μπορεί να διαμορφωθεί ένα εξαιρετικό περιβάλλον για την εμφάνιση και την εξάπλωση μυκήτων, μούχλας και άλλων μικροοργανισμών που αγαπούν την υγρασία. Επομένως, τα τοιχώματα κάτω από τις πλάκες πρέπει να υποβάλλονται σε επεξεργασία με αντισηπτικό ή οποιονδήποτε άλλο εμποτισμό.

Προϋπόθεση για την τοποθέτηση των πλακών είναι να καθαρίσετε τη βάση από συντρίμμια, σκόνη, αράχνες αράχνης και άλλα πράγματα, έτσι ώστε η επιφάνεια να είναι απολύτως απαλλαγμένη από ξένα αντικείμενα.

Το επόμενο βήμα στην προετοιμασία θα είναι η λύση της μόνωσης ή αερισμού της πρόσοψης. Δεδομένου ότι και τα δύο αυτά φαινόμενα είναι πολύ συνηθισμένα στις σημερινές συνθήκες, η κατάρτιση θα πρέπει να πραγματοποιείται λαμβάνοντας υπόψη αυτά τα χαρακτηριστικά. Με οποιαδήποτε από αυτές τις επιλογές, είναι απαραίτητο να ληφθούν υπόψη τα αγορασθέντα υλικά.

Για την αυτοεγκατάσταση του υπογείου υπογείου, χρειάζεστε πρώτα τα ακόλουθα εργαλεία:

 • κατσαβίδι - μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το κατσαβίδι του παλαιού παππού, αλλά θα χρειαστεί περισσότερος χρόνος για τέτοια εργασία.
 • βίδες με ένα επίπεδο καπάκι (πολλές βίδες)?
 • νερό ή υπέρυθρη ακτινοβολία.
 • κορνίζα ή παζλ.

  Φυσικά, για κάθε περίπτωση και για κάθε πλοίαρχο χαρακτηρίζεται από το δικό του σύνολο εργαλείων. Αυτή η λίστα έχει σχεδιαστεί για να ξεκινάει πού.

  Όσο για τα συστατικά του πλαισίου, τότε όλα είναι απλά. Για την τοποθέτηση των πινάκων στο υπόγειο απαιτούνται τα ακόλουθα: πλέγμα (μεταλλικά προφίλ ή ξύλινες ράβδοι), πλάκα εκκίνησης, προφίλ φινιρίσματος και προφίλ j. Αυτό είναι το μόνο που αφορά τη στερέωση πάνελ στον τοίχο της βάσης. Τα κυριότερα μέρη που συνθέτουν την ίδια την πλάκα είναι: διακοσμητικά πλαίσια με επιλεγμένο σχέδιο και γωνιακά πάνελ.

  Αλλά πριν αγοράσετε αυτά τα στοιχεία της μελλοντικής "πρόσωπο" βάση του σπιτιού, θα πρέπει να κάνετε τους προκαταρκτικούς, πιο ακριβείς υπολογισμούς.

  Υπολογισμός της ποσότητας υλικού

  Ο σωστός υπολογισμός της ποσότητας που απαιτείται για να τελειώσει το υπόγειο είναι εύκολη. Αλλά εδώ είναι απαραίτητο να προσέχετε ιδιαίτερα. Κανείς δεν θέλει να πάει στο κατάστημα στη μέση της διαδικασίας styling και να αγοράσει περισσότερο υλικό. Ή, αντιθέτως, να αγοράσει ένα μάτσο πάνελ, και στη συνέχεια να μην ξέρει πού να βάλει τα υπόλοιπα, και γιατί τόσο πολλά χρήματα δαπανήθηκαν.

  Αρχίζουμε να μετράμε τη βάση της πρόσοψης του σπιτιού. Μετρώντας το πλάτος και το ύψος μιας πλευράς, θα έχετε την επιφάνεια για την επένδυση. Κάνετε το ίδιο με τις άλλες πλευρές της χώρας ή της εξοχικής σας κατοικίας.Προσθέτοντας και τα τέσσερα ψηφία, λαμβάνετε το συνολικό εμβαδόν.

  Στα καταστήματα κτιρίων σήμερα μπορείτε να βρείτε μια μεγάλη ποικιλία από πάνελ τοίχου για να πλαισιώσει, διαφορετικές εταιρείες και κατασκευαστές. Έτσι, μπορείτε να βρείτε διαφορετικά μεγέθη, υφές, τρόπους τοποθέτησης. Μερικοί κατασκευαστές παράγουν τα προϊόντα τους ήδη και με φωτιστικά ειδικά για τα πάνελ τους. Ταυτόχρονα, σε κάθε συσκευασία υποδείχθηκε η ακριβής συνολική επιφάνεια των πλαισίων και η χρήσιμη επιφάνεια. Δώστε προσοχή στην πρώτη τιμή και μετρήστε πόσες συσκευασίες αυτού του υλικού είναι απαραίτητες στην περίπτωσή σας.

