Δοκιμή δολομίτη: πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα

 Δοκιμή δολομίτη: πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα

Το παρακαμπτήριος δολομίτης είναι ένα δημοφιλές υλικό φινιρίσματος. Προσδίδει στην πρόσοψη μια όμορφη και ελκυστική εμφάνιση και επίσης προστατεύει αξιόπιστα το υπόγειο από δυσμενείς περιβαλλοντικούς παράγοντες.

Τεχνικές προδιαγραφές

Η παρακαμπτήριος δομή, που κατασκευάζεται από το Dolomit, είναι ένα τρισδιάστατο πλαίσιο με το οποίο παράγεται εξωτερική επένδυση στον πυθμένα της πρόσοψης. Η τεχνολογία κατασκευής υλικών συνίσταται στην παραγωγή χυτών στοιχείων με τον επακόλουθο χρωματισμό τους. Τα βινύλιο, το τιτάνιο και τα τροποποιητικά πρόσθετα χρησιμοποιούνται ως πρώτες ύλες. Τα πάνελ είναι διαθέσιμα σε μεγέθη 300x22 cm με πάχος 1,6 mm.

Αυτό το μέγεθος θεωρείται ένα πρότυπο, αλλά, επιπλέον, και το υλικό εκκενώνεται σε μη-τυποποιημένες διαστάσεις, με το μήκος των πολλαπλών ενός πάνελ μετρητή.

Η πλαισιωμένη τέλεια μιμείται διαφορετικούς τύπους φυσικής πέτρας τοιχοποιίας, μεταφέροντας με ακρίβεια την υφή και το χρώμα των φυσικών ορυκτών. Οι ραφές σύνδεσης μπορούν να βαφτούν στο χρώμα του πίνακα ή να παραμείνουν σε άβαφη μορφή. Χαρακτηριστικό της «Δολομίτης» είναι μια καθολική τύπος προσάρτησης μεταξύ των πινάκων που παρουσιάζονται συστήματος «εγκοπών και προεξοχών». Συμπληρώνονται με πάνελ παρακαμπτήριος, παράγονται εξαρτήματα τοποθέτησης και αξεσουάρ, με χρώμα και υφή που συμπίπτουν εντελώς με το κύριο υλικό.

Οφέλη

Υψηλή ζήτηση πελατών για το ισόγειο Το παρακαμπτήριος δολομίτης οφείλεται σε ορισμένα αδιαμφισβήτητα πλεονεκτήματα του υλικού.

 • Η πλήρης περιβαλλοντική ασφάλεια των πάνελ επιτυγχάνεται με τη χρήση εξαρτημάτων που είναι αβλαβή για την ανθρώπινη υγεία ως πρώτες ύλες. Το υλικό είναι μη τοξικό, το οποίο επιτρέπει τη χρήση του πλαισίου όχι μόνο για τις προσόψεις, αλλά και για εσωτερική διακόσμηση. Η παρακαμπτήριος δεν είναι επιρρεπής στην εμφάνιση μούχλας και μούχλας και δεν ενδιαφέρει τα τρωκτικά και τα έντομα.
 • Η καλή αντοχή στον παγετό και την υγρασία σάς επιτρέπει να χρησιμοποιείτε τοίχωμα σε οποιαδήποτε κλιματική ζώνη, χωρίς κίνδυνο ρωγμών ή διόγκωσης των πάνελ. Το υλικό αντέχει τις ακραίες πτώσεις της θερμοκρασίας και είναι σε θέση να αντέξει πολύ χαμηλές και πολύ υψηλές θερμοκρασίες.
 • Υψηλή αντίσταση στη φωτιά. Η πλευρική τοποθέτηση δεν είναι επιρρεπής στην ανάφλεξη και δεν υποστηρίζει την καύση. Αυτό αυξάνει σημαντικά την πυρασφάλεια των κτιρίων που είναι επενδεδυμένα με αυτό το είδος πάνελ.
 • Η καλή αντοχή στην υπεριώδη ακτινοβολία εγγυάται τη διατήρηση της φωτεινότητας του χρώματος για 10 χρόνια, ενώ η συνολική διάρκεια ζωής του υλικού είναι πενήντα χρόνια.
 • Εύκολη φροντίδα. Για να διατηρήσετε την πλάκα καθαρή, αρκεί να το πλένετε περιοδικά με οποιοδήποτε απορρυπαντικό, στη συνέχεια ξεπλύνετε το με ένα λάστιχο.
 • Οι πίνακες πλαισιώσεως έχουν μικρό βάρος, έτσι ώστε το φορτίο στους τοίχους του κτιρίου να μειώνεται αισθητά.
 • Υψηλή αντοχή του υλικού λόγω της ύπαρξης ενισχυτικών στοιχείων, γεγονός που την καθιστά ανθεκτική στη μηχανική καταπόνηση και την τριβή.
 • Ένα ευρύ φάσμα με μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και υφών σας επιτρέπει να επιλέξετε το πλαίσιο για τη διακόσμηση οποιασδήποτε πρόσοψης.
 • Το άνετο κόστος και η υψηλή ποιότητα του υλικού το καθιστά ακόμη πιο αγοραμένο και σε ζήτηση.

