Πέτρινη κάθοδος εδάφους: χαρακτηριστικά επιλογής

 Πέτρινη κάθοδος εδάφους: χαρακτηριστικά επιλογής

Το Siding είναι μια σύγχρονη τεχνολογία για την κάλυψη των κτιρίων με ειδικά πάνελ. Προστατεύουν αποτελεσματικά τους τοίχους από τις επιβλαβείς επιπτώσεις του περιβάλλοντος. Τις περισσότερες φορές, τα πάνελ είναι κατασκευασμένα από ανθεκτικό βινύλιο, το οποίο αντιμετωπίζει την επίδραση της υψηλής υγρασίας και θερμοκρασιακών μεταβολών.

Οφέλη

Η ιδιαιτερότητα του βινυλίου είναι ότι μιμείται με επιτυχία την υφή διαφόρων υλικών:

 • φυσική πέτρα?
 • τσιμεντόλιθους ·
 • κόκκινο τούβλο?
 • πλακίδια κλίνκερ.

Ιδιαίτερα καλή εμφάνιση υποστύλωσης υπογείου, η οποία μιμείται τέλεια οποιοδήποτε τελικό υλικό.Σε αντίθεση με τα τυποποιημένα πάνελ PVC, το υλικό για την τοποθέτηση υπόγειου υποστρώματος είναι παχύτερο.

φυσική πέτρα
τσιμεντόλιθους
κόκκινο τούβλο
πλακίδια κλίνκερ

Τα πλεονεκτήματά του έχουν ως εξής:

 • δεν μεταβάλλει τα χαρακτηριστικά του υπό την επίδραση της υπεριώδους ακτινοβολίας.
 • έχει καλή πυκνότητα και ταυτόχρονα μικρό βάρος.
 • εύκολο στην εγκατάσταση?
 • παίρνει τις πιο διαφορετικές μορφές?
 • δεν επηρεάζονται από το περιβάλλον.
 • δεν αναπτύσσεται μούχλα και δεν σκουριάζει?
 • είναι φθηνό.
 • ο κατασκευαστής εγγυάται διάρκεια ζωής μέχρι και 70 χρόνια.

Διαστάσεις

Οι πίνακες για την τοποθέτηση υπόγειου υποστρώματος έχουν τις βασικές παραμέτρους του 1x0,5 m, ενώ οι διάφοροι κατασκευαστές επιτρέπουν ορισμένες αποκλίσεις. Για παράδειγμα, η "πέτρα βασάλτη" μπορεί να έχει παραμέτρους 1169x449 mm, και το "κόκκινο τούβλο" 1160x470 mm.

Πριν αγοράσετε ένα υλικό, θα πρέπει να δώσετε προσοχή σε αυτές τις λεπτομέρειες και να υπολογίσετε προσεκτικά την απαιτούμενη ποσότητα υλικού που βλέπει.

Θέματα ευπάθειας

Το πιο ευάλωτο σημείο στο παραπέτασμα είναι οι αρθρώσεις, οπότε κατά την επιλογή ενός υλικού και την τοποθέτησή του συνιστάται να δίνετε ιδιαίτερη προσοχή σε αυτούς τους κόμβους. Μια άρθρωση είναι ο τόπος όπου η υγρασία μπαίνει μέσα.Αν είναι κακής ποιότητας, η προστατευτική επίστρωση υπό την επίδραση της διαφοράς θερμοκρασίας θα παραμορφωθεί, σε σύντομο χρονικό διάστημα θα γίνει άνευ αξίας. Όσο μικρότερα είναι τα κενά στις αρθρώσεις, τόσο καλύτερα και ευγενέστερα είναι τα πλαίσια.

Είδη

Κάτω από μια πέτρα ή ένα τούβλο

Τα πιο δημοφιλή είναι τα socles που κόβονται με "πέτρα" ή "τούβλο". Απομιμήσεις μπορεί να είναι τόσο ρεαλιστικό ότι οι διαφορές μπορεί να δει μόνο από έναν ειδικό, από αυτή την άποψη, το έδαφος πλαισιώσει δεν έχει ίσο. Πάνελ «κάτω από έναν βράχο» ή «τούβλο» γίνεται περίβλημα του κτιρίου, όπου υπάρχουν πολλά παράθυρα και τις πόρτες με το σκεπτικό ότι ένα τέτοιο υλικό μπορεί να τοποθετηθεί και στις πιο απομακρυσμένες περιοχές.