  Βεβαιωθείτε ότι έχετε προσθέσει 10-15% στον αριθμό των πακέτων που προκύπτουν. Αυτό θα σας βοηθήσει να είστε σίγουροι ότι σε περίπτωση ανωτέρας βίας έχετε μια προμήθεια. Ταυτόχρονα, δεν είναι ένα υπερβολικό ποσό που αξίζει τρελά χρήματα.

  Με μια πλήρη σειρά υλικών, εξαρτημάτων και εργαλείων, ευτυχισμένη, μπορείτε να προχωρήσετε στην εγκατάσταση υποστρώματος υπογείων.

  Βήμα προς βήμα

  Ξεκινώντας την τοποθέτηση του υπογείου με τα χέρια σας, θα πρέπει να ξεκινήσετε με μια βάση στήριξης. Αξίζει να σημειωθεί ότι σε ορισμένες περιπτώσεις obreshetka δεν απαιτείται. Όταν οι τοίχοι του σπιτιού είναι τελείως επίπεδες (κατασκευασμένες από αφρώδες υλικό και μπλοκ αερίου και άλλο), το περίβλημα ως τέτοιο μπορεί να μην είναι απαραίτητο.

  Η εγκατάσταση της λάμας ξεκινάει με την εγκατάσταση των πηνίων της επιλογής σας: ξύλινα ή μεταλλικά. Το επόμενο βήμα είναι η σωστή θέση αυτών των στρωμάτων.

  Υπάρχουν τρεις τύποι τοποθέτησης κιβωτίων:

  • κατακόρυφο.
  • οριζόντια:
  • σε συνδυασμό.

  Για την αντιμετώπιση του υπόγειου είναι καλύτερα προσαρμοσμένο στην οριζόντια, δεδομένου ότι είναι μια μικρή περιοχή, με ουσιαστικά δεν ανοίγματα. Εάν αποφασίσετε να τοποθετήσετε ολόκληρο το σπίτι αμέσως με πάνελ πλαισίου, τότε είναι λογικό να τοποθετήσετε ένα κοινό κάθετο ή συνδυασμένο κιβώτιο.

  Ας σταματήσουμε στο μεταλλικό προφίλ. Εξωτερικά, οι λωρίδες προφίλ είναι προσαρτημένες στη βάση χρησιμοποιώντας πείρους και βίδες με αυτοκόλλητο (αν το υλικό τοίχου είναι τούβλο ή πέτρα). Το σημαντικό σημείο είναι να αφήσουμε τα διάκενα μεταξύ του καπακιού της βίδας και του καμβά σε μιάμιση εκατοστόμετρα ώστε οι διακυμάνσεις της θερμοκρασίας να κάνουν τις αλλαγές τους στο σχήμα και τον όγκο όλων των εξαρτημάτων χωρίς να θυσιάζεται η εμφάνιση του πλαισίου.

  Για μια μπάρα βάσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τυποποιημένες βίδες ή γαλβανισμένα καρφιά, θυμώντας επίσης ότι αφήνετε μια μικρή απόσταση μεταξύ του καπακιού και της βάσης.

  Μην ξεχνάτε, προτού εγκαταστήσετε το κιβώτιο στη βάση, πρέπει να εκτελέσετε όλες τις ενέργειες για μόνωση ή αερισμό της πρόσοψης.Μετά την εγκατάσταση της δομής στήριξης δεν θα έχετε μια τέτοια ευκαιρία.

  Μόλις ολοκληρωθούν όλες οι εργασίες εγκατάστασης, προχωράμε στην εγκατάσταση των πλαισίων πλαισιώσεων. Το πρώτο είναι το αρχικό επίπεδο, το οποίο είναι ένα είδος οδηγού, υποδεικνύοντας την πορεία της περαιτέρω κίνησης ολόκληρης της δομής πλαισίου. Ως εκ τούτου, είναι πολύ σημαντικό σε αυτό το στάδιο να χρησιμοποιηθεί το επίπεδο του κτιρίου. Συμβαίνει ότι η γη γύρω από το σπίτι δεν είναι ακόμη αρκετή, μερικές φορές ακόμη και πολύ ανομοιογενής. Το κόψιμο πλαισίων πλαισιώσεως με τέτοιο τρόπο ώστε να φαίνονται αισθητικά ευχάριστο δεν είναι δυνατό. Εδώ για να βοηθήσει τους κατασκευαστές να έρθουν J-προφίλ. Πρόκειται για μεταλλικό ιμάντα με εξωτερικό γάντζο-αγκίστρι σχήματος j. Το προφίλ τοποθετείται όσο το δυνατόν πιο κοντά στο έδαφος και η στερέωση της ράβδου εκκίνησης γίνεται χωρίς θυσίες και παραμορφώσεις.

