Επίπεδα εδάφους: πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα

 Επίπεδα εδάφους: πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα

Ένα πλίνθο είναι ένα στοιχείο που βρίσκεται μεταξύ της θεμελίωσης της δομής και της πρώτης της δοκού, του πλαισίου του κτιρίου ή της πρώτης σειράς τούβλων. Με άλλα λόγια, είναι ένα μεταβατικό στοιχείο από την ίδρυση του σπιτιού. Μια τέτοια διάταξη προκαλεί αυξημένο φορτίο στο τμήμα του υπογείου, το οποίο είναι ισχυρότερο από άλλα, υπόκειται σε καταστροφή και διάβρωση.

Από αυτή την άποψη, το υπόγειο χρειάζεται αξιόπιστη προστασία, η οποία δεν φοβάται την έκθεση σε υγρασία και οδικά αντιδραστήρια, παγετό και μηχανικές βλάβες. Τέτοιο υλικό φινιρίσματος είναι ένα παρακαμπτήριο υπογείου. Είναι ένα πάνελ του οποίου η επιφάνεια μιμείται φυσικά υλικά: πέτρα, τούβλο, ξύλο κ.λπ.δ.

Ειδικά χαρακτηριστικά

Πλαίσιο πλαισιώσεων είναι ένα πάνελ που βασίζεται σε χλωριούχο πολυβινύλιο, μέταλλο και ορισμένα άλλα υλικά που έχουν μια σύνδεση κλειδαριάς για την εγκατάσταση και χρησιμοποιούνται για την επένδυση του πέλματος τμήμα ενός κτιρίου. Τα πάνελ έχουν μεγαλύτερο πάχος από τα αντίστοιχα πρόσοψης, γεγονός που εξηγεί την αυξημένη αντοχή και την αντοχή τους στο στρες. Ταυτόχρονα, το βάρος της δεξαμενής υπογείου είναι ασήμαντο, επομένως δεν υπάρχει υπερβολικό φορτίο στις υποστηρικτικές κατασκευές του κτιρίου. Το βάρος υλικού ανά 1 m2 είναι κατά μέσο όρο 3-5 kg.

Η εγκατάσταση είναι γρήγορη και εύκολη: τα πάνελ αλληλοσυνδέονται μεταξύ τους λόγω της ύπαρξης ειδικών κλειδαριών και παρέχονται πρόσθετα στοιχεία για γωνίες και προεξέχοντα στοιχεία. Αν μιλάμε για το υπόγειο μεταλλικό παρακαμπτήριος, τότε είναι αλήθεια ότι είναι οικονομικό. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι το υλικό είναι εύκολα λυγισμένο, έτσι ώστε η ποσότητα του υπολειμματικού υλικού να είναι ελάχιστη. Δυστυχώς, δεν υπάρχει λόγος να μιλήσουμε για αυτό το ανάλογο βινυλίου, καθώς το υλικό δεν είναι λυγισμένο.

Η τοποθέτηση των πάνελ υπογείου μπορεί να γίνει σε οποιοδήποτε τύπο υπογείου. Το υλικό προσαρτάται απευθείας στην επιφάνεια του τοίχου ή του μεταλλικού ή του ράφι.Στην τελευταία περίπτωση, δεν μπορείτε να ανησυχείτε για την προσεκτική ευθυγράμμιση των τοίχων του κτιρίου: οι πίνακες πλαισιώσεων σας επιτρέπουν να κρύψετε τις ανωμαλίες, τις ρωγμές και άλλες ατέλειες των τοίχων.

Λόγω του γεγονότος ότι οι πίνακες υπογείων προστατεύουν το κάτω μέρος του κτιρίου από τις αρνητικές επιπτώσεις του περιβάλλοντος, είναι δυνατόν να παραταθεί σημαντικά η διάρκεια ζωής της κατασκευής. Το πλέγμα αντιστέκεται στη διάβρωση (τα μεταλλικά προφίλ έχουν ειδική επεξεργασία πολυμερών), δεν φοβούνται τον παγετό (εξαιτίας ενός μικρού συντελεστή διόγκωσης, το υλικό δεν σπάει σε χαμηλές θερμοκρασίες, αντέχει έως και 60 κύκλους ψύξης), υφίσταται διακυμάνσεις θερμότητας και ριπές . Εύρος θερμοκρασίας λειτουργίας - από -50 έως +60 C.

