Επιλογή πλαισίου για εξωτερική χρήση

Ακόμη και οι κατασκευαστές του 19ου αιώνα σκέφτηκαν πώς να σώσουν τα κτίρια και τα κτίρια από εξωτερικές επιρροές, αφήνοντάς τα αισθητικά και ελκυστικά. Τότε εφευρέθηκε για να καρφώσουν τις σανίδες στον τοίχο έτσι ώστε κάθε επόμενη στρώση να κρεμαστεί πάνω από την προηγούμενη - αυτό έδωσε τη δυνατότητα για τις σταγόνες να γλιστρήσουν χωρίς εμπόδια όταν έβρεχε. Ξύλινες σανίδες άρχισαν να αντικαθίστανται από βινύλιο, μέταλλο και τσιμέντο πριν από 60-70 χρόνια. Ταυτόχρονα, εφευρέθηκε μια αεριζόμενη τεχνολογία πρόσοψης. Όλα αυτά έκαναν τη ζωή ευκολότερη για τους κατασκευαστές, εξασφάλιζαν την ανθεκτικότητα της πρόσοψης και καθόρισαν το στυλ της.

Είδη

Τώρα αυτή η επένδυση έχει λάβει το μοντέρνο όνομα - παρακαμπτήριος και είναι το πιο σύγχρονο εξωτερικό υλικό φινιρίσματος. Οι πλάκες του, όπως και πριν, συνδυάζουν χρηστικές και αισθητικές λειτουργίες.Το χαρακτηριστικό αυτού του υλικού, βέβαια, κερδίζει, αν τη συγκρίνουμε με άλλα αντίστοιχα πρόσοψης και η τρέχουσα ποικιλία χρωμάτων και υφασμάτων θα είναι σε θέση να ικανοποιήσει και τον πιο απαιτητικό πελάτη. Κάθε πάνελ, ανεξάρτητα από το υλικό κατασκευής, είναι εφοδιασμένο με μάνδαλο και άκρη με οπές για καρφιά.

Αντιμετωπίζοντας την πρόσοψη με την παρακαμπτήριος είναι ένας τύπος αεριζόμενης τεχνολογίας πρόσοψηςστην οποία οι πίνακες συνδέονται με το κιβώτιο, και ο ελεύθερος κύκλος κυκλοφορεί στον διαμορφωμένο χώρο. Εάν είναι απαραίτητο, εγκαθίσταται ένας θερμαντήρας στον ελεύθερο χώρο, ο οποίος επιτρέπει την πρακτικότερη τοποθέτηση του πλαισίου. Επιπλέον, τα δωμάτια διακοσμημένα με παρακαμπτήριος επίσης φαίνονται πολύ κομψά.

Παρακάτω υπάρχουν οι υπάρχοντες τύποι πλαισιώσεων, τα χαρακτηριστικά τους και τα χαρακτηριστικά της εφαρμογής.

Βινύλιο

Βινυλίου πλαισιώσει είναι μια ομάδα από πολυβινυλοχλωρίδιο (PVC) με την προσθήκη διοξειδίου του τιτανίου, ανθρακικού ασβεστίου, τροποποιητές και άλλες ουσίες. Τέτοια πάνελ χρησιμοποιούνται όταν αντιμετωπίζετε οποιαδήποτε πρόσοψη. Το πλεονέκτημα αυτών των πλακών είναι ότι μπορούν να αντέξουν αιφνίδιες μεταβολές της θερμοκρασίας, συμπεριλαμβανομένου του καυτού ήλιου και του παγετού, να πλυθούν εύκολα από έναν κανονικό σωλήνα κήπου και να διατηρήσουν την αρχική τους εμφάνιση ακόμα και μετά από πολλά χρόνια.

Αυτό κατέστη δυνατό χάρη στο άνω προστατευτικό στρώμα (κάλυμμα)η οποία θα πρέπει να είναι περισσότερο από το 20% του συνολικού πάχους του ιστού. Το εσωτερικό στρώμα (υπόστρωμα) είναι υπεύθυνο για τα γεωμετρικά χαρακτηριστικά. Στην ποιότητα πλαισιώνοντας, το χρώμα των εσωτερικών και εξωτερικών στρώσεων ταιριάζει. Παρά όλα τα πλεονεκτήματα, η τοποθέτηση βινυλίου στο πάτωμα καίγεται γρήγορα, μπορεί να λυγίσει κάτω από ένα ισχυρό χτύπημα και δεν φαίνεται τόσο ακριβό όσο θα μπορούσε να ήταν.

Τις περισσότερες φορές, τα πάνελ από PVC χρησιμοποιούνται για την τελική επεξεργασία ιδιωτικών κατοικιών, εξοχικών σπιτιών, όταν κρύβουν τις ατέλειες των τοίχων, και επίσης προσπαθούν να κρύψουν τη μόνωση.

Μπορείτε να επιλέξετε την κάθετη και οριζόντια πλευρική τοποθέτηση.

 • Κάθετηεκτός από την αντίστοιχη στερέωση, έχει έναν συμμετρικό μορφότυπο (πρότυπο) των πλαισίων. Στη Ρωσία, τέτοια πάνελ βινυλίου σπάνια χρησιμοποιούνται, κατά κανόνα, όταν αντιμετωπίζουν περίπτερα ή καφέ. Τοποθετείται από τη μια γωνία στην άλλη.
 • Οριζόντια ο τύπος στερέωσης είναι συνηθισμένος στη Ρωσία, τέτοια πλαίσια έχουν διάφορα σχήματα προφίλ: "πλοίο" και "ψαροκόκαλο". Η εγκατάσταση είναι από κάτω προς τα πάνω.

