Docke: στοιχεία, μεγέθη και χρώματα

Η γερμανική εταιρεία Docke είναι ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές διαφόρων τύπων δομικών υλικών. Η προσγείωση του Docke είναι μεγάλη ζήτηση λόγω της αξιοπιστίας, της ποιότητας και της ελκυστικής εμφάνισής του. Με αυτό, μπορείτε να δημιουργήσετε μια κομψή πρόσοψη υψηλής ποιότητας.

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα

Docke εταιρεία ιδρύθηκε στη Γερμανία, αλλά ήδη έχει μερικά από τα δικά της εργοστάσια, και στο έδαφος της Ρωσίας. Τα προϊόντα της έχουν μεγάλη ζήτηση από τους καταναλωτές σε όλο τον κόσμο. Η εταιρεία εφαρμόζει καινοτόμες τεχνολογικές εξελίξεις, σύγχρονο εξοπλισμό υψηλής ποιότητας. Οι πραγματικοί επαγγελματίες εργάζονται στην παραγωγή οικοδομικών υλικών. Τα προϊόντα παρακολουθούνται προσεκτικά σε κάθε στάδιο παραγωγής, γεγονός που δείχνει άριστη ποιότητα.

Σήμερα, η Docke ειδικεύεται στην κατασκευή τριών τύπων παρακαμπτήριων: Βινύλιο, ακρυλικό και ξύλο. Docke βινυλίου παρακαμπτήριος παρουσιάζεται ως πολυμερές υλικό που κατασκευάζεται με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας. Είναι πολύ ελαφρύ, ανθεκτικό, ικανό να αντέξει διάφορα φαινόμενα καιρού. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε διαφορετικές κλιματολογικές συνθήκες. Πολλοί αγοραστές προσελκύονται επίσης από την προσιτή τιμή.

Το γερμανικό πεντάν δεν εκδηλώνεται μόνο με την άριστη ποιότητα της παρακαμπτήριάς του, αλλά και με τον τρόπο που τα πάνελ είναι συσκευασμένα. Κάθε λεπτομέρεια συσκευάζεται προσεκτικά σε μια ειδική ταινία. Κάθε συρτάρι περιέχει λεπτομερείς οδηγίες εγκατάστασης. Μια τέτοια προσεκτική στάση επιτρέπει σε κάθε πελάτη να πάρει το υλικό χωρίς καμία ζημιά.

Τα κυριότερα πλεονεκτήματα του πλαισίου Docke:

 • ο τέλειος συνδυασμός άριστης ποιότητας και λογικής τιμής των προϊόντων.
 • μια ευρεία επιλογή χρωμάτων και υφών.
 • διάρκεια ζωής - η εταιρεία παρέχει εγγύηση για προϊόντα έως 25 ετών.
 • διατηρώντας μια ελκυστική εμφάνιση και έγχρωμη απόδοση, τα φωτεινά πάνελ διατηρούν χρώμα μέχρι 7 χρόνια, σκούρα - μέχρι 3 χρόνια.
 • μια ειδική κλειδαριά αντι-αλουμινίου, η οποία είναι υπεύθυνη για τη δύναμη και την αξιοπιστία της παρακαμπτήριος, είναι σε θέση να αντέχει τις πολύ δυνατές ριπές του ανέμου.
 • προστασία από την εμφάνιση βιολογικής διάβρωσης και μύκητα,
 • αντοχή στην υγρασία και άλλους κλιματικούς παράγοντες,
 • εξαιρετικές ιδιότητες θερμομόνωσης και ηχομόνωσης.
 • δυνατότητα λειτουργίας σε θερμοκρασία αέρα από -50 έως +50 μοίρες.
 • η πυροπροστασία - ακόμη και σε πολύ υψηλές θερμοκρασίες, τα πάνελ παρακαμπτήριων μπορεί να λιώσουν ελαφρά, αλλά προστατεύονται από τη φωτιά.
 • η ελαστικότητα βοηθά στην προστασία των προϊόντων από μικρές μηχανικές καταπονήσεις.
 • μη αγώγιμο ηλεκτρικό ρεύμα ·
 • φιλικό προς το περιβάλλον υλικό που δεν περιέχει τοξικές ουσίες.
 • την ακρίβεια της μορφής και το χαμηλό βάρος.
 • ευκολία και ευκολία στην εγκατάσταση.
 • ευκολία φροντίδας.