Τέλος, στην επιφάνεια του πλαισίου δεν εμφανίζονται μούχλα και μύκητες, τα έντομα δεν διαχωρίζονται. Επιπλέον, δεν ξεθωριάζει στον ήλιο και διατηρεί ελκυστική εμφάνιση και απόδοση καθόλη τη διάρκεια ζωής (30-50 χρόνια).

Λόγω της ποικιλίας των υφών και των χρωμάτων, μπορείτε να επιλέξετε πάνελ υπογείου για οποιοδήποτε στυλ του σπιτιού και του εξωτερικού χώρου. Ταυτόχρονα, τα σύγχρονα προφίλ μιμούνται την επιφάνεια της πέτρας, του ξύλου, του τούβλου, του κεραμιδιού όσο το δυνατόν πιο στενά, έτσι ώστε το κτίριο να φαίνεται κομψό και ευγενές. Είναι σημαντικό ότι, σε σύγκριση με το κόστος της αντιμετώπισης ενός τούβλου ή πέτρας, η αγορά και η εγκατάσταση του παρακαμπτήριου υπόγειου θα είναι πολύ φθηνότερη.

Ίσως το μόνο "μείον" του υλικού είναι η ευφλεκτότητα του όταν έρχεται σε επαφή με μια ανοικτή φλόγα. Η κατηγορία κινδύνου πυρκαγιάς για τα μοντέλα βινυλίου είναι G2 (μέτρια εύφλεκτη).

Το εύρος του υλικού είναι πολύ ευρύ:

 • πλέγμα που βλέπει?
 • εγγραφή βεράντα, βεράντα,
 • διακόσμηση δωματίων που χαρακτηρίζονται από υψηλά επίπεδα υγρασίας.
 • αντιμετωπίζουν λουτρά, έλατα, φράχτες, πηγάδια.

Είδη

Ανάλογα με το υλικό βάσει του οποίου πραγματοποιείται η παρακαμπτήριος υπόγειο, διακρίνονται διάφοροι τύποι.

Μεταλλικά

Οι πίνακες είναι βασικά γαλβανισμένος χάλυβας επικαλυμμένος με προστατευτικό πολυμερές στρώμα. Η ιδιαιτερότητα του υλικού είναι η αυξημένη αντοχή του, η αντοχή στη μηχανική βλάβη, η πυρασφάλεια. Λόγω της στιβάδας του πολυμερούς, η επιφάνεια του υλικού προστατεύεται από τη διάβρωση.

Η μεταλλική παρακαταθήκη μπορεί να μιμείται διάφορες υφές, αλλά το κόστος της δεν μπορεί να χαρακτηριστεί χαμηλό.

Βινύλιο

Η βάση αυτού του υλικού είναι το χλωριούχο πολυβινύλιο. Η παρακαμπτήριος βινυλίου χαρακτηρίζεται από ανθεκτικότητα, οικονομική προσιτότητα και ποικιλία υφών και χρωμάτων. Αυτά τα πάνελ μπορεί να έχουν τόσο ασυνήθιστο φάσμα παστέλ, όσο και πλούσιες αποχρώσεις (κόκκινο, λαμπερό μπλε). Επιπλέον, μπορούν να μιμηθούν ξύλο, πέτρα, επιφάνειες από τούβλα.

Όσον αφορά τις επιδόσεις, είναι η αντοχή στον παγετό, η αντοχή στην υγρασία, η αντίσταση στην αιολική ενέργεια. Με τους δείκτες αντοχής τους, τα προφίλ βινυλίου είναι κατώτερα από τα μεταλλικά αντίστοιχα.

Μια ποικιλία πάνελ με βάση το PVC είναι ακρυλικό παρακαμπτήριος. Λόγω της παρουσίας πολυμερών στη βάση, χαρακτηρίζεται από βελτιωμένες τεχνικές ιδιότητες. Είναι βέλτιστες για εξωτερική διακόσμηση σε δύσκολες καιρικές συνθήκες, ανθεκτικές στις διαφορές θερμοκρασίας και τη δράση χημικών αντιδραστηρίων. Η διάρκεια ζωής τους είναι μεγαλύτερη (έως 50 έτη) σε σύγκριση με την περίοδο λειτουργίας των μοντέλων βινυλίου (μέχρι 30 έτη), ωστόσο, το κόστος είναι υψηλότερο.