Αν δεν είστε οπαδός φυσικών υλικών, τότε βινυλίου πλαισιώσει, εύκολη και γρήγορη εγκατάσταση, είναι μια μεγάλη επιλογή.Η αξία για τα χρήματα δεν θα σας αφήσει αδιάφορη.

Το πλαστικό καεί και δεν διαφεύγει από αυτό. Η υψηλής ποιότητας παρακαμπτήριος θα εξασθενίσει ομαλά και σταδιακά, οπότε δεν θα το παρατηρήσετε καθόλου. Η διαφορά θα είναι ορατή μόνο όταν αποφασίσετε να καλύψετε την επέκταση ή να αντικαταστήσετε τους πίνακες. Τότε θα υπάρξει αξιοσημείωτη διαφορά σε αρκετούς τόνους. Επομένως, μην τεντώσετε την επένδυση της πρόσοψης για αρκετές εποχές, προσπαθήστε να κάνετε τα πάντα με τη μία.

Ποιότητα Καναδική παρακαμπτήριος δεν θα χάσει την ένταση χρώματος, ακόμη και μετά από 10 χρόνια, οι Ρώσοι θα παραμείνουν φωτεινοί και νέοι για τουλάχιστον 5 χρόνια και χαμηλής ποιότητας και φθηνά θα χάσουν τις ιδιότητές τους σε ένα χρόνο.

Επιπλέον, υπάρχει αφόδευση - είναι πάνελ PVC, που χαρακτηρίζονται από μειωμένη θερμική αγωγιμότητα και την ικανότητα να απορροφούν τους κραδασμούς και να μούφωναν τον ήχο. Χρησιμοποιώντας αφρό πάνελ, φυσικά, δεν μπορείτε να αντικαταστήσετε εντελώς τη μόνωση, αλλά μπορείτε ακόμα να επιτύχετε ένα ορισμένο αποτέλεσμα.

Ξύλινο

Το φυσικό ξύλο είναι ένα φιλικό προς το περιβάλλον και αξιόπιστο υλικό. Σε αντίθεση με το PVC, σβήνει, παραμορφώνεται και δεν μπορεί να καυχηθεί για πολλά χρόνια άψογης εμφάνισης.Από την άλλη πλευρά, έχει ένα εξαιρετικό επίπεδο θερμομόνωσης και εξαιρετικές διακοσμητικές ιδιότητες.

Τα ξύλινα πλαίσια μπορούν να χωριστούν σε διάφορους τύπους.

Ανά τύπο επεξεργασίας υλικού:

 • τα φύλλα των οποίων το ξύλο έχει περιεκτικότητα σε υγρασία όχι μεγαλύτερη από 18%, είναι κατασκευασμένα από σκληρό ξύλο και σκληρά τροπικά είδη.
 • πάνελ από πυρίμαχα πετρώματα (πεύκο ή τέφρα), υποβάλλονται σε πρόσθετη θερμική επεξεργασία στους 170-220 μοίρες.
 • ξύλο, εμποτισμένο με αντισηπτικό.

Κατά τύπο τμήματος διακρίνονται:

 • "Groove-crest";
 • "Ένα τέταρτο"?
 • "Επικάλυψη" ή "Αμερικανική".
 • "Βαμβάκι" (planken).

Ξύλινη παρακαμπτήριος είναι δημοφιλής στην Αμερική και τον ΚαναδάΕπομένως, όταν επιλέγετε τέτοια πάνελ στη Ρωσία, είναι καλύτερο να επιλέγετε τους κατασκευαστές αυτών των συγκεκριμένων χωρών.

Η εγκατάσταση γίνεται σε σχάρες, οι οποίες πρέπει να είναι κατασκευασμένες από ξύλο ανθεκτικό στην υγρασία. Στη μέγιστη υγρασία, είναι προτιμότερο να επιλέξετε μια ράβδο. Τα νύχια στα 50 mm είναι απαραίτητα για τη στερέωση. Οι γωνίες καλύπτονται πάνω από τα πάνελ παρακαμπτήριος. Τα παράθυρα και οι πόρτες σχηματίζουν το περίβλημα.

  Οι πίνακες ξύλου χωρίζονται σε δίκλινα και μπλοκ σπίτια.

  • Αναβαθμισμένες ράβδοι. Είναι εύκολο να μαντέψουμε από το όνομα ότι οι ανυψωμένες ράβδοι είναι πάνελ που μοιάζουν με ξύλο και έχουν μια ομαλή μπροστινή πλευρά.Υπάρχει μια τεράστια ποικιλία χρωμάτων, αποχρώσεων και υφή τέτοιων πάνελ, έτσι αυτό το υλικό είναι σε ζήτηση μεταξύ των σχεδιαστών για εσωτερική διακόσμηση.
  • Αποκλείστε το σπίτι Αυτός ο τύπος πάνελ είναι κατασκευασμένος από διάφορα είδη δένδρων, αλλά τα κωνοφόρα θεωρούνται τα καλύτερα. Χάρη στους εμποτισμούς, τα κωνοφόρα πάνελ δεν υπόκεινται σε σήψη και δεν σχηματίζουν καλούπι.

  Το τελειωτικό υλικό, κατασκευασμένο από κέδρο, σας επιτρέπει να καπλαμά και σε εσωτερικούς χώρους. Πλάκες από λυγαριά - πολύ ανθεκτικές, καλές και υψηλής ποιότητας πάνελ, με την υψηλότερη αξία. Όχι πολύ καιρό πριν εμφανίστηκε κολλημένο σπίτι.