Η προσγείωση του Docke μπορεί να ονομαστεί ιδανική επειδή δεν έχει σημαντικά μειονεκτήματα.

Τα μειονεκτήματα των προϊόντων μπορούν να αποδοθούν μόνο στην επέκταση του υλικού όταν θερμαίνεται, καθώς και στη δυνατότητα πρόκλησης ζημιών κατά τη διάρκεια ισχυρών κραδασμών. Παρά το γεγονός ότι η εταιρεία προσφέρει και το έδαφος παρακαμπτήριος, το οποίο χαρακτηρίζεται από shockproof.

Τεχνικές προδιαγραφές

Η μάρκα Docke προσφέρει τρεις τύπους παρακαμπτήριων επενδύσεων: ακρυλικό, βινύλιο και WoodSlide. Κάθε είδος έχει εξαιρετικά χαρακτηριστικά και ιδιότητες.

 • Βινύλιο παρακαμπτήριος είναι το πιο δημοφιλές και περιζήτητο. Μπορεί να είναι κάθετη ή οριζόντια. Ο πίνακας χαρακτηρίζεται από εξαιρετική υφή ποιότητας και αποτελείται από δύο στρώματα. Το εξωτερικό στρώμα της παρακαμπτήριος λόγω της παρουσίας στη σύνθεση των τροποποιητών και σταθεροποιητές εγγυώνται αντοχή στην υγρασία, χαμηλές και υψηλές θερμοκρασίες, φως του ήλιου. Το εσωτερικό στρώμα του πίνακα είναι υπεύθυνο για τη διατήρηση του σωστού σχήματος του πλαισίου και της αντοχής του προϊόντος στο σύνολό του. Ο πίνακας βινυλίου διατίθεται σε τυπικά μεγέθη. Το πλάτος του κυμαίνεται από 23 έως 26 cm, μήκος - από 300 έως 360 cm, και πάχος 1,1 mm.
 • Ακρυλικό παρακαμπτήριος Είναι πιο ανθεκτικό και ανθεκτικό στις καιρικές συνθήκες από το βινύλιο. Προσφέρει προσοχή με κορεσμένα και πιο ανθεκτικά σχέδια χρωμάτων. Το μήκος του ακρυλικού φύλλου είναι 366 cm, πλάτος - 23,2 cm και πάχος - 1,1 mm. Αυτή η ποικιλία αντιπροσωπεύεται από το συντελεστή φόρμας "Ship Beam". Μπορείτε να επιλέξετε μια αξιοπρεπή επιλογή ανάμεσα σε πολλά κομψά χρώματα.
 • WoodSlide Siding προσελκύει την προσοχή με τη μοναδικότητά του, επειδή είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας πολυμερή. Είναι ανθεκτικό σε διάφορα ατμοσφαιρικά φαινόμενα.Τέλεια μιμείται την υφή του φυσικού ξύλου. Το τυποποιημένο πλάτος πλαισίωσης είναι 24 cm, μήκος - 366 cm και πάχος 1,1 mm.

Χαρακτηριστικά κάθε ποικιλίας Docke είναι η ελαστικότητα και η ελαστικότητα, η αντοχή στην υψηλή υγρασία και η προστασία από το σχηματισμό μύκητα και μούχλα. Τα προϊόντα είναι πυρίμαχα, επειδή δεν έχουν τάση να πυροβολούν. Μεταξύ της προτεινόμενης ποικιλίας μπορείτε να βρείτε ένα ευρύ φάσμα υφών: λείο ή ανάγλυφο, το οποίο ιδανικά μιμείται την υφή του ξύλου, του τούβλου, της πέτρας και άλλων υλικών.