Τσιμέντο ινών

Βασίζεται σε τσιμέντο, τροποποιητές και κυτταρινικές ίνες ενίσχυσης.Τα τελευταία δίνουν την αντοχή και την αντοχή του υλικού. Τα πάνελ είναι ανθεκτικά στην υγρασία και τη φωτιά. Ωστόσο, δεν είναι πάντα κατάλληλα για την τελική κατασκευή σπιτιών, καθώς κατά την εγκατάσταση υπάρχουν αξιοσημείωτες ραφές και κενά.

Υπάρχουν επίσης κεραμικά και σκυρόδεμα παρακαμπτήριος. Το πρώτο είναι φιλικό προς το περιβάλλον, ως μέρος του πηλού και άλλων φυσικών συστατικών. Με τη δύναμή τους, τα κεραμικά πάνελ είναι συγκρίσιμα με παρόμοια πλακάκια αυξημένης αξιοπιστίας. Το πλεονέκτημα της πλάκας από σκυρόδεμα είναι η αντοχή στο ηλιακό φως, η υγρασία, οι χαμηλές θερμοκρασίες.

Ωστόσο, το υλικό έχει ένα εντυπωσιακό βάρος, και ως εκ τούτου συχνά απαιτεί την ενίσχυση των θεμελίων, και το ύψος του υπογείου δεν πρέπει να υπερβαίνει τα 2 μέτρα. Τέλος, για να κόψετε τα πάνελ, απαιτείται ένας λειαντήρας με δίσκο με διαμάντι.

Όλοι αυτοί οι τύποι πάνελ μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε συνδυασμό με μόνωση. Για αυτούς τους σκοπούς είναι κατάλληλες οι αφρώδες πολυστυρένιο και ο αφρός από πολυστυρένιο, ενώ όταν οργανώνεται στεγανωτική προστασία της επιφάνειας των τοίχων, επιτρέπεται η χρήση θερμομονωτικών υλικών από ορυκτοβάμβακα (ο βασάλτης είναι καλύτερο, αλλά εάν ληφθεί υπόψη μια οικονομική δυνατότητα, το fiberglass θα το κάνει). Στην ζεστή επιφάνεια των τοίχων η obreshetka συνήθως στερεώνεται.

Μιλώντας για τις ποικιλίες παρακαμπτήριων υπογείων, πρέπει να επισημανθούν οι ακόλουθες ομάδες υλικών.

Ευέλικτα πάνελ

Είναι αποκλειστικά βινύλιο, που χρησιμοποιείται για την επένδυση σφαιρικών επιφανειών. Η δυνατότητα κάμψεως, χωρίς θραύση, λόγω της παρουσίας δεσμευτικών νημάτων σε συνθετική βάση, τα οποία βρίσκονται μεταξύ του παράγοντα μορφής πλαισίου και του πλαισίου των νυχιών. Το μήκος αυτών των προϊόντων είναι συνήθως 3-3,8 m, πλάτος 17-24 cm Το πάχος των πάνελ είναι μικρό για το υπόγειο υλικό 1,1-1,5 cm Αυτό είναι κατανοητό γιατί το πολύ παχύ υλικό δεν μπορεί να πάρει σφαιρικό σχήμα.

Αρθρωτά πάνελ

Αντιπροσωπεύουν τα συνηθισμένα προφίλ, τα οποία μπορεί να είναι μακρά (μήκος τους είναι 2-6 m) ή να αντιπροσωπεύουν ορθογώνια προφίλ (κατά μέσον όρο οι διαστάσεις τους είναι 1150 * 450 mm).

Η πλευρική τοποθέτηση της βάσης μπορεί να μιμείται διαφορετικές επιφάνειες.