Η ανακαίνιση τοιχοποιίας είναι επίσης απαιτητική. Οι άνθρωποι με εκλεπτυσμένη γεύση ήθελαν να αγοράσουν τέτοιο υλικό. Τέτοια πάνελ είναι κατασκευασμένα από πλαστικό υψηλής ποιότητας, τα πάνελ δεν επηρεάζονται από υψηλές θερμοκρασίες, μηχανικές παρορμήσεις.

Η συλλογή Alpine Granite είναι κατασκευασμένη από ειδικό PVC, το οποίο εγγυάται διάρκεια ζωής έως και τρεις δεκαετίες. Στην περίπτωση αυτή, τα χρώματα δεν ξεθωριάζουν ή ξεθωριάζουν. Υπάρχουν δεκάδες αποχρώσεις και χρώματα, πάντα παίρνετε πραγματικά κάτι πρωτότυπο, που αντιστοιχεί στο σχέδιο και την εικόνα του κτιρίου.

καμένο τούβλο
Άλπεος γρανίτης

Οι εισαγωγές υπόγειου παρακαμπτήριου με μόνωση δεν έχουν ακόμη διανεμηθεί στη Ρωσία. Ο ψεκασμός γίνεται από το εσωτερικό με μια ένωση πολυουρεθάνης που προστατεύει αποτελεσματικά την πρόσοψη από την επίδραση χαμηλών ή υψηλών θερμοκρασιών. Αυτή η καινοτομία χρησιμοποιείται ήδη ευρέως στην κατασκευή κατοικιών στη βόρεια Ευρώπη. Οι κρύοι χειμώνες στη Ρωσία αποτελούν αντικειμενική προϋπόθεση για να φτάσουν αισθητά στη ζήτηση αυτού του τύπου επένδυσης. Για την τιμή, κοστίζει λίγο περισσότερο από την κανονική παρακαμπτήριος βάση.

Η συλλογή "Rocky Stone", επειδή συνδυάζει τη φυσική ομορφιά, δίνει την αρχική εμφάνιση οποιασδήποτε δομής. Η τοποθέτηση σε παράθεση, που μιμείται τον μαλαχίτη, είναι επίσης μια ενδιαφέρουσα λύση. Μια ποικιλία από διαφορετικά πράσινα χρώματα δημιουργεί ένα μοναδικό μοτίβο. Το μέγεθος αυτών των λίθων μπορεί να είναι πολύ διαφορετικό.

Βραχώδης πέτρα

Μεταλλικά

Μεταλλική παρακαμπτήριος είναι επίσης πολύ δημοφιλής, αν και είναι πολύ πιο ακριβό. Οι πίνακες είναι κατασκευασμένοι από γαλβανισμένο χάλυβα, από το εσωτερικό αυτό το υλικό καλύπτεται επιπροσθέτως με προστατευτικό αστάρι. Οι μεταλλικές βάσεις πλαισίωσης ήταν πάντα σε μεγάλη ζήτηση σε πολλές διαφορετικές χώρες.Είναι κατασκευασμένο από γαλβανισμένο χάλυβα, το οποίο δεν επηρεάζεται από το περιβάλλον. Το υπόγειο του κτιρίου, γεμάτο με τέτοιο υλικό, φαίνεται κομψό.

Κατασκευαστές

Novik

Καναδική παρακαμπτήριος από την εταιρεία Novik είναι πολύ δημοφιλής, υπάρχουν διάφοροι τύποι ανάλογα με την προσομοιωμένη επιφάνεια:

 • τούβλο?
 • άγρια ​​πέτρα?
άγρια ​​πέτρα
τούβλο
 • χαλίκι;
 • ξυλεία κέδρου;
 • τα διοικητικά συμβούλια.

Η εταιρεία υπόσχεται εγγύηση διάρκειας ζωής σε όλες τις θέσεις. Οι διαστάσεις των πάνελ είναι 1152x522 mm. Έχουν ένα ξεχωριστό σχέδιο που τους δίνει μια αρχική εμφάνιση. Η τιμή κυμαίνεται από 700 έως 800 ρούβλια.