  Για να εγκαταστήσετε τα πανιά στη βάση του καπακιού, θα πρέπει να ακολουθήσετε μια συγκεκριμένη ακολουθία, η οποία θα σας βοηθήσει να εγκαταστήσετε γρήγορα και αποτελεσματικά όλους τους πίνακες.

  Η κίνηση των στοιχείων είναι από αριστερά προς τα δεξιά και από κάτω προς τα πάνω.

  • Κατ 'αρχάς ρυθμίστε το γωνιακό στοιχείο παρατήρησης.
  • Το πρώτο μέρος κόβεται προς τα αριστερά κατά μήκος της κάθετης για να ευθυγραμμιστεί πλήρως αυτή η πλευρά. Τοποθετείται στη ράβδο εκκίνησης ή στο προφίλ J και μετακινείται όσο το δυνατόν περισσότερο προς τα αριστερά για να εισέλθει στην αυλάκωση του γωνιακού στοιχείου. Μην ξεχάσετε να αφήσετε φυσικά κενά μεταξύ των πλαισίων πλαισιώσεων.
  • Μέτρησε προσεκτικά το επίπεδο αυτού του τμήματος. Όταν γίνει ομαλά, μπορείτε να το τοποθετήσετε με βίδες στο κιβώτιο.
  • Συνεχίστε να εγκαθιστάτε τα επόμενα στοιχεία με τον ίδιο τρόπο. Κάθε επόμενη σειρά στοιβάζεται με κλιμακωτή σειρά, έτσι ώστε οι αρθρώσεις να μην οδηγούν σε ευθεία γραμμή σε όλο το ύψος της βάσης.
  • Πριν από την εγκατάσταση, η τελευταία σειρά είναι συνδεδεμένη στην πλάκα τελικής επεξεργασίας.

  Η τοποθέτηση υποστρώματος υπογείων δεν είναι ιδιαίτερα περίπλοκη διαδικασία, αλλά απαιτεί προσοχή και ακρίβεια, χωρίς την οποία δεν είναι εφικτό να επιτευχθεί ένα καλό τελικό αποτέλεσμα.

  Θέλω ιδιαίτερα να ασχοληθώ με την επένδυση του θεμελιώδους σωρού με πάνελ πολυβινυλοχλωριδίου.

  Οι σωληνίσκοι βιδών χρησιμοποιούνται για να βρουν το σπίτι σε μέρη όπου είναι απλά αδύνατο να ευθυγραμμιστεί η επιφάνεια του εδάφους, και οι ιδιοκτήτες δεν θέλουν να χάσουν γύρω και να περιμένουν πολύ. Η κύρια διαφορά του πλαισιωτικού υπογείου σε τέτοιες κατασκευές είναι αυτόότι πρώτα απ 'όλα είναι απαραίτητο να επεξεργαστούν πολύ σωστά τους ίδιους τους σωρούς με έναν παράγοντα στεγανοποίησης και να εκτελέσουν όλα τα απαραίτητα έργα αποστράγγισης. Ελέγξτε για τα υπολείμματα, τη βλάστηση ή τις τρύπες των άγριων ζώων κάτω από το σπίτι. Τα υπόλοιπα είναι όλα με την ίδια σειρά όπως με μια κανονική βάση.

  Συμβουλές

  Εκτελώντας την τοποθέτηση υπόγειου υπογείου με τα χέρια σας, μπορείτε να καταφύγετε στις συμβουλές και τις συστάσεις έμπειρων επαγγελματιών.