Είδη

Η γερμανική μάρκα Docke προσφέρει διάφορους τύπους πλαισιώσεων για υψηλής ποιότητας και κομψή διακόσμηση σπιτιού. Τα πιο δημοφιλή είναι τα πάνελ βινυλίου, μεταξύ των οποίων είναι τα εξής:

 • "Ξυλεία πλοίων" - την κλασική έκδοση του παρακαμπτήριου Docke, το οποίο επιτρέπει με ελάχιστο οικονομικό κόστος να διακοσμήσετε την εμφάνιση ενός κτιρίου κατοικίας ή ενός εξωτερικού χώρου. Παρουσιάζεται σε έντεκα ελκυστικά χρώματα, τα οποία σας επιτρέπουν να επιλέξετε μία θεαματική επιλογή ή να συνδυάσετε αρκετούς τόνους.
 • Yolochka - Πίνακες βινυλίου που μεταφέρουν την υφή των ξύλινων επενδύσεων τοίχων.Χαρακτηρίζονται από ελκυστική εμφάνιση, άριστα τεχνικά χαρακτηριστικά και προσιτή τιμή. Το "Yolochka" είναι κατασκευασμένο σε τέσσερα λεπτά παστέλ χρώματα, τα οποία συνδυάζονται τέλεια μεταξύ τους.
 • Blockhouse που παρουσιάζονται με τη μορφή λεπτών πάνελ που κατασκευάζονται με βάση το βινύλιο. Μοιάζει τέλεια με την πολυτελή υφή του φυσικού ξύλου. Με αυτά τα πάνελ, μπορείτε να δώσετε στο σπίτι μια αξιοσέβαστη εμφάνιση. Οι σχεδιαστές της εταιρείας προσφέρουν έξι παστέλ αποχρώσεις για τη διακόσμηση των προσόψεων κατοικιών.
 • Κάθετη - είναι σε ζήτηση, διότι σας επιτρέπει να αυξήσετε οπτικά το ύψος του κτιρίου. Διαφέρει ευκολότερα στην εγκατάσταση, μπορεί να συνδυαστεί με άλλους τύπους πλαισιώσεων. Ο κατασκευαστής προσφέρει τέσσερα φωτεινά χρώματα για να μεταφράσει στην πραγματικότητα τις πιο εντυπωσιακές λύσεις σχεδιασμού.
 • Απλή - η νέα γραμμή της εταιρείας Docke έχει μικρότερη μορφή, βελτιστοποιημένο μέγεθος της κλειδαριάς και του αντίστοιχου. Η παρακαταθήκη είναι κατασκευασμένη σε έξι πρωτότυπα χρώματα.

Η ακρυλική πλαισιωτική παρουσίαση παρουσιάζεται με φωτεινά χρώματα, χάρη στη χρήση κορεσμένων χρωμάτων.Η βαθιά υφή σε συνδυασμό με τις πολυτελείς αποχρώσεις μεταφέρει τέλεια την υφή του φυσικού ξύλου με την ευγενή λαμπρότητα του.

Τα πάνελ υπογείων είναι μια οικονομική λύση για την επένδυση του κάτω μέρους της πρόσοψης ενός κτιρίου. Μεταφέρουν τέλεια την υφή του φυσικού υλικού, μιμούμενοι την τοποθέτηση πλακιδίων από πέτρα. Στο σχέδιο του πάνελ υπάρχουν ραφές μεταξύ των "κεραμιδιών", αλλά είναι ρηχά.

Ο μπροστινός πίνακας θα επιτρέψει όχι μόνο την τοποθέτηση αξιόπιστης προστατευτικής επίστρωσης, αλλά και τη δημιουργία μιας πραγματικής κλειδαριάς. Το να πλαισιώσει τέλεια μεταφέρει την υφή της φυσικής πέτρας και του τούβλου. Με ένα τέτοιο υλικό, κάθε σπίτι φαίνεται πολυτελές, πλούσιο και πολύ εντυπωσιακό. Μια ποικιλία χρωμάτων επιτρέπει σε κάθε πελάτη να βασίζεται στις προσωπικές του προτιμήσεις.

Αξεσουάρ

Η προσγείωση του Docke δεν αντιπροσωπεύεται μόνο από τα κύρια πλαίσια: για κάθε ποικιλία προσφέρεται ξεχωριστή σειρά πρόσθετων στοιχείων. Σας επιτρέπουν να δημιουργήσετε τις πιο ανθεκτικές και τακτοποιημένες κατασκευές όταν αντιμετωπίζετε προσόψεις.