ξυλεία κέδρου
λιθοτρίμματα
τα διοικητικά συμβούλια

Χειροποίητο Stone Stone

Φυσικό υλικό είναι σε μεγάλη ζήτηση. Μια άλλη εταιρεία του Καναδά είναι ο Stone-Cut Stone Panel. Η εταιρεία ειδικεύεται στην παραγωγή πάνελ που μιμούνται άγρια ​​πέτρα διαφόρων τύπων και μεγεθών. Για την τοποθέτηση σε έδαφος, τέτοιες επιφάνειες είναι τέλειες.

Τα προϊόντα από τον Καναδά είναι γνωστά σε όλο τον κόσμο, διακρίνονται από μεγάλη ποικιλία και άριστη ποιότητα.

Alta Προφίλ

Η ρωσική εταιρεία "Alta-Profile" αντιπροσωπεύει διάφορους τύπους βάσεων.

 • Κάτω από την πέτρα. Είναι σε μεγάλη ζήτηση.Οι διαστάσεις του είναι 1134x475 mm, και πάχος - 20 mm. Κατά την εγκατάσταση παράγονται ελάχιστα απόβλητα.
 • Κάτω από το τούβλο. Υπάρχει μια τεράστια ποικιλία από υφές και χρώματα. Οι διαστάσεις του είναι 1132x468 mm, πάχος - 18 mm.
 • Κάτω από το κεραμίδι. Τα πάνελ έχουν ειδικές νευρώσεις που δίνουν ακόμα μεγαλύτερη ακαμψία. Οι διαστάσεις μπορούν να είναι 1160x445 mm, πάχος - 22 mm. Υπάρχουν διαθέσιμες υφές που μιμούνται διαφορετικά υλικά.
Κάτω από το τούβλο
Κάτω από το κεραμίδι
Κάτω από την πέτρα

Η αντικολλητική τούβλο Antique αντιπροσωπεύεται από πάνελ που μιμούνται το τούβλο της αρχαίας Ελλάδας και φαίνεται εντυπωσιακή. Οι διαστάσεις είναι 1167x447 mm, πάχος - 18 mm.

Το παραπέτασμα "Canyon" φαίνεται κομψό, προσελκύει την προσοχή με μια ευγενή εμφάνιση. Οι διαστάσεις είναι 1115x446 mm, πάχος - 22 mm. Η πιο πρόσφατη συλλογή διατίθεται συχνά για την επένδυση ολόκληρης της πρόσοψης του κτιρίου. Το κόστος της είναι περίπου 500 ρούβλια.

Canyon
Αντίκες Τούβλο

Προφίλ vox

Η γερμανική εταιρεία Profile Vox διαθέτει ένα τεράστιο αριθμό διαφορετικών μοντέλων οποιωνδήποτε χρωμάτων και υφών. Σημαντική ζήτηση είναι τα πάνελ που μιμούνται πέτρα ή τούβλο. Η πιο διάσημη συλλογή είναι η Solid Mur. Οι διαστάσεις της κεραμοσκεπής είναι 1111x462 mm, πάχος 2,5 mm.

Ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του πλαισίου είναι ότι τα πάνελ είναι πολύ λεπτά και ταυτόχρονα εξαιρετικά ανθεκτικά, μπορούν να αντέξουν σημαντικά μηχανικά φορτία.

Συχνά, οι πίνακες αυτής της εταιρείας χρησιμοποιούνται για την επένδυση ολόκληρης της πρόσοψης του αντικειμένου. Η τιμή κυμαίνεται από 500 έως 600 ρούβλια.

Docke

Η γερμανική εταιρεία Docke προσφέρει ισχυρά και ανθεκτικά προϊόντα. Κάθε χρόνο η εταιρεία εκπλήσσει τους πελάτες της με νέες εξελίξεις. Η συλλογή Berg περιλαμβάνει πάνελ που κατασκευάζονται "κάτω από το τούβλο". Αυτό το υλικό μπορεί να καλύπτει όχι μόνο τις βάσεις των κτιρίων, αλλά και τα ιδιωτικά προαστιακά νοικοκυριά. Οι διαστάσεις του πλαισίου είναι 1128x460 mm.