 • τοιχοποιία από φυσικές πέτρες.
 • η τοιχοποιία των πετρωμάτων (σας επιτρέπει να πάρετε ευγενείς, ακριβές προσόψεις, μιμείται την επένδυση από φυσική πέτρα, παρουσιάζεται σε περισσότερες από 60 χρωματικές παραλλαγές)?
 • τούβλο (λεία ή πελεκημένη) τοιχοποιία από λευκό ή κόκκινο τούβλο (διατίθεται σε περίπου 11 χρώματα)?
 • απομίμηση ξυλείας, του σκάφους, του έρπητα ζωστήρα, των ξύλινων τσιπ (χοντρές σανίδες).

Το πιο βέλτιστο παρακαμπτήριο υπογείου είναι μεταλλικά πλαίσια. Οι περιοχές πέλματος που τελειώνουν με αυτό τον τρόπο αντέχουν εύκολα τις αρνητικές περιβαλλοντικές συνθήκες και δεν φοβούνται τις μηχανικές βλάβες.

Ωστόσο, εάν το εμπρόσθιο υλικό έχει λαμπερές ή ασυνήθιστες παστέλ αποχρώσεις, τότε μπορεί να απαιτείται η ίδια παλέτα χρωμάτων για την βάση. Σε αυτή την περίπτωση, είναι καλύτερο να σταματήσετε την επιλογή στα προφίλ βινυλίου.

Διαστάσεις

Τα μεγέθη παρακαμπτηρίων δεν ρυθμίζονται από τα κρατικά πρότυπα, επομένως οι διαστάσεις των πλαισίων από διαφορετικούς κατασκευαστές ενδέχεται να διαφέρουν.

Κατά κανόνα, το μήκος του πλαισίου βινυλίου είναι από 2,5 έως 4 μέτρα, και το πλάτος είναι 20-30 cm. Το μήκος της μεταλλικής πλαισίωσης κυμαίνεται από 60 έως 6 μέτρα. Και τα μεγέθη των τσιμεντοσανίδων των περισσότερων σημάτων είναι παρόμοια: μήκος - εντός 3-3,6 m, πλάτος - από 10 έως 30 cm.

Το πάχος των πάνελ υπογείου υπερβαίνει το πάχος των προφίλ τοίχου και είναι εντός 2-4 mm. Τα πιο δημοφιλή προφίλ είναι μήκους 1 μ. Και πλάτους 0,5 μ.

Κατά την επιλογή του πλαισίου, πρέπει να λάβετε υπόψη ότι ο κατασκευαστής δηλώνει το πλήρες πλάτος του πίνακα και είναι χρήσιμος. Ο υπολογισμός του αριθμού των προφίλ πρέπει να διεξάγεται με βάση το συντελεστή χρήσιμο.Για παράδειγμα, τα προφίλ "μαρμάρων" από το εμπορικό σήμα Nailite έχουν ένα πλήρες μέγεθος (μήκος-πλάτος) 116 x 49 cm και ένα χρήσιμο - 102 x 46 cm.

Ανεξάρτητα από την εταιρεία έκδοσης, όλα τα προφίλ μπορούν να χωριστούν σε τρεις ομάδες.

 • λεπτό, το πλάτος του οποίου είναι έως 15 mm (χαρακτηρίζεται από χαμηλό βάρος και ευκαμψία).
 • μεσαίο, το πλάτος του οποίου κυμαίνεται μεταξύ 15-25 mm (το πιο απαιτητικό υλικό).
 • πάχους - το πλάτος τους είναι περίπου 25 mm (για μοντέλα, η παρουσία πάχους στρώσης πολυουρεθάνης είναι χαρακτηριστική και συνεπώς το υλικό έχει υψηλή θερμική μόνωση και μπορεί να τοποθετηθεί χωρίς τη χρήση μόνωσης).

Σχεδιασμός

Λόγω της ποικιλίας των επιλογών σχεδίασης για τα πάνελ, το προεξέχον τμήμα της βάσης και το υπόγειο μπορεί να έχει διαφορετικό φινίρισμα. Πάνελ από πέτρα έχουν γίνει πολύ δημοφιλείς: λόγω της παρουσίας τραχύτητας, είναι δυνατόν να επιτευχθεί η επίδραση της φυσικής τοιχοποιίας. Αν είναι απαραίτητο να επιτευχθεί η πρωτοτυπία του εξωτερικού χώρου, τότε μπορούμε να προτείνουμε απομιμήσεις λίθινων λίθων διαφόρων μεγεθών.