Κύρια στοιχεία:

 • αρχικό προφίλ (χρησιμοποιείται για να ξεκινήσετε, βρίσκεται στο κάτω μέρος, άλλα στοιχεία που συνδέονται με αυτό)?
 • γωνιακό προφίλ (μπορεί να είναι εξωτερικό ή εσωτερικό, είναι υπεύθυνο για την αξιόπιστη στερέωση των πλαισίων μεταξύ τους στη διασταύρωση των τοίχων).
 • προφίλ τελειώματος (σχεδιασμένο για να στερεώνει την άκρη του πίνακα, να κόβεται οριζόντια, καθώς και για αξιόπιστη στερέωση της άνω σειράς πλαισίων κατά την κατασκευή των ανοιγμάτων παραθύρων).
 • Προφίλ κοντά σε παράθυρο (χρησιμοποιείται για ανοίγματα παραθύρων και θυρών).
 • το προφίλ για την ένωση (χρησιμοποιείται όταν η πρόσοψη του κτιρίου είναι μακρύτερη από τον πίνακα πλαισίου και χρησιμοποιείται επίσης συχνά για την υλοποίηση διαφόρων ιδεών σχεδιασμού).
 • J-τσιμπιδάκι (σχεδιασμένο για μετωπικές, κουρτίνα και σανίδες).
 • J-προφίλ (κατάλληλο για το τελείωμα των ανοιγμάτων θυρών και παραθύρων, καθώς και για την κάλυψη των πλαισίων από τις πλευρές).
 • προβολείς (που παρουσιάζονται με τη μορφή στερεών και διάτρητων διακοσμητικών στοιχείων, χρησιμοποιούνται για τη διακόσμηση των στεγών και των καλυμμένων βεραντών).

Η γερμανική μάρκα Docke προσφέρει πρόσθετα στοιχεία σε διαφορετικά χρώματα. Κάθε στοιχείο χαρακτηρίζεται από εξαιρετική ποιότητα και κομψή εμφάνιση. Παρέχουν όχι μόνο τη δημιουργία ενός πανέμορφου σχεδίου πρόσοψης, αλλά είναι επίσης υπεύθυνες για τη δύναμη και την πρακτικότητα της τελικής επίστρωσης.

Χρώματα και μεγέθη

Το παραπέτασμα Docke προσελκύει την προσοχή με τις όμορφες διακοσμητικές λύσεις και τις φυσικές αποχρώσεις με ματ γυαλάδα. Τα πάνελ μιμούνται διάφορες επιφάνειες: κάτω από ένα τούβλο, ξύλινα κούτσουρα και μπαρ.

Τα διαλύματα χρώματος μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως αυτόνομη επιλογή για τη διακόσμηση των προσόψεων των κτιρίων και μπορούν να συνδυαστούν για να ενσωματώσουν ασυνήθιστες και πρωτότυπες σχεδιαστικές λύσεις.

Κάθε συλλογή πάνελ παρουσιάζεται σε διάφορες έγχρωμες εκδόσεις, αλλά όλες είναι σε τυποποιημένες μορφές.

 • Συλλογή "Beam Ship" έχει τα εξής χρώματα: χαλβάς, κρέμα brulee, λεμόνι, ροδάκινο, κρέμα, μπανάνα, καπουτσίνο, ακτινίδιο, παγωτό, φιστίκια και καραμέλα. Ο πίνακας έχει μορφή 3660x232 mm, πάχος 1,1 mm.
 • Έπιπλα βεράντας Κατασκευασμένο σε τέσσερα χρώματα: παγωτό, φιστίκια, βατόμουρα και χαλβάς. Η μορφή του πίνακα είναι 3050x255,75 mm.
 • Χάρακας "Blockhouse" αντιπροσωπεύεται από πολλά χρώματα: καραμέλα, κρέμα, ροδάκινο, λεμόνι, μπανάνα, φιστίκι. Οι διαστάσεις του είναι 3660x240 mm.
 • Κάθετη παρακαμπτήριος προσελκύει την προσοχή με τέσσερα χρώματα: ακτινίδιο, παγωτό, καπουτσίνο και μπανάνα. Η μορφή του είναι 3050x179,62 mm.
 • Απλή παρακαμπτήριος Έχει έξι διαφορετικά χρώματα που ονομάζονται Champagne, Rosso, Dolce, Asti, Brut και Verde. Ο πίνακας έχει διαστάσεις 3050x203 mm και το πάχος του είναι μόνο 1 mm.