  Υπάρχει μια ταξινόμηση που καθορίζει την κλάση του υλικού:

  • "A" - 1 κόμβος στο πάνελ των 1,5 m, όχι περισσότερες από 2 τυφλές ρωγμές.
  • "B" - 4 σκυλάκια και 2 τυφλές ρωγμές σε 1,5 μέτρα του πίνακα.
  • "C" - υπάρχουν κόμβοι, αλλά δεν έχουν διάμετρο μεγαλύτερη από 25 mm, παρουσία 2 ρωγμών.

  Ξύλινη παρακαμπτήριος θα σας βοηθήσει σε ένα μεμονωμένο σχέδιο, είτε πρόκειται για εξωτερική ή εσωτερική διακόσμηση ενός κτιρίου.

  Μεταλλικά

  Η μεταλλική παρακαταθήκη είναι από χάλυβα, ψευδάργυρο ή αλουμίνιο. Το τελευταίο μπορεί να βαφτεί σε οποιοδήποτε χρώμα, να μιμείται οποιαδήποτε υφή.

  Το σημαντικότερο μειονέκτημα των μεταλλικών πινάκων είναι ο "θόρυβος" τους κατά τη βροχή, οι ισχυρές ριπές του ανέμου. Η διάβρωση μπορεί επίσης να συμβεί σε σημεία βλάβης. Από την άλλη πλευρά, εάν δεν υπάρχει μηχανική βλάβη και δεν υπάρχει ανάγκη αντικατάστασης ολόκληρου του φύλλου, η μεταλλική πλευρική τοποθέτηση έχει διάρκεια ζωής παρόμοια με το PVC.

  Τα πάνελ από χάλυβα ισχύουν για εργαστήρια ή βιομηχανικά κτίρια, δεν εκτίθενται σε καύση, αλλά έχουν πολύ μεγάλο βάρος, γεγονός που αυξάνει το φορτίο στο θεμέλιο.

  Η μεταλλική παρακαταθήκη μπορεί να χωριστεί στους ακόλουθους τύπους:

  • προβολείς ·
  • πάνελ τοίχου?
  • πάνελ κάτω από το ημερολόγιο?
  • ευθεία ευθεία παρακαμπτήριος (τοποθετημένη κάθετα).

  Δεν υπάρχει η έννοια του "metal siding". Ο κατασκευαστής εφαρμόζει στην μεταλλική επιφάνεια ένα σχέδιο που μιμείται ένα ή άλλο υλικό. Μια τέτοια διαδικασία έγινε δυνατή χάρη στην τεχνολογία "φωτο-offset". Αυτά τα πάνελ έχουν ένα ειδικό όνομα Printech.

  Ιδιαίτερα δημοφιλή πάνελ που μιμούνται το κούτσουρο - είναι ένα ξύλο Woodstock. Είναι ιδιόμορφο στο σχήμα του, μπορεί να αναπαράγει την ανακούφιση ενός ξύλου ή τοιχοποιίας, έχει μια τέτοια γεωμετρία προφίλ που αναδημιουργεί εύκολα το πρότυπο του φυσικού ξύλου.

  Τσιμέντο

  Οι πυροσβεστικές οργανώσεις και οι υπηρεσίες δεν δημιουργούν μεγάλες απαιτήσεις σε πάνελ τσιμέντου, επομένως είναι το πιο συνηθισμένο υλικό κατά τη διάρκεια εργασιών επισκευής και φινιρίσματος. Ταυτόχρονα, τα πάνελ αυτά είναι πολύ ακριβά και βαριά.

  Οι πλάκες τσιμέντου αποτελούνται από 80% τσιμέντο με την προσθήκη άμμου, ορυκτών και ινών κυτταρίνης. Η παρακαμπτήριος τσιμέντου μπορεί να είναι με λεία ή ανάγλυφη επιφάνεια, μοντέλα που μιμούνται πέτρα, τούβλο και άλλα υλικά είναι πολύ συνηθισμένα. Τις περισσότερες φορές, τέτοιου είδους πίνακες γίνονται σε ένα γκρίζο φυσικό χρώμα με επιφάνεια προετοιμασμένη για ζωγραφική. Ο αγοραστής καλείται να επιλέξει το χρώμα και να χρωματίσει το πλαίσιο.

  Για ευκολία και ευκολία εγκατάστασης, η τοποθέτηση τσιμέντου μπορεί να γίνει με τη μορφή σχεδιαστή με συνδετήρες στερεωμένους στην πίσω πλευρά. Κατά την εγκατάσταση σε έναν τοίχο από τούβλα, πρέπει να κάνετε ένα κλουβί.

  Ισόγειο

  Η βάση είναι ένα σημαντικό στοιχείο στο σχεδιασμό οποιουδήποτε κτιρίου, πρέπει να προσεγγιστεί με ιδιαίτερη προσοχή. Λόγω της εγγύτητάς του στο έδαφος, υφίσταται συνεχώς μηχανική βλάβη και συχνά αλληλεπιδρά με την υγρασία.Πιο συχνά χρησιμοποιούνται πάνελ που μιμούνται πέτρα, αυτό οπτικά δίνει αξιοπιστία σε ολόκληρη τη δομή στο σύνολό της.