Τα μειονεκτήματα του πλαισίου περιλαμβάνουν την ανάγκη επιλογής πλαισίων κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης, προκειμένου να εξασφαλιστεί η σύμπτωση των αιχμών και των αυλακώσεων στη δομή του κάστρου.

Επισκόπηση συλλογής

Η παρακαμπτήριος δολομίτης είναι διαθέσιμη σε διάφορες συλλογές που διαφέρουν στο σχεδιασμό των ραφών, της υφής, της μίμησης της τοιχοποιίας, του χρώματος και του μεγέθους.

Οι πιο συνηθισμένες και αγορασμένες είναι αρκετές σειρές.

 • "Rocky Reef" Διατίθεται σε δύο εκδόσεις. Η "σουίτα" αντιπροσωπεύεται από πάνελ 2 μέτρων, τα οποία απομιμούνται τέλεια τη φυσική σχιστόλιθο. Ένα ξεχωριστό χαρακτηριστικό της συλλογής είναι η έλλειψη ορατότητας των αρθρώσεων, η οποία επιτυγχάνεται χάρη στις πλευρικές αγκυρώσεις και στην απουσία μίας ταινίας σύνδεσης. Η έκδοση Premium χαρακτηρίζεται από τη ματ επιφάνεια των πάνελ και την κυριαρχία των αποχρώσεων από τερακότα και καστανιές, καθώς και χρώματα σαφάρι και γρανίτη.
 • "Ψαμμίτη Kuban". Η σειρά γίνεται με τη μορφή θρυμματισμένης πέτρας, η οποία μοιάζει πολύ με ψαμμίτη. Η ένωση των πλακών πραγματοποιείται με τη βοήθεια της κατασκευής αυλακιού.Τα πάνελ έχουν μεγάλη αντοχή στις περιβαλλοντικές επιρροές, δεν σκίζουν και δεν ξεφλουδίζουν.
 • "Dolomite Exclusive" φτιαγμένα στα χρώματα γρανίτη και αχάτη χρησιμοποιώντας την τεχνολογία επαναλαμβανόμενης χρώσης. Χάρη σε αυτή τη μέθοδο, τα πάνελ αποκτούν την επίδραση της υπερχείλισης και της ανάμειξης χρωμάτων. Το υλικό απωθεί τις βρωμιές καλά, έτσι μπορεί να χρησιμοποιηθεί όταν στρέφονται σπίτια που βρίσκονται στους δρόμους με μεγάλη κίνηση.
 • "Δολομίτης βαμμένος" Έχει μια εκφραστική υφή και χαρακτηρίζεται από ραφές prokraskoy. Το μειονέκτημα της σειράς είναι η ανάγκη διακόσμησης των πλευρικών αρμών με διακοσμητικά εξαρτήματα.
 • "Σχιστόλιθος". Τα πάνελ μιμούνται τέλεια τη φυσική σχιστόλιθο, είναι εξοπλισμένα με διαμήκεις συνδέσεις "αυλάκι-αγκάθι" και αποτελούν τη βέλτιστη αναλογία της τιμής και της ποιότητας.

Χαρακτηριστικά εγκατάστασης

Η παρακαμπτήριος δολομίτης συγκρίνεται ευνοϊκά με άλλους τύπους διακοσμητικών επιχρισμάτων με ευκολία εγκατάστασης. Αντιμετωπίζοντας τη βάση με πάνελ από βινύλιο δεν απαιτεί μεγάλη εργασία και εμπειρία στη διεκπεραίωση των εργασιών.