Οδηγίες εγκατάστασης

Η εγκατάσταση του πλαισίου από τη γερμανική μάρκα Docke μπορεί να γίνει με το χέρι, επειδή η διαδικασία εγκατάστασης είναι αρκετά γρήγορη και εύκολη.

 • Κατ 'αρχάς, είναι απαραίτητο να κάνετε μια επένδυση κάτω από τα πάνελ, επειδή είναι υπεύθυνη για τη σταθερότητα και την αξιοπιστία του σχεδιασμού της πρόσοψης του κτιρίου. Για την επένδυση, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα προφίλ κατασκευασμένο από μεταλλικά ή ξύλινα ράβδους.
 • Πρώτα πρέπει να καθαρίσετε και να ισιώσετε τους τοίχους, να επεξεργαστείτε την επιφάνεια με αντισηπτικό.
 • Για τη δημιουργία κιβωτίων ξύλου απαιτούνται ράβδοι με διατομή 5x5 εκ. Πρέπει να είναι ίσες ως προς το ύψος του τοίχου. Το δέντρο πρέπει να περιέχει υγρασία μικρότερη από 12%. Το πλάτος μεταξύ του πλαισίου και του τοίχου εξαρτάται από το πάχος της μόνωσης.

Το πλαίσιο στερεώνεται με βίδες. Το βήμα είναι περίπου 40 εκ. Το ξύλινο κιβώτιο θα πρέπει να εγκαθίσταται μόνο σε ξηρούς ήλιος.

 • Για να δημιουργήσετε ένα μεταλλικό σκελετό, πρέπει να αγοράσετε προφίλ UD, προφίλ CD στήριξης σε ραφή, καθώς και συνδέσεις και βραχίονες ES. Για να χτίσετε ένα μεταλλικό σκελετό, πρέπει να ξεκινήσετε με την εγκατάσταση του προφίλ UD, καθώς είναι μια ταινία οδηγός. Το προφίλ CD είναι υπεύθυνο για την τοποθέτηση του παρακαμπτήριου στην γενική κατασκευή του κάδου.

Αφού δημιουργήσετε το κιβώτιο, πρέπει να τοποθετήσετε ένα στρώμα μόνωσης και, στη συνέχεια, προχωρήστε στην εγκατάσταση του πλαισίου, το οποίο περιλαμβάνει τα ακόλουθα βήματα.

 • Η εργασία πρέπει να αρχίζει στο κάτω μέρος της πρόσοψης. Πρώτον, η εγκατάσταση του προφίλ εκκίνησης.
 • Μετά από αυτό, μπορείτε να τοποθετήσετε τα προφίλ γωνίας. Θα πρέπει να εγκατασταθούν σε κατακόρυφη θέση. Το προφίλ είναι σταθερό κάθε 200-400 mm.
 • Ένα σημαντικό μέρος της εργασίας είναι η διαμόρφωση των ανοιγμάτων για παράθυρα και πόρτες. Προκειμένου να προστατεύσετε την επένδυση από την υγρασία, πρέπει να χρησιμοποιείτε αλουμίνιο ή γαλβανισμένα μέρη. Οι ειδικοί συνιστούν την περαιτέρω επεξεργασία των ανοιγμάτων με στεγανωτικό.
 • Για να εκτελέσετε μια ισχυρή σειρά πλαισιώσεων σύνδεσης, πρέπει να προχωρήσετε στην εγκατάσταση προφίλ Η. Αν υπάρχει ανάγκη να επιμηκυνθεί το προφίλ, η σύνδεση θα πρέπει να γίνεται με αλληλεπικάλυψη.
 • Μετά την εγκατάσταση όλων των στοιχείων, πρέπει να προχωρήσετε στην εγκατάσταση συνηθισμένων πινάκων, για παράδειγμα, χρησιμοποιήστε την παρακαμπτήριος "ψαροκόκαλο".
 • Κατ 'αρχάς, πρέπει να συνδέσετε την πρώτη σειρά του πλαισίου στην πλάκα εκκίνησης.
 • Όλες οι επόμενες σειρές πάνελ τοποθετούνται από κάτω προς τα πάνω και από αριστερά προς τα δεξιά.
   • Για να δημιουργήσετε την πρώτη σειρά των πάνελ που χρησιμοποιούνται φινίρισμα ταινίες.
   • Κατά την εγκατάσταση οριζόντιων πλαισίων, σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να σφίξετε υπερβολικά τη σύνδεση. Είναι απαραίτητο να αφήσετε μικρά κενά μεταξύ των συνδετήρων και των πλαισίων. Αυτό θα αποτρέψει την παραμόρφωση του πλαισίου κατά τη διάρκεια ξαφνικών μεταβολών στις συνθήκες θερμοκρασίας.