Δεν είναι λιγότερο δημοφιλής η απομίμηση της τοιχοποιίας. Λόγω της εντύπωσης που είναι τυπωμένη στο πρωτότυπο υλικό, τα πάνελ έχουν όλη τη χαρακτηριστική τραχύτητα και τα τσιπ.Ένα άλλο πλεονέκτημα των προφίλ "τούβλο" είναι η απλότητα της κοπής (τούβλο από τούβλο), έτσι χρησιμοποιείται συχνά για φινίρισμα κτιρίων με μεγάλο αριθμό προβολών και στροφών.

Μπεζ προφίλ, το λεγόμενο "καμένο τούβλο", οι λάτρεις θα εκτιμήσουν την εκλεπτυσμένη πολυτέλεια. Ξεχωρίζει στο πλαίσιο άλλων επιλογών παρακαταθήκης για την εξαίσια αρχοντιά της.

Η παρακαμπτήριος κάτω από ένα δέντρο θα ταιριάζει ιδανικά σε ύφος ενός "αγροτικού" εξοχικού σπιτιού. Θα δημιουργήσει την ψευδαίσθηση της κοπής της βάσης με φυσικό ξύλο. Για σπίτια στη χώρα ή αποικιακό στυλ, συνιστάται να επιλέξετε μια λευκή και ελαφριά σκιά προφίλ κάτω από το διοικητικό συμβούλιο, για κτίρια στο πνεύμα των αλπικών σαλέ - σκιά wenge, κεράσι ή σκούρο καφέ χρώμα.

Κατασκευαστές

Μεταξύ των εγχώριων εμπορικών σημάτων είναι οι ακόλουθες εταιρείες.

 • "Δολομίτης", η οποία παράγει τα προϊόντα της από το 2008. Τα προφίλ υπογείου μιμούνται μια άγρια ​​πέτρα, μπορείτε να επιλέξετε το υλικό από μία από τις τρεις συλλογές: μονοχρωματική πέτρα, αποκλειστική, πέτρα με έγχρωμες ραφές. Το πλάτος των πάνελ - 22 cm, μήκος - 33 cm. Το πάχος του υλικού - 1,6 mm.
 • Περιορισμοί μάρκας Docke Διατίθεται σε 3 παραλλαγές: τοιχοποιία, σχιστόλιθο, στρωματοποιημένο ψαμμίτη.Σύμφωνα με κριτικές πελατών, το υλικό χαρακτηρίζεται από καλή ποιότητα σε μια αρκετά προσιτή τιμή.
 • Στη συλλογή μάρκας Fineber Μπορείτε να βρείτε πολλές επιλογές για πάνελ με απομίμηση τούβλων: τούβλα κίτρινου και κόκκινου προσανατολισμού, η συλλογή BRITT με τούβλα (πιθανή παλέτα είναι σκούρο καφέ, σκούρο ροζ, μπορντό), η συλλογή Brick.

Από τους δυτικούς κατασκευαστές οι αξιόπιστοι αγοραστές απολαμβάνουν τις ακόλουθες μάρκες.

 • Αναγνωρισμένος ηγέτης - Αμερικανός κατασκευαστής Nailite. Τα προϊόντα είναι υψηλής ποιότητας και ποικιλίας σχεδιαστικών λύσεων. Τα πιο δημοφιλή είναι τα προφίλ κάτω από πέτρα, τούβλο, ξύλο. Η διάρκεια ζωής του υλικού είναι 25 χρόνια, ενώ είναι προσαρμοσμένη για χρήση στο σκληρό ρωσικό κλίμα. Δεν χρειάζεται πρόσθετη χρώση κατά τη χρήση.
 • Μάρκα συλλογή Novik Παρουσιάζεται με απομίμηση κάτω από τοιχοποιία διαφορετικών αποχρώσεων. Το μήκος και το πλάτος των πάνελ - 1219x470 mm.
 • Γερμανική μάρκα Ντέκε, και σύμφωνα με τη γερμανική ορθογραφία Döcke, διατίθεται σε 2 παραλλαγές: κάτω από την πέτρα και το τούβλο. Συμπληρώνονται με τα πάνελ παραδίδονται λαμπά στοιχεία.
 • Προφίλ παραγωγής VOX (Πολωνία) πραγματοποιείται σε διαστάσεις δύο διαστάσεων: 1110χ460χ2,5 (Solid Mur) και 1110χ477χ2,5 mm (Στερεά πέτρα για ένα τούβλο). Το τελευταίο μοντέλο πέτρας έχει πλάτος 466 mm. Ο κατασκευαστής κατάφερε να επιτύχει την εκπληκτική εγγύτητα με την φυσική πέτρα: η επιφάνεια του παρακαμπτήριου έχει ακόμη ένα τυπικό ψεκασμό από τα μικρότερα κομμάτια.
 • Καναδική παρακαμπτήριος NOVIK Παράγεται σύμφωνα με βελτιωμένες τεχνολογίες και συνεπώς αντέχει ακόμη και σε ακραίες καιρικές συνθήκες. Έχοντας πάνω από 15 χρόνια ιστορίας, το υλικό έχει βελτιωμένες τεχνικές ιδιότητες, δεν απαιτεί βαφή και άλλους χειρισμούς κατά τη λειτουργία. Διατίθεται σε 5 παραλλαγές: άγριες και ξυλόγλυπτες πέτρες, σανίδες κέδρου, τούβλα, ξύλινα έρπητα ζωστήρα.