  Συνήθως το πέλμα είναι κατασκευασμένο σε μεγέθη 1125x480 mm. Οι παράμετροι μπορεί να διαφέρουν, ανάλογα με τον κατασκευαστή, αλλά βρέθηκε μια μέση τιμή 1x0,5 m. Είναι εύκολο να υπολογίσετε ότι θα χρειαστούν 2 πάνελ για να καλύψουν 1 τετραγωνικό μέτρο. Υψηλής ποιότητας και αξιόπιστη παρακαμπτήριος δεν έχει μια σαφή ορατή άρθρωση, η πρόσδεσή της είναι πολύ δυνατή. Αυτές οι αρθρώσεις επηρεάζουν την περαιτέρω λειτουργία της βάσης.

  Συνήθως το PVC, το μέταλλο ή το τσιμέντο χρησιμοποιούνται για επίγειες πλάκες. Η τελευταία καινοτομία της κατασκευής, η οποία δεν είχε ακόμη χρόνο να εγκατασταθεί στη Ρωσία, είναι ένα υπόγειο με μόνωση. Η θέρμανση επιτυγχάνεται με την εφαρμογή αφρού πολυουρεθάνης στο υλικό.

  Για να εγκαταστήσετε αυτό το σχέδιο, απαιτείται ένα μεταλλικό κλουβί, τοποθετημένο οριζόντια. Η πρώτη σειρά πρέπει κατ 'ανάγκη να πάει σανίδα, που ονομάζεται η αρχή, είναι τοποθετημένη γύρω από την περίμετρο του σπιτιού κάτω, ήταν μαζί της αρχίσει να εγκαταστήσει το υπόλοιπο του πίνακα.

  Οι γωνίες είναι διακοσμητικά στοιχεία και δεν φέρουν κανένα σημασιολογικό φορτίο. Τα στοιχεία αυτά συνήθως κόβουν τις γωνίες των παραθύρων και των θυρών.

  Οι γρίλιες εξαερισμού έχουν επίσης διακοσμητική λειτουργία, για τον επιδιωκόμενο σκοπό τους, είναι απαραίτητες για τον βελτιωμένο αερισμό κάτω από τα πλαίσια.

  Κεραμικό

  Τα κεραμικά πλαϊνά πάνελ παράγονται αρχικά στην Ιαπωνία. Το Ceramiding έχει καθιερωθεί ως υλικό με αρκετά χαρακτηριστικά απόδοσης. Είναι ένα πάνελ τσιμέντου ινών που αποτελείται από ινώδη υλικά πυριτικού άλατος. Αργότερα, σκληρύνεται σε ένα φούρνο · εφαρμόζεται επικάλυψη πολλαπλών στρώσεων, το οποίο μοιάζει πολύ με κεραμικά. Το ανώτερο στρώμα της επικάλυψης πρέπει απαραιτήτως να περιλαμβάνει φθοριούχες, ανόργανες ή ακρυλικές βαφές πυριτίου.

  Τέτοιες ομάδες χρησιμοποιούνται με επιτυχία στη Ρωσία, χάρη στα πλεονεκτήματά τους:

  • υλικό ανθεκτικό στη ζέστη και στο κρύο.
  • δεν ξεθωριάζει, χάρη σε μια πρωτοποριακή κάλυψη.
  • δημιουργεί φραγμό έναντι του θορύβου ·
  • αντιστοιχεί στην υψηλότερη κατηγορία αντίστασης στη φωτιά.
  • λόγω της απουσίας αμιάντου, θεωρείται μια φιλική προς το περιβάλλον επίστρωση ·
  • Τα κεραμικά πάνελ έχουν δείκτη θερμικής μόνωσης που είναι 10 φορές μεγαλύτερος από αυτόν των επιφανειών από σκυρόδεμα.

  Τα κύρια μειονεκτήματα της κεραμικής είναι το μεγάλο βάρος και η πολύπλοκη εγκατάσταση.Για να εγκαταστήσετε τα πάνελ, χρειάζεστε ειδικούς συνδετήρες που δεν απαιτούν σφιγκτήρες γεώτρησης. Τα πέλματα στις βίδες είναι προσαρτημένα στο μεταλλικό προφίλ της επένδυσης. Χάρη στις ερμητικές αρθρώσεις, η επεξεργασία των ραφών δεν απαιτείται.

  Η κεραμική στερέωση δεν μπορεί να αντέξει τα πάντα. Πρώτον, έχουν πολύ υψηλό κόστος. Δεύτερον, οι μεταφορές από την Ιαπωνία συνδέονται με ορισμένες δυσκολίες. Τρίτον, η πολυπλοκότητα της εγκατάστασης και η ειδική συναρμολόγηση. Επομένως, αυτή η επένδυση μπορεί να βρεθεί μόνο στις προσόψεις μεγάλων εταιρειών ή ιδιωτικών κατοικιών πλούσιων ανθρώπων.

  Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα

  Οι Ρώσοι αγοραστές έχουν παρατήρησε εδώ και καιρό τα πάνελ παρακαμπτήριάς τους ως πρώτης τάξεως πρόσοψη, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχουν μεγάλη ζήτηση. Παρακάτω είναι όλα τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της παρακαμπτήριάς. Αφού τα εξετάσετε, μπορείτε να αποφασίσετε: είναι αυτός ο τύπος φινιρίσματος κατάλληλος για εσάς.

  Πρώτα εξετάστε όλα τα πλεονεκτήματα αυτού του υλικού.