Η συλλογή Stern περιλαμβάνει πάνελ που μιμούνται φυσική πέτρα. Ιδιαίτερα άρεσε τα προϊόντα αυτής της εταιρείας κατοίκους των βόρειων χωρών της Ευρώπης. Οι διαστάσεις του παραθύρου είναι 1195x425 mm, και η τιμή κυμαίνεται από 400 έως 500 ρούβλια.

Berg
Stern

Wandstein

Η γερμανική εταιρεία Wandstein προσφέρει πάνελ αρμονικά συνδυάζοντας άψογη ποιότητα και ευρεία επιλογή. Οι διαστάσεις των φύλλων είναι 796x596 mm. Αυτό το υλικό είναι ιδανικό για τα νοικοκυριά της χώρας. Μετά την εργασία υπάρχει ελάχιστη ποσότητα αποβλήτων. Η τιμή κυμαίνεται από 400 έως 800 ρούβλια.

Συνέλευση

Η τοποθέτηση υποστρώματος υπογείου αρχίζει με το κάτω μέρος του υπογείου. Η αντιμετώπιση πρέπει να γίνεται πρώτα από ένα μέρος του τοίχου, μετά προχωρήστε στην άλλη πλευρά. Κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης, πρέπει να γίνουν μικρά κενά που επιτρέπουν στις πλάκες να "αναπνέουν".

Οι πίνακες, που θερμαίνονται από την έκθεση στο ηλιακό φως, αυξάνουν σε μέγεθος, εάν δεν υπάρχουν κενά μεταξύ τους, η παραμόρφωση τους είναι δυνατή.

Για να ασφαλίσετε τα πάνελ στη βάση, χρειάζεστε ισχυρούς συνδετήρες. Είναι απαραίτητο να δημιουργηθεί ένα κιβώτιο στο οποίο θα τοποθετηθούν τα κύρια στοιχεία. Το κιβώτιο αντιμετωπίζει σημαντικά φορτία, οπότε το υλικό του πρέπει να είναι ανθεκτικό. Αποτελείται από αναρτήσεις και προφίλ. Πρέπει επίσης να υπάρχουν και πλέγματα εξαερισμού. Χωρίς κανονικό αερισμό, η υγρασία θα συσσωρευτεί κάτω από τα πλαίσια, γεγονός που θα επηρεάσει δυσμενώς την επιφάνεια του τοίχου.

Τα γωνιακά μπλοκ για την τοποθέτηση υπόγειου υποστρώματος είναι εξαρτήματα που κόβουν τα παράθυρα και τις πόρτες Το j-προφίλ είναι ένα στοιχείο που εξυπηρετεί πολλούς σκοπούς, βοηθά να επισυνάψετε το υλικό στον τοίχο. Με την τοποθέτηση των πάνελ υπογείου κάτω από την πέτρα, ακόμη και ένα ξύλινο σπίτι μπορεί να μετατραπεί σε μίνι κλειδαριά.Η επιλογή εκατοντάδων διαφορετικών υφασμάτων και χρωμάτων σας επιτρέπει να επιλέξετε το ιδανικό υλικό για την υλοποίηση των πρωτότυπων ιδεών.

Η εγκατάσταση γίνεται μόνο από τα αριστερά προς τα δεξιά. Εάν τα πάνελ είναι τοποθετημένα κατά τη διάρκεια της ψυχρής περιόδου, το διάκενο μεταξύ των μπλοκ πρέπει να είναι τουλάχιστον 3 mm. Οι πίνακες περιέχουν ειδικές οπές με τις οποίες μπορείτε να τις στερεώσετε. Τα βέλη στη συσκευασία θα σας δείξουν πάντα τον καλύτερο τρόπο αποθήκευσης των πάνελ. Είναι καλύτερο να τα αποθηκεύσετε σε όρθια θέση και να στερεώσετε το υλικό με καρφιά επικαλυμμένα με ψευδάργυρο.