Συμβουλές και κόλπα

Όταν επιλέγετε πίνακες, συνδέστε 2 μεταξύ τους. Πρέπει να χωρούν εύκολα και να μην σχηματίζουν κενά. Οι αρμοί πρέπει να είναι αόρατοι.

Το προφίλ βινυλίου υψηλής ποιότητας θα πρέπει να έχει το ίδιο χρώμα από το εξωτερικό και το εσωτερικό. Για φθηνότερα μοντέλα, η πίσω πλευρά είναι συνήθως ελαφρύτερη. Σε γενικές γραμμές, αυτό δεν επηρεάζει την τελική εμφάνιση του κτιρίου, αλλά σε ορισμένες περιπτώσεις επιτρέπει να υποπτευθεί ένα προϊόν χαμηλής ποιότητας σε μια διογκωμένη τιμή. Σε κάθε περίπτωση, το χρώμα των πάνελ πρέπει να είναι ομοιόμορφο, να μην έχει ραβδώσεις και λεκέδες.

Για πάνελ πιο σκούρου χρώματος, θα πρέπει να πληρώσετε μια ελαφρώς υψηλότερη τιμή από ό, τι για τα ανάλογα ελαφρών αποχρώσεων. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι ο πρώτος εξασθενεί γρηγορότερα και επομένως για να διατηρήσει το χρώμα, χρησιμοποιούνται σταθεροποιητές, οι οποίοι αυξάνουν το κόστος του προφίλ.

Στη σημείωση: η γυαλιστερή επιφάνεια απορροφά το φως και επομένως εξασθενεί πιο γρήγορα. Εάν το σπίτι σας βρίσκεται στην ηλιόλουστη πλευρά ή ζείτε στη νότια περιοχή, είναι προτιμότερο να προτιμάτε τις ματ επιλογές.

Κοιτάξτε τον πίνακα από το τέλος: πρέπει να έχει το ίδιο ύψος σε όλο το προφίλ. Σημειώστε ότι το ύψος των γωνιακών πλαισίων πρέπει να είναι ακριβώς το ίδιο με το πλάτος του προφίλ.

Οι διατρήσεις για τις βίδες πρέπει να είναι ίδιες, τακτοποιημένες. Διαφορετικά, η υγρασία θα διεισδύσει σε υπερβολικά μεγάλες τρύπες και πολύ μικρή αν προσπαθήσετε να βιδώσετε τις βίδες μέσα σε αυτές, θα προκαλέσουν ρωγμές στο προφίλ.

Είναι σημαντικό να δοθεί προσοχή στη συσκευασία των προϊόντων. Κανονικά, θα πρέπει να είναι από χαρτόνι. Όταν αγοράζετε πλαστικό περιτύλιγμα, κινδυνεύετε να αποκτήσετε προφίλ που έχουν παραμορφωθεί κατά τη μεταφορά και την αποθήκευση.