  • Προστασία της επιφάνειας της πρόσοψης από τη βροχή, το χιόνι, τον άνεμο, τις ακτίνες UV και ούτω καθεξής.
  • Η πλαισιωτική τοποθέτηση δεν απαιτεί ειδική προετοιμασία των τοίχων και συγχρόνως κρύβει όλα τα ορατά λάθη της πρόσοψης.
  • Το συμπύκνωμα εκκενώνεται κατά μήκος της εσωτερικής επιφάνειας των πλαισίων πλαισίωσης,που εξασφαλίζει υπερφόρτωση υγρασίας.
  • Η τοποθέτηση σε ισόγειο μπορεί να κάνει ένα σπίτι μοναδικό, ατομικό, με μοναδικό σχεδιασμό. Οποιοδήποτε κτίριο που είναι επενδυμένο με παρακαμπτήριος θα φαίνεται μοντέρνο.
  • Ένα άλλο πλεονέκτημα του υλικού είναι ότι είναι ανθεκτικό. Αν επιλέξετε ένα υλικό ποιότητας επένδυσης, τότε η διάρκεια ζωής του μπορεί να φτάσει τα 50 χρόνια. Χωρίς αποκατάσταση, μπορεί να εξυπηρετήσει περισσότερα από 30 χρόνια. Όσον αφορά την ανθεκτικότητα, είναι επίσης απαραίτητο να ληφθεί υπόψη ότι το υλικό από ξύλο εξυπηρετεί λίγο λιγότερο από το πλαστικό, αλλά φαίνεται πιο ευγενής και δαπανηρή.
  • Εύκολο στη χρήση: αρκεί να το πλένετε περιστασιακά και στη συνέχεια μόνο όταν είναι απαραίτητο.
  • Siding - αρκετά φιλικό προς το περιβάλλον και ασφαλές υλικό. Όντας βιολογικά αδρανείς, τα πάνελ δεν θα βλάψουν την ανθρώπινη υγεία.

  Από την άλλη πλευρά, τα πάνελ παρακαμπτήριων έχουν αρκετά μειονεκτήματα.

  • Η τοποθέτηση των ταινιών, είτε είναι ξύλινες, είτε μεταλλικές είτε PVC, είναι πολύ πιο δύσκολη από την βαφή του τοίχου, αλλά πιο γρήγορα από το να το τοποθετήσετε με πραγματικά τούβλα.
  • Για οποιαδήποτε μηχανική πρόσκρουση, ειδική ή μη, ο πίνακας θα πρέπει να αλλάξει τελείως, οπότε τίθεται το ερώτημα κατά την ανάλυση και συλλογή της επιφάνειας.
  • Είναι απαραίτητο να γνωρίζετε με σαφήνεια όλα τα χαρακτηριστικά του υλικού προκειμένου να αποφύγετε δυσάρεστα περιστατικά. Αν υπάρχει δίπλα στον τοίχο με επένδυση από PVC, τότε το υλικό μπορεί να λιώσει, εάν ο τοίχος είναι επενδεδυμένος με μέταλλο, μπορεί να γίνει καυτό, κάτι που θα προκαλέσει επίσης κίνδυνο.
  • Το υψηλό κόστος των εξαρτημάτων και των συνδετήρων. Αν χρησιμοποιείτε φθηνότερα αντίγραφα, ο κατασκευαστής αποποιείται την εγγύηση.

  Σε κάθε περίπτωση, όλα τα υπέρ και τα κατά θα εξαρτηθούν από την ειδική κατάσταση, τις συνθήκες, τις ευκαιρίες και τις επιθυμίες του πελάτη.

  Δημοφιλή εμπορικά σήματα

  Η σύγχρονη αγορά προσφέρει πολλούς ρωσικούς και ξένους κατασκευαστές που δραστηριοποιούνται στη ρωσική αγορά. Πρέπει να σημειωθεί ότι κάθε παραγωγός έχει το δικό του κόστος και ο κατάλογος των προϊόντων δεν καλύπτει όλους τους τύπους.

  Η απλότητα της εγκατάστασης και η αντοχή του σχεδιασμού εξαρτάται από την ποιότητα του προϊόντος, η οποία καθορίζεται από τον κατασκευαστή.