J προφίλ

Εργαλεία που απαιτούνται για την εγκατάσταση πλαισίου:

 • καουτσούκ σφυρί?
 • σφυρί?
 • κατσαβίδι?
 • τρυπάνι?
κατσαβίδι
σφυρί
τρυπάνι
ελαστικό σφυρί
 • επίπεδο 2 μ.
 • ρουλέτα σε 3 μ.
 • Βουλγαρικό μικρό?
 • αυτοπροωθούμενες βίδες.

Για την εγκατάσταση των μεταλλικών κιβωτίων απαιτούνται πλυντήρια πρέσας από καουτσούκ. Για ξύλινα σπίτια ταιριάζουν καλύτερα ξύλινα κιγκλιδώματα και πηχάκια. Για να υπολογίσετε πόσα υλικά χρειάζεστε, είναι απαραίτητο να μετρήσετε με ακρίβεια το μέγεθος της καλλιεργούμενης περιοχής. Το προκύπτον ποσό πρέπει να διαιρείται με συντελεστή 0,9. Αυτό θα σας επιτρέψει να υπολογίσετε πόσο να μαγειρεύετε αντικείμενα στην ίδια σειρά.

μέτρηση ταινίας
Βουλγαρικά
αυτοπροωθούμενες βίδες
επίπεδο

Είναι επίσης σημαντικό να λάβετε υπόψη τις γωνιακές λεπτομέρειες που συγκλίνουν στην κορυφή. Για να κατανοήσετε πόσα παρόμοια στοιχεία χρειάζονται, πολλαπλασιάστε τον αριθμό των γραμμών με τον αριθμό των γωνιών. Οι Batten απέχουν μεταξύ τους κατά μία απόσταση 80 cm. από το έδαφος οριζόντια σανίδες βρίσκονται σε απόσταση περίπου 50 cm. Το ανώτερο άκρο πρέπει να επισυνάπτει ανεστραμμένου προφίλ J-καναλιών. Θα είναι επίσης σκόπιμο να εφαρμοστεί μια σιδηροτροχιά τελειώματος.

Το επόμενο στάδιο είναι η εγκατάσταση πάνελ. Είναι σημαντικό στην αρχή να τοποθετηθεί σωστά η "αρχική" σιδηροτροχιά, τότε τα εσωτερικά και εξωτερικά γωνιακά τμήματα. Ένα προφίλ είναι συνήθως τοποθετημένο από μια γωνία σε μικρή απόσταση, όχι περισσότερο από 10 εκ. Συνδέεται σε διαστήματα κάθε 25 εκ. Το προφίλ της σανίδας τοποθετείται αυστηρά κατά μήκος της γραμμής του ορίζοντα.

Πριν ξεκινήσετε την εγκατάσταση, μετρήστε τον αριθμό των πλαισίων. Μπορείτε να τα τοποθετήσετε από αριστερά προς τα δεξιά. Στην αρχή μια γωνία είναι σταθερή, τότε η απόσταση από το προφίλ εκκίνησης γίνεται κατά 4 mm. Μετά από αυτό, μπορείτε να μετακινήσετε τον πρώτο πίνακα, ο οποίος είναι τοποθετημένος στη λωρίδα στήριξης και δεν φθάνει τη γωνία 3 cm.

Όλες οι επόμενες σειρές θα τοποθετηθούν κατά τρόπο ομοιόμορφο. Κατά την τοποθέτηση των βιδών δεν συνιστάται η στερέωση τους στο σταμάτημα.Η προτελευταία ομάδα στρέφει τη βίδα από την αριστερή άκρη. Μετά από αυτό, θα είναι δυνατό να κάμπτεται ο πίνακας και να τον συνδέσετε με τον τελευταίο. Μετά το έργο μπορεί να είναι σταθερό πίνακα.

Πώς να πραγματοποιήσετε την τοποθέτηση υπόγειου υπογείου κάτω από την πέτρα, θα μάθετε από το ακόλουθο βίντεο.

Δείτε παρακάτω για να εγκαταστήσετε τον εαυτό σας στο υπόγειο κάτω από την πέτρα.

Σχόλια
 Συντάκτης
Πληροφορίες που παρέχονται για σκοπούς αναφοράς. Για κατασκευαστικά θέματα, συμβουλευτείτε πάντοτε έναν ειδικό.

Αίθουσα εισόδου

Σαλόνι

Υπνοδωμάτιο