Μετά από απλές συστάσεις θα επιτραπεί η επίτευξη τεχνολογικής ακρίβειας της τοποθέτησης των πάνελ υπογείων:

 • η τοποθέτηση πραγματοποιείται από κάτω προς τα πάνω, από αριστερά προς τα δεξιά.
 • στερεώστε τους πίνακες στο κιβώτιο με ανοξείδωτα καρφιά ή βίδες.
 • τα καρφιά και οι βίδες πρέπει να τοποθετούνται αυστηρά κάθετα στην επιφάνεια των πλαισίων και το καπάκι δεν θα πρέπει να ταφεί στον πίνακα, διαφορετικά είναι δυνατή η παραμόρφωση του πλαισίου.
 • όταν εγκαθίστανται σε αρνητικές θερμοκρασίες, τα πάνελ πλαισίου προετοιμάζονται για 24 ώρες σε θερμοκρασία δωματίου.

Όμορφα παραδείγματα

Λόγω της ποικιλίας των μοντέλων παρακαμπτήριων, μπορείτε εύκολα να βρείτε την καλύτερη επιλογή για μια συγκεκριμένη δομή. Είναι σημαντικό να ληφθούν υπόψη τα χαρακτηριστικά του εξωτερικού: το μέγεθος του σπιτιού, τις αποχρώσεις και την υφή άλλων υλικών φινιρίσματος.

Έτσι, για τις εξοχικές κατοικίες από μια πέτρα συνιστάται να επιλέξετε μια σοφίτα παρακαμπτήριος κάτω από τσιπ βασάλτη, μια πέτρα λιθοτρίμματα. Για τα σπίτια που καλύπτονται από ξύλο, είναι κατάλληλο ένα υπόγειο με απομίμηση καλαμιού, τσιπς και δρυς δοκάρια.

Οι δημοφιλείς επιλογές για φινίρισμα υπόγειου παρακαμπτήριου μπορεί να ονομαστεί η χρήση μιας σκοτεινής απόχρωσης των υπογείων πλαισίων και της στέγης σε συνδυασμό με επένδυσηελαφρύ υλικό το υπόλοιπο της πρόσοψης. Στον τόνο της βάσης μπορείτε να πλαισιώσετε το πλαίσιο των θυρών και των ανοιγμάτων των παραθύρων.

Θεωρείται ευχάριστο για το μάτι να κάνει το υπόγειο, την πρόσοψη και τη στέγη στο ίδιο χρώμα, αλλά σε διαφορετικές αποχρώσεις. Είναι προτιμότερο να επιλέξετε ελαφριά ζεστά χρώματα υλικών.

Ο πιο καθολικός τύπος πάνελ υπογείου είναι εκείνοι που μιμούνται την τοιχοποιία. Ωστόσο, είναι σημαντικό να επιλέξετε την κατάλληλη "πέτρα" για την πρόσοψη. Έτσι, για τις εξοχικές κατοικίες στο στυλ της χώρας, είναι καλύτερα να επιλέξετε μια πέτρα από αποχρώσεις του φωτός, συνδυάζοντάς την με μια πέτρινη ή ξύλινη πρόσοψη.

Για τα κλασικά, θα πρέπει να επιλέξετε γκρίζα ή αμμοχάλυβα. Το υλικό για το υπόγειο μπορεί να επαναληφθεί κατά το φινίρισμα μικρών διακοσμητικών στοιχείων της πρόσοψης, τα οποία, όπως είναι γνωστό, είναι γεμάτα με ένα κλασικό εξωτερικό.

Τα κτίρια που χρησιμοποιούν την ίδια πρόσοψη και τα στοιχεία των υπογείων, που διαφέρουν μόνο στο χρώμα, φαίνονται εντυπωσιακά. Κατά κανόνα, πρόκειται για επιφάνειες που μιμούνται πέτρα. Το φινίρισμα κάτω από την πέτρα θα επιτρέψει να αποδείξει την κατάσταση και την καλή γεύση των ιδιοκτητών του κτιρίου.

Σε αυτό το βίντεο θα βρείτε ένα master class για την εγκατάσταση υπογείου υπογείου.

Σχόλια
 Συντάκτης
Πληροφορίες που παρέχονται για σκοπούς αναφοράς. Για κατασκευαστικά θέματα, συμβουλευτείτε πάντοτε έναν ειδικό.

Αίθουσα εισόδου

Σαλόνι

Υπνοδωμάτιο