  • Ο Καναδάς θεωρείται ο ιδρυτής της βιομηχανίας παρακαμπτηρίων. Μια από τις πιο δημοφιλείς εταιρείες που προσφέρουν βινυλίου παρακαμπτήριος θεωρείται μια επιχείρηση. Mitten. Το κύριο πλεονέκτημα της μάρκας αποτελεί εγγύηση ποιότητας για 50 χρόνια.Η εταιρεία βεβαιώνει επίσης ότι το προϊόν τους είναι φιλικό προς το περιβάλλον, δεν φοβάται τον ήλιο ή τον παγετό. Η ιδιαιτερότητα των προϊόντων Mitten είναι ότι ο πελάτης μπορεί να παραλάβει το πάνελ σε οποιαδήποτε κατηγορία τιμών και ακόμη και τα φθηνότερα πάνελ θα είναι ανθεκτικά σε ακραίες θερμοκρασίες, ο κατασκευαστής δεν εγγυάται φούσκωμα και αποκόλληση.
  • Πάνελ πλαισιώσεων βινυλίου Το χυτήριο προέρχεται από τις ΗΠΑ, παράγονται από τον όμιλο Tarco χρησιμοποιώντας ειδικές τεχνολογίες. Στη Ρωσία, το Χυτήριο είναι η μόνη έγχρωμη πλαστική μεμβράνη PVC. Παρά το υλικό κατασκευής, τα πάνελ χυτηρίου δεν υπόκεινται σε καύση. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν, για παράδειγμα, για την αντιμετώπιση ενός τμήματος ενός σπιτιού κοντά σε μια μπρουζ. Στη Ρωσία, αυτός ο κατασκευαστής διαθέτει έναν αποκλειστικό αντιπρόσωπο, ο οποίος διευκολύνει την αγορά πάνελ.
  • Γερμανική εταιρεία Docke που ασχολείται με την παραγωγή πάνελ ακρυλικού και βινυλίου. Αυτή η παρακαμπτήριος είναι σχεδιασμένη για σκληρές κλιματικές συνθήκες και, παρά τη χαμηλή τιμή, τα πάνελ έχουν άριστη ποιότητα. Στον επίσημο ιστότοπο της εταιρείας, η τιμή τέτοιων πάνελ PVC κυμαίνεται από 140 ρούβλια. / κομμάτι για κάθετη παρακαμπτήριος μέχρι 239 ρούβλια. / τεμ. Τα ακρυλικά πάνελ κοστίζουν 255 ρούβλια. κομμάτι Η εγκατάσταση είναι εύκολη και γρήγορη, ο γάμος στις "κλειδαριές" είναι εξαιρετικά σπάνιος. Δεν υπάρχουν παράπονα σε εμφάνιση, η πρόσοψη θα διατηρήσει την αρχική εμφάνισή της για πολλά χρόνια.
  • Nordside - Ρωσική εταιρείατο οποίο ασχολείται με πλαστικό και μπροστινό κάθισμα. Οι αναφορές μιλούν για την καλή ποιότητα των προϊόντων και τη συμμόρφωση με τις τεχνολογίες παραγωγής. Τα προϊόντα είναι πιστοποιημένα. Εγγύηση πλαισίου Nordside - 50 χρόνια από την ημερομηνία πώλησης.
  • Εταιρεία Nailite είναι η πρώτη εταιρεία στον κόσμο που ξεκίνησε να παράγει πάνελ για να πλαισιώσει υπόγειο. Τα σανίδες μπορούν να μιμηθούν πέτρα, τούβλο ή ξύλο. Η τιμή είναι από 740 ρούβλια ανά μονάδα μεγέθους 470x1130 mm. Το Nailite παράγει πάνελ με πάχος 0.003 μ., Ενώ η αντοχή τους είναι αρκετές φορές μεγαλύτερη από αυτή του βινυλίου. Το υλικό ενσωματώνει ρητίνες πολυπροπυλενίου, γεγονός που το καθιστά εξαιρετικά ανθεκτικό. Χάρη στις ρητίνες, οι πίνακες αντιστέκονται στην υγρασία, δεν καλύπτονται με καλούπι, δεν σκουραίνουν και δεν σαπίζουν.
  • Ρωσική μάρκα Holzpast προσφέρει την πρόσοψη του τύπου βάσης Wandstein. Εξωτερικά, το προϊόν προσομοιώνει μια μεγάλη ποικιλία πέτρας και τοιχοποιίας, επιπλέον, έχει 6 γραμμές στην περιοχή. Το πλεονέκτημα του Wandstein είναι ότι τα πάνελ είναι κατασκευασμένα από πολυπροπυλένιο, έτσι δεν φοβούνται νερό, βρωμιά και βρύα, έχουν εύκολη εγκατάσταση χάρη στην κλειδαριά Clickschloss, μπορούν να πλυθούν. Ο κατασκευαστής παρέχει εγγύηση στο χρώμα - 15 χρόνια (πρώτη ύλη Zugfest). Το κόστος των πάνελ είναι από 390 ρούβλια ανά μονάδα (0.795 x 0.595 m).

  Έτσι, στη θέση των κατασκευαστών παρακαμπτήριων βινυλίου, επιχειρήσεις από τον Καναδά, την Αμερική και τη Γερμανία έχουν ισχυρές θέσεις. Οι εταιρείες Novik, Mitten, η αμερικανική μάρκα CertainTeed και η γερμανική Holzplast είναι επίσης δημοφιλείς. Λαμβάνοντας υπόψη τη ρωσική αγορά ενός προσιτού τμήματος τιμών, μπορούμε να ξεχωρίσουμε τα εμπορικά σήματα Alta Profil και FineBer.

  Η μεταλλική παρακαμπτήριος στη Ρωσία παράγεται από την εταιρεία Nord Haus, Grand Line και Optima. Η βελγική εταιρεία Eternit, η ιαπωνική Nichiha, διαθέτει μοναδική επένδυση τσιμέντου από ίνες τσιμέντου, η ρωσική μάρκα RosPan αξίζει ιδιαίτερη προσοχή.

  Κάθε μία από αυτές τις μάρκες αξίζει προσοχή και η επιλογή σας θα πρέπει να εξαρτάται από την κατηγορία τιμών στην οποία περιμένετε. Επιπλέον, κατά την επιλογή, να είστε βέβαιος να δώσουν προσοχή στο χρόνο της εγγύησης, το είδος της κλειδαριάς για τον προσδιορισμό του κόστους εγκατάστασης, τη δυνατότητα παράδοσης, κλπ.

  Πώς να επιλέξετε;

  Η επιλογή του πλαισίου γίνεται σύμφωνα με τις προσωπικές προτιμήσεις, τις κλιματολογικές συνθήκες της περιοχής, καθώς και τα χαρακτηριστικά της οικοδομικής λειτουργίας.

  Βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει την ομοιομορφία του χρώματος, το πάχος του πάνελ. Οι λωρίδες υψηλής ποιότητας έχουν ομοιόμορφο χρώμα, κατανέμονται ομοιόμορφα και στις δύο πλευρές του πίνακα. Η φθηνότερη έκδοση έχει μια πιο φωτεινή εσωτερική πλευρά, είναι εύκολο να εξηγηθεί χρησιμοποιώντας μια μικρότερη ποσότητα χρωστικής ύλης.