   Εταιρικές αναθεωρήσεις

   Η γερμανική εταιρία Docke είναι γνωστή σε πολλές χώρες σε όλο τον κόσμο, χάρη στην εξαιρετική ποιότητα των πλαισίων πλαισιώσεων, την ελκυστική εμφάνιση των προϊόντων και τις προσιτές τιμές. Σήμερα, υπάρχουν πολλές θετικές κριτικές από τους καταναλωτές που χρησιμοποίησαν το Docke να σχεδιάσουν το σπίτι τους. Σημειώνουν την καλή ποιότητα των πάνελ, την ευκολία εγκατάστασης, ένα ευρύ φάσμα υφασμάτων και χρωμάτων.

   Η μάρκα Docke προσφέρει υψηλής ποιότητας παρακαμπτήριος κάλυψη για ιδιοκτήτες ιδιωτικών κατοικιών. Το αναμφισβήτητο πλεονέκτημα του υλικού της πρόσοψης είναι η αντοχή, η αξιοπιστία, η αντίσταση στην επίδραση διαφόρων φαινομένων του καιρού, η προστασία από το σχηματισμό μούχλας και μύκητα. Οι αγοραστές προτιμούν μια ευρεία επιλογή πρόσθετων στοιχείων, τα οποία σας επιτρέπουν να αγοράσετε ό, τι χρειάζεστε για να εγκαταστήσετε τους πίνακες.

   Κάποιοι χρήστες έχουν παρατηρήσει ότι η παρακαμπτήριος του Docke γρήγορα ξεθωριάζει στον ήλιο., αλλά τα υλικά κατασκευάζονται ως επί το πλείστον σε παστέλ χρώματα, οπότε η καύση είναι δυσδιάκριτη. Μεταξύ των μειονεκτημάτων, οι αγοραστές σημειώνουν επίσης το γεγονός ότι αν γίνει η επικάλυψη των πάνελ, παραμένουν μικρά κενά, τα οποία είναι αρκετά αισθητά από την πλευρά.

   Παραδείγματα κατοικιών με φινίρισμα

   Το φυσικό ξύλο με την εξωτερική διακόσμηση των σπιτιών φαίνεται όμορφο και κομψό. Χάρη στην κατοικία μπλοκ, μπορείτε να μεταφέρετε με ακρίβεια την εμφάνιση του φυσικού ξύλου. Είναι σχεδόν αδύνατο να διακρίνουμε τους πίνακες από τις ξύλινες ράβδους. Ο συνδυασμός φωτεινών πάνελ με σκοτεινό περίγραμμα ανοίγματος παραθύρων και θυρών φαίνεται ιδιαίτερα κομψό και κομψό.

   Μια ποικιλία χρωμάτων για εξωτερική τοποθέτηση σε παράθυρο καθιστά εύκολη την επιλογή της καταλληλότερης επιλογής. Το σπίτι είναι απαλά και όμορφα διακοσμημένο με ανοιχτό πράσινο οριζόντιο παραπέτασμα.

     Το σπίτι με τα Docke fronts μοιάζει με ένα παραμυθένιο κάστρο, επειδή τα γερμανικά κατασκευασμένα πάνελ μεταφέρουν με έξοχο τρόπο την υφή της φυσικής πέτρας, διατηρώντας τις μοναδικές τυπογραφικές και φυσικές έγχρωμες λύσεις. Ο συνδυασμός ελαφριάς και σκούρας φινιρίσματος φαίνεται εντυπωσιακός.

     Μια ανασκόπηση της βάσης βινυλίου εμφανίζεται στο επόμενο βίντεο.

     Σχόλια
      Συντάκτης
     Πληροφορίες που παρέχονται για σκοπούς αναφοράς. Για κατασκευαστικά θέματα, συμβουλευτείτε πάντοτε έναν ειδικό.

     Αίθουσα εισόδου

     Σαλόνι

     Υπνοδωμάτιο