  • Αν θέλετε να αναδημιουργήσετε σγουρά, ασυνήθιστα γωνιακά σχέδια, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε ένα μεταλλικό προφίλ που έχει οποιαδήποτε μορφή, αν κάνετε μικρές περικοπές στα σωστά σημεία.
  • Ο αριθμός των διακοσμητικών γωνιών του παρακαμπτήριου είναι πάντα ίσος με τον αριθμό των σειρών των πλαισίων για την κοπή των πλίνθων. Έτσι, είναι εύκολο να υπολογίσετε την προκαταρκτική ποσότητα.
  • Για να διορθώσετε πρώτα μια γωνία, στη συνέχεια, εγκαταστήστε τα πάνελ, και πάλι για να καλύψετε τα πάντα με μια γωνία λάθος. Υπάρχει κίνδυνος να μην μετρήσετε και να μαντέψετε με αυλακώσεις. Η εγκατάσταση όλων των στοιχείων παρακαμπτήριων πρέπει να πραγματοποιείται λαμβάνοντας υπόψη όλες τις συστάσεις που δίνονται στις οδηγίες χρήσης.
  • Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι η θέα σε ένα ιδιωτικό σπίτι με παρακαμπτήριος περιλαμβάνει τη χρήση μεγάλου αριθμού βιδών ήνύχια. Έτσι, για ένα πρότυπο πάνελ μπορεί να πάρει μέχρι πέντε κομμάτια. Πρέπει να βιδωθούν σε ειδικές τρύπες. Ταυτόχρονα, προκειμένου να κατανέμεται ομοιόμορφα το φορτίο σε όλα τα πλαίσια, οι βίδες ή τα καρφιά με αυτοκόλλητη τοποθέτηση πρέπει να τοποθετούνται αυστηρά στο κέντρο των οπών των οριζόντιων πλαισίων. Όσο για τις γωνίες, εδώ ένα καρφί ή βίδα εισάγεται στην πολύ πρώτη κάτω οπή στο κάτω μέρος της, και στη συνέχεια και στη μέση.

  Οι επαγγελματίες συστήνουν να δίνουν ιδιαίτερη προσοχή κατά την επιλογή πλαισίων για να πλαισιωθούν σε ορισμένες αποχρώσεις.

  • Χρωματισμός. Όσο καλύτερα τα προϊόντα, τόσο πιο ομοιόμορφα και φωτεινά το χρώμα των πάνελ θα είναι τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά.
  • Πάχος Αυτή η παράμετρος πρέπει να είναι η ίδια σε όλο το μήκος και σε όλο το ύψος του πίνακα. Αν το κοιτάξετε άμεσα, και βλέπετε σφραγίδες, εξογκώματα, καμπυλώσεις, να ξεφύγετε από αυτόν τον κατασκευαστή ή πωλητή.
  • Διαστάσεις. Οι πληροφορίες μεγέθους που παρέχονται από τον κατασκευαστή στη συσκευασία πρέπει να αντιστοιχούν στις διαστάσεις των διαθέσιμων πάνελ.
  • Τρύπες. Όλες οι διατρήσεις έχουν το ίδιο μέγεθος, σχήμα και ομαλή.
  • Εμφάνιση. Η παρουσία των παραμικρών επιφανειακών ελαττωμάτων: αποφλοίωση, φουσκάλες, αποκόλληση.

  Στο περίπτερο φροντίδα υπόγειο είναι πολύ ανεπιτήδευτο. Ο έγκαιρος καθαρισμός θα επεκτείνει όχι μόνο τη διάρκεια της υπηρεσίας, αλλά και την αισθητική σας απόλαυση. Για να πλύνετε τα πάνελ, είναι προτιμότερο να χρησιμοποιήσετε έναν εύκαμπτο σωλήνα στον οποίο παρέχεται νερό υπό μέτρια πίεση. Σε δυσπρόσιτα μέρη, μια βούρτσα αυτοκινήτου μπορεί να έρθει στη διάσωση. Το κύριο πράγμα δεν είναι να χρησιμοποιείτε υλικά με τραχιά επιφάνεια και μερικές φορές να χρησιμοποιείτε κλασικά απορρυπαντικά.

  Κατά την τοποθέτηση πλακιδίων ινών τσιμέντου (ή πλακών κάτω από την πέτρα και το τούβλο) είναι απαραίτητο να ληφθεί υπόψη το γεγονός ότι αυτό το υλικό είναι πολύ ιδιότροπο και προκαλεί κακή συρρίκνωση, είναι δύσκολο να αντιδράσει στις καιρικές αλλαγές. Έτσι, η προσέγγιση αυτού του τύπου αντιμετωπίζει θα πρέπει επίσης να είναι ειδική, έτσι ώστε να μην χαλάσει τη διάθεσή σας σε περίπτωση αιφνίδιας ανωτέρας βίας.

  Εγκατάσταση υπογείου υπογείου, δείτε το παρακάτω βίντεο.

  Σχόλια
   Συντάκτης
  Πληροφορίες που παρέχονται για σκοπούς αναφοράς. Για κατασκευαστικά θέματα, συμβουλευτείτε πάντοτε έναν ειδικό.

  Αίθουσα εισόδου

  Σαλόνι

  Υπνοδωμάτιο