  Η πλάγια τομή του πάνελ θα πρέπει να έχει το ίδιο πάχος σε όλο το μήκος του και η περαιτέρω λειτουργία της πρόσοψης εξαρτάται από αυτό. Είναι απαραίτητο το φορτίο να κατανέμεται εξίσου. Το μήκος του πάνελ, πρέπει να ελέγξετε την απουσία ανωμαλιών, τραχύτητα, ορθότητα και ομοιομορφία της θέσης των οπών για βίδες και καρφιά.

  Εάν υπάρχουν τέτοιες ελλείψεις, αυτό υποδηλώνει όχι μόνο τον γάμο, αλλά και την ύπαρξη παραβιάσεων στην τεχνολογία παραγωγής, από αυτό τα χαρακτηριστικά θα μειωθούν αρκετές φορές.

  Η συσκευασία για να πλαισιώσει, επίσης, είναι δύο τύπων - κουτιά από χαρτόνι και κανονικό πολυαιθυλένιο. Φυσικά, άκαμπτα χαρτοκιβώτια αποτρέπουν την παραμόρφωση των πάνελ κατά τη μεταφορά και την αποθήκευση, αλλά αυτό προσθέτει αξία στο τελικό προϊόν.

  Μην ξεχάσετε να προσδιορίσετε εκ των προτέρων τι θα τοποθετηθούν τα πάνελ - ξύλινο ή μεταλλικό προφίλ. Αυτό θα καθορίσει επίσης την επιλογή των σχετικών υλικών για περαιτέρω επισκευές.

  Υπάρχουν μύθοι σχετικά με την παρακαμπτήριος που παρεμβαίνουν στην πλήρη επιλογή αυτού του υλικού.

  • Όσο παχύτερο τόσο το καλύτερο. Μύθος Εάν το πάχος του πάνελ είναι μεγαλύτερο από αυτό που δηλώνεται, αυτό δεν σημαίνει υψηλή ποιότητα.Δεν μιλάμε για πάνελ που παράγονται με ειδικές τεχνολογίες. Το βέλτιστο πάχος του πάνελ είναι 1 cm.

  Αλλάζοντας το πάχος μπορεί να οδηγήσει στην απώλεια των απαραίτητων παραμέτρων του πλαισίου, αυτό θα μειώσει την αντίσταση στην κρούση, και με μια απότομη αλλαγή της θερμοκρασίας, ο πίνακας μπορεί να σπάσει εντελώς. Τις περισσότερες φορές, παχύ πάνελ - μόνο ένας γάμος ή η ατέλεια της τεχνολογίας.

  • Η τιμή του πλαισίου δεν εξαρτάται από το χρώμα του. Μύθος Πάνω, έχουμε ήδη πει ότι τα μοντέλα προϋπολογισμού έχουν διαφορές στους τόνους της εξωτερικής και της εσωτερικής πλευράς. Εξ ου και το συμπέρασμα - η τοποθέτηση των σκουρόχρωμων χρωμάτων είναι πιο δαπανηρή όχι μόνο λόγω της μεγαλύτερης συγκέντρωσης της βαφής, αλλά και λόγω της επικάλυψης στρώσεων: είναι απαραίτητο να προστατεύεται το κορεσμένο χρώμα από την καύση, γι 'αυτό χρησιμοποιείται μια ειδική λύση.

  Για παράδειγμα, τα πάνελ PVC με σκούρα χρώματα είναι συνήθως 1,5-2 φορές ακριβότερα από τα αντίστοιχα παστέλ. Προσέξτε αν βλέπετε ότι ο κατασκευαστής βάζει τους πίνακες με σκούρα και ανοιχτά χρώματα σε μία κατηγορία τιμών.

  Υπάρχουν μερικές συμβουλές για δομές επένδυσης. Για παράδειγμα, όταν καλύπτετε μια εξοχική κατοικία, είναι προτιμότερο να επιλέξετε πάνελ PVC. Είναι εύκολο να μεταφερθούν, δεν έχουν πολύ βάρος, έχουν εγκατασταθεί πολύ απλά, μπορείτε να το κάνετε μόνοι σας.Συνήθως, τα ανοιχτά χρώματα επιλέγονται έτσι ώστε όταν εξασθενίζουν σε λίγα χρόνια, ο πίνακας φαίνεται το ίδιο στην ηλιόλουστη και σκιερή πλευρά του σπιτιού. Αν θέλετε να πουλήσετε ένα σπίτι και να το κάνετε γρήγορα, τότε τα πάνελ βινυλίου θα κρύψουν όλα τα σφάλματα της πρόσοψης.

  Η επένδυση με βινύλιο είναι φθηνότερη από άλλες επιλογές, αλλά αν εξακολουθείτε να αποφασίζετε να κάνετε τη σωστή αεριζόμενη πρόσοψη, τότε θα πρέπει να λάβετε υπόψη το κόστος της μόνωσης, των συστημάτων στερέωσης, της εγκατάστασης. Έτσι, η διαφορά στην τιμή σε σχέση με τους συνομηλίκους δεν θα είναι τόσο αισθητή.

  Η μεταλλική παρακαταθήκη θεωρείται η ισχυρότερη, χρησιμοποιείται κυρίως σε περιοχές με σκληρές κλιματικές συνθήκες (Σιβηρία, Άπω Ανατολή). Το μέταλλο μπορεί να αντέξει μεγάλες σταγόνες θερμοκρασίας, είναι αρκετά ανεπιτήδευτο στη φροντίδα και τη λειτουργία. Μεταξύ των μειονεκτημάτων τέτοιων πάνελ, η κύρια τάση είναι η σκουριά και η διάβρωση σε περίπτωση οποιασδήποτε βλάβης στην ακεραιότητα του φύλλου. Οι κατασκευαστές μειώνουν το βάρος για βολική μεταφορά και εγκατάσταση στο μέγιστο, οπότε το μέσο πάχος φύλλου είναι 5 mm. Ένα τέτοιο φύλλο είναι εύκολο να παραμορφωθεί.