Το πρώτο στάδιο της αντίθεσης της βάσης θα πρέπει να είναι η τοποθέτηση της σανίδας. Η επιφάνεια των τοίχων δεν είναι καθοριστική.Το πλέγμα μπορεί να είναι κατασκευασμένο από πηχάκια ή μεταλλικό προφίλ καλυμμένο με προστατευτικό στρώμα ψευδαργύρου. Δεν συνιστάται η χρήση ξύλινων τεμαχίων: το δέντρο τείνει να διογκώνεται και να συρρικνώνεται, γεγονός που μπορεί να επηρεάσει δυσμενώς την ακεραιότητα και τη διατήρηση του αρχικού σχήματος της επικάλυψης. Πρέπει να τοποθετηθεί μόνωση πυρίμαχης μεταξύ της επιφάνειας του τοίχου και του τοποθετημένου πλαισίου.

Το επόμενο βήμα θα είναι η τάση του κρητιδικού καλωδίου, το οποίο τοποθετείται στο επίπεδο του κτιρίου σε μια αυστηρά οριζόντια θέση. Αφού ασφαλίσετε το καλώδιο ανάμεσα σε δύο καρφιά που οδηγούνται στις γωνίες, είναι απαραίτητο να το τραβήξετε και να τον αφήσετε, με αποτέλεσμα ένα κιμωτό σήμα να τυπωθεί στον τοίχο, το οποίο θα χρησιμεύσει ως η κύρια κατευθυντήρια γραμμή για την τοποθέτηση της κάτω σειράς πάνελ. Η στερέωση της στερέωσης πραγματοποιείται σε κατακόρυφους οδηγούς. Οι σχάρες πρέπει να μετακινούνται σε οριζόντιο επίπεδο, συνδυάζοντας αιχμές με αυλακώσεις. Το επάνω πλαίσιο είναι στερεωμένο με μια ράβδο φινιρίσματος, η οποία παρέχει μεγαλύτερη αντοχή στερέωσης. Κατά τη διαδικασία εγκατάστασης, είναι απαραίτητο να συνδυάσουμε την ανακούφιση, η οποία θα είναι πολύ ευκολότερη αν οι πίνακες προεγκιστρωθούν στο πάτωμα σύμφωνα με το σχηματισμό.

Κριτικές

Το "Dolomit" είναι σε υψηλή ζήτηση και έχει πολλές θετικές κριτικές. Η ευκολία και η ανθεκτικότητα των πάνελ, καθώς και η δυνατότητα απόκτησης τους για λίγα χρήματα, σημειώνονται. Οι αγοραστές δίνουν προσοχή στην ευρεία γκάμα χρωμάτων του υλικού, καθώς και στην καλή συμβατότητα και συμβατότητα του πλαισίου με άλλα είδη διακοσμητικών προσόψεων. Τα πλεονεκτήματα περιλαμβάνουν υψηλή αντοχή του υλικού σε μηχανική καταπόνηση και ικανότητα απόρριψης βρωμιάς.

Η συναρμολόγηση παρακαμπτήριων δοκών με βάση την αρχή του ελάσματος και μια μικρή ποσότητα αποβλήτων εκτιμάται επίσης ιδιαίτερα από τους καταναλωτές.

Από τα μείγματα υπάρχει ένας μεγάλος αριθμός γρέζων στην πίσω πλευρά των πινάκων και μια αναντιστοιχία χρωμάτων στα πτερύγια από ένα πακέτο. Εφιστάται η προσοχή στην απουσία αιχμηρών αιχμών στις αυλακώσεις των πινάκων, γι 'αυτό και το νερό εισέρχεται χωρίς εμπόδια.

Η σόμπα "Dolomit" συνδυάζει υψηλή ποιότητα, άριστη τιμή και εξαιρετικές διακοσμητικές ιδιότητες. Λόγω του συνδυασμού αυτών των χαρακτηριστικών με τη βοήθεια των πάνελ, μπορείτε να ανυψώσετε οποιαδήποτε πρόσοψη, δίνοντάς της μια κομψή και τακτοποιημένη εμφάνιση.

Στο επόμενο βίντεο θα βρείτε οδηγίες για την εγκατάσταση του πλαισίου "Rocky Reef".

Σχόλια
 Συντάκτης
Πληροφορίες που παρέχονται για σκοπούς αναφοράς. Για κατασκευαστικά θέματα, συμβουλευτείτε πάντοτε έναν ειδικό.

Αίθουσα εισόδου

Σαλόνι

Υπνοδωμάτιο