  Η τοποθέτηση τσιμεντοκονιάματος από οπτικές ίνες δεν μοιάζει μόνο με το ξύλο εξωτερικά: οι πλάκες τσιμέντου είναι εύκολο να το δεις προς οποιαδήποτε κατεύθυνση.Με την παρουσία ειδικών βιδών για τη στερέωση των πλαισίων σε ένα ξύλινο κιβώτιο δεν απαιτούνται οπές διάτρησης.

  Αν είναι απαραίτητο, μπορεί να τοποθετηθεί ένα μονωτικό υλικό ανάμεσα στην πλάκα και το τοίχωμα του σπιτιού για να βελτιωθούν τα θερμικά χαρακτηριστικά του κτιρίου.

  Πριν ξεκινήσετε την εγκατάσταση, είναι απαραίτητο να προετοιμάσετε όλα τα εργαλεία.

  Πρώτα θα πρέπει να καθορίσετε σε ποιο πλαίσιο θα τοποθετηθεί η επένδυση (μέταλλο ή ξύλο) και, στη συνέχεια, αγοράστε το εργαλείο:

  • ρουλέτα, χάρακα, γωνία;
  • Μολύβια με μαλακή γραφίδα (αφήνουν τα σημάδια καλύτερα).
  • επίπεδο, είναι προτιμότερο να χρησιμοποιείτε νερό.
  • κατσαβίδια, κατσαβίδι με λειτουργία τρυπανιού για σκληρά υλικά.
  • σφυρί και στήριξη (για πιθανή αποσυναρμολόγηση των πλαισίων).
  • εργαλεία για μέταλλο (βουλγαρικά, ψαλίδια ή πένσες).
  • παζλ για την κοπή ξύλου.

  Άλλα αναλώσιμα μπορεί να χρειαστούν:

  • ανθεκτική στην υγρασία μεμβράνη ·
  • προφίλ ή ελάσματα για κιβώτια.
  • γωνίες, πλατφόρμες γωνιών, παράθυρα, πόρτες.
  • μόνωση εάν είναι απαραίτητο.
  • συνδετήρες.

  Επιτυχημένα παραδείγματα

  Η επένδυση της πρόσοψης του σπιτιού με το περίβλημα δεν είναι δύσκολη, αλλά γρήγορα και οικονομικά. Παρακάτω μπορείτε να δείτε μια σειρά από παραδείγματα επικαλυμμένων προσόψεων.Αυτά τα σχέδια μπορεί να είναι μια μεγάλη ιδέα για το σπίτι σας.

  Προαιρετική χρήση μεταλλικών ταπετσαριών στο σπίτι. Με την πρώτη ματιά φαίνεται ότι το σπίτι είναι επενδεδυμένο με ξύλο, η πρόσοψη φαίνεται πολύ κομψή και τακτοποιημένη. Το ημικυκλικό σχήμα του μεταλλικού πλαισίου μιμείται τέλεια τα φυσικά κορμούς.

  Διαφορετικοί τύποι πάνελ φαίνονται διαφορετικοί: μια ψαροκόκαλα θα είναι κατάλληλη κάπου, και ένα σκάφος του πλοίου θα φανεί πιο κομψό κάπου.

  Αν σκοπεύετε να σχεδιάσετε την πρόσοψη με κομψό και κομψό τρόπο, δώστε προσοχή στο γεγονός ότι συνδυασμοί διαφορετικών χρωμάτων σχεδόν πάντα εναρμονίζονται τέλεια με την καφέ οροφή.

  Επιλέγοντας ελαφρούς τόνους της πρόσοψης, ιδιαίτερα λευκό, μην ξεχνάτε ότι επεκτείνεται ο χώρος. Είναι πιθανό ότι το χιονάτο κτίριο θα φαίνεται πολύ μεγαλύτερο και ψηλότερο από ό, τι είναι στην πραγματικότητα. Επιπλέον, το λευκό χρώμα σχεδόν δεν εξασθενεί στον ήλιο, αλλά απαιτεί μεγαλύτερη προσοχή.

  Σήμερα στην αγορά των υλικών φινιρίσματος μπορείτε να αγοράσετε ένα ειδικό χρώμα για να πλαισιώσει. Αν για κάποιο λόγο αποφασίσετε να αλλάξετε το χρώμα των πάνελ, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το χρώμα, αλλά να θυμάστε ότι η βαφή των πάνελ PVC πρέπει να γίνεται με τον ίδιο ή παρόμοιο τόνο.

  Μην επιλέγετε σκοτεινές αποχρώσεις για βαφή, οι πίνακες με βαθύ χρώμα τείνουν να ζεσταίνουν περισσότερο, και από αυτό το χρώμα θα παραμείνει κακό.

  Σχετικά με τη μεταλλική παρακαταθήκη και τα χαρακτηριστικά της εγκατάστασης, δείτε το παρακάτω βίντεο.

  Σχόλια
   Συντάκτης
  Πληροφορίες που παρέχονται για σκοπούς αναφοράς. Για κατασκευαστικά θέματα, συμβουλευτείτε πάντοτε έναν ειδικό.

  Αίθουσα εισόδου

  Σαλόνι

  Υπνοδωμάτιο